Den Fördärvade Styvmamman del 3

23/06/2023 | Författare: Anonym
9 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | StyvsonUng KvinnaSperma
4.5
(31)
Jag kan inte fatta att min bästa kompis äter min fitta och att jag sett Peters kuk och sett honom komma i mina trosor.

Läs den föregående delen.

Där ligger jag på Saras badrumsgolv nyonanerad och vimmelkantig med hennes kladdiga trosor på mig. De som fått suga upp Stefans och Björns satser när hon efter att ha fått deras sperma över sin fitta tagit på sig innan hon gick för att duscha av sig. De som jag tagit ur hennes tvättkorg efter att ha sett henne bli dubbelmackad. De jag luktat på ,de jag slickat på för att känna smaken av sperma och kåt fitta, de jag satt på mig och smekt min fitta igenom, de jag fått den största orgasm jag någonsin fått. De hon nu ser mig i efter att ha brutit upp dörren till badrummet då hon hört mitt vrål av njutning samt ljudet av min kropp som faller ihop på golvet.

Nä, men vad har vi här då, en liten kåtslyna som onanerat i mina trosor som var fulla med två satser sperma, hör jag Sara säga. Hon ler lite finurligt mot mig innan hon fortsätter. Då var det alltså sant att du gillar spermakladdiga trosor. Jag stirrar på henne med öppen mun. Hur kan hon veta det då jag själv upptäckte min fetisch bara för några veckor sedan och inte sagt något till någon. Du undrar kanske hur jag kan känna till din lilla perversitet, jo det ska jag förklara för dig men först en kopp kaffe så vi vaknar till liv säger hon. Jag följer henne ut i köket på ostadiga ben och slår mig ner vid köksbordet. Medan Sara fixar med kaffet iförd endast stringtrosor och en stor t-shirt som inte riktigt täcker hennes rumpa. Jag kommer på mig själv med att beundra hennes rumpa och bilderna från hennes knull med Stefan och Björn dyker upp på min hornhinna igen. Hur hon så slampigt lät Björn fingerpulla hennes rumpa innan han knullade henne där bak med sin stora kuk. För att inte tala om när de dubbelmackade henne och sprutade ner hennes fitta med sin sperma. Jag känner hur det återigen börjar pirra lite i fittan och försöker slå bort tankarna med föga resultat.

Jag väcks ur mina syndiga tankar av att Sara ställer en stor kopp kaffe framför mig med en lätt duns och att hon drar ut stolen för att sätta sig mitt emot mig. Så nu ska du få veta hur jag känner till din fetisch säger Sara och börjar berätta om att hon brukar sexchatta och ibland även köra lite webcam på en site på nätet. Jag känner att min haka faller ner och att jag stirrar på henne som ett fån, men hon bara ler och fortsätter berätta att hon för ett par veckor sen chattat med en ung kille och han hade berättat att han hade sin styvmammas trosor runt sin kuk när han runkade. Hon hade frågat om hon kunde få se det och han hade svarat visst om jag får se dig. Hon hade tagit på sig sin mask som hon använde vid dessa camtillfällen och slagit på sin cam. Bilden som visade sig var på en smal vältränad helt rakad kille som hade ett par svarta trosor lindade runt sin kuk. De hade chattat en stund och det visade sig snart att hans styvmamma hette Mia och var 22 år. När han sen skrev att han hette Peter så var Sara ganska säker på att det var min styvson som satt i andra änden av cammen med mina trosor runt sin hårda kuk. Hon hade blivit upphetsad av tanken att förföra honom och efter en stunds chattande hade hon börjat visa sina behag för Peter som hade stönat och sprutat ner trosorna. Han hade bett henne hänga kvar då han skulle lämna tillbaka trosorna och då fick hon se hans ansikte och det var bekräftat att det var min 15 åriga styvson hon sett runka av en sats i mina trosor. När han kom tillbaka så hade han fått upp den igen och runkade sitt präktiga stånd till Saras onanishow. En liten stund senare hade Peter blivit distraherad av något och stoppat tillbaka kuken i byxorna och med ett BRB skyndat iväg till hennes besvikelse då hon varit så nära men hon höll sig tills Peter kom tillbaka med ett om möjligt ännu hårdare stånd och sade att hans styvmamma låg avsvimmad med handen på fittan och de trosor han precis fyllt med sperma på sig. Då hade det blivit för mycket för både Peter som sprutade över hela datorn och Sara som kom i en hejdundrande orgasm. De hade sagt hej då och avslutat camsessionen.

Jag är helt pionröd i ansiktet av hennes berättelse men även kåt som tusan. Peter hade sett mig och hört mig, Peter visade upp sig i webcam och runkade inför främmande tjejer, Peter runkade inför Sara med mina trosor runt sin kuk. Jag ser Sara le mot mig och hon säger att hon hade ordnat med sina KK att träffa oss på krogen och att de skulle få knulla henne och eventuellt mig och om inte kanske de få publik i form av mig. Så så du visste att jag smygtittade på er, stammar jag fram. Hon svara att hon misstänkt att jag skulle göra det och det var Björns signal till att komma fram och börja knulla henne. Jag frågar henne hur hon träffade Björn och Stefan och hon svarar att det var via en sida där man kunde lägga in annonser om knullkompisar. Jag är helt förstummad med samtidigt kåt av det hon berättat om Peter och hur han fyllt mina trosor med sin sperma. Sara måste ha sett på mig att jag var kåt så hon säger åt mig att följa henne till sovrummet. Väl där slår hon på sin dator och loggar in på en sida där hon brukar sexchatta.

Hon får nästan direkt upp en ruta som säger tack för senast och jag ser att det är någon som kallar sig Troskåt18. Tack själv skriver hon i respons på meddelandet hon fick. Hon vänder sig mot mig och säger att det är Peter. Jag känner att det rinner till ytterligare i trosorna och Sara räcker fram en mask till mig och säger att jag ska ta på mig den. Jag gör som hon säger och ser att även hon tar på sig en mask. Hon knäpper igång sin webcam och skickar en förfrågan till Troskåt18 aka Peter. Han svarar snabbt på begäran och jag ser oss i en liten bild på skärmen och honom i en större. Sara förklarar lite snabbt att hon har sällskap idag av en kompis som älskar spermakladdiga trosor och att se killar runka med trosor lindade runt kuken. Genast kommer ett BRB från Peter och han försvinner iväg en kort stund innan han kommer tillbaka med ett gäng av mina trosor. Han frågar vad jag heter och Sara svarar att jag heter Maria men kallas oftast Mia. Han säger att jag får välja vilken trosa han ska spruta i och visar upp dem en efter en. Först den svarta string han sprutat i tidigare tät efterföljd av en rös boxertrosa med rosetter, efterföljande är ett par vita vanliga bomullstrosor och till sist ett sexigt blått par med en liten pärla baktill, de är nästan helt genomskinliga och är ett av mina favoritpar. Sara tittar på mig och jag säger de blå och hon svara Peter att de blå är favoriten. Peter frågar om han får se våra bröst under tiden som han runkar och Sara svarar genom att dra sin tröja över huvudet och hennes generösa C-kupa gungar fram men sina små vårtgårdar och styva bröstvårtor. Det är tydligen inte bara jag som är kåt hinner jag tänka innan Sara tar tag i min tröja och drar den uppåt innan jag hinner protestera. Peter ser nu mina bara bröst och hans kuk reser sig ytterligare lite mer. Sara sätter sig på stolen bredvid mig och vi ser hur Peter tar mina trosor och lindar in kuken ordentligt i dem. Han börjar sakta runka kuken och jag reflekterar över att den ser bra mycket större ut än hans pappas. Jag ser i ögonvrån hur Sara smeker sina bröst och för handen ner mot sina trosor. Hon börjar smeka sin fitta utan på trosorna och där sitter jag topless framför en webcam med min styvson i andra änden med sin kuk inlindad i mina trosor. Det pirrar i hela min kropp av kåthet och jag ser Sara sträcka sig efter tangentbordet och hon skriver att hon fått ordentligt med kuk i alla hål i natt och att den sperman som killarna sprutat på hennes fitta finns i de trosor Mia har på sig och att hon hört mig onanera i dem. Jag rodnar lite men snabbt tar kåtheten överhanden och även min hand letar sig ned mot mina trosor. Kan ni inte kyssas undrar Peter och Sara svarar att det kan vi visst och hon vänder sig mot mig och böjer sig framåt och hon ger mig en kyss rätt på munnen jag känner hennes tunga pressa mot mina läppar och jag låter den komma in i min mun. Våra tungor spelar mot varandra och min kåthet ökar ännu mer om möjligt. Mina händer kupar hennes bröst och smeker dem ömt. Det är första gången jag kysser en kvinna och det är första gången jag smeker en annan kvinnas bröst. Sara stönar och för sina händer till mina bröst alltmedan våra tungor brottas. Efter en lång stund går vi upp för luft och vi ser Peters meddelande om att han snart kommer att spruta. Han runkar sin kuk för fullt och vi ser hans muskler spänna sig och hur hans sperma sipprar ut genom det silkiga tyget av mina trosor. Sara tackar honom för showen och att de skulle ses igen senare innan hon stänger av sin webkamera.

Hon vänder sig mot mig och sträcker ut sin hand mot mig och jag tar den. Hon leder mig mot sängen som hon puttar ner mig i. hon sätter sig grensle över mina höfter och lutar sig framåt och återigen möts vi i en het kyss. Hon bryter kyssen och pussar min hals och fortsätter sedan ner mot mina bröst och dess styva bröstvårtor. Hon tar dem i sin mun och slickar, suger och nafsar i dem tills jag håller på att bli galen. Ingen har ägnat så mycket tid åt mina bröst så jag har inte vetat vad jag saknat under min sexuella karriär. Hon flyttar åter sitt ansikte till mitt och våra tungor möts igen i en underbar dans. Hon avbryter vår kyss för att kliva av mig och flytta ner så hon kan ta av mig sina trosor. Hon för den mot sitt ansikte och luktar på dem innan hon för dem mot mitt ansikte och jag känner doften av två personers sperma och två personers fittsaft. Du luktar härligt, jag hoppas du smakar lika härligt säger hon och särar på mina ben innan hon stoppar sitt huvud mellan mina ben. Hennes tunga känns varm och sträv när den virvlar runt i min kåta fitta. Jag kan inte fatta att min bästa kompis äter min fitta och inte heller kan jag fatta att jag sett Peters kuk och sett honom komma i mina trosor. Sara hittar snabbt min klitta och hennes tunga smeker den runt runt i cirkelmönster. Min andhämtning ökar och mina stön blir allt ljudligare. Mina händer greppar Saras huvud och pressar det hårdare mot min fitta. Jag är på väg att komma då jag känner henne föra in två fingrar i min fitta och börjar smeka mot framkanten av min grotta. Det känns som att jag håller på att kissa på mig och försöker varna Sara men hon bara fortsätter tills jag inte kan hålla emot längre. Min fitta krampar runt hennes fingrar och jag känner att jag blir våtare än någonsin och så kommer min orgasm i en våg som slår bort all vett och sans ur min kropp och jag bara skriker ut min njutning för hela världen att göra.

När mitt sinne har kommit tillbaka till jorden och min kropp slutat skaka okontrollerat tittar jag ner på Sara med något som måste vara ett urfånigt leende för Sara börjar gapskratta och jag kan inte låta bli att skratta jag heller. När våra skratt ekat ut ser jag att Sara är helt blöt i ansiktet och håret. Var jag borta så länge hinner jag tänka innan hon säger att det där var det häftigaste hon varit med om. en fontänorgasm som dränkt ner henne fullständigt. Jag börjar skämmas för det jag gjort men hon bara skrattar igen och säger att det är hennes tur nu. Hennes tur vad menar hon tänkte jag och sekunden senare så har hon fått av sig trosorna och hon sätter sig åter grensle över mig men den här gången är det mitt ansikte som befinner sig under henne. Hon uppmanar mig att slicka hennes fitta och för första gången känner jag smaken av en annan kvinnas safter. Hon manar på mig och jag slickar för glatta livet. Mina ansträngningar besvaras med lågmälda stön från henne. Jag hittar snabbt tekniken och hennes stön blir högre och högre. Hon börjar jucka mot mitt ansikte och jag kände att mitt ansikte blöttes ner av hennes safter. Hennes ben började skaka och när jag gjorde en spurt med tungan på hennes klitoris så fortplantade sig skakningarna till resten av hennes kropp och jag känner hennes fitta pressas hårdare mot mitt ansikte. Hennes orgasmvrål innehöll allt från att jag var en duktig fittslickarslyna till att det gick för henne och att hon minsann skulle se till att vi skulle ha en trekant med Peter.

Jag hade hunnit bli kåt igen under min första fittslickning så jag låg och smekte mig själv medan Sara återhämtade sig. Det tog inte många minuter innan jag återigen kom i en skön orgasm. Den var inte i närheten av de jag fått tidigare det här dygnet men den gav mig en känsla av tillfredsställelse som jag inte haft sedan min första onanistund med de trosor som Peter hade fyllt med sin sperma. Sara tittade på mig och sa att jag var en riktig liten kåtis och att hon hoppades att detta inte skulle vara vår sista omgång i sängen. Jag lovade att så inte skulle vara fallet och gav hennes en kyss och en kram innan jag ställde mig upp och räckte hennes min hand. Hon tog den och vi gick hand i hand till hennes badrum för en välbehövlig dusch. Vi hjälptes åt att tvåla in varandra och mina tankar malde på att jag varit otrogen mot min man, att jag sett min styvson onanera med mina trosor, sett honom spruta i dem, visat mina bröst för honom i webcam, hånglat med Sara i densamma och sedan haft lesbiskt sex med henne. Trots allt detta kände jag ingen skuld eller skam alls som tidigare när jag onanerat med mina trosor indränkta med Peters sperma. Vad tänker du på undrade Sara och jag sa att jag tänkte på allt det som hänt och att det nog var dags att göra slut med Micke som inte verkade tända på mig längre. Hans förlust sade Sara och log illmarigt, och min vinst. Vi skrattade gott åt detta en stund innan vi duschade klart. Vi gick för att äta lite frukost och den baksmällan jag hade känt av tidigare var helt enkelt bortknullad. Jag ringde en taxi och när den kom kyssta jag Sara farväl och gick ner till den.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.5 / 5. Röster 31

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu