Den Fördärvade Styvmamman del 1

06/06/2023 | Författare: Anonym
5 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | Äldre KvinnaTonårspojkeStyvmamma
4.2
(24)
Min killes 15 åriga som ligger och fantiserar om att jag suger hans kuk medan han runkar.

Jag vaknad med ett ryck efter de kraftfulla orgasmerna och kände en stor skam för det jag nyss gjort. Jag tog av mig de sperma och fittsaftkladdiga trosorna och gick till det badrum som fanns i anslutning till vårt sovrum. Trosorna lade jag i tvätt korgen där jag hittat dem en stund tidigare fulla av sperma.Jag stängde in mig i duschen och lät dess varma strålar smeka min kropp en stund innan jag började tvåla in mig. Mina tankar for tillbaka på det som hänt de senaste åren hur jag träffat Micke på en fest och hur jag fallit för honom trots att han var 15 år äldre än mina då 20 år. Hur vi hade i början träffats i smyg och bara varannan vecka för att hans 14åriga son inte skulle få frispel för att hans pappa bytt ut hans mamma så fort. I början hade vi sex så fort tillfälle fanns hemma, utomhus, på fester, toaletter, biografer och andra mer eller mindre offentliga ställen. Nu när vi varit ihop i snart tre år har glöden fallnat och vi har kanske sex en gång i veckan och mellan gångerna är det mina fingrar eller de olika dildosarna som mättar mitt sexuella behov.

När vi hade smygit nästan ett år med vårat förhållande så fick jag äntligen träffa Mickes son Peter för första gången. Peter såg lite sur ut för att behöva träffa pappas ny kvinna men när han så hur jag var klädd i kort klänning med en väl tilltagen urrigning som visade upp en kanske lite för vågad och tilltagen del av mina bröst. Under den presentation och och det kallprat som efterföljde så såg jag hur Peters blickar drog sig mot mina bröst och jag kunde inte låta bli att känna mig smickrad av hans blickar som smekte mina bröst. Vi forstsatte att träffas allt oftare alla tre och efter några månader flyttade jag in hos Micke och Peter.

Visst hade vi våra små duster Peter och jag men vi blev snabbt mer som syskon än någon sort styvförhållande. Då det bara skillde fem år mellan oss så hade vi liknande smak när det gällde musik och film. Vid flera tillfällen gick Micke till sängs och Peter och jag satt kvar, tittande på film eller lyssnade på musik och pratade om allt möjligt långt in på natten. Peters blicker blev bara mer och mer smekande och uppskattande speciellt när jag solade och badade i vår pool. Vid flera tillfällen såg jag att hans shorts buktade ut i hans nedre regioner även att han försökte dölja sitt begynnande stånd så att jag inte skulle se det. Det blev lite som en lek för mig att hetsa upp honom genom att "råka" visa mina intimare delar genom att låta handuken falla ner och visa mina bröst eller att böja mig framåt för att plocka upp något när han står bakom mig. Hans kuk var inte sen att reagera vid dessa tillfällen och skapade ett rejält tält i hans shorts.

Dessa små lekar gjorde mig alltid så himmla kåt att jag bara måste få Mickes kuk i mig. Dock så blev Micke mindre och mindre intresserad av att knulla mig och jag var tvungen att skaffa leksaker för att ta hand om den värsta kåtheten. Inte blev saken bättre när jag gick förbi Peters rum och hör honom stöna mitt namn. Jag tvärstannade för att lyssna och hör honom stöna flera gången innan han mummlar "Jag kommer snart Mia, får jag komma i din mun?". Jag känner hur min puls ökar och hur mina kinder börjar hetta. Min killes 15 åriga som ligger och fantiserar om att jag suger hans kuk medan han runkar. Jag lyssnar vidare och hör honom stöna ut ett "Jag kommer nu!. Jag känner hur min fitta börjar pulsera och hur mina trosor böjar bli våta. Jag blir kåt av tanken att någon har mig som sitt runkobjekt.

Jag hör hur Peter kliver ur sin säng och går mot dörren så jag smiter iväg innan han hinner komma på mig spionera på honom. Jag har kommit halvvägs ner i trappen och vänder mig för att gå upp igen så att jag ska kunna se honom. När han öppnar dörren ser jag att han har något svart i sing hand och att han istället för att gå till toaletten i hallen går in i mitt och Mickes sovrum. Jag funderar på vad han ska in där och göra och står tvekande i trappen och väntar tills han kommer ut igen efter ca 30 sekunder. Han går då till toaletten och jag går till sovrummet och vidare in i det anslutande badrummet. Jag känner den distinkta lukten av sperma och den verkar komma från tvättkorgen som står på bredvid duschkabinen. Jag lyfter på locket och lukten blir kraftfullare och när jag lyfter på en top som ligger överst kommer en dust av lukten av färsk sperma, Jag ser det svarta stringtrosorna jag lade i tvättkorgen samma morgon ihopknöllade till en boll på ett sätt som jag aldrig skulle göra. Jag lyfter upp dem och känner hur de är alldeles blöta av sperma. Jag kan inte låta bli att föra dem närmare min näsa och lukta på dem. Där står jag och luktar på mina trosor som min styvson just sprutat fulla av sperma. Omedvetet för jag min hand upp till mitt vänstra bröst och känner min styva bröstvårta genom både tröja och bh. Jag smeker mitt bröst genom kläderna och för sedan handen ned mot mina midja och ner innanför liningen ner mot min längtande fitta. När min hand nuddar trosorna för blir jag chokad av hur blöta de är. Mina fingrar smeker cirklande över mitt venusberg och ner mot min klitoris och blygdläppar. En stön undslipper mig och jag för ut min tunga för att smaka på sperman som finns i de trosor jag har i handen. När jag känner den saltiga smaken slår det slint i mitt huvud och jag sliter av mig alla kläderna för att sedan efter en ytterligare slick på de spermafyllda trosorna ta på mig dem. Jag känner sperman mot min fitta och jag nästan springer till sängen och har knappt hunnit lägga mig bredbent i den innan min hand är där och masserar in sperman från trosorna på min fitta. Min andhämtning är snabbt och kort och den vällust som sprids från min fitta till resten av min kropp är obeskrivbar. Min andra hand nyper och drar i mina bröstvårtor för att sedan ta över smekandet av min fitta. Jag för min sperma och fittkladdiga hand upp till min mun och för in flera fingrar och suger på dem som om de vore en kuk. Mitt klimax kommer som en kanonkula när jag känner smaken av de blandade könssafterna i min mun. Den kraftfullaste orgasm jag någonsin fått rusar genom min kropp och jag tappar både tid och rum, den blir avlöst av en till nästan lika kraftig orgasm som lämnar min kropp skakande som ett asplöv.

När jag väl vaknar till så har det gått ca tio minuter sedan jag fått de otroliga orgasmerna och skammen kommer över mig.

Jag stänger av duschen och kan inte hjälpa att känna mig otroligt tillfredsställd trots att jag fortfarande kskäms som en hund för det jag nyss gjort.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.2 / 5. Röster 24

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu