Snöstorm i Alperna 2

23/03/2023 | Författare: Ritha
19 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | TonårspojkeGruppsexUng Kvinna
4.5
(19)
Mina slickar kom till en glödande topp, vilket fick Cat att stämma djupt.

Läs den första delen.

Någon gång senare öppnade jag ögonen efter en kort tupplur och såg mig omkring i rummet. Snöstormen rasade fortfarande utanför. Jag tittade över till Cat som låg på rygg och gnuggade axlar med mig. Hon stirrade ut i rymden och lekte med sitt gyllene hår. Till höger om mig hade Sophia fortfarande ryggen mot mig, fast hon hade flyttat sig närmare mig. Min axel var tryckt mot hennes övre rygg, med hennes ljuvliga hår draperat över min arm och en del av mitt bröst. Jag kunde känna hur hennes rumpa trycktes mot mitt yttre lår. Jag log. Cat lade märke till mitt dumma flin.

"Vad ler du åt?" Hon frågade mycket mjukt i en viskning.

Alana måste ha sovit och Cat ville inte väcka henne. Fortfarande på rygg lutade jag huvudet så att jag vände mig mot henne.

"Jag vet inte ... jag antar att jag bara känner mig lycklig. Jag menar, visst hade jag otur nog att fastna i en snöstorm till att börja med, men om jag inte hade snubblat över din stuga hade jag kanske varit död vid det här laget." Det var inte en fullständig lögn, eftersom jag hade tur som levde, men Cat fattade mig ändå.

"Så det har inget att göra med de tre nakna tjejerna som du delar säng med?" Hon retade mig.

"Ja, det är bara en bonus."

Cat fnissade tyst.

"Så, var kommer du egentligen ifrån? Bor du i Schweiz?" Jag barragade henne.

"Nej, jag bor i Italien. I en liten stad ungefär trettio mil från Turin."

"Så du och Sophia kommer ursprungligen från Italien då?"

"Tja... inte riktigt. Jag är faktiskt född i Belgien och Sophia i Frankrike. Sophia och jag är bara halvsystrar. Min pappa är Sophias pappa, men vi har olika mammor. Vår pappa är italiensk. Men min mamma träffade honom i Belgien. Sophias mamma är fransyska. Min pappa är gift med min mamma och vi flyttade tillbaka till hans hemstad strax efter att jag föddes. Sophia går på college i Lyon i Frankrike, vilket är nära hennes mamma."

"Men du är fortfarande nära Sophia?"

"Ja, vi träffas inte så ofta som vi skulle vilja, men min pappa håller fortfarande kontakt med hennes mamma, så våra familjer står varandra mycket nära."

"Verkligen? Där jag kommer ifrån händer inte den typen av saker särskilt mycket. Splittrade familjer träffas inte ofta. Ni har ganska mycket tur. Din pappa måste vara en bra kille."

"Ja, det är han. Vi är hans enda barn, så även om Sophia inte bor hos oss försöker han ändå träffa henne så mycket som möjligt. Han betalar till och med för att hon ska kunna gå på college."

"Hur kommer det sig att du kan tala så flytande engelska? Jag kan inte ett ord italienska."

"Min mamma talar väldigt bra engelska och hon tycker att det är viktigt att kunna tala det för många yrken nu, så hon pratar ofta med oss på engelska hemma. Dessutom är det ett huvudämne i skolan. Och Sophia läser en engelsk kurs på universitetet ... så hur som helst, vad är din historia?"

Cat och jag pratade i en halvtimme. Vi hade definitivt kemi och ett par gånger upplevde jag känslor av surrealism. Jag menar, jag hade ett bra, djupt samtal med en tjej som var så långt utanför min liga att jag aldrig ens skulle överväga att närma mig henne i det vanliga livet. Och för mig var det faktum att hon var europé en enormt upphetsande faktor. Alla tre tjejerna verkade bara ha en mystik och vältalighet som var en stor lättnad jämfört med de tjejer jag var van vid att prata med. Jag menar, som jag sa i början var jag inte vad man skulle kalla en social förlorare (en sexuell förlorare, ja). Jag hade kvinnliga vänner och några av dem var attraktiva, men detta var annorlunda. Det här var exotiskt och spännande. Hur som helst blev min konversation med Cat mycket intressant efter att vi började prata om Sophias karriär.

"Så, vad tänker du göra nu när du har gått ut gymnasiet?". Jag frågade henne, uppriktigt intresserad.

"Jag är inte säker. Min pappa tycker att jag borde gå på college som Sophia, men jag kan inte komma på något att studera. Min mamma tycker att jag ska bli modell - precis som Sophia."

"Sophia är också modell?"

"Bara på deltid. Hon gillar det, men hon vill inte göra karriär inom det. Hon gör främst modevisningar i Lyon."

"Det kan vara ett bra jobb att titta på."

"Jag vet inte. Det skulle vara fantastiskt att resa runt i världen, men jag tror inte att jag skulle vilja ha så mycket uppmärksamhet riktad mot mig. Dessutom har Sophia haft några bra modelljobb, men även hon sa att det är svårt att slå igenom i yrket. Och hon är fantastisk, så vilken chans har jag att lyckas."

"Vad menar du? Du är lika vacker som Sophia, om inte vackrare." Jag sa detta till henne, kanske lite för skarpt.

"Tack, men du behövde inte säga något, jag var inte ute efter en komplimang eller något." Cat rodnade lite grann.

Vi låg nu på våra sidor med ansiktet mot varandra. Ljusljuset flimrade över hennes ansikte, vilket fick hennes drag att verka ännu finare än de redan var. Strängar av hennes ljusa hår dinglade över ett av hennes ögon. Hon borstade bort dem med fingrarna och lade sedan handen försiktigt på kinden i ett försök att dölja sin förlägenhet. Hennes solbrända, belgiska hud framhävde skönheten i hennes safirögon, som lyste med en värme, med ett djup som fick mig att glömma mina vänner som förmodligen var avsevärt oroliga och snöstormen helt och hållet. Jag hade till och med glömt att vi inte var de enda två i sängen.

"Jag vet att jag inte behövde säga det. Men jag menar det ärligt. Det är något med dig. Jag menar, förutom att du är så slående att jag har svårt att titta bort, så är du också blygsam och engagerande. Även om du lätt skulle kunna erövra modellvärlden skulle det vara synd om du gjorde det, för jag skulle hata tanken att du främst skulle uppskattas för din skönhet och inte, ja du vet, dina andra kvaliteter som har skenat fram bara under den korta tid vi har pratat."

Cat sa ingenting. Hon tittade bara in i mina ögon en stund och förde sedan långsamt sitt ansikte nära mitt. Hon strök någonsin så svagt sin kind mot min. Hennes läppar låg över mina, men rörde mig inte. Hon tittade in i mina ögon. Mitt hjärta bultade. Jag hade aldrig känt känslor som de jag kände i det ögonblicket. Med våra ögon fortfarande låsta på varandra kände jag hur Cats läppar tryckte sig mot mina så mjukt. Kyssen var så mild som man kan tänka sig. Den var helt motsatt till min tidigare kyss med Alana. Jag förde upp mina händer till sidan av hennes ansikte och höll kort hennes underläpp mellan mina läppar, innan hon gjorde detsamma med min överläpp. Kyssen kunde inte ha varit mer perfekt. Jag kände hur hennes mun öppnades lite vidare och kyssen blev mer hetsig. Jag kände hennes tunga mellan mina läppar och mötte den med min egen. Värmen från hennes tunga sände en våg av uppryckning genom min kropp. Under hela kyssen rörde våra läppar bara lätt vid varandra. Kraften i detta betydde mycket mer för mig än den febriga, tunga piskande kyssen med Alana.

Cat bröt kyssen lika långsamt som hon inledde den och lät sin underläpp dröja kvar på min överläpp. När hon drog tillbaka huvudet hade hon fortfarande ögonen stängda.

"Wow", mumlade jag.

"Du har uppenbarligen gjort det förut", sa Cat och lät sin hand glida genom håret.

Jag förväntade mig inte att hon skulle säga det, så hon tog mig liksom på sängen. Jag var inte säker på om hon ville att jag skulle vara erfaren eller om hon inte brydde sig om att jag inte var en representant för de sexuellt aktiva. Jag bestämde mig för att ögonblicket förtjänade ärlighet.

"Jo faktiskt, inte riktigt, nej."

"Vad menar du?"

"Jag menar att jag inte är vad man skulle kalla erfaren i den här typen av saker."

"Du menar kyssar?"

"Ja, men inte bara kyssar..."

"Herregud", viskade hon, "jag trodde att jag var den enda."

"Va?"

"Ok, skratta inte åt mig, men det var liksom min första kyss."

Det chockade mig att en så het brud som Cat aldrig hade blivit kysst - men jag var fascinerad.

"Jag vet att det låter lite konstigt", fortsatte hon, "men jag vet inte, jag antar att jag bara var sen att mogna. Och med tanke på mina föräldrar och Sophia kan du inte bli förvånad."

"Varför, hur är det med dem?"

"Min far är en stark katolik och lät mig aldrig träffa pojkar när jag gick i skolan. Han sa att min utbildning var viktigare för mig. Sophia höll med. Hon brukade säga till mig att alla killar bara var ute efter sex, så jag borde vänta tills jag hittade en bra kille. Det var många pojkar som bjöd ut mig, men jag är blyg så jag skulle alltid bara rodna och gå därifrån."

"Jag vet precis hur du känner dig."

"Så du är blyg? Du vet hur man pratar med tjejer dock, du har fått mig att känna mig bekväm."

"Ja, det har alltid gått bra att prata, men sedan är det alltid upp till killen att ta första steget och jag vet inte, jag antar att jag bara saknar självförtroende."

"Jag också. Jag tror att det är därför Alana och jag är så nära vänner. Om vi går ut på en bar eller liknande är hon väldigt utåtriktad och flirtig. Jag antar att det balanserar min blyghet. Men hon är en god vän. Det har varit många gånger när hon har träffat någon som hon tycker är attraktiv, men inte tar det vidare eftersom hon inte vill lämna mig ensam på baren. Jag är skyldig henne mycket."

"Men, har du aldrig varit nyfiken på ... du vet."

"Jo absolut, men i ett religiöst hushåll ser man det mer som en fantasi än en möjlighet. Och du då? Det är inte ofta som killar kan hålla ut tills de är arton år innan de vill gå med en tjej."

"Tja, jag ska vara ärlig ... Det har inte varit det lättaste jag någonsin gjort."

Cat log och styrde sedan samtalet in på ny mark. "Jag har alltid velat veta vad..." hon trappade av och rodnade igen.

"Fortsätt, du kan lita på mig."

Cat andades in djupt som för att lugna sig själv. "Det är bara det att jag alltid har velat veta ... hur en penis känns."

Frågan i sig själv fick blodet att rusa direkt till den nya fokuspunkten för diskussionen. Jag var i bästa fall orolig - och i värsta fall nära att svimma. Jag visste att om jag inte sa något stödjande snart skulle hon bli generad och det skulle vara slutet.

"Uhh, ja. Om du vill..."

"Nej, du behöver inte göra det om du inte vill."

"Skojar du med mig? Jag försöker komma på en enda sak i hela världen som jag hellre skulle vilja göra - och jag får inget svar."

Jag tänkte genast att det inte lät tillräckligt avslappnat, men Cat skrattade mjukt. Hon ryckte sedan på axlarna och kysste mig igen. Den här gången var det bara lite mer än en puss innan hon drog sig undan. Hon stoppade sedan sina händer under filten och försökte blint hitta min betydligt erigerade penis - hon gjorde detta olidligt långsamt märk väl. Jag var inte särskilt nervös för att få den rörd för första gången. Jag visste från tidningsartiklar att min penis var av genomsnittlig storlek. Inte som att Cat skulle ha någon jämförelse ändå. Jag tittade in i hennes ögon när hon slutligen lade en hand över skaftet på min kuk. Och jag säger er att det var den bästa känslan i världen. Trots kylan hade hennes händer värmts upp eftersom hon hade hållit dem under ansiktet under större delen av tiden. Med bara en hand svepte hon försiktigt sin handflata runt skaftet, utan att röra huvudet alls. Jag kände hur hennes andra hand svepte sig över undersidan av skaftet, när hon snabbt förde den upp över huvudet. Hon använde sedan den motsatta handen för att göra samma sak på toppen av skaftet. Så hon glidit mjukt med båda händerna efter varandra uppför skaftet. Detta var bara avsett att reta mig, men vid den tidpunkten kunde jag ärligt talat inte föreställa mig att det skulle bli bättre än så här.

Cat fokuserade nu bara på att bekanta sig med ett sådant nytt stimulus. Hon rörde lätt vid det blottade huvudet. Fingertopparna gled försiktigt över ovansidan av huvudet, vilket fick mig att rysa. Huvudet på min penis var extremt känsligt - kanske på grund av bristande användning. Som ett resultat av detta skulle även så mycket som en fjäderberöring ge upphov till starka känslor. Cat fortsatte att utforska bara huvudet. Hon placerade tummen precis vid basen av min slits och lät den sakta glida upp över den lilla öppningen, vilket fick en droppe pre-cum att bildas. Hon kände att det bildades en lätt smörjning, så hon använde tummen för att sprida den över hela huvudet. Varje gång hon förde fingrarna över min penis fick det ultrakänsliga huvudet mig nästan att rycka till - inte av smärta, utan bara av en intensiv känsla av njutning. Hon flyttade fingrarna ner under basen av huvudet, där min förhud hade bundit sig. Hon drog runt förhuden innan hon drog den nedåt på skaftet så långt det gick. Hon använde sedan tummen på undersidan och två fingrar på ovansidan av skaftet för att sakta dra förhuden upp över huvudets bas och hela vägen till toppen av min penis. Hon drog tillbaka förhuden lika långsamt nedåt igen. Hon upprepade detta flera gånger och tog det hela vägen till toppen och hela vägen till basen.

Jag hade börjat blunda för att bättre kunna njuta av ögonblicket, men öppnade dem snabbt igen då jag insåg att jag kanske aldrig mer skulle bli rörd av en så fantastisk flicka som Cat igen och därför ville jag inte ta ögonen från henne. Under tiden hade hon ökat tempot och jag insåg att hennes heta lilla hand var otroligt nära att få mig att komma. Jag var dock ännu inte bekväm nog att låta detta ske, så jag lade min hand över hennes för att bromsa henne. Hon visste tillräckligt mycket för att förstå varför jag gjorde detta, så hon återgick bara till att lätt dra i skaftet.

"Du lät mig röra dig, så nu låter jag dig röra mig", viskade Cat förföriskt och bet sig i läppen.

Jag skäms lite att säga att detta var så sexigt att röda och vita prickar dök upp i mitt synfält och jag var ärligt talat nära att svimma. Jag slöt ögonen en stund och koncentrerade mig på ljudet av stormen, som verkade ha avtagit en aning. Efter att ha återfått mina sinnen öppnade jag ögonen och gjorde det hedervärda.

"Är du säker, Cat?"

Hon svarade inte. Istället rullade hon på rygg och tog min hand. Hon drog försiktigt i min arm, så jag skred närmare henne och stannade kvar på min sida. När hon låg på rygg stängde hon ögonen. Hon tog sedan min hand och lade den på sin kind. Hon började sedan långsamt leda min hand nerför hennes ansikte och hals. Hon stannade kort under hennes hals och fortsatte sedan medan min hand försvann under filten. Min hand var sedan snabb att känna uppkomsten av hennes bröst och innan jag visste ordet av hade jag tagit om hennes fulla bröst, som jag uppskattade till att vara en liten C-cup - den perfekta storleken i mina böcker. Hennes bröst var varmt och ömt, men upplevelsen varade inte länge. Hon kontrollerade fortfarande min hand och fortsatte att dra den nerför hennes kropp. När jag nu kände hennes platta mage var förväntningarna på vad som komma skulle nästan outhärdliga. Min kuk var absolut pulserande. När min hand nådde hennes navel släppte hon taget.

"Du får klara dig själv härifrån", viskade hon utan att öppna ögonen.

Jag studerade hennes ansikte och tyckte att hon såg mest avslappnad ut då, än hon hade gjort på hela kvällen. Jag andades tungt, men det borde vara väntat. Jag lät min hand glida ner tills jag nådde hennes könshår, som inte var tjockt, men kändes som om lockarna hade klippts. Under ett ögonblick fingrade jag på hennes hår, vred det mellan mina fingrar och försökte få ögonblicket att vara så länge som möjligt. Sedan tog jag steget och tog en hand om hennes hög, som lätt var den varmaste delen av hennes kropp. Hennes ben var bara lätt åtskilda, så jag tog mitt långfinger och placerade det längs hennes stängda slits. Därmed drog Cat upp hennes ben i en rät vinkel, vilket gav mig tillgång till att utforska henne. Jag drog hennes stängda läppar med mitt pekfinger och retade henne bara lite. Hennes slits hade öppnat sig lite, så jag placerade två fingrar vid den nedersta spetsen av hennes läppar och lät dem glida uppåt över hennes blygdläppar. Jag var inte riktigt säker på vad jag gjorde, utan arbetade bara utifrån min instinkt.

Det enda jag hade lärt mig under mina år var att aldrig röra en klitoris utan smörjning. Så jag körde mitt finger uppför mitten av hennes nu öppnade slits tills jag hittade hennes vagina. Jag glider in med fingret bara en liten bit och började genast märka hur tight den var. Jag hade glömt att hon var oskuld, men minnet fick bara min kuk att värka. Jag insåg att jag var den första personen som någonsin rörde vid Cat där. Och hon var den första som rörde vid mig. Jag kände mig privilegierad att vara den första som fick fördjupa sig i en så vacker flickas sexualitet. Jag glidit in mitt finger djupare och gjorde det mycket långsamt och försiktigt. Jag lade min andra hand på hennes mage och kände att hon andades snabbt. Jag överväldigades av en stark lust att kyssa henne. Så jag tryckte mina läppar mot hennes och hon besvarade min kyss. Jag tog bort min hand från hennes mage och placerade den bakom hennes huvud och kysste henne djupt och passionerat. Den här gången tryckte sig min tunga in mellan hennes läppar och masserade hennes tunga.

Tum för tum svalts mitt finger av hennes vagina. Jag blev överraskad av värmen och fuktigheten. Väggen i hennes vagina drog ihop sig runt mitt finger, men jag lyckades få in hela fingret. När jag långsamt började dra ut det måste känslan ha känts bra för Cat, för hon stönade lite och kysste mig ivrigt. Fingret gled ut mycket lättare än det gick in. Jag glidit ut det hela vägen ut och placerade sedan tummen i de korta lockarna i hennes buske, medan jag gjorde mig redo att föra in samma, nu våta finger tillbaka in i hennes fitta. Den här gången gled fingret in mycket lättare, men det var fortfarande extremt trångt. I takt med att det blev lättare att flytta fingret ökade jag tempot. Hon gungade med höfterna som svar och vred sig under min hand i takt med mitt finger. Vår kyss hade förvandlats till en fullständig tunga brottning. Hon fortsatte att föra sin heta tunga över mina läppar, vilket fick mig att virvla runt hennes tunga med min egen. När mitt finger rörde sig in och ut ur hennes vagina ännu snabbare blev hennes stönande alltmer utbrett.

Hon måste dock ha gjort för mycket oväsen, för Alana började röra sig från sin slummer. Cat och jag bröt automatiskt kyssen och jag drog ut mitt finger ur hennes fitta. För säkerhets skull svepte jag försiktigt fingret över en hård liten knöl, som jag förstod var hennes klitoris. Detta fick henne att hoppa lite och jag såg henne bita sig i läppen för att inte ge ifrån sig ett ljud. När Alana vände sig på sidan för att se oss i ögonen försökte vi båda dölja att vi just hade känt på varandra. Alana sa något till Cat på italienska.

"Ja, jag är vaken. Vi har pratat - så tala på engelska." Cat svarade sin väninna.

Alana stönade. Hon var uppenbarligen inte lika väl bevandrad i engelska som Cat och Sophia.

"Jag fryser. Vill du byta plats Cat?" Hon frågade med tjock accent.

"Du kan inte vara så kall Alana, jag kan känna värmen från din kropp."

"Ja, men du är fortfarande varmare."

"Håll fast vid mig om du fryser."

"Varför vill du inte ändra dig? Har ni två haft ett trevligt samtal?" Alana frågade med en antydan till sarkasm.

"Det är inte det Alana, det är bara det att du inte är kallare än jag."

Alana talade sedan på italienska igen. Vad hon än sa fick Cat att skratta och svara med "det gör mina också".

Jag var nyfiken. "Vad sa hon?" Jag frågade Cat.

"Hon sa att hon kunde bevisa att hon var kallare än jag. Hon sa att hennes bröstvårtor är som kulor."

"Om du ska dela med dig till honom kan han vara domare." Alana sa lekfullt.

Jag kunde se att hon inte förväntade sig att Cat skulle gå igenom förslaget. Hon trodde nog att Cat bara skulle ge upp och byta plats med henne. Men Cat överraskade henne.

"Okej då, bra." Cat tvekade inte att dra filten över båda deras bröst och avslöjade två par härliga bröst.

"Cat! Är du okej?!?" Alana frågade henne med stora ögon och öppen mun.

Cat ignorerade henne och tittade istället över till mig. "Du bestämmer vem som har de hårdaste bröstvårtorna."

Jag var jätteglad vid det här laget, men tittade ändå över till Alana för att se om hon gillade det. Alana tittade leende på Cat, fortfarande lite chockad över Cats beteende.

Hon ryckte på axlarna. "Bra."

Jag saliverade nu något vid åsynen av två vackra tjejer halvnakna i sängen bredvid mig, som bad mig att i stort sett tafsa på dem. Båda flickornas bröst var annorlunda formade, förmodligen för att de var av märkbart olika storlek. Alanas var mindre än Cats, men såg ändå ut att kunna fylla min hand. Cats bröstvårtor var också ljusare i färgen än Alanas. Cats bröst hade en perfekt storlek. Inte för stora, inte för små, precis som hennes bröstvårtor. Hennes bröst var mycket pigga, vilket gjorde att bröstvårtorna fick en fin topp. Båda flickornas bröstvårtor var märkbart styva.

Jag ville känna hela bröstet och inte bara bröstvårtan, så jag tog min hand under Cats bröst först och använde tummen för att spåra runt hennes bröstkorg. Jag insåg att det var meningen att jag bara skulle bedöma deras hårdhet, så jag cirkulerade med tummen över hennes bröstvårta. Den var upprätt och kändes fantastisk. Jag slutade sedan att krama hennes bröst med min handflata och rullade bröstvårtan mellan tummen och fingrarna. Cat gnuggade på sin läpp igen, medan Alana tittade uppmärksamt på henne.

"Ok, min tur." Alana sa.

Hon tog tag i min arm och det drog och vinkade till mig att ställa mig mellan henne och Cat så att jag kunde få bättre tillgång till hennes bröst. Cat tyckte att det skulle vara lättare om hon gick över mig, istället för att jag skulle rulla över henne. Så hon gled över mig mage mot mage. Jag tittade på hennes bröst när de gled över mitt bröst. Jag kände hur mjukt hennes pubishår var när det vandrade över min penis. Hennes ben gled också över den, innan hon slutligen rullade på rygg. Jag befann mig nu mellan de två flickorna. Alana puffade ut sitt bröst och bjöd in mig. Jag tog mina fingrar och tumme och försökte jämföra bröstvårtans styvhet. Hon ljög inte; bröstvårtan var så upprätt som möjligt. Men jag märkte också att hon inte hade någon gåshud på brösten eller bröstet och att hennes egentliga bröst var ganska varmt. Jag undrade om det var möjligt att hennes bröstvårtars styvhet berodde på att hon var sexuellt upphetsad. Det verkade verkligen möjligt, särskilt efter att ha lärt känna Alana. Hon var definitivt en sexuell person.

"Så... vem vann?" Cat frågade förföriskt.

"Ärligt talat tjejer, det är för nära för att avgöra. Ni är lika hårda som varandra."

"Kanske borde ni försöka igen. Den här gången testar ni med munnen." Alana kusade och tittade mig rakt i ögonen. Hon kastade en blick på Cat och visade upp ett perfekt leende. Det var nu Cats tur att bli chockad.

"Gud!" Cat gjorde en paus. "Jag är game om du är det", sa hon och återgav det busiga flinet till Alana.

Jag undrade hur bra den här kvällen kunde bli. Jag slösade inte bort någon tid så att Cat inte kunde ändra sig. Jag tog en kram om Cats högra bröst och höll bara om det, medan jag sänkte min mun ner till hennes vänstra bröst. Jag svepte mina läppar runt hennes bröstvårta, vilket automatiskt förvandlade min kuk från erigerad till obrytbar. Jag sög omedvetet på bröstvårtan, innan jag använde min tunga för att kretsa runt spetsen. Jag kunde höra Cat stöna, när jag tog bort min mun och började sakta slicka bröstvårtan och areola. Jag använde tungans spets för att fippla med bröstvårtan, vilket fick den att svälla och hårdna ännu mer. Jag kunde inte låta bli att svara på Cats stönande, så jag klämde ofrivilligt på hennes högra bröst.

Jag kunde känna Alanas ögon på oss, så jag vände mig mot henne. Hennes bruna hår dinglade över kinderna och dolde lätt ett av ögonen. Hennes saftiga, rosa mun sög på sitt lillfinger. Detta fick henne att se upprörande sexig ut och jag dök ner mot hennes bröst, sög på henne och slickade passionerat varje centimeter av hennes svullna bröstvårta. Jag slickade så ursinnigt och snabbt att hennes kropp vred sig under mig, vilket bara fick mig att cirkulera runt hennes andra bröstvårta med tummen. Alana lade sin hand under min haka och lyfte den bort från hennes bröst. Hon stirrade in i mina ögon och kastade sedan en blick över till Cat.

"Vill du ha lite kul?" Alana frågade oss båda två.

"Vad hade du tänkt dig?" Frågade jag henne, medan mitt adrenalin pumpade och min fantasi gick på högvarv.

"Jag vet inte om ni vet, men Cat är oskuld. Vilket betyder att hon aldrig har... hur säger man på engelska... hon har aldrig... är det orgasm?"

"Ja, ja, fortsätt." Jag stötte hungrigt på henne.

"Ja, fortsätt gärna att ge bort mina personliga detaljer Alana", sa Cat sarkastiskt, men hon log, så Alana fortsatte.

"Ja, jag tror att hon missar något. Så jag gör ett avtal med dig. Om du kan få min Cat att få orgasm med hjälp av din mun, kommer vi båda att använda våra munnar för att få dig att få orgasm. Eller hur Cat?"

Jag höll andan och väntade på Cats svar. Hon tittade på Alana och gnagde återigen på sin underläpp. Efter några sekunder tittade hon ner på mig, så jag log - och försökte kontrollera den totala upprymdhet som hade tagit över mig. Hon sa sedan de fyra bästa orden jag någonsin hört i mitt liv.

"Okej. Låt oss göra det."

Alana strålade. "Ok. Lita på mig Cat, du kommer att älska det." Alana tittade sedan på mig. "Så ska du göra henne under filten eller ovanpå filten?"

Jag kunde inte tro att allt detta hände. Jag kunde inte fatta att jag var tvungen att bestämma om jag skulle äta upp en vacker flicka under täcket eller utsätta henne. Jag visste direkt vilket jag föredrog. Jag längtade inte bara efter att se Cat helt naken - och Alana för den delen - utan jag ville också se vad jag gjorde där nere.

"Jag skulle föredra att göra det ovanpå filten, men det är upp till Cat."

"Jag antar att det är okej. Jag är ganska varm så det borde inte göra någon större skillnad."

"Och Sophia då?" Jag visste att om hon vaknade skulle hon inte bli glad.

"Oroa dig inte för henne. Hon har varit mycket stressad på sistone, så hon borde vara ute som ett ljus."

Alana bytte plats med mig, så hon var en blockerare om Sophia skulle vakna. Nu satt jag på den bortre änden av sängen. Jag gick ner på knä bredvid Cat och tog tag i filten. Jag drog långsamt den över Cat och avslöjade hennes nakna kropp centimeter för centimeter. På några sekunder var Cat och jag helt blottade. Jag blev lite besviken över att Alana, som låg på sidan bredvid Cat, hade lindat slutet av filten runt henne. Det tog mig inte lång tid att inse hur dumt det var att bli besviken bara för att en av de två skönheterna inte var naken, särskilt när jag skulle ge den nakna en oralsex.

Jag stirrade ner på Cats nakna skepnad och fick genast erektion. Först blev jag lite generad över att de två tjejerna tittade på min stånd, men sedan såg jag att Cat rodnade igen och insåg att hon förmodligen var lika generad över att vara naken inför sin bästa väninna och en kille hon just hade träffat.

Du vet när du ser något riktigt vackert och du bara vill röra och slicka det överallt. Det var precis så jag kände med Cat. Hennes bröst böljade upp och ner. Det visade sig att hon var en riktig blondin trots allt, förmodligen tack vare sitt belgiska arv. Hennes ben var bara lätt åtskilda, så allt jag kunde se var hennes ljusa pubishår. Det var format till en triangel, men var trimmat till små lockar. Trots sitt icke-aktiva sexliv hade hon ändå underhållit sitt könshår. Hennes långa ben, gyllene ben var atletiskt tonade. Hon hade en magnifik kropp. Hennes blonda manke var utspridd som en fläkt över hennes kudde. Hon fortsatte att låta tungan glida över sina läppar, vilket fick dem att glittra i ljuset från ljuset.

"Det bästa sättet att ge en tjej orgasm är att reta henne, så att hon blir redo för det." Alana förklarade, medan jag stirrade ner på Cats kropp.

Jag kunde se att Alana verkligen tände på det här hela. Det fick bara min penis att värka ännu mer.

Jag följde Alanas råd och använde mina fingertoppar för att lätt gnugga hennes kropp. Jag kysste henne försiktigt. Jag kunde inte få nog av att våra tungor rörde vid varandra. För mig var kyssar en mycket passionerad och kärleksfull handling. Jag bröt kyssen och placerade mina fingertoppar på hennes hals. Jag lät dem försiktigt glida ner över hennes bröst, ner på hennes mage - utan att nämna hennes hög - och fortsatte ner på hennes lår hela vägen till hennes fötter. Jag gjorde samma sak igen förutom att jag började vid hennes fötter. Hon verkade slappna av mer. Jag flyttade mina händer tillbaka ner till hennes fötter och masserade dem. Hon slöt ögonen men var fortfarande lite spänd. Jag lade mina händer på hennes lår och masserade dem försiktigt. Jag kunde inte sluta kasta en blick på hennes fitta. Det krävdes all min styrka för att inte röra den. Jag placerade mina händer på hennes bröst och tog dem i famnen och lyfte dem uppåt. Jag lutade mig ner och slickade var och en av hennes bröstvårtor, först som en fladdrande, retande rörelse och sedan som långa, långsamma slickar. Jag omslöt varje bröstvårta med mina tänder. Jag bet dem inte, utan höll bara fast dem med mina tänder, medan min tunga undersökte toppen av bröstvårtan. Jag kysste sedan mellan hennes bröst och fortsatte nedåt tills jag nådde hennes pubishår.

Jag kysste vid lockarna och gick vidare ner till hennes stängda slits. Jag kysste slitsen hela vägen ner och rörde svagt min tunga mot henne vid varje kyss. Fortfarande på knä bredvid henne lyfte jag upp hennes ben närmast mig och spred det utåt så att jag kunde lägga mig mellan hennes ben.

Efter positionsbytet hade Cat ett ben som låg rakt medan det andra var uppspänt i rät vinkel. När jag låg mellan hennes ben hade jag en fantastisk utsikt över hennes fitta. Jag var på väg att sprida hennes läppar när Alana krävde att jag skulle "kyssa och slicka hennes lår".

Så jag höll hennes ben i mina armar samtidigt som jag virvlade min tunga över hennes inre lår. Så småningom kysste jag mig närmare hennes slits och retade henne genom att kyssa runt hennes fortfarande stängda läppar. Jag blåste luft över hennes pubishår, vilket fick henne att rysa. Jag kysste återigen hennes stängda slits. Jag ville dock sprida hennes läppar isär, så att jag kunde få en bra titt på djupet av hennes sexualitet. Jag placerade min tunga precis vid basen av hennes läppar och slickade långsamt hela vägen upp i hennes rosa slits, vilket fick hennes läppar att spreta. När jag nådde toppen av henne med min tunga, svepte jag försiktigt uppåt i vetskap om att detta skulle reta hennes klitoris. När jag gjorde detta stönade Cat, vilket sände chockvågor genom min stenhårda penis. Jag öppnade hennes läppar med hjälp av mina tummar och drack in synen av hennes orörda kön.

Jag insåg nu att mina händer skakade. Detta var det mest intima jag någonsin varit med en tjej och det hjälpte inte att hon var löjligt sexig. 

Läs nästa del.

Visa alla romaner av denna författare: Ritha.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.5 / 5. Röster 19

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu