Byte av Dotter

24/06/2023 | Författare: Martiin
12 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | Väns DotterÄldre ManKinky
4.1
(33)
"Duktig flicka", stönade jag och smekte mig själv medan jag såg Anna stimulera sin tonåriga honungskruka.

Det var en vacker lördagsmorgon när jag såg min vän Petter och hans dotter Anna köra upp framför mitt hem. Petter klev ur bilen och hjälpte Anna med hennes resväska medan de gick fram till där jag stod på trappan. Min kuk hade väntat på detta hela veckan.

Petter och jag skakade hand innan jag gav Anna en puss på kinden.

"Hennes kläder och några andra överraskningar finns här inne, Johan." sa Petter och räckte mig Annas resväska.

"Tack så mycket Petter." sa jag och ställde resväskan vid dörren. "Sofie kommer ner om en minut."

"Inga problem." Petter flinade.

Mina ögon vandrade över Anna. Hon var 18 år, precis som min dotter, och Petters äldsta barn. Hon hade långt blont hår, som nu var uppsatt för mig i en snygg fransk twist. Hon var lite mager, men extremt söt med mjuka, barnsliga drag. Hennes bröst var spänstiga och fasta och jag kunde se att hon inte hade någon behå under den pärlsatinklänning som jag hade bett henne bära.

"Sofie!" ropade jag på övervåningen. "Är du klar än? Petter väntar!"

"Ja, pappa!" sa Sofie och skyndade ner för trappan med sin egen väska.

"Varför dröjde du så länge?"

"Ingenting pappa!" sa hon, pussade Petter på kinden och gav Anna en kram.

"Älskling, berätta vad du gjorde." fortsatte jag.

Sofie rodnade och försökte att inte se Anna i ögonen.

"Jo, jag var... Jag var på toaletten pappa."

"Och det tog femton minuter?"

"Ingenting kom ut..." Hon mumlade.

Jag bad henne att tala högre... "Ingenting kom, kom ut pappa."

"Det låter som om du är förstoppad", sa Petter och fick Sofies kinder att bli en nyans mörkare.

Petter lade armen om Sofies axlar. "Oroa dig inte för det älskling. Jag ska hjälpa dig att ta ett lavemang. Har du tagit ditt Anna?"

"Självklart pappa", svarade Anna och ställde sig bredvid mig.

"Ha det så kul ni två så ses vi på söndag." sa Petter. "Dagen är trots allt ung."

"Hej då Sofie!" Jag vinkade, medan Petter satte min dotter i sin bil och körde iväg.

Jag sa åt Anna att ställa sin resväska i gästrummet. Hon hade varit hos mig dussintals gånger, så hon visste precis vart hon skulle gå.

Jag hade känt henne sedan hon föddes och känt hennes pappa långt innan dess. Jag bytte till och med blöjor på henne när hon var bebis. Det förvånade mig att hon hade vuxit upp till en vacker kvinna så snabbt.

"Vet du varför du är här Anna?" frågade jag henne allvarligt.

"Jo, Johan", började hon, "pappa sa att jag skulle komma hit och knulla dig."

"Och varför blev du tillsagd att göra det?"

"För att pappa inte tyckte att det var rätt att han knullade mig själv, så han tänkte att du kunde göra det och berätta för honom hur jag gör." Hon fnissade.

"Det är rätt baby." Jag log. Vilken trevlig, lydig flicka hon var.

"Han sa också att jag skulle försöka tillfredsställa dig och att jag skulle göra honom lycklig genom att få dig att komma. Han sa också att om det var något jag inte gillade skulle jag blunda och låtsas att du var min pojkvän i skolan, Eric."

Jag log. "Och hur är det med Eric?" Jag kom ihåg att jag träffade honom hemma hos hennes föräldrar under julhelgen. Om jag minns rätt var han en lång, nördig kille som verkade obekväm med att ens prata med sin egen flickvän.

"Han är okej." sa Anna och tappade tråden.

"Har ni två knullat än?"

"Nej. Han är lite blyg." Hon fnissade.

"Jag är förvånad. Du har ju varit med honom så länge."

"Jag tror att han tror att jag är oskuld, Johan."

"Du kan kalla mig farbror Johan som du brukar göra, älskling."

"Är det..." Hon kämpade, "Är det lämpligt?"

"Varför skulle det inte vara det?"

"Du har ju redan sagt att du ska knulla mig."

"Hör på Anna, du kan sluta spela blyg. Din pappa låter mig veta allt som händer i ditt liv och vi vet båda att du är lite av en slampa. "

Hennes kinder rodnade. "Tja, um..."

"Jag menar, du har väl haft sex?"

"Ja." sa hon.

"Med hur många killar?"

"Tre stycken."

Min kuk svällde i mina byxor. Petter hade varnat mig för att Anna hade blivit mer sexuellt aktiv under det senaste året och han visste att hon låg runt, plus att han hade bytt henne med andra pappor i grannskapet så jag visste att det var fler än tre. Långt fler. Jag bestämde mig för att konfrontera henne om fibben.

"Älskling, jag vet att det är fler än tre. Jag menar, inkluderar det Mr Karlson?"

Hon gav mig en suck. "Ok, ok, så jag har knullat ungefär tolv killar, men tre var på en gång, så det är inte så illa!"

Jag skrattade."Du måste verkligen gilla att bli knullad."

Hon nickade och fnittrade nu. "Ja, jag gillar att bli knullad. Och folk gillar att knulla mig. Och?"

"Jag ska knulla dig riktigt hårt Anna."

"Det är vad pappa sa. Han sa att du och han brukade åka på resor till Thailand och knulla kvinnor där. Han säger att du har en stor en."

"Tror du att du kan hantera en äldre kille?"

Hon log varmt. "Tja, det finns bara ett sätt att ta reda på det antar jag."

Jag gick över till soffan där Anna satt och drog handen över hennes klänning och såg till att känna på hennes bröst. Tyget var så mjukt.

Jag hade sett ett foto av henne i den på spiselkransen i Petters vardagsrum och tyckte att den var bedårande. Det var fantastiskt att han såg till att hon bar den för min skull. Jag sa åt henne att vända sig om så att jag kunde se baksidan. Hon vände sig om och visade ett intrikat galler av spets som löpte från hennes midja till strax under hennes axelblad. Klänningen flöt ner till golvet.

Jag sa åt henne att klä av sig för min skull.

"Vill du inte packa upp mig själv?" Frågade hon nyfiket...

"Jag vill faktiskt bara se på när du klär av dig för mig. Jag vill se exakt vad jag får."

Hon knöt upp spetsen baktill på klänningen och framsidan föll bort från hennes bröst och kollapsade runt hennes midja. Hon klev ur klänningen och hade nu bara trosor, strumpeband och strumpor på sig. Hennes bröstvårtor stod stolt upp. Medan hon drog ner strumpebanden tog jag fram min kuk och började runka den. Jag kunde se på hennes reaktion att hon var lite hotad av storleken på den.

"Pappa sa att han inte skulle ge mig min utbildningsfond om jag inte gjorde exakt som du sa." Hennes körsbärsläppar krökte sig till ett halvt leende.

Jag suckade. "Dina bröst har verkligen utvecklats i år."

"Åh, tack. Jag är en 34B i år." Sa hon och lekte med dem i sina händer.

"Killarna måste älska dem."

"Ja, de blir upphetsade och försöker tuttknulla mig, men jag tror inte att mina tuttar är tillräckligt stora för det... Tycker du?"

"Jag tycker att de är underbara, raring. Jag är säker på att du skulle kunna ge ett skönt tuttjobb." Jag ljög. Jag påminde mig själv om att säga till Petter att han borde investera i en stor uppsättning fejkbröst till henne. "Vad tyckte du om att knulla fyra killar åt gången?"

"Tre." Hon rättade mig. "De var alla medlemmar i ett fotbollslag och de var riktigt grova och kallade mig namn. Låt oss bara säga att under de kommande fyra veckorna tänkte jag på dem varje gång jag gick nummer 2!"

"Så de knullade dig i röven!!?"

"Ja Johan!" sa hon.

"Farbror Johan."

" Ja farbror Johan!, jag tänkte, ni har ju rövhål, varför knullar ni inte varandra?" hon skrattade, "Men de blev arga och sa att jag måste ta hela 'straffet', som om jag inte bara skulle ha låtit dem göra det ändå! Killar är så konstiga."

"Varför blev du straffad?" Jag frågade och instruerade henne att röra vid sin fitta, vilket hon gjorde utan att tveka och sköt sina elfenbensvita trosor åt sidan för att ge mig en bra titt på hennes mjuka sprickor. Hon drog efter de köttiga vecken i sin fitta med sina små fingrar.

"Jag dejtade en av dem på den tiden och jag var otrogen mot honom så de sa att om jag ville ha kuk skulle han och hans vänner visa mig vem som var boss."

"Och vem var boss?"

"Inte jag!"

Vi skrattade tillsammans.

"Så du slutade träffa honom? "

"Ja," sa hon, gulligt. "De gjorde en inspelning av händelsen för teamet som de har i sin turnébuss och tittar på ibland. Jag blev arg för att han visade det för alla så jag dumpade honom. Hur som helst, det är coolt. Han knullar min före detta bästa vän nu. Jag är glad att han är lycklig. Nu är jag definitivt med Eric."

"Jaha. Den andra killen lät inte rätt för dig i alla fall. Kan du vända dig om och visa mig din rumpa?"

Anna vred sig runt i soffan och särade på skinkorna. Jag sa åt henne att glida mellan skinkorna, vilket hon gjorde och avslöjade sin baby seal rosa fitta och rövhål. Hon gungade långsamt med höfterna fram och tillbaka. "Gillar du det här farbror Johan?"

"Nej, älskling", sa jag och fortsatte att rycka. "Håll den bara stilla så att jag kan få en bra titt."

Jag föreslog att hon skulle öppna sina fittläppar och gnugga området runt klitoris. Hon gjorde som jag sa. "Duktig flicka", stönade jag och smekte mig själv medan jag såg Anna stimulera sin tonåriga honungskruka. Hon droppade en tjock vätska som jag aldrig ens har sett komma ut ur en kvinnas fitta på lädersoffan. Det var tjockt och klibbigt, som om hennes fitta dreglade.

"Slicka upp din röra baby!" sa jag till henne.

Anna vände sig om och såg pölen hon lämnade. "Hoppsan!" sa hon och slickade upp den med tungan.

Plötsligt ringde min telefon. Jag tog mobilen från soffbordet och satte mig ner igen, fortfarande med min kuk i handen. Jag sa åt Anna att komma över och sätta sig mellan mina ben. Hon drog av mig byxorna och jag gav henne min kuk innan jag svarade på samtalet. Displayen visade att det var Petter.

"Hallå?"

Istället för Petter var det min dotter Sofie i andra änden av luren.

"Vad är det som händer älskling?" frågade jag, medan Anna satte munnen över min kuk och började suga mig djupt ner i halsen.

"Jo, pappa..." Sofie började stöna, "Farbror Petter vill pissa i min mun."

Jag skrattade nästan. Petter var en sådan pervers jävel. Det borde jag ha vetat. Det var gulligt att hon kallade honom farbror Petter även när hon pratade med mig.

Jag tyckte synd om Sofie, men jag tänkte att om jag ville använda Anna på ett liknande sätt var jag tvungen att spela schysst. "Jag tycker att det är en helt rimlig begäran, kära du."

"Men pappa!"

"Du går in där och dricker varenda droppe." Jag tittade ner och såg Anna suga in mina kulor i sin mun. "Förstår du?"

"Men kommer det inte att göra mig sjuk!?" krävde min dotter.

"Du kommer att bli bra. Det är sterilt."

"Är du säker?"

"Ja, älskling." sa jag, inte riktigt säker på om en persons egen urin var steril eller om all mänsklig urin var steril.

"Okej, pappa."

Jag kunde höra Petter ropa på henne i bakgrunden.

"Gå tillbaka nu älskling. Farbror Petter väntar." Jag lade på luren och strök Anna över håret. "Njuter du av kuken?"

Anna blinkade, hennes tunga dyrkade min kuk med en ivrig mun. Jag var i himlen.

"Jag tror att det är dags för mig att skaffa en kondom." sa jag till henne, men hon stoppade mig innan jag hann resa mig upp.

"Faktiskt herr Olsson. Jag äter p-piller och jag är ren. Du kan vara i mig bareback."

"Det är väldigt speciellt," sa jag, höll hennes händer och kysste hennes läppar försiktigt, "Tack."

Hon tog av sig strumpebanden och klättrade upp i mitt knä.

Hon satte sig på min kuk och lät den komma in i henne, centimeter för centimeter. För någon som älskade sex så mycket som hon sa, var hon förvånansvärt trång.

"Åh, du är så stor i min fitta", stönade hon och klämde sina mjuka fittväggar mot min kuk som redan var kvävd.

Jag knuffade henne från soffan och ner på mattan och knullade henne direkt på golvet. "Ja herr Olsson! HÅRDARE!" Hon skrek, när jag kastade hennes ben över min axel och bankade hennes trånga tonårsfitta. Hennes hud doftade svagt av lavendel när jag slickade och kysste hennes hals. Jag stack tungan i hennes öra och kände hur hon darrade. "Det kittlas!" Mumlade hon.

Utan att samla ihop våra kläder ledde jag henne direkt upp till mitt stora sovrum. Min fru var bortrest i en vecka så jag visste att jag kunde tvätta i morgon. Även om jag kände mig lite dålig för att fuska upplöstes skulden omedelbart när jag fick Anna på alla fyra och tog hennes fitta bakifrån. Jag sa till henne att lägga handen i den översta lådan i mitt nattduksbord och ge mig röret med smörjmedel. Hon gjorde det och jag klämde en betydande mängd på min hand. Jag knullade hennes fitta, smetade gelén över hennes anus och började experimentera med att se hur mycket av mina fingrar hennes rumpa tog emot.

"Spelar du smutsigt?" Jag hörde henne ropa.

"Du får se." svarade jag och stoppade in ett helt finger i hennes rövhål. Jag drog ut min kuk ur hennes fitta och slickade hennes klitoris medan jag försökte med ett andra finger i hennes rumpa.

"Ahhh..!!" Hon stönade, lite förvånad.

"Gillar du att ha fingrar där uppe?"

"Ja, farbror Johan. Jag har till och med en speciell plugg för min rumpa.

"Du kan inte ha använt den för mycket, för ditt rövhål är trångt som ett skruvstäd!" Jag klappade henne på skinkorna. "Gå och hämta pluggen på en gång."

Hon sprang till gästrummet för att leta i resväskan. När hon kom tillbaka efter mindre än en minut hade hon inte med sig pluggen.

"Älskling, jag tror att du glömde något." sa jag.

"Nej, det har jag inte!" Hon hummade tillbaka.

Jag hade redan gissat det eftersom hon gav mig en retande blick och ställde sig på alla fyra igen. Pluggen var redan djupt nersjunken i hennes ändtarm! Hon bar den hela vägen från sitt sovrum! Det var då jag visste att hon skulle ge mig sitt rövhål utan att tveka.

Jag lämnade pluggen oskadad i hennes hål och hämtade den efter cirka fem minuters knullande av hennes fitta. Slutligen var det dags att dra ut pluggen från vad som nu skulle vara hennes utvidgade rosenknopp. Jag smorde in min kuk lite mer medan jag försiktigt tog bort pluggen. Hon böjde sig när spetsen gled ut. Annas gap var inte tillräckligt stort för att rymma hela min kuk så jag var tvungen att tvinga den lite, vilket fick henne att skrika vid några tillfällen. När jag fick ett bra momentum i hennes nu lossade rövhål, vände jag henne på ryggen och knullade henne framifrån och såg till att hennes ben kastades över mina höfter för åtkomst.

Jag började långsamt, men snart var kulorna djupt i hennes anus. Hon sa hela tiden att hon gillade det, men jag märkte att det gjorde lite ont."

"Det..." Hon ryckte till, "Det känns bra, men det börjar göra ont."

Jag bestämde mig för att det bästa vore att knulla henne extremt hårt så att det skulle gå fortare. Jag knullade hennes rövhål som om det vore hennes fitta och försökte komma så djupt in i hålet som jag kunde. Jag ville inte göra permanenta skador, men jag ville låta henne veta att hon blev analt knullad. Hennes rumpmuskler gjorde sitt bästa för att hålla mig ute, men jag pressade bara igenom dem.

Plötsligt skrek Anna och började darra överallt. "Aaaarggh!!!

"Vad händer baby? sa jag och stannade...

Hon såg in i mina ögon. Jag tror att jag just kom."

Jag gav henne en kyss och gled ut ur hennes rövhål.

"Jag visste inte att jag kunde komma från en kuk i min rumpa." Hon observerade och vilade.

"Tro inte att du ska sova nu! " Jag viftade med kuken mot henne.

Hon såg bekymrad ut. "Du kan inte stoppa den i min fitta, herr Olsson, för då kan jag få en infektion."

"Du har rätt Anna." Jag nickade, "Så varför avslutar jag inte i din mun?"

Hon visste att det var det enda sättet. Jag lade mig på sängen och kände hur jag sjönk ner i de stora kuddarna som min fru hade köpt medan Anna lekte försiktigt med min oljiga kuk.

"Det luktar lite." Hon sniffade på skaftet innan hon drog upp näsan.

"Det gör den inte när du slickar upp allt."

Hon stoppade in min kuk i munnen och blundade. Hon lät den passera hennes läppar och sög försiktigt på den. Plötsligt drog hon ut den. Jag tittade ner på henne och undrade vad som var på gång. Hon tittade på mig med sina stora smaragdögon. "Min stjärtsaft är så klibbig!" Hon skrattade.

"Ät mitt rövhål när du ändå är där nere." sa jag till henne.

Hon särade på mina skinkor och slickade mitt skithål som ett proffs. Jag juckade mot min kuk medan hon arbetade sin tunga längre in i min röv, hennes mjuka hår föll över mina kulor som ett satinlakan.

"Jag kommer", sa jag, "få din mun på min kuk."

Anna satte min kuk i munnen precis i tid för att få en tjock laddning på tungan. Hon lät spermapölen vila där ett tag och såg till att jag bekräftade att hon hade smakat på den innan hon svalde.

Vi somnade några timmar innan vi knullade igen senare på natten och tidigt på morgonen.

***

Vi pratade inte så mycket när jag körde hem henne nästa dag. Jag gick med henne över familjens gräsmatta och knackade på dörren. Petter öppnade med Sofie, som stod där bredvid honom, hennes resväska packad och redo att åka.

"Hej Sofie, hade du trevligt?" frågade jag min dotter.

"Ja, pappa." svarade hon.

"Hur gick det för henne Petter?"

"Tja", svarade Petter, "hon njöt av att få sin fitta tagen och suger kuk mycket bra, men var inte helt samarbetsvillig. Hon avskydde verkligen pissdrickandet och hade svårt att klara av analsex. Jag tror inte ens att hon har haft sitt eget lillfinger i det hålet."

"Det var ju synd." sa jag, bestört. "Jag antar att du gillade att det var så trångt?"

"Normalt sett, men hon var så trång att hennes rövhål bokstavligen kvävde min kuk. Men jag är säker på att hon kommer att bli mer avslappnad efter fler sessioner."

Sofie sa ingenting till sitt försvar och jag var glad att Petter gick med på att fortsätta. 

"Tja, Petter, jag måste säga att Anna var fantastisk. Vilken ren, lydig och vacker dotter du har. Vi började på eftermiddagen och slutade inte förrän nästa dag. Men jag är ledsen att behöva säga att det fanns ett problem..."

Jag sa åt Anna att gå tio steg i en rak linje.

När hon försökte kunde Petter se att hennes gång var bred och besvärlig, som om hon inte kunde föra ihop fötterna.

Sofie flinade. "Wow pappa, du förstörde henne."

"Sofie, det är bara lite ömhet." Petter konstaterade.

"Jag är säker på att det går över om några dagar." sa jag till honom.

Det är bättre!" Petter svarade. "Jag ska byta henne mot Nilssons dotter nästa lördag så det är bäst att hon är redo då."

Anna gav mig ett ödmjukt leende som om hon inte ville att jag skulle veta att hon skickades runt till andra. Det gjorde mig lite svartsjuk, men jag tänkte att jag skulle ta ut det på henne under vårt nästa besök.

Jag tackade dem båda, tog Sofie och gick till bilen. "Nästa lördag kommer du att vara med herr Persson. Du har väl inget emot att göra det med din mattelärare? "

"Nej pappa", sa Sofie och öppnade passagerardörren.

"Hans söner kan också vara där, så förvänta dig tre kukar för säkerhets skull." Jag förklarade och satte mig bakom ratten. "I utbyte låter han mig ta hans dotter Carly."

"Hon är verkligen het pappa." sa Sofie och spände fast sig. "Jag är säker på att du kommer att tycka mycket om henne."

"Det är jag säker på att jag också kommer att göra, baby." Jag gav min dotter en puss på kinden innan jag körde hemåt.

Visa alla romaner av denna författare: Martiin.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.1 / 5. Röster 33

Subscribe
Notify of

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu