Nova, Lärarens Slampa

12/06/2024 | Författare: Anonym
27 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | Age PlayÄldre ManLärare
4.3
(24)
Jag slickade fortare nu och fingrarna gled snabbt ut och in.

Jag visste direkt att hon innebar problem.

När hon klev in i klassrummet stannade tiden för en liten stund. Jag kunde inte låta bli att följa henne med blicken trots att jag lovat mig själv att se alla elever som kom in och hälsa dem välkomna. Just i det ögonblicket när hon drog ut stolen och tittade upp och våra blickar möttes och hon log så förstod jag att det docksöta ansiktet skulle förfölja mig i mina fantasier.

Nova Stjärnström hette hon och liknade en amerikansk skådespelerska i mimiken och till viss del i utseendet också. Arton år. Yngst i klassen. Mörkbrunt hår ned till skuldrorna och gröna ögon. Slank i kroppen och kläder som gav tankarna en knuff in i det förbjudna området. Nu kände jag mig inte gammal med mina fyrtiofyra år men i jämförelse med henne så var jag väl det. Gammal nog att kunna vara hennes pappa.

“Välkomna till kreativt skrivande grundkurs.” Rösten sprack nästan mot slutet och jag harklade mig och tog ett mentalt andetag.

Under första lektionen hade jag svårt att titta åt hennes håll utan att stanna för länge med blicken, så jag undvek hennes sida av bordet, vilket jag i efterhand oroade mig för hade fått de övriga som satt där att känna sig utanför. Det var första gången jag höll min utbildning så jag ville göra ett bra intryck och inget gick som jag tänkt mig. Först hade jag missat att hälsa på hälften av deltagarna när de kom in och sedan betedde jag mig som att halva bordet inte fanns. Snyggt jobbat. Efter fikapausen klev jag in i klassrummet och bestämde mig för att hon bara var en söt tjej och inget mer. Det gick så där men ändå bättre än tidigare. Jag bestämde mig för att resten av kursen skulle jag göra bättre ifrån mig.

Det var en kväll efter det sjätte kurstillfället och jag satt kvar och skummade igenom några av de texter som kursarna lämnat in för respons. Det hördes en knackning på dörren och innan jag svarat gick den upp. Vad jag visste fanns det ingen kvar i huset så här sent. Alla kursarna hade gått för nästan en halvtimme sedan. Min klass var sist och jag brukade låsa och larma. Nova klev in i rummet.

“Min skjuts är försenad. Är det okej om jag väntar här inne?”

“Visst, gör det. Jag håller på att läsa lite av texterna som ni skickat in.”

“Är det nått bra då?”

“Ja, jag tycker att alla är riktigt duktiga. Det finns bra potential i alla texter.”

Det blev tyst. Jag läste vidare på datorskärmen och Nova försvann i sin telefon. Jag sneglade på henne lite då och då där hon satt i soffan som stod längs väggen. Hon satt med ena benet slängt över det andra. Byxfållen hade åkt upp och blottade svart nylon. På fötterna hade hon kängor med låg hals och breda klackar. De såg nya ut. De var sexiga på något sätt eller så var det hon som fick dem att framstå så. Hon vippade med foten medan hon svepte med fingret på telefonen.

Jag såg ned på datorskärmen så fort jag misstänkte att hon snart skulle känna på sig att jag tittade på henne och avslöja mig men det dröjde inte förrän jag satt och kikade på henne igen i smyg.

“Det där du pratade om idag om att man skulle använda sin egen erfarenhet när man skrev.”

Jag låtsades avsluta meningen på skärmen och såg på henne över skärmen.

“Ja?”

“Gör alla författare så?”

“Väldigt många. Det är ett tips man får från de flesta. Utgå från dina egna erfarenheter och upplevelser och skruva på dem i texten tills det blir något annat av den. Gör dem dramatiska. En författare kanske utgår från något som hänt dem eller som de gjort och utforskar sedan andra följder. Vad hade hänt om? Tänk om? Och så vidare. Om det inte är en självbiografi förstås, även om de ofta är lite skruvade på också.”

“Okej. Jag funderar på att skriva in en sexscen i min berättelse. Har du skrivit något sånt?”

“Ja, jag har tränat på det men jag har aldrig använt det i någon berättelse. Jag har bara skrivit erotik för att träna på att kunna skriva vad som helst utan att det känns konstigt.”

“Hur gör du med detaljerna?”

“Beror på vad det ska vara för scen. Ofta är sex något som i sig självt inte driver berättelsen framåt. Det som är mer intressant är det som händer hos karaktärerna. Vad de känner och tänker under tiden och vad sexet kommer göra för deras förhållande och hur det kan påverka omgivningen, andra personer i deras närhet. Om det är två karaktärer som varit intresserade av varandra så skulle scenen symbolisera ett nytt steg i deras förhållande. Hur påverkar det? Vad händer sen? Finns det någon som inte gillar att de hittat varandra? Jag började med att skriva ut en massa detaljer och sedan strök jag och ändrade tills det blev mindre detaljer och mer känsla och tanke. Sex vet de flesta hur det går till så detaljerna är inte det viktiga. Läsaren vet ofta vad som händer ändå utan att man är övertydlig.”

“Om man inte vet då? Eller har egen erfarenhet. I min berättelse så har Veronika sex med en äldre man. Det är inget jag har haft.”

Så synd, jag skulle gärna ge dig den erfarenheten tänkte jag och kämpade med att vara professionell.

“Då fejkar du eller om du känner någon som vet, då kan du fråga men det behöver nog vara någon du känner bra. Det är kanske lite intimt att fråga om något sådant. Men i din berättelse hade väl Veronika en pojkvän som var i samma ålder.”

“Ja, hon är otrogen.”

“Då har du en massa konflikt direkt, vilket är bra för en berättelse.”

“Jag har skrivit lite på scenen om du vill läsa.” Hon höll upp sin telefon.

Jag reste mig upp och satte mig i soffan bredvid henne. Hon luktade fruktig parfym och något mer som jag inte kunde sätta fingret på. Säkert hennes schampoo. Hon flyttade sin jacka och hängde den på en stol och satte sig igen medan jag läste texten. Hennes tröja smet runt hennes unga bröst och framhävde dem tillräckligt för att jag fick svårt att koncentrera mig på det hon skrivit. Hon hade skrivit detaljrikt men samtidigt märktes det att hon inte hade så mycket erfarenhet av sex. Det var lite väl naivt på sina håll för att vara snäll. Jag bestämde mig för att inte lägga fram det på det sättet.

“Har du haft sex med en ung tjej någon gång?”

Jag kom av mig och visste inte vad jag skulle svara. Hade jag det? Ja, när jag var ung själv så hade jag det men det var nog inte det hon menade. Hur gammal hade tjejen från i somras varit? Hon var över tjugo mindes jag sedan. Ganska ung men inte som Nova.

“Nej, det har jag inte”, bestämde jag mig för att svara. Mina kinder rodnade fast jag inte ville.

“Vad tycker du om det jag skrivit?”

“Det är en bra grund tycker jag. Du kanske skulle fundera på hur du vill göra med detaljerna och jag skulle gärna se att du berättade mer om hur de känner och tänker. Hur det påverkar dem.”

“Svårt när man saknar erfarenhet om allt man vill skriva.” Hon putade med underläppen och jag gav tillbaka mobiltelefonen.

“Var har du fått allt det här i från då?”

“Jag tittade på en porrfilm.” Nu var det hon som rodnade.

“Smart tänkt. Det man inte kan så mycket om kan man alltid leta upp och få en bild av det i alla fall. Kanske därför dina detaljer är så…” Jag tecknade i ditt ansikte med en hand mot mitt ansikte. Hon skrattade och nu blossade även hennes öron röda.

Utan att tänka på det hade jag lagt min hand på hennes lår. Jag kände hur hon ryckte till men hon tog inte bort den så jag höll kvar den för att det inte skulle bli uppenbart att jag insett att jag gått för långt och skapa en pinsam situation genom att rycka bort den. Min tanke var att ha kvar handen lagom lång tid för att det skulle verka vänskapligt och sedan ta bort den i en naturlig rörelse. “Jag tycker att du ska fortsätta öva och skriva på. Försök leva dig in i scenen och utifrån det skapa känslor och tankar.” Medan jag pratade började jag smeka henne lår. Det blåste bort det vänskapliga insåg jag. Nova tittade på mig. Hon såg både skrämd och nyfiken ut på samma gång. Jag gillade hur hon såg på mig. Om hon lät mig smeka kanske jag fick mer tänkte jag. Prövande förde jag handen upp längs låret. Nova gled i sär med benen och lät mig stryka henne längs insidan av låret.

“Gillar du att bli slickad?” Rösten var min även om den lät mer grötig. Vad flög det i mig egentligen?

“Det är väl okej. Det har inte hänt så ofta. Min kille gillar inte det så mycket.”

Vad var det för fel på honom tänkte jag.

“Har du blivit slickad tills du kommit?”

Hon skakade på huvudet. Jag smackade med tungan som för att säga vad synd för dig, då har du missat nått.

“Är du nyfiken på hur det skulle kännas?” För att understryka vad jag menade så förde jag handen hela vägen in i viken mellan låren. Nova tittade tomt på mig. Hon svalde hårt.

“Jo, men jag vet inte…”

“Det blir vår hemlighet”, försäkrade jag medan jag mjukt masserade insidan av hennes lår. “Ingen kommer att få veta nått utanför det här klassrummet.”

Hon såg på mig stund men sedan nickade hon tyst. Hon darrade på andetagen och jag förstod att hon var nervös. Hon lät mig ta kommandot. Till min besvikelse var hon tvungen att ta av sig skorna men å andra sidan ville jag få av henne byxorna så det var bara att göra. Nova lade sig ned i soffan och lyfte upp rumpan medan jag drog av henne byxorna. Hon hade svarta bomulls trosor på sig och knähöga nylonstrumpor. Jag stannade upp och tog in bilden av henne där i soffan.

Brösten hävde sig under tröjan när hon andades. Jag ville inget hellre än att dra upp den till hakan på henne och smaka på de unga bröstvårtorna men jag ville inte skrämma henne. Tröjan hade åkt upp över naveln och avslöjade en navelpiercing. Nova drog ned tröjkanten till trosorna till min besvikelse. Under det tunna trostyget bullade venusberget upp sig. Jag strök med ett två fingrar över den rundade kullen. Nova blundade och lade händerna utmed sidorna.

Hon tittade upp när mina fingrar letade sig innanför troskanten och sakta började hasa ned dem. Hon osäker ut och det var med lite motvillighet som hon lyfte upp rumpan så att jag kunde dra av trosorna. Hon knep ihop benen och skylde sig för mig. Jag förde i sär hennes ben så mjukt jag kunde utan att verka som att jag tvingade mig på henne, men jag tänkte inte låta henne komma undan heller. Hon var helt rakad mellan benen och det fick henne att se ännu yngre ut. Smekande förde jag mina händer utmed hennes ben och särade mer på dem. Hjärtat pumpade i bröstet och pulsen dånade av upphetsning i mina öron.

Jag smekte henne med fingertoppparna och hon slappnade av något. När jag drog ett finger mellan könsläpparna flämtade hon till och låren slog ihop som en björnsax. Hon särade försiktigt på benen igen och jag hjälpte till med andra handen. Med två fingrar smekte jag mellan könsläpparna och kände vätan komma. Hon rann till fort och med det slappnade hon av i benen. Med knäna pekades bort från kroppen lät hon med smeka henne och hon protesterade inte när jag förde in ett finger i henne.

Jag flyttade mig upp en bit bredvid henne så att jag skulle komma åt lättare med handen där nere. Lång och ringfinger gled in i henne och jag gjorde djävulshorn ned mot hennes stjärt. Det var så den strax-över-tjugoåriga tjejen kallat det. Hon hade bett mig att ge henne djävulshorn i publikhavet på konserten. Jag hade frågat henne vad hon menade och hon hade förklarat. In med långfinger och ringfinger så att pekfinger och lillfinger bildar horn. Lisa hette hon och hon red min hand till orgasm. Folk i närheten stirrade men ingen sa eller gjorde nått. Vi knullade i hennes tält efter spelningen och efter varje spelning efter det tills festivalen var över.

Nova stönade tyst. Jag smekte det svampiga området upptill och sträckte mig så långt in jag kunde. Hon gillade det. Hon var redan våtare än jag någonsin känt någon tjej bli. Jag drog ut fingrarna och flyttade mig så att jag kunde glida ned mellan hennes lår och där kysste jag könsläpparna och särade på dem med tungspetsen. Hon smakade sött och klibbigt. Doften av tvål med en svag hint av kön mötte näsan. Jag särade på henne med fingrarna och började leka med tungan på allvar. Nova hade blivit tyst men jag kände på hennes mage att hon andades tungt. Hon darrade i kroppen medan jag förde tungan upp och ned i skåran. Hon doftade mer och mer kön och det fick min puls att slå snabbare. Lekande med ett finger i hennes öppning gav jag mig på klitoris med sug och slick. Fingret åkte längre in och nu började hon låta lite. Små spröda ljud kom från hennes läppar. Inte som stön utan mer som humpfanden som när man försöker få på sig en tröja som är lite trång. Jag drog fingret sakta fram och tillbaka några gånger och sedan lade jag till ett finger och tryckte dem långt upp i henne. Nova stönade och sedan en gång till som i förvåning. Hon lät underbart. Jag lämnade hennes unga fitta med tungan för en stund och såg på henne. Våra blickar möttes medan jag satt på knä och fingerknullade henne.

“Är det skönt?”

“Ja”, flämtade hon fram. Hon vände bort ansiktet i soffan som om hon skämdes.

Jag stack fingrarna långt in i henne och grävde runt. Stötte hårdare och djupare upp i henne. Nova stönade till och såg på mig med glansiga ögon. Hon gillade det här.

Hon smakade mer kön när jag slickade henne igen. Enligt mig en bästa smaken man kan ha på tungan. Soffan hade mörka fläckar av saliv och sekret. Jag slickade fortare nu och fingrarna gled snabbt ut och in. Nova gnydde och jämrade sig. Någonstans mitt upp i alltihop började hennes telefon att brumma. Kanske var hennes skjuts framme nu. Jag hoppades att hon inte skulle märka telefonen och tappa koncentrationen. Vakna upp och fundera på vad fan hon höll på med. Jag bestämde mig för att ge henne en extra puff så jag stack in ett finger mellan hennes skinkor och tryckte lätt på den bruna rosen. Nova grymtade till när jag stack in toppen på pekfingret i hennes stjärt. Nu slickade jag henne medan jag kittlade hennes stjärt med ett finger. Det fick den effekt jag väntat mig. Orgasmen lät som en hostning och hela hennes underliv darrade till. Jag kände spasmserna med tungspetsen när jag envist höll mig kvar med tungan. Nova jämrade sig mellan sammanbitna tänder och klöste i soffan med fingrarna. Jag slutade inte förrän hon sjönk ned i soffan och täckte över ansiktet med båda händerna. Jag drog ur fingrarna och smekte venusberget en sista gång innan jag satte mig upp.

“Det där gillade du?”

Hon nickade utan att se på mig.

Det kändes som om jag skulle explodera i byxorna. Utan att säga något knäppte jag upp byxorna och drog ned dem. Sedan ställde jag mig med ett knä i soffan och ett ben på golvet. Jag särade på hennes ben. Nova tittade på mig.

“Vad gör du?”

Jag hyschade henne med ett finger över hennes läppar medan jag styrde ned ollonet i skåran på henne. Jag drog ollonet upp och ned tills det glänste av hennes safter.

“Jag vill inte…” började hon.

“Jag vill bara smeka dig, okej? Avsluta dig på rätt sätt.”

“Du får inte komma in i mig”, sa hon.

“Jag lovar.”

Jag var så nära nu. Bara några drag till så skulle jag spruta över hela hennes underliv. Jag stack in toppen på ollonet i hennes hål och gnuggade ut och in.

“Nej”, viskade hon hest men gjorde inget för att stoppa mig.

Jag gnuggade lite till och hon började humma njutningsfullt. Hon var på gång igen. Jag provade att sticka in ollonet längre. Nova sa inget. En liten bit till och nu ploppade ollonet in på riktigt, bara ett tryck och jag skulle vara inne hela vägen. Skulle jag kunna hålla mig mer än två, tre juck? Tveksamt.

Telefonen började brumma igen och nu väckte den Nova i soffan.

“Shit, min skjuts.”

Hon verkade inte tänka på att jag var inne i henne utan kastade sig ur soffan och höll på att sparka mig på pungen av bara farten. Snabbt drog hon på sig trosor och byxor och försvann ut ur klassrummet med ett: “Hejdå, ses nästa vecka.”

Jag vinkade åt henne fast hon redan var borta och lutade mig tillbaka i soffan och blundade och tänkte på vad har jag gjort? Det kan inte ha varit det smartaste jag gjort men det var definitivt det sexigaste. Jag lade handen på min ömmande kuk och den ryckte till och jag kom i handen och på soffan. Jag torkade upp efter oss och hoppades att det inte skulle bli fläckar som skulle synas. Sedan låste och släckte jag och åkte hem.

Nästa lektion var Nova inte där när det började. En oro gnagde i magen på mig. Tänk om hon berättat för någon om vad som hänt. Hennes föräldrar eller så. Kanske hade jag bara att vänta på att skolan skulle stänga ned kursen och slänga ut mig. Jag hade inte gjort något olagligt sett till ålder kanske men i dagens samhälle skulle det kanske uppfattas som att jag tvingade henne. Hade jag gjort det?

Med tankarna i bakhuvudet började jag lektionen och det gick så knackigt som man kunde förvänta sig. När det knackade på dörren efter tjugo minuter väntade jag mig att allt skulle vara över men istället klev Nova in.

“Ursäkta att jag är sen”, sa hon och log ursäktande.

Jag gjorde en snabb resumé för hennes skull och sedan fortsatte jag lektionen. När tiden var slut och alla började packa ihop höll sig Nova kvar och såg till att vara sist kvar. Hon gick fram till dörren och tittade ut genom den och stängde den sedan försiktigt.

“Förlåt att jag var sen idag. Det var inte meningen.”
“Det gör inget.”

“Jag vill bara säga förlåt för att jag bara sprang i väg så där.”

Jag kände mig lättad. “Det är lugnt.”

Jag smekte henne på armen och hon ställde sig tätt intill mig. Mina händer gled runt och ned för hennes rygg och ned på hennes rumpa där jag smekte utanpå byxorna. Allt gick på automatik kändes det som. Nova stack sina händer innanför min tröja och smekte mig över magen och ryggen. Kyssen var ångestfylld samtidigt som den var full med åtrå.

“Nej, det här är fel”, sa hon plötligt och drog ut sina händer. “Jag har kille och… det här är bara fel.”

Jag hade fortfarande mina händer på hennes rumpa och pressade hennes kropp mot mitt växande stånd.

“Det är inget fel med att känna som du gör Nova. Jag borde inte känna som jag gör för dig heller men det gör jag.”

“Jag ska gå nu” Hon försökte ta bort mina händer från rumpan men jag höll kvar. Jag ville inte att hon skulle gå. Inte nu.

“Släpp mig. Jag har pojkvän. Jag borde inte ha gjort så här mot honom. Jag är inte sån…”

“Visst, gör som du vill.” Jag släppte henne hastigt och hon ramlade bakåt men återfick balansen.

“Vad gör du?” Hon knuffade till mig hårt.

“Jag släppte dig det var ju det du ville.”

“Tror du att jag är någon liten slampa som du kan göra som du vill med va?”

Hon var arg. Kanske också rädd för vad hon kände.

“Nej, det tror jag inte. Nu lugnar vi ned oss här.” Jag pratade lugnt för att inte göra henne mer upprörd. Det sista jag ville var att hon skulle storma i väg i ilska. Jag kände att hela situationen var på väg att urarta och det var inte värt det om hon Nova gick hem och i ilska ringde skolan i morgon. Bättre i så fall att lugna ned det hela.

Lavetten kom lika oväntat som den gjorde ont och jag tappade balansen och stapplade bakåt. En till men denna gång lyckades jag få upp ena armen som skydd. Nova fortsatte slå och jag värjde mig bäst jag kunde. Hon morrade medan hon slog. Det tog en stund innan jag återfick balansen. Nova fortsatte slå och jag lyckades undvika hennes slag och klev runt henne och greppade henne med båda armarna om hennes och höll fast henne.

“Släpp mig”, fräste hon.

Hennes rumpa pressade mot mitt skrev och till min förvåning så hårdnade jag. Var det här verkligen upphetsande?

“Lunga ned dig!”

“Rör mig inte ditt svin?” skrek hon och sparkade med benen.

“Nej, lugna dig. Jag förstår att du är upprörd men det blir inte bättre av att det här. Jag ber om ursäkt för förra veckan, hör du det? Jag trodde att du ville också, okej?”

“Låt mig gå din jävel.”

Nova fortsatte att slingra sig i mitt grepp och ju mer hon rörde sig desto mer kändes det mellan benen på mig och till slut var jag hård som en spik. Jag fortsatte försöka lugna henne och hoppades att hon inte skulle känna att jag var styv.

“Blir du kåt av det här?” Jag hörde hånet i hennes röst och förstod att hon kände av mitt tillstånd där nere. “Fy fan, du är verkligen patetisk.”

“Håll käften din lilla hora. Du ville lika mycket förra veckan. Kom inte och påstå nått annat.” Rösten var min men lät hård och sträv.

“Gnida din kuk mot mig tills du kommer i byxorna då ditt äckel. Släpp mig!”

Hennes ord irriterade mig och jag kände ilskan blandas med upphetsningen tills jag inte visste vad som var vad. Innan jag själv registrerade det så hade jag knäppt upp hennes byxor och dragit ned dem en bit. Novas skrik var gällare och hon sparkade vilt i min famn. Jag lyssnade inte på vad hon sa. Hon skulle få nu. Jag fick ned hennes byxor och trosor tillräckligt långt för att kunna hjälpa till med ena foten för att få ned dem under knäna. Nova försökte slingra sig men jag höll henne i ett hårt grepp. Jag lutade mig fram och medan jag knäppte upp mina egna byxor väste jag i hennes öra. “Du ska bara stå still nu. Förstår du?” Det kom ut hårdare än det låtit i mitt huvud men jag lät det vara så.

Nova stelnade till och under den tiden passade jag på att lirka fram kuken. Jag tyckte ned hennes kropp mot bordet. Mina rörelser var exakta och jag visste precis var jag skulle leta efter hennes öppning. Ollonet träffade hålet direkt. Hon var torr men jag brydde mig inte om det. Jag droppade lite saliv i handen och smörjde in ollonet och sedan pressade jag på tills hon gav vika med ett gällt gnyende.

“Svanka”, sa jag barskt och drog i hennes höfter. Jag rörde mig hårt och distinkt. Till min förvåning blev hon snabbt våt och när det gled lättare blev det skönare. Betydde det att hon också blev kåt av det här? Kuken kändes hårdare än någonsin och jag fylldes av en märklig kraftfull känsla. Var det makt jag kände?

Nova var tyst. Hon låg helt stilla över bordet och hennes kropp darrade av mina stötar. För att inte komma för fort drog jag ned på tempot. Jag såg min egen spegelbild i fönstret. Det såg inte ut som jag, det var någon annan som tittade tillbaka på mig och log. Vem fan ler när han gör så här? Ute på gatan väntade nog hennes kille på henne nu. Han skulle säkert ringa eller messa snart men hon skulle inte svara för hon blev knullad av läraren. Vad skulle hon säga till honom när hon kom ut och satte sig bredvid honom.

Nova hade överraskande börjat stöna och ju längre jag knullade henne desto mer lät hon. Hon sträckte sina händer bakåt mot mig och klöste med naglarna på låren. Det ömmade rejält i kuken nu och jag pumpade hårt och snabbt utan att bry mig om hur hon skulle kunna vilja ha det. Novas stön eggade mig ännu mer. Skulle jag komma i henne eller spruta på henne. Jag hann inte avsluta den funderingen. Orgasmen fick det nästan att svartna framför mina ögon. Jag frustande och stötte hårt emot hennes skinkor. Någonstans mitt i allt kände jag fittmusklerna strama runt min kuk som vid det laget hade börjat slakna i henne. “Åå-åååååååååååh!” lät hon och sedan var det över.

Jag drog mig ur henne och klev bakåt som en avelshingst backar från ett sto han just bestigit. Hon låg kvar mot bordsskivan en stund. Könsläpparna var röda och svällda och i skåran rann det tårar av sperma. Jag satte mig i soffan och såg på medan det började rinna ned för hennes lår. Så reste hon sig från bordet och drog upp sina trosor och byxor. Hon sa inget och såg inte på mig en enda gång. Det började gå upp för mig vad som just hänt och då kom ångesten. Herregud, vad hade jag just gjort? Jag försvann i tankarna och märkte inte när hon försvann ur klassrummet. Plötsligt insåg jag bara att jag var ensam kvar och visste inte vad klockan var.

Dagarna som följde var jag helt ur gängorna. Jag gick och väntade på att polisen skulle komma och hämta mig eller att de skulle ringa från skolan och berätta att kursen var inställd, eller båda två. Jag förtjänade inget bättre. Ångesten rev i mig och jag hade svårt att sova om nätterna. Mer än en gång var jag på väg att anmäla mig själv och slippa vänta längre men jag gjorde det inte. Varför visste jag inte. Mitt vanliga jobb blev lidande och efter halva veckan sjukskrev jag mig. Jag kontaktade skolan och ställde in nästa kurstillfälle. De meddelade att de skulle mejla ut till deltagarna och frågade om vi skulle lägga in ett extra tillfälle för att kompensera. Jag bad om att få återkomma.

Dagen för det inställda kurstillfället låg jag hemma framför teven när det ringde på dörren. Polisen tänkte jag. Nu är det dags. Ångesten kröp i kroppen på mig när jag gick för att öppna. Jag tog ett djupt andetag och tänkte att nu ska jag ta ansvar för vad jag gjort. Det är inte mer än rätt det som händer nu.

“Hej”, Novas röst lät tunn i trappuppgången.

Jag såg mig omkring. Ingen uniform, ingen pojkvän med basebollträ, så skulle jag ha gjort om jag var han. När jag inte svarade fortsatte hon. “Kan jag komma in?”

Jag släppte in henne och stängde dörren. Hon hängde upp jackan och lämnade skorna innanför dörren och jag följde henne in i vardagsrummet. Det var som om hon bodde här och jag var på besök.

“Hur mår du?”

“Jag känner mig lite vissen”, ljög jag och strök med en hand i nacken.

“Jag blev orolig när jag hörde att du blivit sjuk. Hoppas det är okej att jag kom förbi.”

“Javisst, men hur visste du var jag bodde.”

“Google.” Hon gick runt i mitt vardagsrum och stannade framför fönstret som vette ut mot gatan. “Du bor inte långt ifrån mig. Man kan gå hit på tio minuter.”

“Jag vill att du ska veta att…”

Nova vände sig om. “Är du sjuk eller ville du bara inte träffa mig efter det som hände sist?”

“Jag…”

Nova såg på mig och sedan skrattade hon. Jag blev helt ställd. Vad var det frågan om.

“Förlåt men du skulle se din min nu. Du tror att du våldtog mig senast eller hur?” Jag bara stirrade på henne. “Jag ville att du skulle göra som du gjorde. Jag låtsades att jag var Veronika och du var… en äldre man”, sa hon som om det var det mest självklara i hela världen. Som om jag var dum som inte förstått det redan.

“Det är ju helt sjukt. Varför skulle du fejka nått sånt?”

Hon ryckte på axlarna “Jag ville veta hur det skulle kännas att bli tagen hårt.”

“Du kan ju omöjligt ha vetat att det skulle bli som det blev.”

“Nej, men på ett eller annat sätt hade jag knullat med dig den gången.”

Jag skakade på huvudet. Min hjärna vägrade tro på det hon sa. Vem fan gör en sån sak?

“Alltså. Lyssna. Jag har en del märkliga tankar här inne”, sa hon och pekade på sitt huvud. “Jag är inte sjuk i huvudet men jag är inte helt normal heller. Jag saknar impulskontroll säger man. Det kanske stämmer, för jag får idéer som vissa anser är sjuka och det stannar som en tanke men jag kan inte låta bli att göra dem, ibland i alla fall. Jag tänkte på att knulla dig redan första gången vi träffades. Är det sjukt?”

“Jag vet inte. Jag tänkte faktiskt samma sak fast med dig. I så fall är det nått fel på mig med.”

“Eller så gillade du bara vad du såg.”

Jag skrattade. “Du är fan sjuk.” Hon tog det på rätt sätt.

“Du ska bara veta vilka sjuka saker jag vill göra med dig”, viskade hon.

All ångest jag känt under veckan. All oro och skrämmande bilder om vad som väntade mig var som bortblåsta. Att jag skulle få sparken, hamna i fängelse, förlora vänner, det liv som jag byggt upp, inget av det där tänkte jag på när vi låg i min säng.

Jag överst och hon på rygg med benen brett i sär. Hon bedyrade mumlande hur skönt det var gång på gång när jag tryckte mig djupt in i henne för att höra henne stöna. Hennes njutning var som bensin på min eld.

Rummet var en enda röra. Kläder och papper låg utspridda på golvet intill sängen. På bordet vid fönstret stod min dator uppfälld. Skärmen hade slocknat för länge sedan och mitt skrivarbete låg i sömn sedan jag gått för att öppna dörren. Novas telefon ringde. Den hade ringt flera gånger nu så det var nog viktigt.

“Du kanske vill ta det där?” Jag stannade upp och såg på henne.

“Nej. Jag kan stänga av ljudet om det inte stör dig …?” Hon tryckte hälarna mot mina skinkor och manade mig att fortsätta. Jag pressade mig emot henne som om jag försökte trycka henne genom madrassen.

“Just så. Gud så skönt.”

Jag stötte hårt och kom in djupt i henne. Hon gav mig en intensiv blick och bet sig i läppen medan hon stönande lössläppt. Jag skulle inte kunna hålla mig länge till så jag drog mig ur och föreslog att vi skulle byta ställning. Nova lade sig på sidan med ryggen mot mig och jag trängde in i henne bakifrån.

Hon hade fortfarande behån på sig. Den var ljusblå med spetsmönster. Trosorna hade vikts åt sidan i all hast när vi började men nu när vi bytte ställning passade hon på att ta av dem. Jag borde kanske ha ägnat mer tid åt henne i förspelet men vi hade båda varit ivriga. Jag kände på bröstvårtorna genom tyget. De var styva och jag längtade efter att få se hennes unga bröst och smaka på dem.

Hennes mage böljade under min hand i takt med hennes andning. Silverringen i naveln var som en livbåt i ett stormande hav. Jag drog fingertopparna genom tunna mattan könshår som täckte det upphöjda venusberget som jag bestigit några gånger nu. Mjukt delade jag på skåran och spelade med mina fingrar mellan könsläpparna medan Nova styrde ollonet direkt mot sitt hål. Jag trängde in i henne igen och började jucka som en knähund. Kuken kändes som en tjock orm mellan hennes spända könsläppar. Klitoris var hård mot mina två fingrar. Jag gnuggade henne rytmiskt i takt med stötarna. Nova stönade ljust och hennes fingrar letade sig in i mitt hår. Hon var så hal mellan benen att det kändes mindre för mig, vilket var bra för jag ville inte komma än.

Fingrarna var täckta av slemmigt sekret från henne och jag smörjde in hela hennes underliv med det. Inuti var hon mjuk och varm. Hon var ung och trång och jag fyllde upp henne. Hon gillade bäst när jag pressade mig så långt upp i henne som möjligt. Då stönade hon högt och gnydde. Brösten hävde sig allt högre i takt med att Novas upphetsning stegrades. Orgasmen kom snart och Nova stönade hest mellan sammanpressade läppar. Med händerna masserade hon sina bröst utanpå tyget och nöp i topparna. Benet hon höll upp i luften darrade och hon pressade rumpan mot mig. Det ömmade rejält i kuken och pungen spände. Det pirrade i magen och jag ville inget hellre än att komma men jag höll emot.

Nova sjönk i hop och andades ut.

“Kom du?”

Jag skakade på huvudet. Kuken var fortfarande inne i henne och i den kunde jag känna efterkramperna i henne.

“Hur vill du komma?”

Det var en öppen fråga och med kroppen och rösten signalerade hon att hon var öppen för det mesta. Jag smekte henne med två fingrar över hennes kind och runt munnen. Det var menat som en smekning medan jag funderade men Nova tog det som mitt svar.

“Okej”, sa hon bara och log.

Hon rullade av kondomen och innan jag visste ordet av hade hon slukat mig hela vägen in till roten och var på väg ut igen. Hon stannade längst ut och lekte med tungan runt mitt ömmande ollon. Så hela vägen ned till busken igen. Där tryckte hon sig emot mig som jag gjort på henne. Jag stönade och såg ned på henne. Hon låg på sida och jobbade sig upp och ned med munnen över mitt skaft. Hon hjälpte till med en hand som hon klämde åt med och gjorde det omöjligt skönt för mig.

“Jag kommer snart”, stönade jag fram med viss besvikelse för hennes avsugning var bland det bästa jag känt.

Nova lade sig på rygg och jag satte mig på knä vid hennes axlar. Med ett fast grepp drog jag huden fram och tillbaka tills jag kände det efterlängtade rycket. Sperman träffade hennes kind så det stänkte över näsryggen och lite hamnade på läpparna. Nova blundade och höll munnen stängd medan jag tömde mig i hennes ansikte. Jag kramade ut den sista droppen och smekte ollonet mot hennes våta kind som för att sätta pricken över i.

Nova öppnade ögonen. Våra blickar möttes och hon log. Sedan vände hon sig mot spegeln som stod intill sängen och fnissade till. Hon såg på mig igen och pekade på sig själv med ett finger.

“Det blev en del”, flinade jag.

Hon slickade sperman från läpparna och svalde. “Jag märker det”, sa hon och log.

Jag hämtade en handduk åt henne och Nova torkade sig och lade sig bredvid mig i sängen. Axel mot axel. Vi såg upp i taket och ingen av oss sa något på en lång stund. Jag memorerade varje spricka och färgskiftning i taket och brände fast stunden i minnet. Jag ville aldrig glömma. Smaken av henne var fortfarande på mina läppar och jag stack ut tungspetsen och kände på den. Söt och rosa smak.

“Fan”, sa Nova. Hon låg med telefonen i handen.

“Det var min kille som ringde.”

“Tror inte han att du är på kurs?”

“Nä, han vet att det är inställt. Jag berättade det för att han inte skulle behöva komma och hämta mig i kväll.”

Nova började skriva ett SMS och jag tittade bort för att inte lägga mig i. Det som hände i hennes liv ville jag hålla mig i från även om jag insåg att jag per automatik var en del av det genom det vi gjorde tillsammans. Mellan Nova och hennes kille var jag en del av problemet vare sig jag ville eller inte. Jag lyssnade till hennes andning. Hon lät lugn även om hon darrade till i utandningen lite då och då. Hon kanske frös.

“Tycker du att jag är en slampa?”

“Varför skulle jag tycka det?”

Hon bet sig i läppen. Hon gjorde det ofta konstaterade jag.

“Kom igen. Att knulla sin lärare som är mycket äldre fast man har kille måste vara slampigt.”

“Vill du att det ska vara det?”

“Det är det”, sa hon konstaterande.

Jag skakade på huvudet och log.

“Jag sa ju att jag är lite sjuk i sängen.”
“Det är väl inte så farligt? Lite dirtytalk är ju vanligt.”

Hon log mot mig men sa inget. Det plingade till i hennes telefon och Nova suckade och började svara. Jag lät henne vara och funderade på vad allt det här skulle leda till. Skulle vi fortsätta träffas så här medan hon var tillsammans med den där killen? Hur skulle det funka? Jag var ju mer än dubbelt så gammal som henne för helvete.

Nova SMSade en stund och sedan lade hon telefonen åt sidan. Jag hade börjat störa mig på hennes kille vid det laget. Jag ville att han skulle försvinna så jag kunde få ha Nova för mig själv. Det skulle inte hålla för evigt och det fanns ingen framtid för oss som par men som knullkompisar kunde vi njuta av varandra tills det tog slut och hon gick vidare. Så länge han var kvar i hennes liv skulle vår tid bli kortare.

Jag kysste henne. Hennes tunga kom in i mun. Den kändes våt och sträv och jag mötte henne med min tunga i en blöt dans.

“Jag vill ha dig”, sa jag hest.

Medan vi kysstes hade Nova letat sig med en hand mellan mina ben och väckt liv i den sovande ormen. Den stod nu på halvstång och vajade över den röda busken jag hade.

“Jag vill duscha”, sa hon helt oväntat.

Vi gick in i duschen. Vi hånglade och smektes medan duschstrålarna blötte ned kropparna. Nova satt på knä och sög tills det värkte av kåthet i kuken. Då drog hon sig undan och visade att hon ville ha mig på knä. Jag gjorde som hon ville och smakade på henne. Vattnet rann på hennes huvud och nedför hennes kropp och över hennes venusberg. Det gjorde henne torrare och jag pressade försiktigt med fingrarna när jag kom upp i henne. Nova stönade och tryckte underlivet mot mig. Jag stack in tungan i henne och hörde henne stöna högre. Hon vinklade duschen mot väggen och stoppade mig med en hand.

“Sitt där bara”, sa hon och fick ett märkligt uttryck i ansiktet. Det tog någon sekund innan jag fattade vad hon väntade på. Hon såg på mg när poletten trillade ned. “Jag sa att jag har märkliga idéer för mig”, sa hon. “Är du med på det?” Jag nickade. Varför inte liksom. Hon hade kunnat säga vad som helst just nu med tanke på hur kåt jag var på henne.

Strålen var varm och träffade mig på bröstet. Nova lutade sig mot väggen medan hon kissade på mig. Jag blundade och lät henne göra sin grej. Faktum var att jag inte hade något emot det. Det var en annorlunda känsla bara. Kisset rann över brösten och magen och strålarna kittlade när de föll över ollonet och blandades med vattnet på golvet. När hon var klar reste jag mig. Hon lade en hand under min navel och strök ned nedåt med handflatan.

“Har du nått?”

Jag kände efter. “Hur vill du ha det då?”

Nova log och satte sig ned och lutade sig mot väggen. Hon särade på benen och strök över magen och bröst med en hand. Jag fick anstränga mig men till slut så släppte musklerna och jag kunde ge henne det hon ville ha. Jag kissade mellan brösten på henne. Det rann ned över magen och ned mellan benen. Nova såg intensivt på min kissande kuk och smekte könsläpparna. Hon jämrade sig några gånger och innan jag hunnit klart hade hon fått orgasm. Vi sköljde av oss och nu kom tvålen fram.

Tillbaka i sängen satte sig Nova på huk över mig och strök mig från halvt hård till stenhård mot sin mage. Ollonet nuddade navelringen då hon hävde sig över mig och styrde in spetsen under sig. Hon sjönk ned och jag såg på medan könsläpparna kysste ollonet och sedan öppnade sig och gled ned på varsin sida allt medan kuken försvann in.

“Kondom?” Sa jag.

Nova rullade magen och rörde sig med böljande rörelser fram och tillbaka mot mig. Hon skakade på tyst på huvudet och när jag gjorde ansats till att säga nått igen tystade hon mig med ett finger över sina läppar. Hon sträckte upp armarna i luften som en segerrik boxare som precis besegrat sin motståndare och nu fick sitt pris. Hon red mig mjukt och drog med fingrarna genom sitt hår. Jag lade händer på hennes höfter och följde med i rörelsen. Jag hade nyss kommit och Nova var fortfarande väldigt våt och öppen så det kände inte så mycket. Vilket jag var glad för.

“Jag vill att du sprutar i mig på riktigt den här gången.”

De unga brösten gungade framför mina lyckliga ögon. Jag smekte dem varsamt och smakade på de runda bröstvårtorna. Det sjöng i kroppen på mig och jag lade mig ned med ett stort leende och lät henne ta över och rida mig i sin egen takt. Nova stönade ljust och jag andades tungt och grymtade till då det blev extra skönt. Det var varmt i rummet och det luktade sex. Nova red mig fort vid några tillfällen och jag kände hur svetten började rinna på hennes rygg och hon var fuktig i pannan.

“Är du nära?” Nova drog med naglarna över mitt bröst. Hon lyfte sig upp och kuken blev synlig mellan oss. Glänsade vår och kladdig. Nova sjönk ned igen och stönade ljudligt. “Så skönt när jag känner dig inne i mig.” Hon gjorde samma sak igen och den här gången stönade hon högre.

“Nej, du?”

Hon skakade på huvudet.

“Det finns en ställning som får mig att komma fort.”

Jag frågade inte vilken utan bara nickade. Hon gled av mig och luften i rummet hade en avkylande effekt när min våta kuk när den kom ut ur hennes heta inre. Nova ställde sig på alla fyra i sängen och svankade ut med rumpan mot mig. Jag ställde mig bakom henne. Vi stod mitt framför spegeln. Novas spegelbild såg upp på mig och log. Hennes ögon lyste av lust. Jag styrde upp mellan hennes en och letade med det blinda ögat efter hålet. Det var inte svårt och jag gled in i henne och stoppade inte förrän mitt könshår kysste hennes könsläppar.

Jag började med små rörelser och kände snabbt att jag inte skulle bli långvarig. Novas sexiga kropp och det faktum att jag kunde se hennes ansikte när hon njöt i spegeln blev allt för många intryck. Hennes rumpa dansade fram och tillbaka framför mig och i spegeln såg hon på mig med öppen mun och lät mig höra hennes sköra stön för varje gång jag stötte hela vägen in. Svettpärlor bildades längs ryggraden på henne. Jag smällde till henne på skinkan mest på skoj. Hon stönade njutningsfullt.

“Mer!”

“Gillade du det?”

“Ja, jag har varit en stygg flicka. Jag förtjänar smisk. Säg det…”

“Du har varit stygg.” Så kom jag på något som hon nog skulle gilla. “”Du är en slampa Nova. En liten slyna som är otrogen mot sin kille med en äldre man.” Nova jämrade sig njutningsfullt. “Din kille sitter säkert hemma och tänker på dig nu. Saknar dig. Medan du blir knullad av din lärare. Vad skrev han till dig?”

“Bio”, stönade Nova fram. “Han ville gå på bio.”

“Men du vill hellre ha kuk.”

“Ja”, stönade hon. “Kuk!”

Jag daskade till henne igen och igen. Efter varje dask stötte jag hårt in i henne. Nova gnydde och jämrade sig.

Jag fortsatte och ju mer jag gjorde det desto mer upphetsad blev hon tills hon stönade djupt och utdraget. Dask, stöt, dask, stöt. Hennes skinkor var illröda.

“Jag kommer snart men jag vill att du ber om det.”

Telefonen började ringa igen. Jag såg ned på nattduksbordet. Patrik stod det på skärmen över bilden på en ung kille som log mot kameran. Han såg ut som en pojk idol. Ännu en jävel som tror att han ser ut som Justin Bieber och får tjejer på sitt löjliga leende.

“Knulla mig hårt så kommer jag”, flämtade hon.

“Du får inte komma förrän jag låter dig komma.”

“Snälla, knulla mig. Knulla mig.”

Telefonen fortsatte ringa. Nova sträckte sig efter telefonen. Jag tänkte inte stoppa upp nu så jag höll i hennes höfter för allt jag kunde och knullade henne hårt. Brösten gungade ryckigt fram och tillbaka i spegeln. Nova stönade med vidöppen mun medan hon fipplade med telefonen som slutade ringa när hon tappade den i golvet. Jag hörde den dunsa mjukt på mattan nedanför sängen.

I spegeln såg jag hennes ansikte som var förvrängt av njutningen. En del ser fåniga ut när de har sex men Nova såg bara sexigt kåt ut. Jag hörde henne dra efter andan några gånger och sedan kom hon. Högt. Hon tryckte ned ansiktet ned i madrassen medan hon skrek och höll lakanet i ett krampaktigt grepp. Jag kunde inte hålla mig ens om jag ville. Hennes orgasm var över när hennes spastiska fittmuskler hade bearbetat mig till en gräns där jag bara lät det komma. Med ett frustande och med stötande höfter tömde jag mig i henne. Kuken ryckte okontrollerat i henne. Det pumpade och ilade skönt i ollonet när hennes fitta fick smaka min sperma för första gången.

Nova hon motjuckade. “Jag känner dig i mig. Spruta mig full”, flämtade hon.

Jag stannade kvar i henne en stund efter att det slutat rycka mellan mina ben och stod bara där bara gnuggade mig mot hennes fuktiga skinkor och underliv. När jag drog mig ur var jag slak mellan benen och trött i kroppen så det enda jag orkade göra var att lägga mig på sängen och stirra upp i taket. Det fanns inte en chans att jag skulle kunna en gång till på en stund nu. Jag var helt tom. Nova lade sig tätt intill mig och jag höll om henne.

Det plingade till i hennes telefon och hon lyfte den mekaniskt. Det var från hennes kille. Han skrev att han hört henne och sedan fortsatte han med att kalla henne hora och slampa och det ena och det andra. Det var tydligen slut mellan dem nu.

“Jag råkade svara när du körde på och sedan tappade jag telefonen”, sa hon.

Jag fick lite dåligt samvete men bet snabbt huvudet av den ormen. Det var knappast mitt fel att han ringde när vi knullade. Nova började skriva ett svar. Suddade. Började om. Suddade och började om. Till slut skrev hon kort och gott Okej. Hon kysste mig och släppte ned telefonen på sängbordet igen.

“Jag är din slampa nu.”

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.3 / 5. Röster 24

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu