Min Väns MILF-Mamma 2

07/03/2024 | Författare: MILF_hunter
8 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | Age PlayMILFUng Man
3.8
(29)
Min mamma sög bara plikttroget mellan hans ben och slurpade med höga slarviga ljud.

Läs föregående del.

Min mamma hade sugit av en av mina vänner och sedan tillbringat en högljudd och passionerad natt med min vän Nils innan hon gjorde frukost åt honom iklädd bara ett förkläde och gav honom en avsugning under bordet. Och jag var där för hela grejen! Det var en ganska intensiv och upprörande dag för mig, och att gå till skolan efter det var konstigt.

Vart jag än gick stirrade olika människor på mig. Viskningar om "slampmamma" och "milf" följde mig runt. En kille visade mig en bild på sin telefon av min mammas bröst täckta av Nilss sperma. Skolan surrade av historier om min mamma och hur hon satte på min vän Nils.

Jag kände mig lite förbannad, så jag gick och tog min vän åt sidan ensam i omklädningsrummet för att prata med honom.

"Dude, har du berättat för alla att du knullade min mamma?"

"Ja, hon visste verkligen hur man hanterar en kuk."

"Allvarligt talat, sluta berätta för folk! Skickade du bilder på min nakna mamma runt till folk?! Vad i helvete!"

Här knuffade jag honom mot väggen, men det var verkligen dumt av mig. Nils var en stark, muskulös kille och jag rörde honom knappt, medan han kunde knuffa mig smärtsamt mot marken.

"Lyssna, bögjävel", sa han till mig, "Du borde vara glad att jag ger din mamma vad hon vill ha. Hon älskar min feta kuk som dunkar in och ut ur hennes skrev, hon älskar att bli dränkt av min sperma. Och vet du vad? Jag kommer att fortsätta knulla din mammas bröst och köra ner mig i hennes hals så länge jag vill, och du kan inte göra ett skit åt det."

Han sträckte in händerna i byxorna och drog ut sin gigantiska kuk.

"Det här är vad din mamma har sugit på, och det här är vad jag ska använda för att få henne att skälva i extas."

Han böjde sig fram och slog mig i ansiktet med sin kuk innan han slog mig i magen och lämnade mig.

När jag kom hem från skolan hittade jag min mamma vid poolen, solandes i en liten stringbikini. De små remmarna över axlarna kunde knappt hålla upp hennes bröstkorg, och stringtrosan undertill fick hennes skinkor att stå stadigt.

"Hej, kompis", ropade hon till mig, "hur var det i skolan?"

"Skitdålig", sa jag och gnuggade det smärtsamma märket där Nils hade slagit mig med sin kuk, "och allt är ditt fel."

"Åh, älskling", sa min mamma avfärdande, "dina vänner tycker att jag är sexig, det är inget fel med det. Precis som det inte är något fel med att jag knullar Nils då och då."

"Men han berättade för alla på min skola."

"Och?" frågade min mamma, "Han fick ihop det med en otroligt het brud, som råkar vara din mamma. Om du fick göra det Nils fick göra med mig skulle du också berätta det för alla."

Jag stirrade på min mamma i en minut i fullständig misstro.

"Dessutom har jag en fantastisk ställning", tillade hon och kupade sina bröst med handen.

Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag stormade tillbaka in i huset, men hamnade utanför vid poolen med min mamma.

"Tänker du knulla honom igen?" frågade jag.

"Självklart, älskling", sa hon till mig, "din mamma älskar Nilss kuk."

"Kan du bara låta bli att göra det framför mig?"

"Ha, ledsen älskling, men det är det enda sättet det är kul."

Jag förstod inte.

"Nils säger att du blir alldeles blödig när du hör mig och sex i samma mening."

Jag blinkade. "Ja, du är ju min mamma."

Min mamma satte sig upp från sin stol och tittade på mig, hennes bröst skakade.

"Och? Jag har också sexuella behov! Och det måste du förstå. Det är därför det är så mycket roligare när du är här. Jag får lära dig en läxa och få hjärnan utknullad på samma gång!" Hon fnissade.

"Åh," tillade min mamma, "Nils kommer på middag ikväll, så se till att du är där."

Jag grymtade argt och gick tillbaka till mitt rum. Det gick några timmar och jag försökte glömma min mammas nymfomani. Men snart var det dags för middag, så jag gick ut i köket.

Mamma var där ute och kokade något i en stor gryta över spisen. Hon hade på sig otroligt höga klackar, sådana som fick hennes ben att sticka upp i den solbruna huden. Hon hade på sig ett förkläde igen, men det här var ännu tunnare, en liten röd bit som hon knöt runt halsen. Snörena gick ner över hennes bröst och slutade precis innan hennes bröstvårtor, vilket visade upp all möjlig urringning. Det klarröda gick hela vägen ner och slutade mycket högt upp, precis under hennes ljumskar. När hon vände sig åt sidan kunde man se allt; sidorna på hennes bröst var ljusa och solbrända och hölls uppe av förklädets tryck. Hennes bröst höll upp förklädet som ett tält över hennes mage, och från sidan kunde man se den djupa grottan i hennes släta mage. Sedan, bakifrån, var allting tjusigt exponerat, hennes röv hängde ut i öppen luft och baksidan av hennes fitta var puffig och rakad.

"Hej Oliver", ropade hon och kom fram för att krama mig. Jag rullade bort från hennes omfamning, generad och äcklad av hennes klädsel. Jag var för chockad för att prata.

"Nils kommer snart", ropade hon och hennes klackar klickade när hon sprang tillbaka till spisen, "gå och duka bordet."

Vad skulle jag annars göra? Jag gick och dukade bordet medan min nästan nakna mamma sprang runt i köket i sina sexiga klackar.

Dörrklockan ringde och min mamma gick iväg för att svara. Jag dukade färdigt, hällde upp ett glas vatten och satte mig vid min plats. Jag väntade ett tag, men ingen kom tillbaka från dörren, så jag gick för att kolla till dem.

När jag kom närmare började jag höra ljud, och snart förstod jag varför. Nils stod i ramen på min ytterdörr, hans byxor runt anklarna, min mamma satt på huk precis mellan hans ben och sörplade högljutt på hans köttiga kuk. Hennes ben var särade i hukställningen och förklädet dinglade över hennes framdel som ett ländkläde till någon djungelherrinna.

Nils fingrade på hennes bröst över förklädet och rullade runt hennes spända bröst i sin handflata. Min mamma sög bara plikttroget mellan hans ben och slurpade med höga slarviga ljud.

SLLLURRRRRPPP

Jag gick tillbaka till mitt rum och stängde dörren. Även om jag var isolerad här kunde jag fortfarande höra ljudet av min mammas dregel på min väns kuk.

Min mamma kom in några minuter senare, Nils lade armen om henne och tafsade på hennes bröst.

"Kom in nu", sa hon och Nils klappade henne på rumpan, "Middag." Min mamma gick tillbaka till köket och fnittrade tjejigt.

Jag gick och satte mig vid bordet, där Nils och min mammas matställen hade en skål med gryta och en tallrik potatis, där mitt bara hade potatis.

"Varför får inte jag gryta?" frågade jag, Nils åt redan sin.

"Jo, grytan är för energi", sa hon, "All den energi som Nils och jag använder när vi knullar. Men du knullar ju ingen, så jag trodde inte att du skulle behöva det. Men du kan få hälften av min."

Hon tog hälften från sin bricka och lade den på min tallrik, en pastasoppa som var blank och våt.

Jag började äta. Då och då sträckte sig Nils fram och tog tag i min mammas bröst, och det var tydligt att hon smekte hans kuk under bordet. Medan hon tuggade studsade hennes bröst upp och ner i det tajta förklädet. Ungefär en gång i minuten lutade sig Nils och min mamma fram och kysstes sensuellt, medan hans hand smekte hennes bröst under förklädet.

"Vi kan väl äta middag topless", föreslog Nils för min mamma, som bara log och lossade på remmarna som höll upp förklädet. Sakta föll förklädet ner på bordet och avslöjade hennes runda och spänstiga bröst. Hon plockade bara upp en gaffel och fortsatte att äta.

"Maten är utsökt", sa Nils och jag blev förvånad över att han gav mig en komplimang.

"Det kan du ge dig på", ropade min mamma, "jag älskar det du lade till i min."

"Vad betyder det", frågade jag oroligt.

"Jag spottade i din mammas gryta", sa Nils rakt ut.

"Smakade jättegott", sa min mamma och sörplade i sig en stor bit av vad jag nu visste var sperma.

Jag tittade ner på min tallrik. Jag hade redan ätit upp hela min halva. Jag kände mig illamående.

"Det är äckligt!" skrek jag och reste mig upp från bordet. Min mamma tappade lite pasta på sina bröst och använde sitt finger för att skopa tillbaka den i munnen. Jag stormade ut ur rummet men kom så småningom in igen.

"Det här är fan löjligt!" Jag skrek, och Nils reste sig upp från bordet och stirrade på mig. Jag försökte storma ut igen, men Nils kom över och höll fast mig.

"Ni är så jävla äckliga, båda två", skrek jag, men han hade armen runt min hals och snart kände jag mig yr och svimmade.

När jag vaknade kände jag att jag rörde mig. Jag låg fortfarande på köksgolvet, men Nilss kulor dinglade över mitt ansikte. Jag kunde dock inte röra mig.

Min mamma låg ovanpå mig med förklädet åt sidan och de nakna brösten tryckta mot mitt bröst. Hon slickade hårt på Nilss kuk, som hängde precis över mitt ansikte, dregel och prekum droppade ner på mig. Jag var dock fastbunden och kunde inte röra mig.

Min mamma sörplade på den långa kuken ovanför mig och täckte varje centimeter av Nils med dregel. Jag såg hur hennes läppar täckte hans kuk, slickade och sög på allt. Hennes bröstvårtor och bröst kändes mjuka mot mitt bröst och jag kände mig äcklad av att se min mamma göra detta mot mig.

Snart bytte hon position, flyttade upp sin kropp på mig och vilade sina skinkor på mitt ansikte. Hennes fitta satt rakt på min näsa och hon läckte vått över mina kinder. Jag kunde inte se, men jag kunde fortfarande höra hur hon dreglade och stönade när hon satte på min bästa vän.

Efter några minuter lade hon sig på mig igen och tryckte upp sina megabröst i mitt ansikte. Nils kom in mellan både min mammas och mina ben och körde upp sin kuk i henne. Medan han bankade på min mamma skakade hennes tuttar runt mig och kvävde mig helt. Jag kunde känna svetten från Nilss kulor droppa på mina.

De juckade så här ett tag, några gånger stannade de lite när Nils gick fram och tillbaka mellan att jucka mot mammas skrev och jucka mot hennes röv. När han knullade hennes röv, skrek min mamma som en gris, hennes bröst kontraherade upp och ner runt mig. Jag kunde inte se något annat än min mammas bröstkött i vad som kändes som timmar.

Jag kunde känna min mammas kropp vrida sig i orgasm om och om igen. Ibland ropade Nils något i stil med "Fan, din mamma är en bra knullare", eller så ropade min mamma "Pund mig hårdare, baby, få den här mamman att komma som en ocean".

Så småningom drog sig Nils tillbaka från min mammas kropp och min mamma sköt ner. Hennes bröst vilade under min haka, upptryckta av hennes händer, och hennes ansikte rörde vid mitt. Hon andades tungt efter att ha blivit knullad så hårt, och jag tog mina egna djupa andetag efter att ha släppts ut ur grottan i min mammas barm.

"Jag kommer, baby", grymtade Nils, och min mamma, vars näsa rörde vid min, öppnade munnen och skrek "AHHHH".

Nilss sperma sprutade överallt. Han tryckte in sin gigantiska kuk mellan våra näsor, spetsen på monstret träffade min underläpp, och fick ett utbrott. Sperman flög in i både min mun och min mammas, men hon svalde den girigt, spillde ner över hakan och brösten och oundvikligen tillbaka in i min mun. Kuken, som fortfarande var fastkilad i mitt ansikte, spydde ut massor av sperma för min storbröstade mamma att äta och använde mig som en svamp för varje gång hon spillde lite grädde.

När han var färdig med att spruta slog Nils sin kuk tre gånger på min mammas bröst för att försöka få bort all sperma, men det gjorde faktiskt hans kuk ännu slarvigare. Istället stoppade han in kuken i min mun, bultade upp och ner några gånger och använde mig som en golfbollsrengörare. Min ovilliga tunga och saliv rensade bort varenda droppe sperma från hans verktyg tills det var blankt och rent.

Efter detta kysstes min mamma och Nils, min mammas bröst droppade sperma i mitt ansikte, och de reste sig upp, fortfarande kyssta, och drog sig tillbaka till sovrummet för mer knullande. De lämnade mig där på köksgolvet, täckt av min mammas safter, min väns sperma och allas dregel och svett, för att lyssna på hur de stönade och stönande knullade hela natten i det andra rummet. På morgonen traskade min mamma och Nils in i köket nakna.

"Hur var din natt?" frågade min mamma mig och klev över min våta kropp för att komma till bordet. Jag kunde se hennes svullna fittläppar, våta och svullna efter knullandet.

Jag svarade henne inte ens. De två åt frukost och utsatte mig sedan för ännu en avsugning med tuttarna i ansiktet. När min mamma äntligen släppte mig från sina bröstkuddar möttes jag av ännu en dusch av sperma och ännu en tvättning av Nilss kuk.

"Nu ska vi knyta upp dig", sa min mamma, ännu mer täckt av sperma än jag var, och hon löste upp knutarna. Jag försökte resa mig upp, men jag var så trött av sömnbristen att jag genast föll ner igen.

"Ha, trött?" frågade Nils hånfullt, "Hur tror du att vi mår? Vi var tvungna att knulla extra högt så att du inte kunde få någon sömn."

Han kysste min mamma passionerat och gav hennes tunga bröst några rejäla klämmor.

"Åh älskling", sa min mamma och lutade sig ner så att jag kunde se sperman rinna nerför hennes haka, "förstår du inte att allt det här kommer att vara bra för dig?" Och med det skrattade de båda och lämnade mig.

Visa alla romaner av denna författare: MILF_hunter.

Betygsätta Novellen:

Betyg 3.8 / 5. Röster 29

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu