Midsommar med Nora

09/02/2023 | Författare: morris
14 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | TonårsflickaAge PlayNatur
4.1
(15)
-Gillar du när jag suger din stora kuk? frågade Nora.

Efter några timmars resande, flertalet byten men i gott sällskap av en bok så kom jag fram till ön! Skärgården, Sveriges stolthet nummer 1. Här har jag tillbringat de senaste årens midsommar och jag har inga intentioner på att bryta den trenden. Här finns allt, mina vänner, deras vänner, härlig natur, långt bort från stadens brus, och framförallt, en stämning som är underbar! Alla var på plats, eller iaf nästan alla. Vissa kan inte vissa år och vissa är där varje år, sånt är läget och det är så det ska vara! Själv e jag ju en av de få singlarna som är där så jag har än så länge ingen familjeanledning att inte vara här, men jag antar att det kommer att komma en vacker dag. Jag är ju trots allt 30 fyllda i år och bara jag tar mig beslutet att stadga mig så lär det ju hända. Jag trivs än så länge med att vara singel, inte så att jag alltid har varit det, nejdå, jag har haft mina flickvänner till o från, men just nu så leker livet och det känns bra att vara singel. Jag har ett bra jobb som jag ännu känner att det ger mig något och jag klättrar ganska rejält på stegen fortfarande, jobbet ger mig utmaningar och jag får resa runt i europa lite, så jag har det som sagt var bra!

Efter att ha hälsat på alla o envar så var det dags för sittning runt sillbordet. Värdparet brukade alltid stå för sillbordet och sen hade vi alla köpt till lite extra till resten av dagen inklusive grillningen och drickat för att det skulle gå jämt upp. Ett bra engagemang eftersom värdparet såg till att sillunchen serverades vid rätt klockslag och många kom just med båten vid det tillfället så det passade bra. Livat började alla att förse sig med sill och allt annat gott vid bordet och det dröjde inte länge förräns Lars, värden, ställde sig upp för att annonsera att det var dags för den första snapsen att lämna glaset. Alla stämde glatt in i helan går och sen var festen igång.

Jag tog en stund o reflekterade över alla från min kant, jag brukade göra det, ett sätt att försöka se vad som hänt sen jag sist såg dom. Vissa träffade jag regelbundet och vissa mindre regelbundet, några hade jag inte sett sen förra året vid midsommar. Där fanns familjen Gustavsson med alla barnen, 4 st hade dom nu, den sista låg i mammans famn och den äldsta va 11 nu. Perssons med sin son på 24, Anton, han som aldrig verkar vilja lämna mammas sida, dock väldigt trevlig kille. Svensson familjen, de va som vanligt alla där, 3 generationer, men mormor börjde se trött ut nu, inte konstigt, nyss fyllda 85, hennes make gick bort ifjol och hennes äldre syster året innan. Men hon försökte se glad ut och som vanligt va hon först med att fylla på sitt glas med snaps. Lisen va där med sin bror Erik som vanligt, två singelsyskon som har en väldigt bra gemenskap. Lisen lika snygg som vanligt, kom snabbt att tänka på vad som hände förrförra midsommar. Lisen va lite nere, nybliven singel, men med lite snapsar innanför kjolen så avslöjade hon vilket dåligt sexliv hon haft, och det va jag snabb o utnyttjade! Men det är en annan historia.

Jag hade nästan gått bordet runt när jag fick syn på familjen Niklasson, Mats och Carola va där, men i år hade också deras dotter, Nora, följt med, jag hade inte sett varken henne eller hennes bror på ett par år, de hade firat midsommar med kompisar de senaste åren vad jag vet. Men nu va hon med iaf, o gud va hon hade förändrats! Har för mig att hon fyllde 19 i år, och sist jag såg henne va hon alltså 16. På dessa tre åren kan jag ju säga att det hänt en hel del med hennes yttre. Brösten hade växt från tonårsbröst till fullvuxna, ja, helt otroliga bröst, placerade i ljus sommarklänning med en halvt om halvt vågad urringning. Hennes ansikte hade också ändrat sig, från söt till sexig! Fortfarande långt blond hår utsläppt över hennes axlar. Mer såg jag inte just då! Men det räckte, tydligen också tillräckligt mycket för att få en liten lätt spark av en kompis som satt bredvid mig, han skrattade åt mig dock. Sillunchen fortsatte, jag hade visserligen svårt att inte titta på Nora ibland men jag försökte hålla det på ett civiliserat sätt vill ju inte va den som är orsak till ett bråk, Noras farsa kan nämligen bli lite suraktig när han får lite innanför västen något som vi alla visste och försökte därför hålla honom glad så länge det gick.

Vi hade väl suttit i ungefär en timme när jag såg de första lämna bordet för en ciggpaus, av artighet så lämnade alltid vi rökare bordet vid sillunchen för att stilla vårt nikotinsug. Jag lämnade bordet och anslöt till dom andra. Vi stod o pratade en stund och det gick nog 2 cigg innan vi gick tillbaka mot bordet. Jag hann precs sätta mig och fick en kommentar från Noras mamma om att jag hade minsann lovat förra året att försöka sluta. Jag skrattade åt hennes goda minne och sa att jag nog allt försökte vid Nyår men som alla andra löften så bröt jag det också. Vi pratade lite om väder o vind en stund, hur mitt jobb va, om jag hade hittat någon ny flickvän. Efter en liten stund så vände hon sig till Nora och bad henne att lasta ur bilen om hon ätit färdigt. Nora muttrade lite, men vände sig till mig och frågade om inte jag kunde hjälpa henne? Jag blev nog mest ställd och hennes mamma rädda mig ur min tunghäfta med orden om att hon nog kunde fixa det själv. Nora muttrade något ohörbart och hennes mamma tittade argt på henne när hon gick iväg. Jag fann mig strax och sa till henne att jag kunde visst hjälpa hennes dotter, jag skulle ändå iväg o besöka huset, ölen o snapsen hade funnit sin väg neråt och jag kunde ju ta med mig några saker ur bilen samtidigt. Hennes mamma skrattade åt mig och sa att Noras charm funkar på alla!

Jag reste mig från bordet och gick ikapp Nora som inte hade någon direkt brådska. När jag gick där bakom henne fick jag syn på hennes rumpa i sommarklänningen, den va perfekt! den såg oerhört fast ut och hon vickade på den lite sexigt! Ojojoj tänkte jag för mig själv, samtidigt som mina tankar flög iväg snabbt till något helt annat än toabesök o uppackning! Jag kom ikapp henne strax innan bilen och ropade lite lätt efter henne. Hon vände sig om och när hon fick syn på mig så sken hon upp i ett leende.

-"Vart ska du" frågade Nora

-"Jag ska upp till utedasset så jag tänkte ta några saker från er bil så får du lite hjälp iaf" svarade jag

-"Du e så snäll Peter"

-"Inte då, skulle ändå förbi"

Vi gick fram till bilen och hon öppnade baggageluckan och böjde sig in i bilen och drog i några väskor. Den utsikten va vacker ska jag lova er, hennes klänning åkte upp en bit och avslöjade ett par vackert formade vader som hon gömt i den långa sommarklänningen. Hon vände sig om och gav mig två väskor, leendet hon gav mig avslöjade att hon förstod vad jag stod o kollade på! Jag tog snabbt väskorna och började gå upp mot huset, före henne, kände nämligen att något hänt i mina byxor och för att undvika ett pinsamt ögonblick så gick jag före henne. Jag gick in i stugan som dom skulle ha och ställde ner väskorna innanför dörren.

-"Tack för hjälpen" sa Nora och gick fram och gav mig en kram, en lite lång kram kan tyckas men inte mig emot.

-"At your service ma'am" svarade jag och Nora började skratta!

-"Du är lika rolig som du alltid varit Peter. Och det ska bli jättekul att fira midsommar här igen. Jag har ju varit med kompisar ett par år men det blir aldrig lika kul som här i skärgården med er alla."

-"Bästa midsommarfirandent i världen" kontrade jag med "Bara vädret håller i sig"

-"Det är sant" sa Nora "men nu ska jag hämta resten och du ska gå på muggen, innan en olycka händer" skrattade hon och gav mig en blink! Hon trippade iväg ner mot bilen och jag kunde inte annat än titta efter denna vackra varelse! Hon va nästan lika lång som mig, 180 och denna sommarklänning som blåste i vinden när hon skuttade iväg såg ut som ett löst sittande skynke på henne som kunde blåsa iväg när som helst!

Jag skakade på huvudet och gick mot utedasset, men jag kunde inte skaka bort tankarna på den kroppen som fanns under sommarklänningen, jag måste få se tänkte jag stilla. Satt i mina egna tankar en stund på utedasset men kom fram till att det är nog bäst att hålla sig i schack under kvällen. Noras pappa kan ju bli lite avig och jag vill absolut inte förstöra midsommarfirandet här. Vi har haft tur för det mesta, något mindre gräl brukar vara oundvikligt men inget större har hänt här och det är tur, händer något så är det ju risk för att detta midsommarfirande blir ett minne blott.

Jag gick ut från dasset och satte mig på trappan en stund, tände en cigg och såg ner mot ängen där alla satt o hade trevligt.

-"Hej!"

Jag satte röken i halsen och fick ett hostanfall och när jag vände mig om så fick jag syn på Nora.

-"Förlåt, det var inte meningen att skrämma dig!"

-"Ingen fara" sa jag och harklade mig "men varför smyger du omkring utedasset?"

-"Jag är röksugen, men mamma o pappa vet inget om att jag röker" hon nästan viskade.

-"Jag tror inte att du behöver viska" sa jag till Nora "Det är nog ingen som hör oss härifrån, vi är ju inte direkt bredvid ängen"

-"Förlåt då" sa hon och tittade ner i backen

-"Du behöver inte be om ursäkt" sa jag och skrattade lite "Här får du" sa jag och gav henne mitt paket med Marlboro Lights "Men faan ta dig om du skvallrar på mig, att jag har gett en minderårig cigg"

-"Jag är inte minderårig" fräste hon tillbaka, men kunde inte hålla sig mer än någon sekund innan hon fnissade "Det vet du juh!"

Nora tände ciggen och slog sig ner på trappan bredvid mig.

-"mmmm va gott" sa hon och blåste ut rökringar

-"jepp" sa jag "inget är bättre än en cigg efter ett toabesök" sa jag och skrattade.

-"Eller efter ett rejält skjut" sa Nora och blåste röken genom näsborrarna och munnen samtidigt.

Vad sa hon? Jag tittade förstummat på henne! Hörde jag rätt???

-"Va?"

-"Ja, du gillar ju att ta en cigg efter att ha pinkat, jag gillar att ta en cigg efter att jag blivit påsatt!" sa Nora och skrattade.

-"Jojo, det är inte fel det heller" sa jag, något darrig på rösten.

-"Peter då, e du blyg eller?" Skrockade Nora

-"Nejdå, inte alls, jag blev så paff bara" svarade jag, lite stadigare på rösten

Nora tog ett bloss till på ciggen, ett långsamt bloss medans hon tittade mig i ögonen, hon släppte ut lite rök ur munnen och drog in den genom näsborrarna.

-"Jag är inte 16 längre Peter, jag är 19!" nästan viskade hon fram medans hon ställde sig upp. Hon ställde sig framför mig med ena foten på trappan, tårna ett par centimeter från mitt skrev, drog ett bloss och blåste röken i mitt ansikte. Pressade foten fram mot mitt underliv och krafsade till med tårna på mitt nu halvhårda organ.

-"Jag hoppas du har gott om cigg med dig Peter" sa hon, sen fimpade hon ciggen och gick därifrån.

Vad var det som just hände undrade jag? Jag satt där som ett fån med en vid det här laget stenård kompis mellan benen! Jag blickade ner mot ängen men Nora hade försvunnit. Jag satt där en stund o funderade nästan på om jag drömde när jag blev väckt ur mitt tänkande av Anton

-"Sitter du här o surar" skrålade han glatt "E dasset roligare än sillbordet, eller?"

-"Onejdå, jag satt bara o funderade" Svarade jag och försökte se så glad ut som möjligt.

-"Flytta iaf på dig, så jag får pinka på dass, och gå ner till dom andra nu o ha kul. Eller har gubbålderna hunnit ikapp dig nu så du redan har fått nog?" skrattade Anton, Jag ställde mig upp och gav honom en lätt puff i magen "Onejdå, vänta bara tills jag kommer igång" Anton skrattade och gick in på uthuset och jag följde hans råd och gick ner till ängen.

Nora hade satt sig en bit bort och pratade med Lisen och jag slog mig ner där jag suttit innan och började prata och fyllde på snappsglaset.

Sillunchen tog slut och vi hjälptes alla åt att duka av. Det blev trångt om utrymmet i köket när alla försökte ställa ner det dom tog med sig upp, jag såg ryggen på Nora precis där jag hade siktat på att ställa ner min trave med tallrikar några glas och en tom sillburk. Jag tänkte precis vika av och ställa ner det bredvid henne när hon vände sig om. Hon tittade på mig och tog ett halvt steg åt sidan. Jag tog ett steg framåt, men hon kunde inte flytta sig mer åt sidan och på andra sidan var det en vägg, så jag fick vackert smita lite bredvid henne vilket gjorde att våra kroppar stötte ihop, sida mot sida med våra huvud nästan bredvid varandra.

-"Vart har du ciggen?" viskade hon samtidigt som jag kände hur hennes hand kände på min högra ficka, när hon inte kände något där så lät hon handen glida över till min vänstra sida, men utan att släppa kontakten med tyget i mina sommarshorts. Hennes hand gled sakta över mitt organ och hon tittade mig i ögonen, tillslut kände hon ciggpaketet i min vänstra ficka. Hon blinkade till mig och sen gick hon därifrån. Hade jag inte hunnit få bänken under tallrikarna så hade jag garanterat tappat dom i golvet, jag ställde ner allt med en duns!

-"Akta porslinet" Skrattade värdinnan" Låt det iaf bli kväll innan du har sönder något" fortsatte hon. Med dessa orden så var det ifull gång i köket, jag hade ju stått för porslinskrossen ifjol när jag snavade över kökströskeln med 7 tallrikar och 3 glas ifjol efter grillningen, något som hade orsakat en oerhörd skrattsalva från alla då vi strax innan hade suttit o pratat om att det inte hade gått sönder något ditintills den kvällen, trots att flera va duktigt på örat och det brukade oftast gå sönder lite porslin. Vi stod o pratade en stund om ditt o datt, hur fint vädret trots allt var än så länge och om hur kul det va att träffa alla igen.

När jag stod där och pratade fick jag syn på Nora, hon stod vid dörren och jag förstod på henne att hon var röksugen så jag ursäktade mig och gick ut. När jag kom ut såg jag ryggen på Nora försvinna runt husknuten och jag gick efter. Jag rundade husknuten och höll på att krocka med vedtraven som stod där eftersom jag tittade bakåt för att se så att ingen såg vart jag gick. Jag rundade vedtraven och fick syn på Nora sittandes på huk mot husväggen.

-"Kom närmare så att du inte syns från ängen", jag tog ett steg närmare och hann inte reagera förräns Nora sträckte upp sin hand mot min högra ficka och stack ner handen och rotade runt, som ni vet så har vissa sommarshorts av den längre sorten lite större och djupare fickor. Hon log åt mig.

-"Visst jag, den andra var det juh" och drog upp handen och gjorde som hon gjorde i köket, lät handen glida över mitt organ för att komma till den högra fickan, och stack ner handen där och rörde runt lite, fast hon kände ciggpaketet. Reaktionen från min vän lät inte vänta på sig och jag kände hur han reste på sig.

-"Du är inte lite fräck" sa jag till Nora medans hon tog ut en cigg från paketet och placerade mellan läpparna.

-"Vaddåra" sa hon lite kaxigt "Du har ju något jag vill ha" fyllde hon i medans hon kastade upp ciggpaketet till mig som jag tog emot.

-"Du vet att man inte ska leka med elden va" påpekade jag

-"just det, eld måste jag ha också" hon stoppade ner handen igen i min ficka och kände efter tändaren, hennes hand stannade till när hon kände något, men det var inte tändaren hon kände. Hon pillade lite med fingrarna genom byxtyget på min nu svällande kompis och log.

-"Denna lär ju inte tända min cigg" viskade hon och tog tag med fingrarna runt ollonet som hon kände. "Men kanske något annat" sa hon och blinkade åt mig. Hon hade ciggen i munnen så hennes andra hand var ledig, den placerade hon utanpå mina byxor och klämde till runt min nu hårda kuk samtidigt som hon fiskade upp tändaren ur mina byxor och tände sin cigg.

Nu visste jag inte vad jag skulle göra, jag tog en cigg själv och tände den, en aning darrhänt när jag jag kände hur Nora klämde på min kuk innanför byxorna där hon satt kvar på huk o rökte. Jag tittade upp mot taknocken, fråga mig inte varför men jag njöt iaf av det som hände. Plötsligt hör jag hur Nora drar ner gylfen i mina shorts och sticker in handen, tar tag i kalsongkanten och drar ner den.

-"Ojdå, här vare trångt" sa hon. Jag tittade ner och mötte hennes ögon.

-"Den e stor" viskade hon och tittade på mig.

-"Den blir lätt det när någon pillar på den" svarade jag henne.

Hon tog tag i den och försökte lirka ut den, men ollonet hade letat sig upp över knappen så det tog stopp så hon fick stoppa ciggen i munnen och hjälpa till med andra handen för att få ut den.

-"mmmm denna ska jag ha kul med! var hennes kommentar när hon fick ut den. Själv hade jag inget att säga, fick bara fram ett flämtande när hon tog ett rejält hårt tag runt den och drog sakta upp och ner. Hon fortsatte att runka mig med kraftiga tag, sakta medans hon fortsatte att röka. Det va nästan som om hon studerade den när skinnet åkte upp och ner över ollonet tillsammans med hennes hand. Hon tog ett bloss, blåste ut röken på min hårda kuk och fimpade. Hon slutade runka men höll kvar, hon drog mig närmare sig och nu hade hon kuken precis framför sitt ansikte. Hon gav mig en blick som lyste kåthet, hennes ögon hade nästan blivit glansiga. Sen kysste hon ollonet försiktigt, tog tag med andra handen så att hon hade ett rejält tag om mig och kysste ollonet igen, sen tog hon ollonet mellan läpparna och lät tungan slicka runt spetsen, hon kramade skaftet och lekte med tungan på ollonet. Hon sög till på ollonet och lät ena handen glida ner mot min pung. Hon tog ett smekande tag om min pung och slöt läpparna runt ollonet, sög lite på det. Sen riktade hon kuken uppåt och medans hon försiktigt smekte mina kulor så började hon slicka läng skaftet, först underifrån sen gick hon vidare på ena sidan och sen över till andra sidan. Hon började nu att krama lite hårdare runt min pung, hon la ollonet på sin tunga och tittade upp på mig och log ett sånd där leende som man nästan bara ser på porrfilm! Hon lät kuken sakta glida längs tungan och några cm gled in, sen slöt hon läpparna och började suga. Och som hon sög sen! Hon tog djupa tag, fick in halva kuken och verkligen sög samtidigt som jag kände hennes tunga leka med kuken och hon fortsatte att smeka och krama min pung. Vid det är laget var jag tvungen att fimpa min cigg, annars hade jag tappat den och kanske startat en brand.

Nora fortsatte sin behandling och emellanåt lät hon kuken glida ut helt ur munnen och man såg saliven hänga i en sträng mellan hennes läppar och min kuk. Rätt som det var så slutade hon, hon höll fortfarande ett tag längs kukroten och handen på pungen hade fortfarande kulorna i ett grepp.

-"Sluta inte" väste jag.

-"Gillar du när jag suger din stora kuk?" frågade hon

-"Jaa, men du får inte sluta nu! väste jag fram, jag kände att jag inte kunde hålla på hur länge till som helst för det va sagolikt skönt!

-"Det här trodde du inte om mig va? Du trodde aldrig att du skulle få stå med kuken begravd i Mats dotters mun bakom husknuten va?"

-"inte direkt" svarade jag darrigt, kännandes hur hennes hand kramade min pung nu lite hårdare, hennes tag om kukroten hade också hårdnat.

-"Det är mycket du inte vet om Mats lilla söta dotter" Sa hon samtidigt som hon placerade ollonet på sin tunga igen, hon slöt läpparna strax bakom ollonet och började att föra in kuken i munnen, men denna gång stoppade hon inte vid hälften, hon bara fortsatta i en jämn takt tills hennes läppar nuddade vid hennes hand som höll om kukroten! Jag höll på att svimma, jag fick svårt att stå still av denna synen. Hon började sen att suga ut, hela vägen, sen gjorde hon om samma sak, samtidigt som jag kunde känna hennes tunga leka runt kuken medans den banade sin väg ner i halsen. Helt otroligt! hon började nu suga med en snabbare takt, hon sög verkligen underbart, det smackade om henne och jag kände att det började bli dags, med en hiskelig fart! Jag fick ögonkontakt med henne och hon förstod vad som var på gång. Hon lät kuken glida ur samtidigt som hennes hand följde efter, med all saliv som hon fått fram så började hon att hårt runka mig, långa sugande tag samtidigt som hon fortsatte att krama mina kulor, något som var oerhört upphetsande på det sättet hon gjorde det på.

-"Vart har du tänkt spruta?" frågade hon helt plöstligt

-"Va?" svarade jag förvånat! Vad menade hon?

-"Eller har du kanske tänkt spruta Mats dotter i ansiktet och håret så alla kan se?

Det hade jag inte tänkt på!

-"Rikta den mot gräset" sa jag fort

-"Varför då?" sa hon och log mot mig, ett förföriskt och marigt leende, sen började hon att runka mig allt fortare och helt plötsligt så kände jag ett finger köras upp i mitt rumpa, ett ställe som jag är oerhört känslig på. Detta fick bägaren att rinna över, jag kände hur det pirrade till längs ryggraden och sköt till i pungen. Samtidigt så sög Nora in halva kuken i munnen och började mjölka mig samtidigt som hon fortsatte att runka mig hårt. Jag bet mig själv i underläppen för att undvika att skrika när jag kom. Jag sköt iväg min sats nånstans långt nere i halsen på Nora men hon slutade inte att suga och runka. Jag kände flera satser avfyras och jag var mycket nära att tappa balansen så jag böjde mig fram och stödde mig mot husväggen med händerna vilket gjorde att jag helt sonika körde ner kuken i halsen på Nora som inte riktigt hängde med. Men hon fann sig snabbt och ryggade bakåt så gott hon kunde. Jag skakade till på huvudet och kände mig knäsvag. När jag tittade ner så satt fortfarande Nora med kuken i munnen. Jag fick tillbaka balansen och lutade mig bakåt igen. Hon följde med och mjölkade de sista dropparna ur mig och log åt mig. Inte en droppe hade kommit utanför! Hon öppnade munnen och slickade sig om läpparna.

-"Mmmm det va gott Peter, hoppas du har mer såntdära!" sa hon och log förföriskt åt mig.

Hon ställde sig upp, rättade till sin kjol och gav mig en puss på hakan sen gick hon sin väg. Kvar stod jag, fortfarande med kuken hängandes ut ur gylfen. Jag tittade ner och fick syn på min kompis, som såg märkbart nöjd ut, och det var jag också för den delen. Men jag förstod att detta vara bara början på den troligen bästa midsommar i skärgården hitintills!

Visa alla romaner av denna författare: morris.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.1 / 5. Röster 15

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu