Förbjuden Frukt Smakar Bäst

29/01/2024 | Författare: Anonym
8 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | Tvingat sexHetero
3.7
(36)
”Shhh… Babe. Jag ska ta hand om dig.” hans hand letar sig till min våta fitta.

Jag dansar omkring i vardagsrummet med dammsugaren framför mig och musiken på max. Jag hör inte ringklockan eller när han stiger in i rummet men när jag vänder mig om skriker jag högt av chock. Han flinar stort.
”Snygg dans.” jag drar i min stora T-shirt för att få den att se längre ut. Jag hade inte förväntat mig sällskap denna morgon, än mindre min rumskompis bror.
”Hej Martin! Här för att träffa Sarah?” jag fick skrika orden medan jag gick mot radion för att sänka volymen. Han såg förvirrad ut och först då såg jag resväskan bakom honom.
”Hon har inte berättat va?” typiskt Sarah, alltid iväg på nya äventyr och alldeles för upptagen för att komma ihåg viktiga saker som att hennes storebror ska flytta in en vecka medan hans golv läggs om. ”Är det lugnt? Annars flyttar jag bara in hos päronen, det är bara närmre till jobb härifrån.”
”Självklart! Började undra varför vi skaffa bäddsoffan.” jag går fram för att krama honom välkommen och känner hur T-shirten glider upp när jag lägger armarna om honom. Han lägger handen farligt nära kanten och det pirrar till i magen.
Jag och Sarah har varit bästa vänner sedan vi sprang omkring nakna och Martin har alltid varit i närheten. Sarah heta äldre bror som var väldigt off limits men några våta drömmarna har man ju haft om honom. Tanken på att få honom gick helt i sjön när jag blev tillsammans med hans bästa vän, han förlovade sig, jag krossade hjärtat på nämnda bästa vän och flyttade ihop med hans syster. Men vi förblev goda vänner som gärna flörtade med varandra.
”Varför stannar du inte hos häxan?”
”Hon är inte så illa! Och hennes föräldrar har tagit över lägenheten för en månad framöver.”
”Hon kallar mig lilla Nessa och klappar mig på huvudet.”
”Men du är ju väldigt liten Nessa.” han ler och klappar mig på huvudet innan han slänger resväskan på soffan och sätter sig bredvid.
”Tack, verkligen… Vill du ha te eller något?” Jag går till köket och sätter på vattenkokaren. Vi har alltid varit bra vänner men det känns spänt mellan oss, som om något är osagt mellan oss. Är det slut med häxan? Har mitt ex sagt något? ”Hallååå, Martin? Te, kaffe eller något?”
”Te tack.” han verkar distanserad. Jag gör två muggar till oss och sätter mig sen i soffan. TVn sätts på, F*R*I*E*N*D*S marathon och två timmar senare öppnas dörren igen.
”Hey sis.”
”Oh fuck! Du är här.” jag ger en henne en ogillande blick även om jag inte bryr mig. Lite straffad måste hon bli. ”Förlåt Vanessa, jag glömde helt fråga dig! Är det ok? Jag kan kasta ut honom?”
”Han lagar mat ikväll så det är okej.”
När Martin startade med maten och Sarah sprang en snabbis till affären valde jag att hoppa in i duschen. Det varma vattnet strömmar över min nakna kropp, jag låter min hand glida neråt och leka med mina blygläppar innan den söker sig till min svullna klitoris. Det är otroligt hur kåt man kan bli av något förbjudet, något väldigt hett med en bra kropp förbjudet.
Handtaget trycks ner tyst, först när draperiet drags undan och han smyger in bakom mig märker jag något. ”Martin!!” skriker jag förskräckt. ”Vad i helvete håller du på med?” Han säger inte ett ord utan ler bara mot mig.
Med ett fast grepp om mina axlar vänder han mig om jag börjar protestera. ”Martin sluta. Detta är sinnessjukt.” hans läppar dras över min nacke jag känner hans händer smeka min nakna kropp. Jag vill ha honom så mycket att mina ben börjar skaka. Hans stora kuk spänner mot min rumpa och jag vill ha den nu. Men han var förbjuden, han var min bästa väns storebror. Mitt ex bästa vän. Och en mycket bra vän. Hans hand närmar sig min väldigt våta fitta. Jag vaknar upp ur min kåtdvala och slänger bort hans hand. Bestämd vänder jag mig om och puttar bort honom. ”Sluta nu, du är Sarahs bror. Detta är bara sjukt och äckligt. Vad fan håller du på med?” han grinar ännu mer.
”Kom igen sötnos, du vet lika väl som jag att du vill detta. Du har teasat i alla dessa år och nu får du äntligen det.” han drar mig närmare igen. Vattnet rinner hett mellan oss när hans läppar sluter sig om mina. Han biter min underläpp och jag släpper ut ett stön. År av spänning, år av våta drömmar och nu står vi här.
Jag hör hur ytterdörren öppnas och paniken strömmar över mig. Sarah är tillbaka. ”Ut! Du måste gå ut!” viskar jag. Ännu större grin. Plötsligt verkar han skrämmande.
”Hey sis! Nessa sprang bara ut på ett ärende så jag väntar med maten ett tag.”
”Okej, skulle hon träffa Henrik en snabbis? Hon behöver det! Vad lagar du?” han har lagt handen över min mun och mina förvånade panikslagna ögon stirrar på honom. Han var så bestämd och beslutsam.
”Jag tror det, något kommer hon få.” med en snabb rörelse stoppar han in två fingrar i mig och jag stönar högt men handen över min mun dämpar ljudet. ”Tänkte göra lasagne om det låter bra?”
”Super!” jag hörde TVn sättas på.
”Martin. Sluta, snälla jag vill inte. Detta är för bisarrt för mig.” han sätter ena fingret för min mun och schyssar mig. Det läskiga leendet återkommer. Hans fingrar är fortfarande inuti mig och nu börjar hans tumme smeka min svullna klitoris.
”Se, du njuter.” säger han när jag suckar tungt. ”Du vill detta. Jag vill detta.”
”Nej.” Jag puttar undan honom och han snubblar på det hala golvet. Han greppar tag i stången som håller upp draperiet. Hans blick ändras och leendet försvinner, nu var jag riktigt rädd. Jag drog undan draperiet och steg ut ur duschen, han följde efter. Vattnet fortsatte forsa ner och dämpade våra viskande röster. ”Vafan håller du på med Martin?”
Utan ett svar vänder han mig och trycker upp mig mot väggen. Jag börjar putta undan honom men han fortsätter smeka mig överallt. Hans stora händer håller mina armar bakom min rygg och jag känner kinden tryckas hårdare mot den kalla väggen. ”Martin.” jag viskar desperat hans namn i ett försök att lugna honom. Snälla, lugna Martin har förändrats totalt.
”Shhh… Babe. Jag ska ta hand om dig.” hans hand letar sig till min våta fitta. Även om jag är upptryckt mot en vägg med hjärtat bultande fortare och fortare med en man bakom mig som håller fast mig är jag fortfarande otroligt kåt.
Hans stora kuk börjar smeka mina blygläppar och sakta börjar han öppna min springa. ”Martin snälla sluta. Jag vill inte detta.” jag försöker kämpa emot men utan förvarning pressas han in i mig med en enorm kraft och jag stönar högt.
”Din lilla slyna, håll käften. Syrran är utanför.” han fortsätter stöta in i mig hårdare och hårdare.
”Oh my god Martin, snälla, mmhmm, snälla sluta.” han daskar till mig på rumpan och viskar ännu en gång. ”Håll käften.” hans fria hand kupar sig runt mitt fria bröst och med hans kuk inom mig fortsätter han pumpa hårt medan hans andas högt i mitt öra.
”Du är så skön babe. Lite till bara.” då släpper han mina armar och jag sätter händerna mot den nu varma väggen. Nära till orgasm och ovetandes vad jag ska göra då hans behandling av mitt kön är det skönaste jag någonsin haft fortsätter jag stöna tyst. ”Jag kommer snart babe. Jag kommer.” Mina ben skakar och jag känner hur jag är nära till orgasm jag med. Hans ord väcker mig ur sexkoman och jag bestämmer mig för att putta undan honom. Kan han leka tuff kan jag med. Jag trycker mitt skrev framåt så hans kuk lämnar mig med ett högt ljud och hans andfådda röst viskar ”What the fuck Nessa.”
”Våldtäkt Martin! Du våldtar mig!”
”Lek inte lilla Nessa, du gillar det. Du vill ha mig.”
”Inte såhär. Inte med din syster utanför dörren.” jo. jo jag ville ha honom. Gud vad jag ville ha honom. Mina fittsafter rann nerför benet och hans kuk stod elegant upp.
”Man får inte alltid allting man vill ha snäckan.” Leendet. Han slänger ner mig brutalt på golvet. Chockad känner jag smärtan i mina armbågar som tog emot i fallet. Jag trodde inte han skulle skada mig på riktigt. Han slänger en handduk runt huvudet på mig och viskar. ”Bit.” jag lyder och han knyter den. Han drar upp mig så jag står på knäna och händerna, jag känner hans kuk leta sig fram till min springa ännu en gång. Han trycker sig in i mig och jag stönar men inget ljud kommer ut. Han fortsätter trycka sig in i mig om och om igen medan hans arm håller mig hårt om midjan. Han läppar kysser min nacke jag känner hur när jag är. En stöt till och min orgasm är så stor att jag nästan skriker, eller så är jag tyst, jag kan inte koncentrera på något annat än hans stora kuk som sprutar in i mig. Mina ben skakar så mycket att jag inte längre kan hålla uppe mig och jag faller ihop med honom över mig. Hans nu slaka kuk är fortfarande inuti mig och vi andas tungt när det knackas på dörren.
”Är allt okej där inne? Jag hörde något.”
”Det är bra, jag hoppar ut ur duschen nu sis.” han drar sig ur mig och lättar på handduken. Jag är fortfarande för svag för att kunna resa mig upp. Min fitta är öm och jag känner hans sats rinna ur mig. Hans händer läggs på mig ännu en gång och med en snabb rörelse har han lyft upp mig. Jag står framför honom, oförmögen att säga ett ord, och bara stirrar. Han ler och kysser mig, sen smäller han mig på rumpan och lämnar badrummet.
Hur i helvete ska jag nu komma ur denna knipa? Sarah tror jag är ute med Henrik, men här står jag, naken och nyknullad av hennes storebror i vårt badrum.
Jag hör Martin i köket kalla på sin syster. ”Sarah kan du komma och hjälpa mig?” köksdörren stängs vilket innebär fritt fram för mig. Jag slänger snabbt på mig mina kläder och känner mig äcklig. Smyger genom min egna lägenhet, ut genom ytterdörren och stänger den tyst för att snabbt öppna den med en smäll. Köksdörren öppnas och Sarahs huvud sticker fram.
”Heeeey Nessa.” hon kommer fram med ett leende och börjar sniffa på mig. ”Du stinker sex bejb, tog Henrik väl hand om dig? Hoppa in i duschen!” hon smäller till mig på rumpan och jag skäms. Jag ser Martin i köket och han ser leende på mig.
”Lasagnen är snart klar Nessa, ta inte så lång tid på dig!” jag kan fortfarande inte prata. Jag är fortfarande i chock.
Den bästa orgasmen jag någonsin haft var med min bästa väns storebror i vårt badrum med honom tvingandes in i mig. Ofrivilligt och hårt. Jag har alltid varit den tysta blyga tjejen bredvid fantastiska Sarah som alla avgudar, inte kunde jag göra något sånt här? Ändå känner jag hur våt jag blir bara av tanken av Martin.
Måltiden går som vanligt, jag och Martin spelar våra roller bra och Sarah misstänker ingenting. Efter middagen började jag med disken och Sarah slängde sig på soffan för att bestämma kvällens film.
”Vad säger ni om 12 years a slave?”
”Verkligen sis. Något lite roligare tack!” svarar Martin som nyss steg in i köket, han sätter ner tallrikarna bredvid mig och jag tackar tyst. Han drar undan mitt hår från nacken och lägger sina armar om min midja. Han kysser mig från axlarna upp till örat och nafsar lätt på min öronsnibb. Hans hand letar sig innanför mina joggingbyxor och utanför mina trosor börjar han smeka min nu väldigt upphetsade fitta. Mina händer är fortfarande i det varma vattnet men jag har tappat allt och försvinner in i hans beröring.
”Är Yes man tillräckligt rolig för dig Martin?”
”Sett den hundra gånger.” han börjar dra ner mina byxor och jag lägger mina händer på hans.
”Too far.”
”Kom igen. Hon kommer inte komma in så länge vi håller på med disken, då måste hon hjälpa till.” han ler och kysser mig. Hans tunga letar sig in i min mun och vi leker ett tag och denna gång tillåter jag honom dra ner mina byxor. Jag knyter upp hans shorts och när de faller till marken ser jag hans underbara kuk. Han trycker ner mig på golvet och jag sätter mig ner på huk. Hans kuk stirrar mig nu rakt i ansiktet och jag lägger min hand runt roten. Min tunga rör sig sakta runt ollonet och Martin sätter händerna på diskbänket med ett tyst ”mhmm…” Mina läppar sluter sig om hans stora kuk och jag får knappt in halva i munnen. Min tunga leker runt hans stora lem medan handen smeker kulorna. ”Gud, Nessa. Filip sa att du var den bästa kuksugerskan.” Jag fortsätter nöjd min behandling och känner hur hans kuk spänner sig. ”Nessa, nessa ställ dig upp. Jag vill komma i dig.” Jag lyder honom och ställer mig upp.
”Oh har hittat den perfekta filmen!” skriker Sarah nöjd när han trycker sig in i mig och döljer mitt tysta stön. Han slänger handen runt min mun och fortsätter trycka sig in i mig när han svarar:
”Vilken?” hans röst låter lite ansträngd men förutom det spelar han bra.
”The A-team.”
”AWESOME!” skriker Martin lite för exalterad samtidigt som han sprutar i mig och min orgasm får mig att stöna högt in i hans hand.
”Oh wow, så bra är den inte men okej. A-team it is!”
Med skakiga ben vänder jag mig om och han håller fast mitt ansikte medan han kysser mig. ”Du är en väldigt bra liten slampa Nessa.” han släpper mig, drar upp sina byxor och lämnar köket. Jag vet inte vad jag känner, förnedring och njutning på en och samma gång får min huvudvärk att växa fram när jag vänder mig om för att göra klart disken.
”Kommer du Nessa? Jag trycker Play snart!” Sarah skriker från vardagsrummet när jag blir klar med sista tallriken. Jag går ut och sätter mig på den enda tomma platsen, bredvid Martin.
Där satt vi i vår lilla soffa, min bästa vän, hennes storebror Martin med sina fingrar pullandes mig under täcket medan det bombades på TVn. Rätt bra kväll.

Läs nästa del.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 3.7 / 5. Röster 36

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu