Den Unga MILF:en 2

12/02/2024 | Författare: Anonym
5 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | Age PlayMILFTonårspojke
4.1
(27)
Jag sätter mig ner på knä framför henne och andas in hennes härliga doft innan jag slickar på hennes fitta.

Läs föregående del.

Jag tänkte i flera dagar på vad som hände den varma fredagskvällen. Hon hade tagit mig med storm och försvunnit. Jag hade gått ett par extra vändor till ICA dagarna som följde endast för att se om hon skulle dyka upp, men hon syntes inte till. Jag började känna mig en aning besatt och bestämde mig för att bara acceptera läget.

Det var en otroligt varm sommar i år. Jag och polarna hängde på stranden i princip varje dag. Det var knappt så en orkade annat än det. Två veckor gick och jag vaknade på morgonen redo för en heldag på stranden. Gör mig i ordning och drar lagom till att möta upp vännerna vid backen ner mot sjön. Vi hälsar, de har musik på och vi promenerar i värmen mot svalkan. Vi intar vår vanliga plats nästintill hopptornet jag sätter mig tillrätta med hög musik och tänder en cigg.

Jag får syn på något i ögonvrån, ett rosa svall av halvblött hår. En fyllig kropp med en turkos bikini som sitter aningen för tajt så den blir lite genomskinlig i solskenet. Hon är upptagen med att hålla ett barn i händerna när de små vågorna från sjön slår emot deras ben. Hon skrattar högt och slänger nonchalant bak hennes långa rosa hår. Jag blir helt stel i kroppen och andas tyngre, hon har inte sett mig än. Jag får tankar om att vända om och gå hem, vill jag ens träffa henne igen? Vill hon ens träffa mig igen? Jag tänker intensivt på mitt nästa steg och vilka konsekvenser det skulle kunna innebära, det börjar styvna till i badbyxorna. Jag bestämmer mig för att bara gå i vattnet och svalka av mig trots att hon kan se mig. Rör mig närmare vattnet och studerar hennes rörelser. Hennes fylliga former syns vackert i bikini, fylliga bröst, smal midja, breda höfter och lår. Hon tittar ut mot sjön och jag ser hennes hud glittra av fukt från vattnet som stänkt upp över hennes kropp. Jag når sjön och ryser till i svalkan. Går en bit ner i sjön och vandrar längs stranden mot henne. Tillslut får hon syn på mig, hennes gröna ögon blandas med förvåning och oro, hon tittar sig snabbt omkring efter någon, tar upp pekfingret och trycker det mot munnen och mimar - tyst! Jag stannar till i vattnet, tittar på henne och väntar in hennes nästa order. Hon pratar inte mer med mig, utan vänder sig mot barnet och säger;- mamma ska bara gå på toa, spring över till pappa! Hon följer barnet med blicken tills barnet når fram till en man som ligger i skuggan längre bort. Hon synar min kropp, vänder sig om och går mot ombytesrummen, jag följer efter några meter bakom henne.

Vi svänger in i det närmsta rummet, det är en liten röd träbyggnad på knappt 6 kvm där man kan byta om. Det står ett tiotal på rad längs skogsbrynet en bit bort utom synhåll från stranden. Hon ser nästan arg ut när hon säger;- Du kan inte gå fram till mig sådär förstår du väl? Gör aldrig om det! Jag tappar andan när hon säger till mig, hennes gröna ögon har mörknat och jag nickar snabbt för att visa att jag förstår. -Bra, svarar hon, men jag tror du måste straffas för ditt beteende! Du förstår väl att små pojkar inte har rätt att bete sig hur de vill? Jag nickar en kort nick igen och hon fortsätter; - Du måste lära dig din plats. Hon tittar på mig, ögonen blanka av kåthet och börjar snöra upp sin bikinitop. Hennes bröst blir fria och de glänser svagt i det mörka rummet. Hon fortsätter att klä av sig sin underdel, blottar sin välansade fitta och står tillslut naken framför mig i all sin skönhet. Jag är redan stenhård i mina badshorts när hon sätter sig på den lilla bänken i rummet och särar på benen. -Slicka mig.

Jag sätter mig ner på knä framför henne och andas in hennes härliga doft innan jag slickar på hennes fitta, smakar henne lätt. Hon andas tungt innan hon tar ett fast grepp i mitt hår, trycker mig mot hennes kön och säger;- Mer! Jag känner mig helt skakig av hennes sexiga behandling och tar för mig av hennes fitta som om det inte fanns en morgondag. Slickar intensivt, rundar klitoris och sticker sedan in min tunga djupt i henne. Jag får fittsaft runt hela munnen och upp mot kinderna när hon pressar mitt ansikte mot hennes kropp. Hon andas tyngre och jag tar mina händer om hennes skinkor, tar ett stadigt grepp om hennes fylliga höfter och trycker henne hårdare mot mitt ansikte. Hon vrider sig, kvider och flämtar samtidigt som hon studerar mig noga när jag slickar henne. Helt plötsligt säger hon;- stopp! Du ska få knulla mig innan jag kommer, för att du är en sån duktig pojke. Hon drar bort mig i håret, ställer sig upp och böjer sig fram. pullar sig själv under tiden innan hon tar tag om mina höfter och skjuter in min kuk i hennes kön så jag bottnar djupt i henne och hon flämtar till. Jag juckar långsamt känner hur det skälver i kroppen och tänker att jag inte kommer stå ut länge innan jag kommer. Hon är varm och skön och jag har full utsikt över hennes stora fylliga kropp när jag knullar henne. Hon tar tag i mitt lår och river hårt, manar mig att knulla djupare och hårdare. Jag är inte sen att lyda och börjar trycka på ordentligt och hon stönar vid varje juck mot hennes rumpa som vibrerar när jag stöter till. Hon drar ner mig mot hennes kropp och lägger min hand mot hennes klitoris och visar hur jag ska röra vid henne. Strax där efter med min kuk djupt i hennes fitta och min hand på hennes kön kommer hon starkt med ett stön och skakar till i kroppen. Hon är strålande vacker när hon njuter och jag känner att jag är så nära på att spruta henne full av min sats.

Hon vrider sig ur mitt grepp och ställer sig framför mig, orgasmen har gjort hennes ben något svaga och hon ler mot mig med hennes vackra ögon. -Vill du komma över mig? Jag nickar snabbt, har inga ord som passar att svara henne med. Hon sätter sig ner framför mig på bänken och beordrar;- runka för mig, jag vill se hela dig när du kommer. Jag blir osäker först men börjar stadigt runka min hårda kuk, jag är redan vrålkåt och nära på att komma så det behövs bara nån minut innan jag är redo att spruta över hennes kropp. Hon tittar noga på mig med sin kåta blick och när jag säger;- Jag kommer nu! håller hon fram sin byst och jag tömmer mig över hennes fylliga bröst. Hon ler lurigt mot mig och säger; Nu kan du slicka mina bröst. Jag blir chockad, vad vill hon att jag ska göra sa hon? -Tänk inte efter pojke, du vill väl vara duktig? Gör det. Nu. Hon är så bestämd och hennes auktoritet är så stark så jag böjer mig ner och slickar runt hennes bröstvårta och upp för hennes hals, slickar i mig min egen sats och känner den tjocka salta sperman i min mun och så sväljer jag. Hon ser nöjd ut och smeker min kind. -Du kan klä på dig nu, säger hon. Hon drar snabbt på sig bikinidelarna igen och sen var det över. Hon lutar sig fram mot mig och kysser mig passionerat. Viskar i mitt öra, möt mig här imorgon kväll klockan 23.00. vänder sig om och lämnar mig ensam kvar i lilla röda stugan.

Läs nästa del.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.1 / 5. Röster 27

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu