Att Hitta Lyckan

21/03/2024 | Författare: hjälpare
13 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | CuckoldFruBi Man
3.7
(31)
Hans kuk kom in i min mun och min tunga rörde vid spetsen och smakade hans salta prekum.

Jag hade varit skild i sex månader när Ebba och jag träffades. Hon var 34 år, tolv år yngre än jag, och vacker på ett "girl next door"-sätt. Hennes långa och vågiga sandbruna hår ramade in ett vackert ansikte med underbara hasselbruna ögon och ett varmt inbjudande leende.

Vi träffades vid poolen i den lokala simhallen. Jag tränade inför ett triathlon och hon gick en kurs i vattenaerobics. Våra blickar möttes flera gånger efter att hennes pass var slut och när jag sprang på henne i lobbyn bjöd jag ut henne på en kopp kaffe.

Hon var den första kvinnan jag faktiskt hade bjudit ut efter min skilsmässa, även om jag hade använt tinder några gånger för slumpmässiga möten. De hade mestadels varit otillfredsställande och jag hade nyligen raderat appen från min telefon när jag träffade Ebba.

Hennes inre skönhet matchade hennes fysiska skönhet. Hon var varm och givmild. Hon var rolig och lekfull och vår första kopp kaffe förvandlades till en mycket nära vänskap.

Jag tyckte mycket om henne och vi började snart träffas regelbundet, men vi ville båda ta det långsamt. Jag var tveksam till att öppna upp mig efter min röriga skilsmässa och Ebba brottades med sina egna demoner.

Det gick en månad innan vi älskade och det var ett intensivt ögonblick för oss båda. Vi hade en kontakt som gick bortom det fysiska och känslomässiga. Den var andlig. Hon visste intuitivt vad jag ville och jag visste exakt vad hon ville i varje givet ögonblick. Hon fick orgasm flera gånger av mina fingrar och min mun och sedan kom hon om och om igen när min kuk trängde in i hennes trånga, våta fitta. Det var, i mina ögon, ett avgörande ögonblick i livet och jag visste då att jag var kär.

Sex månader efter att vi började dejta flyttade Ebba in hos mig. Vi hade fortfarande inte försökt definiera vårt förhållande och vi hade inte blivit monogama, men vi hade båda upprepade gånger förklarat vår kärlek till varandra.

Jag hade aldrig känt mig så nära eller så i samklang med en annan person. Jag kunde inte föreställa mig mitt liv utan henne och hon kände likadant för mig, men hon fortsatte att träffa andra män med min välsignelse.

Det var en märklig dynamik men det fungerade för oss. Jag hade ingen önskan att träffa andra kvinnor, men jag hade möjligheten om jag ville.

Ebba hade blivit sårad när hon var ung och ett öppet förhållande var hennes försvar mot att bli sårad igen. Hon försäkrade mig om att hon älskade mig och att hon kunde skilja på sex och kärlek bättre än någon annan jag någonsin träffat. Jag ville bli gammal med henne och hon ville detsamma men bara på hennes villkor. Det hade stört mig i början men det blev märkligt normalt med tiden. De flesta andra killar, och enstaka tjejer, som hon träffade var engångsligg men hon hade en stadig kille förutom mig. De hade varit vänner sedan college. Hon älskade honom inte men de knullade flera gånger i månaden. Han fyllde ett behov som jag inte kunde och jag lärde mig att acceptera det.

Efter skilsmässan hade jag svurit på att jag aldrig skulle gifta mig, men efter sex månader hade jag börjat ompröva min inställning. När jag bad Ebba att tillbringa sitt liv med mig accepterade hon, men hon insisterade på att jag skulle träffa hennes andra kille.

Jag träffade Mats för första gången strax före min 1-årsdag med Ebba. Jag hade varit nyfiken på honom sedan början men hon hade motstått mina uppmaningar att träffa honom eftersom hon ville hålla sin "bara sex" värld åtskild från sin "sanna kärlek" värld.

Mats var inte vad jag hade förväntat mig, men jag vet inte varför. Jag hade sett tinderbilder på några av de män hon träffade och hon hade verkligen ingen definierad typ. De var alla färger, former och storlekar och de spände över alla åldersgrupper och socioekonomiska kategorier.

Mats var en kille med genomsnittligt utseende. Han var under två meter lång och ganska vältränad. Han hade en muskulös kropp men lite mage. Han hade ett oansenligt ansikte och ett slätt, skalligt huvud. Han var mörkhyad, hade afrikanskt ursprung och bar glasögon med tunna bågar, vilket fick honom att se lite nördig ut, men han hade en befallande närvaro och utstrålade ett stort självförtroende.

Jag var inte säker på vad som skulle hända när vi träffades men jag var förvånansvärt öppen för allt. Ebba och jag hade haft en tidigare trekant med en tjej som hon träffat på nätet och det hade varit en fantastisk upplevelse. Hon träffade inte tjejer så ofta och jag hade nöjt mig med att se dem tillsammans, men att se min älskade få en skakande orgasm medan en annan kvinna slickade hennes klitoris var allt jag hade drömt om att det skulle vara.

Vi träffade Mats i hans hus och jag tyckte det var lite nervöst att vara på hans område, men Ebba såg till att jag kände mig älskad. Hon höll min hand och såg mig i ögonen. Hon log varmt och kysste mig mjukt, och så småningom försvann min ångest.

Mats lagade en god middag åt oss och vi drack några goda flaskor vin innan vi flyttade in i vardagsrummet. Han satte på lite musik och vi pratade i mer än en timme men det var svårt för mig att ignorera elefanten i rummet. Ebba kände av min oro och hon fortsatte att fokusera sin energi på mig för att dämpa min rädsla.

Mats hade en djup men silkeslen röst som lugnade mina nerver lite men det var också tydligt att han var en man som var van vid att få vad han ville, när han ville ha det. Han hade tillbringat sex år som officer i marinkåren. Han hade stigit snabbt i graderna och jag kunde förstå varför.

Vi hade varit i hans hus i tre timmar när Mats ställde sig upp och drog av sig skjortan. Ebba kramade min hand och såg mig i ögonen. Jag kände mig rädd och blyg, vilket inte var normalt för mig, men hon sa att hon älskade mig och tryckte sina mjuka läppar mot mina. Hennes tunga dök lekfullt in i min mun och hon purrade mjukt vilket fick mig att känna mig som världens lyckligaste man.

Mats tittade på Ebba och hans mörka ögon smalnade. En klump bildades i min hals och min puls ökade.

"Var hör du hemma?" Frågade han henne med en djup, fast ton. Hennes hand klämde om min och sedan släppte hon den och reste sig upp med blicken mot golvet. Hon hade varnat mig för att Mats var väldigt dominant och hon hade förklarat att det var en stor del av deras relation. Han fyllde ett behov som jag inte kunde.

I vardagslivet var jag en alfahanne. Jag var självsäker och trygg i mig själv, men i sängen var jag ibland passiv och ofta undergiven. Ebba var motsatsen. I vardagen var hon avslappnad och lättsam men sexuellt var hon krävande, självsäker och dominerande. Hon gav direktiv och tog ofta kommandot men jag kunde se på hennes sätt att vara att hon med Mats var mycket undergiven.

Hon stannade framför honom och han nickade. "Duktig flicka. Ta av dig kläderna", beordrade han och hon lydde snabbt och lämnade dem i en hög bredvid sina fötter.

"Jeremy, jag förstår dina reservationer. Ebba och jag är bara vänner och har varit det under en lång tid. Jag är inget hot mot er relation", försäkrade han mig. "Hon har många gånger berättat för mig hur mycket hon älskar dig. Det hon och jag delar är bara sex. Det är fysiskt men det är väldigt rått och kraftfullt. Om du inte kan hantera det kan du gå nu. Annars är din plats bredvid henne." Han pekade på Ebba och jag andades djupt för att stoppa min ångest.

Mitt huvud snurrade och mitt hjärta rusade. Jag reste mig upp och gick långsamt fram till hennes sida. Hennes mjuka hand greppade min och hon kramade den hårt. Värmen från hennes beröring var tröstande och jag kände mig otroligt nära henne.

"Jag älskar dig", sa hon sött och jag kände hur mitt hjärta svällde.

"Jag älskar dig också." Min röst darrade av nervös spänning och min mage kurrade. Det kändes inte verkligt. Det var som en dröm och mina knän var svaga och ostadiga.

"Klä av dig", skällde han strängt och jag svalde hårt.

Jag lyfte min skjorta över huvudet och släppte den tillsammans med Ebbas kläder. Mina händer skakade när jag knäppte upp mina jeans och släppte dem och mina boxerkalsonger på marken. Jag sparkade ner dem i högen och följde Ebbas exempel.

Mina ögon var riktade mot golvet och mina kinder kändes varma och rodnade. Min kuk var mestadels slapp men tung och den såg tillräckligt imponerande ut för att ge mig en stöt av självförtroende. Den var strax över genomsnittet i längd med bra omkrets och jag hade aldrig haft några klagomål men ibland hade jag känt mig självmedveten om det.

"Ner på knä", beordrade Mats och vi lydde båda. Vi knäböjde sida vid sida vid hans fötter med blicken nedåt. Mina axlar var spända och jag andades lugnt för att dämpa min rädsla.

"Jeremy, ta av mig byxorna", sa Mats stoiskt. "Men låt mina underkläder sitta kvar."

Jag svalde hårt igen och lyfte sedan på huvudet. Jag hade aldrig haft en riktig sexuell upplevelse med en man och jag hade aldrig riktigt betraktat det som ett alternativ. Jag hade haft en pinsam upplevelse strax efter min skilsmässa, men ingenting hade faktiskt hänt.

Jag hade träffat killen, Ethan, på gymmet och vi hade blivit vänner. Vi tränade tillsammans och efter en månad eller så började vi umgås socialt. Vi gillade båda att fiska och han bjöd med mig på en campingtur till en sjö där han och hans fru ägde en fastighet.

Vi hade druckit mycket efter middagen och var båda ganska berusade. Vi delade på ett stort familjetält och det fanns flera fötter och en lykta mellan våra sovsäckar som en buffert. Jag hade gått och kissat innan jag gick till sängs och Ethan var redan i tältet när jag kom tillbaka. Hans byxor var av och hans kuk var hård.

"Vad håller du på med?" Jag hade frågat otroligt. Lyktan hade kastat ett olycksbådande sken över hans ansikte och han flinade.

"Om du suger av mig så suger jag av dig", hade han sagt med en nervkittlande självsäkerhet.

"Jag är inte gay", sa jag och han sa att han inte heller var det, men hans fru ville aldrig ha sex och han visste att jag inte hade fått ligga sedan före skilsmässan. Jag tackade nej till hans erbjudande och såg honom aldrig igen, varken på gymmet eller annars.

Mina händer skakade när jag knäppte upp Matss jeans och drog ner dragkedjan. Jag var försiktig och försökte att inte röra honom men mina knogar snuddade vid hans kuk när jag drog i hans dragkedja och jag fick en tydligare bild av vad Mats hade att erbjuda som jag inte hade.

Jag drog ner hans byxor och han klev ur dem. Konturerna av hans kuk syntes tydligt och den såg enorm ut. Jag kunde se på hur den hängde att den inte var helt erigerad men den nådde in i hans underbyxor och svängde som snabeln på en elefantunge.

Ebba kände vad jag kände och hon rörde vid mitt ben på ett lugnande sätt.

"Ebba, avsluta jobbet", flinade Mats.

Jag såg med stora ögon hur hon satte tummarna i hans byxlinning och drog ner hans boxershorts. Hans stora svarta kuk dök upp och den mustiga doften av hans kropp spred sig över mig. Han hade enorma kulor och en fet, omskuren kuk med ett mörkt chokladfärgat skaft och ett lila huvud.

Ebba lät händerna glida upp längs hans muskulösa ben och slickade sedan längs hela hans svällande skaft. Hennes vackra ögon rullade bakåt och slöts sedan när ett mjukt stön kom från hennes bröst.

Det var overkligt att se den kvinna jag älskade slicka en annan mans kuk men jag var förvånansvärt nog inte svartsjuk. Min kuk blev stel och jag kupade händerna över den för att skydda den från dem medan jag kämpade med mina osäkerheter.

Ebba sög vått och ljudligt på sin stora svarta kuk. Saliv rann från hennes mungipor och droppade från hennes haka. Hennes händer lekte med hans gigantiska kulor och hon sög hårt på hans knöliga huvud. Hon visste vad han gillade och hon sög försiktigt på hans massiva kulor medan hon smekte hans hala kuk.

Mats placerade sina händer på hennes huvud och började röra på höfterna. Kvävda och kväljande ljud fyllde rummet och tårar strömmade nerför hennes kinder.

Hennes händer kupade hans fasta arslen och hans kuk gled in i hennes hals. Jag hade sett henne slicka min blygsamma kuk med lätthet i nästan ett år. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att se henne kämpa för att ta en hel kuk i munnen. Jag hade inte insett att de kom så stora i verkliga livet.

Ebba kippade efter luft och stora mängder saliv täckte hennes vackra ansikte. Hon tittade på mig och log. Jag kunde se kärleken i hennes ögon när hon tyst vinkade mig närmare. Hennes hand rörde sig bakom min nacke och hon höll mig hårt. Våra läppar möttes och våra tungor flätades samman. Det var en brännande het kyss och jag stönade begärligt i hennes mun. Mina ögon slöts och jag förlorade mig själv i ögonblicket. Mina händer strök över hennes underbara kropp och njöt av varje varm, mjuk tum av hennes nakna kött.

Ebba hade den perfekta kroppen. Hon var smal med mjuka, kurviga höfter och en smal midja. Hon hade smala axlar, seniga armar och fräcka bröst med spända bröstvårtor och små vårtgårdar. Hennes mage var platt men hon hade få muskler vilket gjorde att hon såg feminin och vacker ut både naken och påklädd.

Jag lekte med hennes bröst och rullade hennes hårda bröstvårtor mellan tummen och pekfingret och fick henne att stöna djupt och lågt. Jag hade blivit förvånad över hur känsliga hennes bröst var första gången vi hade sex. Min exfru hade praktiskt taget avdomnade bröst och bröstvårtor men Ebba kunde nästan nå klimax enbart med bröstlekar.

Hon vred och vred sig under min sakkunniga beröring medan vi fortsatte att kyssas som två kåta tonåringar.

Vi avslutade vår kyss och Mats tittade ner på oss med ett roat leende. Han tog tag i sin glänsande kuk och gnuggade den mot hennes smidiga läppar. Sedan tittade han förväntansfullt på mig. Jag visste vad han ville och svalde hårt. Min kuk mjuknade och jag vände ansiktet mot Ebba. Jag hade berättat för henne om min enda nära upplevelse och hon hade skrattat. Hon hade dejtat och knullat flera bisexuella män och tyckte att det var upphetsande att se en man suga kuk, precis som jag blev upphetsad av att se henne med en annan kvinna.

Mats förflyttade sina höfter mot mig och hans stora kuk pekade mot min mun. Mitt sinne var i uppror och min kropp skakade. Jag öppnade läpparna och han gned den släta spetsen över dem. Jag kunde inte tro vad som hände. Det hade hittills varit ofattbart.

Hans kuk kom in i min mun och min tunga rörde vid spetsen och smakade hans salta prekum.

Jag slöt ögonen och kände hans hand på mitt huvud. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra så jag försökte härma vad Ebba gjorde. Jag krökte läpparna över tänderna och sög hårt. En stor droppe prekum droppade in i min mun och jag svalde och lät det glida ner i min munhåla.

Han pressade sig framåt och hans kuk fyllde min oerfarna hals. Jag öppnade den på vid gavel och ytterligare några centimeter försvann in i mig. Hans tunga kulor snuddade min haka och sedan backade han ut.

Hans ebenholtsfärgade kuk glittrade av min saliv och jag kippade efter luft. Han knöt näven om kuken och smekte den långsamt medan Ebba och jag började kyssas igen.

Min kuk stelnade till och hon drog ner mig på golvet. Vi kysstes passionerat och rullade runt tills hon satt över min midja. Smaken av hans kuk var färsk på min tunga när Ebba förde in min smärtsamt hårda kuk i hennes skummande hål. Hon var så våt som jag aldrig hade känt mig och hon tittade ner på mig med en sensuell blick. Hennes höfter gungade och hon log med ett lustfyllt skimmer i ögonen.

Mats flyttade sig över mig och satte sig på min överkropp. Han förde in sin kuk i Ebbas ivriga mun och hon började suga av honom med min kuk djupt inne i henne. Hennes safter flödade från hennes livmoder och dränkte mitt bäcken och hennes saliv droppade på mitt bröst.

Han andades ansträngt och hans kulor spändes. Ebba backade från hans kuk, lindade läpparna runt kronan på hans ollon och hon smekte hans ådriga skaft när han tömde sina kulor i hennes mun.

Mats drog sig ur hennes glupska mun och hon tittade nyfiket på mig. Jag nickade och drog henne till mig. Mina höfter pressades uppåt och hon började darra. Hennes läppar mötte mina och hans säd rann ut i min mun. Våra tungor dansade i den slaskiga våta enklaven av våra förenade läppar och våra bäcken slog ihop våldsamt.

Hon klamrade sig fast vid mina sidor medan episka vågor av njutning strömmade genom hennes darrande kropp. Jag svalde och kysste. Jag kände hur min kropp spändes och jag grymtade som ett vilt djur när jag pumpade het sperma in i hennes fertila djup.

Ebba kollapsade ovanpå mig och log. Hennes svettblöta kropp klistrade sig mot min och vi såg varandra djupt i ögonen.

"Wow", flämtade hon. Hon fnissade och kysste mig mjukt. "Wow."

Matss kuk var fortfarande hård och Ebba rullade av mig. Hon särade på sina silkeslena lår och han knäböjde mellan dem. Hans kuk stack ut från hans mörkbruna kropp. Den såg olycksbådande och imponerande ut och jag undrade hur den skulle passa in i hennes lilla, sexiga kropp. Det såg ut som om den skulle nå hennes lungor, men hon hade knullat honom i flera år och hon kom tillbaka för mer.

Han tryckte sig framåt och förde in huvudet på sin långa, feta kuk i Ebbas drypande fitta. Ett djupt gutturalt stön, som från ett skadat djur, steg upp från hennes bröst och ett lyckligt men smärtsamt uttryck spred sig över hennes vackra ansikte.

"Det var det baby", suckade Ebba.

Mats pausade och väntade ett ögonblick innan han matade in hela sin kuk i hennes mörka djup. Hennes ben lindade sig runt hans bruna röv och höll fast honom djupt i kulorna och hennes fingrar klamrade sig fast vid hans höfter. Han log och de började röra sig tillsammans som en. De vred och vred sig och hans höfter började stöta. Hans kropp slog hårt mot hennes och hon skrek högt när hon kom.

Han drog sig ur och vände henne på magen. Han drog upp hennes mjuka, runda rumpa i luften och trängde in i henne igen på ett snabbt och skickligt sätt. Hennes kropp gungade fram och tillbaka och varje stöt sände vågor genom hennes smidiga skinkor.

Mats knullade Ebba i trettio minuter i sträck medan jag tittade på och jag tappade räkningen på hur många gånger hon kom. De var båda genomblöta av svett och de såg utmattade ut när han begravde sin kuk djupt och släppte lös en ström av sperma i hennes väl knullade hål.

Ebba rullade upp på rygg och lockade mig till sig. Vi kysstes ömt men vår passion började byggas upp. Min kuk blev styv och jag flyttade mig mellan hennes ben. Jag gled in i henne och känslan var otrolig. Det var obeskrivligt. Hon var våt utan dess like och varm utan dess like. Hennes höfter stötte uppåt för att möta mina och jag sträckte mig efter hennes hårda klitoris. Hon började darra och ledde mig plötsligt ut ur sitt sammetslena sköte.

Jag visste vad hon ville och kysste henne mjukt. Jag drog fjärilskyssar längs hennes nacke och sedan ner till hennes känsliga bröst. Jag slickade och sög på hennes bröstvårtor, omväxlande från sida till sida medan hon kärleksfullt höll om mitt huvud. Sedan gick jag längre ner och slickade och kysste hennes navel. Den rika doften av hennes skummande kön lockade mig och min mun började vattnas.

Jag delade hennes röda, svullna blygdläppar och tittade in i det glänsande, rosa djupet. Mina näsborrar blossade upp och jag pressade min tunga mot hennes gapande hål. Smaken var gudomlig och min tunga dök djupt ner. Jag sög sperma från hennes hål och svalde den som en girig hora. Min tunga snuddade vid hennes hårda klitoris och hon skakade av begär.

Ebba andades in kraftigt och hon höll mitt huvud mot sitt glupska kön. Jag tryckte in mina fingrar i hennes fitta och gnuggade hennes g-punkt medan jag lappade på hennes uppsvällda klitoris. Hennes kropp skakade och hon skrek till när hon fick orgasm. Hennes safter sprutade från hennes fitta, dränkte mitt ansikte och sedan knuffade hon bort mig från sin överkänsliga nub.

Jag trängde in i henne på nytt och våra kroppar rörde sig tillsammans som en. Vi rörde oss i sensuella smekande rörelser och mitt klimax började byggas upp.

Jag såg kärleksfullt in i hennes vackra ögon och vi log när jag fick ett utbrott inuti henne. Mitt klimax var kraftfullt och det kändes som om varenda droppe sperma hade sprutats ut ur min kropp.

Jag kollapsade ovanpå henne, stödde mig på mina armar och vi kysstes ömt. Min kuk mjuknade och gled ur hennes famn och först då rullade jag av henne. Våra bröstkorgar svällde av de häftiga orgasmerna och vi låg tysta och stilla i flera ögonblick. Hennes hand sökte min och våra fingrar flätades instinktivt samman. Mitt hjärta bultade och jag suckade, nöjd och glad över vad livet hade gett mig.

Visa alla romaner av denna författare: hjälpare.

Betygsätta Novellen:

Betyg 3.7 / 5. Röster 31

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu