Angelica Blir Byns Kuksugerska

30/07/2023 | Författare: Anonym
11 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | Age PlayGruppsexÄldre Kvinna
4.3
(24)
Snabbt åkte byxorna och kalsongerna av och jag fick två kukar på varsin sida om mig.

Hejsan! Jag heter Angelica och jag ska nu berätta historien om hur jag blev bygdens officiella kuksugardrottning. Allting började en blöt utekväll.

Mitt namn är som sagt Angelica och jag är 35 år, född och uppvuxen i en bruksort i norra Sverige där jag bott hela mitt liv, vi kan kalla samhället för Småköping, ett sådant där samhälle som du vanligtvis endast passerar med din bil när du är påväg söderut eller norrut, om du inte behöver stanna för att tanka på den lokala bensinstationen såklart. Småköping har väl knappt tusen invånare och alla känner nästa alla, det finns en lokal pizzeria, några stackars butiker som klarar av att hålla sig flytande med hjälp av EU-pengar, det finns din ICA-butik och en korvmoj. Kanske inte den roligaste metropolen men jag är född här och tillsammans med många av mina kompisar och skolkamrater blev jag kvar.

Varje dag pendlar jag till staden i kommun där jag också har studerat, personalvetare och där jag arbetar på Arbetsförmedlingen. Jag är fortfarande tillsammans och faktiskt gift med min ungdomskärlek Johan och tillsammans har vi två barn, två pojkar som är 3 och 1 år. Visst försöker jag träna och se bra ut men med ett heltidsjobb och två barn är det inte så enkelt alla gånger. Jag är nöjd med mitt liv och med min kropp, framförallt mina bröst som alltid varit fina och exploderat sedan vi fick våra två barn, visst är de inte så fina och fasta som när jag var i tjugoårsåldern men de är fortfarande riktigt fina och uppskattas verkligen av min man Johan.

Det är ett stressigt liv jag lever och när möjligheten finns att gå ut och festa så måste jag såklart fånga dagen och gå ut och njuta en kväll. En vårkväll hade vi fått ihop våra scheman och mina bästa och äldsta kompisar Anna och Karin skulle ut till den lokala puben/nattklubben. Då det börjat bli rätt varmt ute så hoppade jag över strumpbyxorna och tog en skön sommarklänning som framhävde mina bröst, jag funderade en stund vilka trosor och valde tillslut ett par vit stringtrosor med anledningen att en småbarnsmamma även måste få känna sig sexig ibland. Jag sprang ner för trappan och såg hur hela familjen var inne i köket, Johan matade barnen och jag tänkte att jag ändå har en underbar familj.

”Jag sticker nu, hoppas ni får en mysig kväll.”

Johan tittade på mig och utbrast

”Oj, vad sexig du är, ta det lugnt med krogen ikväll, hahahaha”

”Sexig, sexig, sexig återberättar min äldsta son skrattande och oförstående”

Suck tänkte jag, och gick ut ur huset med ett leende, nu är det dags för party. Hemma hos Karin var det redan full fart och vinet blandades med snacks och prat om allt mellan himmel och jord. När vi väl kom fram till nattklubben Partypalatset var vi rejält på gång och alkoholintaget var rejält i överkant. Väl framme så beställde vi ett par drinkar och Anna som var gruppens manslukerska och kåttjej började direkt slingra sig runt några killar, som verkligen verkade uppskatta behandlingen. Jag och Karin började också dansa men var lite mer restriktiva då vi inte var så lössläppt som Anna, till grabbarnas besvikelse. Vi fortsätter att festa och dansa och kvällen blev verkligen toppen.

”Vart är Anna halvskrek Karin i mitt öra då musiken kunde spränga en trumhinna på de flesta.”

Jag spanade ut över publikhavet och såg Anna grovhångla med två killar på dansgolvet. Visst att hon och hennes pojkvän Magnus glidit från varandra och han inte var hemma då han jobbade i Norge så kändes det inte OK att hon var så slampig. Anna hade till och med berättat att hon förra gången hon varit ute sugit av en kille på Palatsets toalett som tömt hela satsen i hennes mun och förra året blivit knullad bakifrån av en helt okänd kille då Magnus låg helt ovetande hemma och sov. Killen hade inte ens använt kondom och dragit ut sin hårda kuk och sprutat en stor sats över Annas rumpa. Hon hade inte ens hittat sina trosor efter knullet utan gått hem med sperma över hela rumpan. Det var hennes beslut och hon var ändå en bra kompis.

Hon försvann iväg med killarna, en lätt vink till mig och Karin och med ett stort leende på läpparna. Jag och Karin fortsatte att prata om det mesta, dansa och dricka goda drinkar. Efter någon timme försvann också Karin, kan hon ha blivit för full? Jag fortsätta att prata med gamla bekanta från bygden och kände mig fortsatt på topp.

Tillslut var det ändå dags att gå och jag kände mig rejält påverkad. Måste dricka mycket vatten när jag kommer hem tänkte jag för mig själv, vill inte vara bakis då vi skulle på ett av alla de där oändliga barnkalasen som aldrig ville ta slut.

Jag gick ut i den småvarma vårkvällen och började traska hemåt. När jag kom förbi pizzerian som fått det originella namnet Palermo så upptäckte jag att jag inte var ensam, det satt nämligen ett killgäng på bänken bredvid bänken. Det var svårt att se i mitt tillstånd men jag skulle uppskatta att de var 16-17 år.

”Vilken brud, titta där borta och vilka tuttar hon har utbrast en av killarna”.

Alla blickar vändes mot mitt håll.

”Eeeeee, hon skulle inte veta vad hon skulle göra med en kuk även om den servades till frukost skrattade en av killarna rått.”

Jag blev knallröd i ansiktet och om det berodde på promillehalten eller killen arroganta stil vet jag inte men jag gick fram till grabbarna och halvskrek

”Vad är det med er killar, så där gapar man inte åt en dam, skärper er annars ringer jag era mammor.”

Skit, det är Tompas storasyrra utbrast en killarna ur gänget.”

Tomas var min lillebror, en snoryngel som inte gjorde många knop, just fyllda 17 och mina föräldrar var oroad att han var så slö och ointresserad. Jag var övertygad att det bara var en fas och att han skulle skärpa sig snart.

Nu började jag nästa tycka synd om killarna, de stirrade ner i marken och vågade knappt titta på mig.

”Förlåt sa några av killarna tyst, knappt hörbart. Vi visste inte att det var du Angelica”.

”Det spelar ingen roll, ni använder inte det språket när det är en dam närvarande, är det förstått mästrade jag”

”OK, vi visst inte att vi gjorde fel sa grabbarna”

Jag vände på klacken och började gå vägen hemåt.

”Väntade ropade en av killarna, får vi bjuda på en Cola för att vi var så dumma?

Jag funderade ett slag, det skulle faktiskt vara gott och jag skulle behöva sätta mig ner och vila mina stackars fötter som inte alls var vana att trippa omkring i ett par högklackade skor.

”OK, om ni är snälla och skärper till er”.

”Visst, visst. Nu blev det fart på killarna.

”Maka på er, så att Angelica får plats började det gapas bland grabbarna.

Vi satt och pratade om hur lite det fanns att göra i Småköping, vad killarna skulle bli när de gått ut gymnasiet och hur arbetsmarknaden i regionen såg ut. Då jag arbetade på Arbetsförmedlingen så hade jag bred erfarenhet om det mest kring arbetsmarknaden och frågorna kom som spön i backen. Jag kände hur killarna inte kunde slita sig från min djupa urringning och jag kände mig sexig när jag satt där och retade de stackars småkillarna. En av killarna kunde dock inte hejda sig utan utbrast.

”Du har verkligen fina bröst”

”Tack kvittrade jag, det är inget fejk här inte som ni ser i de där dokusåpor utan de här är äkta vara och utan att förstå riktigt varför så tog jag tag i mina bröst för att nästa visa upp dem. Jag skämdes naturligtvis och blev röd om kinderna.

Jag såg hur killarna tittade på varandra med uppskattande blickar och därefter fokuserade det helt på mig igen.

”Förlåt för det där vi sa tidigare sa en kille som jag vet de kallade för Jägarn (tror det berodde på att han tidigt tog jägarexamen och var en riktigt jaktidiot) men gamla tjejer får väl sällan ligga, jag menar när de fått ungar och sånt, det finns väl ingen kåthet kvar?

Nu kände jag började bli upprörd igen och varva upp.

”Bara så att ni vet så är vi visst kåta och våta, det är bara att vi inte har lika mycket tid att ligga som vi hade när vi var yngre.”

Jag kände mig som en förkämpe för hela mitt kvinnosläktet och de här killarna var verkligen naiva och oerfaren när det kom till det motsatta könet.

”Har ni haft någon tjej någon gång då? Jag skrattade till slutet för att reta upp killarna”.

”Njaaaa frustrerade de. Eller Danne har fått ett ”handjobb” av sin tjej”.

Danne som var en av killarna med mössa nickade bekräftade och såg mer än nöjd ut.

”Men vad töntigt suckade jag, ni lär aldrig bli av med någon oskuld om ni fortsätter vara så råa i munnen och inte uppskatta kvinnor för vår personlighet.”

De såg lite fundersamma ut men verkade åtminstone uppfattat vad jag sa, vi småpratade lite till och tillslut sa en av killarna (som verkade vara någon form av ledare).

”Men när sög du av din första kille då Angelica? Nu har vi berättat och då är det din tur.”

Jag blev röd i ansiktet igen, på gymnasiet var jag aldrig riktigt populär och de var på universitet som man vågade dansa med pojkar och ibland bar det av till sängs för ett samlag.

”Det har ni med att göra, sånt pratar vi inte om, herregud ni är ju småpojkar”

”Aaaaaa, kom igen nu, vet juuu att du inte är oskuld då du har två ungar hemma men du har väl knappt sugit av någon killen nån gång fortsatt killen som jag tror hette Kalle.

”Det har jag visst det och jag har fått många komplimanger genom åren för min teknik slängde jag ur mig, jag ångrade mig så snart jag yttrat orden.”

Killarna såg helt chockade ut och efter några pinsamma sekunder som kändes som timmar utbrast killen som jag tror hette Kalle:

”Men bevisa det då, eller törs du inte?”

Vad skulle jag säga, här satt jag verkligen i rävsaxen, jag funderade några sekunder och kände att bara tanken på vad som skulle kunna ske och hela det här samtalet hade gjort mig alldeles våt i trosorna, samtidigt trodde jag aldrig att killarna skulle våga göra någonting eller skulle det?

”Haha skrattade jag, kom så går vi runt hörnet på Palermo och ser om du är så tufft utan dina polare då?”

Nu kände jag att jag återtagit kommandot, alla kompisarna stirrade på Kalle som såg lite svettig ut och visste nog inte vart han skulle ta vägen. Kalle såg på sina kompisar och han visste inte alls hur han skulle reagera.

”Visst bruden sa han överlägset, vi går”.

Han ställde sig upp och jag blev så paff att jag följde med honom bakom hörnet. När stod en till bänk och han visade med handen att jag skulle sätta mig på bänken (vad tog jag mig till, vem som helst kunde gå förbi och se oss tänkte jag). Han började ta av sig skärpet och knäppa upp sina byxor.

”Ta för dig då, om du vågar, nu stod han där med en bula i boxershortsen, jag reflekterade att de var från MQ.

Jag drog sakta av dem och upp sprätte en ståkuk som träffade mig över näsan. Jag var som i trans och började sakta runka av honom. Åååååå stönade han direkt och han visade att han uppskattade mina smekningar.

”Ta den i munnen snälla, bad han mig”.

Jag fuktade min läppar, och svalde några gånger. Jag kände min strupe var alldeles torr av den bisarra situationen. Min tunga spelade och lekte med hans ollon innan jag tog hans snopp i munnen. Ett dovt stön kom det från pojken som verkligen såg ut att njuta av min behandling, jag i min tur kände mig alldeles våt i trosorna, min hand rörde sig sakta mot min blöta fitta. Ett mummel hördes bakom oss, jag titta skräckslaget dit, det var de andra pojkarna som imponerande stod och tittade på.

”Wow, Angelica du suger verkligen av Kalle, Fyfan vad coolt. Får vi också vara med på ett hörn?”

”Mmmm mumlade jag (försök själva att svara med en ståkuk långt in munnen.

Snabbt åkte byxorna och kalsongerna av och jag fick två kukar på varsin
sida om mig, som jag förväntades runka av. Vilken bisarr situation, skulle jag avbryta allt? Killarna skulle bli så besvikna och jag började bli riktigt kåt, det kändes nästan som det troppade kåtsaft från mig. Nu försökte jag fokusera på att suga av Kalle och efter ett en kort stund så började han stöna högre och en ovan smak fyllde min mun.

”Aaaaaaa, så jävla skönt, stönande Kalle”

Jag kände hur det praktiskt taget forsade ut sperma från hans kuk och det var helt omöjligt att fånga upp allt. Jag slog till honom på benet och sa argt.

”Säg till när du sprutar, jag tar inte sperman i munnen din idiot (oklar hur tydligt det blev då sperman fortfarande åkte runt i min mun)”

Jag upptäckte att alla stannande upp och såg oroväckande på mig, de avvaktande och jag kände att jag måste agera. Jag gapade stort och sträckte ut tungan (som jag sett porrstjärnor göra i p-filmer), därefter svalde jag hela satsen med en gång och sträckte på nytt ut tungan.

”Wow, vilken jävla grej utbrast en av killarna”

”Det coolaste jag sett utbrast en annan”

”Snyggt gjort stönade Kalle”

Utan att egentligen tänk på det så hade jag fortsatt runka av en killarna som stod vid min sida, nu hörde jag hur han stönade högre och jag hann just så pass stänga mina ögon innan jag kände hur det kom en stråle på mitt ögonlock. Han sprutade stråle, efter stråle på mitt öra, i håret, på min kind och panna. Tillslut var han klar och jag kände mig helt nersölad.

”Haha skrattade gänget, Tobbe du får ställa dig sist i kön”

Du kom en av de andra killarna fram och tryckte resolut in kuken i min mun.

”Fyfan vilka fina bröst du har Ankan, släpp fram dem så jag kan smeka dom”

Jag var så kåt, och knäppte darrhänt upp klänningen och tog av mig bh:n. En stöt genom hela min kropp när han smekte mitt bröst och min bröstvårta.

”Ojdå, gjorde jag något fel sa han chockat och ryggade tillbaka”

”Nej, nej. Fortsätt din tönt fick jag fram”.

Till vänster om mig hörde jag ett välbekant ljud av en kille som var påväg att komma och jag runkade av honom allt snabbare. Han sprutade den största satsen för kvällen och det hamnade i mitt hår, på örat, på mina örhängen och över hela mitt ansikte.

”Wow, tack, tack så mycket fick han fram”

Killen som bearbetade mina bröst gjorde det så bra och tryckte samtidigt in kuken så långt han kunde i min mun och ner i min hals. Efter någon minut kände jag den sköna känslan och kom strax därefter i en underbar orgasm samtidigt som han sprutade min mun full, jag svalde utan att tveka och slickade mig nöjt om läpparna. Nu kom de två sista kvällarna fram och skulle fortsätta spruta ner mig, de var sprängkåta och en av killarna sprutade ner mina stora, fina bröst.

En pinsam tystnad inföll innan Kalle utbrast.

”Så j-ä-v-l-a coolt, du är grym Angelica”

Alla killarna applåderade och började skratta, till och med jag började skratta. De blev exalterade och började ställa frågor i mun på varandra:

”Har du gjorde det här många gånger”

”Har du svalt förut”

”Gjorde vi rätt”

”Vilken kuk var skönast”

Jag började skratta och sa:

”Ta det lugnt nu, inte alla på en gång nu killar.”

En uppslupen stämning infann sig tills en av killarna sa:

”Men du fick ju aldrig komma, vill dddduuu aaatttt vi knnnnuuuulllar diiig?

”Nej, någon måtta får det faktiskt vara. Jag vill inte vara fittotrogen”

Tobbe svarade ”Nog måste vi få hjälpa dig Angelica” och började smeka mig på låren upp mot fittan, det var så skönt och jag stönade uppskattande.

”Kan du inte böja dig över bänken så vi får se din läckra fitta?”

Jag fundera om jag skulle kunna göra det igen, tänk om någon skulle se mig bresade med fittan uppe i vädret, sugande på ett gäng killars kukar. Vad skulle folk tro? Jag var dock så kåt att jag direkt vända upp rumpan och ställde mig på knä på bänken.

”WOW vilken fitta du har”

”Helrakad och fin”

”Den nästan droppar av kåthet”

Det var några av kommentarerna jag hörde från pojkarna.

”Hur ska vi göra det här nu hade du tänkt log Kalle och smekte min våta fitta”

Åååååå stönade jag och fick nästa direkt en halvhård kuk i munnen. Dom här killarna var helt otroliga.

”Nog måste du få något stort i fittan Angelica, den är superkåt. Adde har inte du en banan i din väska”

”Visst sa han som uppenbarligen hette Daniel”

”Vänta nu suckade jag, den kan vara täckt med ohyra och äckligheter, det går inte”.

”Det är lugnt, vi har kolsyrat vatten med oss och kan skölja av den. Är det lugnt?”

”Jag inte vad jag tyckte men var så kåt att jag höll på att explodera, jag var nära att skrika ut att jag behövde kuk i fittan och de nu.

Min lätta nickning tolkade killarna som ett ja och slet snabbt fram bananen och flaskan med kolsyrat vatten. Daniel hällde ut vatten på bananen och tryckte snabbt in den i min väntande fitta.

ÅÅÅÅÅåååååå stönande jag, ”ååååååå fortsätt så”.

Killarna hade blivit enormt kåta av våra tilltag och ställde sig snabbt på mina sidor och vid min mun för en skön behandling.

Killen som munknullade hårt stönande hårt och la iväg en sats på mina läppar och mitt ansikte.

De som bearbetade min fitta, såg inte vem det var längre gjorde det oerhört skönt och det kolsyrade vattnet bubblade i min fitta. Jag fortsatt att stöna och när någon av killarna slet upp mina bröst och började smeka dem gick det inte längre och jag kom äntligen,

”Ååååååååååååå, jag kommer” skrek jag, killarna såg nästa lite rädda ut. Hela min kropp skakade och just då kom två av killarna som runkade på hela mitt ansikte. Det var enorm känsla och jag fortsatte bara skaka medan sperman flög i luften och landande över hela mitt leende ansikte. Jag var helt utpumpad och direkt orgasmen ebbade ut så vände jag på mig och halvla mig på bänken. Direkt kom killarna som ännu inte sprutat en andra gång sköljde ner mina bröst och ansikte med varm, skön mansjucie. Killarna var klara och packade ihop sig grejer och började traska vidare. Jag torkade bort den värsta av säden på min kropp, försökte skyla mina bröst så gott det gick och gick sakta hemåt i natten.

När jag väl kommit hem så orkade jag inte besöka badrummet, som tur var skulle familjen åka bort nästa dag så jag skulle få sova ut, jag fick skylla på migrän eller nått för att skippa barnkalaset tänkte jag. Jag la mig sakta i sängen och försökte slappna av. Johan vaknade till och sa sömndrucket

”Hoppas ni hade kul, god natt älskling och gav mig en puss på min spermaindränkade ansikte”

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.3 / 5. Röster 24

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu