Den Unga MILF:en

10/02/2024 | Författare: Anonym
5 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | Age PlayMILFTonårspojke
3.9
(31)
Med de orden tar hon tag i min kuk.

Jag skulle strax fylla 17 när jag såg henne på ICA. Hon hade långt rosa hår, var fyllig i kroppen, klädd i en svart långkjol, flipflop och ett vitt löst sittande linne. Hennes bröst syntes svagt genom den vita färgen. Hon kan ha varit runt 28 eller 29. Jag stirrade länge på henne tills det avbröts av ett högt skrik -MAAAMMAAA- barnet drog hårt i hennes kjol och blottade en välsvarvad rumpa. Det spände till i mina byxor vid synen av hennes kropp innan hon drog upp kjolen, blossande röd om kinderna satte hon sig ner på huk för att tillrättavisa barnet. Hon ställde sig upp och kollade runt i affären för att se om någon såg. Våra blickar möttes, hon hade intensivt gröna ögon, höga kindben och fylliga läppar. Vi tittade på varandrai vad som kändes som en evighet innan hon vände sig om och försvann bakom en hylla. Det var första gången jag såg henne.

Det var en fjärde dagen på ett välbehövligt sommarlov efter ett hårt andra år på gymnasiet. Jag såg fram emot ett långt lov med fest, vänner och flickor. Jag var 185 lång, smal och lagom muskulös, blond och brunögd. Jag är relativt oerfaren men blev av med oskulden för några månader sen med en flicka ifrån vår grannstad. Jag tänker jämt på nya sexuella upplevelser, speciellt på polarna alltid pratar om alla flickor de satt på. Jag brukar hitta på lagom trovärdiga berättelser, man vill ju inte vara känd som “han som inte får ligga”.

Det blev fredag och bästa polaren skulle ha fest hemma hos honom några kvarter bort. Jag kom utanför dörren strax innan 22 och vänder ut mot trottoaren. Framför mig går ett gäng äldre tjejer som skrattade och pratade högt. De verkar vara på väg mot en fest.Jag fick en fin utsikt på deras skumpande rumpor enda fram till polarens hus. De svängde in i huset bredvid och det var då jag såg henne. Det rosa håret var lockat i korkskruvar och hennes läppar målade i mörkt rosa. Hon hade en kort mörkblå kjol och en rosa blus med blå små blå blommor tajt knäppt över den fylliga kroppen. Jag stirrade en lång stund tills jag blev avbruten av att min kompis öppnar dörren hårt på min högra arm. Jag tappar fotfästet och ramlar baklänges på uppfarten. Gänget med kvinnor börjar skratta högt åt mig och mamman med rosa hår hyschar hennes vänner, tittar förlåtande på mig och ropar; -gick det bra? Jag skämdes och blir helt röd i hela ansiktet, ställer mig snabbt upp borstar av smutsen från byxorna och går in i polarens hus. Han asgarvar mig rätt i ansiktet så jag knuffar till honom in i högen med jackor och skor som ligger slängda vid dörren -håll käften nu va?

Kvällen flyter på med alkohol, musik och skratt. Så jävla skönt med sommarlov! Det börjar bli dags för en cigg och jag rör mig ut mot altanen. Det ekar tomt på folk och jag sneglar över mot grannen i jakt på en extra cigg. Då snubblar hon ut från altandörren. En rispa i hennes strumpbyxor och någon knapp eller tre har knäppts upp på hennes blus sen jag såg henne vid dörren. Hon är upptagen med att försöka tända sin cigg i sommarbrisen men verkar ha en dålig tändare. - helvete tänd dig då! muttrar hon. Jag tar mod till mig och ropar; - Ska du testa med min tändare? Hon tittar upp, ler ett strålande leende och suckar lättat - Ja gud tack jag höll på att bli galen där ett tag! Hon går med bestämda steg mot mig och jag håller fram tändaren och tänder hennes cigg. Hon tar ett djupt bloss och säger; -Tack igen. Ska du ha en cigg eller? Hur gammal är du egentligen?
-17 snart 18, ljög jag invant.
-Jasså? ja men skit samma ta en.
Hon räcker över en cigg och jag tänder den snabbt. Jag ser att hon studerar mig i ögonvrån. synar mig uppifrån och ner. -Har vi träffats förr? Jag väntar lite innan jag svarar, det enda jag kan tänka på nu är hennes rumpa inne på ICA. Samlar mig och svarar; - Jag tror vi handlar på samma matbutiker. Hon tittar mig djupt i ögonen och svarar;- ja det är nog så. Hon flinar till och fortsätter; -Gick det bra när du ramlade innan? Jag tittade snabbt ner i marken. sparkade till en sten. -Jadå de va lite skämmigt bara. Hon skrattade lite snabbt; - Äsch det var bara gulligt. Du är söt. Hon strök mig längs armen och vi nuddade varandras händer. -Gillar du äldre tjejer?
Jag tittar upp mot henne, hon ser lurig ut. Tankarna snurrar jag jag svarar lite tafatt;- Hur menar du?
Hon ser ut att ångra sig lite, -Nej altså jag menade om du gillade äldre tjejer sexuellt. men det va dumt! förlåt jag är lite lullig bara. Hon tittade bort och skrattade lite nervöst. -Jag gillar äldre tjejer säger jag. Hon tittar upp den luriga blicken är tillbaka. -Vill du ta en promenad med mig lite snabbt? mina vänner märker inte om jag är borta en stund. Mina tankar blir luddiga, vad vill hon? jag är så nyfiken och jag känner den enorma bulan i mina byxor så jag svarar -Visst låter skitkul.

Vi går ut mot vägen och svänger stegen mot en liten skogspromenad som finns runt hörnet. Hon tar mig i handen och börjar småspringa. -Kom nu! skrattar hon till. Jag ser hennes tunna kjol fladdra och hennes rosa lockar studsar mot hennes axlar. Vi kommer in i en skogsdunge och hon ställer sig nära mig, jag känner hennes bröst tryckas emot min kropp och viskar; -Är du bra på att hålla hemligheter? Hon tittar mig i ögonen och hennes gröna färg ser svart ut i mörkret. -Jag är bäst på att hålla hemligheter viskar jag tillbaka. Jag hinner knappt avsluta meningen innan hennes mörkrosa läppar krossas mot mina i en intensiv kyss. Jag besvarar så gott jag kan och tar tag i hennes midja. Hon börjar kyssa mig ner längs halsen och mot mitt bröst. -Klä av dig för mig, beordrar hon. Jag sliter av mig min tröja och börjar knäppa upp mina byxor. Hon verkar inte ha tålamod till att vänta utan börjar hjälpa mig att dra av mina byxor. Min kuk blir befriad från de tajta byxorna, den har varit stenhård sen jag tände hennes cigg. Hon backar en bit, synar mig och säger;-Fan så fin. Börjar kyssa mitt bröst, ner mot min mage, mina höftben och sen slickar hon längs mitt skaft. Jag stönar och njuter av hennes behandling. Hon slickar längs skaftet upp mot ollonet och slickar i sig försatsen som sipprat ut innan hon hungrigt slukar min kuk i hennes varma mun. Jag stönar högt och ögonen rullar bakåt. Jag drar fingrarna genom hennes rosa lockar och tar tag och trycker på så min kuk hamnar längre in i hennes mun och hals. Hon hjälper till att slicka och suga på min hårda kuk medans hon håller händerna på min rumpa och trycker sig mot mig. Jag är nära till orgasm när vi hör röster i skogen. Hon slutar tvärt suga och ställer sig tätt intill mig, hyschar och håller en hand för min mun. En grupp med glada och högljudda människor rör sig på stigen i en långsam fart. Vi står en bit upp i skogen men om de tittar hit kan de se oss. Hon viskar till mig; Se nu till att vara tyst, kommer du ihåg att detta är vår hemlighet? med de orden tar hon tag i min kuk, hennes hand är fortfarande hårt tryckt mot min mun och hennes varma kropp tryckt mot min. jag har mitt med mellan hennes och känner värmen från hennes fitta, hon juckar lite lätt mot mitt ben och börjar runka av min kuk. Människorna kommer närmare och hon runkar snabbare, Jag står knappt ut. Jag kväver stön efter stön mot hennes hand och hon studerar mig när jag spänner mig och rör mina höfter i takt med hennes hand. Jag är nära orgasm igen och kommer över hennes kjol och ben. och tittar intensivt i ansiktet när jag sprutar min varma sats över hennes kropp. När jag är klar böjer hon sig ner och slickar rent min kuk och sen släpper hon taget om min mun och kysser mig hungrigt. Gruppen människor har passerat. -Nästa gång är det min tur pojke lilla säger hon med en kåt blick. Hon släpper taget om min kropp vänder sig om och går.
Kvar står jag i en skogsdunge mot ett träd med bar överkropp, nerdragna byxor, extremt tillfredsställd och undrar om jag drömt.

Läs nästa del.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 3.9 / 5. Röster 31

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu