En Lycklig Husbil

01/02/2024 | Författare: man69
6 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | GruppsexUng ManMånga Kvinnor med Man
4.2
(35)
"Sätt den söta kuken i den här bi-flickans fitta och knulla mig som en bra backpacker borde."

Jag hade campat i fem dagar, ensam, i naturen. En dag gick jag en kort bit bort från mitt läger.

När jag kom tillbaka till min lägerplats fanns det ett annat läger bredvid mitt. Jag var inte särskilt uppmärksam förrän jag såg ett par spetstrosor som hängde från en ryggsäck och några andra fransiga saker som blåste i vinden bredvid dem. De här människorna hade inte slösat någon tid på att komma i ordning.

Jag hörde prat bakom mig, borta vid sjön, så jag började ta mig dit. Det är inte ovanligt att backpackers nakenbadar, så när jag såg naken hud genom träden sa jag ett vänligt "hej" för att presentera mig själv och tog mig fram genom träden. Det jag såg när jag kom ut ur buskarna var två av de vackraste människor jag har tittat på under en lång tid.

På en sten mitt i sjön satt två solbrända, friska och mycket nakna damer som också var nästan underbara, eller åtminstone så länge som det hade gått sedan jag hade sett underbara människor som de såg ut att vara.

Jag presenterade mig för dem och kände mig lite illa till mods. Jag förklarade snabbt att jag hade lägret, som de måste ha lagt märke till, bredvid deras och berättade vad jag hette.

"Nå, Matteo, kom och gör oss sällskap", sa en av dem. Jag upptäckte att det var Kristina som bjudit in mig, och att det var Marie som satt bredvid henne. Jag tog av mig kläderna och var noga med att lägga märke till om de verkade ha något emot en naken man i deras pool. De verkade tycka att det var okej att jag var naken, men det var min mycket vita kropp som de verkade tycka var stötande.

"Du får inte mycket sol, eller hur Matteo", sa Kristina med ett flin. Jag sa att universitetet hållit mig inomhus mycket på sistone. De var från södern, så de kunde tänka sig att bo där man var tvungen att ha ett lager kläder, särskilt under dagen.

När vi satt och solade på klippan, jag några meter från dem båda, pratade vi om oss själva, politik, som vi verkade vara överens om, vädret och, otroligt nog, sex. "Är du straight, Matteo?" frågade Marie så direkt som en främling kan vara med en annan främling som de bara träffat mindre än en timme tidigare.

"Det är jag", sa jag och försökte vara så entydig som möjligt. Hoppades att det inte var sexistiskt, rasistiskt eller helt enkelt dumt.

Kristina skrattade och sa: "Inte bi?"

"Inte än", sa jag och försökte vara lättsam så mycket som möjligt.

"Vi är bi", sa Marie sakligt. Hon lade armen om Kristina och kysste henne, som om hon ville demonstrera för mig att de var "bisexuella". Jag blev förvånad över att se dem så avslappnade, så uppfriskande uppriktiga om sin sexualitet, villiga att dela den informationen med en främling.

"Gillar du oralsex?" frågade Kristina förvånansvärt rakt på sak och tittade på sin vän som satt på klippan med henne.

Hur svarar man på den frågan? Åh, jag älskar det. Det är okej, hur är det med dig? Hatar det! Jag ryckte på axlarna. "Vad finns det att inte gilla?" sa jag.

"Vi gillar det", sa hon och tittade återigen på Marie. "Vi gör det med varandra, och vi gillar heterosex också", sa hon med ett leende.

"Nej, jag är beroende av vackra damer", sa jag. "Som ni själva." De tittade på mig och log. Under hela dagen var de nakna så jag gjorde likadant och behöll mina kläder avtagna runt lägret under hela dagen. Jag gillade det, gillade att vara runt de kvinnliga lägerdeltagarna och se dem interagera hela dagen.

Den kvällen bjöd de mig på middag i sitt läger och jag tackade ja utan att ens behöva tänka på det. Det var verkligen trevligt att umgås med två vackra nakna damer och jag njöt av att äta med dem, av deras sällskap, och när det blev senare berättade han för dem att han skulle åka tillbaka till sitt läger.

"Varför stannar du inte hos oss i natt. Vi kan göra din natt till en trevlig natt", sa Kristina med det fräckaste leende jag sett på länge. "Vi skulle vilja göra det här till en av de bästa ryggsäcksresorna någonsin", tillade hon.

Jag hade aldrig tidigare fått en kvinna att stöta på mig. Jag hade alltid varit den aggressiva, den som tog initiativ till sex, men här var jag i bergen med två vackra kvinnor och det var de som tände på mig. Det hade aldrig hänt förut i mitt liv.

"Har du någonsin varit med två kvinnor?" frågade Marie rakt på sak.

"Inte förutom i mina drömmar", sa jag. De skrattade båda två och flyttade sig närmare mig. Kristina lade armarna runt min hals och kysste mig, medan Marie lade fingrarna runt min växande erektion och klämde lite.

"Du börjar bli upphetsad", sa hon med ett leende. Hon började sedan långsamt röra sin hand upp och ner längs mitt styva skaft och drog mig i riktning mot en tidig orgasm. Jag lade försiktigt min hand under Maries högra bröst och kupade det med fingrarna. Det var ett litet bröst, den storlek jag gillar bäst, fast och runt, och jag rörde mitt finger medan jag höll om det. Hon suckade och ökade hastigheten på sin hand på min erektion. Hon visste precis vad hon skulle göra, hur mycket tryck, hur hal jag skulle göra henne genom att spotta i hennes handflata.

Kristina satte sina läppar mot mina, sedan sträckte hon ut sig på rygg på markduken och öppnade benen för mig. "Kom och knulla mig, Matteo", sa hon mjukt. "Stoppa in din söta kuk i den här bi-flickans fitta och knulla mig som en bra backpacker ska göra."

Jag gjorde som hon sa och gled in i henne lika lätt som ett finger i vaselin. Marie hade släppt min penis och flyttat sig till min mun och lagt sina mjuka läppar på mina, lika lätta och dämpade som en fjäder. Hennes tunga sträckte sig sedan mellan mina läppar och sökte efter min tunga, sedan lekte de tillsammans som två gamla vänner.

Jag blev yr av åtrå och jag knullade en kvinna och kysste den andra. När jag kom höll Kristina mig inuti sig och pressade sina fittmuskler hårt och mjölkade sperman rakt ur mig. Jag hade tänkt komma inuti henne men hon höll mig kvar och sa att jag inte skulle oroa mig, hennes rör var bundna.

När jag hade knullat klart Kristina tog Marie snabbt hennes plats och masserade min slappa kuk och fick den att vakna till liv igen. När jag var hård igen knuffade hon ner mig och kröp upp på mig, red mig cowgirl och bockade när hon rammade min återigen redo kuk klart upp till hennes livmoderhals. Jag höll henne stadigt med en hand på vardera höften och tittade bara på när hon knullade sig själv på min erigerade lem som stack rakt upp i hennes djupa och ivriga fitta.

När solen gick ner knäböjde de bredvid mig och delade min kuk mellan sig. De slickade, kysste och sög på min kuk som hungriga katter på kattmynta, spinnande och sugande och tillfredsställde mig som jag aldrig hade blivit tidigare. De två bisexuella kvinnorna var helt utsvultna och gick igång på att tillfredsställa en extremt lycklig campare som han aldrig hade varit förut. De festade med min penis som hungriga tabbies med ett garnnystan, kysste, log och njöt av mig med sin sexuella energi, och det var som ingenting jag någonsin har sett.

Det sista jag minns den kvällen var att jag slickade varje fitta i skenet av elden och såg lågorna reflekteras i var och en av deras kroppar. Jag slickade och sög varenda en, från Kristina till Marie och tillbaka, älskade smaken av dem båda och tryckte in min tunga i varenda en så djupt jag kunde.

På morgonen fixade tjejerna frukost medan jag kämpade för att få tillbaka min energi, som hade dränerats ur mig av två nakna bisexuella kvinnor som verkade älska att knulla i eldskenet som inga andra människor jag någonsin hade träffat. De var helt enkelt sexuella dynamos, och jag kommer aldrig att glömma dem så länge jag lever.

När frukosten var uppäten gick de tre nakna till poolen vid bäcken och simmade nakna tillsammans tills de båda tog mig till filten på stranden och började upprepa händelserna från kvällen innan. Vi började långsamt, sedan ökade takten tills vi tre nästan frenetiskt älskade i skogen, knullade, sög, kysstes och stönade av hänförelse medan vi njöt av varandra i skogen.

Jag knullade Marie först, medan Kristina koncentrerade sig på min mun, sedan bytte de lyckligt och jag förde Kristina till det vackraste klimax jag någonsin har sett. Hon rullade huvudet från sida till sida och kacklade när hon fick orgasm medan Marie kysste henne i ansiktet och slickade den andra kvinnans mun med en lång, hängiven och kärleksfull tunga.

Den eftermiddagen tog vi en lång naken vandring och stötte på ett annat par som vandrade nakna i andra riktningen. Vi stod på leden i våra hattar, halsdukar och vandringskängor och pratade med paret i ungefär trettio minuter, sedan tog vi farväl och fortsatte längs leden, nakna och glada, och helt nöjda med dagen. När vi stannade vid en bäck kysstes flickorna medan jag tittade på dem, och sedan smorde vi alla in varandra med solkräm, gnuggade in det och utforskade varandras kroppar på ett lekfullt sätt.

Vi campade tillsammans i ytterligare två dagar, älskade i deras tält, vid sjön och bredvid leden där paret vi hade träffat passerade oss och ropade sina hälsningar när de såg oss knulla på campingfilten och uppmuntrade oss glatt, sedan tog vi farväl och fortsatte lyckligt längs leden.

När det var dags att lämna dem tog jag motvilligt farväl av dem båda, sa att det var mitt livs bästa campingresa och kysste dem båda. De sa att de campade på samma plats varje år och att de hoppades få se mig igen nästa sommar. Jag sa att jag säkert skulle komma tillbaka och att jag hoppades kunna göra det till en tradition.

Visa alla romaner av denna författare: man69.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.2 / 5. Röster 35

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu