En Oskuld på Seglats (del 3)

16/03/2024 | Författare: Anonym
14 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | TonårspojkeSmå KukHetero
4.3
(33)
”Du är ju för liten, som sagt”, sa hon samtidigt som hon blottade min kuk.

Läs föregående del.

Det var nu den tredje och sista hela dagen på båten, morgondagen skulle bara bli transportsträcka hemåt igen. Jag låg och tänkte tillbaka på de två dagarna som gått och kunde fortfarande inte riktigt förstå hur tur jag haft som fått följa med Viktor på detta. Gubbarna därhemma skulle inte tro mig när jag berättar, tänkte jag. Det var knappt att jag trodde på det själv. Jag hade gjort allt man kunde tänka sig med tre så ouppnåeliga tjejer som Nanna, Andrea och Julia. Allt utan att få trycka in den på riktigt och bli av med den jobbiga oskulden. Avsugningar i all ära men idag måste jag få knulla, tänkte jag och kollade på Andrea som fortfarande sov djupt vilandes på Dannes bröst. Jag kunde inte sluta imponeras över hans självklara förmåga att få som han ville med tjejer.

Nanna hade redan gått upp och jag började känna mig hungrig så jag bestämde mig för att göra detsamma. Jag försökte ta mig ur sängen så smidigt som möjligt för att inte väcka Andrea och Danne men jag hörde hur de började röra sig när jag tog på mig mina kläder
”Förlåt för att jag väckte er, jag försökte vara tyst”, sa jag ursäktande.

”Det är lugnt klockan måste vara ganska mycket ändå va?”, sa Danne och sträckte lite på sig.

”Jag vet faktiskt inte vad den kan vara men det är inte tidigt i alla fall”, sa jag.

”Ska vi också gå upp eller?” frågade Danne Andrea som först inte verkade fatta var hon var eller vad det var frågan om.

”Nej, kan vi inte ligga kvar lite när Hampus går? Snälla.” svarade Andrea och pussade Danne lite på halsen. Han misstyckte inte alls till detta och sagt och gjort så gick jag själv över till den andra sovavdelningen där jag hörde att de andra samlats.

”God morgon, Hampus! Äntligen, vi undrade just om ni inte skulle vakna snart”, hälsade Tobbe när jag kom in i rummet. Han och Viktor satt lutade mot väggen och verkade redan ha öppnat varsin pilsner.

”Jaså, vadå då?”, undrade jag.

”Emelie fyller år idag ju, vi har förberett tårta och champagne och så men alla måste vakna först” svarade Julia som fortfarande hade på sig nattlinne. Hon kollade upp på mig och slutade sminka sig för ett ögonblick ”kommer Danne och Andrea nu också eller?”.

”Nja alltså…” jag visste inte riktigt vad jag skulle svara, om det var en hemlighet att Andrea varit otrogen igår och antagligen var det nu också.

”Ja, vadå sover dom än eller?”, fortsatte Julia.

”Inte direkt” sa jag och kollade vädjande på Nanna för att hon skulle hjälpa mig. Hon såg nöjd ut från sin plats i sängen.

”Jag tror att Danne har en ny knulldocka nu” sa Nanna och skrattade lite.

Tumult utbröt nu i rummet av alla frågor från tjejerna och hyllningar av Danne från killarna. Alla var chockade att Andrea, äntligen verkade alla tycka, hade slutat vara så tråkig och istället varit med en kille till. Nanna berättade inte att det från början varit en listig plan från hennes sida som fått Andrea att ligga med Danne. Istället berättade hon ingående hur het Andrea varit naken och hur sexigt det varit när Danne arbetade på henne bakifrån.

”That’s it, jag ska ha Andrea sen” sa Tobbe tillsist.

”Jag vill ha Andrea och framförallt Danne nu” replikerade Julia snabbt.

”Du har aldrig legat med Danne va?” frågade Kajsa.

”Haha, jo jag har faktiskt det. Men det var längesen nu, det var typ precis när vi började på gymnasiet efter en fest på Gamle Port. Då hade jag sex med honom på efterfesten, fast jag kommer knappt ihåg det nu. Men han hade inte alls lika stor kuk då för det hade jag mints i så fall, haha.” svarade hon. ”Alltså, jag måste gå och kolla om de håller på där borta nu. Din historia gjorde mig så sjukt kåt verkligen” fortsatte Julia och fläktade sig lite med sina händer. Nattlinnet döljde nätt och jämnt hennes rumpa när hon försiktigt smög sig in till Andrea och i mitt tycke världens lyckligaste man just då.

”Är det någon Danne Inte har legat med egentligen” skrattade jag.

”Ja det skulle väl vara Emelie då”, svarade Viktor. ”Fast jag kanske borde tillägga än. Han har inte legat med Emelie än”. Jag kunde inte tolka hans tonläge när han sa det men jag antog att han inte haft någon framgång i sina försök att förföra Emelie kvällen innan heller.

”Var är hon förresten?” undrade jag.

”Hon är däruppe. Kan inte du gå och snacka med henne, se till att hon inte kommer ner så börjar vi göra i ordning med tårtan och sådär. Nu tar det väl kanske en stund till om Julia skall få sitt och sådär” sa Nanna som hade börjat smeka Viktor ogenerat på benet. Jag kollade på Tobbe och Kajsa som också såg sugna ut på att jag skulle lämna dom ensamma. Men inte mig emot tänkte jag, jag var gärna ensam med Emelie en stund.

Jag gick upp på däck och såg att hon låg och solade framme i fören. Hon hade tagit med sig en kudde upp och bredvid henne stod ett glas rosévin och en halvfull flaska. Hon lyssnade på sin mp3 så hon hörde mig inte när jag kom. Hon hade en röd bikini med snörning på sig. Vad är grejen med denna snörning som alla tjejer hade tänkte jag och satte mig ner bredvid henne. Hon hade fortfarande inte upptäckt mig och medan jag beundrande iakttog hur hon ligg-dansade lite lätt så funderade jag på hur jag skulle göra för att inte skrämma henne. Jag lyfte min hand så en skugga full över hennes ansikte. Hon öppnade då ögonen.

”Grattis på födelsedagen”, sa jag.

”Tack så mycket Hampus!”, sa hon glatt och sträckte ut armarna för att krama mig utan att sätta sig upp. Jag la mig ner och kramade henne och passade i samma stund på att sno åt mig en kyss.

”Haha, vad gör du?”, skrattade Emelie förvånat.

”Äh, födelsedagskyss klassiskt”. Jag hade glidit ner vid hennes vänstra sida och lutandes på min armbåge hade jag kvar min hand på hennes mage.

”Skål för det!”, sa Emelie förtjust och räckte mig flaskan. Vi skålade och hon drack ur och fyllde på ett nytt glas åt sig själv. Jag flyttade bort min hand från hennes mage men hon tog den snabbt och la tillbaka den ”fortsätt att klia mig lite, jag älskar det”.

”Vad gör alla de andra förresten?”. Jag berättade om vad som hänt igår medan jag förde min hand över hennes mage, då och då ställde hon någon fråga eller skrattade till. Jag fortsatte berätta om Julias reaktion och att jag fått order att gå upp hit. Min hand trevade sig sakta upp mot hennes bröst när jag talade. Med långfingret började jag följa hennes bikinitopp och hon verkade inte ha något emot detta. Hon hade slutat ställa frågor och låg nu bara stilla, mitt hjärta rusade när jag vek undan hennes bikini så att hennes högra bröst blottades. Jag kramade om hennes bröst lite och hon kollade upp på mig.

”Så nu är det bara vi två som inte har haft sex med någon på båten då?”, sa hon lugnt och sneglade ner på min hand som fortfarande masserade hennes ena bröst.

”Ja, men vi kan ändra på det om du vill”, hörde jag mig själv säga och mindes samtidigt att Nanna sagt att jag skulle få ligga med Emelie idag.

”Det tror jag säkert”, skrattade hon lite och satte sig upp. Hon förde sitt glas till munnen och tog en klunk samtidigt som hon rättade till sin bikini igen. Tyst så förbannade jag mig själv för att jag gapat efter mycket, visst idag måste jag satsa mer men med Emelie? Kom igen, inte ens Danne får ligga med henne.

”Jag vet inte vad det är hos dig Hampus, du är så oskuldsfull och liten. Det är inte alls likt mig jag gillar vanligtvis bara äldre killar. Eller i alla fall killar som får plats med hela mitt bröst i sin hand”, sa hon och skrattade. ”Så jag är ledsen Hampus, det är inte du. Det är mina bröst som är för stora för dina händer helt enkelt bara. Om du ändå bara var lite större…”, fortsatte hon roat.

”Haha, aja skit också. Men varför har du inte sex med någon då?”, frågade jag.

”Haha, vad är det för fråga?”.

”Ja, jag märker ju att du blir kåt” fortsatte jag och drack direkt ur flaskan.

”Jag brukar inte bara ha sex med folk sådär heller, jag har faktiskt aldrig haft ett one-night-stand. Jag gillar att vara lite ouppnåelig och så vet du”, sa hon och la sig med huvudet i mitt knä.

”Jo, det lyckas du ju med. Finns nog inte en kille jag känner eller i Göteborg nästan som inte trånar efter dig… och skall jag vara ärlig tror jag att de andra tjejerna stör sig lite på att du är så pryd. Men om du ändå skulle ligga med någon här på båten vem skulle du valt då?”, sa jag och strök samtidigt med mina fingrar på hennes hals och runt hennes vackra ansikte.

”Det var värsta vad du undrar massa då, haha. Men du har nog lite rätt, Nanna gillar inte tjejer som inte ligger runt. Sen är jag verkligen inte pryd heller, jag hatar när folk kallar mig det, bara mån om mitt rykte. Skulle en pryd tjej hålla på såhär?” hon tog mitt pekfinger och mitt långfinger och började smeka sina läppar med dom. Långsamt öppnade hon munnen och lät dom glida in. Hon kisade lite med ögonen när hon sög på mina fingrar. Detta gjorde mig galet upphetsad.

”Du undvek min fråga, vem vill du ligga med?” envisades jag.

”Vad jobbig du är”, skrattade hon och vände sig om så att hon låg på mage. Hennes bikiniunderdel hade glidit in lite men hon brydde sig inte om att fixa det, istället så kollade hon på mig och såg att jag spanade in hennes rumpa.

”Hur ser den ut tycker du? Har pilates-träningen gett några resultat eller?”, sa hon glatt.

”Verkligen, Jessica Alba kopia typ. Svara nu” sa jag.

”Okej. Låt mig se…” hon tog sin högra hand och började föra den upp längs mitt ben, från byxlinningen och ner gick det ett kardborreband som hon långsamt började knäppa upp ”Du är ju för liten, som sagt”, sa hon samtidigt som hon blottade min kuk. ”Ojdå, alldeles för liten verkar det som. Har denna ens växt tonåring än?”, log hon och började runka långsamt.

”Viktor vill ju så gärna så kanske han, fast inte nu om han har legat med Nanna. Då ville han nog inte tillräckligt gärna, haha.” Jag fick allt svårare att koncentrera mig på något annat än att inte komma. ”Tobbe är fettskön och så men vi är bra kompisar.” Hon lutade fram huvudet och smakade lite på min pung. ”Får väl bli Danne då, det är något speciellt med honom inte bara för att han ser väldigt bra ut. Egentligen så tänder man väl inte på killar som ligger så mycket fast han är annorlunda. Vet inte varför”, hon kollade på mig jag var på väg att sprängas.

”Nu får du komma”, sa hon och jag kom samtidigt som jag hörde jag-må-hon-leva sjungas. ”Jag älskar att få dig att komma fast nu måste jag gå runt och vara kåt”, viskade hon när hon reste sig upp och mötte upp de andra.

Jag torkade av mig och knäppte ihop badbyxorna igen, mitt stånd ville inte lägga sig så jag avvaktade lite med att gå bort till firarna. Jag kollade på Emelie när hon gick runt och kramade alla en efter en, hon hade knutit en sarong runt midjan men detta gjorde nästan att hennes rumpa såg ännu skönare ut. Hon kom fram till Danne sist, han hade inte badkläder på sig istället hade han en fullt uppknäppt skjorta och ett par mjukisbyxor. Det syntes att han verkligen inte behövde skämmas över vad han hade därunder. När Emelie kom fram till honom så viskade han något i hennes öra, hon skrattade och slog till honom på armen lite lätt och viskade något tillbaka. Jag gick bort till Viktor som besviket kollade på när Danne höll om Emelie bakifrån med händerna på hennes mage. Födelsedags-tequilan flödade och stämningen var god.

”Öppna Champagnen!”, tjoade Julia som hade ett långt svart tight linne på sig.

”Okej, aaaa jag vågar inte”, skrek Emelie och skakade flaskan. Korken flög upp och hon sprutade champagne på alla. Hennes bröst hoppade när hon glatt gungade upp och ner medan hon sprutade.

”Haha nej inte på mig! Hjälp!”, Julia tog skydd av mig för att komma undan. Hon kramade om mig hårt och jag passade på att återigen klämma på hennes sköna rumpa.

”Men Hampus då, vad gör du? Haha.”, skrattade Julia.

”Det är inte gratis med beskydd nuförtiden”, skrattade jag.

”Okej! Idag kör vi! Inget tvek nu på någon! Och ingen pryd-Emelie nu haha!”, skrek Nanna.

”Lägg av! Jag är inte pryd, okej!?”, svarade Emelie lite förnärmat.

”Vad bra, för vi ska leka snart och jag bestämmer reglerna. Sen skall du få din present också men först måste jag bada, jag har champagne överallt!”, fortsatte Nanna och hoppade i tillsammans med Kajsa.

Jag tog tag i Julia för att slänga i oss båda. ”Vänta låt mig ta av mig linnet först bara”, sa hon och vände sig om. Jag följde med hennes linne upp när hon tog av sig det och stannade vid hennes bröst. Jag kramade om dom där jag stod bakom henne, jag kunde inte avgöra om hon eller Emelie hade störst bröst, klart var i alla fall att de kändes ljuvliga. Polarens syster, mitt kompisgängs självklara sexsymbol nummer ett stod framför mig i bara ett par minimala stringtrosor och jag masserade hennes fylliga bröst.

”Ville du bada eller vill du bara tafsa?”, sa hon och hoppade i. Strax efter hoppade Viktor, Tobbe och Danne i. Alla körde näck så jag kände inte att jag hade något val annat än att dra av mig mina byxor också, trots att jag skämdes för att göra det. Snabbt drog jag ner dom och hoppade i. Kvar på båten stod nu bara Andrea och Emelie. De skulle just hoppa i när Nanna skrek:

”Vi vill se en bikiniöverdel och en bikiniunderdel kvar på båten när ni hoppat i!”. Andrea som nu verkade helt ha släppt på sina hämningar drog snabbt av sig sin topp och hoppade i.

”Va inte så pryd Emelie!” ropade Danne.

”För den sista gången, jag är inte pryd!”, hon vände ryggen till och drog i snörena på sin bikini så att den föll till marken. Hon stod kvar på båten med sin stjärt mot vattnet men med benen tätt ihop så ingen kunde få sig en glimt av hennes fitta. Hon tog emot våra applåder innan hon hoppade i baklänges.

Julia var borta vid stegen till båten, jag simmade bort till henne under vattnet och dök upp precis framför henne.

”Vad du skräms!”, skrattade hon och la sina armar runt min hals. Jag kramade henne så att hennes bröst trycktes emot mig. Jag försökte lägga andra handen på hennes rumpa men sjönk så fort jag släppte stegen. Hon hade sina ben runt mig och jag kände mitt stånd mot hennes trosor. Hon hängde sig bakåt med sina händer om min nacke och kollade på mig, hennes bröstvårtor ömsom syntes ömsom doldes av vågorna. Hennes mörka hår låg slickat bakåt och hon kollade på mig porrigt, jag visste att hon kunde känna att jag hade stånd.

”Jag måste nog bli knullad igen sen känner jag”, sa hon och juckade två gånger mot min stenhårda kuk.

Nanna tryckte sig förbi på stegen och avbröt stämningen lite, snart va alla där och hetsade Emelie att gå upp efter Nanna.

”Vad löjliga ni är, måste ni kolla?”, sa Emelie som tvekade på att gå upp för stegen samtidigt som Julia fortfarande hade en arm runt mig.

”Gå upp bara Emelie, sluta vara så löjlig. Alla kommer få se den tids nog ändå”, sa Nanna från däck. Emelie tvekade men klättrade sedan upp snabbt och knöt på sig sin sarong. Danne la sig bakåt i vattnet, ”Jag Ska knulla den där sen”.

”Bär upp mig Hampus”, sa Julia och la återigen sina ben runt min midja. Jag tog ett tag om henne och började klättra upp för stegen.

”Ah, tappa mig inte”, skrattade Julia och höll hårt i mig. Jag la båda händerna på hennes rumpa och lyfte upp henne lite så hon kunde ta ett nytt grepp när vi kommit upp på däck.

”Gå och lägg er där borta mot väggen”, beordrade Nanna. Julia flyttade sitt hår åt sidan och började kyssa mig när jag bar bort henne. Långsamt satte jag mig ner och hon tog emot med sina ben så att jag kunde lägga mig på rygg. Hon satt nu gränsle över mig med sina våta svarta trosor mot min kuk. Hennes hud var knottrig av kylan från vattnet och hennes bröstvårtor helt styva. Jag hade mina händer på hennes rumpa och jag såg att Viktor och Tobbe kollade på henne där hon stod på alla fyra över mig och kysste min hals. Jag önskade att jag kunde vara deras ögon också och se det dom såg med.

”Seså lägg er bredvid Hampus nu, Danne längst till vänster, sen Tobbe, Viktor och Hampus. Om ni tar på er något så kommer ni ångra er”, sa Nanna.

Julia klev av mig och ställde sig med de andra tjejerna. Kvar var vi killar, alla satt och drog i sina snoppar för att göra dom större och snart hade vi alla stånd. Nanna hade placerat oss från vänster till höger efter kukstorlek och jag blev glad av att upptäcka att Viktor inte heller var särskilt välutrustad. Jag uppskattade den till omkring 14-15cm men tjockare än min vilket inte var konstigt då jag ännu inte var helt utvecklad.

”Okej vi ska köra en lek och se vem av oss som är den bästa deep-throataren”, skrattade Nanna. ”Det går till som så att man börjar på den minsta kuken, klarar man den går man vidare till nästa. Den man stannar på får man suga av en stund, för att ingen kille skall bli utan så försvinner killen ur spelet när han blir tagen av en tjej. Som sagt inget tvek nu, jag är domare och Andrea börjar”, förklarade Nanna.

Tjejerna fnittrade när Andrea gick fram till mig och svalde direkt hela min kuk, hon fortsatte utan vidare till Viktors som inte heller var några problem. När hon kom till Tobbes var det som att hon bestämde sig för att stanna. Hon la sig långsamt ner och började suga mer än deep-throata. Nästa tjej var Kajsa, hon hade vissa problem redan med min kändes det som och på Viktor tog det stopp. Bara Julia och Emelie kvar nu då, win-win kände jag när Julia kom fram, hon tog in hela direkt men fortsatte suga några sekunder innan hon gick bort till Danne. Om hon klarade den skulle inte Emelie få chansen på Danne utan skulle få suga av mig. Julia la sig ner och tog långsamt in hela Dannes kuk.

”Okej Emelie, du får suga av Hampus verkar det som. Sådana är reglerna”, sa Nanna.

”Men du måste ju ge henne en chans på min först eller?”, sa Danne besviket.

”Jag löser inte det ändå”, sa Emelie och gick fram emot mig. Hon hade bara sin sarong runt midjan och sin bikinitopp. Jag kollade på de andra och såg att alla tjejerna slutat suga för att se på när Emelie tog hand om mig. Hon la sig ner som hon legat tidigare och tog in min kuk i sin mun, hennes hår föll över ansiktet så att man inte kunde se men jag höll snabbt upp det igen. Nu sög alla tjejerna av sin kille och märkte inte hur Nanna filmade det hela.

”Okej, den jag drar av trosorna på ska knulla sin kille”, sa Nanna medan tjejerna fortsatte suga. Emelie verkade vilja säga något men ångrade sig när Nanna sa ”vad skönt att ingen är pryd”.

Nanna gick fram till Kajsa och lättade på hennes trosor. Smidigt satte hon sig på Viktor. Jag var tacksam för att jag redan kommit en gång idag och för att jag var berusad, för det gällde att inte komma för tidigt och riskera att missa chansen. Nästa tjej var Julia, Nanna tog ett tag i hennes string och drog sakta ner dom över hennes rumpa så att Julia skulle kunna sätta sig på Danne. Han sträckte ut sina armar åt sidorna när hon lutade sig framåt och satte hans stora kuk mot sin slida och sen lät den glida in när hon satte sig på den. Hon liksom dansade med bara rumpa på den upp och ner långsamt samtidigt som hon lutade sig framåt så att hennes bröst hängde vid hans ansikte. När det var Andrea’s tur så vände Tobbe henne om direkt, vilket inte Nanna hade något emot. Det var tydligt att det var hennes Jlo-rumpa han ville åt. Andrea skrattade lite men vände upp sin stolthet mot honom och lät precis lika sexigt som dagen innan när han knullade henne.

”Du har ju inga trosor på dig Emelie som jag kan ta av. Men Hampus du ska lägga dig på taket här och sen ska du ta hans oskuld. Det är din present Emelie. En alldeles egen oskuld.”, sa Nanna.

Jag la mig omedelbart på taket som jag nyss lutat min rygg emot. De andra knullade fortfarande men hade nu uppmärksamheten på Emelie också som tvekande kom fram till mig.

”Jag vet inte alls…”, sa hon.

”Kom igen var inte pryd nu”, sa Nanna trött.

”Okej men bara toppen då, det räknas eller?”, svarade Emelie och satte sig över mig. Nanna drog av henne sarongen och de andra hade slutat knulla nu och kollade istället på Emelie. Hon tog tag i min kuk och jag kände mig nästan svimfärdig. Hon satte den mot sin fitta och lät toppen glida in.

”Okej, okej den är inne nu. Räcker det eller?”, sa Emelie.

”Kom igen nu tjejen, knulla honom”, sa Andrea och snart började de skandera ”Knulla honom, Knulla honom”. Emelie skrek till när hon lät hela glida in, jag trodde inte det var sant Göteborgs hetaste 18åring höll på att ta min oskuld.

”Detta är så sjukt opassande”, fortsatte Emelie efter att hon juckat några gånger.

”Nej det som är opassande är att du aldrig låter dessa komma ut och leka”, sa Nanna och drog av henne bikiniöverdelen. Jag började klämma på hennes bröst och hon började rida mig igen.

”Såja knulla henne” ”Shit hon knullar honom verkligen”. Emelie lät sig svepas med och hon red mig allt intensivare samtidigt som Viktor smiskade henne och Danne och Nanna lekte med hennes bröst.

”Lägg dig ner på magen Emelie” ”Kaninknulla henne Hampus”, uppmanade Nanna och vi lydde. Jag låg på henne och knullade henne så snabbt jag kunde. Jag anade hur Nanna snabbt tog hennes armar och fäste dom med handklovar runt en del av masten. Jag kände hur jag var på väg att spruta ner hennes varma fitta. Hon stod nu på knä med händerna fastspända och ryggen svankad, samtidigt som hon blickade bak på mig. Hela min kuk pulserade och jag skakade i hela kroppen när jag drog ut min kuk sprutade på henne.

”Det är drop-in hos Emelie nu ett tag till”, sa Nanna och Danne slängde sig över henne som ett hungrigt djur. Emelie som nu var rejält upphetsad förlikade sig snabbt med sitt öde och tog tacksamt emot Danne när han fullbordade sin femling.

Nöjt gick jag ner för att ta på mig något, från det ena sovrummet hörde jag hur Tobbe och Andrea fortfarande höll på. Jag gick in i det andra som var tomt och letade efter mina kalsonger när jag hörde någon bakom mig. Jag vände mig om och fick direkt en knuff i bröstet. Det var Julia som följt efter mig och som nu stod framför mig i bara trosorna.

”Du vet, jag blir svartsjuk när du gör sådär, jag trodde det var du och jag nu”, sa hon och smög ner under täcket bredvid mig. Hon tog av sig sina trosor och jag sa inget bara kollade på henne. Hon öppnade täcket och jag kollade på henne där hon låg helt naken lite på sidan. Hennes bröst såg mjuka och sköna ut, de kanske inte var större än Emelies men nog var det de finaste bröst jag sett tänkte jag. Hennes fitta var helt len och hon lyfte lite på sitt ben när jag kollade på den. Jag strök undan lite hår från hennes ansikte och la mig på henne.

”Detta blir enda gången vi knullar så dra ut på det så länge du kan för efter i natt så är du bara min lillebrors kompis igen. Men framtill dess skall jag ge dig något att runka till i framtiden och något att skryta för kompisarna om, så njut nu och använd mig hur du vill. I natt går jag med på allt.”

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.3 / 5. Röster 33

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu