Snöstorm i Alperna 3

23/03/2023 | Författare: Ritha
17 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | TonårspojkeSlicka FittaGruppsex
4.4
(22)
Sophia började bli ganska högljudd nu. "Snälla, sluta inte ... mmmh".

Läs den föregående delen.

När jag tittade in i hennes mörka rosa djup fick jag lust att ta emot allt. Istället körde jag min tunga runt hennes inre veck och såg till att undvika hennes klitoris. Jag kunde se att hennes vagina var mycket fuktig, så jag förde in min tumme bara en liten bit. Hon var verkligen våt. Jag tog ut tummen och ersatte den med min tunga. Det var svårt att få in tungan långt in, men jag lyckades så småningom. Jag älskade lukten av hennes fitta. Det var som ett naturligt feromon. Smaken var inte heller som jag hade förväntat mig. Den var faktiskt ganska behaglig, lite som nektar, fast inte lika stark i smaken. Jag förde tungan in och ut ur hennes vagina, om och om igen. Hennes vagina var så stram att hennes muskler till och med drog ihop sig runt min tunga. Hennes safter spreds över hela hennes fitta.

Efter några minuter började Cat lyfta rumpan från sängen som om hon ville ha mer. Jag bestämde mig för att jag hade retat henne tillräckligt. Hennes klitoris var ganska framträdande nu då den stack ut något från huven. Jag visste att hennes klitoris skulle vara mycket känslig, så jag såg fram emot hennes reaktion när den rördes för första gången. Hennes höfter var fortfarande lyft från sängen, så jag placerade mina händer under hennes strama rumpa för att stödja hennes vikt.

Jag lokaliserade hennes klitoris med ögonen och smekte den försiktigt med tungans spets. Cat gnällde och hennes röv lyftes ännu högre. Jag smekte den igen. Hon gnällde igen. Jag flyttade tungan ner till hennes vagina och lappade upp lite av hennes fuktighet. Sedan slickade jag långsamt upp till hennes klitoris. Jag cirkulerade med tungan runt hennes lilla knöl och snuddade upp den då och då. Cats gnäll blev mer som böner. Jag saktade ner lite och gjorde varje slick outhärdligt dröjande. Detta fick henne att bocka rumpan framåt i mina händer. Värmen mellan hennes ben var överväldigande. Jag släppte hennes röv och den vilade tillbaka ner på sängen. Jag tog ett av hennes ben och lade det över min axel.

Synen av hennes kropp mellan benen var underbar. Medan jag kysste hennes klitoris tittade jag uppåt genom hennes lätta lockar och såg hennes bröst stiga upp och ner med hennes tunga andetag. Jag placerade båda mina händer på vart och ett av hennes bröst och klämde medan jag började hålla hennes klitoris i munnen och suga försiktigt. Detta fick Cat att böja ryggen. Jag började suga hennes klitoris mer ivrigt och virvlade ofta min tunga passionerat runt den. Detta började bli för mycket för Cat och hon satt nu rakt upp och stödde sig på sina armar. Jag tog bort mina händer från hennes bröst och placerade en på hennes mage och den andra använde jag för att sprida hennes slits så långt som möjligt. Jag kunde känna att Cat också var nära att komma. Hon lade en hand på mitt bakhuvud och tryckte mitt ansikte mellan hennes ben. Hon hade byggt upp en rytm och vred sina höfter framåt för varje slag av min tunga. Mina slickar kom till en glödande topp, vilket fick Cat att stämma djupt.

Med min hand på hennes mage kunde jag känna hur hon darrade och visste att hon var på väg mot ett klimax. Jag höll hennes klitoris i min mun medan hennes ben sträckte sig och hon drog lätt i mitt hår. Hennes magmuskler spände sig och hon lyfte rumpan från sängen. Jag släppte inte hennes klitoris under hela episoden. När hon kom ner från orgasmen kilade jag in min tunga i hennes trånga fitta, som var extremt slät. Hennes blygdläppar hade förvandlats från rosa till ljusrött. Jag lät bara tungan vara kvar i hennes vagina, med näsan inbäddad mot hennes mjuka pubishår. Det tog henne ungefär en halv minut att bara komma ner från klimaxet. Hon spinnade medan hennes hand lekte med mitt hår. Hon lade sig ner igen och jag tog min tunga ur hennes vagina och lappade upp så mycket av hennes upphetsning som jag kunde.

Jag satte mig upp och hon vinkade till mig att kyssa henne. Jag gled över hennes ben, min kuk fortfarande hård som en sten gnuggade över hennes fitta och det fick mig nästan att explodera. Jag kysste henne ömt samtidigt som jag lekte med de mjuka lockarna mellan hennes ben. Cat verkade oerhört tacksam för vad som just hade hänt och jag insåg att jag var den första personen i hela världen som fick denna gudinna att komma. Det var en fantastisk känsla men det tog inte hand om det faktum att jag hade haft erektion under större delen av de senaste två timmarna. Jag behövde lindring och jag hade en känsla av att jag skulle få den - vi hade ju trots allt ett avtal.

"Hur var det?" Alana frågade. Hennes kinder var röda och hon såg ganska upphetsad ut.

"Mmmm", stönade Cat bara och andades djupt leende.

Alana skrattade och tittade rakt på min penis. "Det ser ut som om det är din tur."

Jag hade ont i magen för att bli berörd. Cat återfick sina sinnen "ja, kom och lägg dig här uppe".

Min kuk ryckte faktiskt till av förväntan. Alana kom fram under filten och visade sin nakenhet för mig. Hon kröp över till mig när jag försökte få syn på hennes fitta. Cat gick upp på knä och kom runt till mina ben. Jag drog in mig själv i en halvt liggande ställning, medan Alana ställde sig på armbågarna på ena sidan av mitt ben och Cat på den andra. Alanas huvud var bara ungefär sex tum från min ljumske. Hon började gnugga mitt lår och instruerade Cat att gnugga det andra.Mina slickar kom till en glödande topp, vilket fick Cat att stämma djupt.

Båda tjejerna stirrade upp på mig och flinade när deras händer kom löjligt nära mina kulor. Cat böjde sig upp och slickade mina bröstvårtor, hennes gyllene hår strök över mitt bröst. Jag samlade det till en hästsvans och höll upp det så att jag kunde se hennes tunga färdas mellan mina bröstvårtor. Hon slickade hela vägen ner på min mage. Jag kunde inte fatta att de retade mig efter all den väntan jag redan hade gått igenom.

Till slut lindade Alana sin hand runt mitt skaft, medan Cat försiktigt kramade min pung i sin smidiga hand. Alana stirrade mig in i ögonen med tungan utstucken. Jag höll ögonen på hennes ögon medan hon drog sin tunga närmare min kukhuvudet så sakta som möjligt. Det höll på att ta kål på mig. Hon var slutligen ungefär en millimeter från att få kontakt, när hon drog tillbaka tungan in i munnen och flinade djävulskt. Istället för att slicka på den, svepte hon sitt hår över huvudet, vilket fick mig att rysa. Cat gjorde henne sällskap och fläktade håret på mitt bröst igen. Det var nästan som om jag kunde känna varje enskilt hårstrå som förhöjde mina sinnen.

"Snälla..." Jag vädjade, vilket fick Alana att slicka sina leende, saftiga läppar och fick Cat att se uppriktigt sympatisk ut.

Alana slängde tillbaka sitt hår och tog tag i min kuk ännu en gång. Hon höll fast i skaftet och lät försiktigt sin heta tunga glida upp längs hela undersidan av min penis. När hon nådde huvudet och jag kände hur värmen från hennes tunga sakta vandrade upp över min spermaöppning, kunde jag ha kommit direkt där och då, men jag skulle aldrig ha förlåtit mig själv om jag hade gjort det. Alana gav mitt skaft till Cat och hon gjorde precis samma sak. Alana tog tillbaka min kuk, den här gången drog hon förhuden över huvudet och drog ner den. Detta gjorde att det bildades lite pre-cum. Alana blåste lätt på den och tog sedan droppen på sin lillfinger. Hon erbjöd sitt finger till Cat, som tvekade ett ögonblick och sedan sög på Alanas finger och svalde min pre-cum samtidigt. Alana hade de mest förföriska ögon. Det verkade som om de ständigt flirtade med en.

Medan min kuk låg mot min mage tungade hon huvudet. Hon tog upp skaftet och cirklade långsamt runt det extremt känsliga huvudet. Känslorna var så starka att jag automatiskt drog höfterna bakåt. Värmen och vätskan som kom från hennes tunga var härlig. Cat tog över och använde tungans spets för att svepa över det blottade huvudet, precis som jag hade gjort med hennes klitoris. Varje drag med hennes tunga skickade en puls av njutning hela vägen genom min kropp. Medan Cat gjorde imaginära cirklar med sin tunga på ena sidan av min kuk, började Alana långsamt slicka den andra sidan, vilket gav upphov till två kontrasterande känslor som till slut omslöts av värmen från deras heta små tungor. Jag såg med häpnad på när Alana stack ut sin tunga och gnuggade min kuk över hela den. Cat hade börjat kyssa hela vägen uppför mitt skaft och stannade vid det upphöjda spåret vid basen av huvudet. Hennes fuktiga läppar var fokuserade på det ultrakänsliga området och varje kyss förde mig ett steg närmare extas. På andra sidan gnagde Alana sig upp och ner på mitt skaft, samtidigt som hon använde sin saliv och tumme för att massera huvudet.

När båda flickorna återgick till att virvla sina tungor runt min nu mörkröda kuk var de tvungna att möta varandras tungor. Och det gjorde de. Alana slickade den allra översta delen av min penis, när Cat förde sin tunga för att möta Alanas. Jag var tvungen att göra allt jag kunde för att hålla tillbaka den orgasm som bryggdes i mina testiklar, när jag såg flickornas tungor virvla runt huvudet på min kuk. De försökte kyssas och förde sina läppar samman runt min knopp. Det var inte särskilt effektivt men det kändes och såg bra ut så jag brydde mig inte. Alana drog sedan mitt skaft mot sig. Hon tog min kuk i sin mun och lindade sina läppar runt basen av huvudet. Hon använde sina läppar som förhud och lät dem glida upp och ner bara på huvudet. Hennes heta mun fortsatte att glida upp och ner, samtidigt som hennes tunga piskade min penis inne i hennes mun.

Cat tog tag i skaftet och tog bort det från Alanas mun. Hon lindade sina läppar runt huvudet och började suga lätt samtidigt som hon härmade Alanas handlingar och lät sina läppar glida ner över min kuk så långt hon kunde. Det kändes så bra djupt i hennes hals att jag ville stanna där permanent. Hon sög och slickade entusiastiskt, medan Alana bytte fokus till mina kulor. Hon tog försiktigt min pung i sin mun. Cat började onanera mig med sin hand, medan hon slickade desperat på min spermafälla. Alana måste ha känt att något bryggde i mina testiklar för hon förde upp huvudet från mina bollar och tog tag i Cats skaft baktill. Alana förde in min penis i sin mun så fort hon kunde. Hon skummade med munnen upp och ner på skaftet och huvudet. Jag kände min kuk mot hennes varma tunga och hennes muntak när hon slukade mig med sina heta läppar. Det var för mycket för mig. Nu var det dags, jag var äntligen på väg att ejakulera.

"Jag kommer!" Jag skrek.

Alana tog min kuk ur munnen och höll den upprätt medan hon började snurra tungan runt huvudet. Min kuk droppade nu fullkomligt av saliv. Känslan av glidighet var fantastisk, när Cat följde Alanas exempel och började slicka ursinnigt på andra sidan av min kuk. Medan tjejerna virvlade sina tungor runt mitt huvud onanerade Alana mig långsamt med sin hand. Jag kände hur det började komma ett uppsving. Helt plötsligt kände jag ett kraftigt pulserande i mina testiklar. Min kropp skakade när jag kände hur vaddet sköt upp från mina kulor och skickade en kraftig känsla av lycka upp genom min penis - vilket orsakade att njutningschockvågor spred sig i hela min kropp. Till slut bröt koman ut ur min penis i våg efter våg av upprymdhet. Alana hade tagit min kuk i sin mun precis innan strömmarna av kom forsade ut ur min tacksamma penis.

Jag slöt ögonen och andades djupt, helt avslappnad och tillfredsställd. Min första avsugning överträffade helt och hållet förväntningarna. Jag öppnade ögonen och tittade på Alana, som fortfarande försökte svälja min sperma - eftersom hon inte hade någonstans att spotta ut den. Under tiden bad jag Cat att bara rengöra min hala penis. Känslan av Cats läppar på mitt nu halvhårda huvud var bättre än känslorna innan jag kom. Mitt normalt ultrakänsliga huvud hade just blivit ännu mer mottagligt. Cats tunga kändes fantastisk när hon smakade på resterna av min utlösning.

Ögonblicket hade varit så uppiggande att ingen av oss hade märkt att Sophia inte bara hade vaknat, utan att hon hade vänt sig på sidan och iakttog oss. Hon hade inte heller någon glad blick i sitt orörda ansikte. Cat märkte att hon blev iakttagen av sin syster när hon körde munnen över mitt huvud och sög ut all kvarvarande sperma. Hon släppte genast min kuk och öppnade munnen för att säga något - men ingenting kom ut. Sophia började skrika till Cat på italienska. Cat skrek tillbaka. Sedan riktade Sophia sin ilska mot Alana. Alana svarade med att försöka se oskyldig ut och sa något obegripligt på italienska. Jag var förvirrad. Sophia tittade till slut på mig med en rynkande blick.

"Ge mig ett skäl till varför jag inte ska sparka ut dig i kylan."

Jag försökte komma på något smart eller övertygande, men jag hade ingen aning - och därför kunde det som jag slutligen sa vara det värsta jag kunde säga i världen.

"Jag gav Cat en orgasm, vilket hon verkade gilla." Så fort orden kom ut insåg jag att jag hade misslyckats. Cat tittade ner och skakade på huvudet. Alana rullade med ögonen men skrattade. Detta gjorde Sophia bara ännu argare.

"Jag måste berätta för pappa, Cat. Och Alana dina föräldrar måste få reda på det. Du lämnar mig inget val. Jag vet bara inte vad ni båda tänkte på." Sophias stränghet passade inte till hennes ungdom och skönhet.

"Nej! Snälla ... snälla ... berätta inte för honom Sophia. Säg inget till pappa. Du vet hur han är. Jag gör vad som helst!" Cat bad.

Alana ropade något på italienska - jag gissar att det hade med hennes föräldrar att göra också. Jag bestämde mig för att ta till mig Sophias bluff om att slänga ut mig i snön och tjäna några browniepoäng hos Cat och Alana.

"Nej Sophia, det var mitt fel. Jag övertalade dem till det."

"Det är bäst att du går," Sophia stirrade kallt på mig och pekade på dörren.

"Sophia, du kan inte skicka ut honom. Han kommer att frysa ihjäl." Cat såg uppriktigt bekymrad ut.

"Det borde han ha tänkt på."

"Sophia, du kan inte mena allvar. Det är mitt i natten. Jag är ledsen, men jag vet inte vad jag kan göra för att gottgöra dig." Jag började bli lite rädd för att hon skulle genomföra sina hotelser.

Sophia satt upp med filten lindad runt sig. Hon tittade mot Cat. Ingen sa något på en stund. Sophia överraskade sedan alla tror jag.

"Så, Cat. Har ni två haft sex?" Sophia talade plötsligt.

"Nej." Cat sänkte ögonen.

"Nå, vad hände egentligen?"

"Han bara... vi..."

"Han slickade henne där nere." Alana sade och pekade på Cats fitta.

Cat täckte sig instinktivt med händerna av skam. Sophia kramade läpparna och sänkte ögonbrynen. Hon suckade som om hon hade blivit besegrad.

"Jaha. Din första gång ... Hur var det?" Sophia frågade, tvingade fram ett flin och försökte spela storasyster.

"Det var..." Cat rodnade igen.

"Lita på mig. Hon älskade varje minut av det." Alana avbröt strålande.

"Ok", riktade Sophia till mig. "Vill du hindra mig från att sätta Alana och Cat i trubbel? Vill du hindra dig själv från att bli utslängd?"

"Ja självklart", svarade jag fascinerat.

"Då måste du göra allt jag ber dig om fram till morgonen. Då kan du stanna kvar. Okej?"

"Jag antar..." Jag visste inte vad vi hon menade med 'allt'.

"Bra. Okej, det här är min första semesterdag efter en lång termin. Jag har inte haft tid att koppla av på grund av den här stormen och jag är lite stressad. Så du kan ge mig en ryggmassage."

Hon viftade tillbaka sitt hår och lade sig platt på magen. Jag tittade över på Alana som bara ryckte på axlarna.

"Kom igen." Sophia mumlade.

Jag kröp över till hennes filtklädda rygg. Under tiden kom Cat och Alana tillbaka under täcket, till mitt stora missnöje. Jag drog ner filten över hennes rygg, precis ovanför hennes rumpa. Hennes solbrända rygg stirrade upp mot mig, helt blottad. Hennes tjocka, vågiga och mörka italienska hår täckte hennes nacke och axlar, ända ner till skulderbladen. För att komma åt hennes axlar drog jag upp hennes mjuka hår i en hästsvans och satte det på sidan av huvudet, vilket blottade hennes övre rygg. Jag placerade mina händer på hennes axlar och masserade dem försiktigt. Hon kändes faktiskt lite spänd. Jag använde en hand för att försiktigt stryka hennes nacke, medan jag vilade den andra handen på hennes nedre del av ryggen. Hennes bröst var delvis synliga, pressade mot sängen. Synen av detta upphetsade mig lite grann. Jag försökte dock desperat att inte få erektion, eftersom jag inte hade något sätt att dölja den för flickorna eller Sophia. Jag gnuggade fingertopparna från hennes axlar ner till hennes rygg och upp igen. Jag tryckte mina tummar uppåt längs hennes rygg, vilket hon verkade gilla. Jag kunde inte sluta titta på hennes profil, då hennes huvud lutade åt sidan och låg på hennes kind. Hennes ögon var stängda och hon såg otroligt sexig ut. Från min position såg hennes läppar ganska förtjusande ut och jag skulle ha älskat att kyssa henne. Men man vill alltid ha det man inte kan få, eller hur?

Efter ungefär tjugo minuter böjde Sophia ryggen och vilade på armbågarna. Hon vände på huvudet för att försöka se mig i ögonen.

"Nu vill jag att du gör den nedre halvan." Hon krävde.

Det var ett krav som jag inte var så mycket emot. Jag väntade inte på en ny inbjudan. Jag tog tag i filten och drog den långsamt resten av vägen ner på hennes kropp. Hennes rumpa var stram och tonad till perfektion. Det fanns inga solbränna linjer på den här tjejen. Hennes hudfärg var naturlig. Hennes långa ben glittrade nästan i ljuset från ljuset. Jag kastade automatiskt en blick mellan hennes ben, men de var tätt stängda, så jag hade tur. Jag visste inte om hon ville att jag skulle röra hennes rumpa, så jag började försiktigt gnugga baksidan av hennes lår. Jag svepte mina händer nedåt över hennes vader och till hennes fötter. Jag masserade hennes fötter en stund, innan jag tog mig tillbaka upp till hennes lår. Det kändes skönt när jag knådade dem med tummar och knogar. Varannan sekund kunde jag inte låta bli att stirra på hennes rumpa. På toppen av hennes spricka hade hon en liten grop som var ganska söt. Jag ville sätta mina läppar på den. Istället fick jag lite självförtroende och gnuggade tummarna på baksidan av hennes lår och gick högre upp för varje gång.

Så småningom nådde mina tummar upp till upphöjningen av hennes skinkor. Jag tog min hand ännu högre upp och placerade den mitt på mitten av en av hennes rumpanter. Jag väntade på en motreaktion från Sophia, men ingenting kom. Hennes röv kändes så bra, lite för bra. Jag insåg att min kuk hade rest sig igen. Jag kastade en blick över till Sophia, men hennes ögon var stängda. Jag tittade bakom mig på Cat och Alana, men de såg ut att sova - i varandras armar. Jag lade min andra hand på hennes återstående rumpnycklar. Jag lämnade mina handflator på hennes rumpa och använde mina tummar för att massera henne. Detta måste ha känts bra, för jag hörde ett mumlande komma från hennes sultriga läppar. Detta inspirerade mig till att gnugga henne över hela hennes mejeri ere och knåda den med mina händer. Jag tog en hand, placerade den på hennes nacke och strök försiktigt ner mellan hennes skulderblad, över hennes rygg och över mitten av hennes skinkor. Sophia böjde ryggen ännu en gång och vilade på armbågarna. Hennes huvud vreds för att vända sig mot mig och håret dinglade över hennes öga.

Hon pussade på läpparna innan hon viskade: "Jag vill att du ska kyssa varenda centimeter av min baksida".

Mitt hjärta hoppade över när hon återgick till sin ursprungliga position. Jag sa ingenting, men min kuk hårdnade ännu mer i förväntan. Jag stirrade längs baksidan av hennes nakna kropp och slickade mig på läpparna. Jag kröp upp till hennes axlar. Jag placerade mina läppar på hennes nacke och sugde lätt. Jag kysste henne längs toppen av axlarna och kom tillräckligt nära hennes ansikte för att lukta på hennes berusande hår. Jag kysste varje hudbit på hennes rygg, som hon hade önskat. Jag hoppade över hennes rumpa, eftersom jag ville spara den till sist. Hennes vader stod på tur och jag strök ömt mina läppar över dem, varje kyss förde mig ett steg närmare huvudrätten. Jag cirkulerade med tungan runt huden på undersidan av hennes knä, vilket fick hennes ben att darra. Jag kysste mig uppför båda hennes lår, mitt hjärta bultade när jag kom närmare. Slutligen hade jag nått hennes röv. Mina läppar tryckte på hennes varma kind. Jag kysste ursinnigt varje tum av hennes rumpa. Jag tog min tunga och slickade hennes kinder från basen till toppen. Jag tog hennes röv i famnen med mina händer, medan jag placerade min mun på hennes grop och sög försiktigt. Hennes kropp ryckte till under trycket från mina läppar.

Hon sa varenda centimeter, så jag spred hennes rumpanter och tog intryck av synen. Hennes rövhål såg ganska litet ut. Hela hennes röv var hårlös. Jag tungade sprickan ovanför hennes rövhål och slickade mellan hennes kinder. Jag kysste hennes rövhål. Det gjorde mig upphetsad eftersom det var något vågat och tabubelagt. Jag tog min tunga och cirkulerade runt ringen. Sedan blev jag modigare och smekte tungan mot hålet.

Sophia stönade och mumlade "fortsätt".

Det var hon som var chefen, så mina tunga-slickningar förvandlades till långa slickningar. Hon smakade väldigt rent och tvåligt. Det fanns en lätt blommig doft också. Min penis krampade.

Sophia viskade då "Tongue fuck it", samtidigt som ett listigt flin smög sig över hennes ansikte.

Om Sophia inte var den vackraste och mest lockande tjej jag någonsin träffat hade jag nog inte gått med på hennes order. Men hon hade förtrollat mig. Jag tog tungans spets och rörde vid öppningen. Sedan tryckte jag in den i det trånga hålet, bit för bit. Medan min näsa tryckte mot hennes rumpnycklar gick min tunga in så långt den kunde komma. När den inte ville gå in längre gjorde jag som hon hade sagt och förde den långsamt ut, vilket skapade friktion. Det var inte så farligt hade jag tänkt - det var faktiskt mycket erotiskt. Jag förde in tungan igen; den här gången snabbare och drog ut den lika snabbt. Med varje in- och utdrag ökade min tunga farten. Sophia hade lyft rumpan från sängen och vred sig, vilket gjorde mig väldigt upphetsad. Jag kunde inte fatta att jag fysiskt tillfredsställde en så fantastisk tjej.

"Nu kysser du min fitta bakifrån", beordrade Sophia samtidigt som hon lät tungan röra sig över sina rosa läppar.

Hon spred sina ben och lyfte upp sin röv. Jag lade mig mellan hennes ben och flyttade mitt ansikte nära hennes fitta. Hennes läppar var tjocka och helt vaxade. Jag kunde se en rektangel av rakt, mörkt hår precis ovanför toppen av hennes slits. Jag lade min hand på hennes könshår och drog det tillbaka mot mig ner över hennes slits. Utsikten från den plats där jag låg kunde inte ha varit bättre. Sophia avbröt mina tankar.

"Slicka runt min fitta först."

Jag följde hennes mjuka ytterläppar med tungan medan jag vilade mina händer på baksidan av hennes lår. Hennes höfter var inte särskilt högt upphöjda, så mitt ansikte var nära sängen när jag kysste runt hennes slits. Mina slickar kittlade henne.

"Du kan slicka på insidan nu."

Jag spred upp hennes slits. I kontrast till hennes bruna hud var hennes fitta livligt rosa. Jag kunde se att hennes vagina redan hade börjat smörja. Jag placerade mina läppar över hela hennes glatta och smidiga slits. Och jag använde min tunga för att slicka henne ivrigt över hela längden, smaka på hennes vagina, klitoris och allt däremellan. Min tunga färdades upp och ner planlöst och snabbt. Jag lämnade inget område orört. När min kuk började göra ont efter kontakt, placerade jag tungans spets vid toppen av hennes fitta, så att jag kunde känna hennes sammetslena pubishår. Sedan drog jag tungan mot mig i en långsam slickning, hela vägen upp över hennes vagina, hennes glatta läppar tryckte mot sidorna av min tunga. Jag fortsatte att dra tungan uppåt tills den nådde hennes delade rövbackar, och lämnade ett spår av saliv efter mig. Det långa varvet fortsatte över hennes rövhål, hela vägen upp till hennes grop. Jag upprepade detta flera gånger och fick varje gång ett uppskattande stön från Sophia.

För att ge mig bättre tillgång till henne reste Sophia sig upp på händer och knän. Jag tog tillfället i akt att få en titt och känna på hennes bröst. Jag gnuggade försiktigt hennes fitta med ena handen och flyttade min kropp runt till hennes sida. Hennes bröst svängde. Jag böjde huvudet och kastade en lång hungrig blick på undersidan av hennes kropp. Hennes bröst var underbara. De var större än Cats och Alanas men var fortfarande en C-cup - kanske en liten D. Överraskande nog var hennes bröstvårtor inte mörka som Alanas, utan hade en chokladaktig färg. Jag drog bort min hand från hennes vagina och smekte hennes rumpa och nedre del av ryggen. Jag använde min andra hand för att smeka ett av hennes bröst. Min erigerade penis stack sterilt ut från mitt pubishår, men jag brydde mig inte längre. Synen av hennes bröst och de mjuka hårrullarna som krönte hennes slits var magnifik.

"Kyss mig."

Jag drog mig upp till Sophias ansikte. Hon var fortfarande på knä. Hon vände huvudet mot mig och väntade. Hennes läppar glittrade. Hon lutade sig inte framåt för kyssen, istället gjorde jag det och placerade min mun över hennes delade läppar. Våra munnar utforskade varandra. När våra tungor möttes kunde jag inte låta bli att ta tag i min kuk. Detta fick Sophia att dra sig undan.

"Rör inte vid dig själv. Om du gör det igen är du ute i kylan."

Jag drog bort min hand. Det var inte lätt, men jag ville inte att detta skulle sluta i förtid.

"Gå tillbaka till det du gjorde tidigare. Du måste få mig att få orgasm."

Jag återgick till positionen bakom hennes ben. Hennes fitta såg ännu bättre ut sedan den korta tid jag hade lämnat den. Jag klämde ihop hennes tjocka blygdläppar och öppnade dem sedan. Området mellan hennes läppar och ben var ganska glatt nu. Jag ville desperat smaka på henne igen, så jag drog min tunga runt hennes läppar. Jag placerade min mun över hela hennes slits och sög in. Jag kunde smaka på hennes våthet när den dränkte min mun. Jag körde mina händer ner längs baksidan av hennes lår och kysste hennes läppar. Jag använde mina tummar för att sprida henne och injicerade min tunga i hennes vagina. Den drog sig genast ihop runt min tunga. Jag vickade in den så långt som min tungas längd tillät. Det var som att glida in med tungan i en liten grotta av värme och fukt.

"Slicka min klitoris."

Det var svårt att komma åt hennes klitoris när jag stod på händer och knä bakom henne medan hon stod på händer och knä, så jag rullade mig på rygg. Jag skramlade uppåt så att mitt huvud låg på sängen, mellan hennes ben, direkt under hennes hög. Jag sträckte ut mina armar, lade mina händer på hennes röv och drog ner den så att min mun kunde nå hennes klitoris. För att tillgodose mig sänkte Sophia sina höfter och lade sig platt på magen, så att hon i princip låg på mitt ansikte. Jag satte händerna under hennes höfter och lyfte upp dem något.

Hennes fitta var direkt i linje med min mun och min näsa var intrasslad i hennes fina pubishår. Jag kunde inte riktigt se mycket, förutom det mörka i hennes buske, så jag körde min tunga upp genom hennes öppna slits tills jag kände den lilla knölen av hennes klitoris. Jag visste att jag hade träffat den, för Sophia skakade. Till en början lappade jag långsamt på hennes klitoris.

När hon polerade mitt ansikte med sin fitta började hennes höfter gira på min tunga. Detta fick mig att slicka snabbare. Hennes pubishår luktade sött. Jag andades in det djupt medan min tunga cirklade och knackade mot hennes svullna klitoris. Sophia började bli ganska högljudd nu.

"Snälla, sluta inte ... hmm".

Jag slickade henne snabbare. Hon lyfte bröstet från sängen och tryckte sina höfter hårt mot mitt ansikte. En hand föll på hennes röv och jag kunde känna hur den knöt ihop.

"Snabbt sätt ett finger i mig, idiot!" Hon stönade.

Mitt finger gled ganska lätt in i hennes vagina. Hon var mycket smidig. Även om jag kunde känna hur hennes fittas väggar drog ihop sig runt mitt finger, gjorde glidigheten att jag kunde pumpa in och ut det snabbt. Spetsen av min tunga petade på hennes klitoris när jag kunde känna hur hennes kropp började skaka. Hon gnällde och stönade och andades tungt in efter luft. Hennes kropp darrade när hon släppte ut ett långt "aaaahhhhhhhh!". När hennes klimax var över, lyfte hon gradvis sina höfter från mig och rullade på rygg.

Hennes ögon var stängda och hon andades fortfarande tungt. En av hennes händer låg på hennes mage. Hennes bröst guppade upp och ner med varje djupt andetag. Jag tittade ner över hennes kropp, till platsen där hennes slutna ben mötte hennes fläck av pubishår. Jag placerade mitt huvud på hennes mage precis ovanför busken. Hon tittade ner på mig men log inte. Min kuk var fortfarande hård och gjorde faktiskt ont nu. Det var Cat som avbröt vår blick. Jag hade glömt bort flickorna för ett tag sedan.

Läs nästa del.

Visa alla romaner av denna författare: Ritha.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.4 / 5. Röster 22

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu