Min Kompis Kåta Dotter

30/05/2023 | Författare: Anonym
32 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | Age PlayFörsta GångenTonårstjej
4
(24)
Hon skriker rakt ut i en enorm orgasm när min tunga leker över hennes klitoris.

Hej! Mitt namn är Hans och detta är min historia om hur jag knullade min kompis dotter och hennes bästa kompis.

Under det senaste året så har min kompis dotter utvecklats med fina kvinnliga former och ett par apelsinstora fasta toppiga bröst, som hon gärna visa genom att böja sig fram så att man ser rätt ner i hennes klyka. Vi har alltid bussat och små skojat med varandra, men under det senaste året så har det blivit skoj med en sexuell under ton. Vid ett tillfälle så flashade hon sin lilla fina mus, genom att sära lite för mycket på sina vackra lår så att jeans shortsen vecks undan. Under senare tid så har detta avtagit, förmodligen då hon har skaffat pojkvän.

Det började med att min kompis, hans fru och hans två pojkar åkte på två veckors semester. Dottern, 14 åriga Mia, vill inte följa med. Hon ville inte vara ifrån sin 15 åriga pojkvän Dennis och bästa kompisen Johanna. Min kompis och hans fru anser att Mia är ”lugn och städad”. De tycker att hon kan klara sig själv under två veckor om hon inte vill följa med på semester resan. Jag får frågan om jag kan titta till Mia några gånger under deras semester, vilket jag naturligtvis gå med på att göra. De skulle även ringa henne några gånger. Hon fick förhållningsorder om att pojkvännen inte fick övernatta då de inte var hemma och inga fester. Hennes kompis Johanna fick där i mot gärna övernatta.

Måndagen då min kompis skulle åka i väg på semestern, så var jag där och vinkade av dem. När de hade åkt så passade jag på att prata med Mia och talade om att på fredag klocka 6 kommer jag och kolla till dig och ser så att du inte saknar något. Mia skruvade lite på sig och sa till slut att hon skulle på en fest på fredagen och att den började klockan 7. Jag frågade om hon hade frågat sina föräldrar om lov. Det hade hon inte men hoppades att jag inte skulle säga nått. Jag svarade att jag också hade varit ung och lovade att inget säga.

När fredagen kom så tittade jag inom för att kolla till Mia. Det som jag möte när dörren till min kompis hus öppnades fick mig att tappa andan. Där stod Mia i en röd urringad klänning som smet åt kring hennes kropp och lämnade inte mycket över till fantasin. Wow utbrast jag och sa till Mia ”tur att jag inte är din far” och skrattade. Hon skrattade också och frågade om hon var sexig. Jag svarade i den klänningen så kan du få även en homosexuell man att bli hetero. Hon skrattade fram ett blygt tack. Jag såg att det stod ett halvdrucket vinglass med läppstift på kanten. Jag frågade Mia om hon drack vin. Hon svarade lite tveksamt att så var fallet och undrade om jag skulle göra något åt det. Jag svarade att det skulle jag inte, men att hon skulle ta det försiktigt så att jag slapp hämta henne på polisstationen. Hon skrattade och gav mig sitt vackert leende och lovade att ta det försiktig. Jag önskade henne en trevlig fest och åkte hem.

Dagen efter vid 11 tiden så ringer min telefon. Jag svar och det är min kompis som undra om jag kan köra upp och kolla hur det är med Mia, då de inte får tag på henne via telefon. Jag lovar att kör direkt. Jag hoppar ur sängen och klär på mig, var på jag rusar ut till bilen och kör till min kompis hus. Väl där så knackar jag på men får inget svar, det enda jag hör är musik som kommer från övervåningen. Jag öppnar dörren med en nyckel som jag har fått av min kompis och går in och ropar hej, men får inget svar. Jag tar av mig skorna och går upp för trappan mot Mias rum. Hennes dörr står på glänt när jag kommer upp och musiken som strömma ut ur hennes rum blandas med ett kvinnligt stön och ett skrik som om någon får en orgasm. Jag smyger mig fram till dörren och kika inne. Synen som möter mig är Mia med särade lår och hennes nakna bröst med hallonstora styva bröstvårtor och hennes kille Dennis med sin styva oskyddad kuk vid hennes blöta särade blygläppar. Han skall precis tränga in i hennes blöta mus när jag harkla mig och säger: Att det där hade jag inte gjort om jag var han och att det var bäst om han tog sitt pick och pack och försvann. Han undrade vem fan jag var och att han inte tänkte lämna huset. Jag spände då upp mig, tog han i hampan och släpade ut han ur Mias sovrum och talade om för han att han hade två minuter på sig och försvinna, så kanske jag inte skulle tala om denna incidenten för Mias far. Vidare tillade jag att han inte längre var Mias pojkvän och om han besvärade henne igen skulle beklagliga saker hända. Han tittade rädd upp på mig och började nästan gråta medans han krängde på sig sina kläder och rusade ner för trappan och försvann springande ut från min kompis hus. När jag såg detta så skrattade jag till, såg rätt komiskt ut. Detta gick snabbt över då jag hörde Mia snyfta från sitt rum. Jag vände mig om och gick in i hennes rum och fann henne upprullad som en boll. När hon såg mig så skrek hon vad fan jag gjorde där. Jag förklarade för henne att hennes föräldrar hade ringt mig då hon inte svarade i telefon. Hon snyftade till. Jag sa att det inte var så farligt och att hon behövde ta en dusch och klä på sig, så skulle vi ringa till hennes oroliga föräldrar. Utan ett ljud så reste hon sig med sitt täcke lindat kring sin sexiga kropp och tog fram ett par trosor och en t-shirt, och gick mot duschen. Jag satte mig i hennes säng och väntade på att hon skulle bli klar. Jag tänkte vilken röra men kände mig samtidigt mig lite små kåt när jag tänkte på Mias nakna kropp. När hon kom in efter hennes dusch så hade hon en t-shirt med sina styva bröstvårtor synliga och en kort kjol. Jag började ringa hennes föräldrar och hennes mor svarade. Jag förklarade att hon hade glömt att ladda sin telefon och att hon hade spelat musik lite högt och därför inte hört den vanliga telefonen ringar. Mia tittade förvånat på mig men sa inget. Jag lämnade telefonen till henne så att hon kunde prata med sin mamma. När hon hade pratat färdigt så såg hon frågande på mig och sa varför. Jag svarade ”vadå varför”. Hon sa ”varför berätta du inte att deras kåta slyn dotter låg med särade ben och var på väg att bli knullad för första gången ”. Jag svarade ”Att ingen hade tjänat på det och dessutom är jag nog skyldig dig en pojkvän. FÖRSTA GÅNGEN ”. Hon svarade ”Ja första gången. Jag är oskuld. Vadå skyldig mig en pojkvän.”. Jag skrattade och sa ” Jag tror att jag skrämde han ganska så rejält. Du skulle sett hur han sprang från huset, undra om han har stannat än. Såg rätt så komiskt ut”. Helt plötslig så började Mia gapskratta och mellan skratten så flämtade hon fram att jag förmodligen har rätt och att jag var skyldig henne en pojkvän. Mia klagad lite på att hon hade huvudvärk, förmodligen på grund ut av att hon hade druckit en hel del vin och sprit kvällen innan. Jag sa ”Du behöver nog en rejäl frukost”. Lägg dig ner så ropar jag när den är färdig.

Väl i köket så stekte jag till lite bacon, potatis och ägg, dukade fram apelsin juice och te. Ropade på Mia att frukosten var klar. När hon kom ner såg hon piggare ut och hon hade en glimt i ögat som jag inte sett innan. Vi satte oss till bords och hon åt med god aptit. När vi hade ätit klart så bad jag henne förklara vad som hade hänt sedan i går kväll.

Hon började med ”När du sa wow och jag frågade dej om jag var sexig och du svarade ” i den klänningen så kan du få även en homosexuell man att bli hetero”. Det gjorde mig extremt kåt. Jag hade svårt att kontrollera mig när du var i huset, så när du gick så var jag tvungen att pulla mig till en orgasm. Jag bestämde mig för att lämna mina trosor hemma, vilket var spännande och det gjord mig enormt kåt. På vägen till festen så tänkte jag på hur Dennis skulle få ta min oskuld i kväll. På festen så möte jag Johanna som gav mig ett glass vin och pratade om allt möjligt. Hon tyckte att jag såg fantastisk ut i klänningen. Jag gav henne en puss och tog hennes hand och förde in den under klänningen sakta upp för mitt lår, till min blötta mus. Hon drog upp mig och genast ner i källaren. Väl där så böjde hon sig ner och lyfte upp min klänning var på hon började pulla och slicka min mus tills jag fick en orgasm. Hon lyfte upp sin kjol och tog av sig sina trosor var på jag gav henne samma behandling. Vi gick där efter upp till festen och fortsatte att drick och ha kul. Efter ett tag så möte vi Dennis och Johannas pojkvän Jacob. Det blev lite hångel och petting. Jag började bli rätt snurrig av allt drickande och staplade i väg till toa. När jag kom ut så hörde jag stönande och svaga skrik från Johannas sovrum. Jag smög fram och gläntade på dörren och där inne såg jag Johanna med benen särade och Jacob stötandes sin kondomkläda kuk i hennes mus. Oj vad kåt jag blev. Jag vinglad vidare sökandes efter Dennis så att vi kunde göra samma sak med skillnaden att vi inte skulle använda kondom. Vi skulle göra det som när Johanna förlorade sin oskuld till Dennis fem veckor tidigare, helt oskyddat och säden skulle in där den hör hemma. Jag hittade Dennis som var ännu fullare än jag var. Vi hånglade lite och han pulade mig till ännu en liten orgasm. Festen började bryta upp så jag släpade hem Dennis ihop om att jag skulle bli av med min oskuld. Väl i min säng så somnade han och vad jag än gjorde så fick jag inte fart på hans kuk. Till slut somnade jag och vaknade med Dennis naken jämte mig med kuken svajande rakt upp. Han sov fortfarande, så jag tog den i handen och böjde mig ner och slickade försiktig på ollonet var på jag efter en stund började suga och runka hans kuk. Efter ett tag så började de rycka i hans kuk och han vaknade samtidigt som han sprutade i min mun. Han log mot mig och sa att nu är det din tur var efter han dök ner mellan mina lår och började slicka mig till en orgasm. Han ställde sig upp och placerade sin kuk i min öppna mus och precis när han skulle ta min oskuld så öppna du dörren.”. Hon avslutar med att det var mitt fel att hon blev så kåt kvällen innan, på grund ut av min kommentar om hennes röda klänning och att det var mitt fel att hon var kåt igen.

Själv var jag stenkåt efter hennes berättelse. Kuken stod som ett spett och dunkade. Försökte rätta till kuken så att den inte spände så hårt mot byxan. Hon märkte att jag försökte rätta till kuken och frågade ” Är du också kåt”. Hur svara man på det. Jag skruvade lite på mig och sa ”sitter bara lite obekvämt”. Hon sa ” dra den om rödluvan med, du ljuger”. Jag sa ”Vad ska jag säga”. Hon svarade ” som det är, att du är kåt på mig. Förneka det inte då jag har sett hur du ser på mig när du inte tro att jag ser det”. Snälla Mia du är bara 14 år. Jag är snart 15 år, det är bara två månader till, säger hon. Jag tänker bli av med oskulden i dag och du är skyldig mig en pojkvän, så du få vara reservpojkvän och ta min oskuld. Mia jag kan inte, jag är kompis med din far. Okey så här ligger det till antingen så tar du min oskuld och spruta din säd i mig eller så går jag ut och raggar upp ett antal killar som får knulla mig oskyddat och spruta sin säd i mig. Har jag tur så bli jag enbart med barn och i värsta fall.

Okey Mia jag gör det, du behöver inte riskera ditt liv för att bli av med oskulden. Bra för jag sitter här och vill suga din kuk och att du slickar min kåta våta mus. Kom vi går till min säng. Hon tar min hand och nästan dra mig upp för trappan och hon svänger på rumpan så att man blir sjösjuk. Väl inne på hennes rum så påtar hon ner mig i sängen och kasta sig över mina byxor och fiska fram min styva kuk, var på hon skriker ut den är för stor. Det är du som vill ha den, så har du ångrat dig. Hon ser förskräckt på mig och börja skratta. Jag ska säga som det är det är den största jag har sett, inte för att jag har sett många och den gör mig jättekåt. Hon böjer sig ner och sträcker ut tunga och börja slicka längs skaftet upp till ollonet och tillbaka ner. Jag stönar högt. Hon tittar upp och tar ollonet i sin mun och börja sakta suga framåt och tillbaka samtidigt som hon runka kuken. Efter ett tag så tar hon mer och mer av min kuk djupare in i sin mun, det är enormt skönt. Jag tar tag i hennes ansikte och för det till mitt och kysser henne djupt, samtidigt som jag sakta för mina händer ner för hennes sida till kanten på hennes korta kjol. Smeker hennes baksida av låren upp mot hennes gudomliga rumpa. Kjolen kavla sig upp mot hennes smala midja. När jag kommer till rumpan så känner jag inga trosor utan bara naken hud. Känner hur det rycker till i kuken.” Tänker vilken liten kåtslyna hon är”. För handen sakta från baken in mellan hennes lår tills jag kommer till en dyngsur mus med särade blygläppar. Hon stöna till i min mun. Jag för försiktigt in ett finger som får leka en liten stund med hennes mus. Hennes stön kommer mer stötvis och till slut så spänner hon hela sin kropp när hennes orgasm ta tag i henne. Hon faller över mig och dra ner oss i hennes säng, med henne överst. När hennes kropp sluta vibrera så reser hon sig sittande gränsle över mig och tar av sig sin t-shirt och visa mig sina vackra bröst och luta sig fram så att jag kan ta hennes styva hallon i min mun och suga på dessa medans hon stönar högt mitt namn. Jag rulla runt henne så att jag hamnar överst. Jag lyfter mitt huvud och ser rakt in i hennes ögon samtidigt som jag böjer mig fram och kysser henne. Jag kysser henne sakta längs halsen upp mot hennes örsnibbar som jag försiktig biter i. Sakta arbeta jag mig ner till hennes bröst och hennes styva hallon. Efter att jag har gett tvilling kullarna den uppmärksamhet som de förtjäna, så går jag vidare tills jag kommer till hennes kjol. Under denna process så stönar och gny Mia som om himlen kom ner till henne. Sakta tar jag av mig min t-shirt och tar tag i hennes kjol och lyfter hennes vackra rumpa var på jag drar av den. Synen som möter mig är en jag kommer att komma ihåg tills jag dör, hennes friserade mus med blygläpparna delad som en ny öppnad ros. Jag smeker sakta hennes insida av låren med bägge händerna samtidigt som jag alternera mellan att kyssa insidan av hennes lår tills jag kommer till hennes rinnande mus. Detta medans hon vrider sig som hon hade myror över hela kroppen. Jag för mina armar under hennes lår och tar ett fast grepp om dessa, samtidigt som jag sakta och lekfult närma mig hennes blygläppar och upp mot hennes klitoris. Hon skriker rakt ut i en enorm orgasm när min tunga leker över hennes klitoris, samtidigt som det sprutar kärleks vätska ur henne. Hon har fått sin första sprutorgasm. Jag känner hur hon slappnar av. Jag förstår inte först vad som har hänt, men hon har svimmat av den intensiva orgasmen. Medans Mia är avsvimmad så passar jag på att ta av mig resten av mina kläder, kuken står som den aldrig har ståt tidigare. Jag lägger mig sakta ner mellan hennes särade lår, samtidigt som jag försiktig kysser hennes läppar. Hon slår upp ögonen och besvara mina kyssar med en frenesi jag aldrig har upplevt. Hon tittar på mig och säger att hon har ”aldrig känt något liknade när hon fått orgasm”. Det var som att bli kastad ut i rymden svävande.

Jag säger att nu är det dags för huvudrätten. Mia tittar mig djupt i ögonen och nickar. Sakta tar jag hennes höger hand till kuken och hon griper runt den utan att nå runt med hela handen. Jag för ner min hand och särar på hennes blygläppar. Hon för saktar min kuk till hennes öppna mus, med en spänd blick. Sakta får ollonet kontakt med hennes blygläppar. Hon stönar till. Jag böjer mig fram och kysser henne samtidigt som jag lägger lite tyngd bakom kuken så att ollonet stöter i mot hennes mödomshinna. Hon stönar till lite av smärta. Jag för ner min hand och börja leka försiktigt med hennes klitoris. Jag får tillbaka ett stön som inte är a smärta. Jag fortsätter att leka med hennes klitoris, samtidigt som för mitt ollon fram och tillbaka mot hennes mödom. Min plan är att försöka ge henne en orgasm samtidigt som jag tar hennes oskuld. Jag känner att min kuk bara vill explodera. Det kräver all min vilja att hålla tillbaka min egen orgasm. Det hjälper inte att hon hela tiden manar på att jag ska knulla henne. Jag märker att hennes stön kommer mer stötviss för att sedan gå över till ett gnyende. Detta är min startsignal. Samtidigt som orgasmen härja i hennes kropp så stöter jag till med hela min tyngd och penetrerar jag hennes mödomshinna. Jag stöter ända till botten. Jag stannar där och lyfter min blick mot hennes ansikte. Jag ser att hon har tårar i ögonen. Jag frågar om det gör ont. Hon stönar fram ja lite men det känns bättre nu. Jag säger att nu är du en riktig kvinna. Hon stönar fram inte riktigt än, inte förrän du har sprutat din säd i mig. O Mia är du säker på att du vill det, du kan ju bli med barn. Ja jag vill det och om jag blir med barn så är det med någon som jag älskar. Samtidigt så lägger hon sina ben runt min midja och manar på att jag ska börja knulla henne. Sakta stöter jag i henne men hon roterar med underlivet och stöter i mot som om hon aldrig hade gjort något annat. Hennes stön blir högre och högre tillsammans med mina. Jag känner hur det kittlar i pungen som aldrig för. Min orgasm kommer att bli en stor en. Jag lägger upp hennes ben mot hennes skuldror och börja stöta hårt och intensivt i hennes blöta mus. Hennes stön går över till rena skrik. Hon skriker knulla mig, knulla mig, sprutar din säd gör mig med barn, jag kommer. När hon skriker att hon kommer så smäller det till i pungen och min hetta säd rusar in i hennes lila mus. Hon skriker ja känner din säd i min mus knulla mig, gör mig med barn, var efter hon tuppar av för andra gången i dag. Själv så svartna det för ögonen av den kraftiga orgasmen och jag säckar ihop ovan på henne. När jag vaknar till så möts jag av ett enormt leende som kommer från en ung kvinnas första kärleksakt. Det är bar inte ett leende utan det är också en ung kvinnas första gång som hon känner en total tillfredställes och en matthet som man bara får av riktig ohämmad sex. Jag rullar runt fortfarande med mitt pulserande könsorgan i henne, så att hon sitter på mig. Helt plötsligt så slår det mig att vi har haft sex utan skydd. Jag frågar henne när hon senast hade sin mens. Hon svarar för två veckor sedan. Hon lägger till att denna tid på månaden så brukar hon vara extra kåt. Jag sjunker ihop när jag inser vad jag har gjort, men min kuk styvnar inne i hennes varma mus. Hon har förmodligen ägglossning och det finns en stor risk att hon kommer att bli med barn. Hon känner att min kuk börja styvna och hon börja försiktig att rida mig. Mia stop du kan bli med barn om vi forsätter så här utan skydd. Hon svarar för det första så har det troligen redan skett med all den säd som du sprutade i mig och för det andra så vill jag ha dit barn. Så nu skall jag knulla dig så att du sprutar mer av din säd i mig så att garanterat blir med barn. Hon satte av i galopp på min kuk det enda jag kunde göra vad att hänga med. Hon fick en liten orgasm till av sitt ridande. Jag sa till henne att hon fick kliva av så att jag kunde ta henne bakifrån. Hon hoppade genast av och ställde sig på alla fyra och svajade med sin fina rumpa mot mig. Sakta ställde jag mig bakom henne och lekte lite med hennes öppna håll. Hon stönade irriterat kör in den någon gång. Jag tog ett rejält tag om hennes smala midja och stöt till hårt. Hon stönade till högt ta det försiktigt. Jag sa att det var svårt att ta det försiktigt när man ser en sådan fin bak som du har. Hon stönade tack och det hjälper om man har en så trång mus som min. Verkligen svarade jag och kände hur det började kittla i pungen. Jag stötte snabbare och snabbare. Hon stönade högre och högre till slut så fick hon en ny sprutorgasm samtidigt som jag exploderade djupt inne i hennes mus, samtidigt som jag skrek” Här kommer vårt barn din lila kåt slyna.”. Jag rullade av hennes rygg och la mig raklång på rygg i hennes säng. Hon reste sig upp och tittade frågande på mig och sa ” Så jag är din lila kåt slyna nu.”. Jag svarade henne ” Efter allt detta som du utrycker det knullandet så, ja du är en kåt slyna, men bara min kåt slyna”. Hon sa ”Du har förmodligen rätt, jag är nog din kåt slyna. Jag tror inte jag kommer att finna någon som är bättre än du.”

Helt plötsligt så frågar hon vad klockan är. Jag böjer mig ner efter min telefon och ser att den är halv fem på eftermiddagen. Hon rusar naken upp efter sin telefon. Jag frågar vad det är så svara hon att hon har lovat Johanna att ringa henne och se om de inte skall se någon film eller något i kväll. O har jag en del att berätta för henne. Mia du kan inte berätta om oss. O jag vet men jag kan berätta om allt utom vem du är. Jag har en ide, vad säger du om att knulla Johanna. Mia! Hon får inte veta vem som knulla henne. Hur har du tänkt lösa det. Enkelt genom ögonbindel. Vad hindra henne från att ta av den. Jag säger Mia. Mia jag är frestad men vill du verkligen att jag knulla din kompis, blir du inte sotis då. Hans den blir jag inte och jag vill att du sprutar din säd i henne som du har gjort med mig. Kan hon inte bli med barn då. Det är det som är tanken. Jag vill att min bästa kompis blir gravid till sammans med mig. Okey, detta är galet men du vet att jag inte kan stå emot dig. Så du gör det. Ja! Hon ringer upp Johanna och berätta att hon inte är oskuld längre. Johanna frågar om Dennis var bra. Mia svar att han inte längre är hennes pojkvän och att han inte tog hennes oskuld och att hon tvivla på att det hade blivit så bra som det blev. Mia och Johanna pladdra på en stund innan de bestämmer att träffas hos Mia klockan 6. Mia ta mig i handen och dra mig med in i badrummet och in i duschkabinen där vi tar en gemensam dusch och hångla lite innan vi klär på oss. Innan jag lämnar så säger Mia att hon vill att jag kommer till henne klockan 9. ”Bara om du har din röd klänningen på dig och inga trosor, jag kommer att känna efter” skratta jag. Hon ler och lovar, hon ringer mig klockan 9 om allt är klart med Johanna.

Jag åker hem och äter ganska så proteinrik mat med tanke på vad som kan komma att hända i kväll. Jag tänker tur att jag inte har någon fru eller fast flickvän. Tanken på Mia i den röda klänningen gör mig dö kåt. Hon kommer att knulla ihjäl mig. Har också lite skuldkänslor i mot min kompis, detta då jag har knullat halvt ihjäl mig med hans dotter.

Klockan 9 var jag utanför min kompis hus när min telefon plingade till. Det var ett meddelande från Mia som sa att allt var klart. När jag närmade mig dörren så öppnade Mia ikläd sin röda klänning knähöga skinnstövlar och nylonstrumpor, som visade sig vara stay-ups. Jag blev genast stenkåt och ja gjorde vad jag lovade Mia att jag skull göra. Jag tryckte upp henne mot vägen och kysste henne djupt, medans min hand gled ner till hennes nylonkläda lår och sakta upp tills jag kom till kanten på stay-upsen. Jag förde handen vidare upp till hennes nyrakade blöta mus. Jag stötte genast in några fingrar och började pulla henne till en orgasm, vilket inte lät sig väntas på, hon fick nästan genast en orgasm. Hon flämtade och sa att hon hade en överraskning uppe i sitt rum. Hon gick förre upp för trappen till sitt rum svingade sin läckra rumpa framför mig. Synen som möte mig i Mias rum kan få en impotent man att få stånd. Där på Mias säng ligger Johanna med en vit korset, svarta nylonstrumpor, svartögonbindel och en rakad dyngblöt mus. Mia och jag lägger oss en varsin sida om Johanna och turas om att kyssa henne, kyssa hennes hals och försiktigt bita henne i öronsnibben. Samtidigt så smeker vi henne längs hennes sida ner till hennes knä och sakta upp hennes lår över hennes mage och till hennes toppiga bröst som har två rejält styva bröstvårtor, stora som björnbär. Vi tar fram hennes bröst ur korseten och suger på ett varsitt björnbär. Johanna stönar högt. Vi kysser oss ner för hennes mage, hennes lår och knä. Sakta så arbetar vi oss upp mot hennes mus. Hon börja skruv på sig som om ett helt myr bo var i henne. Jag knuffar undan Mia försiktigt och lägger mitt ansikte mellan Johannas lår. Jag för in mina armar in under hennes lår och tar ett stadigt tag i henne och börja slicka och kyssa mig upp till hennes mus. Väl där börja jag med att slicka och suga mellan och på hennes särade blygläppar. Detta får henne att stön högt och osammanhängande, det börja rycka i hennes lår. Jag letar mig upp till hennes klitoris och börja leka med den. Det rycker till i hela hennes kropp och hon skriker rakt ut när hon får en orgasm, var på hon tuppar av en liten stund. När hon kvicknar till så säger hon ” Den här killen kan slicka en mus Mia. Har aldrig fått en sådan intensiv orgasm tidigare, inte ens när du slickade mig Mia.”. Vänta tills du få hans oskyddade kuk i din mus och när han sprutar sin heta säd där den hör hemma. Johanna andas stötviss när Mia säger detta. Jag kryper in mellan Johannas lår och Mia greppar min styva kuk och för den mot Johannas blöta mus. Hon drar de upp och ner längs Johannas svullna blygläppar. Efter en stund så placera Mia kuken i öppningen till Johannas mus och för in den så att ollonet är inne. Johanna stönar högt. Mia säger högt ” Knulla horan hårt, spruta din heta säd i henne och gör henne med barn”. Johanna stönar ” Den är så stor, försiktigt knulla min horfitta.”. Jag stöter in min kuk i hennes blöta mus försiktigt, fram och tillbaka. Johannas trånga mus klämmer åt kring kuken, man kan tro att hon är en oskuld. Hon stönar ” Knulla mig, knulla min kåta horfitta. Å det är så skönt, å gud jag kommer åååå.”. Jag tittar upp på Mia, som har sin hand uppkörd under sin röda klänning, pullande sin blöta mus. Jag drar Mia mot mig och kysser henne djupt, med tunga lekandes med hennes. Jag lägger upp Johannas ben på mina axlar och börja knulla henne djupt och hårt. Hon stönar och gnyr under varje stöt. Till slut så skriker hon rakt ut då hennes andra orgasm tar tag i hennes kropp. Jag ökar tempot och känner hur min säd rusar ut ur min kuk och in i hennes blöta orgasm kramande mus. I bakgrunden så hör jag ett igen kännande ljud av hur Mia får sin orgasm, med sina fingrar uppkörda i sin mus. De enda ljud som hörs är våra flämtande andetag. Mia tecknar till mig att dra ut min kuk ur Johannas mus och förra fram min kuk till Johannas mun. Mia säger till Johanna att öppna sin mun och sträcka ut sin tunga. Jag läger försiktigt mitt ollon på hennes tunga och för försiktigt in min kuk i hennes mun, som dryper av våra gemensamma kåtsafter. Hon suger in min kuk som om det vore en polkagris. Min kuk styvna till igen. Jag dra försiktigt ut min kuk och Johannas stönar ”nej jag vill sugar mer”. Jag kliver ner från hennes bröst. Mia kryper in mellan hennes lår och dyker ner i hennes mus och sörplar i sig av hennes spermadrypande mussaft. Stående på alla fyrar med hennes rumpa puttande precis utanför säng kanten, så tar jag och kliver upp bakom henne, tar tag i hennes klänning och dra den upp över hennes höft. Hennes mus glänser av all mussaft som hon ger ifrån sig. Jag närma mig med min på nytt styva kuk och leker med den i hennes springa, innan jag stöter den djupt in i henne. Mia stönar högt samtidigt som Johanna gny fram ”O gud slicka mig, slicka mig.”. Jag knulla Mia hårt och snabbt, medans de båda stönar och gny under den ena orgasmen efter den andra. Till slut så stöter jag djup in i Mia och låter min säd rusa in i hennes blötta grotta. Hon skriker ut ”Ja spruta i mig, det är så skönt, gör mig med barn.”. Vi faller ihop i Mias säng och andas flämtande under en lång stund. Till slut så sätter sig Mia upp och säger ”Johanna var det skönt att bli knullad av min hemliga pojkvän”. Johanna svar ”Ja, men måste jag ha på mig ögonbindeln”. ”Ja ” svara Mia, ”för han ska knulla dig bakifrån och jag vill inte att du skall veta vem som gör det”. ”Vetskapen om att du kan bli med barn med en okänd är ditt straff för att du lätt min ex-pojkvän ta din oskuld oskyddat”. ”Dessutom vill jag att du smaka på min spermafyllda mus medans han knulla dig”. ”Det om jag kan få fart på hans kuk igen, den verka lite slak”, skratta Mia. Johanna skriker ”jag kan hjälpa till, kom med den så skall jag suga liv i den”. ”Nej” säger Mia och lägger sig ner i sängen, särar på sina lår och dra Johannas ansikte in mellan dem. Väl där beordra hon Johanna att börja slick och teckna till mig att komma med min kuk till hennes mun så att hon kan suga liv i den. Efter en stund så styvna den till och är redo för ytligare en omgång i Johannas mus. Jag ställer mig bakom Johannas putande rumpa och tar tag i hennes midja och låter min svajande kuk leta sig in mellan hennes lår. Jag drar den fram och tillbaka stötandes mot hennes öppna blöta mus. När jag har lekt en stund så höjer Johanna sitt ansikte från Mias mus och skriker, ” Men kör in den då, jag är så jävlar kåt, gör var du vill bara du knulla mig nu, jag vill ha din säd i min kåta fitta”. Jag tar tag i kuken och styr in den i hennes blöta mus, börja knulla henne snabbt och hårt, precis som jag gjorde med Mia. Rummet fylls av stön och skrik när flickorna får en sträng av orgasmer. Till slut så bränner det till i pungen och den sista säden jag har slungas djupt in i Johannas mus, sökandes efter ett ägg att befrukta. Vi lägger oss ner, jag smeker Johannas mage och kysser hennes bröst. Hon stönar mjukt och somnar av utmatning. Jag tar och reser mig upp, samlar ihop mina kläder, går ned till undervåningens toalett och snygga till mig. När jag är klar så möter Mia mig vid dörren i sina svarta stay-ups och min säd rinnandes ur hennes mus. Jag kysser henne mjukt och vänder mig för att gå. Innan jag hinner öppna dörren så säger hon ”Jag ringer dig i morgon, så att du kan komma över när Johanna har gått hem. Jag behöver påfyllning i min kåta mus och det är bara du min hemliga pojkvän som kan fylla den med säd som jag behöver för vårt barn.”. Under den följande veckan så knullade jag min kompis dotter och hennes vän ett flertal gånger. Dotterns vän fick aldrig se mig, utan blev alltid knullad med ögonbindel. Båda bad mig om min säd i deras oskyddade trånga fittor, så att de kunde bli med barn till sammans.

Min kompis och resterande familj åter vänder från deras semester. Jag rapporterade att Mia hade skött sig enligt instruktionerna och att inget ut över det vanlig hade hänt, vad jag vet. Det kändes svårt att ljuga för min kompis, men det var nödvändigt för både Mias och min skull. Under den följande månaden så träffades jag och Mia några enstakar gånger. Varje gång så blev det bara ett snabbknull, då vår tid var begränsad. Min kompis hade under denna tid beklagat sig till mig, över Mias uppförande. Hon var ute sent och kom hem och såg enligt min kompis ut som om hon hade haft sex. När han konfronterade henne så bad hon han att ”fara åt helvete”, vilket gjorde min kompis och hans fru upprörd.

Några månader tidigare så hade jag vunnit en stor summa pengar på lotto, och detta var min kompis och Mia totalt ovetandes om. Jag hade köpt en stor tomt några kilometer utanför den tätort där vi bor. Där har jag byggt två hus, ett större bostadshus med ett stort garage och ett ”mindre” gästhus. Det var nu dags att avslöja mitt nybygge. Jag bjöd därför in min kompis och hans familj på en invigningsfest med övernattning i gästhuset.

Min kompis och hans familj anländer till mitt nya hus och jag tar i mot de med ”Hjärtligt välkommen till mitt nya ställe”. Sist ut ur bilen är Mia i sin röda klänning och hon ser sur ut. Det ryckte till i mitt underliv när jag såg henne i den klänningen. Jag visa de runt i gästhuset och ser till att de är inkvarterade. Mia uttrycker sitt missnöje och säger att här vill hon inte sova. Det uppstår ett mindre gräll, som till slut löses genom att jag föreslår att hon kan sova i det stora huset. Mia fnyser till vid detta förslag och säger ” Det är bättre än att sova här med dem.” och pekar på sina bröder. Min kompis rycker på axlarna och säger ”Okey, men bara om du uppför dig ordentligt.”. Bröderna blir i extas då de får syn på Playstation 4 anläggningen som finns i deras gästrum. De frågar ivrigt om de kan få spela något spel. Jag säger att de får välja vilket spel de vill och spela det så länge de vill, inom rimliga gränser. Jag visar runt övriga familjen i mitt hus. Vi börja med källaren där jag har byggt en liten biograf med mängder av filmer tillgängliga. Det finns även ett hobby rum med ett biljardbord och en liten bar i hörnan. I anslutning till biografen så finns en toalett och ett sovrum. Jag skojar lite med Mia och säger ” Detta passar bra till en tjurig tonårsflicka att sova i.” Mia svara med ”Du skall bara veta hur tjurig, men jag har lovat att uppföra mig. Det är bättre än att vara med mina bröder.” och ler lite ironiskt som bara tonåringar kan. Vi fortsätter runturen tvättstuga, badrum, kök och vardagsrum på undervåningen och upp till övervåningen med de fyra sovrummen, badrum och tv-rummet. Efter rundturen så bjöd jag på en liten välkomstdrink, alkoholfri till barnen och riktig till de vuxna. I köket var det framdukat allt utom köttet och fisken som jag nu började grillar. När maten är klar så sätter sig alla till bords, pojkarna på kortänden, min kompis och hans fru tvärsöver och Mia jämte mig. Pojkarna äter ivrigt och frågar om de får gå från bordet och fortsätta med sitt spelande. Min kompis svara ” Om det är okey med Hans så är det okey med mig.”. Jag säger att det är okey och pojkarna kan inte fort nog försvinna till sitt spelande i gästhuset. Vi andra fortsätter vårt ätande och drickande. Plötsligt så känner jag en hand som smeker mig på låret upp mot mitt underliv. Det är Mias hand som har bestämt sig för att smeka min styvnande stake. Jag låsas som ingenting och fortsätter min konversation med min kompis och hans fru. Jag tar försiktig och lägger min hand på Mias knä och smeker mig sakta upp längs hennes lår in under klänningen. När vi har ätit klart så dukar jag undan och vi sätter oss ner och dricker lite kaffe med tillbehör. Efter detta så ser Mia lite uttråkad ut, var på jag föreslår att hon kan om hon vill gå ner i biografen och se på någon film. Mia tittar lite slöt på mig och säger ”Det kanske är en ide.” och ursäktar sig från bordet och försvinner ner i källaren. Jag, min kompis och hans fru sitter kvar och pratar och dricker. Min kompis dricker ganska så hårt, medans jag håller igen. När klockan blir 23.00 så säger hans fru att hon är liter trött och tänker gå ner till pojkarna och lägga sig. Hon tackar för en trevlig kväll och önskar oss god natt. Min kompis är kvar en stund till, men till slut så tar all dricka ut sin rätt och han sluddrar att det är dags att gå och lägga sig. Han tackar för sig och vandrar ner till gäst huset. Jag tänker på Mia som är i biografen.

Jag vandra ner till biografen, hör ljudet från en erotisk film och stönet från något som jag känner igen. När jag öppnar dörren till biografrummet, så är det första jag ser Mia med ena handen in under hennes klänning smekandes sin mus och den andra klämmandes på sina bröst med enormt styva bröstvårtor. Jag känner hur min kuk styvnar i mina byxor vid denna syn. Mia får syn på mig och säger ” Hans ta av dig dina byxor och sätt dig ner så att jag kan rida din styva stake.”. Jag river snabbt av mig mina byxor och sätter mig ner i en av fåtöljerna. Hon kliver snabbt upp i mitt knä och sänker sig sakta ner på min stake, ända till roten under ett högt stön. Hon säger ” Det här har jag väntat på hela kvällen, men det finns något som jag måste tala om pappa.”. Jag svar ” Vad då pappa!”. Hon svara ” Du skall bli pappa om cirka 8 månader.”. ”Är du med barn?”. ”Ja det är jag.”. Hon började sakta rida mig och ge ifrån sig små stön och skrik. Jag tog tag i hennes höfter och höll henne stilla och frågade ” Hur löser vi detta utan att det blir en stor skandal?”. ”Stor skandal bli det inte. Jag och Johanna har vår historia klar”. ”Och den är!”. ”Att vi var på en fest hos några killar som vi träffade ute på diskot och hade oskyddad sex med. Sen upptäckte vi en månad senare att vår mens inte kom när den skulle.”. ”Vad menar du mens inte kommit. Är Johanna med gravid”. ”Ja hon är också gravid med ditt barn.”. Mia började rida igen, men nu med en högre fart. Jag satt där och funderade medans hennes vackra bröst dinglade framför mitt ansikte. Jag skulle bli pappa, kunde inte fatta att jag hade gjort två tonårstjejer på smällen. Till slut så kunde jag inte låta bli att ryckas med i vårt knullande, utan tog tag i hennes bröst och förde dem mot min mun så att jag kunde slicka och suga på hennes bröstvårtor, under hennes stön och skrik. Hon fick den ena orgasmen efter den andra, till slut så sprutade jag min hetta säd djupt inne i hennes befruktade mus. Hon föll ihop ovan på mig, samtidigt som vi andades häftigt efter vår gemensamma orgasm. När vi har pustat ut så talar vi lite om praktiska saker när det gäller deras graviditet. Vikten av att deras historia stämmer och andra praktiska saker. Till slut så säger Mia ”Jag vill suga din kuk och svälja din säd.”. Hon böjer sig ner och tar tag i min slaka stake och börja sakta runka, slick och suga på den. Sakta men säkert så styvnaden i hennes mun och jag stönar högt ” O Mia du suger så skönt du är bättre än Johanna.”. När jag stönar ut detta så ökar Mia sin ansträngning att få mig till en orgasm. Det blir skönare och skönare, jag kan till slut inte hålla mig utan sprutar min säd i hennes mun. Hon sväljer ivrigt och stönar till och säger ”Din säd smakar ljuvligt och jag vill ha mer av den fram över medans vårt barn växer i min mage.”. Hon reser sig upp och går mot sitt sovrum för natten. Hon vänder sig om och frågar om jag orka en gång till, innan hon går in i sovrummet. Jag reser mig upp och går naken mot sovrummet. Där inne ser jag henne ta av sig sin röda klänning och står enbar i sina stay-ups strumpor. Jag känner hur det rycker lite i min stake och jag går fram och tar tag i hennes ansikte och för det mot mitt, var på jag ger henne en djup kyss. Hon flämtar till lätt och lägger sina armar runt min hals. Jag för henne mot sängen och lägger henne ner. Jag kysser hennes hals vidare upp mot öronsnibbar, under hennes små stön. Hennes hand kryper ner och börja krama min stake som styvnar. Jag böjer mig ner och suger på hennes hallonstora bröstvårtor. Hon stönar högt och särar på sina lår, var på hon för min stake mot hennes blöta öppna mus. Jag stöter djupt i henne medans jag tittar henne djupt in i ögonen. Hon kommer ganska så snart i en orgasm. Hennes ögon vänder ut och in på sig, så att bara ögonvitan syns. Vi älskar under en lång stund innan jag till slut tömmer mig i henne. Jag dra mig ur henne och titta upp och möter ett enormt vackert leende, samtidigt som hennes ögonsluts och hon somnar. Jag reser mig upp och samlar upp mina kläder, innan jag går till mitt sovrum.

Jag vaknade klockan 9 dagen efter och steg upp ur sängen, ner för trappan och möts av ett uppdukat frukost bord, Vid spisen står Mia och lägger precis upp nystekta bacon, ägg och stekt potatis. Hon hälsade med ett ”Godmorgon älskling.”. Jag svarade ”God morgon Mia älskling.”. Hon berättade att hon hade varit ner vid gästhuset och kollat till sin familj. Hon hade rykt ihop med hennes bröder när hennes mamma skulle servera frukost till dem. Hon hade sagt till sin mamma att äter frukost uppe hos mig, detta då hennes bröder är som de är. Hon sa ”Detta är samma frukost som du serverade mig när du tog min oskuld.”. Jag skrattade till och log mot henne och satte mig ner och började äta av frukosten hon hade gjort. Efter frukosten så kysste jag henne lätt och tackade för en underbar frukost, vilket fick henne att ge mig sitt vackra leende. Vi skärpte till oss och vandrade ner till gästhuset, där vi möte min kompis och hans övriga familj. Min kompis såg lite trött ut när han tackade för en trevlig fest. Hans fru kom fram och kramade om mig och tackade för allting. Pojkarna tackade också ivrigt medans Mia sa ett surmulet tack, vilket fick min kompis fru att säga ifrån var på jag fick en försiktig kram från Mia.

En månad senare var det dags för Mias 15-års dag. Jag funderade en del på vad jag skulle ge henne i present, men det fick bli pengar, så att hon kunde bestämma själv vad hon ville ha. Min kompis beklagade sig över sin dotters uppförande och hur de bråkade jämt. Jag fick chansen att under ett kort ögonblick känna på Mias mage, som inte var lika platt som innan. Såg även Johanna där men hennes mage fick jag inte känna på.

Några veckor efter Mias födelsedag så brakade de loss. Min kompis ringde mig och var upprörd. Han talade om att hans hora till dotter var med barn. Hon vägrade tala om vilken som hade gjort henne med barn, det enda min kompis fick ur henne var att hon och Johanna hade hamnat på en fest som blev till en sex fest där alla knullade alla. Min kompis ville att hon skulle göra abort, men att Mia vägrade. Det var inte nog med det utan även hennes bästa kompis Johanna var också med barn och vägrade att göra abort. Min kompis sa att han hade god lust att slänga ut Mia på gatan, så arg var han. Hans fru försökte lugna ha men det var ett kallt krig mellan han och Mia.

Några veckor till och min kompis var helt förtvivlad över Mias beteende och vad det gjorde med hans familj. Han sa till mig att om detta inte löses, så var det troligt att han skulle skiljas. Det enda alternativet var att slänga ut Mia, vilket hans fru var i mot. Han var helt desperat, han hade ingen aning hur han skulle lösa situationen. Jag sa ”Det finns nog bara en lösning oavsett var din fru tycker, så måste du nog slänga ut Mia om ni ska ha någon chans.” Han svarade ”Det kommer inte min fru att tillåta.”. Mitt svar var ”Då måste vi hitta ett sätt som hon kan accepterar.”. ”Hur då?”. ”Jag har en ide som kan funka. Mia flytta in i mitt gästhus, med visa förhållningsregler.”. ”Vad då för regler”. ”Inga fester, inga pojkvänner som övernattar, hon ansvara för all städning, matlagning, tvätt och varje lördag så skall hon vara hemma hos er under eftermiddagen och kvällen. Vidare så måste hon hålla igång skola och betygen, om inte så åker hon ut . Hon behöver lära sig att vara självständig och ta ansvar för vad hon gör. Jag tror att detta är det enda sätt som hon kan lära sig är genom att bo själv.”. Min kompis svar ”Det är inte en så dum ide, jag tror att jag kan få med frugan på detta. Tack Hans”. Någon timme senare så ringde min kompis och sa att han hade diskuterat min ide med sin fru och att de var överens om att pröva den. Jag ringde Mias mobil och talade om vad som var på gång, allt utom förhållningsreglerna. Vi bestämde att lördagen efter var en bra dag för Mias flytt.

Lördagen kom snabbt och min kompis kom med ett släpp fyllt av Mias saker. Förutom hans familj så var även Johanna med, hon hade fått dispens från sitt utegångsförbud. Vi bar in lådor och några möbler. Sedan satte tjejerna igång med att pynta huset, jag och min kompis fick ta ansvaret för maten. Vi grillade lite kött och bakade lite bakpotatis medans vi drack några öl. Vi åt under ganska så lugna förhållande, det var bara pojkarna som stökade lite. Framåt kvällningen så var Mia installerad i sitt nya hem och det var dags för Johanna, min kompis och hans familj att åka hem.

En stund efter att min kompis och hans familj åkt, så knackar det på min dörr. Jag öppnar och där står Mia kläd i en kort läderkjol, vita stay-ups och en tun vit blus där hennes styva bröstvårtor syns tydligt. Hon slänger sig runt min hals och kysser mig djupt. Jag staplar in med henne hängandes runt min hals. Hon säger ”Tack för att du har ordnat så att jag kan bo här. Nu är det dags och ha ett riktigt knull party.”. Hon tar min hand och leder mig upp till mitt sovrum, där hon knuffa ner mig på sängen, öppnar mina byxor och fiska fram min kuk. Hon böjer sig ner och tar den långt ner i halsen, djupare än hon har gjort innan. Jag stönar högt när hon fortsätter med sin avsugning. Jag känner hur min orgasm snabbt stormar fram. Min säd skjuts ut innan jag hinner varna henne. Hon sväljer så gott hon kan men lite sipprar ut mellan hennes läppar. Innan jag hinner återhämta mig så sätter hon sig över mitt ansikte och drar upp läderkjolen kring midjan. Man kan skönja en svag utbuktning på hennes mage, där våt barn växer. Jag stirrar rakt in i hennes nakna mus, som hon sakta sänker ner mot min mun. Jag slickar och sörplar i mig av hennes, på något sätt mer mogna, saft. Hon stönar och skriker om vart annat. Till slut får hon en massiv orgasm. Hon rullar ner jämte mig och jag passar på att ta av mig mina kläder. Hon hoppar upp på mig och kysser mig intensivt medans hon för ner handen och grepar om min styva kuk och styr den rätt. Hon sänker sig sakta ner till roten och ger ifrån sig ett högt stön. Jag river upp hennes blus och börja krama och kyssa hennes bröst. Vi har inte sagt ett ljud till varandra sedan vi kom upp till mitt sovrum. Hon rider mig häftigare och häftigare till vi båda skriker ut vår orgasm. Jag känner hur jag sprutar min säd djupt inne i hennes mus och hur hon rycker till för varje sprut som kommer ur min kuk. Efter en stund när vi har hämtat oss, så diskutera vi hur ofta vi ska älska med varandra och andra små praktiska saker. När vi känner att vi har återhämtat krafterna så börja vi på en älskog som vara hela natten och in på morgonen. Vi somnar i min säng och vaknar sent på förmiddagen. Hon kliver upp och går in till duschen, jag följer med in, hjälper henne att smörja in sig med duschtvålen och hångla lite mellan intvålningen. Hon klär på sig och går ner till sin bostad för att byta kläder, medans jag börja på frukosten. Hon kommer tillbaka när frukosten är färdig. Vi sätter oss till bords och äter. Vi kommer in på Johannas situation, som inte är så olik den som hon själv hade innan hon flyttade hit. Hon undrade om vi inte kunde erbjuda Johanna samma lösning, så att hon kunde flytta in med Mia. Jag svarade Mia ”Det får jag fundera lite på.”.

Under de kommande veckorna besöker Johanna Mia flera gånger och varje gång så ser hon mer och mer ledsen ut när hon skall åka hem. När jag kör henne hem så berättar hon med gråten i halsen hur jobbigt hon har det med sina föräldrar och vilken tur Mia har som har mig att lätta hennes börda. Jag känner att jag behöver göra något och tänker på vad Mia frågade om Johanna kunde flytta in. Jag frågar Johanna ”Vad skulle du säga om jag erbjöd dig att flytta in med Mia under samma villkor som henne?”. Hon tittar upp på mig och säger ”Skulle du göra det för mig!”. Jag svar ”Du är Mias bästa vän och jag har redan diskuterat detta med henne och hon vill att jag skall försöka ordna det för din skuld”. Hon svara ”Tack”.

Jag pratar lite med hennes föräldrar om möjligheten att Johanna skulle kunna flytta in till Mia och vilka villkor som var förknippade med det. Först var de tveksamma till detta, men efter att de hade pratat min kompis och hans fru, så gick de med på den lösningen.

Flickorna var i fjärde månaden när Johanna flyttade in. När Johannas föräldrar hade åkt hem så knakar det på min dörr och utanför står Mia och Johanna. Johanna i en svart kjol, svarta stay-ups, en tunn vit blus och Mia i en svart kjol, vita stay-ups och en tunn vit blus. Deras magar puttar ut lite. Mia tar ett steg in och kysser mig djupt, medans Johanna står och blygt ser på. Mia vänder sig om och säger till Johanna att det är hennes tur. Johanna tar ett steg mot mig och kysser mig först försiktigt men sedan mer djupt. Mia säger ”Johanna är skit kåt . Hon har inte knullat på över tre månader.”. Efter att hon har sagt det så drar hon mig upp för trappen med Johanna i släptåg. Väl i mitt sovrum så sliter de av mig mina kläder och trycker ner mig i sängen. Båda rullar upp sina kjolar kring midjan och ingen av dem har några trosor. Mia sätter sig över mitt ansikte och sänker sin mus ner mot min mun. Jag känner hur Johanna kliver upp i sängen och hur Mia greppar min styva kuk och håller den upprätt medans Johanna sänker sig ner över den. Båda stönar högt. Johanna är ivrig och börja rida hårt och snabbt, medans jag slickar Mia intensivt. Vi stönar och skriker till sammans när våra orgasmer närma sig. Jag känner hu Johannas mus drar ihop sig rytmiskt samtidigt som jag sprutar min säd i hennes mus. Mia skriker rakt ut när hennes orgasm slår till. Vi faller ihop i en hög och andas häftigt en stund. När vi har villat en stund så frågar jag Johanna ”Hur kommer det sig att du ville ha sex med mig, jag skulle ju kunna vara din far så gamman är jag.”. Hon svarade att ”Det var Mia som sa att hon har haft sex med dig sedan hon flyttade in och att först var det för att du hade varit så snäll, men att det sedan hade varit så skönt att hon inte kunnat sluta. Hon övertalade mig att pröva, om inte för annat än att tack dig och hon har rätt du är en enormt bra älskare.”. ”Så du vill göra om det här”. ”ja!”. ”Då måste vi lägga ner grunderna för hur ni skall dela på mig. Vad sägs om varannan kväll och en trekant på fredagen.”. Både Mia och Johanna svarade ”jaaa” i munnen på varandra.

Tiden gick och jag hade fått två gravida älskarinnor som var superkåta och viliga. Deras magar växte och växte. Till slut var det dags för barnen att komma till världen. En fredag så gick Mias vatten och vi rusade iväg med bilen till BB. Jag ringde min kompis från bilen och sa att det var dags. Just då så gick Johannas vatten och jag sa till min kompis att ringa till Johannas föräldrar. Det blev lite kalabalik vid framkomsten till BB. Detta då jag var den ende som skulle kunna vara där vid födseln av våra barn. Precis i tid så kom min kompis, hans fru och Johannas föräldrar. Deras mammor fick vara med i respektive rum, när flickorna klämde fram våra barn. Vi andra satt ute i väntrummet och väntade. Först kom min kompis fru ut och meddelade att Mia hade fött en flicka och att bäbisen och Mia mår bra. Efter en längre stund så kom Johannas mamma ut och sa att Johanna hade fött en välskapt flicka och att båda mår bra.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4 / 5. Röster 24

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu