Reparation av Moped

08/03/2024 | Författare: Anonym
8 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | Age PlayFörsta GångenMILF
3.8
(35)
Jag pullade sakta och njöt av att höra ljud från kvinnans fitta och höra henne stöna.

Det jag nu berättar hände när jag var 15 år och hade ett år kvar i skolan. Jag hade köpt en begagnad moped som behövde fixas med i bland. Till hjälp hade jag en lite äldre kompis, Bosse, som jag träffat tack vare mopeden. Nu behövde jag ett verktyg som Bosse hade hemma. Jag var nu tvungen att cykla de två km till honom i sommarvärmen. Väl framme ställde jag från mig cykeln, trött och svettig. Jag kackade på dörren och snart kom Bosses mamma och öppnade. Jag berättade om mitt ärende och fick veta att Bosse åkt till landet med pappan för att orda med altanen. Jag hade inte tid att åka med, sa hon, eftersom hon var lärare och måste rätta prov. Men verktyget kan du nog hitta i garaget, sa hon och gav mig nyckeln.
De bodde i ett radhus i Farsta och garagen låg i längor vid sidan av. Efter lite sökande fann jag gerjen så jag gick åter till huset och knackade på. När hon öppnade så gav jag henne nyckeln. Hon lade märke till att jag var trött och slut så hon bad mig komma in för att dricka Cola och äta en bulle. Hon sa vidare att jag kunde sitta på balkongen som nu låg på skuggsidan. Väl där tog jag plats i den vinklade trädgårdssoffan och mamman kom snart med förtäringen. Hon satte sig på den andra vinkeln av soffan och bjöd mig att börja. Jag hade bara sett Bosses mamma ett par gånger tidigare men lagt märke till att hon var en stilig kvinna, lite drygt 40 år och välbehållen. På sig hade hon en skjorta och en kort kjol. Ett par skor med halvhöga klackar minns jag. Hon började prata om det fina vädret och jobbet vad de skulle göra på landet Troligen för att vara artig och häva tystnaden. Jag försökte jag med på mitt kanske orutinerade sätt att prata, men hon var ju van vid att prata med Bosse. Mest tänkte jag nog på den stiliga kvinnan framför mig med de väl bevarade brösten. Snygg figur hade hon och axellångt, något färgat, rött hår och med ett vackert sensuellt ansikte. Hon var nog knappa 170 lång och då en bra bit kortare än jag.
Plötsligt när jag betraktade henne sa jag, jag tycker du är så snygg. Fattar inte vad som flög i mig men hon hajade till och sa sedan tack och log lite förläget. Hon replikerade att även jag var en stilig ung man. Fortsatte väl lite med Colan och bullen varpå jag frågade om jag kund få känna på hennes kind. Lite förvånat sa hon, det går väl bra. Hon lutade sig lite mot mig. Jag kände med fingrarna på den lena kinden, först ena sidan och sen den andra. Va lent, sade jag och hon svarade glatt, tycker du? Jag drog lite med handen i hennes nacke och strök hennes hårfäste en stund. Hon sa inget om det så jag antog att det var ok. Vid det här laget så hade jag blivit lite upptänd och det började spänna lite i grenen. Mamman såg det inte eftersom jag hade jeans på mig. Utan att fråga så kysste jag henne på kinden och jag såg att hon blundade. Eftersom inga protester kom så blev jag modigare och kysste mot örat och bak i nacken. Jag sa, du är så len och luktar så gott, Mmm sa hon bara. Jag vände på hennes huvud och fortsatte med andra kinden. När hon vände sig var hon tvungen att stötta sig med handen på soffan. Handen hamnade då, som jag tror, oavsiktligt på mitt lår och nära mitt begynnande stånd. Tror inte hon märkte det då men en yngling som aldrig haft någon som helst sexuell kontakt med en kvinna upplevde det stark. Kuken svällde ännu mer och det började pulsera i den . Min begynnande åtrå gjorde mig modig och jag placerade min mun på hennes läppar. Lite oskyldigt men för mig en stor upplevelse. Till min stora förvåning strök hon med sin tunga mellan mina läppar och jag njöt av välbehag. Med mammans hjälp övergick detta till en riktig kyss. Jag tänkte, är denna härliga kvinna verkligen med på vad jag har för mig, eller ber hon mig snart att vakna upp?
Jag lade handen på hennes ena bröst och kände den hårda bröstvårtan. Hon gav från sig ett litet ljud som jag tyckte var det vackraste jag hört. Jag smekte bröstvårtan lite och sen stack jag handen under skjortan och kände hela det härliga bröstet. Jag lekte med fingrara på hennes bröstvårtor en liten stund. Det var trångt under skjortan så hon flyttade handen från mitt lår och knäppte upp skjortan. Hon lade tillbaka handen på mitt lår men nu kanske med avsikt halvt om halvt på min stående kuk, utan att röra handen. Jag gissade att det var meningen så min kåthet stegrades ordentligt. Jag vågade mig nu på att kyssa hennes bröst och smakade ordentligt på hennes bröstvårtor. Jag kände hur det ryckte lite i hennes kropp och hon gav ifrån sig en del ljud som jag tolkade som belåtenhet med det jag gjorde. När jag sög på hennes bröst så flyttade hon upp ena benet lite på soffan för att sitta bekvämare. Då kunde jag se hennes tunna trosor och skönja tofsen innanför. Ni förstår lyckan hos en oerfaren och kåt yngling att få se detta. Jag kunde inte låta bli att lägga handen mot trosan. Instinktivt massera jag lätt upp och ner med handen. Var gång fingrarna kom åt något jag kände uppåt så stönade mamman lätt och nöp mig lite i nacken. Jag drog undan trosan lite och fortsatte smeka med fingrarna på den fuktiga tofsen då de plötsligt gled in i hennes våta springa. Mamman gav ifrån sig ett dämpat åååååååååh och jag förstod då att hon var lika kåt som jag. Det var en härlig upplevelse för en oskuld att inse det. Hennes hand som legat nästan stilla knådade nu min kuk lite försiktigt. Jag blev så kåt att det värkte i underlivet. Jag pressade fingrarna djupare och fortare och smekte den lilla knoppen som jag nyligen upptäckt och som blev större då hon plötsligt drog undan min hand. Hon sa att vi måste nog gå in så att inte grannarna skulle höra oss. Lite förvånande tyckte jag då eftersom vi var så tysta.
Hon drog in mig i vardagsrummet och stängde balkongdörren. Hon bad mig sitta i soffan. Själv ställde hon sig framför mig, knäppte upp kjolen och drog av trosorna. Det som en yngling suktade efter uppenbarade sig då. Hennes lilla våta tofs var endast ett par decimeter framför mina ögon. Jag tog tag om hennes hjöfter, kysste och slickade på hennes mage ovanför tofsen. Hon lade sina händer på mina axlar och jag stack åter in två fingrar i den våta, varma, springan och såg de skära läpparna glida åt sidan. Jag pullade sakta och njöt av att höra ljud från kvinnans fitta och höra henne stöna. Jag ökade takten och masserade den lilla knölen så att hon började skaka och vibrera med benen. Jag trodde hon skulle falla så jag tog tag med handen om hennes rumpa. Jag kände att jag kom åt hennes stjärthål och jag hörde ett stön. Jag höll kvar fingret vid hålet och ökade takten på mina fingrar, det kom rent instinktivt. Jag var nu så upphetsad så alla min blygsel var borta och jag bara farssinerades av den underbara kvinnans reaktioner på min beröring. Mamman borrade in naglarna i mina axlar och hennes kropp vibrerade häftigt medan hennes andhämtning blev stötig och hon kved hela tiden. Jag rörde på fingret runt hennes sjärthål och pullade så häftigt jag kunde. Då kände jag hur vätska började flöda ur hennes fitta och rann efter min arm så det plaskade på golvet och hon gned frenetiskt med fingrarna i mitt hår. Hon krampade våldsamt samtidigt som hon skrek rakt ut, guuuuuud sååååå skööönt, jag koooommmer, nuuu, nuuu, nuuu. Hennes rörelser avtog och jag bara pillrad lite lätt i hennes fitta när hon hängde på mina axlar. Nu gick det upp för mig varför hon inte ville stanna på balkongen. Kvinnas skrik när när det gick för henne var det bästa jag upplevt.
Hon gled ner på golvet och drog med mig på mattan. Hon kysste mig över hela ansiktet flera gånger och jag var så upprymd över vad jag gjort för den härliga kvinnan. Mamman lade sin hand på mitt kraftiga stånd och smekte kuken utanpå byxorna. Då var det jag som stönade och hon lossade min livrem och drog ner gylfen. Min stående kuk fjädrade ut så hon började runkade den sakta Jag kände hur förhuden gled av och an över det kladdiga ollonet och det var en helt ny, härlig, känsla för en yngling som bara runkat själv. Hon kände min upphetsning och drog av byxor och kallingar. Hon ställde sig sedan på knä böjd över min kuk och fortsatte runka mig. Det var himmelskt och jag kände att det går om hon fortsätter.
De anade mamman så hon slutade att runka. Jag bara låg, blundade och njöt de nya härliga som hände mig då jag plötsligt kände hennes läppar sluta sig bakom kanten på mitt ollon. Hon förde dem fram och åter över ollonet. Med en hand greppade hon längst ned på kuken och masserade sakta i takt med hennes läppar över ollonet. Hennes fingrar spelade i bland ner och smekte mina kulor. Gud att det finns något så skönt, tänkte jag och stönade. Hon tog då in hela min kuk i munnen och slickade med tungan runt ollonet. jag bara njöt och jag kände att jag juckade en aning med underlivet, jag kunde inte låta bli. Mamman återgick till att suga på ollonet fram och åter samtidigt som hon runkade. jag hörde mig själv kvida av vällust. Hon ökade takten med läpparna över mitt kukhuvud samtidigt som hon klämde åt med dem, samma sak med handen runt kuken. Jag kände hennes saliv rinna ner över mina pungkulor. Det var så obeskrivligt härligt och jag insåg att det kommer att gå i hennes mun om jag inte drar mig undan. Jag skulle inte kunna se henne i ögonen om jag sprutade henne i munnen, tänkte jag. Jag försökte motvilligt att dra mig undan och hon förstod vad jag tänkte.
Hon lade sig snabbt över mig så att hennes blöta fitta hamnade vid min haka. Det var oerhört upphetsande och jag kunde inte dra mig undan. Jag kände den härliga doften från hennes kropp och den våta fittan. Hon sög än mer intensivt och med häftigare läpprörelser över mitt ollon samtidigt som hon runkade kuken snabbt med ett fast grepp. Hon juckade och gned sin fitta mot min haka. Jag hörde hennes smackande när hon sög mitt ollon. Himmelskt upphetsad av allt det mamman gjorde fick mig att känna att jag snart sprutar. jag var fast i hennes grepp. Åhhhhh det går ju, kved jag. Men hon bara fortsatte. Stråle efter stråle rakt in i munnen. När inget mer kom så avtog hennes häftiga sugande och hon bara roterade läpparna försiktig runt ollonet och det hördes ett smackande ljud från hennes läppar när hon sög in den sista sperman i sin mun. Det var nu en kittlande känsla och jag kände mig slut och lycklig. Innan hon släppte min kuk så tittade hön nära på ollonet och drog undan förhuden så långt hon kunde och slickade runt kanten fram och åter.
Jag skämdes över att ha sprutat i Bosses mammas mun, men jag kom ju inte undan när hon höll mig fast. Hon märkte min förlägenhet och skrattade lite åt det. Hon sa, men lilla älskling inte skall du skämmas över att du kom i min mun det var meningen och jag är lycklig över att fått smaka så mycket uppskattning från en man igen. De orden gjorde mig väldigt stolt, älskling, man. Hon drog ner mig på mattan bredvid sig och vi kysstes. sen lade vi oss på rygg och hon lekte med fingrarna i min begynnande hårväxt på magen. Hon sa att hon sett att jag hade massor av små taggar runt kanten på ollonet. Har inte alla det då, sa jag. har aldrig sett förut, sa hon, kanske var det dom som gjorde den så skön, kvittrade hon Jag strök med handen mellan hennes lätt särade lår och tänkte på hur nära mitt ansikte hennes fitta guppat när jag sprutade henne i munen.
Jag blev upphetsad av tanken och kunde inte hjälpa att ett par fingrar smög sig in mellan hennes fuktiga läppar. Jag hörde mamman gny lite och särade mer på benen. Jag tittade ner och såg den inbjudande tofsen och de särade läpparna. Samtidigt såg jag den lilla knoppen ovanför läpparna som jag nu förstod var väsentlig i situationer som denna. Jag flyttade mig lite och särade hennes ben lite mer. Jag böjde mig ner mot hennes sköte som jag tyckte luktade så härligt. Jag tryckte min mun mot hennes läppar och jag hörde på henne att det var skönt så jag smakade med tungan längs hennes fitta och jag kom till den lilla knoppen. Jag slickade runt den och sög in den mellan mina läppar och smekte den med min tunga. Nu hade mamman börjat stöna ordentligt och hon tog tag i min kuk och runkade. Då insåg jag att moppen kommer att vara trasig ett tag till. Fortsättning följer om det finns intresse.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 3.8 / 5. Röster 35

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu