Min Elev i min Soffa

22/03/2024 | Författare: Anonym
8 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | Age PlayTonårsflickaLärare
3.9
(25)
Börjar knulla henna lugnt, känner hur trång och skön hon är.

- Sanna, du stannar och kommer hit igen, ropade jag.
- Varför då? Skrek hon tillbaka.
- Jag vill prata med dig om de meddelanden du skickar mig på facebook.

Hon vänder sig om och kommer tillbaka in i klassrummet. Jag tittar på henne med en något besviken blick, då jag uppmanat henne innan lektionen att hon skulle stanna kvar när lektionen slutade.

Sanna går och sätter sig på en stol i den främre bänkraden och tittar jag fram. Jag går runt till min plats och sätter mig i min stol samtidigt som jag tittar på Sanna. Sanna är inte den snyggaste tjejen men har en enorm utstrålning, karisma och charm som gör att man gillar henne väldigt mycket. Henne utseende är relativt alldagligt med cendréfärgat hår, blå ögon och knappt 165 lång. Hennes personlighet är som sagt mycket tilltalande, samt att hennes byst är svår att undvika med blicken. Det gäller att hålla fokus så att inte blicken faller ned när man pratar med henne.

- Vad vill du prata om? Sanna avbryter mig i mina tankar.
- Ja, just det! Det gäller dina meddelanden som du skickar på facebook till mig.
- Ja, vad är det med dem?
- Du ställer massor av frågor, vilket i och för sig är tanken med min lärarsida på fb. Vissa av frågorna kanske du kan ställa muntligt när du är i skolan.
- Varför då? Spelar det någon roll om jag frågar via fb?

Vad ska jag nu svara på den frågan? Det spelar ju egentligen ingen roll om de ställs där men känns samtidigt olustigt och blir mer personligt och privat. Hur ska jag lyckad förklara det på ett smidigt sätt? Jag får ta det för vad det är och säga som det är bara.

- Det kan se olustigt ut om andra ser att vi skickar massa meddelande mellan varandra, om frågor som du kan ställa här på skolan.
Men jag visar ju ingen annan frågorna, sade Sanna. Samtidigt som hon tittade mig djupt i ögonen.
Nä och det är väl bra det! Jag undrar dock varför du inte frågar mig i skolan och istället på fb?

Sanna tittade på mig, kinderna blossade något, som om hon var nervös. Hon fortsatte att se mig i ögonen och sade:
- Jag är attraherad av dig. Jag fantiserar om att ligga med dig, att bli tagen av dig.
- Jaha...var det enda jag fick fram. Nu var det min tur att få röda kinder. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Hur ska jag hantera det här? Under mina 7 år som lärare hade jag aldrig hamnat i en liknande situation. Här sitter jag alltså med en tjej på snart 16 år, som ska gå ur nian om fyra månader, som jag själv attraherats av. Jag skulle inget hellre än kastat mig över henne och kysst, smekt och klätt av henne.
- Varför är du attraherad av mig? Är det enda jag får ur mig.

Sanna som fortfarande har blicken i mina ögon, lutar sig tillbaka i stolen och säger:
- Det är en känsla av det förbjudna. Du är min lärare, min mentor och du mer än dubbelt så gammal som jag. Jag fantiserar om att du är mer erfaren än de två killar jag varit med. Jag fantiserar om att du kan få mig att komma, ge mig en skön orgasm. Jag vill helt enkelt känna hur det är att ha sex med någon som är erfaren och som jag tycker ser bra ut.

Jag sitter och tar in all information, känner stressen över att jag måste agera och fatta ett beslut. Ett beslut jag aldrig fattat förut och vilket det än blir så kommer jag att ångra mig på något konstigt sätt. Jag sitter och funderar, väger för och nackdelar i alla tänka scenarier. Hur än jag vrider och vänder på det hela så är det sämsta alternativet att följa känslan av åtrå och hennes vilja. Ju mer jag funderar desto mer lockar det förbjudna. Skulle helst av allt vilja klä av henne naken och smeka hennes fantastiska bröst, fylliga och väldigt fina.

- Jag kan inte säga att jag inte lockas av ditt erbjudande, får jag ur mig. Du förstår väl att det här kan få mig sparkad från läraryrket för all tid och evighet.
- Ja jag vet!
- Men samtidigt är jag väldigt attraherad av dig och skulle mer än gärna vilja tillfredsställa dig.
Kyss mig! Kyss mig och känn hur det känns, säger Sanna.

Hon reser sig upp och sätter sig i mitt knä och hon trycker sina läppar mot mina. Känner hur mjuka och lena de är. Känner hur hennes tunga smeker mina läppar. Jag kan inte motstå känslan av hennes tunga mot mina läppar så jag låter min tunga möta hennes och vi kysser varandra i en mjuk och passionerad kyss. Hur länge vi sitter så, har jag ingen aning om men känner en att jag inte kan göra det här på mitt jobb. Avslutar kyssen, lyfter henne från mina knän och tittar henne i ögonen.
- Kan du komma till mig ikväll?
- När vill du att jag ska komma, frågar Sanna.
- Kom förbi när du kan.
- Jag måste hem och äta middag med familjen först, innan jag kan komma förbi. Jag kan vara hos dig runt 20.00.
- Det låter alldeles ypperligt.

Känslan i kroppen av nervositet när Sanna knackar på dörren klockan åtta, är fruktansvärd. Känner mig illamående av att jag ska äventyra mitt arbete för en kväll tillsammans med en elev.
- Hej! Hur känns det?
- Det känns bra. Sanna ler och ser väldigt glad ut.
- Bra! Även jag kan kosta på mig ett leende och känner att nervositeten släpper något.

Vi går in till vardagsrummet och sätter oss i soffan,vi sätter och ganska nära varandra. Vi småpratar och börjar titta på en film. Vi kommer allt närmare varandra, jag har svårt att fokusera på filmen och lägger helt sonika min hand på hennes lår. Låter handen lätt och försiktigt smeka låret. Jag känner nu endast en står åtrå inom mig, vill bara ha henne naken i min soffa. Lutar mig framåt och kysser henne. Känslan att passionen i kyssen från klassrummet, finns kvar. Jag lägger ned henne i soffan samtidigt som vi kysser varandra. Jag låter mina händer smeka hennes kropp, händerna följer hennes mjuka och sköna kropp. Jag närmar mig hennes bröst, känner hur hennes andhämtning ökar när jag låter min hand smeka över hennes ena bröst. Min hand glider in under hennes linne samtidigt som vi kysser varandra. Hennes bröst är så fantastiskt mjuka och sköna, känner hur min kuk reagerar på situationen. Min åtrå ökar och jag blir allt mer kåt.

Mina läppar och min tunga kysser hennes hals, tungan slickar lite lätt på örsnibben. Börjar sakta dra av henne linnet. Låter min mun kyssa hennes över halsen, ned mot brösten. Sanna andas och stönar lite lätt när mina läppar närmar sig hennes bröst. Jag knäpper upp henne BH och tar sakta av den. Mina ögon vilar på hennes bröst, vilka bröt, njuter av synen av det jag fantiserat om. Mina läppar sluter sig runt Sannas ena bröstvårta, samtidigt som min hand kupar sig över det andra bröstet. Min unga cirkulerar mjukt och långsamt över hennes bröstvårta och vårtgård. Sanna stönar och andas allt häftigare.

Mina kyssar blir allt intensivare, hennes bröstvårtor är alldeles styva. Min kuk är riktigt hård och det är trångt innanför byxorna. Mina tankar är nu fokuserad på hennes fitta. Jag börjar kyssa mig nedåt mot hennes mage. Tungan leker sig sakta och mjukt ned över magen, ned mot byxlinningen. Knäpper upp hennes byxor, drar ned dem och drar av dem i min iver. Jag särar hennes ben och ställer mig på knä på golvet. Jag sänker sakta ned mitt min mun mot hennes ljumskar, kysser ljumsken mjukt och försiktigt. Hör hur Sanna stönar till. Låter mina läppar sakta, väldigt nära hennes hur glida ned mot låren, hon känner värmen från mina andetag. Mina läppar möter den mjuka och lena huden på hennes lår. Låter tungan kyssa hennes lår. Tungan vandrar ned mot insidan låret, Sannas kropp spänns. Jag fortsätter utforska med min tunga och kysser mig allt längre upp mellan låren. Sanna slappnar av allt eftersom, stönen tilltar.

Min tunga är nu alldeles vid hennes troskant. Jag är så nära hennes sköte man bara kan komma utan att nudda det. Jag låter mina händer sakta ta av henne trosorna, samtidigt som min blick är som förhäxad mellan hennes ben. När trosorna glidit ned så pass långt att jag kan se hur hon är skapt, kan jag se en renrakad fitta. Min blick är som fastnaglad när jag tar av henne trosorna. Jag särar på hennes ben igen och ser att hon är alldeles fuktig. Jag blir riktigt kåt av den härliga syn, jag vill bara begrava min tunga i hennes blöta fitta.

Jag böjer mig ned och närmar mig mitt mål. Min mun är nu endast någon cm från hennes sköte. Jag hör hur Sannas andhämtning upphör för ett tag. Jag låter min tungspets mjukt och försiktigt glida längs hennes springa, jag känner den under bara smaken av kön. Sanna ligger helt stilla, spänd i kroppen, utan att andas. Min tunga glider allt närmare hennes klitoris. Jag känner hur Sanna spänner sig allt mer och försöker trycka sitt underliv mot mig. När min tunga slutligen når klitoris, stönar Sanna ljudligt till och hela kroppen slappnar av. Jag börjar slicka henne mjukt och försiktigt, låter min tunga leka. Jag för min hand upp mellan hennes ben och låter ett finger smeka längs springan samtidigt som jag slickar henne. Min fingertopp cirkulerar runt hennes mynning. Sanna stönar allt mer när mitt finger sakta glider in i henne. Min tunga fortsätter att leka med hennes klitoris samtidigt som mitt finger glider in och ut ur henne.

Sanna börjar andas allt intensivare, känner hur hennes höfter försöker få in mitt finger allt mer. Känner hur det sakta börjar krama runt mitt finger. Låter min fingertopp smeka hennes inre samtidigt som jag allt intensivare slickar henne. Sanna börjar skaka och stöna. Hon kommer i en intensiv orgasm, hon stönar väldigt högt, jag fortsätter slicka henne. Märker hur orgasmen ebbar ut, tar det lugnare med min mun och mitt finger. Fortsätter mjukt och försiktigt att slicka henne, älskar att slicka en härlig fitta. Känner hur hon börjar åter igen börjar njuta av att bli slickad.

Jag känner hur hennes andra orgasm sköljer över henne när jag fortsätter slicka hennes nu riktigt blöta fitta. Min kuk är så hård, den vill verkligen glida in i henne nu. Vill känna hur skönt och lätt det är att glida in i Sannas trånga fitta.

Ställer mig mellan hennes ben och lutar mig över henne, kysser henne passionerat. Känner hur mitt ollon möter Sannas blöta sköte. Låter kuken glida längs hennes springa några gånger. Märker hur kåt Sanna nu är, hur redo hon är att bli knulla. Tar min kuk och låter mitt ollon möta hennes fittmynning. Känner vätan och värmen som strålar från henne. Låter min kuk sakta glida in en bit, för att glida ut igen. Låter hela kuken glida in med en stöt, samtidigt som jag ser hur Sanna blir överraskad och ligger med uppspärrade ögon och har svårt att fokusera.

Börjar knulla henna lugnt, känner hur trång och skön hon är. Låter min kuk glida ut och in, samtidigt som jag kollar på hennes fina kropp. Smeker hennes bröst! Jag drar ut min kuk och ber henne ställa sig på alla fyra. Sanna ställer sig lydigt på alla fyra och särar villigt på benen. Ser hur det droppar fittsafter från Sanna när jag låter min kuk sakta närma mig fittan igen. Jag låter min kuk sakta glida in igen, en obeskrivligt skön känsla som måste upplevas. Tar tag om höfterna, börjar sakta men bestämt knulla henna. Sanna stönar allt mer, hon njuter, jag njuter. Jag ökar tempot och tar henne allt mer intensivt. Jag låter min hand smiska till hennes rumpa och ser att hon blir paff av min handling. Ser samtidigt ingen protest i hennes ögon när jag åter igen gör ansats att smiska henne igen. Låter min handflatan göra sitt samtidigt som jag knullar henne allt hårdare. Jag smiskar henne igen, denna gång lite hårdare och hör samtidigt hur Sanna stönar till allt mer. Sannas rumpa är alldeles röd efter min behandling och jag är så kåt över att se min elev stå på alla fyra och ta min kuk i sin fitta samtidigt som hon njuter av att bli smiskad.

Tar tag om hennes hår och lindar in det i min näve, drar det mot mig, samtidigt som jag säger till henne att svanka. Jag smiskar till henne igen och ber henne svanka ordentligt. Hennes rumpa putar upp ordentligt, jag är så när att komma nu, känner att jag snart inte kan hålla mig längre. Med ett stadigt tag om hennes hår knullar jag henne allt hårdare och känner hur hennes fitta börjar krama om min kuk riktigt hårt. Sanna kommer i en riktigt hård orgasm när jag knullar henne så brutalt jag kan. Hennes fitta krampar runt min kuk så intensivt, jag känner hur det ilar till i pungen. Jag kommer snart komma. Inte en tanke på att jag an göra Sanna gravid, tömmer jag mig i Sanna. Jag fortsätter att knulla henne under hela min orgasm. Jag kan inte sluta, jag är som i trans, när jag fyller upp henne totalt. All tid och rum försvinner och jag är helt borta när jag faller över henne.

När jag börjar komma till medvetande igen känner jag Sanna under mig. Hon flåsar och andas, får inte ur sig något annat än några enstaka stön. Jag vänder henne och lägger mig över henne och kysser hennes mjuka läppar. Viskar i hennes öra:
Du är fantastiskt skön, det är helt galet vilken underbar kropp du har.
Min fantasi har absolut blivit besannad, viskar Sanna tillbaka....

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 3.9 / 5. Röster 25

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu