Sex på Internet

12/07/2023 | Författare: Anonym
7 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | SoloTonårstjejOnani
3.9
(22)
Nu räckte inte två fingrar längre, det var för lite stimulans för vad jag behövde just nu

Klockan börjar nu närma sig treslaget, och här sitter jag och spelar League of Legends i mitt mörka rum med lite popcorn och ett glas vatten.
Tittarsiffran på min livestream som jag har igång har precis tickat ner till strax under 100, antar att de flesta killar som hoppas på att jag skall visa lite mer hud än vad jag redan gör, har gått och lagt sig och lämnat mina trogna tittare ensamna med mig.
Bestämmer mig för att efter denna match så skall jag stänga ner min stream och fixa lite smått och gott på datorn innan det är dags för sängdags.

Efter ännu en förlust så säger jag godnatt till mina tittare, och får genast massa hjärtan och meddelanden om att jag skall sova gott.
Tar mig en titt på min profil på Twitch och ser att informationen som står där om mig inte är uppdaterad på en vecka, och sedan dess har jag faktiskt fyllt år. Så jag tar och ändrar lite och skriver i att jag nu faktiskt är 18 år, samtidigt som jag gör detta tänker jag tillbaka till mitt 17års kalas då jag fick min första mikrofon vilket gjorde att jag satte mig in i att livesända mina spelsessioner.
Har sedan dess lyckats få 235 400 följare, och nästan 10 000 abonnenter som betalar mig 5$ per person varje månad för att jag skall fortsätta min karriär inom spelandet, vilket gör att jag får ut cirka 28 000 SEK som en stadig inkomst, samt ytterligare från donationer.
Så jag får mer i lön än vad en genomsnittlig Svensson får varje månad, och allt är dessutom skattefritt vilket inte alls skadar mig då jag kan leva ganska gott för att vara i min ålder.

Visst, mycket utav min framgång visste jag att det beror på mitt utseende och inte på att jag är bra på mina spel. Har ett utseende vilket i många datornördars ögon är ett väldigt attraktivt sådant. Kort och smal, med medelstora bröst, rött hår samt fräknar i mitt ansikte. Har även glasögon då jag har något medfött synfel, men det tycker bara killarna om och jag får ofta höra utav mina tittare att jag är väldigt söt och passar i dem.

Precis innan jag stänger utav datorn så knackar det på dörren, och utan att hinna säga något så kliver morsan in.
Att hon aldrig skall lära sig, tänker jag.
-Men snälla Felicia, sluta spela på den där datorn under nätterna och lägg dig i tid som vanligt folk, sa morsan samtidigt som hon höll på att tappa balansen och hann precis rädda sig från ett fall.
Morsan har mer eller mindre blivit en alkoholist sedan pappa blev fängslad för 4 år sedan, och numera är det jag som betalar för våran slitna lägenhet i Västerås.
- Gå och lägg dig mamma, och för fan sluta drick på vardagarna iallafall, sa jag med en irriterad röst.
Med en suck och ett litet ledsamt uttryck så stängde morsan dörren och jag förstod att hon skulle gå och lägga sig och gråta sig själv till sömns, precis som hon brukar.
Käkade upp de sista popcornsmulorna och drack upp det vatten som fanns kvar, reste mig sedan upp och skulle göra mig iordning för sängen.

Började ta utav mig mina kläder när jag kom att tänka på att om 2 dagar, på fredagen så skall jag till Dreamhack igen för andra gången. Sist jag var där var i vintras, och mindes hur roligt jag hade där och alla supertrevliga människor jag träffade, samt hur skönt jag hade det med en kille från något känt CounterStrike-lag på hans hotellrum som han bjöd upp mig till den sista natten. Kände hur det pirrade till lite mellan mina ben vid dessa återblickar.
Tog utav mig trosorna och bestämde mig för att sova naken inatt då det var så fruktansvärt varmt, så varmt så att jag var tvungen att gå och öppna fönstret för att släppa in lite kylig luft.
Något som visade sig vara ett pinsamt misstag då grannen i huset mitt emot kollade precis åt mitt håll och såg mig öppna fönstret, där stod jag helt naken och visade mina bröst för en mycket äldre man med en gapande mun. Det var inte fören han gav mig ett litet leende som jag kom ur min trans och skylde mina bröst med min arm samtidigt som jag drog ner persiennerna.
Fan också, hoppas jag slipper se gubbfan ute på gården i fortsättningen, mumlade jag för mig själv samtidigt som jag sträckte ut mitt långfinger genom den glesa springan som blev när jag öppnade fönstret.
Vad fan gjorde han ens vaken vid denna tidpunkt tänkte jag för mig själv, en gubbe som han skall väl lägga sig tidigt på kvällarna?

Släppte snabbt tankarna och gick sedan tillbaka till sängen och lade mig ner, ställde klockan på mobilen och skulle kolla nyhetsflödet på facebook när Joakims namn dök upp i chatten med ett litet pling.
Joakim är en 23årig kille som jag träffade i min chatt på Twitch innan förra Dreamhack, en kille som är väldigt trevlig men lite väl alldaglig. Ganska mörkt hår som alltid är snaggat, en liten ölmage trotts sin kroppslängd på nästan 1,90m, jobbar inom ett medelstort IT-företag som ägs utav hans far.

- Hej Felicia! Såg att du var vaken nu, är det inte dags att lägga sig snart så du orkar komma upp inför skolan? Ser fram emot att träffa dig på fredag!

Hade ingen lust alls att skriva med han, så gav han bara ett kort svar om att jag precis lagt mig och är jättetrött. Tog ett par minuter innan det kom något svar, vilket bara var ett kort godnatt med ett litet hjärta.
Har haft en hel del kontakt med Joakim sedan ett halvår tillbaka, vi skulle egentligen ha träffats på Dreamhack i vintras men det blev aldrig utav då jag hade totalt glömt bort honom. Kände mig jättetaskig efter det så hade lovat han att nu till sommaren så skulle vi träffas där och vi skulle spendera tiden tillsammans med varandra, så då hade jag bokat min datorplats bredvid hans.

Slog upp Joakims profil på hans Facebook och började bläddra igenom hans inlägg, såg inget utav intresse direkt. Så jag gick in på hans bilder och kikade lite, då slog det mig att han vart mycket sötare än jag tidigare insett.
Fortsatte att bläddra och jag undrade för mig själv hur jag inte kunde ha sett det tidigare efter alla gånger vi hade pratat på Skype och haft våra webbkameror igång. Kände då att jag började bli lite kåt, och att jag behövde göra något åt det om jag skulle kunna somna.
Så jag tog jag min lediga hand och stoppade upp den i munnen för att fukta den med mitt saliv och för att ha något att suga lite på.
Efter någon minut så förde jag ner min hand mellan benen och smekte lätt min klitoris, och just när jag började röra runt mitt finger så kunde jag inte hålla inne ett lätt stönande vilket jag tyckte var konstigt då jag sällan ger ifrån mig ljud när jag tillfredsställer mig själv.
Upphetsad som jag nu blivit utav tankarna på Joakim och att vi skall dela madrass under Dreamhack, i kombination utav att jag nu stimulerade min klitoris gjorde så att jag blev väldigt fuktig och det väldigt snabbt. Förde ner mina fingrar till själva mynningen och stoppade in två fingrar direkt och pullade mig själv i vad som kändes en evighet.
Lade ner mobilen som jag hade i min andra hand på bordet bredvid sängen, tog sedan ett fast tag om mitt vänstra bröst och klämde mjukt och försiktigt och låtsades som det var Joakim som lekte med mig. Mina bröstvårtor började bli hårda och jag nöp försiktigt i dem och kände kraftiga stötar genom min ryggrad och i mitt inre kunde jag känna att min puls blev både starkare och snabbare.
Nu räckte inte två fingrar längre, det var för lite stimulans för vad jag behövde just nu och istället tog jag ut mina fingrar, och började kleta ut safterna över hela skötet, gjorde om samma procedur flera gånger tills jag verkligen kände att det var riktigt blött överallt. Tog sedan hela handflatan och lade den emot fittan och förde dem sidledes, så fort jag bara kunde. Började stöna igen och denna gång var det mycket högre än tidigare, det blandat med plaskljuden min hand gjorde fick det att låta som om vi höll på att spela in någon porrfilm här i rummet, och tanken slog mig att fönstret stod på glänt och om någon var utanför så skulle de säkerligen höra mina ljud, men det struntade jag i för tillfället då jag var för kåt för att bry mig. All min fokus låg nu på att stimulera klitoris, tog bort min andra hand från bröstet och tog ett fast grepp i kudden då ilningarna blev så kraftfulla.
Tog och stoppade in tre fingrar i min öppning och pullade så fort jag kunde, ut och in. Jag kände hur mina muskler började krampa och den härliga känslan i ryggen blev kraftigare och kraftigare, jag förstod att snart skulle jag nå himmelen.

Precis innan jag skulle komma så slutade jag upp tvärt då jag kände att jag ville reta mig själv lite mer för en starkare orgasm. Överkåt och bråttom att hitta något att stoppa in i min fitta reste jag mig upp ur sängen för se om jag hade något i mitt rum som kunde passa bra för detta ändamål.

Fan också, sade jag till mig själv och blev sur och sparkade på en klädhög som låg på golvet.
Tanken slår mig att jag skulle ha beställt den där dildon som jag kollade på häromdagen, men aldrig vågade.
I ren desperation så öppnar jag dörren försiktigt, och lyssnar efter morsan för att höra om hon är vaken. Då jag inte hör något så smyger jag försiktigt tassande fram emot hennes sovrum, sätter örat emot dörren och hör hennes snarkande.
Så försiktigt jag bara kan, öppnar jag dörren och håller andan och hoppas hon inte vaknar, vilket bör vara svårt med tanke på all alkohol hon konsumerar varje dag, men jag vill inte ta några onödiga risker.
Smyger försiktigt bort emot hennes byrå där hon försvarar sina ägodelar, öppnar upp lådan längst ner och hittar mitt byte; En rosa dildo.

Då jag knappt kan hålla mig längre och känner hur mina safter rinner längst mina lår, så tar jag morsans dildo i handen, ståendes mellan hennes säng och byrå så för jag sakta upp hennes leksak in i min våta fitta och lyckas precis kväva ett litet stön när katten hoppar upp i sängen bakom mig och jamar.
I panik drar jag snabbt ut dildon med ett högljutt *plopp* och hoppar runt för att turligt nog, se min mamma fortfarande sovandes.
Tog mig försiktigt ut ur hennes sovrum och gick med dildon in till mitt rum och lade mig ner i min egna säng där jag direkt stoppade upp dildon i min våta grotta ytterligare en gång.
Nu var jag så kåt så jag knappt kunde hålla mig längre, så jag tog ett stadigt grepp om dildon och började snabbt att föra den in och ut samtidigt som jag stängde mina ögon och fantiserade om att det var Joakim som knullade mig i Dreamhacks mörka sovsalar.
- Ååhh Joakim... Hårdare, snälla! stönade jag ut i rummet som fylldes utav plaskande ljud ifrån min fitta som penetrerades i en snabb takt utav min mammas dildo.
Kände utav de bekanta ilningarna i ryggen åter igen, och ökade takten samtidigt som jag förde ner min lediga hand emot min drypande fitta och fuktade fingrarna för att sedan ta upp dem till munnen för att suga på dem.
I samma sekund så fick jag en utav de skönaste orgasmerna jag någonsin fått och spände hela mina kropp och nästan skrek ut mina lustar innan jag lyckades komma tillbaka till verkligenheten.
Tog försiktigt ut dildon och råkade stöta till min klitoris, vilket sände rysningar igenom hela mig då den punkten var superkänslig nu efter en sådan skön orgasm.
Smög iväg till toaletten och tvättade utav dildon, när den var ren så smög jag iväg till mammas rum igen, där stod dörren på glänt. Kikade försiktigt in och det såg ut som att hon sov, dock så hördes inga snarkningar men jag såg inga rörelser så jag gick försiktigt in och stoppade hennes leksak där jag hade hittat den.
Somnade sedan på en grisblink efter jag hade lagt mig, naken och utan täcke i mitt rum som luktade kraftigt från min fitta.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 3.9 / 5. Röster 22

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu