Den Unga MILF:en 3

14/02/2024 | Författare: Anonym
5 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | Age PlayMILFGruppsex
4.4
(33)
Du vill väl inte vara stygg?

Läs föregående del.

Jag duschade mig ordentligt, valde kläder i minst en timma och kunde knappt bestämma hur jag skulle ha håret. Det slutade med en mörkblå piké och ljust beiga khakis med genomkammat hår. Det var en olidlig väntan tills det äntligen var dags att vandra ner mot sjön. Sommarens kvällssol värmde än trots den sena timman när jag snabbt rundar träden mot omklädningsrummen. Det är tyst. Hon är inte här än. Jag börjar bli riktigt nervös nu, hon kanske bara jävlas med mig? vill se mig stå här och vänta i timmar? Jag kollar på klockan igen, 22.58. Kan inte tiden gå fortare?

Jag hör röster längre bort, de är två tjejer som pratar intensivt och fnittrar med jämna mellanrum. De rundar träden och där kommer hon, de rosa hårsvallet blåser lätt i sommarvinden. Hon har en tunn rosa långklänning på sig som slingrar sig kring hennes ben när hon går. Mina ögon rör sig vidare till kvinnan bredvid, de håller hand. Hon är fyllig med mjuka former, mörkt hår och sidecut. Hennes svarta lockar når ner till hennes midja och hon är klädd i svart pennkjol med en genomskinlig röd blus. Hennes bruna ögon får syn på mig och hon ler lurigt. De är båda strålande vackra när de vandrar mot mig i gräset. Jag vaknar till och börjar kallsvettas. Hon är inte ensam. Helvete. Vad kommer hända nu? Den rosahåriga skönheten tittar äntligen på mig, ler ett strålande leende som lugnar mig.

När hon kommer så nära att jag känner värmen av deras kroppar och deras väldoftande hår säger hon; -Oroa dig inte pojke, vi ska ha de kul ikväll. Hon tar mig ömt i handen och leder mig bortåt stranden mot bryggan. De låter mig gå före och jag hör hur de diskuterar min kropp; -Visst är han söt, jag lovade ju! Mörkhåriga kvinnan svarar; -Åh ja jag gillar rumpan! Ett sånt fint lammkött! De skrattar tillsammans och håller om varandra. Jag promenerar ut mot bryggan när jag hör; Stopp! Det räcker bra där. Du kan klä av dig nu. Vänd dig inte om. Det är den mörkhåriga som pratar, jag lyder hennes ord och börjar klä av mig med ryggen mot. Jag lägger kläderna framför mig och väntar in deras nästa kommando. Jag känner en varm hand smeka längs min rygg och snärta till min rumpa. Jag rycker till, ryser i hela kroppen och min lem styvnar. -mmm... fin pojke. säger mörkhåriga nöjt. Vänd dig om. Jag snurrar långsamt på mig, tittar blygt ner i marken och håller för mitt enorma stånd. -Titta upp, pojke. Rosahåriga gudinnan tar tag i min haka och tvingar upp mitt ansikte så jag tittar in i hennes gröna ögon. Hon ler och kysser mig mjukt med de fylliga läpparna. Hon släpper mina läppar och kysser sin vän, djupt, de håller om varandra och smeker över varandras kroppar, andas tyngre. Jag stirrar som förstelnad på de vackra som utspelar sig framför mig. De smeker av sig kläderna och kysser varandra intensivt. Mörkhåriga tar ett fast grepp i milfens hår och kysser hårdare medans hon trycker deras nu nakna kroppar närmare. Försatsen rinner längs mitt ben, kuken rycker och jag kommer på mig själv att storgapa när jag tittar på hur de stönande smeker varandra. Jag vet inte vad som flyger i mig men jag lyfter min hand mot deras nakna inlindade kroppar och smeker längs rosahåriga milfens rygg och ner mot rumpan. De avbryter sin akt och hon vänder sig mot mig. -Tror du att du får röra oss utan vår tillåtelse, pojke? Hennes gröna ögon mörknar och hon ler lurigt när hon går fram emot mig. Hon ställer sig tätt emot min kropp, jag vågar knappt andas. Min kuk trycker emot hennes lår och hennes bröst pressas mot min överkropp. Hon säger hårdare -Tror du att du kan röra oss utan vår tillåtelse, pojke? Svara mig! Jag skakar snabbt på huvudet och drar in ett andetag. Hon fortsätter;-lägg dig ner. Nu. Jag backar och sätter mig ner på bryggan, snubblar till känner mig något svag i kroppen när jag lägger mig ner på rygg. Jag andas häftigt när tankarna börjar spinna, vad ska de göra med mig?

Milfen ställer sig på knä vid mitt huvud, tar tag i mitt hår och säger; Lilla pojke, du skall veta din plats! Du vill väl inte vara stygg? Jag skakar snabbt på huvudet och viskar;- förlåt. -Tyst pojke, ligg still. Hennes rosa hår kittlar till mig lätt innan hon gränslar mitt ansikte. -Öppna din söta mun nu och slicka mig duktigt! Hon sätter sig mot mina läppar och jag får smaka hennes kön och slicka i mig hennes safter. Min kuk blir stenhård och hon börjar jucka mot mitt ansikte. Samtidigt som jag har munnen full av härlig fitta känner jag en lätt hand röra min hårda kuk. Den börjar smeka lätt, runkar och kysser längs skaftet och upp mot ollonet. Sen känner jag hur hennes kropp sätter sig på mig, hennes våta fitta glider sig längs min lem och hon stönar. -Ska jag knulla honom älskling? Frågar hon milfen som tar ett starkare tag i mitt hår. -Ja gör det han slickar så duktigt, svarar hon och stönar. Då känner jag hur hon tar tag i min kuk och för in den i värmen. Jag stönar högt mot mifens kön och hon rycker tag i mitt hår igen och hyschar mig. Mörkhåriga tar tag om milfens höfter och börjar långsamt rida min styva lem. Hon kysser milfen längs ryggen, masserar lätt hennes kropp och glider upp med händerna mot hennes fylliga byst. Milfen stönar och drar bort sin rosa lugg från ögonen drar sig närmare mitt huvud och juckar snabbare mot min mun. Hon viskat till vännen; -Jag kommer nu! åhh! jag känner en värme fyller min mun och jag slickar i mig hennes safter medans orgasmen får henne att rysa genom hela kroppen. Mörkhåriga klappar henne och de omfamnar varandra i en djup kyss. milfen kliver av mitt ansikte och sätter sig bredvid hennes vän och börjar kyssa och slicka på hennes bröst medans hon knullar min kuk hårdare och snabbare. Jag börjar stöna högre tillsammans med den mörkhåriga skönheten och jag känner att orgasmen kommer närmare och närmare. Hon börjar rida i ett ojämnt tempo, stönar högt och river mig hårt på bröstet. Jag vrider mig av smärta när hennes naglar borrar sig in i min hud. hon avbryter tvärt, sätter sig mot mitt ansikte och fingrar på sin klitta och helt plötsligt sprutar hon i en fontänorgasm rakt mot mitt ansikte. Hon andas häftigt och ler mot mig, smeker min kind och ger mig en lätt örfil innan hon kliver av. De ställer sig upp bredvid mig, tittar ner mot min nakna kropp. De börjar diskutera igen;- har han varit duktig nog för att komma? säger den mörkhåriga. Milfen svarar;- nja va tycker pojken? jag tror pojken ska få be om att få komma! Jag lyder snabbt;- Snälla vackra ni, kan jag få komma? De ler mot mig och beordrar; - säg det igen! -Snälla, vackra ni, låt mig få komma! mörkhåriga sätter sig mellan mina ben, tar tag i min kuk, kysser den lätt innan hon slukar den djupt ner i halsen. Jag kan knappt kontrollera min andning när hon börjat röra sitt huvud upp och ner, snabbare och djupare. Jag börjar stöna högt och studerar hennes rörelser. Milfen klappar längs vännens rygg och svank, snärtar till hennes rumpa innan hon för in två fingrar i hennes fitta. Mörkhåriga stönar högt vid penetrationen och milfen börjar pulla henne bakifrån medans hon trycker på hennes huvud mot min kuk. Jag blir så kåt av synen och kan inte hålla mig längre utan kommer i en skön orgasm långt ner i hennes hals. strax där efter verkar mörkhåriga komma igen av att bli pullad och stönar när min sats rinner ur hennes mun ner mot mina ben. Milfen ser nöjd ut och tar ut sina fingrar och trycker in dem i min mun och jag slickar girigt. De ställer sig upp på nytt, synar min nakna kropp. samlar ihop sina kläder och går. Ropar när de är några meter bort;- Om tre dagar samma tid samma plats! Deras nakna rumpor skumpar i kvällssolen när de tar varandras händer och vandrar bort ur mitt synfält. Än en gång är jag ensam, naken och tillfredställd

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.4 / 5. Röster 33

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu