Min Väns MILF-Mamma 1

05/03/2024 | Författare: MILF_hunter
10 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | Age PlayMILFUng Man
3.9
(31)
Jag visste inte vad jag skulle göra åt att Tommy knullade min mamma i ansiktet.

"Så, ja, alla säger att Olivers mamma är en milf."

"Aldrig i livet, jag älskar milfs, hur ser hon ut?"

"Svart hår, blek hud, kurvig midja och det finaste paret av största tuttar du någonsin har sett."

"Fan, jag kan inte vänta på Olivers fest, att tänka på hans mamma gör mig redan hård."

"Berätta om det, jag gick till hans hus för ett poolparty en gång, hans mamma var där ute och solade sina dubbla d's vid sidan. Jag lade den bilden i min smiskbank för alltid, runkade till den massor av gånger."

Jag hörde mina vänner säga detta när jag passerade dem i hallen och jag ångrade nästan att jag bjudit in dem till min fest. Jag får mycket skit för att min mamma är så ung och tydligen ganska het. Jag har dock aldrig riktigt varit attraherad av henne. Medan andra människor ser på henne och ser en riktig babe, ser jag bara min mamma. Men det har aldrig hindrat mina vänner från att göra narr av mig för att jag har en milf till mamma. De berättar ständigt för mig (i massor av detaljer också) hur mycket de skulle älska att böja min mamma över ett bord och trycka in sin kuk bakifrån, hur mycket de vill glida sina kukar mellan hennes stora bröst och grädde över hela hennes ansikte. Det blir ganska grafiskt och även om man skulle kunna tro att jag skulle ha lärt mig att acceptera det vid det här laget, blir jag fortfarande riktigt obekväm när någon beskriver hur de sätter på min mamma.

Min mamma är bara 31 år, och eftersom jag precis fyllt 18 betyder det att hon fick mig när hon bara var ett barn. Enligt vad jag har hört från hennes gamla vänner i high school (som var mina barnvakter när jag föddes) älskade min mamma att ligga runt och klä sig i lättklädda kläder för att locka till sig alla killar hon kunde. Tydligen låg hon med så många killar under den tiden att hon inte hade en aning om vem som var min pappa, men det var okej. Min mamma uppfostrade mig på egen hand och hon gjorde ett riktigt bra jobb. Jag skulle inte existera om min mamma inte hade älskat att få splunk mellan sina ben, och hon har varit en fantastisk mamma för mig.

Förutom de sexuella grejerna har hon varit det. Hon var en slampa när hon fick mig, och det är hon fortfarande. Många av de kläder hon bär är lättklädda, skjortor med låga urringningar som visar toppen av hennes bröst och korta jeans som åker upp för att krama botten av hennes runda röv. Jag tror inte att jag någonsin har sett henne i någon outfit som inte visade hennes mage heller; min mamma har en förkärlek för att visa upp sin midja. De flesta av hennes skjortor är korta tröjor med dragkedja ner till brösten och som åker upp så att hennes släta mage är helt bar.

Och låt mig inte ens börja prata om ljuden! Hälften av nätterna sitter hon på soffan i vårt vardagsrum och onanerar och stönar så högt att jag kan höra henne i mitt rum. Vår soffa har en permanent fläck från alla safter som hon har droppat i den. Den andra halvan av natten tar hon hem någon kille hon träffat och knullar honom i sovrummet, ljudet av hans kuk som slår mot hennes ben ekar genom huset mellan hans korta grymtningar och hennes högljudda skrik. De flesta morgnar kommer hon till frukosten klädd i sin älskares t-shirt och inget annat, hans sperma slemmig och glänsande nerför hennes ben. Det kan vara ganska upprörande för mig ibland, men jag försöker bara undvika det. Jag älskar henne och allt, även om hon är alldeles för öppen med sina sexvanor.

Jag hade festen för att fira min artonde födelsedag. Planen var att bjuda in några av mina närmaste vänner, ungefär tre stycken, och vi skulle sitta i min soffa och beställa pizza och titta på film. Min mamma skulle naturligtvis finnas i bakgrunden, men jag bad henne att lämna oss ifred. Jag tvivlade på att hon skulle lyssna, men jag ville inte att mina vänner skulle fortsätta att försöka få en titt på min mammas urringning eller hennes trånga röv på min födelsedagsfest.

Den första vännen jag bjöd in var Nils. Han var en lång kille som tillbringade det mesta av sin tid med att träna. Min mamma bad mig alltid att bjuda hem honom oftare eftersom hon "gillar att ha en stark man som han i närheten". Jag bjöd också in Tommy, som vi skämtar om som killen som får stånd av allt. När han ser en snygg tjej på lektionen måste han för det mesta springa till badrummet och gnugga sig. Den sista personen på mitt party var min vän Mikael, som var lite av en kvinnokarl. Han hade en riktigt het flickvän som han precis hade gjort slut med, men jag hade bara känt honom sedan han var singel. Vi hade inte varit vänner särskilt länge. Det var han som pratade med Nils om min mamma när jag gick förbi dem. Nåja.

Hur som helst, den kvällen kom de alla samtidigt. Min mamma satt vid köksbordet och drack en flaska vin. Hon hade på sig en stickad minitröja som började nedanför axlarna och draperades över hennes bröst innan ett resårband fäste den runt henne. De runda spetsarna på hennes bröst stack ut vid tröjans hals. Den slutade dock precis under hennes bröst och lämnade hennes strama tonade mage bar. Som underdel hade hon ett par korta gula khakishorts som satt tajt runt hennes runda midja och följde kurvorna på hennes rumpa och lår.

"Jävlar!" sa Mikael till mig och tryckte upp sin födelsedagspresent i mina händer, "Du berättade inte för mig att din mamma var en sådan jävla milf!" Hon kunde inte höra oss.

"Ja", mumlade jag och tittade ner på mina skor.

"Tursam kille", svarade Mikael, "som fick suga på de där tuttarna som bebis."

"Kom igen, lägg av", vädjade jag, och han skrattade och gick in.

"Hej, Olivers mamma", sa Nils till henne och hon tittade på honom och log. Hon reste sig från bordet med vinflaskan i handen och kramade om honom. Över hennes axel blinkade han till de andra och gjorde tummen upp. Hennes bröst pressades rakt in i hans bröstkorg.

"Och hej pojkar", sa hon till resten av dem och satte händerna på höfterna. Hennes tuttar skakade lite och jag började känna mig obekväm.

"Låt oss titta på en film", föreslog jag, "Pizzan är redan här." Jag släckte alla lampor och vi satte oss i soffan.

"Jag är i mitt rum, pojkar, om ni behöver något", sa mamma och jag suckade eftersom jag visste att hon skulle vara borta en liten stund.

"Kom och titta med oss!" Tommy skrek åt henne i mörkret. Min mamma tittade på mig och log.

"Nej, jag är i mitt rum, ha det så trevligt." Hon tog en ny flaska vin från disken och gick.

"Vilken jävla milf, man!" Nils utbrast och de andra nickade entusiastiskt.

"Allvarligt talat, Oliver, din mamma måste vara den hetaste röv jag någonsin har sett."

"Jag skulle inte ha något emot att spränga en pungkula över de där tuttarna, eller hur?"

"Och den röven! Du skulle kunna knäppa en två gånger fyra med de där fasta bullarna!"

"Sluta nu, killar", sa jag.

"Nej, Oliver, vi skojar bara", svarade Mikael, "vi vill bara sätta på din mamma, det är allt, ta inte illa upp."

Jag satte på filmen och vi tog lite pizza. Rummet var helt mörkt förutom det ljusblå skenet från vår gigantiska TV-skärm. Vi var ungefär halvvägs genom filmen när min mammas dörr öppnades på vid gavel.

"Hej pojkar!" skrek hon berusad; jag kunde se att hon hade druckit en hel del vin. Hennes tröja satt snett på axlarna och visade mycket mer av hennes bröst än vad den redan tajta tröjan var avsedd för. Knapparna på hennes shorts var öppna, vilket fick dem att glida upp och ner på hennes lår.

"Mamma!" Jag skrek, men det var som om hon inte hörde mig. Mina vänner hade alla vänt sig bort från filmen och stirrade djupt på henne. De sa inte ens något, bara log och stirrade intensivt på min berusade milf-mamma.

"Vem är du?" frågade hon Mikael och snubblade över till soffan. TV:ns sken reflekterades mot toppen av hennes bröst. "Jag har inte träffat dig förut."

"Jag heter Mikael", sa han och ögonen fastnade på den djupa urringningen i min mammas bröstkorg.

"Du är ganska söt", sluddrade hon och satte sig i hans knä, "Har du en flickvän?"

"Mamma, sluta!" Jag skrek, men hon ignorerade mig.

Mikael lyfte långsamt ett finger och drog det längs kurvan på hennes blottade bröst.

Min mamma fnissade. Hans kuk blev hård och stack in i hennes ben, och hon tittade ner på hans jeans och log.

"Vad är det där?" ropade hon, gled ner med handen till hans skrev och drog upp dragkedjan med en smula.

"Mamma! Allvarligt talat, vad gör du?!" Jag skrek åt henne, men jag tror inte ens att hon hörde mig.

"Dude, låt det bara hända", sa Mikael till mig, "Blockera inte mig från din milf."

Min mamma fnissade och gled in med händerna i Mikaels byxor. Hon drog ut dem igen med Mikaels enorma kuk mellan fingrarna.

"Ser gott ut", sa hon och log, och innan jag visste ordet av var hennes huvud nere i hans knä, guppande upp och ner i våta slickningar längs hans kuk.

"Förlåt grabben, jag antar att hon bara verkligen vill suga min kuk", sa Mikael, lade sin hand och baksidan av hennes huvud och tryckte in sin kuk ytterligare i min mamma.

Det här var helt galet. Jag visste inte vad jag skulle göra åt att Mikael knullade min mamma i ansiktet förrän jag såg att de andra också hade sina kukar ute och liksom smekte dem för sig själva medan de stirrade på min mamma.

"Allvarligt talat", sa Tommy till mig, "hur kunde vi låta bli att runka?" Han rörde sig mot min mamma, som hade flyttat upp helt i soffan och hade huvudet djupt nerstoppat i Mikaels skrev och röven rakt upp i luften, shortsen ansträngda för att inte gå sönder under trycket från hennes fasta skinkor.

"Fan vad bra huvud", stönade Mikael, och min mamma tog en lång slurk av hans kuk och kom sedan upp för att hämta luft.

Hon satte sig upp och grenslade Mikael, ett ben på vardera sidan av honom och drog ner toppen så att hennes bröst var helt exponerade. Hon sträckte sig runt och tryckte in Mikaels ansikte i sin urringning och fnissade.

"Dina vänner är verkligen trevliga", sa hon till mig och lutade huvudet åt mitt håll. Hon har Mikaels prekum droppande längs läpparna.

"Jag fattar inte att du gör det här, mamma", svarade jag, men hon hade redan vänt sig om och hånglade med Mikael. Han tar båda sina händer och greppar min mammas röv hårt.

"Fan, jag kommer att komma", sa Tommy och smekte sin kuk som en galning, och han tog min mammas avlagda topp bredvid honom. På ett ögonblick skickade han ut rep efter rep av vit klibbig sperma i hennes lilla tröja och täckte mammas tröja helt med sin sperma.

"Åh, älskling", sa min mamma, bröt läppkontakten med Mikael och vände sig mot Tommy, "jag tänkte ha på mig den där!" Hon plockade upp den från hans skrev och skopade upp lite av hans sperma med pekfingret. Det fanns tillräckligt i hennes skjorta för att få en fet klump på fingertoppen, som hon omedelbart slickade och svalde.

"Din sperma är dock ganska god, sötnos", log hon mot Tommy och återgick sedan till att hångla med Mikael. Hon stack ner handen mellan deras kroppar och smekte hans kuk. Han växlade frenetiskt mellan att köra ner händerna bak i hennes byxor och känna på mammas röv och klämma på mammas bröst som var framför honom.

"Gud, jag är nästan där", skrek Mikael, och min mamma tog det som ett tecken på att gå av honom och ner på knä på golvet.

"Jag vill komma på din mammas tuttar!" Mikael skrek till mig, och min mamma lydde och tryckte upp dem med baksidan av armen som ett erbjudande om en plats att komma på. Hon lutade huvudet bakåt och öppnade munnen.

Mikaels kuk exploderade med sperma; det första skottet passade min mammas mun och gled hela vägen ner i hennes mage, medan det andra droppade nerför hennes läpp och droppade på hennes bröst. De nästa skotten var riktade direkt mot hennes bröst, beläggning och täcker min mammas bröst med hans vita goo. Det sista skottet träffade hennes mage, stänkte på den släta ytan och samlades i hennes navel.

"Fan, mannen", sa Mikael till mig, "din mamma älskar verkligen kuk."

Min mamma tittade upp på honom och log ett jizzy leende.

"Fan ta er!" Jag skrek åt honom och Tommy, som båda hade kommit åt min mamma. Nils satt fortfarande i hörnet och smekte sin kuk långsamt.

"Ut med er", skrek jag och alla tre började klä på sig. Tommy klädde sig snabbt och sprang ut, med Mikael inte långt efter.

"Tack för knullet, Olivers mamma!" skrek han, "Och tack, Oliver, för att du har en milf med så bra kuksugningsförmåga och fantastiska tuttar!" De båda smällde igen dörren bakom sig.

Min mamma reste sig upp från marken och lade sig på soffan, sperma glittrade från hennes kropp.

Nils höll på att knäppa sin skjorta men min mamma sträckte sig efter honom och stoppade honom.

"Jag sög den där killens kuk i tjugo minuter", säger hon, "och jag fick inte ens någon att knulla skiten ur mig som jag ville."

Här log Nils och började knäppa upp sin skjorta igen.

"Oliver", sa min mamma, "jag ska knulla din vän här, jag är ledsen om vi kommer att vara väldigt högljudda."

"Usch", stönande jag och sprang till mitt rum. Min mamma hade dock rätt. De måste ha knullat hela natten. Genom väggarna kunde jag om och om igen höra hur mamma skrek i extas och hur min vän kom om och om igen i mammas kropp. Jag minns inte ens att jag somnade, men jag vet att det var till ljudet av deras löjligt brutala knullande.

På morgonen hade jag glömt bort kvällen innan, så jag blev förvånad när jag kom ut från mitt rum och hittade Nils sittandes vid frukostbordet ätandes ägg och bacon. Min mamma stod vid spisen och kokade en stor plåt med ägg. Hon var helt naken, förutom ett förkläde som helt visade hennes baksida och genom vars sidor hennes stora bröst stack ut.

"Hej älskling!" hälsade min mamma och lutade sig fram för att ge mig en god morgonkyss, "Jag hade trevligt med din vän Nils igår kväll.

Nils var klädd i en av de morgonrockar som jag hade vuxit ur, och eftersom den var för liten på mig var den alldeles för liten på honom. Hans stora mjuka kuk vilade på hans ben i full vy.

"Jag är ledsen att han fortfarande är här", sa min mamma till mig, "för jag vet att du inte gillar att jag knullar dina vänner. Jag drack lite för mycket igår kväll och lät mig ryckas med. Jag är ledsen."

"Det är okej, antar jag, mamma", sa jag och kände inte riktigt att det var okej.

"Bra!" skrek hon åt mig, hennes bröst skakade i förklädet, "jag ska bara koka klart de här äggen, suga Nilss kuk en gång till och sedan går han."

"Vänta, vadå?" sa jag, förvirrad.

"Jag ska suga av din kompis kuk en gång till innan han går."

"Mamma! Det är helt olämpligt!"

"Det är det absolut inte! Nils är en mycket stilig artonårig man, och eftersom han är vuxen och jag är vuxen är det inget fel i att jag dreglar över hela hans manskött."

Med det kastade hon av sig förklädet och gick ner på knä under bordet. Hennes sörplande av Nilss kuk var högljutt och vått.

Till slut blåste Nils av sin laddning i min mammas hals och hon reste sig upp igen med sperma droppande ur varje hörn av hennes mun.

"Det är äckligt, mamma", sa jag till henne och hon slickade sig om läpparna för att få i sig varenda droppe sperma.

"Det är bäst att du vänjer dig", sa hon, "för jag tror att jag kommer att ha Nils över mycket mer efter det här!"

Visa alla romaner av denna författare: MILF_hunter.

Betygsätta Novellen:

Betyg 3.9 / 5. Röster 31

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu