Snöstorm i Alperna

23/03/2023 | Författare: Ritha
16 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | TonårspojkeFörsta GångenMånga Kvinnor med Man
4.4
(18)
Det var en absolut lycka att vara omgiven av tre nakna europeiska skönheter.

Jag var 18 år gammal och hade fortfarande aldrig blivit kysst. Det var dock något märkligt eftersom jag inte på något sätt var en nörd eller socialt obekväm. När det gäller utseendet var jag inte obehaglig för ögat, även om jag var kortare än genomsnittet, vilket inte bådade gott för mig när det gällde den kvinnliga begärets komplexitet. Ändå berodde bristen på sexuell interaktion troligen på att mina krav kanske var för höga ibland och att jag vid andra tillfällen saknade självförtroende för att göra övergången från tillfällig flirt till en spontan (och förmodligen klumpig) kyss. Följande berättelse beskriver i detalj de händelser som ledde från min sexuella oskuld och chagrin till blomstringen av historiens lyckligaste natt - det är bara synd att ingen trodde på mig!

Det var vinterlov och mina vänner och jag hade bestämt oss för att ta en festlig paus från universitetslivets påfrestningar. Vi älskade alla bergsklättring och skidåkning och utnyttjade därför vår gemensamma lediga tid till att köpa ett generöst paketpris till en impopulär skidstuga i de schweiziska alperna. Resan var på sex nätter. Allt var roligt och lekfullt fram till eftermiddagen på det som skulle bli den femte natten.

Efter fem dagar av att ha blivit lite för väl bekant med mina vänner (inget homosexuellt - inte för att det är något fel med det!) behövde jag lite tid för mig själv och tog därför på mig att göra en härlig eftermiddagstur i fjällvärlden. I efterhand var min lilla utflykt förmodligen lite dum, men hej, jag var ung, oövervinnlig och hade inte tid för triviala nyheter som väderleksrapporter.

Efter ett tag hade den krispiga bergsluften, den absolut vita snön och det faktum att det enda ljudet var vindens visslande fått mig att tappa bort tid och riktning. Jag minns att jag tänkte att det förmodligen inte fanns några människor på flera kilometer. Jag andades djupt och bestämde mig för att gå tillbaka i samma riktning som jag kom ifrån, vilket inte var lätt, för jag hade gått utan att veta vad jag skulle göra i ett par timmar och hade ingen kompass. Vid det här laget var jag inte nervös och var ganska säker på att jag skulle ta mig tillbaka till stugan utan större problem. Men efter att ha använt min intuition och de färska fotspåren i snön lade jag märke till en omfattande skugga som hade kastat sig över allt som fanns på platsen. Mörka moln hade cirkulerat över huvudet relativt snabbt. Snöflingor hade redan börjat falla och ökade tempot i en något alarmerande takt. Det var i det ögonblicket som lätta ångestkänslor förlamade den övre halvan av min kropp. Snön fortsatte att falla och vindens milda viskningar hade förvandlats till bölande skrik från energiska spöken.

Jag blev förvånad över hur snabbt temperaturen hade sjunkit och på några minuter hade jag gått från mysig till rysande. Snön dundrade nu ner och jag hade svårt att se. Jag insåg att jag var fångad i en snöstorm, men jag var oerfaren i att hantera dem. Jag visste inte hur länge de varade och därför var det svårt att bestämma om jag skulle fortsätta att traska eller sitta still och vänta på att min syn skulle klarna lite. Det var främst isvindarna som sporrade mig, för jag visste att snöstormen bara skulle leda till att temperaturen skulle fortsätta att sjunka och när det gäller kläder var jag inte alls förberedd.

Efter att ha vandrat i ungefär en timme hade stormen inte avtagit, om något hade den nog blivit mer formidabel. Med bara den korta siktsträckan före det rena vita som vägledning började jag tro att jag gick i fel riktning. Terrängen var obekant och det fanns en tydlig brist på stabil mark.

Ytterligare en timme hade gått och jag insåg nu att jag var vilse. Jag kämpade för att ta rejäla andetag och jag var medveten om att det var mycket viktigt för mig att hitta skydd. Det var då jag såg en mörk form genom den täta snön, som bara kunde ha varit tio meter bort. Jag sträckte mina domnade händer, gick närmare och insåg att det var en liten timmerhydda. Jag kände en våg av lättnad, eftersom jag visste att hyddan förmodligen skulle rädda mitt liv. Jag gick runt på framsidan och hittade en veranda. Jag visste att folk bebodde stugan eftersom en snöklädd bil stod parkerad utanför. Utan att tveka knackade jag tungt på dörren och väntade med hoppfull förväntan.

Efter en kort väntan svängde dörren långsamt upp och avslöjade en kvinna i en tung snöjacka som hängde strax över knäna. Jag lade märke till att hennes ben var nakna och tyckte att detta var märkligt men hade inte tid att tänka på det. Jag blev överraskad av kvinnans skönhet. Hon var ung - jag gissade på omkring tjugo år. Hon hade mörkt, långt, tjockt hår och hade drag som liknade en Medelhavsgudinna, naturligt solbränd, med ögon lika mörka som hennes hår. Hon var absolut vacker, på ett imponerande, supermodellmässigt sätt (ja, hon var längre än jag).

Jag försökte säga hej, men kylan måste ha påverkat min hals för det kom bara en viskning ut. Kvinnan tog tag i min jacka och drog in mig. Jag rensade halsen och lyckades tacka henne.

"Snöstormen kom så snabbt att jag måste ha gått vilse", sa jag.

Hon såg dock inte särskilt sympatisk ut och frågade "Var du ensam?".

Jag nickade. Hon talade abrupt och med en europeisk accent som jag inte kunde tyda vid den tidpunkten.

"Vi kom just till stugan i morse, vi hann inte hämta ved för att göra upp en brasa." Hon sa snabbt och jag insåg att hon måste ha blivit kallare för varje sekund. Jag insåg också att stugan utgjorde en barriär mot den skärande vinden, men att den inte var någon större barriär mot den bittra kylan.

"Vi?" Jag frågade.

"Det här är en semesterbostad. Jag tog med mig min syster och hennes väninna över helgen, men skitvädret vänder och vi var inte förberedda. Fast jag förväntade mig att något sådant här skulle hända. Det som kan gå fel kommer att gå fel." Hon sade sarkastiskt utan någon fläck av humor.

Jag var imponerad av hennes engelska, men eftersom hon stod där och putade (mer på ett irriterat än sexigt sätt) visste jag inte vad jag skulle säga så jag berättade vad jag hette.

"Vad som helst, om den här stormen fortsätter kommer namn inte att spela någon roll längre. Men under tiden - jag heter Sophia." I det ögonblicket slöt hon armarna runt sig själv och darrade. "Kom igen, du måste hålla dig varm annars får du hy-hyp..."

"Hypotermi", sa jag.

"Ja, det."

Sophia vände sig om och började gå in i ett av rummen. Stugan hade bara ett vardagsrum, ett litet kök, ett litet badrum och ett sovrum. Sophia gick in i sovrummet och jag följde efter, inte säker på vad jag skulle förvänta mig.

Sovrummet, liksom resten av stugan, var upplyst av stearinljus och gasljus. Ett ganska starkt orange sken lyste upp en dubbelsäng i mitten av rummet. Två flickor låg hopkrupit på ena halvan av sängen under en ullfilt. De tittade båda upp när jag kom in och stirrade på mig, så jag presenterade mig.

"Han fastnade i stormen, men det ser inte ut som om den kommer att avta i natt så han får stanna här." Sophia berättade för flickorna och sedan tittade hon på mig och sa "den blonda är min syster Caterina. Och det där är hennes kompis Alana."

Caterina stod med ryggen mot mig, men Alana lyfte upp huvudet och lyckades få till ett litet leende. För en bråkdel av en sekund blev jag lite yr när jag insåg att Alana var nästan lika attraktiv som Sophia.

Sophia blåste mig sedan och tog mig på sängen: "Temperaturerna i stugan är så kalla som de någonsin varit. Vi har använt oss av varandras kroppstemperaturer för att hålla oss varma. Det är det enda sättet." Sophia talade mycket sakligt utan mycket känslor. Det gjorde hela scenen lite surrealistisk. Jag minns faktiskt att jag svalt och kände mig som en förlorare för att jag gjorde det.

"Klä av dig. Du är förmodligen den kallaste, så du kan gå i mitten." Sophia instruerade. Jag tvekade. "Skynda dig, om du inte har märkt att det är jävligt kallt." Den här gången kunde jag skönja ett litet flin mellan tandklappringen.

Trots kylan och mitt starka behov av att värma mig överväldigades jag fortfarande av lika starka känslor av nervositet. Jag var fånig och jag visste det, men känslorna kvarstod. Jag tog av mig jackan och kände automatiskt en konstant kyla, så jag skyndade mig och tog av mig resten av mina kläder ganska snabbt - utom mina boxershorts. Jag höjde liksom ögonbrynen på Sophia.

"För Guds skull, väx upp. Om någon av oss får hypotermi kommer vi att sitta fast här, utan hjälp tills snön slutar. Hur som helst är dina shorts fuktiga från snön - hur kan du förvänta dig att bli varm om du är blöt?" Hon konstaterade med kraft.

Sophia påminde mig om en av dessa franska konststudenter som ständigt är cyniska och röker en cigarett. Men jag gjorde som jag blev tillsagd och tog av mig mina boxershorts.

Sophia pekade på sängen. Jag flyttade mig över till kanten och kastade en blick över till flickorna. Caterina var närmast mig men hade fortfarande ryggen mot mig. Hon höll Alana som hade ryggen mot Caterina. Jag lyfte upp filten och gled in i sängen. När jag gled över till mitten av sängen insåg jag att när jag hade filten uppe, dansade skuggorna och det orange ljuset från ljusen på Caterinas smala, nakna rygg hela vägen ner till det lägsta av hennes nedre del av ryggen, vilket bara visade en liten bit av upphöjningen av hennes rumpa.

Den synen fick mitt hjärta att hoppa upp en liten bit, innan det togs över av pinsamheten. Jag lade mig på rygg nära Caterina och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag tittade över till Sophia som stod med ryggen mot mig och drog den stora jackan över huvudet. Medan hon hängde upp jackan i garderoben hade jag full insyn i ryggen på hennes helt nakna kropp. Hennes tjocka, frodiga hår löpte halvvägs ner på ryggen och gungade mot hennes perfekta ljusbruna hud när hon kämpade med garderobsdörren. Aldrig i mitt liv hade jag sett en så perfekt rumpa (inte för att jag hade sett någon typ av rumpa tidigare - förutom kanske på enstaka strippklubbar). Hennes röv var dock perfekt proportionerad i förhållande till resten av kroppen. Hennes solbrända ben såg otroligt smidiga ut och löpte lika långa som en eldstad upp till hennes spända bakdel. Medan mina ögon försökte samarbeta med mitt minne för att spara bilden av henne på obestämd tid vände hon sig om. Jag fick inte en lång titt på framsidan, för hon upptäckte att jag stirrade på henne och jag var snabb att försöka rädda ansiktet genom att vända blicken mot taket. Men av det jag såg var absolut underbart. Hon hade armarna korsade över brösten, men återigen var hennes framsida välproportionerad. Det enda jag minns var att jag såg en liten rektangulär hårfläck mellan hennes bruna ben.

När Sophia klättrade in i sängen bredvid mig vred Caterina sin kropp (under täcket nu) och tittade på mig. Jag vet att ingen kommer att tro mig, men den här flickan var lika fantastisk som sin storasyster, även om hon såg väldigt annorlunda ut. Caterina hade hår som liknade Sophias, förutom att det var blont och mycket rakt, snarare än vågigt. Hon var inte en av de flickor som man skulle kunna kalla "vacker", inte för att hon inte höll samma standard som sin vackra syster, men den etiketten passade helt enkelt inte på Caterina. Hon var löjligt söt - till den grad att hon var rent sexig. Hennes hud hade en liknande färg som Sophias, fast inte lika solbränd. Hennes ögon var också olik dem eftersom de var himmelsblå. Kanske var hon en naturlig blondin trots allt. Hennes läppar var rosa och hennes näsa var liten och något uppåtvänd. Hon såg ganska ung ut.

"Hej, är det inte kallt?" Viskade hon med en rynka på pannan och väntade inte på svar. "Vad gjorde du när du gick ensam i bergen?"

"Jag ville bara komma bort en stund, jag borde nog ha lyssnat på väderleksrapporten." Jag svarade.

"Tycker du?" Hon var lika sarkastisk som sin syster; förutom att det var uppenbart att hon retades snarare än att hon var elak. Hon talade med en något annorlunda accent än sina systrar. Jag var ingen expert på lingvistik, men det lät som om Cat talade med en mer italiensk accent, medan Sophias var mer fransk.

"Hur gammal är du? Du ser inte särskilt gammal ut", viskade hon.

"18. Hur är det med dig?"

"Jag har precis fyllt 18 år den här månaden. I alla fall om du har glömt så heter jag Caterina - men jag gillar Cat."

Hon tog sedan tag i min arm, vände sig tillbaka till sin ursprungliga position och lindade min arm runt sin mage. Jag kunde inte tro på min tur. Om jag bara inte hade varit så frusen hade jag njutit av det mycket mer. Jag kände sedan Sophia mot min rygg som lade sin arm runt mig och höll mig hårt. Jag låg bara där en stund och undrade om allt detta hade varit ett utstuderat skämt. När jag insåg att det var dumt flyttade jag mig närmare Cat så att mitt bröst rörde vid hennes rygg. Hennes hår strök upp mot mitt ansikte. Det luktade aprikos. Jag var den lyckligaste jag någonsin varit.

Vi låg i den positionen i ungefär 30 minuter. Det hade funnits flera tillfällen under halvtimmen, som gick ganska snabbt, när min arm "av misstag" hade stigit upp från Cats platta mage och hade vilat under hennes bröst, som utstrålade en sensuell värme. Vid ett tillfälle hade hon flyttat på sig och jag var ganska säker på att min penis lätt rörde vid hennes bakdel, vilket var mycket nära att göra mig hård. Så jag använde samma knep och ompositionerade mig själv genom att föra in min röv i Sophias knä. Jag svär på att jag kände hennes pubishår stryka mot mig, vilket nästan fick mig att också tippa över kanten. Det låter inte som mycket, men kom ihåg att för en 18-åring som aldrig hade upplevt kvinnlig sexuell kontakt var det en absolut lycka att vara omgiven av tre nakna europeiska skönheter.

Kroppsvärmen hade fungerat ganska bra eftersom man kunde känna en värme cirkulera under filten. Efter ett tag var det inte nödvändigt att vara i skedpositionerna, så vi var alla liksom fria att ligga som vi ville. Jag vände mig på rygg och Sophia gjorde detsamma. Cat och Alana låg nu på sina sidor med ansiktet mot varandra och viskade om något. Sängen var så liten att även om vi inte behövde kroppssamverkan för att hålla oss varma skulle vi alla ändå röra vid varandra. Min axel gnuggades nu mot Sophias. Jag tittade över till henne, men hon hade ögonen stängda. Herregud, hon var så vacker. Jag tittade på hennes filtklädda bröst när hennes bröst andades in och ut. Hennes bröst var större än vad jag ursprungligen hade trott. Jag var ingen expert på bh-storlekar, men jag gissade att de var ungefär en stor C-cup.

Jag suckade djupt och stirrade tillbaka upp i taket och lyssnade på stormen som lät som om den fortfarande var i full gång. Det var då som Cat vände sig helt om på sidan för att se mig i ögonen, men när hon gjorde det rörde handryggen vid min penis för ett ögonblick och gick över mitt lår. Det hade sett ut som om detta hade hänt av en slump när hennes hand flaxade ut medan hon rullade runt, men jag hade en känsla av att hon hade gjort detta med flit. Hon var trots allt yngre än jag, så kanske var hon lika oerfaren och sexuellt oskyldig som jag. Osannolikt, men säkert möjligt. Mitt hjärta slog i taket vid tanken på att hon just hade retat mig så där med flit. Jag tittade på henne och även hon hade ögonen stängda. Hon såg så sexig ut när hon låg där i stearinljuset att jag var löjligt nära att kyssa henne, men gjorde det förstås inte - om jag var så spontan hade jag kanske inte varit oskuld.

I det ögonblicket insåg jag att Sophia började rysa. Det var bara våra axlar som rörde vid varandra, så hon fick inte mycket kroppsvärme. Jag gjorde ingenting för tillfället; jag ville se vad hon skulle göra. Hon öppnade inte ens ögonen. Jag kände knappt Sophia, men jag kunde se att hon var ganska envis, så jag förväntade mig inte att hon skulle klaga på att hon frös. Jag lade min hand på hennes arm för att se om hon var vaken. Hon öppnade ögonen, så utan att säga ett ord placerade jag min högra arm under hennes hals och täckte min axel med hennes, så att jag höll henne väldigt nära. Överraskande nog placerade hon sitt huvud i min nacke. På grund av den position vi befann oss i flätades mitt ben ihop med hennes underbara ben. Jag lindade in henne med min vänstra hand. Min vänstra hand skulle ligga på hennes mage, men oavsiktligt hade jag placerat den lite lägre och fingertopparna rörde vid toppen av hennes könshår - och det bästa av allt var att hon inte verkade inse det.

Detta var det närmaste jag någonsin kommit en flickas minge och därför var jag naturligtvis ganska upphetsad av detta. Hennes pubishår var rakt snarare än lockigt och var trimmat ganska kort. Det var häftigt att ha en av de vackraste flickorna jag någonsin sett i mina armar, naken. Det var en ännu bättre känsla när hon slutade darra och jag visste att det hade varit min kropp som värmde henne.

Vi stannade i denna position ett tag, innan Cat lade sitt ben över mitt fria ben och kramade mig bakifrån. Återigen råkade hennes hand bara skrapa över min nu halvhårda penis (jag säger skrapa - men siden skrapar inte - det glider.) Hennes andra penisberöring kunde inte ha varit en annan tillfällighet. Jag kände också hur hennes bröst tryckte mot min rygg, vilket inte var nödvändigt i den positionen, eftersom jag inte kände Sophias bröst alls tidigare. Så jag trodde definitivt att något pågick med Cat. Jag var inte säker på om hon bara försökte retas med mig eller om hon faktiskt tyckte att jag var attraktiv. Hur som helst var jag nu i himlen (ursäkta klyschan) men det finns inget bättre sätt att beskriva det på. Här höll jag en medelhavsskönhet i handen, våra ben lindade runt varandra, medan hennes lillasyster höll mig bakifrån. Jag tänkte att det inte kunde bli bättre än så - Så fel jag hade.

Någon gång senare var stormen fortfarande ihärdig och det var fortfarande bittert kallt. Alana, som jag nästan hade glömt att hon var där, började klaga på att hon frös. Jag klandrade henne inte, med tanke på att hon hade suttit på sängänden hela tiden och blev fysiskt ignorerad av Cat. Så Sophia erbjöd en lösning - Alana skulle byta med Cat ett tag eftersom min kroppstemperatur var den högsta. Det fungerade för mig. Sophia och jag hade återgått till att ligga på rygg, med min högra arm lindad runt hennes vänstra arm. Inte så nära som jag hade velat, men jag tar vad jag kan. Medan hon lyssnade på Sophia klättrade Alana över Cat och avslöjade på så sätt sina bröst för mig. Hennes bröstvårtor var ganska små, men de stod i proportion till hennes bröst, som var ungefär en B-cup. Av de tre tjejerna var hon den minsta till storleken. Hon kunde inte ha varit över 1,75 m. Hon slängde sig ner bredvid mig. Hon låg på sidan, med en arm draperad över mitt bröst och huvudet på min axel.

"Hej" sa hon och log.

"Hej."

Jag stirrade ner på henne, första chansen jag fick att se henne ordentligt. Hon hade ljusbrunt, medellångt hår och ljusbruna ögon. Hennes hud var den ljusaste av alla flickor. Precis som du skulle kalla Sophia vacker och Cat extremt söt, antar jag att du skulle kalla Alana exceptionellt söt. Hon hade mjuka drag, men det som stack ut var hennes läppar, som var perfekt formade. Hennes hår hängde runt hennes felfria mjölkiga axlar och möjligen på grund av sin storlek såg hon yngst och mest oskyldig ut. Ändå var hon, precis som de andra två flickorna, förbaskat sexig.

Sedan gjorde denna oskyldiga tjej något oväntat: medan hon fortfarande låg på sidan drog hon upp sitt ben och placerade det över mitt skrev. Hon drog sig så nära mig som möjligt, vilket innebar att inte bara hennes bröst trycktes mot mitt bröst, utan jag kände också hur hennes könshår stack mot sidan av mitt ben och drog slutsatsen att hon måste ha rakat sitt könshår riktigt kort. Jag märkte att hennes hög utstrålade mer värme än någon annan del av hennes kropp. Eftersom jag var djärv, lät jag min hand snabbt glida över hennes lilla bakdel och placerade den sedan på hennes ben och jag förde min andra arm bakom hennes nacke och drog henne ännu närmare mig. Till och med något så litet som att låta min hand glida över hennes rumpa gav mig en adrenalinstöt. Jag var dock tvungen att vara försiktig, hennes ben täckte en del av min penis och jag ville inte särskilt gärna få erektion, bara för det fall att det var flickornas kultur som avgjorde deras öppenhet för sexualitet och inte deras attraktion till mig. Det var definitivt en kamp att hålla min kuk nere. Alla dessa känslor jag upplevde samtidigt var inte vanliga för mig. Aldrig hade en flicka visat någon som helst tillgivenhet mot mig och här hade jag en vacker flicka som värmde mitt ben med sin fitta. Osäkerheten om hennes avsikter gjorde det hela ännu sexigare. Det var mer av en rusning om hon inte riktigt var medveten om att hon drev mig vansinnigt frustrerad.

Efter tio minuter kunde jag redan känna att Alana började värma upp. Jag trodde dock inte att Cat var särskilt glad över att vara på slutet. Hon fortsatte att göra ljud med sin tunga och vräkte sig ständigt runt under filten.

Till slut pipade hon till: "Flytta på dig Alana, jag har ingen plats". Jag kunde upptäcka en liten antydan till svartsjuka i hennes röst.

Alana stönade och tittade upp på mig och log med en glimt i ögat. Hon sa något till Cat på sitt eget språk. Alana hade en stark italiensk accent.

Med det drog hon sitt ben över mig helt och hållet, så att hon låg precis ovanpå mig och sadlade mig. "Är du nöjd nu?" Men Cat skrattade bara. Som Alana var placerad kunde jag känna min penis - som fortfarande inte var hård - under precis bredvid hennes fitta, mellan hennes kön och toppen av hennes lår. Hon låg på mitt bröst och tryckte sina bröst mot mitt bröst. Vid det här laget blev jag avsevärt förvånad men älskade det samtidigt.

"Du är väl inte obekväm?" Hon frågade blygsamt.

"Um, nej", var allt jag lyckades få ihop att spruta.

"Herregud, Alana", avbröt Sophia med en rynkad panna i ansiktet. Hon rullade med ögonen och vände ryggen till oss.

"Va? Jag fryser fortfarande och det finns inget bättre sätt att värma sig på." Alana försökte förklara sig för Sophia, som bara ignorerade henne och höll ryggen mot oss.

Alana lade sitt huvud i min nacke och slöt ögonen. Vi stannade i denna position i ungefär fem minuter innan Alana började vrida sig ovanpå mig. Först trodde jag att hon skulle ta sig av mig och jag blev mer än besviken, men hon omplacerade sig bara. Resultatet blev att min penis klämdes mellan hennes fitta och min mage. Eftersom hennes pubishår var rakat ganska kort kunde jag lätt känna hennes fittläppar på undersidan av min halvhårda kuk. Känslan var som ingenting jag någonsin hade upplevt.

Det var två kontrasterande känslor som stack ut: den nästan kittlande känslan av hennes klippta buske mot min mage en liten bit under naveln och sedan värmen från hennes fittläppar mot undersidan av min penis. Jag kastade min blick ner på Alana och hon tittade tillbaka på mig och flinade blygt. Hennes underbara ögon genomborrade min blyghet och jag visste att om jag inte gick in för kyssen skulle jag för alltid skälla på mig själv. Så för första gången tog jag steget och höjde snabbt huvudet och tryckte mina läppar mot Alanas i mer av en puss än en kyss. Mitt hjärta slog förresten våldsamt och jag drog tillbaka huvudet för att bedöma hennes reaktion.

Hon flinade och lyfte bröstet en liten bit från mig samtidigt som hon böjde nacken. Hon lade en hand bakom min hand och placerade sina läppar på mina. Våra munnar öppnade sig båda och vi kysstes passionerat. Hon kysste mig med en kraft och törst som automatiskt gjorde mig hård för - jag är stolt över att kunna säga - första gången för kvällen. Jag kände hur spetsen av hennes tunga slog mot mina läppar. Hennes tunga var faktiskt varm, särskilt i jämförelse med det kalla rummet. Jag hade ögonen stängda, men jag kunde fortfarande urskilja ett svagt flimmer av ljusljuset som paraderade runt i rummet. Jag märkte också att Alana luktade fantastiskt. Hon måste ha haft någon typ av parfym på sig - men eftersom det var sent på kvällen hade parfymen förlorat en del av sin doft, så det var en mycket subtil arom.

Efter Alanas kyssteknik samlade jag min tunga över hennes överläpp, vilket hon reagerade på genom att slicka min tunga innan jag fick tillbaka den i min mun. Hennes tunga följde dock med och hon började massera insidan av min mun. Jag virvlade min tunga runt hennes, medan hennes läppar mässades mot mina. Medan detta pågick var jag mycket medveten om känslan av min kuk mot hennes fittläppar. Det fanns ingen friktion, men jag hade tillåtit mig själv att få erektion, så min penis pulserade bokstavligen. Jag visste att jag aldrig hade varit så här hård och jag kunde inte stoppa det ständiga pulserandet av den. Värmen i hennes mun och slits kontrasterade så perfekt mot kylan att jag trodde att jag skulle komma direkt där och då. Alana gjorde det inte bättre när hon började gira med höfterna så smått. Jag flyttade mina händer från hennes ryggslut till hennes rumpa. Genom att ta tag i hennes röv drog jag henne uppåt mot mig, vilket gjorde att hennes slits gled längs med skaftet på min kuk.

Nu rörde det värkande huvudet på min penis vid hennes fittas veck. Det var en absolut lycka. Alana avbröt vår kyss och satte sig långsamt upp. Hon tänkte dock uppenbarligen inte klart för filten som täckte henne och de andra två flickorna kastades bakåt. Min fulla syn på Alana med hennes chokladfärgade hår som studsade över hennes axlar och hennes kaxiga bröst med små, upphetsade bröstvårtor varade inte länge. Filten hade fått Sophia att bli irriterad, hon tittade över axeln och skällde ut henne.

"För fan Alana, gå tillbaka till sängändan. Några av oss fryser fortfarande och vill inte ha med dig att göra när du fjantar runt."

Alana rullade med ögonen, men Sophia måste ha haft en viss auktoritet hos Cat och Alana, för till min förskräckelse gjorde Alana som hon sa och lyfte av mig. Hon började sedan hoppa över Cat, men när hon gjorde det såg hon till att dra sitt ben över min otillfredsställda kuk och för ett ögonblick dröja kvar med foten på huvudet av den. Hon gjorde sedan ett litet hopp över Cat och lämnade mig andfådd och frustrerad. Men missförstå mig inte, jag var mycket tacksam för detta utbyte med Alana. Min första kyss och min första rövmassage var bättre än vad jag hade förväntat mig - och tro mig, efter 18 år var förväntningarna ganska höga.

Läs den andra delen.

Visa alla romaner av denna författare: Ritha.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.4 / 5. Röster 18

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu