Min Grannes Fru

04/07/2023 | Författare: LisaMilf
8 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | HeteroPoolOtrohet
4.1
(28)
Skakande, stönande och skrikande föll vi ihop över varandra i soffan.

Hela dagen hade det varit så där klibbigt varmt, så att man knappt kan koncentrera sig. Det enda jag tänkte på hela dagen var att komma hem till poolen. Kunna slänga av mig alla kläder och bara glida ner i vattnet. Simma runt under vattnet alldeles naken och känna hur vattnet virvlar runt skrevet. Det är inget sexuellt med den känslan men ändå så oslagbart skönt, det borde vara förbjudet att bada med kläder på.

Till slut var det dags, bussen var så där olidligt varm att vi alla satt och svettades, men såna här varma dagar är det inte en unken äcklig svettdoft. På något sätt är det ändå fräscha dofter med starka inslag av feromoner. I sådana lägen förstår man att vi trots allt är djur som sänder doftsignaler. Jag satt där och undrade om doften jag kände verkligen var det jag trodde, var en av tjejerna i närheten så kåt att jag kunde känna doften av hennes kön? Medan jag satt där och kände efter märkte jag hur kuken vaknade till liv. Bäst att skärpa sig och tänka på något annat, det var strax min hållplats.

Jag kom hem utan att visa upp mig allt för mycket, det var bara jag som kände ett svettigt obehag med lite extra fukt av försats. Väl hemma gick jag direkt in på toa, slog en drill och tvättade kuken ordentligt. Den var sådär lite halvslak som den gärna är en varm klibbig dag. Inte riktigt stånd, inte riktigt kåt, men lite svullen på samma sätt som en del blir om fötterna efter en lång varm dag. Jag hade bara badet i huvudet så jag tog av mig kläderna direkt, slängde en handduk över axeln och gick till köket. Jag tog fram en kall öl ur kylen, öppnade den och svepte halva flaskan i en enda klunk. Ahhh, nu började det likna något. Lika bra att öppna en till och ta med bägge ut till poolen.

Vattnet var helt underbart mot min nakna kropp. Jag hörde hur grannen vart ute i trädgården på andra sidan planket och det var inte första gången jag tackade mig själv för att jag byggde det. Att slippa insyn är verkligen en lyx. Jag tog några klunkar öl vid kanten och gled sedan ner under vattnet. Det är helt underbart att bara sjunka ner till botten och ligga där, bara försiktig ta fart med tår och fingertoppar så att jag känner vattnet skölja över min kropp. När jag måste tar jag mig upp till ytan för att andas och sjunker ner igen.

När jag kom upp till ytan ännu en gång hörde jag någon som pratade, det var någon som sa mitt namn. Med vatten och sol i ögonen kunde jag inte riktigt fokusera blicken, men jag kände igen rösten som tillhör personen jag ser stå med solen bakom sig. Det var min nya granne, Lisa. Jag kisade upp i solen och simmade fram till poolkanten för att dölja mig lite grann.

Lisa bad om ursäkt men hon hörde mig bada och hon hade ropat till mig flera gånger ytan att jag svarat. Till slut hade hon blivit orolig och gått igenom öppningen i änden av trädgården, den vi gjort för barnens skull. Jag skrattade lite nervöst och sa att det såklart var ok, bara hon inte tyckte jag var alltför oartig om jag inte kom upp till henne. Hon skrattade betydligt mer avslappnat och sa att hon förstod om det vore lite pinsamt utan badbyxor. Jag tyckte mig se något i hennes öga som tindrade till och det sög till i skrevet. Som tur väl är hade jag nu kuken i skydd av poolväggen, annars hade det varit pinsamt på riktigt - en riktig ståkuk sådär på studs. Jag blev medveten om hennes korta sommarklänning och hur jag från min undre vinkel såg en del upp på hennes lår, hur hennes kropp syntes när solen lyste igenom det tunna tyget.

Jag ryckte till när jag insåg att vi mest bara spanat in varandra utan att säga något på en bra stund. Lite småhest lyckades jag fråga henne om det var något särskilt hon ville när hon ropade på mig. Hon berättade att det var det. Som jag visste var ju hon i samma sits som jag, barn och respektive hade åkt till sommarhuset i förväg medan hon som jag skulle jobba någon dag till. Nu skulle hon ha några kollegor på besök, de skulle äta lite lätt och dricka lite vin tillsammans. Men hon hade glömt ett par saker när hon handlade, kanske har jag lite gröna oliver att göra tapenade på. Hon kanske t.o.m. kunde få ta en kall öl i utbyte mot en av hennes ljumna? Självklart sa jag, öl finns i kylskåpet och oliver också tror jag, det var bara att gå in och ta vad hon behövde.

Lisa blinkade och sa att hon nog skulle hitta trots att värden inte ville ställa upp själv. Hon gled in genom altandörren och jag doppade huvudet och försökte samla mig. Visst hade hon alltid varit snygg, men det blev helt annorlunda med henne i en tunn sommarklänning och jag klädd i ingenting. Att alla barn och våra respektive dessutom var borta gjorde inte saken bättre. Fan alltså, stå här och vara kåt på sin granne, vars barn lekte med mina...

Jag rycktes ur mina tankar när hon ropade från altandörren att ölen var lätt att hitta men inga oliver. När hon kom närmare med ett par öl i handen så sa jag att vi nog har oliver men att de säkert är i matkällaren. Kanske kunde jag leta fram dem när jag badat klart. Lisa tackade och sa att om det är ok så kan jag bara gå via trädgården när jag är klar. Jag lovade att komma över om en kvart ungefär. Lisa sa tack och konstaterade att hon nog skulle hinna byta om innan jag kom över.

Där stod jag med ett rejält stånd som skavde mot poolväggen, och ståndet blev bara större av att se henne i motljuset. När hon svängde runt hörnet tog hon en klunk öl och solljuset lyste perfekt genom klänningen - hennes bröst syntes perfekt i profil under hennes lyfta arm och jag trodde att jag skulle komma på studs. När ljuset lyste igenom klänningen var det jag anat tidigare helt säkert - Lisa hade bara klänningen på sig, utan både bh och trosor!

Jag kunde inte gärna göra annat än att dra några försiktiga runktag. Kuken var stenhård och det var knappt förhuden ville glida ner över ollonet som verkade ovanligt stort. Fan, det funkar ju inte, stå här i poolen och runka. Samtidigt var det lite konstigt att gå upp ur poolen med ett jättestånd samtidigt som jag fortfarande hörde Lisa på andra sidan planket. Jag klev ändå upp och torkade mig med handduken. Vinden svalkade skönt på min blöta hud och ståndet lade sig hyfsat. När jag var hjälpligt torr virade jag handduken runt mig och gick in.

Jag funderade på vilket jag skulle göra först, runka eller duscha av mig. På väg till badrummet kom jag på att jag ju skulle gå över med oliverna, så det fanns ingen tid. Så jag vände i hallen och gick ner till matkällaren, runka fick jag göra senare. I källaren hittade jag oliverna och jag gick upp igen. Halvvägs ut i trädgården kom jag på att jag inte hade tagit på mig kläder, jag hade fortfarande bara handduken på mig. Men eftersom ståndet lagt sig orkade jag inte gå tillbaka och klä på mig.

När jag kom runt planket såg jag att Lisa inte var kvar där ute. Jag gick upp till uteplatsen och vidare mot altandörren. Då anade jag rörelse i rummet innanför dörren, där stod Lisa med ryggen mot mig. Jag gick närmare och tänkte ropa en hälsning, men satte ropet i halsen. Lisa tog tag i klänningen och drog den uppåt över sin kropp. Först syntes hennes nakna häck och senare hennes ryggtavla. Hennes kropp såg fantastisk ut, vältränad med tydliga muskler och ändå så mjuk och rundad som bara en kvinna kan vara. Jag slutade nästan andas och kunde bara stirra.

Lisa slängde klänningen på soffan och vände sig åt sidan för att sträcka sig efter kläderna som låg bredvid. Men hon stannade upp halvvägs och vred huvudet mot mig, hon måste ha märkt att jag skymde ljuset. Hon tittade på mig i motljuset samtidigt som hon vände sig helt mot mig. Ena armen höll hon halvhjärtat framför sina bröst, men annars verkade hon inte särskilt bekymrad över sin nakenhet.

- Oj, du kom visst över snabbare än jag räknat med!
- Förlåt, men jag hade inte koll på tiden, sa jag och försökte titta överallt förutom på hennes nakna vackra kropp.
- Ingen fara. Alltid smickrande när någon uppskattar att titta på mig!

Vad menade hon med det? Jag tittade på henne samtidigt som hon demonstrativt tog bort armen från brösten, och samtidigt som jag beundrade dem förstod jag vad hon menade. Min ståkuk var tillbaka med råge och eftersom jag bara var iklädd en handduk så kunde det knappast undgå hennes intensiva blickar. Jag struntade dock i vilket och slukade hennes kropp med mina ögon, hennes axlar, hennes vackra bröst, hennes mage och till slut även hennes ansade fitta. Jag kunde bara titta och måste ha sett ut som världens fån med min olivburk i handen och en illa dold ståkuk.

- Tänker du behålla den på? Lite orättvist att jag inte får titta lika hungrigt som du gör just nu!

Hon hade förlorat mig igen, behålla vad då på? Lisa gick sakta mot mig och nickade menande ner mot min handduk och plötsligt fattade jag, eller gjorde jag det? Ville hon verkligen att jag skulle vara lika naken som hon var?

När hon kom fram till mig så försvann allt tvivel. Hon tag helt enkelt tag i handduken och drog av den med ett stadigt ryck. Där stod jag nu bara någon decimeter ifrån min nakna granne, lika naken som hon var. Min kuk pulserade i takt med mitt hjärta som slog dubbelslag i en takt som hade gjort min läkare orolig. Lisa tog små försiktiga steg närmare mig tills min kuk rörde vid hennes mage. Hon tryckte sig ännu närmare och jag kände hennes bröstvårtor som styvt stod nästan rakt fram. Hennes andedräkt luktade svagt av öl och hennes ögon tittade halvslutna in i mig, hon såg inte bara utsidan utan djupt in i mig. Det hon såg där måste ha varit något djuriskt för hon stönade till och sa:

- Herregud. Knulla mig eller försvinn härifrån!

Mer behövdes inte för att jag skulle kyssa henne och dra henne till mig med ett kraftigt tag om hennes häck. Hon nästan hoppade upp på mig och slängde benen runt min rygg. Jag kände hur kuken kom rätt och hon var så plaskvåt att jag bara gled in utan att ens riktigt försöka. Inget motstånd, bara en obeskrivlig värme och ett skönt tryck när hennes fitta kramade min kuk. I ren desperation försökte vi bägge jucka där vi stod men det blev mest ett orytmisk ryckande så att kuken gled ut igen.

Utan att släppa kyssen försökte hon nicka mot soffan men jag var för en gång skull för henne och stapplade redan mot den. Vi halvt om halvt trillade ner i deras stora soffa och tvingades släppa kyssen. Det gav mig dock chansen att resa mig lite och få den perfekta vinkeln till att trycka in min kuk i Lisa igen. Det gled in med ett stön från oss bägge och vi försökte direkt hitta en rytm som var lika hård som skön. Här var det inget snack om annat än djurisk lusta och en vild jakt på förlösning. Men en soffa är inte riktigt rätt plats för en missionär, även om den är stor. Vi kunde inte riktigt hitta rytmen eller rätt vinkel.

- Fan, ta mig hårdare!
- Vänd dig om, så ska jag knulla dig för allt jag är värd!

Med det sagt (eller skrikit antagligen) drog jag ut kuken och Lisa vände sig om. Hon ställde sig på knä i soffan och lutade sig mot ryggstödet. Hennes häck var nu i perfekt höjd för att jag stående skulle kunna trycka in kuken i hennes fitta bakifrån. Den gled in och jag satte genast igång att knulla henne hårt och bestämt. Hon smekte sig mellan benen och jag märkte hur nära hon var. Mina händer domnade nästan och hennes höfter kändes avlägsna där jag stod och drog henne till mig för varje stöt mina höfter gjorde. Det var som om det inte räckte med att bara stöta, jag ville ännu längre upp i henne.

Lisa skrek nu rakt ut och började skaka i hela kroppen. Det var allt som behövdes för att jag krampaktigt skulle trycka mig mot henne och spruta hennes fitta full samtidigt som den orgasmkramade min kuk. Skakande, stönande och skrikande föll vi ihop över varandra i soffan. Min kuk fortfarande i henne och mina händer på hennes bröst. Vi bara låg där och försökte andas.

- Fan, fan, fan, mina gäster kommer snart, fick Lisa till slut ur sig. Jag som inte ens bytt om och nu är jag full av sperma och helt svettig.
- Hoppa du snabbt i duschen, så fixar jag i köket så länge, erbjöd jag. Är det nåt mer än tapenaden som inte är färdigt?
- Ja, kan du slänga in plåten med kycklingvingar i ugnen och skära upp levainbrödet?
- Självklart, iväg med dig nu!

Helt plötsligt befann jag mig nu i mina grannars kök. Naken och fixandes med mat som jag inte ens skulle få äta av. Vad fan hade precis hänt egentligen? Hade jag verkligen precis råknullat min grannes fru? Alla tankar på det försvann när jag hörde två saker samtidigt. Lisa var på väg ner i trappan och det ringde på deras dörr. Helvete, nu kommer gästerna!

Visa alla romaner av denna författare: LisaMilf.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.1 / 5. Röster 28

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu