När Jag Fick Njuta av min Kusins Dotter

10/09/2023 | Författare: Anonym
17 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | Age PlayUng KvinnaÄldre Man
4.3
(39)
Det är en galen känsla att känna hennes varma fittväggar krama runt mitt ganska grova finger.

Hej! Jag är Anders, en ensamstående och på det stora hela ganska vanlig man på 47 år. Som de flesta andra vanliga människor här i landet har jag kusiner. En av dem är något år äldre än jag och heter Eva, och även hon är ganska vanlig på så vis att hon är gift och har två barn, Marcus och Alice. Det jag nu tänker dela med mej av utspelade sej mot slutet av förra sommaren, när jag besökte familjen Eriksson i samband med vad vi kan kalla en familjemiddag, och är vad jag kan tänka mej, inte fullt så vanligt.

Vi satt alla, utom Marcus då som var hos sin flickvän, samlade vid matbordet, där vi åt och drack gott och pratade om allt möjligt. Jag hade turen att sitta mittemot Alice och jag kommer ihåg hur det plötsligt slog mej att hon på senare tid helt klart utvecklats från att vara en typisk tonårstjej till att bli en riktigt vacker ung kvinna. Visst ses vi ett par gånger varje år, men den här gången var det något speciellt, som jag inte kunde sätta fingret på, som gjorde det svårt för mej att hålla blicken ifrån henne.

Det rödblonda håret var uppsatt i en lätt vågig hästsvans som låg och vilade på hennes ena axel och de blågröna ögonen såg på mej, fulla av liv, medan vi förde vår konversation. Jag skulle gissa på att hon kanske är 1,65 lång och jag är säker på att de gamla grekerna inte hade kunnat karva fram en mer tilltalande figur, ens ur den finaste marmor. Lägg till ett solbränt, lätt fräknigt ansikte och ett lysande vitt leende i kontrast till det så förstår ni vad jag hade att tampas med. Men jag tror att jag kunde hålla blicken i styr under större delen av middagen, och kanske bara någon enstaka gång lät den vila lite för länge på hennes ganska väl tilltagna urringning.

När i stort sett alla fat var tomma och glasen urdruckna hjälptes vi alla åt att duka av. Därefter frågade jag Alice om hon var sugen på att spela något spel, men hon sa att hon behövde gå ner en sväng till sitt rum och fixa lite. Jag kan väl egentligen inte klandra henne, det kan ju naturligtvis bli lite långtråkigt att sitta med oss gamlingar hela kvällen. Men jag kunde inte låta bli att följa hennes baksida med blicken medan hon gick mot källartrappan.

Jag slog mej ner i soffan bredvid morbror Gustav, alltså Evas pappa. Så småningom satt alla samlade kring soffbordet och en kortlek åkte fram tillsammans med kaffet och lite blandat smått och gott att tugga på. Där satt vi väl en dryg timma skulle jag tro innan Gustav var tvungen att göra ett besök i hemlighuset, som han kallade det. Eftersom jag tycker att man ska visa respekt mot de äldre reste jag mej upp och erbjöd min arm som assistans när han skulle resa sej ur den ganska djupa och mjuka soffan.

När jag sedan skulle sätta mej ner igen kände jag att det allt hade runnit till lite hos mej också, men tänkte att jag nog kunde vänta tills Gustav var färdig. Men då hans besök drog ut på tiden blev jag tvungen att ursäkta mej och be att få låna toaletten i källaren. En liten nackdel med badrummet där är att man måste passera genom Alice rum för att komma dit.

Redan när jag började gå ner för källartrappan kunde jag höra hur musiken strömmade från tonårsrummet. Väl vid dörren knackade jag på och väntade en liten stund, men det kom inget svar, så jag knackade på igen. Efter ytterligare ca tio sekunder öppnade jag försiktigt dörren och kikade in.

En säng står utmed väggen till vänster och bredvid den, alltså utmed motsatt vägg mot där jag nu står, finns skrivbordet. Där ser jag Alice sitta vid datorn med ryggen vänd mot mej med en handduk kring håret. Jag kan känna att luften är lite fuktig och hur det luktar hudkräm, så man behöver inte direkt vara Sherlock Holmes för att räkna ut att hon precis har duschat. När jag tar ett steg in i rummet vrider hon plötsligt på huvudet och får syn på mej.

-Jag ska bara låna badrummet, säger jag medan jag fortsätter gå mot dörren som leder vidare till tvättstugan och badrummet. Din morfar har blockerat toan där uppe.

När jag kommit ungefär halvvägs till dörren ser jag Alice lite mer från sidan. Först verkar inte min hjärna förstå vad det är för information ögonen försöker sända, men efter att ha stoppat övriga funktioner i kroppen lyckas den tillslut klura ut att den vackra tjejen sitter helt naken på stolen, med benen nästan i skräddarställning och dessutom med ena handen vilandes mellan de brett särade benen.

Jag försöker återfå kontrollen över min kropp igen men lyckas inte slita blicken från den fantastiska uppenbarelsen framför mej. Hennes kropp ser om mjöligt ändå mer välskapt ut utan kläder. Brösten är precis lagom stora och runda, med ganska små, till synes stenhårda, bröstvårtor som avtecknas extra tydligt mot bakgrundsljuset från datorskärmen. Alice verkar osäker på hur hon ska reagera och sitter bara där blick stilla.

-Oj, ursäkta, lyckas jag få ur mej efter några sekunder. Jag kanske ska gå upp och vänta tills toan där blir ledig?

Jag ser hur Alice försöker komma på vad som är lämpligast att göra just nu.

-Nej, det behövs inte, svarar hon tillslut. Skadan är ju redan skedd. Gå du in där, säger hon och pekar på dörren till tvättstugan.

Jag tittar på henne en gång extra och tycker mej ana ett snabbt leende och någon form av förändring i hennes blick. Men när hon så snurrar tillbaka stolen mot skrivbordet igen följer jag hennes uppmaning.

Det är bara ett draperi i öppningen mellan hennes rum och tvättstugan och det är först när man kommer till badrummet man kan stänga om sej. Väl där inne känner jag ännu tydligare den fuktiga luften och ser på spegeln att där fortfarande finns spår av imma. Jag kan inte låta bli att titta in i duschen och ser där en hyvel med några drygt centimeterlånga rödblonda hår i. Bredvid den ligger en fuktig nagelsax, även den med liknande hår på. Tankarna kring vad hon precis gjort med dessa verktyg börjar snurra i huvudet på mej medan jag utför ärendet jag kom för.

När jag gör efterskaket, så att säga, känner jag hur det blivit lite mer tyngd i min kompis. Jag stannar kvar i badrummet någon minut extra för att samla mej innan jag går mot Alice rum igen. När jag kommer runt hörnet ser jag henne i profil där hon sitter framför datorn och skriver. Vad hon skriver om är inte så svårt att lista ut, med tanke på att hon smeker sej själv mellan benen med ena handen medan hon väntar på att personen i andra ändan ska svara. Jag står kvar där någon minut innan hon får syn på mej.

-Du får ursäkta mej, säger jag då. Jag kunde inte låta bli att titta lite på dej.
-Jaså, svarar hon då släpande och med något lurt i blicken. Jag antar att jag får bjuda på det när jag inte har vett nog att skyla mej bättre.
-Det måste vara någon väldigt speciell du chattar med, med tanke på vilket humör du verkar vara på, säger jag medan jag tar mod till mej och kommer lite närmare.

Jag vet egentligen inte varför, men hennes avslappnade attityd gör att jag får intrycket av att hon faktiskt inte har något emot min närvaro, även om hon ser lite tveksam ut.

-Nja, det är en gammal kompis bara, svarar hon efter några sekunder.
-Får jag se vad ni har skrivit, frågar jag.
-Ok, säger hon och tittar på mej samtidigt som hon vrider lite på datorn och rullar bak stolen en aning, för att jag ska kunna komma intill lite bättre.

Jag scrollar upp och läser lite av konversationen. Jag kan inte låta bli att titta mot Alice ibland och oftast möter hon min blick och ser då både vettskrämd, nyfiken och frågande ut på samma gång. När jag läser ett stycke om hur hon badat nakenbastu med familjen i Turkiet känner jag hur det börjar växa i byxorna, och jag märker på Alice att hon tydligen kan se det. Jag kan då inte låta bli, utan riktar min blick ner mellan hennes fortfarande särade ben. Hon ser precis nyrakad ut men har lämnat en långsmal ganska kortklippt trekant på venusberget, så mina slutsatser i badrummet stämde. Även här ser hon helt perfekt ut, med tighta blygdläppar som delar sej precis lagom mycket för att lämna väg mot hennes öppning. Jag kan se hur fukten blänker och hennes lilla knapp ser rejält svullen ut.

Men jag lyckas slita mej från den vackra synen och fortsätter läsa. Jag ska försöka återge det stycke som senare ledde till att den där kvällen blev till något jag aldrig i min vildaste fantasi kunna föreställa mej. Det stod ungefär såhär:

Johan: "Är du kvar? Du har varit tyst en stund nu."
Alice: "Ja, jag är kvar. Jag förlorade mej visst i några tankar. Jag funderade på det där att ha en kuk här..."
Johan: "Visst vore det skönt? Synd att jag inte är hos dej nu"
Alice: "Ja, det vore skönt att få något att hålla i. Men kanske inte så bra just nu. Mammas kusin kom precis in och ville låna toan på andra sidan mitt rum"
Johan: "Va, nu precis?"
Alice: "Ja, nu."
Johan: "När du satt naken och smekte dej?"
Alice: "Ja, jag vet. Det var lite skumt..."
Johan: "Jo, jag kan tänka mej det! Vad tänker du göra nu då?"
Alice: "Vadå?"
Johan: "Han kommer väl komma ut snart igen, då måste han ju gå igenom ditt rum en gång till."
Alice: "Ja, det är sant. Men nu har han ju redan sett mej, så det är nog för sent att göra något åt det."

Efter att ha läst detta tittade jag på Alice igen och pekade mot raden där hon säger att det vore skönt att få hålla i en kuk. Bara det att hon använde sådana ord fick mej att börja tänka fula tankar. Hon verkar då ha insett vilken konstig situation vi hamnat i och jag såg hur hon rodnade och drog tillbaka blicken en aning. Men så plötsligt så ser hon mej i ögonen, för att sedan vända blicken mot mitt mellangärde, där ett begynnande stånd fick byxorna att puta betänkligt. Sedan såg hon på mej igen och nickade.

Min hjärna gick nu på högvarv för att försöka förstå vad som höll på att hända. Jag såg på henne att hon var rejält upphetsad och vid vilket annat tillfälle som helst hade jag inte tvekat en sekund på att hjälpa en så vacker ung tjej med vad hon nu än kan tänkas vilja ha hjälp med. Men nu var det ju inte vilken annan ung tjej som helst det handlade om, utan min kusins dotter, som jag ju vet att jag även i framtiden kommer att träffa med jämna mellanrum. Fast å andra sidan så gjorde delar av mej allt de kunde för att slå bort sådana tankar och istället låta mej ledas med av hennes antydningar.

Jag tittar på henne igen och när hon besvarar min blick med ytterligare en nick och ett lite mer bestämt leende låser jag in förnuftet längst bak i hjärnan och låter lusten ta över. Här finns ju för tusan en naken upphetsad och till synes villig tjej, som uttryckligen önskar något att hålla i.
När jag knäppt upp mina byxor reser hon sej upp och jag är ganska säker på att jag får hjälp med att dra ner både dem och kalsongerna. Medan jag slår mej ner på hennes stol ser jag hur hon betraktar min kompis, som nu prydligt pekar snett uppåt. Jag lägger då en hand över hennes höft och visar henne vägen till mitt knä.

Känslan när hon kliver över mej och sätter ner sin fasta rumpa över mina lår är helt obeskrivlig, endast överträffad av när hon lägger sin hand kring mitt stånd och placerar det mellan sina lår, så det står rakt upp utmed hennes fuktiga sköte. Sedan för hon samman benen och stänger in den hårda staken mellan sina ljumskar. När jag då lägger en hand på hennes höft är det inte långt borta att jag skjuter av en salva över hennes mage.

Då plingar det till i datorn och en ny pratbubbla med texten "Hallå?" dyker upp. Det var Johan som skrev igen.
"Hej, förlåt att jag varit lite tyst.", svarade Alice.
"Jag förstår om du har svårt att skriva med en hand mellan benen och en på brösten ;)", skrev Johan.
"Ja, det är inte lätt :)" skriver Alice tillbaka.

Sedan tar hon en liten paus innan hon fortsätter. Det verkar vara lite svårt med balansen, då hon måste böja sej lite mer framåt för att skriva nu när hon sitter i mitt knä. Så hon särar på sina ben igen så hon har ett ben på var sida om mej innan hon sänker ner stolen en bit så hennes fötter når golvet.

"När min kropp lämnat chocktillståndet över att Anders kom in i rummet blev jag så tänd på tanken att han sett mej naken. Jag var tvungen att försöka lugna ner min våta fitta med ett tags lugna smekningar ;)" skriver hon sedan.

Jag tänker att jag ska se vart hon är på väg med chatten, så jag försöker hålla mej lugn och låter ungdomarna skriva några rader. Men när hon skriver att hon tyckte det var upphetsande att sitta och smeka sej medan jag såg på kan jag inte längre låta bli, utan för ner min hand utmed hennes lår och börjar smeka mjukt.

Hennes svar på det lät inte vänta på sej, utan hon för återigen ner en hand mellan benen och kan ju då naturligtvis inte undgå att komma åt mitt stånd, som står rakt upp framför hennes sköte. Hon för fjäderlätt sina fingrar utmed dess undersida, upp mot ollonet och sedan ner igen. Därefter lägger hon hela handen på den och trycker den mot sej, samtidigt som hon börjar röra lätt på höfterna och liksom gnider sej mot den.

"Åh vad häftigt det vore att ta hans plats och få komma på dej sådär när du sitter och pullar." skriver Johan. "Jag är också skitkåt nu. Kuken står rakt upp och är stenhård. Du skulle gärna få känna på den."
"Mmm, du skulle gilla om jag runkade av dej nu va?", svarar Alice.
När hon skrivit färdigt det för hon återigen ner handen till mitt stånd. Men den här gången tar hon ett mjukt tag om det och börjar sakta men bestämt smeka upp och ner, för att snart mer eller mindre runka av mej.
"Det skulle vara superskönt att känna din mjuka hand ta tag om den.", säger Johan.
"Vad skulle du göra med mej då?", frågar Alice.

Hon vrider sej lätt mot mej, utan att släppa taget om ståndet.

-Gör det han skriver, säger hon sedan med en hes viskning.

Jag stelnar till en aning och tänker efter en gång extra, för att försäkra mej om att jag hörde rätt.

-Men, han kan ju säga vad som helst, svarar jag henne sedan.
-Det spelar ingen roll längre. Jag är så kåt nu och du känns också lite smått upphetsad, säger hon och klämmer ordentligt kring ståndet.

"Först skulle jag smeka dina ljuvliga bröst och nypa lätt i bröstvårtorna." skriver Johan.

Jag tvekar först, men hon låter mej inse att hon faktiskt menar allvar genom att föra min ena hand upp över hennes mage. När den når bröstet tar det inte många sekunder innan även min andra hand hittar dit. Jag kan inte annat än att njuta av dessa underbara skapelser. Så fantastiskt välformade och fasta, men ändå mjuka att ta på. När jag lägger mina händer om dem når jag precis runt. Vårtgårdarna är lite smått knottriga och jag känner de små vårtorna som pekar stenhårda rakt mot mina handflator. Jag flyttar ena handen så jag får en av dem mellan tummen och pekfingret och klämmer och rullar den försiktigt. Då hör jag för första gången den kvällen ett svagt stön från Alice.

"Sen då? Vad gör du sen?", skriver hon till Johan.
"Jag tar en hand och fortsätter ner över magen mot din nyrakade fitta och smeker utmed blygdläpparna."

Trots att jag nu vet vad som är min hands nästa mål har jag svårt att ta den från hennes underbara bröst. Men tillslut så för jag den sakta nedåt så att fingertopparna smeker över hennes mage och sedan in mellan henne och min kuk. Jag känner hur hennes lilla tunna buske kittlas mot min handled när mina fingrar letar sej ner utmed hennes ljumskar. Jag särar försiktigt på hennes yttre blygdläppar och placerar sedan kuken mot hennes fitta igen innan jag börjar smeka lätt med pekfingret och långfingret utmed hennes blygdläppar, en på var sida om ståndet. Samtidigt spänner jag rytmiskt bäckenbottenmusklerna så det rycker till i kuken, som då trycker mot hennes känsliga knapp och jag ser på Alice hur hennes hud knottrar sej av upphetsning.

"Mmm, vad våt jag är nu...", säger hon till Johan och jag känner hur det riktigt rinner ur henne ner över min kukrot.

-Snälla fortsätt! beordrar hon mej.

"Jag särar på dina läppar och drar med långfingret i din våta skåra. När det blivit blött trycker jag in det i dej och pullar sakta.", fortsätter Johan.

Jag tvekar nu inte längre, utan puttar undan kuken och för in mitt långfinger mellan hennes särade blygdläppar. Jag känner hettan från hennes inre och när fingertoppen kommer till hennes öppning mer eller mindre sugs den in i det genomblöta hålet. Det är en galen känsla att känna hennes varma fittväggar krama runt mitt ganska grova finger. Hon rör lätt på sina höfter och hjälper på så sätt mitt finger att röra sej in och ut i henne.

"Åh vad härligt!”, svarar hon medan jag fortsätter pulla henne, allt mer intensivt.
"När jag smörjt upp hålet ordentligt tar jag tag om min kuk och masserar din clitta med den tills den blir helt genomvåt av dina safter. Sedan sätter jag den mot din öppning och trycker mej försiktigt men bestämt in i ditt inre.", svarar Johan.
"Det vore underbart att känna den i mej nu!", skriver Alice då och vänder sej sedan halvt om och ger mej en smått bedjande blick.

-Är du verkligen säker på att jag ska göra som han skriver, frågar jag.

Medan jag sitter och funderar på att detta sista steg ju faktiskt skulle innebära att jag skulle sätta på min kusins 17-åriga dotter, känner jag hur Alice omsorgsfullt smörjer in kuken med sina safter och trycker den hårt mot sin fitta. Så reser hon sej lite, petar in ståndet under sej så ollonet hamnar rakt under henne, mot den varma såphala öppningen, och sedan sänker hon sej försiktigt ner igen.

Känslan när mitt stånd sakta sakta spänner ut hennes fitta allt mer är underbart skön! Jag har aldrig varit med om att en tjej varit så trång någon gång tidigare. Dessutom har hela denna smått absurda situation lett till att vi nog båda två är kåtare än någonsin. Medan Alice rör sej sakta upp och ner och riktigt lirkar ner sin kropp på kuken känner jag hur hela hon då och då skakar av upphetsning. Jag själv är minst lika upphetsad och är tvungen att luta huvudet mot nackstödet och sluta ögonen för att kunna slappna av och fokusera på känslan av våra allt mer förenade kön.

När Alice tillslut återigen sitter stilla i mitt knä tar det ett en bra stund innan jag riktigt begriper vad det är som hänt. Jag skulle ju bara gå på toaletten. Men ungefär tio minuter senare satt den otroligt vackra Alice i mitt knä, helt naken och med sin fantastiskt sköna fitta ömt kramandes min kuk. Det hade jag aldrig någonsin kunnat drömma om att få uppleva.

"Nu är du så tyst igen...", skriver Johan.
"Förlåt, det är bara så sexigt."
"Ja jag vet :)", säger Johan. "Men jag vill ju veta hur du har det..."

Jag är fullt upptagen med att massera hennes härliga bröst när hon plötsligt vänder huvudet mot mej igen.

-Ska jag berätta, frågar hon.
-Gör vad du vill! gav jag henne till svar. Just då kunde jag inte tänka på något annat än hennes heta kropp.

Alice berättar för Johan om att jag stannat kvar i rummet och sett allt de skrivit, hur hon bad mej göra allt det som Johan skrev att han skulle göra med henne o.s.v.

Medan hon skriver detta till Johan börjar jag inse hur otroligt det faktiskt låter. Men jag är samtidigt så oerhört tacksam att just jag får vara med om detta, hur absurt det nu än kan tänkas vara. Precis då skriver Alice att hon just nu sitter i mitt knä igen med mitt stånd så djupt inne i sej som det bara går, efter att vi gjort just det där sista Johan skrev.

"Du är ju fasen inte klok! Försöker du tala om för mej att du precis just nu sitter och rider din mammas kusin?", svarar han då.
"Jag antar det.", svarar Alice och fortsätter med att situationen gjort henne så kåt att hon inte kunde låta bli att ta vara på tillfället när det dök upp. Sedan kände jag hur hela hennes kropp plötsligt slappnade av.
"Strax tillbaka...", skrev hon till Johan.

Sedan reste hon sej försiktigt upp. Hon lade en hand på utsidan av mitt lår för att visa att hon ville att jag skulle följa med henne upp, men utan att glida ur henne. När vi sedan stod upp puttade hon bryskt bort stolen, svankade rejält och bad mej att ta henne ordentligt, samtidigt som hon lutade sej framåt med armbågarna mot skrivbordet.

Jag betraktade den perfekt formade kroppen framför mej och när jag med egna ögon fick se hur hennes fitta slöt sej tight kring min stenhårda kuk tänkte jag att hon minsann inte ska behöva be mej om en sån sak en gång till. Så jag tog tag om hennes höfter och började stöta hårt i hennes genomvåta fitta. Precis där och då var nog den skönaste stund jag någonsin varit med om!

Alice gjorde vad hon kunde för att inte hennes stön skulle överrösta musiken, där någon just då som av en ödets slump sjöng om en ”Sexy Bitch”, och väcka uppmärksamhet hos dem där uppe. Men jag fortsatte pumpa på i henne så det riktigt smackade om det, allt medan hennes nu utsläppta fuktiga hår svängde fram och tillbaka av mina stötar. Men så plötsligt känner jag hur det börjar dra ihop sej i de nedre regionerna, både hos mej och hos Alice.

-Jag kommer inte klara av detta speciellt länge till, säger jag till henne.
-Det gör inget, svarar hon hest. Jag kommer när som helst! Fortsätt knulla mej bara!

Naturligtvis kunde jag inte göra annat än att fortsätta trycka på i henne. Vi hade fått till en bra rytm, som till och med passade till den snabba musiken. Men så plötsligt märker jag hur Alice börjar andas häftigare och liksom rycker till. Fittan som ju redan tidigare var tight och skön börjar krama något fantastisk kring kuken och hon böjer ner huvudet och släpper ut ett långdraget men ganska svagt stön. Precis just då blir det för mycket för mej.

-Jag kommer nu också, viskar jag till henne.
-Ja! Kom, Kom nu! svarar hon och lägger en hand på min bak, vilket jag tolkar som att hon vill att jag ska komma i henne.

Jag tog ett rejält grepp om hennes höfter och pressade mej mot henne tills det tog stopp mot den fasta rumpan. Sedan minns jag hur jag slappnade av och bara lät satsen skjuta rakt upp i den underbara tonåringens lilla kåta hål. Trots att jag har sprutat i ett antal fittor genom åren tog nog detta priset. Jag hade fram till dess aldrig känt mej så tillfredsställd av ett knull förut, trots att vi inte ens hållit på fem minuter. Allt kring detta var så otroligt upphetsande att upplevelsen blev så total. Såhär i efterhand tror jag att jag där och då inte riktigt kunde ta in alltsammans. Jag har funderat på denna händelsen många gånger och varje gång har det ploppat upp någon ny detalj i mitt sinne som lett till att jag varit tvungen att ta lite tid för mej själv, så att säga.

Efter vår nästintill gemensamma orgasm stod vi båda två blick stilla en stund och bara pustade ut. Men när pulsen gått ner en aning och sansen återkommit sa jag att jag nog var tvungen att gå upp till de andra igen.

-Ja, det är nog bäst. Du får väl skylla på mammas matlagning eller nått, sa Alice med en retsam röst.
-Jag får göra det, svarade jag och log. Tack så otroligt mycket för en fantastisk stund! Du får lycka till med att förklara för Johan varför du varit tyst nu igen.
-Mmm, det ska bli spännande, svarade Alice och vände blicken mot mej och log hon också, allt medan hon återigen pressar sin bak mot mej för att behålla mej i sej så länge som möjligt.

Det var första gången jag såg hennes ansikte sedan hon ställde sej upp över skrivbordet. Hennes fräkniga kinder var nu lätt rosa och ögonen såg ganska trötta ut, men strålade ändå av både lycka och tillfredsställelse. Även i detta tillståndet var hon otroligt vacker, på något sexigt utmanande vis.
Men så rörde hon sej sakta framåt och jag kände hur mitt nu inte riktigt lika stolta stånd bit för bit gled ur henne. När hon sedan böjde sej ner för att plocka upp handduken igen såg jag hur det kladdiga vita sakta rann ur henne. Hon lade handduken på stolen och satte sej ner igen, med ganska brett särade ben. Jag tog då mina byxor i handen och gick in till badrummet igen för att tvätta av mej den mycket avslöjande doften våra övningar gett upphov till.

När jag kom ut igen satt Alice fortfarande där naken och lätt tillbakalutad i stolen men ena handen i ljumsken och den andra lätt smekandes över det högra bröstet, där vårtan nu återigen styvnat.

-Tack igen! sa jag innan jag klev in i hennes rum. Du har en helt underbar kropp! Både på utsidan och insidan, tillade jag sedan och log mot Alice.
-Tack själv, svarade hon. Jag tror jag behövde det där. Det var alldeles för länge sedan.
-Glad att jag kunde stå till tjänst då, svarade jag och skrattade. Lycka till med att berätta för Johan nu!

Jag tittade på den underbara tjejen ytterligare en gång, som för att ta ett mentalt snapshot för framtida bruk. Sedan lämnade jag hennes rum och stängde dörren efter mej. Jag tänkte att hon nog kan behöva vara ostörd en stund nu.

-Är allt bra med Alice, frågade Eva och tittade utforskande på mej när jag kom tillbaka in i vardagsrummet där de andra satt och spelade kort.
-Ja då, hon verkade må prima. Det var en grej hon ville ha hjälp med bara, svarade jag och såg på min kusin, allt medan tanken ”Jag har precis knullat din dotter” var det enda som snurrade i mitt huvud när jag såg på henne.

Visst har jag känt så innan också, när jag varit hemma hos flickvänner i min ungdom och pratat med deras föräldrar. Men då var det väl ganska uppenbart att pojkvän och flickvän gör sådana saker, till skillnad från den här gången då det ju handlade om en 46-årig man som blivit uppmuntrad av husets 17-åriga dotter.

Men jag lyckades hålla mej lugn och slog mej ner i en stol mittemot Eva. När jag då och då sneglade på henne insåg jag att jag tidigare inte lagt märke till hur lika mor och dotter faktiskt är. Dels är de väldigt lika till både utseende och storlek, men det som fick mej att inse detta just nu var blickarna och minspelet. Anledningen till att jag inte lagt märke till detta tidigare måste helt enkelt vara att jag inte sett dessa uttryck hos Alice förrän för en liten stund sedan…

Sådär, det var berättelsen om hur jag lärde känna Alice på riktigt, så att säga. Såhär ett drygt halvår efter denna händelse kan jag fortfarande tänka tillbaka på kvällen och minnas hur härligt det var.

Ganska kort därefter fick jag veta att Alice och Johan blivit ett par, men trots det förändrades inte Alice så mycket, snarare tvärtom. Vi har haft ganska tät kontakt sedan dess, om än kanske inte riktigt så fysisk som den kvällen, utan mer digitalt. Jag fick bland annat äran att vara med och fira Alice på hennes 18-årsdag, då jag också för första gången fick träffa Johan. För någon månad sedan däremot fick jag faktiskt oplanerat besök av både Alice och Johan en kväll. Det blev en oväntat trevlig tillställning där jag fick chansen att lära känna Alice och Johan ännu lite bättre. Men det är en annan historia, som man brukar säga...

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.3 / 5. Röster 39

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu