Min Kompis Kåta Dotter 2

02/06/2023 | Författare: Anonym
31 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | Age PlayTrekant Tonårstjej
4.3
(26)
Jag stönar högt och sluter mina ögon under denna sköna behandling.

Läs den föregående delen.

Hans här igen. Det har gått två år sedan jag tog oskulden på min kompis dotter Mia och gjorde henne på smällen till sammans med sin bästa kompis Johanna. De födde varsin flicka och de är nu små söta troll som precis har lärt sig att gå. Mia är lite sur för att vår dotter ofta går till mig i stället för henne, likadant är det med Johannas och min dotter. Det är kanske för att jag busar rätt så mycket med dem. Johanna vet inte att det var jag som gjorde henne med barn, det är Mias och min hemlighet. Min kompis har och hans fru har kommit över att deras dotter blev mamma så tidigt i sitt liv och är nu väldigt glada och entusiastiska över deras först barnbarn. Tjejerna har börjat på gymnasiet och gör bra ifrån sig när det gäller skolan. Under tiden som de är i skolan så är barnen på dagis. De har en kompis Frida, som brukar var hos dem. Hon är ofta barnvakt då tjejerna är hos mig för en skön och sex fylld natt. Barnen älskar henne och man kan se hur glada de blir när hon är hos oss. Hennes mamma Cecilia, brukar komma och hämta henne när hon skall hem. De är väldigt lika, 1,75 lång, blont hår, ganska så stora fasta bröst, även om Cecilias är lite större och inte lika toppiga som sin dotters, smal midja tillkroppen sett, sexiga fasta rumpor och ganska så långa välformade ben. Cecilia är en änka på 34 år och driver en klädmode och manikyr butik i vår närmaste stad, hon är väldigt framgångsrik med denna butik. Frida är lika gammal som Mia, 17 år (Mia fyller 17 om två månader) och Johanna är ett år äldre och skall fylla 18 detta år. Cecilia och jag brukar prata med varandra när hon hämta sin dotter, oftast en ganska så bra stund då mina döttrar inte vill att hon skall gå. På senare tid så har hon kommit lite tidigare för att hämta sin dotter, vilket har inneburit att vi hinner ta en kopp kaffe innan de lämnar. Mia brukar skoja med mig lite och säger att hon är nog lite intresserad av dig Hans. Mia är ganska så ofta i hennes butik och handlar blanda annat de sexiga kläder som hon och Johanna har när de besöker mig för sköna intensiva sex stunder. Johanna och Frida verka vara lite mer än bara kompisar, detta då jag råkad gå ner till deras hus när de inte skulle vara hemma, för att lämna deras post. Jag brukar lägga den på deras köksbord. Denna dag så hörde jag höga stön, som om någon hade sex. Jag tänkte att tjejerna hade smitit hem från skolan för en skön stund. Först så tänkte jag gå, men nyfikenheten tog över hand. Stönen kom från Johannas rum och dörren var öppen. Jag kikade in och fick då se Johanna mellan Fridas särade lår, slickandes hennes blöta mus. Jag blev genast kåt, men detta var deras stund så jag lämnade huset tyst och försiktigt.

Lite senare så kör jag, hämtar Mia och barnen från dagis. Vi kommer hem och går ner till deras hus där Johanna och Frida möter oss. Flickorna blir genast glada och springer fram till dem. De får en varsin kram av Johanna och Frida. När Frida kramar dem så vill de knappt släppa taget, de drar med henne in till deras lekrum. Vi hör hur de leker och tjoar med Frida som lekledare. Jag hälsa på Johanna och ger henne en försiktig kyss, som hon besvara ivrigt. Jag kan se genom hennes blus att hennes bröstvårtor är styva. Jag och Mia går upp till mitt hus och förbereder kvällsmaten som vi alla skall äta. Efter en stund är vi klara och vi ringer till Johanna och säger att maten är klar. Det tar en liten stund men tillslut så kommer de, vi sätter oss och äter. Det kommer då fram att Frida ska sova över hos dem, vilket får småflickorna att lysa av glädje. När vi har ätit så tar Johanna och Frida barnen ner till deras hus. Mia stannar kvar och hjälper mig med att duka av. När de har lämnat så kysser hon mig ömt (Vi är noga med att inte inför barnen visa vår fysiska kärlek). Jag frågar henne hur länge Johanna och Frida har älskat med varandra. Hon tittar på mig med sina vackra ögon och säger ”Det har pågått en tid. Hur fick du reda på det?”. Jag sa som det var att jag var nere med deras post, då jag hörde hur de älskade med varandra och att jag smög ut innan de såg mig. Hon ställer sig nära mig och pressar sitt underliv mot mitt och säger ”Jag kan tänka mig att du blev rätt så kåt av vad du såg, eller hur.”. Jag erkände att det blev jag och att jag såg fram mot att ha henne i min säng ikväll. Hon kysser mig nu lite mer passionerat, var på hon glider ut ur min famn och går mot deras hus, med ett löfte om att komma tillbaka när barnen har somnat.

Jag går och duschar var på jag tänder lite levande ljus i mitt sovrum, för att skapa en lite romantisk stämning när Mia kommer. Jag tar fram kondomer, så att jag har dem redo när vi skall knulla. (Vi använder kondomer då jag inte vill göra dem med barn igen). Jag hör hur dörren öppnas och hur någon tassar försiktigt upp för trappan. Jag vänder mig om och där står Mia ikläd något som gör mig enormt tänd och kåt på henne. Hon har ett rött genomskinligt nattlinne som slutar så att man precis ser hennes röda spetstrosor och svarta stay-ups med en röd kant. Det börja dunka i min styva kuk och jag vill bara slänga ner henne på sängen och knulla henne hårt, jag stål sätter mig. Hon kommer fram och kysser mig hungrigt, var på hon sjunker ner på knä och tar av mig mina pyjamasbyxor. Min styva kuk slår henne nästan i ansiktet när hon gör detta. Hon tar och börja slicka runt ollonet en stund var på hon suger in nästan hela kuken i sin mun. Jag stönar högt och sluter mina ögon under denna sköna behandling. Efter en stunds sugande så släpper hon ut min kuk från sin vackra mun och jag drar upp henne, varpå jag kysser henne hårt med våra tungor dansande het med varandra. Jag smeker henne över hennes bröst ner över magen och ner till hennes sexiga trosor. Jag för ner handen i dessa och finner en välansad blöt mus, där mina fingra dansar runt under hennes höga stön. Efter en liten stund så bryter jag vår kyss och faller ner på knä framför henne. Mina händer tar tag i hennes trosa och för den ner över hennes nylonkläda lår ner över hennes knä, var på hon kliver ur dem. Jag tar och lägger ner henne på sängen och sära på hennes lår, var på jag kysser och smeker henne från knäna upp över hennes lår tills jag når hennes drypande venusberg. Hon ligger och gnyr och stönar, medans hon för sina händer sexigt skönt genom mitt hår. Jag slickar och pulla henne tills hon kommer i en kraftig orgasm, hela hennes kropp spänns och hon stönar ut mitt namn. Hon ligger med särade lår och bara pustar, medans jag tar på en kondom. Jag kliver nu upp mellan hennes lår och för min kuk mot hennes blöta kåta underbara lilla fitta. Jag leker med min kuk i hennes öppning under hennes missnöjda stön och bedjande. Hon slår benen om mig och försöker få mig till att köra in den i henne. Tillslut så ger jag med mig och stöter in den i henne, under våra gemensamma höga stön. Vi ser varandra i ögonen när vi knullar. Hon möter mig med vältajmade motstötar när vi knullar. Till slut så närma vi oss vår orgasm och jag ökar tempot under hennes allt högre skrik och stön. Tillslut så börja våra kroppar vibrera och spänna sig inför den annalkande orgasmen. Jag böjer mig fram och kysser henne, varpå vi skriker ut vår orgasm i varandras munnar. Jag drar mig ur henne och lägger mig på rygg bredvid och vi pustar ut tillsammans en stund. Jag kysser henne försiktigt och reser mig upp för att göra mig av med välfyllda kondomen. Hon tar av sig sina sexiga kläder och kryper ner i sängen väntandes på att jag skall komma tillbaka.

När jag kommer tillbaka så ligger vi en stund och småpratar om lite allt möjligt. Jag känner på mig att det är något som Mia vill prata om, men kan inte formulera det ännu. Hon pratar om, hur hon och Johanna tycker att jag borde spendera lite mer tid med Cecilia. Du kan behöva en officiell flickvän och inte bara oss hemliga flickvänner, poängtera hon. Jag håller med henne om att Cecilia är trevlig men att jag älskar henne och Johanna mer, men om du insisterar så kommer jag att umgås mer med henne. Hon släpper ämnet och jag frågar vad hon önska sig när hon fyller år. Hon tittar på mig med sina vackra ögon och säger ”Hans, jag vill ha ett barn till i födelsedagspresent .”. Jag ser lite chockat på henne och frågar om jag har hört rätt, hon nickar till svar. Jag säger ”Mia vårt första barn kom vi undan med utan att det blev någon större skandal, men om du eller Johanna dyker upp gravida igen och ni inte har någon pojkvän som hänger här, så kommer mycket att peka på mig som far till dessa barn. Jag skulle förmodligen förlora en av mina bästa vänner om det kom ut, nämligen din far och det vill jag inte.”. Hon svarar ”Hans du är ganska så smart, så jag tror att du kan hitta en lösning på detta problem. En del i lösningen är att du dejta Cecilia med en regel, att du inte får ha sex med henne innan jag och Johanna är gravida igen.”. Jag tittar på henne lite förvånat och hon säger ” Ja du hörde mig rätt, Johanna vill också ha ett barn till och hon vill att du är far till det. Om inte detta är frestande nog, så tänk på all gravidsex du kommer att få.”. Jag tänker en lång stund medans hon ser på mig med henne oemotståndliga vackra ögon. Tillslut så svara jag ”Okey, Mia! Jag tror jag har en ide och det gäller för er att ni håller uppe era betyg i skolan om jag skall kunna göra detta. Jag tänker skicka iväg er på en semesterresa på 14 dagar, till något varmare ställe, som belöning och din födelsedagspresent. Jag tror att jag kan övertyga era föräldrar att ni förtjänat detta och att de kan passa våra barn medans ni är borta. Jag åker någon dag senare ner till er och vi kan börja jobba på att få er gravida igen.”. Hela hennes ansikte skiner när jag säger detta. Hon tycker det är en utmärkt ide och lägger till att vi inte säger något till Johanna om att jag skall komma ner till dem, utan att Mia skall träffa sin hemliga älskare igen. Om hon vill vara med i sängen så får hon ha ögonbindeln på sig igen, då Mia inte vill att hon skall veta vem som gör henne med barn. Jag tycker det är lite grymt mot Johanna och föreslår att vi istället avslöjar vem som är far till hennes barn, genom att låta henne ta av sig ögonbindeln när jag har älskat med henne. Mia ser på mig och kysser mig hårt och säger sedan ”Hans det låter som en plan. Jag älskar dig mer än något, förutom vår dotter förstås. Jag smeker henne lite över hennes bröst, hon stönar till och förr sakta bort min hand. Hon reser sig upp och går till toaletten för att snygga till sig och förbereda sig för att sova. Jag passa på att byta lakan i sängen och går sedan ut och ger henne en kram bakifrån när hon står och borsta sina tänder. Jag gör mina nattbestyr, vi går och lägger oss i sängen.

Under de följande månaderna fram till Mias födelsedag, så umgås jag mer och mer med Cecilia. Hon är väldigt charmig och trevlig att umgås med. Vi har en del lunch dejter och hennes personal ler lite när jag kommer och hämta henne inför dessa. Hon är på något sätt gladare än när jag först träffade henne och en tjej ur hennes personal kan inte låta bli att tala om det för mig, när jag vi ett tillfälle fick vänta på henne. Vid ett tillfälle när vi satt och fikade hemma hos mig, när flickorna lekte med småflickorna utanför mitt fönster, så kommenterade hon hur de var lite lika mig. Jag tittade lite undrande på henne och hon fortsatte ”Jag vet inte hur jag skall säga detta, men jag tror att du är lite mer än bara en kompis till Mias far. Jag ser hur de lyser upp när du är i närheten och hur speciellt Mia ser på dig. Jag tror att du är biologisk pappa till bägge barnen.”. Jag ser lite chockad och häpet på henne, var på hon fortsätter ”Du behöver inte vara orolig då jag inte kommer att föra det vidare och jag förstår varför du inte kan säga nej till Mia och vad hon vill. Hon är en väldigt speciell och kåt bisexuell ung dam.”. Jag se på henne en stund innan jag säger ”Bisexuell! Hur vet du det? Ah du har också haft sex med henne. Nu förstår jag varför hon vill att jag skall dejta dig.”. Hon ser på mig nu är det hennes tur att bli lite generad och chockad. Till slut så säger hon ”Ja jag har haft sex med henne. Sedan min gubbe dog så har jag inte varit attraherad män, förrän nu, utan jag har haft några lesbiska förhållanden innan. När hon en dag kom för att träffa Frida, som inte var hemma, så kunde jag inte motstå henne, utan jag förförde henne. Det visade sig att hon också var lite tänd på mig och att hon är en underbar älskarinna. Hon gjorde klart direkt att hon är din kvinna och att du alltid kommer först, efter hennes bedårande lilla dotter. Efter ett tag så talade jag om för henne att jag var attraherad av dig och frågade om jag fick göra något åt det. Hon svarade att så länge som jag förstod att hon kommer först, så fick jag göra vad jag ville med dig. Sist vi älskade med varandra så talade hon om att hon att ni tänker göra ett barn till när hon fyller år och att jag inte kan ha sex med dig innan de är med barn igen.”. Hon böjer sig fram mot mig och tar mitt ansikte i sina händer och kysser mig passionerat. Jag tittar lite fundersamt på henne och frågar ”Vill du ha sex med mig då!?”. Hon ser på mig och skrattar ”Jag kanske har missbedömt dig. Du kanske är som alla andra män, som bara tänker med ett huvud och det är inte det ni har på axlarna. Men efter den kyss som vi nyss hade, så ja jag vill ha sex med dig, kanske till och med ett barn med dig.”. Jag ser på henne och svar ”Vad kan jag säga, när en man ser en vacker kvinna så är det helt naturligt att han inte har något i mot att utforska hennes kropp fysiskt och i fantasin.”. Vi skrattar till sammans en stund och sedan är det dags för henne och hennes dotter att åka hem.

Mias födelsedag är här och släkt och vänner har samlats för att gratulera henne. Jag har pratat med min kompis, hans fru och Johannas föräldrar om min gåva till flickorna. De tog genast chansen att passa deras barnbarn under 14 dagar och var väldigt glada över den möjligheten att umgås med de små charmtrollen. Mia spelade förvånad, glad över presenten och gav mig en stor kram, som inte Cecilia kunde låta bli att kommentera. Hon sa lite skämtsamt ”Mia, Du försöker väl inte ta min nya kärlek ifrån mig va!” var på hon log sitt vackra leende. Mia avslutade sin kram med att ge mig en lätt kyss på kinden och skrattade åt Cecilias kommentar. Johanna kommer också fram, kramar om mig och ger mig en kyss på kinden. Cecilia kom fram och kramade om mig och sa ”Det är tydligt att man måste passa på att ge dig en kram då man inte vet när man får någon näst, med all konkurrans som är här.”. Jag skrattar med henne och ger henne en djup kyss och säger ”Det här får inte de andra utan bara du.”. Hon skrattar åt mig och så gör gästerna också. Födelsekallaset fortsätter med tårta, kakor och kaffe (läsk för barnen). Små flickorna får smaka på lite läsk för första gången och fryner lite på sina näsor, när kolsyran kittlar dem där. När min kompis, hans fru och Johannas föräldrar, skall lämna med våra döttrar så blir det lite tårar hos tjejerna då de inte har varit ifrån dem så länge som 14 dagar. Cecilia och jag stannar kvar för att hjälpa till att städa undan. När vi är klara så drar hon undan Mia till hennes rum och hon säger till mig att det är Mias dag och att jag skall vänta på henne uppe i mitt hus.

Jag förbereder sovrummet med tända doftljus, lite ros blad på golvet och sängen. Jag hör hur ytterdörren öppnas och hur någon går upp för trappan. Jag vänder mig mot sovrumsdörren och där står Mia. Hon tar av sig sin ytterrock och låter den falla till golvet. Hon är sexigt, utmanande sminkad och håret vackert uppsatt. Kåtheten formligen lyser ifrån henne. Jag tappar hakan av vad hon har på sig och min kuk bankar utav enorm kåthet och lust. Hon har en röd spetskorsett, svarta spetstrosor, där man kan skönja hennes rakade venusberg, röda stay-ups med svart kant och ett par svarta högklackade skor. Jag bara står, fånstirra och dreglar över henne. Hon kommer fram och kysser mig ömt, samtidigt som hon smeker mig över mitt skrev. Jag för henne mot sängen och lägger ner henne i den. Jag frigör hennes bröst från korsetten och suger och slickar på dem ivrigt under hennes stön och gnyende. Samtidigt så smeker jag henne över hennes knä, upp i mot hennes lår, vidare till hennes blöta venusberg. Jag sticker in några fingra innanför hennes små sexig svarta spetstrosor. Jag känner hennes blöta heta slå i mot mina fingrar när dessa leta sig ner till hennes svullna blöta blygläppar. Jag för in ett par fingra och börja pulla henne medans min tumme försiktigt roterar kring hennes svullna klitoris. Hon stönar och gnyr högt och efter en liten stund så skriker hon ”Hans jag kommer åhhhh”, var på hela hennes kropp spänner sig och vibrerar när orgasmen sliter i hennes kropp. Hon svimmar av en liten stund och jag passar på att ta av mig mina kläder och dra av hennes svarta genomblöta spetstrosor. Hon slår upp sina ögonlock och ser på mig med sina enormt kåtvackra ögon. Jag dyker ner mellan hennes särade lår och börja slick hennes blöta mus. Hon stönar högt och slår sina ben om min nacke. Jag leker med min tunga mellan hennes särade svullna blygläppar och vidare upp till hennes klitoris, där den får dansa runt et tag innan jag på nytt vänder neråt. Det dröjer inte länge innan jag ger henne en ny stor orgasm. Hennes ben spänns runt min nacke och jag får använda mina händer för att hålla i mot, så att jag inte kvävs av hennes orgasmkramande ben. Jag tar fram en kondom och rullar på den på min styva kuk. Hon tittar på mig med en frågande min och säger ”Skulle du inte knulla mig utan skydd, så att jag kan bli gravid?”. Jag ser på henne och svarar ”Du får vänta tills ni är på semester innan du får smaka på din hemliga älskares nakna kuk i din lilla kåta fitta. Det vore inte rättvist mot Johanna om du får ett försprång att bli gravid.” flinar jag i mot henne innan jag för min kondomkläda kuk mot hennes blöta mus. Jag stannar till och för min kuk upp och ner mellan hennes drypande särade blygläppar. Hon gnyr missnöjt och läger upp sina ben runt min midja och försöker tvinga mig in i henne. Tillslut så kan jag inte hålla mig utan kör hårt in min kuk i henne under hennes höga stön och skrik. Hon manar på mig att knulla henne hårt och hon skriker nästan hela tiden ”Mer, mer, det är så skönt åhhh”. Vi rullar runt och hon rider mig vilt. Vi stönar nu till sammans och vi skriker ut våra namn när vi närma oss den stora finalen på vårt vilda knullande. Till slut så spänns våra kroppar tillsammans när vår gemensamma orgasm sliter tag i oss. Vi faller ihop och somnar i varandras armar.

Tidigt på morgonen efter så väcker Johanna oss och säger det är dags att vaknar nu. Det är bara en timme innan vi måste åka om vi skall hinna med flyget. Jag gör lite frukost åt er medans ni klä på er och snygga till er. Mia börja försöka städa upp i sovrummet, men jag stoppa henne och säger att det har Cecilia lovat att ta hand om. Vi tar en gemensam dusch, där vi smeker och kysser varandra lite medans vi tvålar in oss. Vi äter en snabb frukost och lasta bilen med deras resväskor. Jag kör dem sedan till flyget där de ger mig en stor kram och en djup het kyss från dem var. De går till incheckningen och de vinkar till mig innan de går vidare. Jag kör hem till det nu tysta och fridfulla husen.

När jag kom hem så möts jag av Cecilia. Hon kramade om mig, gav mig en öm kyss och sa att vi var bortbjudna ikväll. Min kompis hade ringt och undrat om vi kunde komma över på en bit mat och Cecilia hade svarat att det går nog bra. Hon hoppas att hon inte hade tagit sig för stora friheter genom att acceptera min kompis inbjudan. Jag sa till henne att hon inte behöver oroa sig då det var min kompis som bjudit in oss. Jag påpekade om det hade varit någon annan så hade varit lite olämpligt. Jag kysser henne lite försiktigt och pressar min kropp mot hennes. Jag ser in i hennes ögon som gnistra som diamanter. Hon säger att hon behöver åka hem och byta kläder. Jag sa att jag hämta dig innan vi åker till min kompis och hon gav mig en kyss på kinden innan hon lämnade.

När jag kommer för att hämta henne, så har hon klätt upp sig. Hon är enormt vacker i sin vita blus, vita kjol med ett brett svart bälte, hudfärgade nylonstrumpor(stay-ups) och ett par vita högklackade skor. Hennes blonda hår är vacker uppsatt och hon är sexigt, men smakfult sminkad, på ett sådant sätt att hennes naturliga skönhet lyser fram. Jag öppnar bildörren för henne och hon kliver in, var på vi kör till min kompis.

Vi är framme vid min kompis hus, vi knackar på och min kompis öppnar. Han hälsar på mig innan han får syn på Cecilia och han blir för en stund helt stum. Han hämta sig och förklara för Cecilia hur vacker hon är ikväll. Hans fru kommer också, hälsar tillsammans med pojkarna och lillflickan. Lillflickan skiner upp när hon får se mig och vill genast krypa upp i min famn. Min kompis fru ger också Cecilia uppskattande komplimanger för hennes klädsel. Cecilia erbjuder sig genast att visa runt henne i sin butik, så att hon med kan se minst lika vacker ut som hon nästa gång. Vi har en trevlig måltid, där vi äter, dricker gott och pratar om lite allt möjligt. Vi tittar på lite tv och lillflickan envisas med att jag skall läsa saga innan hon skall sova, vilket jag naturligtvis gör. Vi avrundar kvällen hos min kompis, tackar för god mat och en trevlig kväll. När vi kör iväg så frågar jag Cecilia om hon vill sova över hos mig. Hon tittar på mig och säger ”Du vet att vi inte kan knulla med varandra innan tjejerna är med barn igen.”. Jag svar henne ”Jag vet men vi behöver ju inte knulla, för min del så räcker det om jag få försöka att ge dig några orgasmer som tack för allt du har gjort. Jag kan göra det antingen med min mun eller fingra. Och en sak till, jag är väldigt intresserad av vad för några vackra underkläder du har under din blus och kjol, förutom chansen att få se dig helt naken.”. Hon tittar på mig och säger ”Din lilla spjuver, Mia säger att du ger henne de bästa orgasmerna med din magiska tunga och fingra, så jag tackar ja till ditt erbjudande. Du skall veta att ingen man har gett mig en orgasm, men du kan få pröva att ge mig en eller två.”. Vi är framme vid mitt hus .

Väl inne i huset så kysser jag henne hungrigt, innan jag tar hennes hand och leder henne till mitt sovrum. Väl i sovrummet så lyfter jag upp henne och lägger ner henne på sängen. Jag kysser henne och mina händer börja utforska hennes kropp. Hon andas stötviss och hennes kropp darrar till när min hand kommer till hennes vackra knä. Jag kysser henne medans min hand söker sig upp längs hennes välformade lår, upp i mot hennes trosbekläda venusberg. När jag kommer dit så känner jag hur trosan är helt genomvåt. Min hand letar sig ner i hennes vita Spetstrosor och mina fingra leker sig in mellan hennes svullna blygläppar. Jag för in dem i hennes drypande mus, samtidigt som min tumme försiktigt retar hennes klitoris med små roterade rörelser. Hon stönar nu högt ut i min mun. Jag bryter kyssen och stirra bara rakt in i hennes otroligt vackra ögon. Hon försöker sluta ögonen, men jag beordra henne att titta på mig. Hon slår upp ögonen och hennes ögon vänds in och ut när orgasmen tar tag i hennes kropp. Hon vibrerar och skriker högt ut ” Oohhh Gud Hans åhhhh!”. Jag kysser henne medans hennes orgasm klingar av. Hon ser på mig och efter en stund så säger hon ”Hans, Mia har rätt, du ger magiska orgasmer. Jag har aldrig fått en orgasm tillsammans med en man, för än nu och vilken orgasm det var.”. Hennes ansikte och ögon formligen skiner av lycka och tillfredsällelse. Jag knäpper upp hennes blus och får se hennes vackra bröst fångna i en enormt sexig vit spetsbehå, där halva bröstet syns genom den. Jag befria genast brösten och kysser henne sakta ner över halsen mot hennes vackra, ungdomliga, fasta tvillingberg. Hennes bröstvårtor är styva och står rakt ut som små minikukar. Jag kan inte låta bli att suga och slicka på dessa. Hon stönar och för sina fingra sexigt och upphetsande genom mitt hår. Jag knäpper upp hennes bälte och med hennes hjälp så åker kjolen av. Hon ligger där nu med rödflammigt ansikte och tittar kåt på mig. Jag ser tillbaka på henne och det är en mycket upphetsande syn. Hon ligger där i sina blöta vita spetstrosor och hennes hudfärgade stay-ups, med lätt särade ben och hennes bröstkorg häver sig stötvis upp och ner med hennes ansträngda kåta andning. Hon är helt bedårande vacker där hon ligger, jag tar en stund och bara tar in hennes enorma skönhet. Jag för in mina händer under hennes trosa och hon lyfter på sin sexiga rumpa så att jag kan ta av henne dessa. Hon håller upp sina ben rakt upp i luften så att jag tvingas föra dem uppåt över hennes sexigt, vackra, välformade ben. När trosan är ur vägen så dyker jag in mellan hennes särade ben. Jag kysser först hennes platta sexiga mage och stannar till en stund lekandes med min tunga i naveln. Hon fnittra till och säger upphetsat ”Hans sluta det kittlas!”. Jag tar tag i henne så att hon inte kan slingra sig och fortsätter en stund till under hennes protester. Jag för nu in mina armar runt hennes fasta lår och kysser mig ner mot hennes venusberg. När jag kommer dit, så hoppar jag ner till hennes lår och kysser dessa ner till kanten på hennes stay-ups. Hon slingra sig och stönar högt. Nu forsätter jag upp mot hennes blöta, svullna, lätt särade blygläppar. Väl där så drar jag min tunga mellan dessa, upp i mot hennes styva klitoris. Jag tar den lätt mellan mina läppar och suger lite på den. Det får Cecilia till att få en liten orgasm, som hon stönar ut. Jag vandrar tillbaka med min tunga, till hennes blygläppar och fortsätter så här en stund medans hon får några små orgasmer. Tillslut så ökar jag takten och låter mina fingra hjälpa till. Hennes andhämtning ökar och hennes stön går över i ett skrik när hennes kropp börja vibrerar och tillslut spänner sig som en fiolsträng. När orgasmen sliter tag i henne så slår hon sina starka lår kring mitt huvud och jag håller i mot med mina armar för att hon inte skall kramar ihjäl mig. Efter vad som känns som en evighet, så slappnar hennes kropp av och hon svimmar av en stund. Jag kryper upp jämte henne och när hon slår upp sina ögon och tittar på mig, så säger hon ”Oh Hans vilken orgasm jag fick, har aldrig haft en sådan intensiv och helt underbar orgasm. Jag förstår vad för flickorna är så förtjusta i dig, om du ger dem sådana orgasmer. Jag älska dig och jag vill verkligen att du knulla mig, men jag har lovat Mia att inte göra det förrän de är gravida igen.” medans hennes kropp fortfarande skakar av efterskalven från hennes enorma orgasm. Jag smeker henne lite sakta över hennes bröst och kysser henne djupt och passionerat. Min kuk dunkar av kåthet, men jag vet vad jag har lovat Mia. Jag ger henne någon orgasm till innan vi somnar i varandras armar.

Dagen efter så äter vi en frukost till sammans och pratar om lite allt möjligt. Hon kan inte låta bli att ge mig komplimanger över, min förmåga att ge henne sköna orgasmer. Jag tror inte jag har sett henne så uppspelt och genuint glad sedan vi träffades. Det formligen lyser om henne, som en kvinna som är helt och fullt tillfredställd. Jag packar min resväska och tar min flygbiljett och hon kör mig till flygplatsen. Vi hångla en stund i bilen och jag kan inte låta bli att pulla henne till ännu en orgasm, innan jag lämnar henne. Jag går och checka in och jag ser hur hon kör iväg. Flyget ner till tjejerna är ganska så ointressant och det händer inte mycket.

När jag landat på semesterorten så ringer jag Mia och säger till att jag är hos dem om en timme. Jag tar en taxi till mitt hotell och checkar in på våningen under tjejerna. Jag duschar av mig, byter kläder och slänger på mig lite lukta gott, innan jag tar mig upp till bröllopssviten som jag har bokat till tjejerna. Jag ringer Mia och jag hör Johanna i bakgrunden fråga vem det är och Mia svar att det är hennes hemliga älskare som har kommit för att ännu en gång befrukta dem. Mia berättar senare för mig att hon tänkte vara otrogen med sin hemliga älskare och att Johanna först blev upprörd, men när Mia förklarade att hon vill att deras barn skulle ha samma far och inte olika. Det var därför som hon hade kontaktat honom, för att göra de med barn igen. Tillslut så hade Johanna gett med sig, men blev inte glad när Mia förklarade att hon måste ha ögonbindel på sig när hon blir knullad. Hon protesterade mot det, men Mia insisterade och om inte så åker de hem, vilket fick Johanna att även gå med på detta. Om tio minuter kan du komma till oss, då är vi klara.

Tio minuter senare så knackar jag på deras dörr och Mia öppnar. Hon är uppklädd precis som för två år sedan då jag tog hennes oskuld. Kläderna som hon har på sig är, röd klänning, svarta stay-ups och knähöga skinnstövlar. Min kuk blir om ännu styvare än innan och jag slår nästan dit när jag ser henne i denna kåta utstyrsel. Jag kysser henne djupt och passionerat, med våra tungor dansande med varandra. Jag trycker samtidigt upp henne mot väggen och låter min hand vandra ner till klänningens kant. Jag smeker hennes nylonkläda lår upp till kanten på stay-upsen och vidare upp där en trosa borde finnas, men som för två år sedan så är det ingen trosa där. Det är bara en drypande, dyngblöt, kåt mus där. Jag drar med fingrarna mellan hennes svullna blygläppar under hennes höga stön. Hon tar tag i mig och leder mig mot deras sovrum. Där i den stora dubbelsängen så ligger Johanna med särade ben och en renrakad lika blöt och drypande mus. Hon är kläd i en vit korsett, svarta nylonstrumpor och en svart ögonbindel. Mia klättra upp mellan Johannas lår, sänker sitt huvud ner mellan dem och hon börja slicka Johannas blöta mus. Jag blir enormt kåt vid denna åsyn och klär snabbt av mig och går fram till Mia, som har sin sexiga rumpa stående rätt upp i vädret. Jag kavlar upp hennes klänning kring midjan och för min styva kuk mot hennes blöta grotta. Jag leker lite med den i hennes öppning innan jag för in den och börja knulla henne hårt och snabbt. Vi arbetar oss mot vår orgasm med stor lust och kåthet. Johanna är den som kommer först med ett skrik och hennes kropp vibrera när orgasmen sliter i henne. Näst är det Mias tur och hela hennes kropp spänns och hon klämmer till runt min kuk, så att det bara smäller till i pungen och min säd rusar in i hennes oskyddad lilla mus. Vi återhämta oss en stund innan jag tar min kuk och låter Johanna suga fart på den igen. Tjejerna byter nu plats och det är Mia som får sin spermablöta mus slickad och Johanna som får min kåta kuk i sin trånga sköna fitta. Även nu så får vi en varsin stor orgasm i tätt följd och min heta säd rusar in i Johannas orgasmkramande oskyddade lilla mus. Vi hämtar oss en stund innan Mia börja suga liv i min kuk. Hon ser till så att Johanna ligger på rygg med särade lår och hon sätter sig över hennes ansikte. Jag ställer mig på knä mellan Johannas lår och Mia böjer sig fram och styr in min kuk i Johanna. Mia sänker sig ner så att Johanna kommer åt hennes mus. Johanna slickar Mia till en orgasm medans jag knullar henne sakta. Mia faller framåt när orgasmen sliter i hennes kropp och jag fångar upp henne och viska i hennes öra, att nu är det dags och fråga Johanna om hon vill veta vem som är far till hennes barn. Mia nickar lite matt mot mig och frågar Johanna ”Om du vill Johanna så kan du ta av dig din ögonbindel, om du vill veta vem som är far till våra barn”. Jag ökar takten när hon säger detta och Mia kliver bort från Johanna, som stönar högt. Jag ser på henne att hon är nära en orgasm och ökar farten ännu mera. Hon sträcker darrande upp sina händer till ögonbindeln och tar av sig den. Hon ser chockat på mig samtidigt som hennes orgasm börja slita i hennes kropp. Hon stönar ut ”Hans ååhhh”, var på hennes orgasms slår till. Samtidigt så känner jag hur hennes trånga fitta börja mjölka min kuk, som då formligen explodera i en enorm orgasm. Detta är troligen den mest intensiva orgasmen som jag har haft och jag får senare reda på att Johanna heller inte har upplevt en sådan orgasm. När vi hämtat oss från denna orgasm, så sitter Mia och flinar åt oss. Johanna säger ”Vad sitter du och flinar åt. Är verkligen Hans far till våra barn?”. Innan Mia hinner svara så säger jag ”Ja Johanna det var jag som knullade dig den där dagen i Mias sovrum. Det var Mias ide att du inte skulle veta att jag gjorde dig med barn. Jag är inte ledsen över detta, då du är en helt otrolig älskarinna och jag älska dig för det.”. Johanna tittar på mig med tåra i sina vackra ögon och säger ”(snyft) Tack Hans (snyft) du är inte så dålig heller (snyft). Du är rent fantastisk (snyft) och jag är glad att du är far till mitt barn (snyft) och jag hoppas att du är det till mitt nästa (snyft). Jag älskar dig nästan över allt annat, förutom vårt barn. Efter detta så pratar vi en stund om blanda annat om hur Johanna skall hämnas på Mia. Mia sitter bredvid och skrattar åt alla olika förslag som jag och Johanna kommer upp med. Vi älskar med varandra under hela kvällen och halva natten innan vi somnar i varandras armar.

Resten av semestern så älska jag med en av dem på för middagen, den andra på eftermiddagen och tillsammans på kvällen. Några kvällar så går vi ut, äter och dansar, var efter vi går hem till hotellet, älskar vilt och passionerat med varandra. Sista kvällen så tar vi det lite lugnt, jag kysser och älskar med dem en sista gång innan jag måste åka. De saknar våra barn och det fälls några tåra över det, medans jag tröstar dem med att de snart får se dem igen.

När jag kommer hem till flygplatsen så är Cecilia där med Frida. Cecilia kramar om mig och ger mig en kyss och även Frida ger mig en stor kram och en blöt kyss på kinden. Hon pressar sitt underliv mot mitt, på ett sådant sätt att jag undra vad hennes mamma skulle säga om hon såg det, för hon tittar åt ett annat håll. Jag känner hennes fuktiga värme som kommer från hennes underliv och slår mot mitt. Min kuk styvnar till och hon kan omöjligt inte känna det. Jag tittar på henne när hon släpper mig och hon har ett litet leende på läpparna. Dagen efter så är jag och hämta tjejerna och jag har med mig våra barn som blir jätteglada när de får se sina mammor igen. Det blir ett stort kram kalas och det tar en stund innan vi kommer vidare. Under den följande månaden så knullar jag tjejerna så fort vi får tid. En dag när de kommer hem så har de den där glansen som bara gravida kvinnor har. De kommer bort till mig och de kysser mig och talar om att jag skall bli pappa igen. Mia ser på mig och säger ”Men gravidsexet får vänta då det är en dam som vänta på att få smaka på din styva stake, lekandes med hennes grotta. Jag tror Cecilia snart explodera om hon inte får sig ett knull av dig. Jag tycker att du skall bjuda över henne på en middag och att du står för efterrätten.”. Johanna håller med och jag ringer till Cecilia och bestämmer med henne när hon skall komma.

Jag gör i ordning en riktig fest måltid, där Cecilias favoritmat är huvudrätt. Jag dukar med vit duk och levandeljus. Cecilia ringer på min dörr och jag går för att öppnar. Jag blir helt tagen av hennes sexiga klädsel och det tar en liten stund innan jag bjuder henne att kliva på. Hon har en svart klänning som framhäver hennes former, svarta nylonstumpor, svarta högklackade skor, enormt vackert sminkad och håret uppsatt sexigt och vackert sätt. Hon är verkligen kläd för att förföra mig. Jag ger henne en öm kyss och hon ställer ifrån sig en väska. Jag tittar på henne och hon säger ”Jag tänkte det är lika bra att jag förbereder en övernattningsväska då det är troligt att jag stannar kvar över natten, nu när tjejerna är gravida igen.”. Jag ser på henne och frågar hur hon vet det, hon svara att Mia har talat om det och att hon har ett brev till mig som jag skall få efter att vi har ätit.

Vi går in i köket och jag håller ut stolen för henne och hon säger ”A en riktig gentleman, hoppas du inte är det senare ikväll, för det jag vill att du gör med mig ikväll är inte speciellt gentlemansmässigt.” och flinar. Vi äter och pratar om allt möjligt. Vi har det riktigt trevligt och vi trivs tillsammans. Vi matar varandra med vår mat och vi kysser varandra sträckt över bordet. Tillslut så håller vi varandra i handen och bara ser varandra djupt in i ögonen. Hennes ögon glittrar i ljuset från stearinljuset. Vi avslutar måltiden och vi börja plocka bort disken. När vi är klara så ger hon mig Mias kuvert, jag öppnar det och läser det. Det står att Cecilia inte har några trosor på sig och att hon inte använder något preventivmedel och att jag skall spänna på henne över matbordet och spruta min heta säd i hennes oskyddade delikata mus och göra henne gravid. Efter det så skulle jag ta upp henne i till mitt sovrum, ge henne en behandling till och sedan ge henne brevet som ligger i lådan i bordet till höger om sängen. Jag blir kåtare än jag var innan jag läste brevet. Cecilia kommer fram till mig där jag står vid bordet och hon kysser mig djupt och passionerat. Jag vänder henne mot bordet, kavlar upp hennes klänning kring midjan och Mia har inte fel, hon har inga trosor på sig och hennes mus glänser av hennes kåtsafter. Jag knäpper upp mina byxor, samtidigt som jag kysser henne hårt, grepar min kuk och för den mot hennes blöta ingång. Innan hon hinner säga något så stöter jag in min kuk i henne och hon ger ifrån sig ett högt stön. Jag knullar henne snabbt och jag känner hur hon rister till med ojämna mellanrum, då hon får sina orgasmer. Tillslut så skriker vi rakt ut när vår stora orgasm slår till samtidigt. Min säd rusar in i henne och letar efter något att befrukta. Vi pustar en stund och jag kysser henne innan hon riktigt hinner hämta sig. Jag lyfter upp henne från köksbordet, med henne hängandes runt min midja. Min kuk är fortfarande styv inne i henne och jag går mot trappan och upp till mitt sovrum.

Väl inne i sovrummet så läger jag ner henne sängen och börja knulla henne igen. Hon ser på mig med lust och enorm kåthet. Hennes kropp riste med varje hård stöt som jag gör. Hon låser ögonen med mina och sträcker upp sina händer och låter dessa leka i mitt hår. Tillslut så explodera vi i en enorm orgasm och vi båda skriker ut vår lust, när min säd igen rusar in i hennes oskyddade kropp. Vi rasar ihop och ligger bara och flämtar. När vi har hämtat oss en stund så ser hon på mig alvarligt och säger ”Hans du vet att du kanske har gjort mig med barn nu, för jag använder inget skydd. Är jag med barn så tänker jag behålla det och du skall också ta ansvar för detta barn.”. Jag tittar på henne och ger henne en kyss och sträcker mig efter lådan där Mias brev ligger. Jag tar fram det och räcker det till Cecilia. Hon tar i mot det och läser det, var på hon ger det till mig. Det står: Cecilia om Hans har gjort som han har blivit instruerad av mig så är du på väg mot att bli mamma igen, om inte så får ni försöka igen. I morgon kommer jag upp till er och jag vill smaka Hans sperma från din kåta mus, som du har gjort från min den senast tiden. Med vänlig hälsning Mia Ps. Jag ser fram i mot att du är gravid med Johanna och mig. Cecilia ser på mig och säger ”Vilken liten kåt unge det där är. Jag måste säga att din säd smakade underbart när jag slickade i mig det från hennes mus, så jag kan förstå att hon vill göra det samma med mig. Jag måste säga att jag blir riktigt kåt av tanken att du gör mig med barn. Vi får ju inte göra henne missnöjd så vad säger du är du redo att befrukta mig.”. Jag nickar med huvudet, då jag är så kåttorr i munnen. Hon tar tag i min kuk och böjer sig ner och slicka först försiktigt och sedan så börja hon suga tills de är styv igen. Hon knuffar ner mig på rygg och sätter sig gränsle över mig. Min kuk står nu hårt upp, hon greppar den och styr den mot hennes spermadrypande hål, var på hon sjunker ner på den. Hon rider mig tills vi får en orgasm tillsammans och jag fyller på det spermaförråd som hon nu har i sig. Vi älskar halva natten och på morgonen så väcks vi av Mia, som vill slicka i sig av våra gemensamma safter.

Under den följande månaden så knullar vi mer eller mindre konstant, jag och Cecilia. Jag måste vara ganska så potent då Cecilia missar sin nästa mens och ett graviditetstest visar att vi skall ha ett barn tillsammans. Mia och Johanna blir överlyckliga när det får reda på att Cecilia väntar barn. Det är bara Frida som inte ser så lycklig ut, då hon känner sig lite utanför, nu när även hennes mor vänta barn.

Det är nu min födelsedag och Cecilia är lite mer än en månad gravid. Hon och Frida har flyttat in hos mig, även om Frida mest sover hos Johanna. De har blivit lite kära i varandra och Johanna besöker inte mig så ofta längre. Vi har ett kalas och vi dricker och äter gott tillsammans med min kompis och hans familj. Tillslut så lämnar alla gäster och det är bara jag och mitt lilla harem kvar. Mia har ordnat med barn vakt ner i deras hus och Frida har försvunnit. De kommer fram och kysser mig och för sina händer över mitt skrev där min styva kuk gömmer sig. De tar mig i min arm och för mig upp på övervåningen och säger med en röst ”I sovrummet finns vår sista födelsedags present till dig och du får instruktioner där inne. Jag öppnar dörren och på sängen ligger Frida med särade ben. Hon har på sig en vit korsett, vita nylonstumpor och med en röd roset över hennes mus. Cecilia säger ”Min dotter är oskuld och hon vill att du tar den. Hon har inga preventivmedel och jag vill att hon får känna din heta säd i sig, även om hon blir med barn.”. De stänger dörren efter mig och jag frågar henne om detta är vad hon vill. Hon nickar lite nervöst mot mig. Jag klär sakta av mig medans hon storögt ser på. Jag ser i hennes ögon en kåthet blandad med lite rädsla. Jag går nacken fram till henne med min styva kuk pekandes rakt upp. Jag böjer mig ner och kysser henne lite försiktigt och hon svara på den. Våra tungor leker och dansar med varandra. Under tiden så låter jag mina händer smeka henne lite överallt, tillslut så hamnar de på hennes lår och jag smeker mig upp mot hennes mus. Jag tar tag i rosetten som täcker henne mus och lös gör den från henne. Där under så får jag se en bedårande syn, ett venusberg med en liten hårtofs kvar, en styv klitoris och ett par blöta svullna lätt särade blygläppar. Jag kysser henne djupt medans jag för in ett par fingra i henne och pulla henne försiktigt. Jag låter min tumme leka med hennes styva klitoris och hon stönar djupt under denna behandling. Tillslut så kan hon inte hålla sig utan stönar och skriker hela tiden. Plötsligt så spänner hon hela sin kropp, hon får en enorm orgasm och det bara sprutar fittsaft ur henne. Hon har fått en fontänorgasm. Jag låter Frida vila lite innan jag tar fram hennes tvillingkullar ur korsetten och låter min tunga dansa över dessa. Jag fångar upp hennes styva bröstvårtor, suger, slickar och biter lite lätt i dem, under hennes höga stön. Mina kyssar och tunga vandra ner över hennes mage, där jag stannar och leker lite med hennes navel. Hon skratta till när min tunga kittlar henne och hon försöker komma undan, men jag håller henne i ett fast grepp. Tillslut så fortsätter jag ner till hennes venusberg, för min tunga över det och förbi hennes styva klitoris och ner mellan hennes svullna blyläppar. Hon stönar högt och lägger sina händer på mitt huvud och för dessa genom mitt hår. Jag börja slicka henne lite mer intensivt och hennes kropp börja vibrerar när nästa orgasm kommer rullande. Hon skriker rakt ut och ligger sedan en bra stund och bara flämtar. När hon har hämtat sig så säger jag till henne att sätta sig gränsle över mig. Jag tar hennes hand och för den till min styva sprängkåta kuk. Hon styr den mot sin trånga blöta mus. Mitt ollon får kontakt med hennes svagt särade blygläppar och glider in i mellan dem. Jag tittar henne rakt in i hennes ögon när hon sakta sänker sig ner över min kuk. Vi stönar bägge högt och hon böjer sig fram och ger mig en het kyss. Hon är hemskt trång och skön när hon arbetar sig ner över min kuk. När hon är helt nere så stannar hon en stund, med en liten tår i ögonvrån. Hon lyfter försiktigt sitt underliv under ett ljudligt stön, ett stön blandat med lite smärta men mest lust. Hon börja rida försiktigt och efter ett tag så ökar hon takten. Vi stönar tillsammans högre och högre i takt med hennes ritt. Tillslut så tar orgasmen tag i oss och min säd rusar in i hennes oskyddade kropp. Vi älskar med varandra under resten av natten och när vi vakna dagen efter så är det en tillfredställd kvinna som jag möter till skillnad mot den flickan hon var kvällen innan. Hennes mor kommer in och gratulerade henne till att har blivit en riktig kvinna.

Under den närmsta månaden så älskar vi med varandra ofta och jag låter min säd flöda i hennes sköte. Det ger naturligtvis resultat och hon missa något nästkommande månad. Ett litet graviditetstest visade vad som hade hänt, att hon med var med barn. Mia födde en pojke denna gång, Johanna en flicka till, Cecilia en pojke och tillslut Frida en flicka. Två år senare så fick Cecilia och Frida en flicka respektive en pojke. Sedan tyckte vi att det var bra med barn. Vi upptäckte också att Mia enbart tålde kondom som skydd. Johanna och Frida blev mer eller mindre ett par, även om de ibland ville ha sig lite riktig kuk från mig. Mia mer eller mindre flyttade in i Cecilias och mitt sovrum och vi hade enormt upphetsande sex, med många roliga lekar.

Åren gick och tjejerna studerade på universitet och när Mia fyllde 23 år, så tog hennes mor mig åt sidan. Hon sa att hon visste att jag var far till hennes barnbarn och hon inte var arg på mig. Hon ville veta hur det hade skett och jag förklarade att det var Mia som ville älska med mig och att jag gjorde henne med barn, hennes mor tittade på mig och sa ” Vad jag har hört från dig så agerade du som vilken kåt man som helst när en villig kvinna finns tillhands. Min dotter kan vara rätt så övertygande när hon vill. Men nu till hennes straff. Min dotter vill inte ha mer barn, men jag skulle inte ha något i mot om du såg till så att det blir ett till. Jag antar att du kommer till att knulla min dotter ikväll.”. Jag nickar och hon fortsätter ”Jag hade gärna haft sex med dig Hans, men jag är fru till din bästa kompis och jag vill inte vara otrogen mot min gubbe.”. Hon tittar på mig och ger mig en kyss och vi återvänder till kalaset.

Senare på kvällen när vi är i sängkammaren, så kåta jag upp Mia så att hon knappt vet var hon är. Jag pulla henne till en orgasm och innan hon hinner återhämta sig så kör jag in min oskyddade kuk i henne. Hon tittar chockat på mig och säger ”Hans du vet att du inte kan knulla mig oskyddad. Jag kan bli med barn och det vill jag inte.” Jag tittar på henne och svar ”Det är inte jag som har bestämt det här utan din mor. Hon vill att jag gör dig med barn igen som straff för att du har manipulerat människor i din omgivning att göra som du vill. Hon vill att jag lär dig att du inte alltid kan kontrollera vad som händer och att hon vill ha ett barnbarn till.”. Mia tittar förvånat på mig och tillslut så slår hon sina ben om min midja och möter ivrigt mina stötar med motstötar. När orgasmen börja slita i våra kroppar så skriker hon ”Hans spruta din heta säd i mig. Gör mig med barn igen. Jag är din lilla slynfitta.”. När Cecilia finner oss på morgonen så undra hon vad fan jag har gjort när hon ser min säd rinnandes ur Mias spermadrypande fitta. Mia tittar lugnt på henne och säger ” Han har bara gjort vad min mor vill för att straffa mig och gud vilket straff det var. Jag tror att min mage kommer att svälla de närmaste nio månaderna. Kom nu Cecilia, jag vill ha min spermadrypande fitta slickad.”. Cecilia ser på henne lite förvånat men dyker tillslut ner mellan hennes lår och suraplar i sig av Mias och min kärlekssaft. Nio månader senare så föder Mia en pojke, som är det sista barnet som vi gör.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.3 / 5. Röster 26

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu