En Oskuld på Seglats (del 2)

14/03/2024 | Författare: Anonym
13 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | GruppsexUng ManHetero
4
(29)
Hennes ljud när Danne pumpade henne va de mest upphetsande jag hört.

Läs föregående del.

Jag vaknade med en sprängande huvudvärk och va helt torr i munnen, solen lös in genom ett fönster på båten. Jag kom inte ihåg hur och när jag hade gått och lagt mig, men jag mindes hur Julia hade känts. Jag styvnade där jag låg halvt vaken, halvt sovande och tänkte på hur hon gnidit sin fitta mot mitt ansikte tills hon kom och hur hon svalt min kuk. Mina tankar avbröts av att torrheten i munnen gjorde sig påmind igen, jag slog upp ögonen och spanade efter något att stilla törsten med. Jag va i den större av sängavdelningarna men jag måste ha däckat riktigt hårt för jag hade inte märkt när de andra gått upp, nu va det bara jag och Emelie kvar under däck. Hon låg någon meter till höger om mig och jag följde hennes stora bröst försiktigt röra sig upp och ner när hon andades. Hon hade ett stort löstsittande linne på sig, det hade dock åkt upp lite över naveln och skapat ett oavsiktligt avstånd ner till hennes vita spetstrosor. Hon måste ha sparkat av sig täcket i värmen för det låg nu runt hennes högra vad. På en avsats just vid henne stod en cola-flaska, jag flyttade min kropp närmare henne och böjde mig för att ta flaskan. Min blick fastnade på hennes trosor, när jag nu va böjd över henne kunde jag se hur trosorna avslöjade konturerna av hennes fitta. Min hand hade omedvetet sökt sig ner mot min kuk men nu tvingade jag den att greppa cola-flaskan, jag skruvade av korken och tog en klunk. Smaken som mötte mig va inte den jag hade förväntat och jag började hosta högt och okontrollerat.

”Men Hampus, är du okej?” jag kände Emelies hand på min rygg. ”Ja, usch jag visste inte att det va rom i den här colan. Vill du smaka?” jag vred mig runt mot Emelie som nu satt bredvid mig.

”Haha, nej det är lugnt jag klarar mig.” hon kollade på flaskan som vilade mot mitt lår, jag hade helt glömt av mitt rasande stånd i kalsongerna. ”Oj, det va värst vilket bra humör du hade vaknat på då, hur kommer det sig? Du låg väl inte och smygtittade på mig när jag sov hoppas jag?” sa hon uppenbarligen road av situationen samtidigt som hon lutade sig framåt som om hon behövde vara närmare den för att kunna se ordentligt.

”Nja, alltså jag kunde inte undvika att kolla när jag skulle ta flaskan och sådär, du låg ju och sov precis vid den” sa jag och täckte ståndet med min fria hand. ”Du är så söt när du är generad Hampus, men du behöver inte skämmas många killar tycker att jag ser bra ut”.

”Ser bra ut? Snarare ser perfekt ut va?” sa jag och kände mig i samma ögonblick patetisk som ens försökte ragga på någon så ouppnåelig som Emelie. ”Ah, vilken liten charmör du är”, hon böjde sig mot mig och gav mig en puss på kinden.

”Nu går vi upp till de andra va? Jag måste byta om till min bikini och en gentleman skulle låta mig göra det UTAN att smygtitta”. ”Nej, visst självklart inte…” började jag men Emelie avbröt mig ”fast jag klandrar dig inte om du vill göra det ändå”.

Hon stod på golvet två meter framför mig, den hand jag hade försökt dölja mitt stånd med jobbade nu allt snabbare upp och ner. Hon korsade sina armar och greppade sitt linne med båda händerna, långsamt drog hon det över huvudet och släppte ner det på golvet. Hennes bröst va perfekt formade, de små bröstvårtorna va helt styva, hon gillade uppenbarligen att ha min fulla uppmärksamhet. Hon fnittrade till och vände sig, hennes trosor va av modellen hipster och spände åt helt underbart på den välsvarvade rumpan. Hon böjde sig framåt när hon drog ner trosorna och jag kände hur jag närmade mig klimax när hon visade upp sin fitta för mig. Detta va helt sjukt, framför mig stod Göteborgs kanske allra hetaste 18-åring helt naken och hon verkade älska det, polarna därhemma skulle aldrig tro mig. Jag släppte ur mig ett högt stön när jag kom. Emelie bara skrattade när hon nu skyndade att få på sig bikinin ”detta blir vår lilla hemlighet”.

”Tack för igår Hampus” tjejerna skrattade när jag kom upp på däck. Julia hade uppenbarligen berättat om hennes lilla lek med mig igår. ”Tack själv” sa jag glatt och drog mig bort mot killarna som hängde i fören av båten.

”Tack för hjälpen igår gubben” sa Tobbe och räckte mig handen. ”Jag hade aldrig klarat det utan dig”. ”Haha, håll käften Tobbe” stämningen va upprymd när jag stolt berättade om gårdagen.

”Jag är stolt över dig brorsan, vad va det jag sa? Moderskänslor va?” sa Viktor. ”Ja, just det. Haha. Hur gick det för dig då, löst Emelie än eller?” frågade jag.

”Nej, hon är fan omöjlig. Jag klistrar hur mycket som helst det enda jag får är hånglet, dessutom håller Nanna på hela tiden men om jag gör något med henne så kan jag verkligen glömma Emelie. Det är jobbigt för jag är så sjukt kåt och jag vet ju att Nanna är ett gött knull”.

”Du får en sista dag på dig, imorgon så tänker jag sätta på henne.” sa Danne som att det vore det mest självklara i världen att han skulle få det om han ville det. ”Det ger du fan i Danne” sa Viktor lite halvupprört. ”Ta det lugnt, du får ju en hel dag till på dig det måste du väl klara av ändå?”

Vi låg och kollade på tjejerna som nu hade höjt volymen något på stereon och långsamt börjat starta festen igen. Andrea stod med ryggen emot oss, hon hade en vit kort t-shirt på sig som slutade en bit ovanför naveln. Hennes bikiniunderdel va ett mellanting mellan string och bikini och lämnade inte mycket åt fantasin. Nu stod hon där och rörde vant sin fylliga rumpa i takt till latinorytmerna som strömmade ur högtalarna. Danne log lite och sa ”Dessutom vill jag nog ha Andrea först. Jag är sugen på hennes stora booty”. ”Haha. Kom igen nu Danne, hur hade du tänkt lösa det då? Visst att hon kan vara en sjuk tease men du vet att hon har pojkvän och att han är den enda som någonsin fått hänga in den i henne” sa Tobbe tvivlande. ”Ja, men jag har en känsla att turen har kommit för kille nummer två nu. Plus att Nanna har sagt att ingen tjej ska lämna båten oknullad, så där har jag en bra wingman!”.

”Hej, Jlo! Kom hit lite!” ropade Danne mot Andrea. ”Jlo? Haha varför säger du så?” svarade Andrea undrande. ”Ni har samma tighta ass bara. Man vill bara klämma på det”. ”Va dum du är, så stor rumpa har jag faktiskt inte” sa Andrea och spelade förolämpad. ”Jasså? Kom hit då så att jag får ta mig en närmare titt på dig istället.” ”Du kan komma hit istället. Och ta Hampus med dig!” ropade Nanna tillbaka.

Vi gick över till tjejerna och Nanna vinkade ner mig mellan henne och Julia, tydligen va det Tequila som gällde idag och det va inte lönt att försöka komma undan när shotbrickan skulle tömmas. ”Andrea kom igen, de två sista är dina nu!” tjöt Nanna glatt. ”Är du galen eller? Jag kommer bli jättefull snart, jag känner mig redan full liksom”. ”Perfekt det är det vi vill ju!” hetsade Nanna på. Andrea himlade med ögonen men gjorde som Nanna sa. Jag kollade på henne när hon snabbt tog båda shotsen med Danne tätt bakom sig. Hon va verkligen otroligt vacker med sitt mörka hår och sina fantastiska smilgropar. Hon stod lutad mot Danne och vaggade lugnt sina höfter från sida till sida i takt med musiken. Danne hade sina händer innanför bikinikanten, vilandes på hennes ljumskar, så att fingrarna va vinklade utåt och tummarna, som va på bikinins utsida va vinklade inåt.

”Visst är hon sjukt het Andrea, tycker du inte det? Hon är så oskuldsfull men ändå porrig du vet. Jag skulle älska att se henne bli tagen riktigt hårt.” viskade Nanna till. ”Ajo, absolut. Det skulle inte varit helt fel” svarade jag avvaktande.

”Andrea, Hampus vill att du tar av dig tröjan. Han vill få se dina bröst” ropade Nanna. ”Va, nej. Det sa jag inte alls…” började jag. ”Ja, gör det Andrea. Vi har heller aldrig sett dem” fyllde Kajsa i. ”Haha, nej det vill jag inte.” ”Danne, hjälp henne av med tröjan då.” uppmanade Nanna Danne som flyttade upp t-shirten upp till brösten så att hennes fina mage blottades. ”Danne, lägg av!” fnissade Andrea och vände sig om för att undvika att han tog av henne tröjan. ”Det hade faktiskt inte skadat om du va lite naknare av dig Andrea” sa Danne uppfostrande samtidigt som han återigen placerade sina händer innanför bikinikanten men denna gång med händerna på hennes skinkor. ”Jag vet att du inte tycker det, jag vill egentligen men du vet att jag inte kan” svarade Andrea och tog en klunk cider.

När kvällen kom fortsatte festen under däck, alla va ordentligt i gasen av alla shots. Vissa mer än andra speciellt Viktor som hamnat i en ond spiral där alla hetsade båtens kapten att dricka föredömligt och Andrea som varit extra utsatt under drickleken där man fick dela ut klunkar till varandra.

”Jag vet, vi kör sanning eller konsekvens!” ropade Nanna uppspelt. ”Okej men inte för elaka saker då?” vädjade Emelie. ”Haha, jo det är klart annars blir det inte kul ju” sa Julia, ”precis det måste vara vågat annars är det ingen idé” instämde Tobbe. ”Aja, var går gränsen för vad man måste göra då? Vid kyssen?” sa Andrea lite nervöst och möttes bara av skratt från resten av gruppen. ”Vi får väl se var vi slutar bara” sa Daniel och satte igång leken med att på konsekvens be Julia hångla upp Emelie. Detta kan bara sluta bra tänkte jag när jag såg de två passionerat kyssa varandra. Lite nervös va jag ändå för att de andra skulle håna mig om jag behövde visa upp min barnsliga 12,5a, så därför valde jag mest sanning. Detta va jag ganska ensam om så därför tappade de andra snabbt intresse i att fråga mig. Sakta men säkert blev konsekvenserna mer och mer vågade mellan klassikerna att dricka eller hångla. Julia gav Viktor en lap-dance i bara trosorna, Tobbe körde helikoptern och Nanna fick ge Danne en, en minuts lång avsugning.

”Okej, nu vet jag inte men det känns som att det börjar spåra ur lite” sa Andrea när Nanna va klar med avsugningen. ”Är du avundsjuk för att du inte fick suga av honom?” retades Nanna. Andrea som fortsatt hänga med Danne hela kvällen log med sina smilgropar och såg lite förnärmad ut ”nej, det är klart att jag inte är va dum du är”. ”Man kan inte sluta så iallafall, inte efter att jag fick göra det. Har du ens fått göra något?” sa Nanna. ”Nej, okej jag förstår det. Ja det har jag väl, druckit oså plus kysste Kajsa innan” sa Andrea. ”Bra, sanning eller konsekvens då?” frågade Nanna tillbaka och såg lurig ut. ”Sanning” sa Andrea. ”Neeeej! BU! Kom igen, ingen kör sanning längre Andrea!” skanderade alla. ”Aja, fine. Jag tar väl konsekvens då. MEN jag kommer inte suga av någon eller sådär”. ”Nej det behöver du kanske inte” började Nanna ”men du och Danne ska sova nakna i en stängd sovsäck i lilla sängavdelningen, vill ni inte göra något så gör ni inte det”. Jubel utbröt på båten och försöken från Andrea att protestera togs inte på allvar. ”Okej, okej!” skrek Danne högt ”ingen har frågat mig, men jag köper det men då ska Nanna och Hampus vara de som delar lilla sängavdelningen med oss…”.

Sagt och gjort, någon timme senare va det dags att dra sig tillbaka. Danne och jag hade redan gått in och lagt oss och väntade nu på tjejerna. Danne va uppspelt där han låg i sovsäcken, jag kollade på hans kuk, han hade redan stånd. Den va verkligen extremt stor, jag undrade om 21cm verkligen kunde räcka. ”Jag sa ju att jag skulle få henne, planen har funkat perfekt” sa han och blinkade åt mig.

Nanna kom in och drog snabbt och ogenerat av sig kläderna så att hon endast hade de minsta trosor jag någonsin sett på sig. Hon skuttade glatt upp i sängen och fram till Danne. ”Åh jag önskar att jag skulle få den nu” sa hon och drog några drag på hans kuk. ”Vad stoppar dig?” frågade Danne, ”first thing first Danne, nu är det Andrea som ska pumpas, dessutom har jag Hampus att tänka på” sa hon och kröp in under mitt täcke.

”Åh, Nanna måste jag göra detta?” Andrea stod i ingången till rummet och kollade på oss. ”Ja, det är heligt löfte” svarade Nanna. ”Okej då… men ni får lova att inte säga något till Lasse” sa hon när hon började klä av sig. ”Det är lugnt, vi ska bara sova” sa Danne. Hon kröp med t-shirt och trosor försiktigt ner i sovsäcken och tog av sig i den så att vi inte kunde se något.

Nanna släckte lampan och gränslade mig i samma rörelse, hon tog tag i mina armar och tryckte dem mot sängen och lutade sig fram ”åh, jag är så sjukt våt” viskade hon upphetsat i mitt öra och kysste mig först på halsen och nacken och sen på munnen. Jag frigjorde mina armar från hennes grepp och tryckte henne emot mig, hon va inte lika kurvig som Julia kvällen tidigare men hennes rumpa kändes sjukt skön när jag greppade tag i den hårt med mina händer. Den va liten och fast och det kändes som att jag fick plats med hela i mina bägge händer. Jag mindes hur hon teaseat mig dagen innan och jag va bara tvungen att få känna på hennes fitta så jag välte ner henne på min sida så att jag hade ryggen mot de andra, som smågnabbade bakom min rygg ”Inte så Danne. Haha sluta”. Jag kysste henne och kramade om hennes fasta bröst, min hand rörde sig ner över hennes mage, hon andades intensivt och spände sin mage så att jag kunde känna de små magrutorna under min hand. Hon verkade läsa mina tankar för hon drog ner trosorna när jag närmade mig. Jag kupade hennes fitta med min högra hand och lät mitt långfinger sakta glida in i henne. Uppskattande tryckte hon mitt ansikte mot sina bröst.

”Ta av dig dina kalsonger” befallde hon mig och jag gjorde som hon sa. Hon kysste mitt bröst samtidigt som hon förde sin hand upp och ner längs mitt ben, över min pung och tillslut upp på snoppen. Hon slutade kyssa mig och kollade först på mig och sen ner på min snopp i hennes hand. ”Vilken miiiniii…!” utbrast hon och tände en liten sänglampa som för att se den bättre. Jag försökte täcka den men Nanna tog bort mina händer, ”Kolla Andrea, vi måste jämföra med Dannes. Kom ut ur sovsäcken”. Nanna fortsatte att smeka mig medan de klev ur sovsäcken. Danne viskade något i Nannas öra och la sig sedan bredvid mig, sen kom Andrea och satte sig på knäna bredvid Danne. Hon verkade mer avslappnad nu och brydde sig inte om att skyla sina små toppar till bröst. Jag kollade på dem, de va verkligen små men det klädde henne, hon va om möjligt ännu vackrare naken.

”Nu kan vi väl få ligga var för sig eller? Det kommer inte gå att sova två i sovsäcken oavsett hur full jag är” frågade Andrea Nanna lite överraskande. ”Nja, egentligen inte men vi säger såhär. Om du först lägger dig där Danne ligger i ljuset så att vi får en god titt på dig. Och sen Danne lägger sig över dig och du håller om och kysser honom i 10 sekunder, så okej då”. Andrea tänkte lite tvekande efter och jag märkte hur Nanna utan att släppa blicken från henne började pilla på sin mobil som legat precis vid lampan. ”Aja, okej skitsamma” sa Andrea och la sig ner, tre par ögon stirrade trånande på hennes slätrakade fitta som såg overkligt perfekt ut. ”Nå ska du kyssa mig snart eller?” frågade Andrea märkbart smickrad av den tystnad som uppstått av hennes nakenhet och utan att notera att Nanna nu filmade med sin mobil.

”Wow du gör dig verkligen på film Andrea” sa Nanna när 10 sekunder gått. ”Vad menar du?” ”Jag menar att jag har en film på min mail nu där du och Danne ligger nakna och kysser varandra”. ”Va!? Är du dum i huvudet? Jag trodde vi va kompisar” sa Andrea bestört och satte sig upp hastigt. ”Ta det lugnt, jag ska radera den så länge du gör vad jag vet att du egentligen vill och slutar tänka på den där pojkvännen hela tiden” sa Nanna kallt och flyttade sig nära Andrea. ”Vad menar du, jag tänker inte göra något alls” ”Det tror jag nog visst om du inte vill att alla ska få se dig naken, slappna nu bara av och gör som jag säger” hon lutade sig fram och kysste hennes hals.

Andrea ryggade tillbaka för en sekund men sträckte sedan bak sin nacke för att Nanna skulle kunna komma åt bättre. Danne som befann sig bakom Andrea kysste henne nu igen medan han långsamt la henne ner på rygg. Nanna kysste sig ner över hennes mage ner förbi de rundade höfterna och längs ljumskarna till hon kom till klittan. ”Nanna jag vet inte…” nästan viskade Andrea ”sch, sch, sch” sa Danne och fortsatte kyssa henne samtidigt som han strök med fingern över hennes små bröstvårtor. Jag hade inte varit beredd på denna vändning och visste nu inte hur jag skulle bete mig så jag flyttade mig bara närmare händelsernas centrum. Danne tecknade mot Nanna att han ville avlösa henne och flyttade ner för att ta över stimuleringen av Andrea som andades allt häftigare.

Jag la min hand på hennes mage där jag halvlåg bredvid henne. Hon kollade upp mot mig med något nästan djuriskt i blicken och jag kände att jag måste kyssa henne. Jag pressade in min tunga i hennes mun och hon kramade min snopp stenhårt när orgasmen kom över henne som stötar.

”Har du glömt av mig?” Nanna drog ner mig till mitten av sängen. ”Du vet, den här fittan kommer inte slicka sig själv”. Hon gränslade mitt ansikte precis som Julia gjort dagen innan och höll sin vänstra hand om Dannes kuk. Till vänster om henne satt Andrea återigen på knä, hon lutade sig något framåt och tog med sin högra hand Dannes kuk och förde den till sin mun. Jag såg på när Nanna och Andrea turades om att suga av honom. Han flyttade bort Nannas hand och tryckte in sin stora kuk så långt in i munnen på Andrea som möjligt, hennes vackra ögon tårades av hans kuk i hennes hals. Nanna som inte längre hade Danne att suga på började på mig istället. Med min vänstra hand i ett grepp om hennes hår förde jag min högra mot Andrea. Hon hoppade till när jag förde in två fingrar i henne. Hennes fitta kändes betydligt tightare än både Julias och Nannas, det va alltså som hon sagt, hon va väldigt liten.

Danne knuffade undan min hand ”jag ska knulla den där nu så bort med fingrarna grabben”. Andrea la sig ner på ryggen ”du är för stor Danne, jag är van vid en mycket mindre” sa hon. ”Vänd dig om bara” svarade Danne och lyfte hennes vänstra ben över det högra så att hon vreds ett halvt varv. Hennes stora rumpa va nu vänd mot mig, Danne kollade på mig och smiskade henne underifrån så att skinkorna skakade ”dags att testa ’Jenny from the block’ som sagt”, Andrea ställde sig på alla fyra och sa ”Jenny needs the cock”.

Danne tryckte långsamt in sin kuk i henne. ”Åh, ta det lugnt. Mmm… Åh! Den är så stor, det är helt sjuuukt!” hennes ljud när Danne pumpade henne va de mest upphetsande jag hört. Nanna hade slutat suga av mig nu och båda kollade bara på när han knullade henne så det small i skinkorna när han träffade dem. Hon stönade i takt med rytmen som hans kuk höll när den slog mot hennes fittvägg, ”åh, åh, åh, åh…” hennes stönanden dämpades av att jag tryckte in min kuk i hennes mun. Med hennes läppar om min kuk såg jag Nanna teckna till Danne att flytta upp den ett hack. Nanna onanerade våldsamt med bägge händerna hårt tryckte mot sin klitoris. Danne körde in sin hårda kuk i hennes anus som att han inte gjort annat. ”AAAAHH” Andrea skrek av förvåning och smärta ”såja Andrea ett sånt här ass måste man klämma åt ordentligt när man får chansen” sa Danne lugnt. Hon gjorde en antydning av att säga något men jag tryckte in min kuk i hennes mun så gott det gick och hon tog den med sin hand nu. Hon runkade i en extrem hastighet och kollade på mig ”åh Hampus, kom för mig! Kom över hela mitt ansikte! Snälla Hampus…” jag såg min kuk vid hennes vackra ansikte och hörde hur Nanna fullständigt skrek ut sin orgasm. Min sats flög ut ur mig och träffade Andrea i ansiktet, sekunden senare tryckte Danne ner henne på mage och kaninknullade hennes stora röv tills han slutligen tömde i henne.

Nakna och utpumpade låg vi på sängen. Danne höll fortfarande om Andrea och Nanna viskade lågt i mitt öra innan hon vände sig om för att sova ”Imorgon ska du äntligen få knulla. Med Emelie”.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4 / 5. Röster 29

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu