Min Gamla Barnvakt 2

04/06/2023 | Författare: Anonym
6 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Mies | Age PlayUng KvinnaTrekant
4.3
(27)
”Ooh jaa, precis så. Hårdare tag älskar jag!” flämtar jag mot hennes mun.

Läs den föregående delen.

Jag fortsatte blunda och fortsatte vänta. Hjärtat bulta hårt i bröstet av nervositet. Oh jag ville bara sjunka ner genom sängen. Tomas tycktes inte märka att jag var nervös, han fortsatte att pumpa sin varma nu dyblöta kuk hårdare och hårdare in i mig. Jag kunde inte hålla mig längre utan jag börja stöna högt igen, ooh vad jag älska att känna han i mig. De känns som om jag ska spricka så stor han är, han fyller mig på både längden och bredden. Jag hör hur hans hustru röra sig mot sängen och jag tänker snabbt nu får de bära eller brista. Jag öppnade inte ögonen utan jag låg och njöt av Tomas. Helt plötsligt känner jag hur en varm blöt mun sluts kring min bröstvårta. Jag stöna ljudligt och öppna ögonen. Jag kollade rakt in i Malins kåt glansiga ögon. Jag tror mitt förvånade uttryck speglades i mina ögon för malin släppte mitt bröst och log.

”Jag visste Tomas skulle få med dig hem, vi visste bara inte hur du skulle regera om jag också följde med. Du anar inte hur många gånger jag har velat smeka dig över brösten och slicka din härliga fitta.” stönar Malin fram och lutar sig sakta fram mot mig. Hon sitter på knä nedanför sängen och når perfekt fram till min mun. Vi börjar kyssas sensuellt, jag lägger min vänstra hand på hennes bakhuvud och trycker henne närmre. Tomas stanna upp och bara studera oss, han ville inte missa en sekund. Malin trevade med ena handen från magen upp mot mitt bröst. Hon kupar handen och klämmer. Jag trycker upp mitt bröst i hennes hand och hon klämmer hårdare.

”ooh jaa, precis så. Hårdare tag älskar jag!” flämtar jag mot hennes mun. Hon blev ivrigare och luta sig längre fram på mig. Jag vred mig lite så jag kunde börja smeka hennes ena bröst. Jag treva upp under hennes tröja in under bh:n. Jag älskar hennes bröst! Så mjuka, så stora och så mina i detta nu! Hon släppte mig och drog av tröjan och bh:n i ett svep. Jag bara stirra på dessa fantastiska bröst. Jag kunde inte bärga mig, jag slängde mig fram och fånga upp hennes bröstvårta. Tomas blev så chockad så han drog sig ur mig. Jag märkte de knappt, jag ville bara åt Malin! Jag ställde mig på alla fyra för kunna komma åt henne bättre. Jag börja ömsom slicka ömsom suga. Malin stöna allt mer och flämta som en hund. Jag blev ännu blötare mellan benen och ivrigare med tungan. Jag stack ner handen och kände hon hade bara en kort kjol på sig med inget under. Jag börja sakta smeka hennes hårda klitoris, hon pressa sitt kön hårdare mot min hand. Jag öka takten och styrkan. Jag kände hon var inte långt ifrån. När jag märkte att hon var precis runt krönet stoppa jag upp 2 fingrar in i henne snabbt och hårt. Att höra ett så njutningsfullt skrik från henne var så otroligt upphetsande!

Jag vände på huvudet och såg att Tomas satt på knäna och runka medans han studera oss. Jag vände på mig och kröp bort till honom. Utan tvekan tog jag hans kuk i munnen och börja suga som en dåre samtidigt som jag krama hans kulor. Malin drog av sig sin kjol och kröp upp på sängen fram till Tomas där dom börja kyssas med en så stor inlevelse att jag var tvungen att stanna upp för kunna se. Men Tomas märkte jag sluta suga så han stötte in kuken i munnen på mig för få mig att fortsätta. Jag tog den så långt ner jag kunde, vilket fick honom att stöna högt. Jag släppte med läpparna och drog tungan hela vägen från roten upp till ollonet. Jag tog in ollonet i munnen och sög samtidigt som jag lät tungan virvla över den varma huden. Nu försvann Malin från sängen men kom snart tillbaka. Hon satte sig bakom mig ,nu hörde jag något vibrerande bakom mig men jag tänkte inte så mycket på de. Men så kände jag de vibrerande kom mot mig. Jag släppte Tomas för vända mig och se vad de var.

”Oroa dig inte, det är bara min rabbit som vill komma och hälsa på dej” lugna hon mig. Jag blev lite orolig, jag har aldrig använt en sådan innan men när hon sakta pressa in den i mig ville jag att hon aldrig skulle sluta. Den roterade så underbart inne i mig! Och denna underbara maskin var utrustad så min klitta blev masserad samtidigt. Jag höll på att bli galen så skönt det är! Jag högg in på Tomas kuk igen, jag måste ge han samma njutning som jag har! Jag kände hela kroppen började spännas, det var inte långt kvar. Ooh vilken maskin!

”oh snälla. Jag kommer. Ooh .. GAaah ! jag kom med ett vrål, så stark känsla!

”Malin lägg dig ner i sängen” sa jag upphetsat. Hon kröp upp och la sig vid mig, jag drog ut den underbara maskinen från mig och rikta en mot Malin. Men jag vred den så istället för få klittan smekt blev hennes sexiga anal smekt. Hon var först tveksam, tror hon inte är van vid ha något där.

”Lita på mig, det är otroligt skönt bara man göra de rätt”, viska jag lugnande. Jag ställde in den på pulserande vibrationer. Jag förde in den sakta, drog ut lite fortsatte föra in den lite sen ut igen. jag ville driva henne till vansinne, jag ville höra henne be om att bli knullad. Där var 5cm kvar att få in men denna gång reta jag inte henne utan jag tryckte in den nästan på gränsen till våldsamt. Hon stöna högt och bad mig knulla henne med den. Jag förde ut den sakta sen hårt in, jag snegla ner och såg till att hon blev knullad i analen samtidigt. Hon låg och vred sig och flämta. Hon ville så gärna få en orgasm! Jag ställde mig på alla fyra, luta mig ner och fångade in hennes klita i munnen. Jag ville så gärna höra henne stöna högre och högre. Medan jag var i full färd med ge Malin njutning ställde Tomas sig bakom mig. Han tryckte in två fingrar i öppningen och börja i lugntakt pulla mig. Jag svanka mer för han skulle komma åt bättre. Men så drog ha nut fingrarna och börja massera min anal sakta. Han tryckte in ett finger sakta och jag kunde inte hålla mig. Jag pressa mig mot honom, ville ha mer! Han drog ut fingret igen. förvirrad vänder jag mig mot honom för se han tog fram en mellan stor analplugg, jag dregla av bara åsynen. Han drog den längs klittan, in i min fitta för få den varm sen pressa han sakta in den i analen.

Först ryckte jag till av smärtan de var den största jag haft där. Men snart gick de över till en varm underbar känsla. Han lyckades få in hela utan problem. Han drog i den sakta ut och sen in. Min tunga blev mer våldsam mot Malins klitta. jag kände hur Tomas rörde sig där bak, jag kände hans fasta kuk mot min öppning och jag ville nara han skulle pressa in den. Han förde in den sakta och börja i mig, det kändes nästan som om han var större nu än innan! Han pressa sig in hela vägen och stötte till analpluggen samtidigt. Mm vilken känsla!

”fortare! Hårdare!” flämtar jag. Han drog ut nästan hela kuken för sen stöta in den hårt. Jag ryckte till av hör skönt de var! Malin börja massera sina bröst medans hon låg där stönande och kolla på oss och hur jag knulla hennes dyblöta fitta. Hon börja skaka kraftig och bocka hela ryggen. Jag öka takten med dildon. Hon skrek rätt ut. Men jag sluta inte, inte ens när orgasmen var över sluta jag. Jag ville driva henne till ytterligare en. Jag kände Tomas hade inte långt kvar. Han tog tag i mina höftben och stötte hårdare och hårdare. Nu kunde jag inte koncentrera mig på att slicka Malin längre utan nu var det min egna njutning som var viktigast. Malin vände sig och tog min ena bröstvårta i munnen och knåda den andra mellan tummen och pekfingret. Det blev nästan för mycket stimulering, jag försökte dra mig undan. Men Tomas drog mig tillbaka med kraft och ökade takten ännu mer. Jag kände att en av mina starkaste orgasmer var på väg.

Jag darra i hela kroppen av spännig, jag ville bli av med denna känsla. Jag ville få komma.
”ooh gud ooh gud jag klarar inte mer!” stöna jag.

”ta emot mig din slyna” väste Tomas bakom mig. Ingen har någonsin kallat mig det under akten men himmel va da egga mig! de börja svarta framför mina ögon och jag stöna högre.. högre.. och där! De kändes som de slog fyrverkerier runt mig. Jag slungades runt av alla känslor. Så otroligt stark! Tomas vänta tills jag landat sen kom nådastöten, han spruta mig full med varm sperma. Han fortsatte att tömma sig. När han var tom la han sig ner bredvid mig och flämta som om han sprungit ett maraton. Malin flyttade sig och la sig ner även hon. Jag la mig inte, jag ramla ner. Vi alla låg och försökte lugna oss.

”de här var de absolut skönaste jag varit med om” mumla jag. Jag fick medhåll från Tomas och Malin. Jag reste mig lite för kunna kyssa Tomas tack. Jag såg hur han börja resa sig igen. ooh vi kommer hålla på hela natten sucka jag nöjt. Efter en liten stund börja vi om men denna gång var Malin i centrum.

Men de är som man brukar säga, en helt annan historia.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.3 / 5. Röster 27

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu