Grupptryck med *in*tryck

29/02/2024 | Författare: Anonym
15 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | Age PlayUng KvinnaOffentligt Sex
4.1
(34)
Ung, späd men jävlar alltså, make till kuksugerska har jag inte varit med om!

Jag ned i sätet i den tomma pendeltågskupén. En arbetsvecka till ända, kryddad med lite after work på det och vips var klockan sent på fredag. Därför var jag också förvånad över hur lite folk som åkte - men det gjorde mig inget att det var folktomt. Den dryga halvtimmen på pendeltåget hem brukade förvisso alltid kännas extra dryg så här på hemvägen - men nu kändes den om möjligt ännu längre. De öl som hunnit slinka ned trubbade av koncentrationen så pass att jag inte ens orkade överväga att läsa boken jag alltid hade i väskan eller ens spela nåt på telefonen. Satte i hörlurarna i öronen och skulle precis slå på nån soft låt när tystnaden i vagnen bröts av ett gäng högljudda tonårsbrudar som snubblade in i vagnen. Under mycket buller och stohej barrikaderade de fyrsitsgruppen snett framför mig på andra sidan korridoren. Min första impuls var att ignorera gruppen på det sätt som folk till vardags gör mest när de åker kommunalt. Men det var något med tjejerna som gjorde mig nyfiken. Inte bara att de var odrägligt snygga och i den perfekta åldern mellan oskyldig tonåring och fullfjädrad kvinna. Språket var barnsligt men deras kläder och utstrålning var allt annat än barnslig - den osade sex. I alla fall när deras uppenbarelse nådde mina näthinnor. Fasta, uppnosiga tonårsbröst, putande läppar, välmejkade ansikten med kläder som såg ut att vara påklistrade. Tajta jeansskjorts, utspända t-shirts och sommarklänningar med lite for mycket transparens. Allt i en underbar blandning. Jag log inombords ett elakt varggrin.

Utråkad som jag var lät jag bli att slå på musiken utan tänkte att det kunde bli roligt att lyssna lite på vad de snackade om. Jag trodde och hoppades att lurarna skulle ge sken av att jag lyssnade på musik, men för säkerhets skull fiskade jag snabbt upp boken och låtsades läsa. Även om deras utseende, ålder och snack brutalt påminde mig om vår åldersskillnad kunde jag inte slita mig. Men vem skulle klandra mig, dessa flickor inte bara älskade uppmärksamhet, de bara skrek efter den. Vilket gjorde mig lite irriterad också, utseende är inte allt men tyvärr (!) mycket. Och de som kan konsten att utnyttja det gör mig av någon anledning irriterad. Eller frustrerad kanske?

Är väl inte den som brukar sitta och tjuvlyssna på det här viset, men är man utråkad och lite rund under fötterna så är man. Jag fascinerades av deras språk, undrar när man börjar prata som folk och inte bara med en massa "shit", "ascoolt", "grymt" och alla sådana ord. Hade jag själv gjort det? Antagligen, det hör väl till. Tåget knyckte till och vi började rulla. Jag skulle precis lägga ned boken och slå på musiken efter att ha fått den dos tånorssnack och skvaller jag kunde klara av, när det helt plötsligt började bli intressant igen. Mycket intressant. Några hastiga blickar riktades mot mig (jag följde deras diskussion med blicken genom spegelbilden i tågets fönster), antagligen för att bekräfta att jag inte var delaktig i deras diskussion. Vilket jag, trots att det verkade som motsatsen, var. I högsta grad.

En tjej, uppenbarligen ledaren i gruppen då hon hördes mest och alltid verkade få sista ordet började skryta om sina sexuella bravader. Eller snarare, samtalet gled in på sex och det var helt klart så att denna tjej hade ett extremt behov av att verka bäst, störst och vackrast. Nog var hon vacker alltid, och störst med om man tittade på hennes bröst som accentuerade hennes tillsynes välsvarvade kropp väl. Hon såg ut som en företrädare för bilden av en svensk blondin i sina bästa dagar, hon var äckligt snygg, erkände jag motvilligt för mig själv. Själv tolkade jag hennes utsvävningar som tecken på osäkerhet och betvivlade starkt på att hon var så världsvan som hon försökte påskina. Vilket också hennes väninna bredvid verkade tycka. Hon såg ut som blondinens motsats (eller komplement, för hon var verkligen inte lika ful som blondinen var snygg - hon var minst lika fin). Mörkhårig med något av en Goth-look, liten, smal och söt hon med - fast som sagt på ett helt annat sätt. Hon verkade inte köpa blondinens snack och gjorde inget större hemlis av det heller.

Diskussionen hettade till när blondinen upptäckte att hon blev ifrågasatt på en, uppenbart, känslig punkt. Och det var nu det hela började bli riktigt intressant. Jag fascinerades över den sociala maktbalans som utspelade sig och fick några hastiga flashbacks till skoltiden och det tuffa klimatet som i synnerhet tjejer men för all del killar behöver navigera igenom under uppväxet. Jag rycktes brutalt tillbaka av att diskussionen eskalerade:
- Om du nu är så duktig på att suga kuk och hälften så crazy som du säger, du skulle du inte ha nåt emot att suga av gubben som sitter därborta! fnös Gothtjejen. Jag hajade till, fanns det fler personer i vagnen? Jag lyckades precis hindra mig från att se mig om och därmed avslöja att jag lyssnade, när jag insåg att det var mig de talade om. Gubbe?! Jaja, för dom kanske - borde ju i alla fall vara dubbelt så gammal som dom. Men nu tog det hus i helvete ordentligt och de satt och hetsade varandra. Blondinen tyckte att hon minsann skulle våga göra nåt sånt om hon bara kände för det. Vilket hon så klart inte gjorde. Jag log inombords, jojo.

- Du bara snackar skit, tror inte ens du hållit i en ordentlig kuk, sa Gothtjejen i ett tonfall som antydde att hon tyckte det var slutdiskuterat. Men blondinen kunde inte med att inte få sista ordet och replikarade irriterat:
- Gör det själv då! Sen log hon, nästan elakt, troligen förvissad om att hon vunnit striden. För säkerhets skull tillade hon: Om du törs!... Till hennes, vänninornas och inte minst min förvåning reste sig Gothtjejen upp och pekade på blondinen
- Se och lär. Om jag gör det här, då får du toppa det. Med dom orden steg hon fram till mig och jag kunde omöjligen ignorera hennes närvaro. Jag tittade upp, tog av mig lurarna och anlade en förvånad min. Hon var otroligt söt även på nära håll. Det här skulle bli intressant.
- Hej! Det är din turdag idag, sa hon nästan helt utan intonation. Gillar du att bli avsugen? Jag behövde inte låtsas bli förvånad, för även om jag följt upptakten till det hela var det en tämligen absurd sitution och definitivt en inledningsreplik jag inte var van vid. Stärkt av alkoholen i kroppen och motiverad av en, efter diskussionen tilltagande, kåthet svarade jag fräckt:
- Absolut, i alla fall av någon som kan sin sak. Varför undrar du? Jag log mot henne. Men istället för att svara sjönk hon ned på knä, drog resolut ned min gylf och lät snabbt sin lilla hand åka in i mina byxor. Jag följde hennes rörelser fascinerat och med stor spänning. Flinkt, målmedvetet hittade de min nu halvsyva lem som hon försiktigt och till min stora förvåning lirkade ut och jag gjorde absolut inget för att hindra eller för den delen hjälpa henne. Hon gav mig en gillande min tyckte jag mig kunna se - har alltid varit stolt över mina tillgångar... Sedan ändrade honsittställning lite, uppenbarligen så att hennes väninnor skulle se vad hon gjorde. Med flinka, lite svala fingrar runkade hon kuken samtidigt som hon försiktigt blåste på ollonet. Reaktionen lät inte vänta på sig och snabbt stod kuken som ett spett, med blålila ollon och ådror fyllda till bristningsgränsen. Jag log återigen ett varglikt leende men denna gång inte bara inombords - och kunde inte låta bli att flina bort mot tjejerna.

Det visade sig ganska snabbt att hon inte ljugit om sin förmåga. Ung, späd men jävlar alltså, make till kuksugerska har jag inte varit med om! Tror fan hon fick ned min inte så lilla kuk i halsen med. Det var knäpptyst i vagnen. Hennes väninnor satt som fågelholkar och tågets standardljud avbröts bara då och då av smackandet då denna lilla kvinna jobbade med min kuk som om hennes liv hängde på det. Hade jag inte druckte några öl hade jag kommit omedelbart. Detta var ju tamejfan helt sjukt, men fan så upphetsande! Jag studerade fascinerat den vackra unga kvinnan som med mun och händer bearbetade min kuk som om hon aldrig gjort annat i sitt liv - väl medveten om att hennes väninnor studerade det hela (fast de försökte se ut som de imte gjorde det). Precis när jag började känna att hennes hängivna munarbete gav resultat slutade hon tvärt och reste sig. Hon vände sig mot sina väninnor. Jag kvävde en besviken suck.

- Så. Nu är det din tur. Adressen för den kommentaren var uppenbar och blondinen stelnade till. Själv satt jag kvar mitt i en förvriden min av njutning med min kuk svajandes fritt i luften. Jag skulle precis, och tämligen snopen, stoppa tillbaka min nu salivindränkta kuk.
- Toppa det och jag tror på dig, fortsatte Gothtjejen och satte sig. Tystnaden var total. Blondinen skruvade på sig och i vad som antagligen kändes som en evighet verkade hon fundera på hur hon skulle agera. Vad var viktigast, hedern eller integriteten? Hon tog till orda, men denna gång var hon inte fullt så självsäker i tonen även om hon gjorde sitt bästa.
- Äh, bara för du är så jäkla slampig behöver inte jag vara det. Klart jag vågar om jag vill men kom igen! Gothtjejens ansikte hårdnade och man kunde ana ett överlägset flin när hon kontrade..
- Du vågar inte, du är säkert oskuld till och med. Det tog ordentlig skruv för nu tände blondinen till ordentligt. Jag kunde ana att det bakom minerna och de få orden utspelade sig ett mindre världskrig mellan tjejerna. Misstänkte också att blondinen inte skulle klara pressen men vad det skulle leda till kunde jag inte riktigt våga mig på att gissa. Svaret på den funderingen kom snabbt. Blondinen reste sig och hon såg rejält arg ut, ögonen formligen blixtrade. Själv kunde jag inte låta bli att låta blicken följa hennes massiva, uppnosiga byst som hävdes upp och ned under den tajta sommarklänningen när hon andades häftigt av ilska. Synen var magnifik och bidrog till att min fortfarande exponerade kuk fortsatt stod som ett spätt.

- Självklart kan jag toppa det, fräste blondinen, men då jävlar är det upp till er att göra det med om ni i över huvud taget skall vara mina vänner, bitches! Adressen var uppenbarligen de två tystare tjejerna för de hoppade synligt till av tillmälet men vågade uppenbarligen inte protestera. De förblev tysta men döljde nu inte att de stirrade - för de följde blondinens steg mot mig med stora ögon. Väl framme vid mig tittade blondinen ilsket på mig och väste:
- Nu jävlar ska du få, din lycklige jävel. Hon drog upp kjolen tillräckligt för att komma åt sina stringtrosor som hon knixade ned med en förvånansvärd finess och elegans. Utan att jag hann se en skymt av mer än hennes redan exponerade lår hade hon de minimala, vita trosorna i handen. Hon tog min hand och tryckte dem i den:
- En liten souvernir! Hon vände ryggen mot mig och satte sig på mina lår med ryggen mot mig och sina ben ihop. Sedan lyfte hon lätt på rumpan och drog upp kjolen och äntligen fick jag se hennes bara rumpa. Den var helt fantastiskt formad och när hon sedan lutade sig framåt såg jag en helrakad, slät fin mus. Hon var duktigt bakmusad för jag såg verkligen hela härligheten och att hon hade sina ben ihop förstärkte bullens framtoning. Hon sträckte samtidigt bak ena handen och fattade min kuk. Jag ryckte till och insåg helt plötsligt vad som höll på att hända. Hennes grepp om kuken blev stadigare och hon sänkte sig över mig så att vi möttes, kön mot kön. Det gick en stöt genom kroppen på mig. Hon drog så mitt ollon längs sin skåra, som stramt och motvilligt särade på sig. Fram och tillbaka i vad som kändes som en evighet. Massiva vågor av lust for genom mitt ollon och fortplantade sig genom hela min kropp när hon gjorde det för synen av den bakmusade, välsvarvade tonåringen med rumpan bar på min kuk var helt oerhörd.

Tillslut stannade hon upp där jag misstänkte att hennes fitta var och så gjorde hon ett försök att sjunka ned över kuken. Ollonet delade på blygdläpparna och begravde sig innanför men sen tog det stopp. Hon var definitivt inte tillräckligt våt även om min kuk förberedde sig på bästa sätt genom massiv produktion av försats. Hon upprepade rörelsen med min kuk, men nu med lite mer tryck mot den och nu plöjde den isär läpparna mer kände (och såg) jag. Tillslut stannade hon återigen upp och verkade bestämma sig. Sakta men bestämt tryckte hon ned sig över min kuk. Jag spände mig och såg fascinerat på när min ådriga, stenhårda kuk sakta letade sig in mellan de mjuka, lena blygdläpparna. Det såg groteskt ut, men också helt fantastiskt upphetsande. Halvägs ned tog det återigen stopp och nu började jag undra om det inte vara mer än bara brist på glidmedel som gjorde intrånget så trögt. Hon verkade fanimej vara oskuld. Insikten slog mig med kraft. Tänk om stackarn var oskuld, vilket sätt att bli av med den på. Men innan jag hann fundera vidare på det reste sig hon igen så att ollonet bara var kvar inne och sjönk ned igen. Känslan var enorm. Efter att ha småjuckat mot min kuk på detta vis en liten stund kunde jag inte hindra mig. Utan förvarning och i perfekt tajming med en nedåtgående rörelse tog tag i hennes höfter och tryckte henne hårt ned på mig. Jag formligen trädde henne på mig och hennes mus gav vika. Hon pep till och sjönk ned till botten. Jag frustade till och vi frös i den ställningen. Själv trodde jag att jag skulle svimma och tog ett rejält tag om hennes höfter och tryckte helt instinktivt ned henne på kuken.

- Rör mig inte, sa hon och flyttade bort mina händer. Ironin kunde inte varit större, jag fick inte ta på henne med händerna men brevid mig hade jag hennes trosor och på mig satt hon med min kuk långt upp i sin fitta. Jojo, tänkte jag men gjorde inga försöka att ta i henne igen. Hon fick bestämma. Min kuk var precis där den ville vara. Jag undrade om hon skulle nöja sig så här, men sedan började hon rida mig med små juckade rörelser, knappt att hon höjde sig alls. Hennes ofantligt trånga mus bjöd på en fullkomligt drömlik åktur. Även om det inte gått mer än några minuter sedan hon påbörjat sin "show" kändes det som om det gått en evighet. Jag började dock känna att den massiva friktionen, samt synen av den bakmusade skönheten som målmedvetet bearbetade min kuk långt inne i sig, började ge resultat. Åh vad jag ville krama de där fantastiska brösten, blotta skymten av dem, stora och så fasta att de knappt gungade vid hennes rörelser! En jordskredsutlösning närmade sig kände jag och jag började fundera på om jag borde varna henne.

Jag valde av någon outgrundlig anledning att inte göra det och spände mig hårdare när utlösningen sakteligen tog fart ifrån tårna. Hon måste känt att *nåt* var på gång men hon misstolkade det hela som att jag satt obekvämt eller nåt för hon lyfte för första gången på sig så att bara ollonet var kvar. Sen sjönk hon ned igen, och detta fullängdsjuck var precis var jag behövde. Jag uppbådade all kraft jag kunde för att inte vråla och lät sen min kuk leverera en jordskredssats djupt i hennes gissningsvis nydeflorerade fitta. Nästan smärtsamt började kuken rycka och strax slungades kaskader av säd in mot hennes livmoder. Hon måste känt att det hände för hon gjorde en ansats att resa sig men då tog primalhjärnan i mig över och höll henne resolut påträdd på min kuk så långt in det bara gick medans lasten levererades.

Denna gång protesterade hon inte och jag undrade stilla, så fort min hjärna kopplats in igen efter min utlöstning, om hon var medveten om vilken massiv creampie hon just fått. Men uppenbarligen tyckte hon det var tillräckligt för hon reste sig från min nu helt nedsölade kuk som motvilligt lämnade hennes hål med ett allt annat än diskret slurp. Hon ställde sig upp och vände sig mot sina väninnor.
- Såja. Nu är det er tur. När vi går av här ska vi alla vara buksvägerskor. Tonfallet lämnade inte något som helst utrymme att protestera, till och med jag fröst till av hennes bestämdhet. Det fanns inget inom mig som trodde att hennes uppmaning skulle följas. Men döm om min förvåning när en av kompisarna reste sig med en axelryckning. Då våra ögon möttes såg jag en helt bedårande söt brunett med långt rakt hår, stora råddjursögon och en slank kropp i en tajt kjol. Instinktivt tog jag tag i kuken och med långsamma rörelser bibehöll erektionen. Jag har, förutom att vara begåvad men rejäla resurser, haft turen att kunna ha ribba tämligen länge och även efter utlösning vilket nu var mycket användbart. Jag följde brunettens rörelser nyfiket. Hon såg förhållandevis neutralut när hon, likt sin föregångare, knixade av sig trosorna och tryckte i min hand.

Innan jag visste ordet av banade min kuk sin väg genom fitta nummer två. Denna gång gick det betydligt lättare. Det var inte bara min indränkta kuk som gjorde det, här hade vi en tjej som haft besökare förr, tvivelsutan. Och till skillnad från diskret gnuggade lät denna tjej musen åka upp och ned längs skaftet tämligen friskt. Jag njöt i stora drag, och även om det hade gått enklare att komma in var hon ändå trång och fantatisk att ha på sig. Hon protesterade inte heller när jag la händerna på hennes höfter och assisterade. Jag fick till och med komma åt och fingra lite på hennes lätt behårade mus innan hon resolut hoppade av åkturen och utan ett ord satte sig igen. Det kändes snöpligt även om det var helt fantastiskt.

Sista tjejen verkade inte fullt så villig men den massiva och tämligen bestämda övertalningskampanj hennes väninnor utsatte henne för resulterade i att hon tveksamt ställde sig upp. Hon hade ett par jeansshorts på sig och såg inte alls bekväm ut. I övrigt var hon en nätt liten uppenbarelse, söt hon med och med ett par markanta men inte alls överdrivna bröst som uppnosigt stirrade mot mig genom ett tunt linne. För första gången kände jag ett styng av dåligt samvete, men det gick helt och hållet över när primathjärnan registrerade hur hon knäppte upp sina byxor och snabbt drog ned dessa med trosorna och satte sig i mitt knä.

Lite tafatt började hon gnugga sig mot min kuk och jag funderade hur detta skulle bli när blondinen tog saken i egna händer, bokstavligen talat.
- Kom igen nu då, försök inte, fnyste hon och stack in handen mellan mig och tjejen i mitt knä. Snabbt fick hon tag på min kuk och med andra handen tryckte hon tjejen framåt så att en glipa uppstod mellan oss. Blondinen reste resolut upp min kuk som hamnat under tjejen, så att den stod upp och mot hennes skåra. Efter lite resolut nosande lyckades hon träffa rätt och jag kände hur en motvillig mus gav lätt vika för mitt lila och nedsölande ollon. Att få kuken dirigerad av blondinen var det mest upphetsande jag varit med om. Blondinen fortsatte att trä på sin kompis på mig genom att med andra handen trycka ned henne på mig. Men det var tvärstopp.
- Äh, kom igen, var inte så feg nu, manade hon på sin kompis. Släpp till nu. Andra handen höll fortfarande hårt om min kuk och slutade inte försöka röra runt den i springan. Jag trodde jag skulle dö av kåthet. Återigen kändes en kort stund som en evighet men utan någon förvarning sjönk så kuken in tjejen, i princip hela vägen. Som om hennes mus i hemlighet byggt upp tillräckligt mod för att ta emot sin besökare och sedan öppnat porten. Tjejen tjöt till och stelnade helt vilket gjorde att det om möjligt knep ännu mer om min kuk. Blondinen tog ett steg tillbaka och stirrade på sin kompis med en skadeglad blick.

- Såja. Rid lite så blir det bra. Flickan i knät verkade inte våga annat så efter en stund påbörjade hon en högst långsam och diskret ritt i mitt knä. Jag njöt och kände hur den tredje musen masserade min kuk, det var fascinerande att kunna jämföra känslan av dem. Så lika men ändå så plika. Till skillnad från sina föregångare verkade hon dock inte riktigt lika bekväm med det hela så när hon gjort sin insats för gänget hoppade hon snabbt av och drog upp sina byxor. En snabb blick på mig och så satte hon sig igen. Lite snopen blev jag och skulle precis stoppa tillbaka kuken när blondinen tog till orda igen.

- Ånej, stoppa inte undan den där än, det är en kvar. Instruktionen var till mig, så mycket var uppenbart men vem som var kvar fattade jag inte förrän Gothtjejen tog till orda.
- Äh, lägg av, jag sög ju av killen.
- In i fittan, annars räknas det inte replikerade blondinen.
- Nu är du bra kaxig va', fnyste Gothtjejen och jag kunde ana ett elakt nästan överlägset flin i blondinens ansikte. Men det försvann snabbt när Gothtjejen verkade bestämma sig för att återigen toppa. Utan att tveka ställde hon sig upp igen och inför våra gapande ansikten drog hon av sig sina tajta byxor helt, trosorna följde med direkt. Men istället för att sätta sig i mitt knä tog hon tag om ett ryggstöd, vände ryggen mot mig, särade på benen och vickade lite på rumpan.
- Kom igen, din tur verkar inte ta slut än. Och till skillnad från de övriga har du här en mus som vet hur den skall behandla en kuk.

Synen av den vackra men ack så porriga Gothtjejen som stod utan byxor mitt i kupén var utan motstycke. Min hjärna kortslöt helt och innan jag visste ordet av stod jag bakom henne med brallorna vid anklarna. Tid och rum upphörde att existera och jag måttade kuken i fitta nummer fyra - helt hårlös och med en fin liten ring i ena blygdläppen. Och det blev tämligen uppenbart att det var någon här som gick igång på situationen för när jag tryckte på mellan de strama och tillsynes våta läppar var det såphalt. Trångt, men såphalt. Någon gillade detta förutom jag! Primaldriften i mig tog helt överhanden och jag dunkade henne för kung och fosterland, mitt i tågkupén. Jag trodde inte situationen kunde bli mer galen när en telefon ringde. Döm om min förvåning när Gothtjejen tog upp en telefon... och svarade! Jag kom av mig helt.

- Hej morsan! *tystnad*
- Vad jag gör?! Står på pendeltåget och knullar med en främmande snubbe medans mina polare ser på fattar du väl?!
Jag skakade på huvudet och tryckte återigen in kuken i botten.
- Ja, jag... är... på väg he-em... hon tittade bak på mig och himlade med ögonen och skakade på huvudet. Att knulla på tåg var inga problem men att prata med morsam samtidigt, där gick tydligen gränsen. Nu flög fan i mig och jag tänkte att var hon så spydig ska hon få lite att tänka på. Utan förvarning satte jag igång en serie snabba och hårda stötar mot henne. Det var riktigt angenämnt att höra hur hennes samtal blev mer och mer osammanhängande vilket verkade få hennes mamma att om möjligt ställa ännu fler frågor. Förgäves försökte Gothtjejen hindra mig från att stöta mer vilket inte gick så bra då hon hade samtalet och luren att tänka på. Jag flinade och fortsatte knulla henne och försökte tajma stötarna så de hamnade på de mest olämpliga ställena som möjligt i samtalet. Återigen kände jag att en utlösning var på gång, fyra på raken trånga fittor är mer än en normal kuk kan värja sig mot och denna absurda situtaion fick mig att bli om möjligt ännu kåtare - vilket jag inte var ensam om verkade det som. Jag knullade henne snabbare och snabbare och brydde mig inte nämnvärt om att vi stannat på en perrong. Någon valde nästa vagn och Gothtjejen pratade på, men fick allt svårare att hantera samtalet. Av någon anledning ville hon inte slänga på luren och tillslut, precis när jag kände att det var dags, tryckte jag tummen i hennes rosett med ena handen och hennes höft hårt mot mig så jag kom långt in. Sen tog jag sats från tårna och med ett doft morr matade jag in dagens andra sats i en ung trång mus. Det tippade tydligen Gothtjejen över kanten för hon kunde inte hejta ett utraget stön när hon kom med. Det savade rejält om henne och hon verkade ha svårt att stå på benen.

Tillsammans red vi ut orgasmen och hon hade rejält svårt att förklara för sin morsa varför hon var så disträ. Tillslut slutade samtalet med min kuk fortfarande pumpandes i henne. Hon vände sig mot mig och log illmarigt och med spelad ilska ställde sig upp så jag gled ur henne. Hon plockade upp trosorna och la dom på min axel innan hon knixade på sig sina byxor vilket verkade vara lättare sagt än gjort. Väninnorna satt som fågelholkar och jag kunde ana att maktbalansen var för evigt rubbad. Som om inget hänt satte sig Goththejen ned igen och började prata om nåt helt annat. Handfallen stod jag kvar med ett helt nedsölat rabarbersvaj och försökte förstå vad som hänt. Jag tycktes brutalt upp ur min koma av att blondinen tilltalade mig i ilsken ton:

- Vafan glor du på, du har gjort ditt!

Snopet drog jag upp brallorna och bände ned ballen innanför gylfen innan jag satte mig. När vi rullade in på nästa station var det enda som vittnade om tidigare aktivitet en svag doft av... älskog. Innan jag visste ordet av hade de studsat av tåget i en vild diskussion som liknade den de kommit in med. De vände sig inte ens om när de gick ifrån tåget och det rullade vidare. Kvar satt jag med tre tunna, sexiga trosor i handen och ett minne jag aldrig skulle glömma. Jag konstaterade att jag kanske aldrig skulle se dessa skönheter igen, än mindre få sätta på dem. Men jag hade nog tagit två, kanske tre oskulder på raken och fyllt två av dem med rejält med sperma. Ingen skulle tro mig om jag försökte säga nåt om denna episod. Det skulle ta tid att komma över detta kände jag och önskade att jag kunde fått reda på vad de hette åtminstone.

Först när jag vittjade mina byxor några dagar senare, för att kasta dem i tvättmaskinen, hittade jag en lapp i min ficka. Hur den hamnade där kunde jag bara gissa, men innehållet var otvetydligt. Och det var från den jag allra minst anade...

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.1 / 5. Röster 34

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu