Den Fördärvade Styvmamman del 2

22/06/2023 | Författare: Anonym
8 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | GruppsexAnalSpioneri
4.2
(29)
Hon stönar att han ska pulla hennes röv och att om han gör ett bra jobb få knulla henne i arslet.

Läs den föregående delen.

Tiden efter incidenten med trosorna så var jag låg och hade inte mycket lust till nånting. Micke märkte inget då han som vanligt knappt tittade åt mig men Peter såg direkt att jag inte var samma person längre utan var mycket mer introvert och intetsägande. Han gjorde flera försök att få mig på bättre homör men det lyckades inte. Till slut så ringde han till min bästa vännina Sara och bad henne komma över och ta med mig ut en sväng på stan.

Klockan var runt sju när Sara kom hem till oss och började att försöka dra mig ur mitt skal. Hon försökte skämta om att Peter vuxit till sig och snart var lovlig men det gjorde bara att jag sjönk ännu djupare ner i min misär. Efter två flaskor vin började jag komma in på banan igen och vi skulle göra oss i ordning innan vi skulle gå ut. Sara sprang runt som en virvelvind och la fram kläder som hon tyckte jag skulle ha på mig. Det slutade med ett par sexiga stringtrosor i röd spets med matchande bh, ett par svarta stay-ups och en tight klänning som smet åt min kropp som ett andra skin och slutade ca 15 cm ovanför mina knän. När vi klev ner i hallen kom Peter ut ur köken och gav mig och Sara en uppskattande blick. Jag var på väg att halka tillbaka in i mitt självömkande men Sara kom med två iskalla glas med jäger som vi snabbt fick i oss innan vi sprang ut till den väntande taxin. Vi satte oss båda där bak och den stilige svarta killen som körde såg nöjd ut med det han såg. Saras klänning som var en decimeter kortare än min hade åkt upp en bra bit och visade hennes svarta lätt genomskinliga trosor. Jag påpekade detta till Sara men hon bara fnissade och särade benen ännu mer för att visa hela härligheten för vår chafför.

Väl framme på stället så rättade Sara till klänningen så att den blev anständig igen. Vi såg chafförens kuk avteckna sig mot hans byxor och den såg verkligen stor ut. Trots min till det närmaste avsky till allt som hade med sex att göra så kände jag att det pirrade till i magen och fittan av bara åsynen av bulan i byxan. När vi betalat och taxin åkt iväg så frågade Sara om jag sett bulan och sa att hon minsann inte skulle haft något emot att få en omgång av den. Vi skrattade lite och gick för att ställa oss i kön till stället. Det gick långsamt framåt tills vi fick sällskap av två killar i vår ålder som började prata med oss. Nog för att jag tyckte de verkade lite väl självsäkra så hjälpte de i alla fall att fördriva tiden tills vi kom in på stället. Killarna som hette Björn och Stefan hängde på oss hela kvällen och bjöd på drinkar och shots. Både jag och Sara blev bara fullare och fullare och killarna mer och mer närgångna. Ute på dansgolvet tryckte de sig mot oss och lät sina händer gå på upptäcktsfärd över våra kroppar. Sara och Stefan började ganska snart hångla och hans händer knådade hennes rumpa. Jag bad däremot Björn som var på mig att sluta då jag hade kille. Det hejdade honom bara lite och han försökte då supa mig ännu fullare för att på så sätt få ner mig i säng.

Efter mycket drickande och dansande blev klockan så pass mycket att stället skulle stänga. På vägen ut så bjöd Sara hem båda killarna på efterfest vilket jag var väldigt tveksam till men jag hängde på för att det inte skulle hända Sara något. Jag satt fram i taxin hem till Sara och hon satt mellan de två killarna. Hon och Stefan fortsatte sitt hånglande i taxin och jag såg hans hand glida upp längs hennes nylonklädda lår upp till hennes trosor. Sara lyfter på rumpan så att klänningen åker upp lite till och exponerar hennes stringtrosor. Stefans fingrar börjar rotera runt hennes klitoris och hennes andning blir häftigare. Björn stirrar på skådespelet tills han tar mod till sig och börjar smeka Saras skinkor. Sara reagerar inte på den tredje handen utan fortsätter att hångla med Stefan. Taxichaffören ser måttligt road ut men det stånd som trycker mot hans byxor går det inte att ta miste på.

Väl hemma hos Sara kommer mer sprit fram och skivan More Power Ballads spelades på hög volym. Sara och Stefan börjar genast hångla på det tillfälliga dansgolvet i hennes vardagsrum. Björn försöker få upp mig igen men jag har ingen större lust så jag går och lägger mig i det extrarum som jag brukar sova i när vi varit ute. Jag ligger bara och stirrar i taket medan hela världen snurrar. Mina tankar förs åter till min onanistund med de spermakladdiga trosorna. I mitt onyktra tillstånd så känner jag åter kåtheten börja krypa på. Mina fingrar letar sig ner mot mitt kön och jag känner värmen och vätan i min trosgren mot mina fingerspetsar. Jag smeker fittan lätt utanpå trosorna men känner att jag måste gå och kissa innan jag kan göra något åt min pirrande fitta. När jag drar ner trosorna så möts jag av doften av kåt fitta. Jag särar lite på blygläpparna med fingrarna innan jag låter kisset komma och det skvalar rejält och jag kan inte låta bli att stöna av njutning både för att mina fingrar är på min fitta och att det är skönt att kissa.

På vägen tillbaka tittar jag in i vardagsrummet men det finns ingen där utom det flaskor och glas som vi använt under efterfesten. I mitt fyllekåtrus så upptäcker jag först nu att musiken sänkts till en lägre volym. Har killarna dragit hem eller i alla fall Björn som blev det tredje hjulet när jag gick och lade mig. Jag går sakta mot Saras sovrum och jag hör det välkända ljudet av knullande människor. Dörren står på glänt och jag kikar och ser Sara på alla fyra med rumpan vänd mot dörren och i full fart med att suga av Stefan som ligger på rygg i sängen. Jag känner mig som en inkräktare där jag står och spionerar på Sara. Just som jag är på väg att smyga tillbaka till mitt rum så kommer Björn fram till Sara och ställer sig bakom henne och börjar trycka in sin kuk i hennes fitta. Sara slutar tillfälligt suga på kuken och tittar bakåt på Björn som är på väg in i henne. Hennes kåtglansiga ögon vidgas lite då han resolut kör kuken i botten på henne och hon stönar att hans kuk är så stor och skön innan hon återgår till att suga på Stefans kuk.

Jag kan inte slita ögonen från scenen framför mig och inte heller kan jag fatta att min bästa kompis har sex med två stycken killar som vi just träffat. Hennes stön blir allt högre i takt med att kuken far in och ut ur hennes fitta i en allt högre fart. Björn drar efter en stund ut kuken ur Saras fitta till hennes missnöje och han gnuggar ollonet mot hennes förbjudna hål innan han återigen trycker in kuken i botten i hennes fitta. Han sätter tummen mot hennes bakre hål och börjar massera och återigen avbryter Sara suganget av Stefan kuk. Jag trodde hon skulle säga åt Björn att sluta men hon stönar att han ska pulla hennes röv och att om han gör ett bra jobb få knulla henne i arslet. Jag står där helt lamslagen av det jag precis hört. Nog för att jag provat en hel del i sexväg så har jag aldrig haft analsex. Jag väcks ur min trans trans så känner jag mina fingrar mor mitt trosbeklädda kön och dess väta.
av att Björn frågar efter glidmedel och att Sara säger att det finns i hennes nattduksbordslåda. Björn drar sig ur henne och ställer sig upp och går fram till nattduksbordet. Jag får se Björns stora kuk svaja fram och tillbaka med hans steg. Det är den största kuk jag sett på i verkligheten, den är nästan dubbelt så lång som min mans och säker dubbelt så tjock. Han ställer sig vid sidan om Sara och börja smörja hennes anal med rejäla klickar med glidmedel. Lungt och metodiskt masserar han in glidmedlet i hennes bak och efter en stund för han in två fingrar i henne. Hon frustar om att han ska stoppa in ett tredje finger men han tar god tid på sig. Efter flera minuters pullande med två fingrar i Saras röv för han in ett tredje finger till hennes förtjusning.

Stefan säger att nu vill han knulla så Sara sätter sig gränsle över hans kuk som glider lätt in i hennes väntande våt fitta. Björn som blev avbruten i sitt arbete med att förbereda hennes anal för sin bamsekuk väntar tålmodigt tills ritten har fått med bra rytm innan han puttar ner Sara över Stefan och makar sig närmare för att i nästa sekund sätta sitt ollon mot hennes rosett och börja jobba in den stora kuken. Det jag får se nu har jag bara tidigare sett på film. Sara stönar och småskirker om vartannat med en kuk i varje hål. Jag fattar knappt det jag ser framför mig. Min bästa kompis blir dubbelmackad av två killar vi precis träffat. Jag kommer helt av mig med smekandet av min fitta. Knulla mig era jävlar för snart går det för mig! vrålar Sara och sekunderna senare kommer hon i en orgasm som får hela hennes kropp att skaka okontrollerat. När hon lungat ner sig och kommit till sans så drar Björn sig ur hennes uppknullade rövhål och hon kliver av Stefan.

Nu är det er tur säger Sara och lägger sig på rygg och drar upp benen mot magen. Stefan är där först och trycker in sin kuk, Han knullar henne som besatt innan han drar ut sin kuk och lägger satsen på Saras fitta. Björn tar Stefans plats och lyfter upp hennes ben lite till och trycker åter in sin kuk i röven på henne. Inte heller här tar det lång tid innan han drar sig ur och lägger satsen på hennes fitta. Sara reser sig på rangliga ben och hittar sina trosor i härvan av kläder som ligger på golvet. Hon tar på sig dem och säger att hon ska ta en dusch och att det var så skönt att få deras kukar i sig igen. Jag hinner precis undan så att Sara inte ser mig men hennes ord ekar i min skalle och tankarna virvlar runt. Hon känner dem sen tidigare, hon hade planerat att Björn skulle få mig i säng och att jag skulle bli så full.

Jag hör hur killarna lämnar lägenheten och jag är ensam då Sara låst in sig i badrummet. Min fitta brinner men jag är för chockad av Saras falskspel och manipulativa påhitt. Jag går till köket för att ta lite vatten och går sen och lägger mig för att försöka sova. Sömnen lyser med sin frånvaro och jag hör duschen stängas av och en stund senare dörren till badrummet öppnas. Jag låtsas sova när Sara tittar in iförd bara ett par stringtrosor. Jag ser genom mina nästan helt slutna ögon hur hon ler lite konspiratoriskt innan hon går till sitt sovrum och inom några minuter snarkar högljut. Sova verkar omöjligt för mig och jag känner hur naturen återigen kallar på mig. Jag suckar och kliver upp ur sängen och traskar iväg mot toaletten ännu en gång. Väl där var jag av mig mina fortfarande fuktiga trosor och sätter mig på stolen. Medans kisset strilar ur mig ser jag mig omkring. Min blick fastnar på tvättkorgen som står bredvid duschkabinen. Resåren på ett par trosor har fastnat mellan korgen och dess lock. Nyfikenheten tar över hand och jag sträcker mig efter dem. Jag får precis tag på dem och drar dem mot mig. De är alldeles kladdiga av fittsaft och två satser sperma som lags på Saras fitta.

Där sitter jag på min bästa väns toalett med hennes trosor som luktar sperma och nyknullad fitta. Mina rörelser går som om jag vore fjärrstyrd. Jag för trosorna mot mitt ansikte och luktar på dem. Doften av Björns och Stefans sperma kittlar mitt djuriska sinne och som en extra krydda lukten av Saras fitta. Jag har aldrig varit attraherad av tjejer men jag var bara tvungen att slicka i mig av det kladd som fanns i trosorna. Den ljuva salta smaken av sperma och fitta fick mitt blod att rusa ner till min kön och fick det att svälla till oanade proportioner. Innan jag visste ordet av hade jag tagit på mig Saras trosor och med ena benet på på toalettstolen satt jag och febrilt smekte in Stefans och Björns sperma i min fitta. mina blygläppar fylldes med ännu mer blod och min klitoris var som en stenhård ärta. Mina fingrar cirkulerade runt och över min klitta och bilder av att Sara blir dubbelmackad flyger över mitt inre synfält men också även bilder på Peter som runkar med mina stringtrosor lindade runt sin hårda kuk. Bilderna lägger sig som en split vision i mitt sinne och när Stefan och Björn sprutar ner Saras fitta och Peter fyller mina trosor med sin sperma så svartnar det för mina ögon och jag börjar skaka okontrollerat i en ännu starkare orgasm än de jag fick när jag hade Peters spema i mina trosor.

När jag kommer ner från nirvana så ligger jag på golvet i Saras badrum med hennes stringtrosor på mig och hennes kvävda fråga om allt var ok då hon hört mig skrika och sen ett brak. När jag inte svarar så "bryter" hon upp dörren och ser mig liggandes på golvet iförd hennes trosor.

Här slutar del två om Mia den fördärvade styvmamman.
I del tre så kommer ni få reda på hur Sara reagerar och hur Mia sjunker ännu djupare ner i fördärvet.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.2 / 5. Röster 29

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu