Två Tjejer och en Kille

03/08/2023 | Författare: Anonym
22 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | TrekanFörsta Gången Tonåring
4.2
(30)
Med ett finger smekte jag följsamt mig själv längsmed skåran utanpå trosorna.

Han kom som ett yrväder en aprilafton och hade sin mobil hängande i något som såg ut som en svångrem runt halsen. Jonas ägnade mig ett hastigt ögonblick och nickade nonchalant till hälsning. Den tjocka dunjackan drog han av sig utan att dra ned dragkedjan och kastade den på det nyoljade ekgolvet, över samma hög där han precis innan slängt ned sina fingervantar, ryggsäck och tennisracket. Jag tyckte genuint illa om honom på samma sätt som jag även kände för hans mor och far.

Skorna snörde han faktiskt av sig och tog av innan han gick iväg mot sitt rum. Alltid något tänkte jag. Kvar stod jag i den stora hallen, med en skurmopp i händerna och en skurhink med grått vatten bredvid mig på golvet. Som jag hatade det, de fåtal tusingar jag drog ihop svart per månad genom att städa privatbostäder, gjorde att jag höll näsan över vattenytan. Men som jag hatade det.

Han var tandläkare och hon var föreståndare på ett konstgalleri. Deras odåga till son gick på ett privatgymnasium. Vilken känsla att bara få springa in i hans rum och slänga skurhinken i ansiktet på honom, vända på klacken och gå ut genom den massiva ytterdörren och aldrig någonsin komma tillbaka. Det vore något det, men mitt förnuft stoppade mig. Känslan av mindervärdeskomplex kändes starkare idag än vanligt, men jag bet ihop, pressade ur lite vatten ur moppen och fortsatte.

Det var tyst i sekelskiftsvillan, båda hans föräldrar hade för vana att alltid jobba till långt in på kvällen. Så bröts tystnaden av ett:

- Tjena, vad gör du?

Han talade uppenbarligen i telefon. Efter ett par sekunders tystnad hörde jag honom inifrån sitt överdimensionerade pojkrum fortsätta.

– Sugen eller? Morsan och farsan är inte hemma.

Hans röst lät fortfarande nonchalant. Nonchalant och överlägsen, men tydligen bar det frukt för när samtalet efter någon minut tog slut fick jag uppfattningen av att personen han pratat med var på väg över. Jag moppade vidare längs den långa dunkla korridoren mot hans rum, tyst och metodiskt. De båda väggarna var fullspäckade med tavlor i någon ism jag inte kände till, de såg fördjävliga ut. Han hade lämnat dörren lite på glänt. Jag kikade in genom dörrspringan. Jag var säker på att Carl inte kunde se mig. Där inne såg jag att han höll på att byta om. Han var i färd med att sätta på sig ett bar byxor, men stod då jag gluttade in bara iklädd ett par vita kalsonger. En doft av parfym strömmade ut från rummet, han måste precis ha sprayat på sig något. Jag kände inte igen doften, men den doftade exklusivt. Så klart, han var en bortskämd brat. Skulle han ha haft Old Spice under armarna, hade jag blivit väldigt förvånad.

Jag visste inte hur gammal han var, brydde mig inte. Men han gick i gymnasiet och det måste betyda att han var minst 7-8 år yngre än jag. Han satte sig framför spegeln och smorde ut en klick hårvax i händerna. Carl masserade fåfängt ut vaxet i håret, noga med att genomarbeta det ut i varenda hårtopp. Sedan kammade han håret bakåt. Det såg inte bra ut, inte bra alls, men gav honom den signifikativa looken jag antar han var ute efter. Efteråt satt han bara framför spegeln och till synes nöjt beskådade sig själv. ”Spegel spegel på väggen där”, var jag på vippen att kläcka ur mig, men hejdade mig. Det var lite roligt att iaktta en slyngel i smyg. En bortskämd aristokratavkomma, jag ville se vad han hittade på härnäst.

Det ringde på dörren och den plötsliga skarpa signalen fick mig att hoppa till. Så kvickt och så ljudlöst som möjligt tassade jag iväg mot biblioteket och ställde mig bakom portalen vid bibliotekets ingång helt utom synhåll, med skurmoppen fortfarande i handen.

Jag kände mig lite dum och fattade inte för vem jag gömde mig eller varför. Men det var något som lockade, kanske att möjligheten fanns att jag kanske skulle få höra något som inte var ämnat för mina öron och i bästa fall kanske få se något som inte var menat för mina ögon. Försiktigt kikade jag fram bakom portalen och såg Carls ryggtavla försvinna iväg nedåt korridoren. Han hade inte bemödat sig sätta på sig något på överkroppen, utan gick klädd i bara ett par byxor. Jag förstod att här vankades det kanske könsumgänge och jag blev nyfiken på vad för någon person, som kunde tänka sig krypa till sängs med en kille som Carl.

Okej, det var säkert inget större fel på hans utseende. Förmodligen bidrog mitt ogillande mot han som person till att jag även hade svårt att se det attraktiva i hans utseende. Dessutom var han alldeles för ung. Det ringde igen på dörren precis innan han hann öppna den.

- Lugn jag kommer, hörde jag han mumla från tamburen samtidigt som han öppnade ytterdörren.

De förde en kort lågmäld konversation i tamburen, vilken jag inte kunde höra mycket av. Sedan hörde jag steg närmande hans rum och jag ryggade tillbaka nästan helt bakom portalen för att hålla mig gömd. Precis när de var på väg att svänga in till hans rum kikade jag fram ändå. Jag var nyfiken på att få en liten glutt i varje fall på donnan som kommit för att besöka honom. Som jag misstänkte; blond, stora bröst, hårt sminkad och ett fett lager läppglans på läpparna som såg konstiga ut. Överläppen liksom stod ut en bit från tandköttet. Hon såg vid första anblicken onaturlig ut. På sig hade hon ett par gråa bomullsbyxor av träningsmodell med resår, Puma tror jag. På överkroppen bar hon en svart topp och sin outfit kryddade hon slutligen med en massa bling-bling. Hon såg ganska ung ut, tippade att hon var i artonårsåldern.

Jag smög mig närmare hans dörr när de gått in i rummet, för att höra dem bättre. Dörren var fortfarande inte riktigt stängd så jag kunde både höra och se dem om jag ville. Samtalet därinifrån var inte direkt av ”Snillen spekulerar” –kaliber. Samtalet var ytligt, de samtalade nedlåtande om ett par namngivna personer jag inte kände till, om bilen Carl skulle få av sin pappa när han fyllde år och om hur mycket bättre Carls gymnasium var i förhållande till Lundsbergs. Jag kikade försiktigt in genom dörrspringan. De satt bredvid varandra på det blåvitrandiga täcket i hans breda Hästen –säng. Det slog mig vem han var lik, slående lik. Carl var ju upp i dagen lik killen från reklamfilmen för Burger King. Det måste han ju ha fått höra, jag hoppades det i varje fall, annars skulle jag vid första bästa tillfälle pika honom för det.

De blev tysta och efter en liten stund kunde jag höra smackande ljud. Jag kikade in igen och såg att Carl omfamnat henne. Han kysste henne på munnen och i hela ansiktet. Han såg inte ut att vara någon vidare kyssare, för ivrig och för omild tyckte jag.

- Åh Angélique, ta på mig.

Så klockrent, hon hette alltså Angélique. Vilket ytterst passande namn, jag var ytterst nära att börja fnittra högt igen. Fick jag chansen tänkte jag fråga Angélique om hon varit med i Big brother också. Egentligen är det konstigt att jag nästan fick ett skrattanfall av att bara höra ett namn flåsas fram, men det var det att just den personen hette så som fick mig att nästan tappa konceptet för en sekund. Shit alltså, det verkade verkligen som att det tänkte ligga med varandra. Carl hade fört hennes hand till sitt skrev och han hade lagt sina händer på hennes bröst. Det här ville jag inte missa. Samtidigt började utveckla en plan på hur jag roligast kunde ställa till det lite för dem, kanske genera dem lite t.ex. Det är kul att jävlas lite och det vore en höjdare att få se speciellt Carl, högröd i ansiktet.

Jag tassade så tyst jag kunde iväg för att hämta de mintgröna armbågslånga tvätthandskarna och skurhinken en bit bort. Moppen hade jag redan. Av någon anledning hade jag haft den under armen hela tiden. När jag kom tillbaka såg jag att Carl fått av Angéliques topp. Hon hade en vit behå på sig och Carl hade båda sina labbar omfamnade runt dem och knådade. Angélique drog ned hans gylf och stack in handen. Jag såg rörelserna hon med handen gjorde innanför hans byxor. En viss nyfikenhet spred sig inom mig. Jag undrade dels hur Carls apparat var funtad och även hur Angéliques rakt utstående bröst såg ut utan behå. I det här läget kände jag mer just av nyfikenhet än av upphetsning. Men det skulle ändra sig.

– Ja så, precis så, Carl såg ansträngd ut när han pressade fram orden. Angélique hade fortfarande handen innanför hans byxor och det gick inte att ta miste på vad hon höll på med.

Jag kunde se henne delvis från sidan och fick intrycket av att hon såg lite smått uttråkad ut. Hon lirkade fram den ur gylfen och fortsatte. Han lutade sig bakåt och såg på sig själv medan hon behandlade hans kuk. Jag kunde se den helt. ”No cock is a dream” hade jag hört någon säga och skrev under på det och någon dröm var väl inte hans kuk heller, även fast jag motvilligt fick erkänna att den såg ut att kunna vara skön vid rätt handlag. Hon kollade på den medan hon gjorde det. Hon gjorde det långsamt och såg ut att ta det riktigt försiktigt, som om var den av glas. Att hon inte var någon sexgudinna, kanske t.o.m ganska oerfaren tyckte jag mig kunna förstå redan nu. Det var något med hennes sätt att ta sig an honom som gav mig aningen om att knulla kanske inte var något hon gjorde dagligen, trots botox, stora tuttar, sillicon och allt det där.

De fortsatte på sängen. Carl fick efter viss möda av henne behån och mycket riktigt, hennes bröst stod fortfarande ut precis lika mycket. Hon hade för stunden slutat att onanera honom, men han satt där fortfarande med ett rejält stånd jag tydligt kunde se. Det var något med hans kuk ändå, mitt centrala nervsystem skickade någon slags signal till mitt underliv och jag kände mig plötsligt lite kåt faktiskt. Det är något med erigerade penisar, det ger mig nästan alltid en reaktion. Lite som Pavlovs hundar eller hur jag ska förklara.

Angelique hasade ner sina byxor. Hon hade ett par blåa eller var dom kanske lila stringtrosor på sig, minimala. Det såg inte ut att vara många kvadratcentimeter tyg på dem, en liten tygbit vid grenen, sedan såg jag bara tunna band. Hon gick (på eget initiativ) ned på knä framför honom vid sängkanten. Nu kunde jag inte se riktigt, men jag förstod helt klart att nu skulle hon ge honom fellatio. Det jag kunde se var hennes rygg och häck där hon satt framför honom på golvet. Carl lutade sig tillbaka, blundade. Stringen skar djupt in i hennes stjärtskåra. Hon putade rejält med rumpan och jag kunde nästan se konturerna av hennes blygdläppar genom trosorna. Smal var hon inte, inte heller satt, men kurvig. Stjärten var stor och jag kunde se att hon hade lite hull på sidorna. Jag gillade det, att det fanns något på henne som kändes äkta och naturligt.

Hennes huvud guppade upp och ned över honom. Ganska regelbundet avbröt hon sin aktivitet då håret ramlade ned i ansiktet. Så satte hon igång igen, för att efter någon halvminut sätta upp håret bakom öronen igen. Och så fortsatte det. Kanske skulle jag vissla till och erbjuda henne mitt hårband? Nej det var för tidigt. Jag började gilla det jag såg mer och mer, min egen upphetsning steg i takt med att de blev mer och mer avancerade inne i rummet.

Undra om han tänker slicka henne, tänkte jag. Det skulle jag riktigt gärna vilja se. Det var något jag aldrig sett live med egna ögon förut; en tjej bli uppslickad av en kille. Till min glädje såg jag att det såg ut att bli verklighet. De bytte plats med varandra, Angélique hoppade upp i sängen och Carl ställde sig på knä nedanför. Under någon sekund hann jag se hennes fitta innan Carls huvud kom ivägen, helrakad. Hon lade sin lår på hans axlar och kramade åt. Jag kunde se hans huvud fast mellan hennes lår. Det gillade jag, han kunde göra mycket annat nu än slicka henne. Och gjorde han det dåligt knep hon ihop benen hårdare runt hans hals… hoppades jag att hon skulle göra i varje fall.

Hon stönade. Det var äkta njutning det gick inte att ta fel på. Hennes stön var inte höga, men helt klart fyllda av njutning. Hon stötte fram små korta ”ah”:n, när vad jag tror hans tunga kom åt ställen på hennes rakade kön hon särskilt uppskattade att få stimulerade. Jag funderade på när jag skulle gå in och sätta p för deras kärleksakt. Det var så frestande att få se vilka reaktioner jag skulle väcka om jag kom in med skurhinken och spelade överraskad. Jag beslöt mig att vänta ytterligare, vänta tills precis i det läget han skulle penetrera henne. Taskigt kanske? Men gud så roligt.

Lite blödig blev jag ändå. Det såg ju himla rart ut det dom höll på med faktiskt. Och min uppfattning om Carl som paria reviderade jag i varje fall för stunden. Han var säkert antifeministisk, trångsynt och högervriden uti fingerspetsarna, men slicka såg han ut att kunna göra. Det vore häftigt att få knulla ned honom på jorden tänkte jag. Knulla honom till en bättre människa, om det är något man kan göra. Om inte det var möjligt så i varje fall knulla bort ett par lager av hans självgodhet. Det vore något det.

Han fick henne inte att komma genom sina tungövningar. Det lät precis som att hon var på väg när han slutade, stackarna.

- Kan jag få knulla dig nu? Det var svårt att höra riktigt, hans ansikte var fortfarande tight inpressat mot hennes sköte av Angéliques ben.

Hon svarade inte, men släppte greppet med benen runt hans hals, nacke och kravlade sedan uppåt i sängen och lade sig på rygg på långsidan av den. En av kuddarna högg hon tag i och placerade den under sin rumpa. Benen var rätt brett särade, men hon höll en hand för musen. Det såg ut som att hon försökte skyla sig lite. Skyla sig var inte något Carl gjorde direkt. Han hoppade upp i sängen och ställde sig på knä strax nedanför hennes midja. Han drog i sin stående lem, runkade den väl synlig för henne.

– Kolla på den, vad tycker du om den? Frågade han.
– Fin svarade hon, utan att direkt nagla fast blicken på den.
– Är den stor, fortsatte han.
– Lagom. Riposterade Angélique.

Carl verkade inte helt nöjd med svaret, men förstod att han inte skulle kunna få ett för honom bättre, men mer missvisande svar i form av ”gigantisk”, ”otrolig” eller ”vilket vapen” från henne. Han lutade sig framåt över henne och kysste glupskt båda hennes även i vertikalt läge helt uppåtpekande bröst.

Jag såg tydligt hans stånd. Han sänkte ned sig över henne för att lägra Angélique. Hennes ben var nu vitt särade. Hon tog bort handen från sitt kön. Deras kroppar möttes, men det såg lite knöligt ut. Han använde en hand för att styra in sin kuk.

- Är den inne? Frågade Angélique.
- Nej, hrmmpff snart så, vänta, nu, nej, nästan.

Han fortsatte lätt frustrerad att baxa och bända sin kropp mot hennes underliv, med tummen och pekfingret runt kukroten. Sedan tog han spjärn med sina händer runt hennes axlar och började jucka.

- Känns det bra, frågade han efter ett tiotal sekunder.
- Den är inte inne, än.
- Fan. Carl verkade både uppstressad och kåt samtidigt. Han drog ner sin hand mot sin kuk och började lirka och trixa igen. Angélique drog isär sina ben ytterligare en bit för att underlätta för Carl.

Det här måste vara ögonblicket tänkte jag, den perfekta stunden att ge Carl en liten näsbränna. Jag kände mig faktiskt lite nervös, pirrig inför hur reaktionen från rummet skulle bli. Jag barskade upp mig, tog ett djupt andetag samtidigt som jag fattade tag runt dörrhandtaget med gummihandsken och slog upp dörren på vid gavel.

- Åh herregud, jag kom visst lite olämpligt. Men enligt mina instruktioner skul.. Jag avbröt mig själv mitt i meningen.

Carl tittade på mig, högröd i ansiktet med en min som avslöjade ren och skär skräck, förvirring och fullständig överrumpling. Han öppnade munnen för att säga något, men jag fortsatte innan han hann ta till orda.

– Och det vill gärna gå bra ser jag? Jag sänkte blicken mot hans kuk som han höll med tummen och pekfingret någon halvdecimeter ovanför Angéliques sköte.

Mitt tonläge försökte jag hålla så neutralt som möjligt, utan överdriven beskhet eller sarkasm. Carl försökte ta till orda igen:

- Va, va fa fan.
- Lugn, avbröt jag honom. Jag tar bara det värsta nu så dammtorkar jag senare.

Ogenerat stegade jag fram till sägen med moppen i högsta hugg och började svabba under sängen. Carl låg i vad nästan kan kallas en paralyserad ställning kvar över Angelique, precis så som han var placerad när jag äntrade rummet.

– Snart klar, låt inte mig störa.

Jag slängde ett getöga mot Angélique, hon såg att ta den nyuppkomna situationen med större ro än Carl. Hon såg snarare ut att gilla vad som hände än att drabbas av panik som Carl.

- Ehh är inte du stor nog att städa ditt eget rum, frågade hon Carl, lite med glimten i ögat och kollade på mig.

Det kändes så fint att höra henne säga just så. Jag kände på nåt vis att jag ”vunnit” över henne på min sida, eller hur man ska uttrycka det.

Den hade krympt ihop nästa gång jag kollade åt hans håll och han hade återfått handlingsförmågan vad det såg ut. Carl var i färd med att rulla åt sidan och samtidigt i sin sidledsförflyttning roffade han åt sig en kudde och lade för sitt kön.

– Men Carl då inte behöver du vara blyg inför mig. Jag har ju redan sett den.

Jag drog snabbt undan kudden för honom innan han hann parera och hans snopp blev synlig både för mig och för Angélique igen.

– Men ge dig! Han drog i kudden, men jag höll emot så hans snopp förblev helt exponerad.

Han rodnade. Den började växa igen, tror reaktionen kom av att både jag och Angélique tittade på hans lem. Den styvnande helt på ett par sekunder och nu gjorde han inget för att dölja sitt stånd.

– Inte pjåkigt Calle, kan den växa lite till tro? Jag kände mig kåt på riktigt och knäppte upp alla knappar utom en på min blus. Det här var ganska galet, men jag ville vara med jag också på ett hörn hur konstigt det än kan låta.
– Carl heter jag och som svar på din fråga; Ja det tror jag.
– What ever Calle. Vad tycker du om dom här då? dom är 100 % äkta.

Jag knäppte upp den sista knappen och drog blusen åt sidan så att min behå visades. Carl studerade mig noga, såg i hans blick och såg på hans kuk att han gick igång på mig. Jag tror både det var mitt hårda och rättframma snack och den vita välfyllda behån som gav en extra skjuts åt hans kuk. Även Angélique tittade nyfiket. Hon tittade nyfiket både på mig och på Carls reaktion. Ingen svartsjuka gick att skymta hos henne. Skönt.

Hans blyghet var om inte bortblåst i varje fall desarmerad så pass mycket att han kunde uppskatta det nypåkomna läget. Jag fick en känsla av att vad Calle både ville och skulle behöva var någon som styrde honom med hela handen och var lite hård mot honom. Det skulle bli mig en fröjd. Vad Angéliques roll i det hela skulle bli visste jag inte, men jag ville gärna få henne delaktig också.

– Vad ska vi göra med den här kraken tycker du? Angélique hade krupit upp och lagt sig på mage och stöttade upp sitt huvud med handflatorna. Fötterna hade hon rakt uppåt och därinnanför hennes underarmar kunde jag se hennes bröst, även i detta läge rakt utstående från bröstkorgen.

Hon betraktade min och Carls konversation med intresse och stor nyfikenhet. Efter ett par sekunder då hon såg ut att verkligen grubbla på något, svarade hon.

– Du jag vet inte, men jag är med på det mesta. Närå haha. Men hittade på nåt du…ni.

Doften av kön låg tät i rummet. Den avsöndrades mest från Angélique och Carls nakna kroppar, men jag kände själv hur det rann till och fuktades innanför mina byxor och trosor. Jag förklarade för Carl att jag skulle vilja titta på när han smekte Angélique, med förespeglingen att jag som var gammal i gamet skulle ge honom goda tips och råd. Men egentligen var det för mig själv. Det skulle tända mig enormt att få se honom pulla henne.

– Om ni sätter er bredvid varandra, fortsatte jag. De satte sig båda efter mina instruktioner med ryggen mot väggen i sängen, tätt bredvid varandra. Carl såg spänd ut men hon hade ett finurligt flin på läpparna. Inte blyg för fem öre utan särade lite provocerande benen där jag stod bara någon meter framför henne.

Själv hade jag aldrig tidigare varit i en liknande sits, d.v.s. en väldigt sexuellt laddad situation tillsammans med två andra personer varav den ena var av mitt eget kön. Men det kändes bra på alla vis, jag kände mig bekväm och tror det hade att göra med att jag var så pass mycket äldre än Carl och Angélique och att det var jag som styrde händelseförloppet. Jag tittade på hennes fitta samtidigt som jag knäppte upp mina byxor.

Jag drog ned dem en bit så att trosorna skådades. Med ett finger smekte jag följsamt mig själv längsmed skåran utanpå trosorna. Att mina kraftiga blygdläppar skönjdes igenom trosorna visste jag. Angélique började i sängen följa mina rörelser på sig själv och gjorde precis likadant som jag. Bara för att testa om så verkligen var fallet knäppte jag med andra handens tumme och långfinger och sekunden senare gjorde hon likadant. Hela tiden hade hon ett varmt uttryck i ansiktet och hon såg mig i ögonen hela tiden. Jag tittade på henne och vägrade bli den första att sänka blicken.

Carl drog något disträ i sin inte alls så pjåkiga kuk, samtidigt som han betraktade mitt och Angéliques lilla spel. Det han betraktade främst var minspelet vi förde mot varandra och kopplade nog att det uppkommit en laddning mellan henne och mig. Där var vi tre i samma rum och smekte oss själva i varandras åsyn. Jag stoppade handen innanför troslinningen och stack in ett finger i mig själv. Sedan pullade jag mig själv, körde fingret in och ut ganska långsamt. Vad jag gjorde med mitt finger kunde inte undgå dem trots att jag hade trosorna kvar på mig. Det tunna tyget på trosornas front spändes av min hand innanför och sedan kunde de se det vita bomullstyget vibrera i takt till mitt fingers rörelser.

Ett steg till framåt, sedan stod jag alldeles framför dem vid sängen.

– Hjälp mig av med dem. Dom fattade vinken direkt och böjde sig upp. Det tog långsamt och försiktigt av mig trosorna genom ett omtänksamt och försiktigt lagarbete. Carl tog tag i bandet på vänstra sidan av mina trosor och Angélique i det högra. Sedan drog de långsamt i samma takt trosorna nedåt.

Jag kände doften av min egen upphetsning slå emot mig när trosorna var nedhalade. Fuktig på gränsen till våt lät jag återigen min hand glida ned till min fitta. Med pek och ringfingret särade jag en aning på mina blygdläppar och lät långfingret försiktigt gnugga min klitta. Allt till deras lystna blickar mot mig där de nu satt upprätta alldeles framför mig nakna och upphetsade.

– Får jag plats mellan er tro? Jag klev ur mina trosor som nu låg på golvet, samtidigt som Carl makade på sig så att jag skulle få plats mellan dem i sängen. Samtidigt som Carl flyttade på sig svarade Angélique att det fick jag gärna. Jag vände mig om för att sätta mig ned. När jag satte mig ned kände jag att en varm hand låg under min stjärt, alldeles vid mitt ryggslut. Jag gjorde inget för att få bort den eller byta ställning utan sjönk ned ordentligt över handen och sängen. Det var väl egentligen bara lillfingret och ringfingret jag satt på, de andra tre fingrarna var utanför och smekte mig i svanken.

Det visade sig vara Carls två fingrar jag satt på. Sin andra hand hade han kupad runt sin snopp. Han hade förhuden tillbakadragen och onanerade ganska intensivt. Hans nästan hårfria fasta pung slog i sängen och frambringade ett daskande ljud när han invant tillfredställde sig själv. Jag lade mitt ben över Angéliques innanlår vilket gjorde mig själv till vidöppen. Kände en hand komma smygande på mitt lår. Den trevade sig fram mot mitt kön. Jag flämtade till, mina erfarenheter av intimitet med en person av samma kön sträckte sig endast till lite oskyldigt kroghångel. Det kändes som att det skulle kunna bli betydligt mer än så vid detta tillfälle. Jag tittade ned på mig själv. Såg mitt venusberg, den lilla rektangeln av könshår ovanför och handen som obönhörligen smög sig närmare.

Handen nådde mitt skrev, så len, så mjuk, försiktig och skön. Det kändes fantastisk att bli smekt av henne. Att vi var av samma kön bidrog nog till den excellenta stimulansen hon gav mig. Hon var själv tjej och visste precis vilka ”knappar” hon skulle trycka på för att göra det så skönt som möjligt. Att det sedan var aningen udda och egentligen ganska främmande för mig som helt heterosexuell att bli smekt av en annan kvinna släppte jag så fort hennes nätta fingrar nådde mitt inre.

Under min rumpa kände jag Carls två fingrar. Jag lättade lite på mig, fördelade min tyngd på min andra kroppshalva och Carl gled då in helt med sin hand under min rumpa. Så ung men redan lite perverterad. Efter att han klämt ganska hårt på min skinka drog han sin hand mot mitt stjärthål. Han lade sitt lillfinger vid mynningen och tryckte in det i stjärten på mig. Inte långt, men hans finger var absolut inne i min stjärt. Vilken känsla, hade Angéliques nätta små fingrar i musen och Carls lilla lillfinger i röven. Jag stönade.

Tankarna på att ge ungdomarna, främst Carl en skopa av sexuell pennalism var hos mig i varje fall temporärt bortblåsta. Jag hade det så skönt och vill inte riskera att lägga sordin på stämningen genom att härja och kommendera alltför mycket. Men kommandot tänkte jag fortsätta att ha. Hans ringfinger trängde igenom min ringmuskel och han började pulla mig analt med det. Snuskigt, men så skönt, kanske skulle jag stoppa in ett finger i hans stjärt om jag fick tillfälle, eller i hennes. Jag förde min egen hand mot hans kuk, stötte bort handen han masturberade med och fortsatte själv att göra det åt honom.

Det kippade om hans kuk när jag onanerade honom. Hans ollon var vitglansigt och han kändes extremt hård. Jag klämde åt skaftet ganska hårt och fortsatte runka honom ungefär som jag sett honom göra det själv. Jag viskade snuskigt i hans öra om han tyckte det var skönt när jag runkade hans hårda kuk. Frågade om han gillade mina fingrar omslingrade hans stora dase. Fortsatte med att påtala att han var en snuskig pojke som hade ett finger uppstoppat i min röv. Snacket och mina handrörelser kåtade upp honom så till den milda grad att jag trodde att han när som helst skulle spruta.

Angélique fortsatte smeka min fitta, jag låg på gränsen till orgasm hela tiden.

– Fan jag vill bli slickad. Ni måste slicka mig nu. Min röst bar nog mer spår av vädjan än av kommendering.

Carl hoppade kvickt ned på golvet framför mig. Han tog tag med varsin hand om mina lår och böjde sitt ansikte framåt, men jag stötte bort honom.

– Inte så, så här, jag svängde runt och ställde mig i ”doggystyle” på alla fyra i sängen, med fötterna och vaderna utanför sängkanten. Knäna hade jag brett isär och jag svanknade ordentligt med ryggen. Carl måste ha fått min rumpa och mus nästan rakt i ansiktet. Det kändes snusigt och enormt upphetsade att ligga så, med fittan och stjärten rakt i vädret alldeles framför honom. Han måste ha sett allt.

– Ta för dig nu Calle, slicka mig! Mitt sköte nästan vibrerade av anspänning och det kändes som en elektrisk stöt första gången hans tunga snuddade vid mig. Han kysste mig först lätt rakt på musen. Sedan kysste han mig på varje skinka. Hans mun var varm, men direkt efter blev området där han kysst mig iskallt genom salivens reaktion med luften. Jag fick gåshud över hela kroppen. Han fortsatte med att slicka min mus, han stack inte in tungan utan lät den vandra på mina blygdläppar. Jag kände hans tunga vandra rakt uppåt mot min stjärt. Han slickade mig liksom inte i stjärthålet men hade sin tunga alldeles i vecket, där han gnuggade sin tunga uppåt o neråt längs skåran en liten liten bit in.

Angélique bytte ställning. Hon förflyttade sig till den bortre delen av sängens kortsida och satte sig med benen isär framför mitt ansikte. Jag kunde se precis allt av hennes skötes anatomi. Okej var tanken att jag skulle slicka henne eller? Nu var jag på hittills obruten mark, men det gällde att hålla masken tänkte jag. Hon doftade ungefär som min egen upphetsning brukade göra, kände jag när jag långsamt böjde ned mitt huvud närmare henne.

Min nästan alltid kalla nästipp hamnade på hennes venusberg när jag med munnen tog hennes sköte i besittning. Jag öppnade munnen en aning, lade tungan på min underläpp och sköt fram hakpartiet en smula. Hon smakade av tång och hav. Mina läppar smakade lätt av sälta, jag sänkte ned huvudet igen och drog min tunga hela vägen längs hennes lätt öppnade fåra, hela vägen upp och så långt ner jag kom. Hon mumlade något ohörbart, satte en hand på mitt huvud och tryckte mig närmare henne. Bakom mig kände jag hur Carl stoppade in ett finger. Han knullade mig med ett finger samtidigt som han slickade mig. Av någon anledning fokuserade han mest på området jag inte kan namnet på, det mellan anus och musen. Han gjorde det så skönt för mig. Han var duktig, duktig för sin ringa ålder sin måttliga erfarenhet. Carl fortsatte med sina lightperversioner samtidigt som jag allt flitigare och hungrigare tog för mig av Angéliques våta fitta.

– Gud vad skönt du gör det. Vad underbart du gör det. Hon flämtade fram orden och det triggade mig extra. Det var min mun och min tunga som försatte Angélique i ett sådant tillstånd hon nästan hyperventilerade. Kanske kom hon, jag tror att hon gjorde det. Hon drog ihop låren och hennes lårmuskler spändes hårt, de nästan skakade. Det var svårare att komma åt nu när benen var lite mer ihop, men jag försökte använda hela tungan. Slickade henne över hela fittan, uppåt och nedåt i sidled, blygdläppar, klitoris, min tunga var överallt på henne. Så slutade hon andas. Hon blev stel som en pinne och höll andan. Tillståndet varade kanske femton sekunder och sedan hörde jag henne flämta fram: Åhh Guuud.

Jag tittade upp och såg hennes blick, apart och något frånvarande, men fylld av tillfredställelse och kanske såg jag ett stänk av utmattning. Det var nära att jag lutade mig fram för att kyssa henne för att få hennes uppmärksamhet, men ångrade mig. Var lite rädd att hon skulle tycka det var lite konstigt, jag hade ju precis varit nere med ansiktet i hennes fitta.

Något varmt, lätt kladdigt och styvt touchade min rumpa. Carl hade ställt sig upp och stod nu upprätt med sin lem i handen. Han gjorde sig reda för att ta mig bakifrån. Jag stelnade till när jag kände den mot stjärthålet. Det var inte min tanke i varje fall, att han skulle ta mig där. Och jag var absolut inte redo för det. Som tur var sänkte han ned den, innan jag blev tvungen att säga åt honom att han inte skulle in där. Angélique försvann från sin position, rullade åt sidan och satte sig på sidan av, för att se vad Carl tog sig för. Fortfarande inte ett spår av svartsjuka syntes från henne.

Han fumlade lite, hade svårt att styra in den i mig. Angélique som satt bredvid mig, satte sina händer runt mina skinkhalvor och drog isär dem maximalt, samtidigt som jag flyttade ifrån mina knän så långt från varandra som möjligt. Jag var vidöppen, nu måste han lyckas få in den. Carl satte upp ena foten på sängkanten, lutade sig framåt och så kilade han så till sist in sig i mig. Det stramade lite, han var stor.

- Shit, ahh, jag pustade fram orden i en lång utandning. Han fyllde upp mig riktigt ordentligt. Jag andades lätt och häftigt de första jucken, medan min kropp acklimatiserades till hans biffiga kuk. Carl var ivrig, sprängkåt och tog för sig av kung och fosterland. Hårt och snabbt tryckte han sin kuk ned in till roten, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Angélique tittade fascinerat på, när hennes pojkvän eller vad det nu var, hårt tog mig bakifrån. Jag kände fortfarande hennes svala fingrar, med vilka hon alltjämt höll isär mina skinkor med. Hon var lätt framåtböjd för att ordentligt kunna se hur hans kuk gick in och ut ur mig

Han började stöna nästan omedelbart. Carl tog mig hårt, på gränsen till brutalt. Han pressade sin fallos hårt och djupt in i mig, gång på gång på gång. Jag pressade min kropp bakåt när han stötte fram och älskade känslan att vara totalt uppfylld. Det dunkade när hans kropp slog emot min och det knakade och gnisslade om sängen. Han ökade frekvensen ytterligare. Det smackade om våra kroppar när hans kuk i vansinnestakt penetrerade min våta fitta. Hårt, djuriskt och vilt spetsade han mig bakifrån och jag önskade att det fanns en spegel vid sängen, så jag kunde se hans ansträngda rödblommiga ansikte.

– Ah Gud, du är trång! Han flämtade. Carl fortsatte stönande ”berömma” min fittas anatomi och återupprepade flera gånger hur hård hans kuk var och hur hård jag gjort hans kuk. Jag stönade, han stönade, t.o.m. Angélique tror jag flämtade lite grann, av synen där hon satt vid sidan om och alltjämt bände isär min bakdel.

– Hårdare, hårdare, du kan mer. Jag väste fram orden mellan tätt sammanpressade tänderr. Det var svårt att få fram några ord över huvud taget för känslan var så intensiv, men jag ville få ut så absolut mycket som möjligt av detta ögonblick, för jag visste att det aldrig någonsin skulle upprepa sig igen.

Mitt hår hängde åt alla möjliga hår och min hud kändes klibbig av svett. Carl dunkade på som var han en robot. Angélique släppte greppet runt mina skinkor och förde runt sin ena hand till en av mina bröstvårtor och började försiktigt massera den. Hon hade fuktat sin tumme och ringfinger och gnuggade försiktigt min reda styva bröstvårta. Hon tittade på mig, som för att själv insupa och ta till sig de känslor som strömmade igenom mig själv. Jag hörde henne viska:

– Är det skönt? Jag förmådde mig inte svara, men vad jag ansåg torde stå helt klart för dem hur jag kände genom mina läten.

Hennes ömsinta fingrar på mina bröst och hans frenetiska bakifrånknull fick mig att komma. Jag låg precis på gränsen ett bra tag och när jag tog en av mina egna händer ned till min klitta så hände det. Det sköljde över mig i vågor, hans kuk hårt i min fitta, Angéliques fuktiga fingrar på mina bröst och min egen hand på min klitta, allt samtidigt. Det gav mig en så intensiv orgasm, jag sällan hade känt. Den varade länge och jag var i sjunde himlen, jag märkte inte förrän efteråt att Carl, uppenbarliga hade kommit ungefär samtidigt som jag. När det klarande någorlunda för mig, kände jag hur min rygg och mina skinkor var alldeles kladdiga och jag förstod varifrån det kom…

Dom hade fått mig att njuta lysande storslaget, men den äran ville jag inte riktigt ge dem, inte han i varje fall. Därför kändes det inte rätt att ge några superlativ direkt när han efter en stund frågade om det var bra, om han var bra. Jag svarade nåt diplomatiskt i stil med att han var bra för sin ringa ålder och erfarenhet, men jag hade ju haft det bra, riktigt riktigt bra. Men det behövde ju inte han veta, hans ego var stort nog som det var. Dessutom var ju min plan A att liksom ta ned honom på jorden.

Jag klurade lite på det medan jag drog på mig mina kläder. Han hade gjort det innan, likaså Angélique, jag var den sista att dra på mig mina paltor igen.

– Bra undrade du? Jo ganska bra, men en gång är ingen gång. Du ska få ett utförligare betyg nästa gång.
– Okej då kör vi igen. Jag ställde mig fyrbent på sängen och kollade bakåt. Carl såg alldeles likblek ut.
– Vadå blir det ett problem eller? Jag blinkade hastigt åt Angéliques håll.

Sedan reste jag mig upp, gav Carl en översittande klapp på hjässan och en lätt syrlig kommentar:

– Nej vila du en stund, så kan vi diskutera när jag är klar. Det är sånt himla jobb ska du veta med alla dessa hopknölade bitar av hushållspapper jag alltid hittar under din säng.

Jag lämnade rummet, tillfredställd i dubbel bemärkelse, med högt buret huvud, en gapande tonåring och en fnittrande dokusåpawannabe efter mig.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.2 / 5. Röster 30

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu