Förbjuden Frukt Smakar Bäst, 2

31/01/2024 | Författare: Anonym
6 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | LesbisktGruppsexIncest
3.9
(32)
Innan jag hinner reagera införs en hård kuk i min mun.

Läs föregående del.

Han kysser mig längst halsen och nafsar mig i örat. Hans hand tar ett hårt grepp om min hals och trycker till. Jag får svårt att andas. Han biter hårdare. Mina tysta stön kvävs då han trycker ner mitt ansikte i kudden, han hör att jag är nära och ökar tempot. Hans hårda styva kuk trycks hårt in i mig.
"Inte än Nessa." Han håller handen för min mun och drar mitt huvud bakåt. Jag ligger helt fast i hans grepp, med ena benet fast i hans arm och huvudet låst intill hans är jag helt i hans våld. "Din våta slyna, våga inte komma än" viskar han i mitt öra. Hans ansträngda röst börjar darra och jag känner hur hans säd sprutas in i mig. Det drar mig över linjen och ännu en gång dämpas mina skrik av kudden.
Vi ligger kvar i samma ställning några sekunder, jag känner hans kuk inom mig och jag rör rumpan lite retandes mot den. Han besvarar med en hård dask. Innan jag hinner utbrista ett litet skrik avbryts vår lilla lek med en knackning.
"Nessa jag tänkte dra till gymmet, vill du joina?" Med tanke på det hårda träningspasset jag nyss haft med hennes bror och det faktum att mina ben fortfarande är skakiga efter min kraftiga orgasm väljer jag att svara:
"Sover du aldrig?! Hon är bara sju på morgonen kvinna!"
"Tar det som ett nej! Har du sett Henrik föresten, soffan är tom."
"Jag soooooover."
"Okej, puss!! Ses snart."
Henrik smeker mina bara bröst och tittar på mig med ett leende. "Vad?"
"Trodde aldrig du skulle kunna ljuga för syrran. Tänker du inte nämna att du blivit min lilla slyna?" Med de sista orden lägger han sin hand över min fitta och klämmer, hans långfinger letar sig in i mitt anus och jag stönar. "Min fina våta lilla slyna."
Jag avskydde orden han sa. Jag ville säga emot men samtidigt visste jag sanningen. Jag var inget annat än hans sexdocka - och jag gillade det. Hans ord eggade mig och jag njöt av varenda beröring. Jag visste att skulle jag säga emot skulle det sluta.
Plötsligt slutade han med sin behandling och jag suckade bestört.

Sarah kände på sig att något var annorlunda med stämningen där
hemma. Konstiga blickar utbyttes mellan Vanessa och Henrik. Planerade de något stort för min födelsedag? Men det var lite mer än en månad dit, ingen av de var speciellt bra på att planera. Jag skakade min proteinshake och stämplade in mig för morgonpilatesen. Killen bakom disken, Hongh, hette han enligt namnbrickan log mot mig. De kittlade till där nere, Gud, det var alldeles för längesedan om ett leende är allt som krävs.

"Hur länge är pilatesen?" Henriks ögon lyser. Vi är inte ofta ensamma i lägenheten speciellt länge, Sarah springer alltid in och ut. Nu har vi en specifik tid. Och det skrämde mig lite…
"Ungefär 40 minuter." Jag ljög. Minst en timme + duschtid + flirta med counterkillen + gå tillbaka med ömma ben. Det var hur lång tid det skulle ta.
"Tycker du om att vara min lilla slyna?" Hans leende från den där första gången återvände. Jag vet inte vad som händer med min kropp, jag känner knappt igen mig själv längre när jag skamset nickar till svar. Starka feministiska kan-göra-allt-själv Vanessa har försvunnit helt i greppet av denna man.
Han virar mitt hår runt sin hand och drar mig upp ur sängen. Mitt hjärta bultar. Han drar in mig i Sarahs rum. "Henrik vafan gör du? Inte här inne." "Käften." "Men vi kan…" SMÄLL. "Sa jag inte käften slyna?" Min rumpa svider av dasken.

Pilates är förmodligen favoritstunden på min dag. Lugnt, tyst och fridfullt. Så sluta tänk. Sarah fokusera. Andas in. Andas ut. Vart var Henrik imorse egentligen? In. Ut. Planerade de en överraskningsfest? In. Ut. Hade någonting hänt som de inte visste hur de skulle berätta? Var pappa okej? Hur längesen pratade jag egentligen med honom? Borde ringa. Oj. Fan. In. Ut.

Jag satt fast. Handlederna var virade i tyg han hittade i sin systers garderob. Tyg han spänt fast mig med i sin syster säng, min säng hade ingen gavel. Han spretade på mina ben. "Ligg nu riktigt stilla, annars…" Han kysser mig längst innerlåret. Hans stubb kittlar skönt och jag får kämpa för att inte trycka mig mot honom. Hans hand tar ett hårt tag om mitt vänstra bröst och jag känner hans läppar leka med mina där nere. Jag stönar högt och han slutar tvärt.
"Du är en dålig liten slyna." Visst fan. Käften och rör dig inte Nessa. Han ser på mig länge innan jag känner något läggas över ögonen på mig. En hård knut och sen mörker. Jag känner mina fittsafter rinna under mig. Henrik kysser mig och biter mig i läppen. Hans hand har nu hittat sin väg neråt och han leker med min klitoris. Jag vill ta på honom, stöna, skrika, tryck dig in i mig Henrik. Nu! Hans hårda kuk ligger längst mitt lår och jag trycker mitt ben mot honom.
Nu gick det snabbt. Han lyfter upp mig och vrider mig så jag står på knä, mina armar är korsade och fortfarande väldigt låsta. Mitt huvud trycks mot sänggaveln. "Fick du röra dig slyna? Huh? Fick du det?" Smäll. Hans hårda kuk trycks mot min fitta. Smäll. Upp och ner längst min våta öppning. Smäll. Jag bryr mig inte om smärtan, jag behöver honom NU! Hans stora kuk fyller mig. Stönet leder till en smäll. Mitt hår dras bakåt och jag biter mig i kinden. In. Ut.

Det fungerade inte riktigt idag. För mycket att tänka på. Jag struntar i att duscha, måste försöka komma på vad Nessa och Henrik håller på med. Klarar inte av hemligheter. Inte allt för långt hem ändå.

In. Ut. In. Ut.

Jag vrider om nyckeln och öppnar dörren. Min väska slänger jag på köksbordet och jag tittar in i Nessas rum för att se om hon är där. Tomt. Soffan. Tomt. Jag går mot toan och då hör jag det, kvävda stön och grymtningar. Eggande ord från en välbekant röst 'Du är så jävla skön slyna.' En smäll. Det ekar i korridoren. 'Inte än. Våga inte komma än.' Vem fan knullar min bror i mitt rum, hans brud var det ju risigt med? Kunde han inte valt Nessas rum? Nu kommer jag behöva byta lakan… Jag vågar mig lite närmare och till min chock är dörren vidöppen.

Jag känner mig som en slav. En slav som vill göra allt för sin mästare, sin mästare som gör det så otroligt himla skönt för en. Min rumpa svider, min armar värker men jag vill ha mer. Han tar ett hårdare grepp om min hals och trycker sig längre in. Jag biter mig i kinden och stönar tyst. Ena handen börjar smeka min klitoris och jag känner hur mina ben börjar skaka.

Är de seriösa? Min bror och min bästa vän. Jag blir äcklad - jag står kvar. Jag hatar tanken - jag blir våt. Kroppen lyder inte hjärnan. Jag hör att hon börjar närma sig. Min bror saktar ner. Nejnejnej, jag ska inte veta vad min bror gör när han gör det dära. Med min bästa vän. Jag står kvar - jag blir våt.

'Kom inte slyna.' Han daskar mig lätt mellan benen. Han stannar kvar i mig men det är allt. Han står blixtstilla.

Henrik ser rakt på mig. Han ser inte skamsen eller skärrad ut över vad jag nyss påkommit honom med. Han ler. Gud, det rinner längst benet på mig. Han gestikulerar att jag ska komma in och jag hinner inte tänka på det förrän mina fötter rör sig in i rummet. Jag smyger. Jag fucking smyger in i mitt egna rum och sätter mig på knä där min bästa vän står naken framför mig. Henrik ler och tittar sen på Vanessa.
Jag sitter stilla. Hans tålamod försvinner och han tar min hand, för den mot Nessas pulserande våta fitta. Jag låter honom. Jag låter honom pulla henne med mitt finger. In. Ut. Klitorisen. In. Ut.
Mitt hår dras undan från nacken och Henrik drar sina läppar från nyckelbenet upp till örat. Han biter mig. Hårt. Och jag gillar det.
Det känns inte konstigt, min storebror för just nu min träningstopp över huvudet och smeker samtidigt mina bara bröst och det känns inte konstigt. Hans hand smeker mig längst magen och leker längst mina byxor. Först då stoppar jag honom. Mitt hjärta bultar och min våta fitta skriker efter honom men min hjärna säger NEJ SLUTA DIN DUMMA IDIOT. ÄR DU ÄCKLIG ELLER?! Han stoppar direkt. Nickar och tar ut min hand ur Nessa som suckar bestört.

Henrik flyttar på mig, han lättar på repen och gör så jag står med huvudet mot fönstret istället. Det måste vara nära 40 minuter nu. Har han satt klockan? Gud, jag vill bara ha mer. Sarah skulle aldrig förlåta mig om hon såg detta. Det rinner längst mitt ben. Henrik slickar upp det snabbt, han hann dit väldigt snabbt, och sätter två fingrar i mig. Jag stönar. SMÄLL. Inte lika hårt som de andra. En till. Lite hårdare.

Jag låter min bror visa mig hur jag ska behandla min bästa vän. Jag slickar henne längst låret och smakar hennes söta saft. Hon stönar och Henrik ber mig smälla henne. Jag smäller henne hårt. En gång till. Plötsligt går han runt på andra sidan sängen och jag fortsätter, Nessas fitta spänner sig runt mina fingrar och jag vågar leta mig fram till klitorisen med tummen. Det är mycket lättare på sig själv. Henrik blinkar åt mig och ler stort.

"Gapa åt mig slyna." Det låter som Henrik står framför mig men jag måste missuppfatta och öppnar munnen. "Duktig slyna." Ett hårt tag om mitt huvud och paniken sprider sig genom min kropp. Vi är inte ensamma. Innan jag hinner reagera införs en hård kuk i min mun. Jag försöker skrika. Jag kan bita. Men jag vill inte. Jag vill inte skada Henrik, jag gillar det. Jag älskar vad han gör med min kropp. Känslan. Mitt huvud trycks längre fram och jag känner hur strupen öppnas. En tumme trycks sakta in i mitt anus och jag stönar. Tårar rinner längst min kind. Det går snabbare.

Jag känner att Nessas fitta börjar krampa och jag trycker hårdare. Henrik stirrar på mig och jag hör honom komma. Nessa sväljer och jag låter mina fingrar tryckas långt in i henne två gånger innan hon skriker ut sin orgasm. Jag daskar henne hårt och då rycker Henrik av ögonbindeln. Hon faller ihop på sängen med skakandes ben och tittar förskräckt på mig.

Sen skrattar hon…

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 3.9 / 5. Röster 32

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu