Snöstorm i Alperna 5

06/04/2023 | Författare: Ritha
20 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | GruppsexLesbisktTonårspojke
4.4
(29)
"Cat, du smakar så gott..." Sophia stönade.

Läs den föregående delen.

Jag hade kontrollen. Jag hade fullständig makt över dessa tre unga flickor. Jag kunde få dem att göra vad jag ville. Jag kände mig verkligen som Gud. Jag visste vad jag ville göra, men jag ville först få alla att komma in i flödet av saker och ting.

"Okej. Låt oss börja det här med en kyss på fyra sätt."

Vi alla slängde oss i en tät grupp i mitten av sängen. Jag tog tag i Sophias och Cats bakhuvud och tryckte lätt ihop dem för att kyssas. När deras läppar möttes stack jag in min tunga mellan dem båda, medan Alana gjorde detsamma. Cat och Sophia slutade kyssas och började istället massera våra tungor med deras tungor. Mitt stånd blev exponerat för hela gruppen när våra tungor dansade över varandra. Jag körde min hand genom Sophias hår och placerade min andra hand på Cats röv. Jag märkte att även om det var mitt i natten kunde jag fortfarande känna lukten av flickornas svaga parfym, vilket alltid var upphetsande.

Jag avbröt den fyrvägskyss som pågick och kysste Cat på kinden. Min hand föll till hennes lår när jag kysste hennes hals. Hon lutade sitt huvud mot mig och lade sin hand på mitt bakhuvud och rufsade mitt hår. Jag kysste hennes nacke som om jag vore en vampyr. Hon luktade så gott! Jag klämde hennes rumpa och förde min hand under hennes trosor för att få en ordentlig känsla. Hon drog mitt ansikte från sin nacke och kysste mig passionerat. Hennes hand hittade min penis och hon lekte retfullt med den. I det ögonblicket var jag den mest självsäkra jag någonsin varit. Så jag bestämde mig för att riskera det och berätta för Cat vad jag ville ha av henne. Jag bröt vår kyss och viskade i hennes öra.

"Cat, skulle du vilja låta Sophia äta upp dig åt mig."

De andra två flickorna hörde inte. Cat skakade automatiskt på huvudet och sa "Nej!".

"Nej, vadå?" Alana frågade.

"Han vill att Sophia ska ge mig oralsex." Cat sa. Fast jag tyckte att hon försökte se mycket mer äcklad ut än vad hon egentligen var.

"Skulle du inte fråga mig detta först?" Sophia frågade mig och höjde sina ögonbryn.

Jag gillade inte denna fientlighet mot mig. "Tja, jag tyckte bara att det såg ut som om du tyckte om kyssen … så jag … jag vet inte. Det är meningen att det ska vara min fantasi."

Alana försökte hjälpa mig. "Han har rätt. Ni såg båda ut som om det var den bästa kyss ni någonsin hade fått. Eller hatade du den Cat?"

"Ja! Ok, jag hatade det inte … men jag skulle nog inte göra det igen. Jag menar, även om jag skulle vilja."

"Så du vill?" Jag tryckte på Cat.

"Ja. Nej, jag menar nej! Ja, jag vet inte. Varför frågar du bara mig?" Cat skrek exasperat. Hon rodnade och bet sig i läppen.

"Nå, vad tyckte du om kyssen då Sophia?", frågade jag nyfiket.

Sophias mörka ögon genomborrade mig och kastade sedan en blick över till Cat som verkade vänta på ett svar. "Bra, jag tänker inte ljuga. Jag gillade varenda jävla sekund av den. Och ja, om du undrar så skäms jag. Men jag är inte rädd för att erkänna att jag har starka känslor för Cat. Titta på henne! Hon är vacker… Vad ska jag göra nu? Jag känner mig attraherad av min syster. Jag kommer definitivt att hamna i helvetet." Sophia mumlade den sista meningen under andan.

Cat tittade på sin syster. Jag kunde inte avgöra om hon besvarade Sophias tankar.

"Det är inget att skämmas för Sophia. Jag menar…"

"Jag vill att det ska hända", avbröt Cat.

"Vad?" Jag frågade och blev upphetsad.

"Jag vill att du ska smaka på mig", sa Cat till Sophia med en air av säkerhet.

"Är du säker, Cat?" Sophia blev lite förvånad över Cats plötsliga framfusighet.

"Som du sa, ingenting lämnar den här stugan. Vad är det för skada?" Cat lät självsäker, men hennes kinder var fortfarande starkt röda.

Sophia kröp över till Cat och kysste henne. Det var en mjuk kyss, ingen tunga. Sophia lutade sig nedåt och började suga och leka med Cats bröstvårtor. Hon tryckte Cat på rygg så att Cat låg tvärs över sängens bredd. Sophia stod mellan hennes ben. Cat såg riktigt sexig ut, på rygg med sitt blonda hår fläktat över ett av sina kaxiga bröst. Sophia tog tag i toppen av Cats trosor och drog ner dem bara en centimeter. Hon kysste det nyligen blottade området. Sophia drog ner trosorna ytterligare en centimeter och kysste henne igen. Ytterligare en centimeter blottade de första blonda lockarna i Cats pubisområde. Ytterligare en tum visade den triangulära formen på Cats pubishår. Hennes hår var sparsamt, men trimmat. Naturligtvis hade jag redan sett hennes fitta, men den var lika bra andra gången. Särskilt eftersom det den här gången var hennes syster som såg den för första gången. Sophia kysste hennes mjuka lockar och förde ner trosorna ytterligare tills de var nere till toppen av hennes slits. Sophia kunde inte retas längre. Hon drog ner trosorna resten av vägen ner, över Cats ben, men satte dem upp till sin näsa och andades in djupt och luktade på sin syster innan hon kastade trosorna på golvet.

Sophia lät sin tunga glida över Cats slutna läppar. Hon kysste över hela hennes könsorgan och avslutade med att munnen täckte hennes slits. Hon drog bort munnen och strök hennes läppar med tummen. Sophia fångade Cats blick och började prata snuskigt.

Hon frågade Cat om hon ville "bli slickad på varenda tum av sin fitta". Till detta kunde Cat bara nicka med ett godkännande. Sophia gjorde precis det - hon öppnade Cat och slickade henne snabbt och planlöst.

"Cat, du smakar så gott…" Sophia stönade och använde sina fingrar för att göra sin klitoris mer framträdande. Sophia cirklade runt Cats vagina med tummen för att samla in fukt. Hon använde sedan tummen för att massera hennes klitoris. Så fort hennes klitoris rördes suckade Cat högt. Sophia stoppade ett finger i munnen och använde saliven som glidmedel för att beröra Cats klitoris. Till slut använde Sophia bara sin tunga för att tillfredsställa sin syster. Medan hon lappade på hennes klitoris försökte Sophia föra in ett finger i Cats vagina, men kämpade emot. "Cat, du är så tajt!"

"Alana äter Sophia medan hon tar Cat", befallde jag.

Sophias ben hängde över sängändan, så Alana steg av sängen och knäböjde på golvet. Medan hon stödde Sophias höfter så att hon kunde få tillgång till hennes fitta sög jag på Cats bröst. Jag kunde se att hon skulle komma vilken sekund som helst.

Allt jag kunde se av Alana var hennes hår, när hennes huvud guppade under Sophias fortfarande täckta röv. Cat började andas snabbt och tungt. Jag lade min hand på hennes mage för att känna hur klimaxet böljade genom hennes kropp. Hon gnällde och skrek sedan av förtjusning. Jag kysste henne när hon kom ner från sin orgasm. Sophia slutade slicka hennes hög och torkade sig i munnen. Jag kysste Sophia och kunde smaka den välbekanta saften från Cat. Innan jag lät Cat sätta sig upp slickade jag hela hennes slits bara en gång - mycket långsamt. Det var bättre än vad jag mindes. Och varmare.

"Ledsen Alana, men det finns en ändring i planerna." Jag sa. "Cat hur skulle du vilja betala tillbaka till Sophia för det där?"

Jag behövde inte säga mer. Alana satte sig tillbaka på sängen. Jag kysste henne och smakade på Sophia - igen. Sophia kröp över till den kuddade änden av sängen. Hon tryckte ryggen mot väggen i sittande ställning och spred sina ben och bjöd in sin syster. Cat följde Sophia och satte sig på händer och knä framför henne. Från den position jag befann mig i kunde jag se Cats läppar som putade mellan benen. Hennes naturligt solbrända rumpa och rygg såg otroligt bra ut, men jag ville få en bättre titt på hur hon åt sin syster, så jag skymtade fram till väggen bredvid Sophia.

Cat höll redan på att kyssa sin systers trosor. Hon tog av dem och jag fick förmånen att titta på Sophias fitta igen. Det enda som Sophia hade gemensamt med sin syster var hennes löjliga skönhet och solbrända hud, annars såg de helt olika ut. Sophias pubishår var mörkt, till skillnad från hennes systrar. Till skillnad från Cat var det trimmat till en rektangel, snarare än en triangel. Och till skillnad från Cat var håret rakt, men lika silkeslent. Hennes läppar var redan tjocka och öppnade. Cat slickade henne först tveksamt och använde bara snabba slickar över hennes vagina. Sophia behövde inte retas eller värmas upp. Cat kände detta och började cirkulera sin tunga över systerns klitoris. Sophia gnällde. Jag klämde en av hennes bröstvårtor, eftersom hennes blick inte flyttades från systerns dansande tunga.

"Slicka Cats rövhål Alana", krävde jag.

Jag såg hur Alana spred Cats rumpanläggningar. Hon spottade i spalten och körde sedan sin tunga försvann in i den. Hon tog inte ögonen från mig. Jag kunde se att hon älskade detta. Jag undrade hur många gånger den vackra flickan hade tänkt på att smaka på varje del av sin bästa vän. Det här var verkligen en kväll med många första gånger. Under tiden tillfredsställde Cats tunga fortfarande sin syster.

Sophia vred Cats hår i sina händer, medan Cats händer hade tagit sig upp till Sophias bröst. Sophia tog Cats hand från sitt bröst och sög på hennes fingrar. Hon tittade på mig när hon tog Cats pekfinger och virvlade tungan runt det. Hennes ögon retade mig och hon visste det.

Sedan förde Sophia sitt ansikte nära mitt och viskade: "När Cat fått mig att komma… ska jag knulla dig. Är det okej för dig?"

Mitt hjärta hoppade bokstavligen över ungefär fem slag. Inte bara var hennes ord musik i mina öron, utan sättet hon såg ut när hon sa det var oemotståndligt sexigt. Hennes mörka hår var rufsigt och hennes ögon glittrade i ljuset från stearinljuset. Hennes tjocka, glatta läppar bad bara om att bli kyssta. Jag visste att det skulle ta längre tid för Sophia att komma än för Cat, så jag tänkte att jag kanske skulle få vänta lite och det fanns inte en chans i helvetet att min penis skulle klara en sådan väntan. Jag behövde desperat bli rörd, så jag bad Alana att ge mig lite huvudlindring. Hon gjorde det.

Alana, den enda som inte var helt naken, kröp över till mig. Jag lutade mig mot väggen bredvid Sophia. Medan Sophia stönade vid Cats läppar började hon smeka min värkande kuk. Det kändes härligt. Jag spred mina ben så att Alana kunde komma i en bra position. Sophia drog min förhud hela vägen tillbaka, medan Cat slickade det ultrakänsliga huvudet. Jag vred mig mot väggen och kunde nästan inte ta den extrema känslan. Hennes varma tunga sköt njutning genom hela min kropp och värmde mina tår upp till näsan. Alana tog min kuk i sin heta mun och onanerade mig med sina läppar. Jag tog Sophia i hand om hennes bröst och hon placerade sitt huvud i min nackkrog så att jag kunde vila mitt huvud på hennes. Jag kände hur jag kom och av Sophias skrik visste jag att hon också kom.

"Kom igen Cat… kom igen Cat…. Sluta inte nu, vad du än gör."

Jag såg hur Cat tog Sophias uppmuntran och slickade henne mer ursinnigt. Sophia tog tag i mitt ben och klämde det hårt. Hennes skrik blev ljudlösa för tillfället när hon drev Cats huvud in i sin fitta och bucklade sina höfter mot systerns ansikte. Sophias klimax hade inspirerat mig att göra detsamma, eftersom jag kände hur trycket byggdes upp i mina kulor. Alana måste ha känt det också, för till min tillfälliga förtret drog hon ut min kuk ur munnen och klämde på huvudet. Detta hindrade kom från att göra resan från mina kulor.

Hon förklarade sig snabbt "Nej, kom inte. Det kommer att kännas mycket bättre om du sparar det". Hon hade en poäng, så även om jag var frustrerad klagade jag inte.

Efter att Sophia kommit ner låg hon andfådd mot väggen. Cat förde upp huvudet från sin systers nöjda fitta och kysste Sophia och lät henne smaka på sina egna safter. Sophia bröt sin omfamning med Cat för att lägga en kärleksfull kyss på sin systers panna.

"Har du någonsin haft sex?" Sophia frågade mig.

"Nej."

"Då är det bäst att jag är på toppen."

Det passade mig utmärkt. Alana hade långsamt strukit min kuk för att hålla den upprätt. Hon insåg uppenbarligen inte att det inte krävdes mycket för att jag skulle förbli så. Mycket? Vad jag tänkte. Jag hade just bevittnat två heta systrar som fick varandra att få orgasm. Jag skulle vilja träffa en heterosexuell kille som tittar på det och inte upprätthåller en erektion. Omöjligt! Alana och Cat rörde sig mot sängens fot, medan Sophia drog mig till en liggande position. Hon strök min kuk samtidigt som hon log mot mig.

"Är du redo hingst?"

Jag kunde inte svara. Jag svalde bara, vilket fick henne att skratta. Nu var det dags. Jag skulle äntligen förlora min oskuld och ärligt talat kunde jag inte tänka mig någon annan i världen som jag hellre skulle förlora den till. Jag kunde inte heller tänka mig bättre förberedande händelser. Då kom all information jag hade lärt mig om oskyddat sex tillbaka till mig och den usla sexualundervisningen i skolan måste ha fungerat på mig, för jag tog faktiskt upp det med Sophia.

"Oroa dig inte för det. Jag tar p-piller. Du är oskuld och jag har bara haft en partner. Dessutom har jag kondomer, men jag tänkte för din skull att det blir en bättre upplevelse utan. Det är dock upp till dig."

"Nej, jag litar på dig." Det lät faktiskt bättre att känna henne utan hinder av en kondom.

Jag såg hur Sophia tog tag i min penis. Hon svängde sitt ben över mina höfter så att hon knäböjde över min kuk. Hon lutade sig lite framåt och försökte placera sin vagina över min penis. Jag kände hur huvudet av den hittade hennes våta slits. Hon lyfte sin röv lite och jag kände hur min kuk trängde in ungefär en centimeter i hennes vagina. Hon gjorde detta långsamt, vilket gjorde att det kändes mycket mer intensivt. Jag minns den glatta och varma känslan när hon tog min kuk hela vägen in i henne. Hon satt nu på mig och lutade sig framåt med händerna på mitt bröst. Hon började gira med sina höfter utan att ha bråttom. Jag kramade hennes bröst när hon började bygga upp en rytm.

Min kuk pulserade i henne samtidigt som väggarna i hennes vagina drog ihop sig runt min lem och långsamt mjölkade den. Jag låg bara där utan att göra någonting ett tag och lekte med hennes bröstvårtor. Jag satte mig upp lite grann så att jag kunde suga på hennes bröst. Detta ansträngde min rygg så jag drog henne tillbaka ner med mig. Jag började hjälpa henne genom att röra mina höfter med hennes och försökte följa hennes rytm. Hennes hår viftade över mig och kittlade mitt ansikte. Hon kysste mig passionerat och hennes tunga invaderade min mun. Hennes stora bröst och hårda bröstvårtor kändes underbart mot mitt bröst. Jag klämde hennes röv, när vårt knullande blev mer intensivt och flödande. Jag tryckte in henne lite hårdare, vilket tvingade fram ett stön från henne som ekade genom vår kyss.

Alana och Cat tittade på oss. Jag tänkte säga åt dem att göra något med varandra, men jag insåg att deras lustfyllda blick gjorde mig väldigt upphetsad. Sophia kysste och slickade min hals, vilket kändes bättre än jag någonsin hade föreställt mig att en sådan handling skulle kunna göra. Jag satte händerna under hennes höfter och höll dem några centimeter upp så att jag kunde manövrera min penis till en snabbare knullning. Med utrymme att röra mig lyfte jag min röv från sängen och förde den nedåt igen, så att min kuk gled hela vägen upp i henne och ner igen, vilket nästan var mer friktion än vad jag kunde hantera. Det känsliga huvudet på min kuk mjölkades. Det var den bästa känslan hittills under kvällen. När jag kände hur lite av Sophias vätskor droppade ner över mina kulor, fick det mig att tippa över gränsen.

Jag knullade henne hårt och visste att jag skulle komma. Friktionen var mjuk men kändes löjligt varm. Jag kände hur känslan svällde i mina kulor och innan jag visste ordet av stönade jag högt när en uppstöt av kom utbröt från kulorna och sände gigantiska vågor av njutning och yrsel genom mig. Sophia tryckte sina läppar mot mina medan jag höll fast vid hennes kropp så hårt jag kunde. Jag kom faktiskt i ungefär femton sekunder, varje laddning fyllde Sophias underbara fitta. Efter den sista droppen var jag helt avslappnad och min kropp blev slapp. Min penis höll på att bli slapp men Sophia lät mig stanna kvar i henne. Jag insåg att Sophia förmodligen inte var sexuellt tillfredsställd, men jag skämdes inte. Jag var stolt över att jag höll ut så länge som jag gjorde, efter det ständiga retandet och förväntan.

"Förlåt." Jag sa och tittade in i hennes fängslande ögon.

"Du behöver inte vara ledsen. Du har redan gett mig ett klimax i kväll. Nu är vi kvitt." Sophia log, kysste mig på pannan och rullade av mig.

"Hur var det?" Alana frågade mig.

"Fantastiskt."

Det var då jag insåg att Sophia, Cat och jag alla hade kommit två gånger, men Alana hade inte ens fått en gåva. Hon hade inte nämnt det en enda gång, hon fortsatte bara att göra det jag hade bett henne om. Jag hade varit en sådan idiot att jag inte ens tänkte på hennes njutning. Hon hade fortfarande sina underkläder på sig, för Guds skull! Om jag hade gått igenom allt detta och inte fått någon lindring tror jag att jag skulle ha exploderat i ett stänk av sperma vid det här laget. Jag visste att jag var tvungen att göra något åt detta.

"Ok… Nu ska vi alla tre ge Alana hennes orgasm."

Alana strålade så fort jag sa detta. Jag satte mig upp och drog henne mot mig och hittade hennes tunga med min egen. Hon låg på sin sida. Jag gnuggade hennes fitta genom trosorna. Cat greppade tag i underkläderna och drog av dem. Jag drog upp Alana till en knäböjande position. Jag bredde ut benen och duckade ner huvudet mot hennes fitta. Hennes klippta brunettskäggshår kontrasterade fint mot den felfria mjölkaktiga huden på hennes mage och lår. Eftersom hon satt på knä var hennes ben bara lätt åtskilda så att fittans veck förblev förseglat. Jag böjde mitt huvud i en vinkel och andades in dofterna av henne. Det luktade som jordgubbstvål. Jag använde den platta delen av min tunga för att slicka upp längden på hennes stängda slits. Hon började leka med mitt hår. Min näsa blev kittlad av hennes könsmossa. Jag använde min tunga för att nosa mellan hennes läppar och öppna henne.

Då jag tänkte att hon nog hade blivit tillräckligt retad under de senaste timmarna använde jag en hand för att sprida henne och kysste automatiskt på hennes blottade klitoris. En snabb smak av hennes vagina berättade för mig att hon redan var tillräckligt smord. Medan jag fortsatte att slicka hennes klitoris hade Cat tagit tillfället i akt att ge sin bästa vän en tungmassage. Sophia sög på sina små bröstvårtor och snuddade dem med tungan då och då.

"Det är min tur att smaka på henne", krävde Cat.

Så jag drog bort Alanas ben under henne och hon landade försiktigt på rygg. Hon var inte särskilt tung och kunde manövreras ganska lätt. Jag tog tag i ett av hennes ben och drog det ut åt sidan. Cat gjorde samma sak med hennes andra ben. Cat hoppade in mellan hennes ben och körde in sin tunga i Alanas bokstavligen droppande fitta. Synen hade redan sparkat tillbaka blodet i min nu ömma penis. Jag höll fast vid Alanas ben och försökte klämma mig in bredvid Cat. Cat flyttade sig en tum eller två så att jag kunde hjälpa henne att äta upp sin väninna.

Vi lyckades få precis tillräckligt med utrymme så att båda våra tungor kunde nå Alanas fitta. Jag körde min tunga över ena sidan av hennes blygdläppar medan Cat gjorde samma sak med den andra. Så småningom kom våra tungor i kontakt när de båda attackerade Alanas klitoris. Cat tog hennes klitoris i sin mun och jag använde mitt pekfinger för att knulla hennes limpiga vagina. Cat återgick till att slicka hennes klitoris, så jag anslöt mig till henne igen. Våra tungor virvlade runt Alana och antände skrik av njutning från den unga brunetten. Sophia slutade suga på hennes små bröstvårtor och kysste henne istället. När mitt finger gled upp till spetsen av hennes vagina vädjade hon till mig att föra in ett till. Men jag hade en bättre idé.

Jag tog Cat i axlarna och drog försiktigt bort henne från hennes bästa väns fitta. Jag hade trots allt kontrollen, så jag tog Alana runt höfterna och lyfte henne uppåt och vände henne på magen. Jag kysste hennes små rumpanter överallt, medan Cat körde sina händer över hennes rygg. Jag lade mina händer under hennes mage och stödde henne upp så att hon var på händer och knän. På knä tog jag tag i min nu stenhårda - och överanvända - penis och körde huvudet upp och ner i hennes blottade slits. Hennes väta kändes bra mot de känsliga körtlarna.

Efter att ha gnidit min kuk över hennes klitoris körde jag den tillbaka nerför hennes slits tills jag hittade hennes vagina. Jag tryckte fram med höfterna och trängde in i henne utan större svårigheter tack vare hennes smorda fitta. Hon skrek när hon kände hur änden av min kuk nådde fram till hennes spets. Hon rörde sig i rörelse med mig när jag knullade henne bakifrån. Jag drog mig tillbaka tills min kuk nästan kom ut ur henne och tryckte sedan in den hårt igen, så långt den kunde komma. Väggarna i hennes vagina var som en brödrost och massör för min ultra - mottagliga fallos. Cat tittade uppmärksamt på hur min kuk trängde in i henne.

"Cat, lägg dig under henne och slicka hennes klitoris. Låt oss få henne att komma." Jag instruerade.

Cat placerade sig under Alanas rygg. Jag visste att hon hade hittat hennes klitoris eftersom Alana hade skrikit av lycka och Cat använde en hand för att massera min pung. Om jag inte hade ejakulerat två gånger redan hade jag lätt blåst vid det här laget. Sophia hade Alana i håret och kysste henne medan hon lekte med hennes bröstvårtor. Alana började gnälla och skrika högt, så jag visste att hon skulle få klimax. Jag var inte redo för det, så jag bestämde mig för att jag bara skulle låta Alana få sin kulmination på egen hand. När hennes skrik blev högre drog sig väggarna i hennes vagina ihop hårt kring mig. Jag pumpade in i henne snabbare och hårdare, ljudet av hud som slog mot hud var något hörbart under hennes skrik. Ett långt stön berättade för mig att hon just hade nått toppen av njutningens höjdpunkt. Jag drog mig tillbaka, mycket kåt och otillfredsställd fysiskt.

"Gud… jag har aldrig haft något liknande förut", mumlade Alana när hon rullade på rygg.

"Jag vill göra det", sade Cat tyst. Ännu en gång rodnade hon och gnagde på läppen.

"Vad då?" Jag frågade.

"Du vet… ha sex."

"Är du säker?" Mitt hjärta började fladdra.

Det enda jag hoppades på att få göra, men som jag aldrig skulle ha frågat även om jag hade kontroll, var att knulla Cat. Jag ville ta hennes oskuld, precis som hennes syster hade tagit min. Men jag ville definitivt inte pressa henne till det. Jag menar, att beordra någon att äta upp sin syster är stort, men att förlora sin oskuld är heligt. Särskilt för en katolik.

"Ja… jag vill verkligen." Cat klämde min hand och stirrade in i mina ögon.

För ett ögonblick, när Cat sa dessa ord så ömt, trodde jag ärligt talat att mina känslor för henne gick bortom intensiv attraktion. För första gången tänkte jag inte på Cat som en vacker flicka med en trevlig personlighet, jag tänkte på henne som en perfekt själ. Och jag var inte ens religiös.

"Okej, lägg dig på rygg", förlorade jag tonen av befallning i min röst. Jag kände att jag talade till henne försiktigt och omtänksamt.

Hon lade sig ner och våra ögon skiljde sig inte från varandra en enda gång. Jag visste att detta var ett speciellt ögonblick för oss båda. Jag ville göra det till ett som hon skulle komma ihåg. Ett riktmärke för de andra killar som hon skulle träffa i sitt liv. Hon såg så änglalik ut i ljusljuset, hennes gyllene hår och himmelsblå ögon fick henne att se ut som en bild av felfrihet. Hennes bronserade och fläckfria hud var en arketyp av finess som de flesta kvinnor skulle sträva efter att uppnå. Hennes kaxiga bröst stod stolt ut från hennes bröst. Hennes söta navel var centrum för hennes platta, strama mage som gav plats åt hennes feminina höfter. Synen av hennes ljusa och mjuka publiklockar mellan hennes långa, smala ben var tillräckligt för att få vilken man som helst att längta efter bara den minsta beröring.

Jag kröp över hennes kropp och kysste ömt hennes röda mun. Våra tungor rörde vid varandra, men bara lite grann. Jag kysste hennes panna, kinder och nästippen. Jag gnagde till och med på hennes örsnibben innan jag kysste nerför hennes långa hals.

"Är du redo", viskade jag i hennes öra.

Hon svarade inte. Istället log hon svagt och kysste mig. Cat lade ner sin hand mellan oss och hittade min penis. Hon körde den över hennes lockar och ner tills den nådde hennes vagina. Hon placerade den i öppningen och släppte den och lade handen på min kind. Jag använde min egen hand för att hjälpa till att guida min penis in i det lilla hålet. Hon var redan rejält smord men det var fortfarande otroligt trångt. Jag tryckte in henne ungefär en centimeter eller så. Cat grimaserade och släppte ut ett litet skrik av smärta.

"Är du okej?" Jag viskade, uppriktigt bekymrad.

Hon nickade. Jag kysste henne. Jag flyttade min vikt framåt och tryckte mig in i henne igen, utan att försöka skynda på det. Jag var ungefär två centimeter inne i henne. Jag spred hennes ben så långt det gick och tryckte mina läppar mot hennes och förberedde henne för det sista stöten. Jag tryckte in i henne igen, den här gången gick jag in hela vägen. Hon skrek tyst, men såg mig i ögonen och log. Hennes vagina greppade mig som ett skruvstäd. Det var en intensiv känsla. Det kändes som om vi för det ögonblicket var en del av varandra, att vår kroppsliga förbindelse översteg biologin.

Jag drog mig långsamt tillbaka från henne och trängde in i henne igen. Den här gången fanns det fortfarande en belastning, men jag lyckades få in den hela vägen utan att Cat skrek ett skrik av smärta. Jag försökte inte knulla henne snabbt som jag gjorde med Alana. Istället tog jag mig tid och gjorde det försiktigt. Jag sänkte huvudet och kysste Cats bröst, bet och slickade hennes hårda bröstvårtor. Hennes händer cirklade över min rygg. Allt eftersom jag byggde upp ett jämnt tempo blev motståndet mot mina penetreringar mindre och mindre. För varje långsam stöt njöt Cat mer och mer av upplevelsen. Snart började hon stämma högt och gira med höfterna under mig, vilket intensifierade njutningen enormt. Jag låg ovanpå Cat, medan våra ben varvades i varandra. Jag ville att vi skulle komma tillsammans. Inte bara jag och Cat, utan vi alla.

"Låt oss försöka försöka få ett klimax för fyra personer", erbjöd jag tjejerna.

De gick alla med på det. Cat och jag fortsatte att knulla. Jag försökte kontrollera min potentiella kom genom att ändra tempot i våra stötar. Jag vände på huvudet och såg hur Alana och Sophia positionerade sig i en 69:a, bredvid oss på sängen. Jag tittade uppmärksamt på hur Alana och Sophias kroppar såg ut som om de passade så perfekt ihop, trots deras längdskillnad. Snart nog stönade, gnällde eller skrek alla tre tjejerna i extas.

"Jag tror att jag kommer", skrek Alana när Sophias tunga dansade över hennes klitoris.

"Det gör jag också", mumlade Cat till mig.

Alanas tunga lappade häftigt på Sophias klitoris och jag kunde se på hennes förhöjda skrik att hon inte heller var långt borta. Så jag tog upp rytmen med Cat. Varje ingång i henne blev snabbare, intensivare och våtare. Jag behövde inte mycket till inbjudan för att komma. Cat nynnade från djupt inne i henne. Hon stängde ögonen och bet sig i läppen samtidigt som jag kände en stöt av njutning stiga upp från mitt könsorgan. Cat andades tungt och skrek ut i ett riktigt primitivt ljud när jag kände hur en ström av come samlades i mina testiklar. Jag höll Cats händer och pumpade in i henne medan hon höll andan och jag kände hur hennes kropp darrade under mig. Det var just i det ögonblicket som den samlade koman bröt ut ur min penis och forsade i vågor in i Cat. Känslan av lycka varade längst på hela kvällen och berörde resten av min kropp i strömmar av varma skälvningar. Jag grävde ner mina händer i Cats hår och kramade henne hårt medan hon böjde ryggen något för att ta emot min sperma när den kom in i henne.

Några ögonblick senare hörde jag Alana och Sophia när de nådde sina toppar. Sophia stönade högt, medan Alana skrek av njutning. När Alana och Sophia rullade av varandra låg jag ovanpå Cat, fortfarande inne i henne, och vi bara höll om varandra. Jag förlorade mig i hennes förtrollande ögon, samtidigt som jag kände hur hennes hjärta slog i mitt bröst. Aldrig i mitt liv hade jag varit så intim med någon som jag var i det ögonblicket. Aldrig i mitt liv hade jag någonsin föreställt mig att ett sådant band kunde delas mellan två människor. Även om jag var i den ålder då jag trodde att jag visste allt, insåg jag då och där att jag hade mycket att lära mig om livet.

"Tack", viskade Cat och log.

"För vad?" Jag frågade.

"För att du fick mig att känna mig speciell", sa hon och kysste mig lätt.

Till slut rullade jag av henne och föll ihop bredvid henne, utmattad. Alana och Sophia hade redan somnat. Jag slöt ögonen och somnade snart också med Cat i min famn som höll mig varm.


När jag vaknade på morgonen var de tre flickorna redan vakna, klädda och rörde sig. Stormen hade gått över. Cat kom in i sovrummet och log.

"Dina vänner kommer att bli oroliga. Jag har fått signal på min telefon så du kan ringa dem."

Jag tog telefonen och gjorde som hon föreslog. Mina vänner sa att de hade försökt få kontakt med ett sökteam i går, men snöstormen hade stoppat all kommunikation. Jag sa till dem att jag snart skulle vara tillbaka på skidorten och att de inte skulle oroa sig. När jag var klar med telefonen tog Cat den och kallade in de andra flickorna i rummet.

"Nu tar vi en bild." Hon föreslog.

"Tycker du att vi ska göra det Cat? Kom ihåg att vi aldrig får prata om det som hände i går kväll. Det gäller även dig", sa Sophia och tittade på mig.

Om han tar på sig en jacka skulle fotot bli oskyldigt." Cat argumenterade.

Alana och Sophia höll till slut med. Jag tog på mig en jacka och vi kramade ihop oss på sängen medan Cat tog fotot på sin telefon. Sophia reste sig upp och gick in i vardagsrummet och lämnade mig med Alana och Cat.

"Nu ska vi ta en sexig bild", erbjöd Alana och flinade djävulskt.

Hon tog telefonen från Cat och placerade en av mina händer på hennes bröst och den andra på Cats. Hon slickade sedan min kind efter att ha sagt åt Cat att göra detsamma på motsatt kind. Cat gjorde det och tog fotot. Vi skrattade alla. Till slut gick jag ut och kontrollerade förhållandena. Tjejerna tyckte att jag skulle vänta till eftermiddagen, tills snön smälte lite och de skulle köra mig tillbaka till anläggningen. Resten av förmiddagen pratade vi alla bara eller läste. Inget sexuellt hände. Sophia såg till att det skedde. Eftermiddagen kom och Sophia körde tillbaka till resorten. Cat frågade efter mitt nummer och jag gav henne det, men jag trodde inte att jag någonsin skulle prata med dem igen. Jag klev ur bilen och såg dem köra iväg, ut ur mitt liv.

Jag skriver nu detta ungefär ett år efter mitt livs bästa kväll. Jag växte upp mycket under de följande månaderna. Till en början gjorde jag det som en kille och berättade allt för mina kompisar. Naturligtvis skrattade de bara när jag berättade. Vem lurade jag? Jag skulle inte heller ha trott på en sådan historia. Mina vänners bristande tro gjorde mig först arg, men det var ungefär två veckor efter första natten som jag fick ett bildmeddelande från Cat. Hon hade skickat mig båda bilderna som vi tagit på morgonen. Detta var tekniskt sett ett bevis på mitt äventyr. Men när jag tittade på fotot av oss tre kom jag ihåg den pakt som vi hade ingått och kände mig äcklad av mig själv för att jag bröt mot tre underbara flickors ord. Så jag visade det inte för någon. Dessutom kändes det ganska skönt att bara le när mina vänner skällde ut mig för att jag var så oerfaren. Det visar hur mycket de vet. Så om någon som läser det här inte tror mig - jag bryr mig inte - så ställ er i kön.

Nu brukar jag prata med Cat ungefär en gång var fjortonde dag i telefon, trots vår geografiska belägenhet. Jag har upptäckt att vi har mycket gemensamt. Faktum är att jag sparar för en ny resa till Italien nästa år. Min resa har inget att göra med möjligheten att träffa Cat… Ärligt talat! Hon sa att vi kanske till och med skulle kunna bo i hennes schweiziska stuga om jag skulle följa med. Du förstår… bra saker kommer verkligen till dem som väntar!

Visa alla romaner av denna författare: Ritha.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.4 / 5. Röster 29

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu