Min Gamla Barnvakt 1

05/11/2023 | Författare: Anonym
9 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | Age PlayÄldre ManHetero
4.1
(31)
Jag svara honom med spotta på hans fuktiga lem för sen smeta ut de över hela kuken.

Jag har för en tid tillbaka sen fått tillbaka kontakten med min gamla barnvakt. Han har varit med mig hela mitt liv men jag har aldrig skänkt en tanke på att vara mer än vänner. Han har ibland lagt fram att han och hans hustru gärna leker med andra, men antingen valde jag att inte förstå eller så koppla jag inte bara att det var en inbjudan. Jag vet jag ser ganska bra ut för vara 19år, 163cm kort, brunt mellan långt hår, f kupor, kurvor på rätt ställen och en stor rumpa. Han ser inte så illa ut han heller för vara 45år, ca 180cm lång, snaggat hår och en go kropp med inte för mycket av något. Hans hustru är vacker hon med, perfekt slank kropp, d kupor och en underbar personlighet. Ja okej, jag har väl dagdrömt lite om oss tre men jag trodde aldrig det skulle slå in.

Den var en vanlig torsdag, helt plötsligt skriver Tomas och frågar om jag vill följa med ut på en kopp kaffe och prata. Jag log och tänkte äsch nu ska han säkert berätta alla gamla pinsamma saker jag gjorde som liten. Men den goda uppfostran tog över så jag svara ja till kaffe. Vi bestämde vi skulle träffas på stans bästa café vid 12. De var sen sommar ute och fortfarande väldigt varmt. Därför tog jag bara på mig en enkel tun klänning och bh. Jag föredrog att gå utan trosor så ofta jag kunde därav åkte inga på. Jag satte upp håret i en enkel hästsvans. Jag kolla mig snabbt i spegeln och såg att jag nog råkat torktumla klänningen, den smeta åt väldigt över brösten och rumpan men ryckte på axlarna. Jag skämdes inte över min kropp.

Jag gick ut i hetan, sucka över att jag redan kände mig kladdig, men gick sen till caféet. Han hade redan hunnit dit och beställt sitt kaffe. Jag passa på att studera honom nu när jag hade möjlighet. Mums, han ser ju inte alls illa ut. Hur länge sedan ör det nu sen jag fick något? 2 eller 3 månader? På tok för länge sen. Nej kaffe med Tomas sen kan jag se om jag kan fånga upp någon. Jag lägger på mitt varmaste leende sedan går jag fram till honom.

”heeej Tomas”

”nämen tjena tjejen! De var ett tag sen” svarade Tomas lugnt medans han reste sig för kunna krama om mig. Medan vi stod där och kramas kom jag och tänka på hur starka hans armar var, hur trygg jag kände mig. Vi släppte varandra och jag gick för beställa mitt kaffe. Jag märkte han syna mig medans jag stod och vänta på mitt kaffe, jag kunde inte låta bli att spänna ut brösten lite mer. Jag vet inte varför jag egentligen gjorde det, jag menar han är ju gift! Men de kändes så häftigt! Så förbjudet! Och så kåtande. Jag tog emot mitt kaffe sen gick jag tillbaka till Tomas.

Vi satt och prata om allt möjligt. Jag märkte att hans blick flera gånger leta sig ner till mina bröst. Jag kände att jag sakta börja bli påverkad av hans blickar, för dom blickarna han gav mig nu var inte bara vänskaps blickar. Våra samtalsämnen började nu bli mer vågade, han fråga hur många jag varit med och vilka som var mina favoritställningar. Jag har bara varit med 3killar innan och favoritställningar har jag inte bestämt mig för. Jag frågade han detsamma och han svara han har varit med 5tjejer och att han har flera favorit ställningar. Men den har föredrog som mest var när tjejen red. Nu kände jag hur det på allvar dunka nervid. Jag såg att han också var påverkad, hans glansiga ögon gick inte att ta miste på. Jag putta av min ena flipflop medans vi fortsatte prata. Jag la foten försiktigt mellan hans ben och börja smeka så gott jag kunde utan att de andra kunderna kunde se vad jag gjorde. Han började andas tyngre och hade svårt att hänga med i samtalet. Han reste sig upp helst plötsligt, gick runt bordet och satte sig bredvid mig. Vi fortsatte prata som inget men de pirra i hela mig. Jag ville bara han skulle röra mig. Att han skulle rensa bordet framför oss med en svepande rörelse sen knulla skiten ur mig, exakt där framför alla kunder och personal. Men riktigt så drastisk var han inte. Han la sin högra hand på mitt innerlår. Jag spreta lite mer med benen automatiskt och kände jag var otroligt fuktig. Jag luta mig fram för ta min kopp, samtidigt som jag luta mig fram förde han handen längre upp och börja knåda. Han var inte mer än max 3cm från min klitta och han förstod nu att jag inte hade några trosor på mig, jag hörde hur han hummade uppskattat. Jag luta mig tillbaka med kaffet i handen. Jag vände på huvudet så jag kunde se rakt in i hans ögon, jag såg vad han ville. Det var samma som jag ville. Men jag förstod ganska omgående att han skulle inte låta mig komma undan, han skulle plåga mig först. Han började leka med fingrarna över mina blygdläppar. Jag svanka mer för han skulle komma åt snabbare. Han stack prövande in ett finger i mig, jag stöna tyst. Ooh jag ville ha mer, jag ville han skulle vara brutal. Så här kåt har jag inte varit på länge. Jag tog koppen i högra handen och la min vänstra över hans allt mer växande kuk. Jag blev imponerad över vad jag kände, jag undrar hur stor den är när den är fullt uppsvälld. Han stack in ett finger till och börja sakta fingerpulla mig. Jag hade svårt att sitta still, jag ville så gärna komma! Jag hörde mer än kände ur fittsaften plaska var gång han körde in fingrarna. Jag kunde bara koncentrera mig på hans fingrar, hans tjocka underbara fingrar som håller på att driva mig till lavinens kant. Men så såg jag i ögonvrån hur en av kunderna tappa något, han luta sig ner för ta upp de. Samtligt som han var nerlutad vred han på huvudet så han fick full syn på vad vi gjorde. Han reste sig snabbt och bara glodde på oss. Jag log som en dåre emot honom och för bråka lite till skicka jag en puss mot honom. Han blev högröd i ansiktet och gick snabbt därifrån. Jag luta mig mot Tomas och fråga om vi inte kunde sticka hem till han. Jag släppte alla tankar på hans fru, att hitta någon annan ja allt. Jag ville bara ha hans kuk i mig! Han nicka och sen bar de av hem till honom.

Vi hann in i hallen sen tryckte han upp mig mot dörren samtidigt som han gav mig en av de hetaste kyssarna jag varit med om. Han lätta lite på trycket för lunna dra av min klänning. Han stanna till och granska mig noggrant. Han morra djuriskt och anföll min mun igen. Hans tunga virvla omkring med min tunga, jag la händerna runt hans nacke och tryckte honom närmre mig. Han tryckte sin kuk upp emot mig, och la sina händer på mina bröst och börja smeka, skiftande mellan mjukt och hårt.

”ooh snälla Tomas, snälla knulla mig. Jag blir snart tokig.” stönade jag mot hans mun.

Han log och tog upp mig i sin famn. Han bar mig in i sitt sovrum, la mig på sängen sen drog han av alla sina kläder utom kalsongerna. Jag kände mig dum som låg där i bh så jag drog av den snabbt och släppte lös mina bomber.

”Ooh din lilla sexiga unge. Du anar inte hur många gånger jag har drömt om detta.” suckar Tomas längtansfullt.

”men kom då, lägg dig här hos mig” svara jag otåligt. Jag ville inte höra en massa gulligt smicker, jag ville bara han skulle tränga sig in i mig och knulla mig tills jag knappt kunde röra mig.

Han kommer sakta fram och lägger sig i sängen bredvid mig, han lägger sig på sidan och lägger mig på rygg för kunna se mig bättre från där han låg. Han luta sig fram och börja kyssa mig först sakta, sen mer intensivt med mer känsla. Jag stöna rakt ut, jag var så kåt! Den ljuvliga känslan jag hade mellan benen börjar gå över till ren djurisk kåthet. Mina bröst började kännas som om dom vägde flera ton. Jag ville bara han skulle smeka dom hårt. Som om han kunde läsa mina tankar började han smeka mitt vänstra bröst. Först försiktigt men även han blev otålig vilket märktes då hans smekningar gick över till knåda hårdare. Jag stöna allt högra och tryckte bröstet upp mot han, ge mig mer! Han slutade gav mig en försiktig puss för sedan pussa mig på halsen, ner på skulderbladet och vidare ner till bröstet han höll på att smeka. Han tog min bröstvårta i munnen och sug hårt. Jag skrek rätt ut. Alla dessa känslor! Jag vet vad som är påväg men orgasmen kom inte fort nog! Han lekte med tungspetsen över bröstvårtan samtidigt gled han ner med handen till min klitoris och börja smeka. Han kände hur blöt jag var vilket gjorde han mer ivrig. Jag rotera höfterna med honom när jag smekte mig, ooh nu kommer jag snart! Nu behövs det inte mycket till! Tomas märkte på mig att jag var nära och i en enda rörelse tryckte han in två fingrar in i mig. Det räckte, det putta mig över kanten. Jag skrek av njutning jag skaka i hela kroppen och det svarta kort framför mina ögon. Himmel det var länge sedan jag hade en sådan kraftig orgasm. Jag ligger och flämtar men han var inte klar med mig. Han sluta att leka med mitt bröst och gick ner till min väldigt blöta hungriga fitta. Han retade mig med dra tungspetsen sakta över klitoris ner till öppningen där han tryckte in tungan helt. Jag vred mig och vred det var så mycket känslor och jag var fortfarande svag efter orgasmen. Men han höll kvar mig där han ville ha mig. Han slöt munnen över min klitta och börja suga med inlevelse sen släppte han för göra om det men denna gång medans han sög in lät han tungan leka över klittan samtidigt. Ooh nej inte igen! Jag känner den underbara känslan byggas upp igen. Jag stöna högre och högre.

”ooh Tomas jag kommer snart igen! Snälla ta mig över kanten! Låt mig inte plågas!”

Jag vet inte om det var för jag lät så desperat eller för han själv tyckte jag hade plågats tillräckligt men ytterligare en gång trängde han in 2 fingrar i mig utan för varning. Men denna gången kom jag inte direkt, så han börja fingerpulla mig först sakta nästan kärleksfullt jag höjde bäckenbenet var gång för möta honom i stötarna, jag ville ha det hårdare! Han öka takten och stötarna. Jag lyfte på huvudet för se honom. Att se honom begravd i min fitta samtligt pulla mig för glatta livet var för mycket. Jag kom med en otrolig kraft! Hela kroppen gick upp i en båge. Denna omgång lät han mig komma till sans.

Jag lyfte huvudet igen när stjärnorna försvunnit och sa grötigt, ”jag har ju inte gjort något för dig. Kom hit låt mig suga”. Han la sig på ryggen och lät mig ta för mig. Lag la handen runt han varma styva kuk och börja sakta runka honom. Jag hör hur han väser men besluta mig för jag ville höra honom stöna, högt. Jag lutar mig fram och leker med min tungspets över hans ollon. Lite av hans försatts var kvar, de slicka jag mi mig som en hungrig katt. Jag drog tungan sakta sakta från roten upp till ollonet, jag känner hur han darra i benen. Jag tog in bara ollonet i munnen. Lät tungan svepa över den känsliga huden. Han försöker få in mer av sin sprängande kuk i munnen på mig men de tillät jag inte honom. Jag fortsatte lite till att reta honom med tungan över ollonet men börja sen suga in den. Jag vet det är otroligt skönt och mycket riktigt där kom ett högt stön från Tomas. Jag släppte taget om ollonet och tog in så mycket av honom som jag kunde. Jag kom nästan hela vägen. När jag sen drog upp igen passa jag på att fånga in ollonet igen och sög in bara ollonet så hårt jag kunde.

Tomas tog upp mitt huvud och väste: ”ooh jävlar! Fortsätter du så kommer jag snart!”

Jag svara honom med spotta på hans fuktiga lem för sen smeta ut de över hela kuken, jag klämde åt så hårt jag trodde jag kunde utan att han skulle få ont sen börja jag sakta runka honom igen. Han stöna högra och högre, när jag känner han var runt krönet släppte jag honom. Inte ska han komma än! Jag kröp upp till honom, jag lurade honom med att jag skulle grensla han men istället för låta honom komma in så satte jag mig precis ovanför hans kuk. Jag luta mig fram och börja kyssa honom, han reste sig upp så vi satt upp tillsammans. På något sätt lyckades han få ner mig på rygg utan att jag la mycket märke till det. Han lät sin tunga tränga sig in till min, jag andades ännu tyngre nu. Jag särade på benen för visa honom vad jag ville. Han var inte sen på de, han tryckte in ollonet och börja reta mig med sakta jucka men inte släppa in mer.

”men jisses tryck in den någon gång!” nästan skrek jag. Han tryckte in den hårda kuken i mig, snabbt och brutalt. Jag skrek rätt ut av smärta och längtan. Han stanna till för låta mig vänja mig, jag har aldrig haft en så stor kuk i mig men gud vad jag älska de! Jag nicka till honom att nu var jag med igen. Han rörde sig lugnt när han drog ut den men in stötte han hårt om och om och om igen. Jag kunde inte sluta stöna så otroligt skönt de var, jag böjde hela kroppen för få ännu mer känsla, då passa han på att ta bröstvårtan i munnen och börja suga. Jag kände hur min tredje orgasm börja byggas upp, värmen spred sig i kroppen. Han fortsatte knulla mig hårdare och hårdare.

”oooh snälla sluta inte! Jag är så nära” säger jag med en darrande röst. Och där explodera jag! Jag lovar hela världen skaka, varenda muskel i kroppen spändes, små svettpärlor bildades och jag tror jag tuppa av lite snabbt. Jag landa i sängen flåsande. Men icke han var klar, han fortsatte som inget men nu hade han ögonen fäst bakom mig, mot dörren. Jag vred mig för kolla vad som är så intressant och jag drog djupt efter andan. Hans hustru stod där! Jag blunda snabbt och tänkte för mig själv: detta kan sluta på två sätt…

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.1 / 5. Röster 31

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu