Erik Möter Tove

08/05/2023 | Författare: Anonym
15 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | MILFAge PlayBlowjob
4.1
(18)
Tove gjort fyra kraftiga stötar med sitt ansikte mot kukskaftet.

Vaknar upp yrvaken, ont i kroppen. Huvudet är inte riktig med ännu. Tittar på klockan, 11:30
Plötsligt slår det mig, Helvete! glömt tvättiden, igen.. Letar reda på nå skitigkläder att ta på mig och rusar ner till tvättstugan med tvättkorgen. Tittar på tvättschematavlan, ser att min tvättid precis tagit slut, men ingen annan har bokat in sig efter mig. Öppnar upp dörren till tvättstugan, den knackar å gnyr när jag öppnar dörren, ingen där. Perfekt tänkte jag. Lastar in mina kläder i tvättmaskinen.

Magen börjar leva om.. – MAT MAT MAT!! skriker den. Jag tänker, nog hinner jag springa upp till lägenheten och fixa en smörgås eller två. Jag springer fort upp till lägenheten. Gör två smörgåsar med gurka å massa ost. Trycker i mig en av dem, kollar på klockan ser att den är strax efter 12:00. Så jag lunkar ner till tvättstugan igen. Äter upp min andra smörgårs, Det är då jag hör något från tvättstugan.

- Förbannade, jävla helvetes ku..!

Jag öppnar upp dörren på glänt och kollade in genom öppningen. Jag ser att det är Tove stå där. Hon kastar ut min tvätt ur maskinerna. Tove är singelmamman från övervåningen. Tove var en mycket vacker och attraktiv kvinna i sina bästa år. Hon har rödsvart hår, som gick ner strax över axlarna. Glasögon, himmelsblå ögon. Tove hade den där kroppen som har kurvor precis på rätt ställen. Fylliga bröst, en rumpa som var skapad av gudarna. Inte för small eller för stor. Tove hade på sig ett vit linne och ett par gråa mjukis eller yoga byxor. Byxorna satt väldigt tajt iallafall. Tove stod med huvudet inne i tvättmaskinen och svor och stonka. Hennes rumpa var riktade mot mig. Jag kunde se troskantens kontur innanför byxorna. Jag kunde även ser hennes fittform genom byxorna, Två små svullna bullar. Jag stod bara där och glodde. Trollbunden av den vackra synen.

Jag öppnade dörren lite till, för att få en bättre insyn. Då glider dörren upp med ett hemskt knarrande ljud. Tove sliter sig ur tvättmaskinen, ilska i blicken och kollar rakt på mig.

- Är det dina jävla kläder Erik?!?

Jag stod där som ett fån, håret åt alla håll och allmänt förvirrad ut.

- Ja.. förlåt jag försov mig, jag hade tvättid fram till 11:30, och det var ingen inbokat nu.
- Gå och kolla igen. Sa Tove med en irriterad röst och suckade.

Jag gick ut i korridoren och kollade. Fan tänkte jag. Jag hade bokat fel helg.
Jag gick in i tvättstugan igen.

- Förlåt Tove. Jag måste ha tagit fel helg, igen..

Jag känner hetta i kinderna och förstår att jag är knallröd i ansiktet.

Tove skrattade och säger:

- Ingen fara Erik, det är sånt som händer. Det var inte mening att fräsa åt dig. Jag har bara haft det stressigt dom senaste dagarna med jobbet och barnen.

- Okej, förlåt åter igen Tove
Säger jag innan jag vänder mig om.

- Du Erik, ska du inte ta med dina kläder??
Säger Tove och skrattar.

Ännu dummare än innan, beger jag mig mot tvättkorgen för att hämta min blöta tvätt.
Försöker lyfta upp all min tvätt, den är dyngblöt. Tillslut så lyckats jag få alla plagg i famnen. När jag reser mig upp och vänder mig om, Så går jag rakt in i Tove. Lyckas trycka hela min blöta tvätt emot hennes kropp och tappar ner allt på golvet. Tove skrattar och böjer sig ner för att hjälpa mig plocka upp mina blöta kläder. Helvete.. tänker jag för mig själv-
- Förlåt igen Tove!
Jag kollar på Tove och inser att min blöt tvätt har gjort hennes vita linne genomskinligt. Jag märker att hon inte har någon BH på sig heller. Jag kan blotta hennes rosa vårtgård. Hur min blöta kalla tvätt har gjort hennes bröstvårtor styva.

Tove stannar upp och kollar på mig. Det blir en tyst stund mellan oss. Jag känner hur kuken börjar vakna till liv. Hur det börjar bildas en bula innanför kalsongerna. Fan tänker jag. Sliter loss blicken från Toves bröst och säger.

- Förlåt åter igen Tove!
Och springer ut med tvätten. Väl uppe i lägenheten igen, har bulan utvecklats till full sten hård stånd, Jag kunde inte få bort tanken om Toves rumpa, hur hennes fitta var formad i byxorna. Och dom där brösten. Känner hur kåtheten börjar ta över. Plötsligt fryser jag till is, när jag hör hur dörrklockan ringer. Jag kollar ut genom titthålet som leder ut till trapphuset. Det är Tove som står där. Vafan ska jag göra, tänker jag. Velar en kort stund om jag ska öppna eller inte. Griper tag om handtaget och öppnar.

- Hej Erik, jag tror du glömde dom här.

Tove sträckte fram ett par av mina kalsonger som jag glömt.

- Ööööö, Tack Tove.
Jag märker hur Toves blick vandrar neråt. Hon Ler och säger.

- Hoppas vi ses nån gång igen Erik, och vänder på klacken och beger sig uppåt i trappuppgången flinandes.

Jag stänger dörren. Och inser att jag har stått och pratat med Tove, med full givakt hela tiden.
Jag sjunker ner på golvet och vill skämmas ihjäl. Hur ska jag kunna möta Tove igen. Jag kommer ju att skämmas ihjäl varje gång.

Kollar på klockan, 13:00. Helvete, måste duscha innan bolaget stänger. Hoppar in i duschen, börjar tvåla in mig. Plötsligt kommer tankarna om Toves kropp igen. Jag känner hur kuken börjar vakna till igen. Jag sluter ögonen och börjar massera min kuk upp till ett hårt stånd. Jag fantiserar om hur Tove står där inne i tvättstugan igen. Fast nu iklädd endast trosor. Jag går fram till henne och stryker lätt över hennes hjärtformade rumpa.
- Mmmm Mer, mer.

Säger Tove, jag fortsätter att knåda Toves rumpa och slinker in min hand under hennes troskant.
Och närmar mig hennes anus och fittskåra. Jag känner värmen från Toves anus och fitta närma sig fingerspetsarna.

- WHAOOOOOOOOOOO!

Plötsligt vaknar jag ur drömmen av att varmvattnet tagit slut och ut kommer endast isande vatten ur duschmunstycket.

Hoppar ur duschen och lyckas halka på golvet. Svär för mig själv, medans jag försöker kravla mig upp.
Torkar av vattnet, på med parfym och på med kläder. Kollar på klockan 13:45. Måste skynda mig, Systemet stänger 14:00.
Ut ur lägenheten och stoppar nyckeln i dörren, när jag hör ett väldigt liv från övervåningen i trapphuset.

- Du kan dra åt helvete!
- Du ska ge fan i att komma hit och hålla på! Stick här ifrån!

Jag hör hur dörren slängs igen där uppe, ner kommer en karl nedrusandes. Svärandes och grymtandes.

-Vafan glor du på då?

Säger karln åt mig.

- Öööö inget säger jag.
Karln springer förbi mig, Jag låser dörren och beger mig ut till bilen. Vrider om Toyotan och drar iväg mot Systemet. 13:59 jag rusar in och ser att dom är på väg att låsa.

- VÄNTA!

Kassörskan tittar på mig och skrattar.

- Ute i sista stund igen Erik?
- Jobbig morgon

Säger jag och skrattar, rusar igenom bolaget, några öl, lite vodka, och nå cider.
Efter ett sprintlopp inne i systemet beger jag mig ut mot bilen. Där ute på parkeringen träffar jag på Daniel.

- Tjena mannen!
- Halloj.

Jag och Daniel står och pratar om vad som skall ske ikväll. Det är tydligen nån dans på hotellet ikväll. Så vi bestämmer att vi skall träffas där senare. Jag säger Hejdå till Daniel och går mot bilen. På andra sidan gatan ser jag Tove stå med matkassor i händerna. Hon ser arg och irriterad ut. Jag funderar i en sekund om jag skall gå fram och prata med henne. Plötsligt möts våra blickar och Tove går i rask fart emot mig. Jag börjar drabbas av lite panik, är hon arg på mig eller vad?

- Hej Erik.. Kan jag få åka hem med dig? Min så kallade kompis skulle hämta mig. Men nu har jag stått här i en kvart och väntat.
- Öööö ja visst.

Vi går mot bilen och lastar in hennes varor och jag lägger min påse bak i bilen. Vi sätter oss i bilen.
Tove har fortfarande dom där gråabyxorna på sig. Försöker låta bli att tänka på incidenten i tvättstugan imorse, när plötsligt Tove säger.

- Jasså, är det fest ikväll?
- Umm, jo det är ju dans på hotellet ikväll så jag och Daniel hade tänkt gå dit och kolla läget.
- Okej, vad roligt, jag vi får väl se vad jag hittar på ikväll. David skulle ha barnen i helgen. Men ja..

David tänkte jag, måste ha varit karln som levde om och hojtade i trappuppgången tidigare. Vi småpratade och väder och vind medans vi begav oss hemåt. Väl framme så hjälpte jag Tove med varorna och bar dem åt henne. Tove satt nyckeln i dörren och låste upp.

- Kom in du Erik, du kan lägga påsarna på bordet inne i köket.

Toves lägenhet var Väldigt fin, mycket ljus och varm i färger. Det luktade väldigt gott där inne. Jag gick ut i hallen igen.

- Tove, jag går nu.
Ropade jag.
- Vänta!
Tove kom gåendes mot mig, jag såg hur brösten guppade sig fram emot mig. Tove kastar sig om mig och ger mig en stor kram. Jag känner värmen från hennes kropp, vilket ger mig ett pirr i hela kroppen.

- Tack Erik! Du räddade dag. Än fast du blötte ner mig tidigare.

Sa Tove och skrattade. Jag kände hettan i ansiktet igen.

- Ingen fara. Nu måste jag gå.
Jag skynda mig ut ur lägenheten och ner till min. in och låste om dörren igen. Tankarna flödade i skallen. På Toves bröst, hennes värme och hur hon luktade. Så gott och fräscht. Jag kunde inte sätta fingret på vad det var. Men gott var det i alla fall. Plötsligt ringer det i mobilen. Det är Daniel.

- Hej Det är Erik
- Du Erik, du kan komma över till mig så har vi lite förfest innan vi drar till hotellet.
- Okej, Ja jag kommer på en halvtimme, måste äta något först.

Trycker i mig rester från igår. Kollar i spegeln och fixar till håret lite innan jag beger mig iväg. Daniel bor ca en kvart från mig. Så jag går istället för att ta bilen. Väl framme hos Daniel så pratar vi gamla minnen och dricker några öl. Vi spelar hög musik och mår allmänt gott. Klockan börjar nu närma sig 22:00. Jag börjar känna mig rätt berusad och frågar Daniel.

- Vad säger du? Ska vi dra oss mot hotellet?
- Okej, Lets go!

Vi börjar lunka mot hotellet, väl på plats så är det rätt lång kö. Börjar på att spana runt lite för att se vad det är för folk som är här. Mest 45-60 åringar ser det ut som. Börjar fundera om detta verkligen var en bra ide. När vi var framme hos vakten som släpper in folk, så kollar han lite rart på oss.

- Är ni inte lite väl unga för att va här ikväll?
- Vad menar du?
- Ja det är ju SeniorNight ikväll.
- Vaaa??
- Men det är ju inget annat som är öppet kväll.

Vakten skrattar och släpper in oss. Jag och Daniel beger oss mot baren och beställer ett par shots.
Vi kollar runt, mot dansgolvet, runt borden. Vi ser att det är 95% äldre folk här. Vi finner oss ett bord och sätter oss vid det. Jag ser i min ögonvrå att det kommer en äldredam vinglandes, hon måste vara runt 55-60.

- Tjena småttingar.
säger damen som stinker vin och mentholcigg.
- Ööö Hej
- Borde inte ni vara hemma och suga på eran morsas tuttar, eller ni kanske vill suga på dom här!
Damen börjar gnugga hennes bröst och ser allmänt drägig ut.
- Ursäkta mig.
Säger jag och går mot toaletterna.
Vafan skulle vi hit för, jävla Daniel tänkte jag. Pissar klart och skakar av pissdropparna från kuken.
Beger mig ut mot vårat bord, men där sitter inte Daniel längre. Utan nå andra gubbar och kärringar.
Men va fa… tänker jag, vart har Daniel tagit vägen. Jag går ut på dansgolvet och tittar, inte där. Går mot baren. Inte där heller. Dom har även en balkong där man brukar röka. Går ut och ser Daniel stå där med Mentholkärringen.

- Du Daniel!
Ropar jag. Daniel vänder blicken mot mig och vinkar åt mig och nickar. Ungefär som att. Gå hem du, jag ska knulla den här inatt. Daniel vände blicken tillbaka till Mentholkärringen och kysste henne. Jag kände hur magen vred sig av synen. Jag måste härifrån känner jag. Jag går till garderoben och hämtar jackan. När jag kommer ut känner jag att det börjat bli kallt ute. Klockan är 02:00 och Taxi är stängt efter 01:30. Jaha tänkte jag det är väl bara att gå då.

Jag började gå men kände hur min balans svek mig gång på gång. Jag hittade en bänk att sitta vid en lekplats. Lekplatsen låg mitt bland massa höghus. Plötsligt hör jag en bekant röst ropandes från en balkong.

- Erik! Är det du??
Jag vände blicken uppåt för att lokalisera vart rösten kom ifrån.
- Här är jag! Wooohooo
Nu såg jag, det var Tove.
- Ska du komma up till oss??
Ja vafan tänkte jag, det är långt hem och jag var inte färdig med festandet ännu.
Tove kom ner till porten och öppnade dörren. Jag mötes av en stor kram och ett leende.
Tove var super fin. Tajta skinnleggings, en vit skjorta och en svart tunn bolero på sig.

- Hur var hotellet?
frågar Tove.
- Inte riktigt vad jag hade förväntat mig..
Tove skrattade.
- Det är ju SeniorNight ikväll. Och en ungpojk som du, har väl inget där att göra.
- Hehe.. Så ung är jag väl inte sa jag, jag är ju 30.
Tove log åt mig och tog min hand.
- Kom! Följ med mig.

Vi begav oss längst upp. Till en lägenhet. Det luktade rök och alkohol i hela lägenheten.
När vi kom in i vardagsrummet satt det 4-5 tjejer där allt mellan åldrar från 18-45.

- Lyssna allihop!
Ropade Tove.
- Det här är Erik, han bor i samma trappuppgång som mig.
Hej Erik sa dom i samstämd kör. Jag sa hallå till dem, och satte mig i soffan. Jag kände mig som ett köttstycke bland vargar. Deras ögon granskade varje millimeter av mig. Plötsligt hör jag en av kvinnorna skrika, NU BLIR DET DRINKSPEL.

Jaha tänkte jag det kan väl bli roligt. Tove satt bredvid mig och en annan som hette Lena, det var Lena som tyckte vi skulle leka leken. Det var ett avancerat kortspel som jag inte riktig kommer ihåg hur det gick till. Men vi alla blev fullare och fullare. Två av tjejerna hade redan däckat och låg på golvet. Tove var i fullfart. Tove gick iväg för att pinka. Jag satt kvar med resten av kvinnorna.

- Jaha så du bor i samma hus som Tove?
Sa kvinnorna.
- Japp svarade jag kort.
-Hur träffades ni då?
Jag kände hur den där hettan kom i ansiktet, när jag tänker på det som hände tidigare idag.
- Jo ummm…
- Men sluta å plåga Erik!
Tove hade kommit tillbaka från toan. Räddad tänkte jag. Kvällen fortsatte med spel och skratt. Klockan var nu 03:00 dom flesta hade gått hem. Eller lagt sig. Det var bara jag och Tove kvar, vi satt och pratade om allt och inget. När Tove plötsligt frågar om jag vill följa med hem.
- Ja varför inte, svarade jag.
- Vi tar med oss det här vinet av Lena, sa Tove.
Tove tog med sig flaskan och vi gick ut för att vandra hemåt.
- Fyfan va kallt det är. Sa Tove.
Utan att tänka på det tog jag av min jacka och la den om Tove.
Tove log och tackade så mycket. Och tog mig i handen.
Vi gick hand i hand hela vägen tillbaks. Jag öppnade porten och lät Tove gå först. När Tove gick upp för trappen såg jag hur hennes rumpa vickade sida åt sida. Jag vart helt förtrollad hur den rörde sig. Nu var vi min lägenhetsdörr. Jag satt nyckeln i dörren. När jag hör Toves röst.

- Skulle inte du följa med mig…?
- Va, öö, jo det ska jag.

Jag stoppade nyckeln i fickan och vände mig om, Tove hade en lömsk blick, hon log och fortsatte upp mot hennes lägenhet. Tove tog fram sin nyckel. Men tappade den. Hon böjde sig ner. Hennes rumpa var rakt framför mig. Jag såg även att hon hade röda string på sig, som stack ovanför byxkanten.

- Såg du något du gilla?
Sa Tove medans hon reste sig upp och små skrattade.
Tove låste upp dörren och vi gick in.
- Du kan ta flaskan och sätta dig i soffan, jag fixar två glas.
Jag gick och satte mig i soffan i vardagsrummet. Började kolla omkring. Det var kort på hennes barn. Även nå kort på en hund. Det var ett stort akvarium där också.

- Här är jag!
Ropade Tove.
Jag kollade mot Tove och där stod hon endast iklädd hennes String och BH med två glas i handen.
Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Tove gick emot mig. Jag kände lite smått panikslagen men ändå en stor känsla av lust. Jag har fantiserat om Tove ända sedan imorse. Nu var hon och jag här, i hennes lägenhet.
- Mmmm hejsan Erik.
Sa Tove och bet sig lätt i läppen. Och la sin hand på min axel.
- Ummm.
Toves hand började vandra ner över mitt bröst, ner mot min mage och stande just ovanför byxansöverkant. Tove Lutade sig framemot mig och kysste mig. Jag grep tag i Tove och lyfte henne till mig, så hon satt mittemot mig. Jag stack mitt ansikte mellan hennes bröst. Tove började glida mot mig, mot min kuk som började svälla. Plötsligt slog det mig. Barnen. Jag drog mig tillbaka från Toves bröst och sa.
- Dina barn??
- Ingen fara. Dom är hon en väninna inatt. Inatt är det bara du och jag Erik.
Tove började kyssa mig djupt och blött. Medans hennes hand vandrade ner mot min kuk. Jag omfamnade Tove och öppnade upp hennes BH. Brösten hängde fritt, jag greppar runt dem och sätter mina läppar emot och börjar suga och slicka.
- Bit i dom Erik!
Jag börjar små nafsa på bröstvårtorna medans Tove fortsätter massera min kuk. Tove kliver av mig och drar upp mig från soffan. Hon går ner på knä och knäpper upp mina byxor, drar ner gylfen och drar av mig mina jeans.
- Jag ser att du har kalsongerna på dig, dom du hade glömt nere i tvättstugan.
Sa Tove och log.
Kuken var i princip i full stånd. Tove drog ner kalsongerna. Kuken slog ut direkt från den med ett kraftfullt givakt. Tove bet sig om läppen igen. Hennes tunga sträckte sig ut, den närmade sig kukhuvudet. Den värmen jag kände från Toves tunga var obeskrivligt. Tove slickade från toppen ner till roten av kuken. Hennes ena hand masserade mina bollar.
- Tycker du om det här Erik…
Sa Tove med en kåthet i rösten.
- Ja fortsätt..
- Jag kan mer också..
Sa Tove. Tove öppnade munnen. Först sög hon hårt på ollonet. Sedan med kraft tryckte hon sig ner över min kuk, kuken var borta. Kuken var helt inne i Toves mun, nere i hennes hals. Tove gjort fyra kraftiga stötar med sitt ansikte mot kukskaftet. Jag kände en sådan lust att jag inte visste vad jag skulle göra. Aldrig förr har en kvinna svalt hela min kuk. Tove drar sig ur kukgreppet. Det hänger en tråd av saliv från hennes läppar till min kuk. Vi får ögonkontakt. Jag lyfter upp Tove från golvet. Omfamnar henne och kysser henne djup och passionerat. Jag bär henne till soffan. Lägger henne ner, kysser hennes hals, ner mot brösten, magen. Stannar vid trosansöverkant. Dom röda trosorna åker av med ett drag, Tove särar på benen och blottar sin välansade fitta. Jag kysser hennes innerlår och fortsätter sakta men säkert ner mot hennes fitta. Samlar på mig saliv i munnen, när jag är vid Toves fitta så låter jag det rinna ur min tunga. Ner på hennes fitta så den blir våt. Jag sätter tungan mot hennes fittskåra och börjar slicka ner och upp. Tove börjar stöna lätt och greppar tag om mitt huvud. Jag fortsätter att slicka. Särar på hennes blygdläppar för att komma åt klitoris. Andra handen börjar vandra mot fittöppningen. Ett finger glider in lätt. Jag börjar lätt föra fingret in och ut ur fittan, medans jag slickar mer kraftfullt för vargång jag glider in i Tove. Tove kvider och stönar. Jag för in ett finger till i fittan. Detta verkade Tove verkligen gilla. Eftersom stönandet vart högre och högre. Fingrarna åker ur fittan och jag börjar slicka allt mer neråt mot hålet. Jag spetsar till min tunga för att göra den hård, hård nog för att föra den in i fittan. Jag märker att Tove försöker föra hennes kropp mer uppåt, hon lyfter rumpan från soffan.

Vill hon att jag ska slicka hennes anus tänkte jag?
Försiktigt gled jag ner med tungan, förbi fittöppningen, ner mot rumpan, jag slickar lite försiktigt mellan fittöppnigen och analöppningen för att se vad Tove Ville. Hon skjuter rumpan uppåt min tunga. Så jag särar på Toves ben, skjuter dom uppåt för att få bättre tillgång till analöppningen. Försiktigt drar jag tungan över Toves analöppning. Tove verkar njuta av det. Jag känner hur en känsla av det förbjudna kommer över mig. Aldrig förr har jag slickat en kvinnas analöppning. Jag känner mig snuskig och går igång helt och hållet på det. Jag fortsätter tungan glida över Toves anal och upp till hennes klitoris.

Ska jag våga sätta ett finger mot analöppningen tänkte jag.
Jag tog till mig mod och satte ett finger emot analöppningen. Väntade igen för att se om Tove skulle dra sig bort eller ej. Tove började självmant pressa sig mot mot finger. Sakta kände jag hur Toves analöppning öppnade upp sig för mitt finger. Millimeter per millimeter gled fingret längre in. Jag fortsatte att slicka Toves fitta medans hon själv fick glida in och ut på mitt finger. Tove slet tag i mitt huvud och kollade mig djup i ögonen, den kåta blickan har jag aldrig skådat förr. Tove var helt vild i blicken.

- Jag vill ha din kuk i mig, fyll mig med din kuk Erik!

Jag la mig ovanpå Tove. Jag placerade kuken emot hennes fittöppning. Med en kraftfull stöt åkte hela kuken in, ända ner till roten av den. Tove skrek rakt ut. Jag vart lite orolig att jag gjort henne illa, och stannade upp. Tove kollade på mig.

- Vafan stoppar du för?! Knulla mig! Hårt och djupt!

Dom orden fick mig ännu kåtare. Jag fortsatte att borra in kuken i Toves fitta. Hårt och djup. Om och om igen stötte jag kuken in i henne. Hennes naglar grävde sig in i min rygg för var gång jag stötte. Jag kände hur Toves fitta började krampa sig runt min kuk och med ett våldsamt stön och skakningar kom Tove. Tove puttade bort mig och gick mot balkongen. Tove tände en cigg och vinkade att jag skulle komma. Lite förvirrad så gick jag till Tove. Tove tände en cigarett åt mig.

- Erik, hämtar du vinet?

Jag gick fyllde up två glas med vin, gick tillbaka till Tove. Vi sa inget till varandra. Vi bara tittade ut, på varandra. Smuttade på vinet och rökte klart cigaretterna. Tove tog min hand och tog mig med till hennes sovrum. Det var mörkt i sovrummet, jag fick känna med händer och fötter vart saker och ting var. Tove la sig i sängen, och jag mig bredvid. Tove började stryka mig över bröstet. Fortsatte neråt, ner mot kuken som slaknat igen. Tove beger sig ner under täcket, Jag känner en värme runt kuken igen. En blöt men varm känsla. Kuken börjar svälla igen. Jag känner hur den pulserar full med blod. Jag särar på benen ännu mer.
SMACK hör jag.
Tove slutade suga på kuken och började suga och slicka på pungen. Medans hennes hand runkade sakta men med ett bestämt grepp om kuken. Jag låg där och stönade och njöt. Täcket kastades av och Tove satt upp i sängen.

- Kan du ge mig tuben där bakom dig?
Jag fumlade och slog ner en massa saker innan jag hittade tuben med glidmedel.
Tove tog glidmedlet och satt sig ovanpå mig. Vi kysstes medans hennes hand gjorde något. Det var inget jag tänkte på medans vi kysstes. Tove gled sig ner mot min kuk igen. Hon greppa tag om min kuk. Detta kändes annorlunda än tidigare. Detta var inte fittan. Detta var hennes rumpa. Rumpan som jag har fantiserat om hela dagen. Jag känner hur kukhuvudet har svårt att komma in i Toves analöppning. Tove sätter sig rakt ovanför min kuk, Sakta, sakta glider kukhuvudet in.Tove stönar till med en lättnad i rösten, kukhuvdet var inne, Tove har händerna på mitt bröst, jag känner hur kuken glider ännu längre in i analen. Tove skakar när hela kuken har nått botten. Sakta glider Tove upp igen, och sen ner. Takten ökar. Jag greppar tag om Toves nacke och drar henne mot mig, Jag kysser henne djupt och hårt. Jag börjar mot knulla Toves anal, hårt och skoningslöst. Varje stöt gnyr Tove till. Och jag känner hur klimax börjar närma sig.

- Jag kommer!
Ropar jag.

Tove hoppar av kuken och börjar för fullt runka kuken med ett hårt grepp. Brösten guppar ovanför kuken. Hela kroppen spänner sig, jag försöker hålla emot. Men tillslut släpper jag alla spänningar och låter sperman flöda ur min kuk. Sperman skjuts åt alla håll och kanter. På Toves bröst. Över min mage, ja överallt. Tove flinar och släpper taget om kuken. Lägger sig bredvid mig. Med huvudet på mitt bröst.

- Det här var ju riktigt trevlig Erik. Vi kanske måste tvätta mer imorgon?
Sa Tove och skrattade.
Själv var jag för utmattad för att säga något alls. Jag bara skrattade och kramade om Tove.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.1 / 5. Röster 18

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu