Mer än en Sommarflirt?

01/11/2023 | Författare: Anonym
10 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | TonårsflickaAge PlayÄldre Man
4.5
(33)
- Knulla mig! Knulla mig! Jag kommer, jag kommer!

Jag sitter på hotellets veranda och läppjar på en öl. Det är lördag strax efter lunch. Den första semesterveckan är slut. Min sjuttonåriga dotter, som varit med mig en vecka har precis åkt hem till stan. I morgon skall hon börja jobba i den lilla tobaks- och tidningshandel där hon fått sommarjobb. Efter en skilsmässa för två år sedan bor hon och jag tillsammans. Att jag valt det här hotellet för ett par veckor beror på att vår familj i åtta år har semestrat här. Vi har fortsatt med det även sedan min före detta fru, Ingrid, har lämnat oss. Vi har alltid trivts bra här.

Medan jag sitter här kör en bil upp på parkeringen. Ur bilen kliver min före detta och en man. Jag förstår att det är hennes nya sambo. Efter dem kommer också en flicka, som jag gissar är i samma ålder som min egen dotter. De tar sina väskor och går upp mot hotellet. Först går Ingrid och sambon. Efter släntrar flickan som om hon inte ville höra till sällskapet. Jag vänder mig bort för att de inte skall se mig. När Ingrid och sambon är utom synhåll tittar jag ut igen. Precis då ser flickan upp. Våra blickar möts och jag kan inte hålla tillbaka ett leende. Hon räcker ut tungan och sedan kommer ett försiktigt leende.

När jag äter middag kommer Ingrid med sällskap in i matsalen. De får ett bord en bra bit bort från mitt. Jag ser hur Ingrid sneglar åt mitt håll. Sedan sätter hon sig så att hon har ryggen mot mig. Flickan däremot sitter så att hon ser mig. Hon har märkt att jag är ett störningsmoment för Ingrid. Det har tydligen gjort henne nyfiken och hon kastar blickar mot mig hela tiden.

Nästa dag går jag till badplatsen nedanför hotellet. Där finns en kiosk med servering. Jag går bort till kiosken för att få en kopp kaffe. Efter ett tag kommer Ingrid med sällskap. När de har gjort sin beställning ser de sig om efter sittplatser. Men vid det enda bord med lediga platser sitter jag. Det tycks uppstå en irriterad diskussion. Ingrid och sambon tar sina saker och går till sina solstolar. Flickan blir kvar. Hon kommer till mitt bord och frågar:
- Får jag sätta mig här?
- Ja, gärna. Ville du inte sitta med mamma och pappa?
- Det är pappa och styvmor. En riktig satkärring!
- Ni låter inte som goda vänner precis.
- Nej, hon la sig ut för pappa och trängde ut mamma. Så hon flyttade ihop med en som hade massvis med ungar. Så nu måste jag leva med pappa och satkärringen. Men kan jag hitta någonstans att bo flyttar jag om ett halvår när jag blir arton.
- Jag heter Sebastian,, kallas Sebbe. Vad heter du?
- Emma och kallas för Emma, säger hon och ler.
- Då skall jag berätta en sak för dig. Din styvmor, Ingrid och jag har varit gifta.
Hon studsar till, ser förläget på mig och säger:
- Förlåt mig, som pratar illa om henne.
- Det gör inget för jag tror dig.

Vi fortsätter att prata och hon tinar upp och blir riktigt glad. När jag berättar att efter lunchen tänker jag gå bort till en båtklubb, som ligger i närheten, och hyra en båt.
Sedan skall jag ro ut till en av öarna längre ut. Där kan jag sola och bada i lugn och ro. Hon ser på mig och frågar:
- Kan jag få följa med?
- Tror du dom släpper dig?
- Ja, Ingrid blir bara glad om jag håller mig borta. Och pappa har inget att säga till om. Jag behöver ju inte berätta var jag är.
- Ok, om du går bortåt stranden ungefär en kilometer så väntar jag där.
- Vad behöver jag ha med mig?
- Badgrejor och ett gott humör, Resten fixar jag.

Jag har hyrt båt, lastat i badmadrasser, badkläder och
litet mat och dricka och väntar på Emma. Innerst inne är jag tveksam om hon menade allvar och kommer att dyka upp. Jag sitter med blickarna riktade mot badplatsen. Men så dyker hon upp från fel håll. Hon förklarar varför:
- Hej! Jag gick en omväg för att de inte skulle se vart jag tog vägen.
- Var det svårt att slita dig från sällskapet.
- Ja, pappa tyckte jag kunde vara med dem på stranden. Men Ingrid klippte av med att jag skulle komma till middagen kl sju. Hon var säkert glad att jag försvann från dem.
- Det är jag också! Men hit är du välkommen!

Vi sätter oss i båten och jag ror ut mot en ö där jag varit med min familj många gånger. Vi har nästan alltid varit helt ensamma på den lilla ön. Medan jag ror utåt sitter jag och ser på Emma. Hon är glad och sprallig. För henne är det ett äventyr att få komma bort från sitt sällskap. Kanske är det viktigare än vem hon åker ut med. För mig är det roligt att få sällskap. Några andra tankar har inte föresvävat mig. Men när jag ser hennes ungdomliga skönhet börjar oron växa i kroppen.

Ute på ön lägger jag ut badmadrasserna sida vid sida. Sedan bjuder jag henne att ta plats. Hon ser sig omkring och så kommer frågan:
- Var kan jag byta om till badkläder.
- Det kan du göra här. Jag lovar att blunda.
- Törs jag det? Kan jag ligga toppless?
- Absolut! Jag är en gammal man som vet att blunda med bägge ögonen.
- Va synd då, svarar hon och skrattar.

Hon byter och bara i ett par bikinitrosor lägger hon sig på madrassen. Sedan tar hon fram en flaska med solskyddsmedel för att smörja in sig. Då frågar jag:
- Kan jag hjälpa dig?
- Jaa, om du vill så.
Jag sträcker mig efter flaskan. Hon lägger sig ned på mage.
Det är verkligen en syn för gudar som möter mig. Den mjuka flickkroppen med en smal midja och en rund rumpa, som täcks av den pyttelilla bikinitrosan. Jag ställer mig grensle över henne och häller ut olja på ryggen. Sedan masserar jag in den i den mjuka huden. Först axlar, överarmar och nacke. Den ovana situationen får mig nästan att darra. Det har tagit en vändning som jag inte hade avsett. Men jag vet att jag måste behärska mig.

När jag kommer ner till rumpan kramar och masserar jag den. Hon spänner rumpan så att den darrar. Försiktigt drar jag ner trosan. Då lyfter hon på kroppen så att det går lättare.
Trosan blir kvar i höjd med knävecken. Jag fortsätter att massera rumpan och låren. Hon gnyr lätt och visar att hon tycker om vad jag gör. Sedan försöker hon sära på benen men trosan tar emot. Då drar jag av den helt. Hon hjälper till genom att lyfta benen. Sedan kan hon sära benen och jag kan lägga på olja och massera hela vägen fån anklarna upp till rumpan. Hon visar sin uppskattning. Det behövs inte längre några ord. Vi kommunicerar med känslor.

Efter en stund ber jag henne att vända sig så skall jag smörja in framsidan också. Med en skygg blick möter hon min när hon vänder sig. Sedan lägger hon sig på rygg med brett särade ben. Det är som om hon vill säga välkommen till min kropps framsida. Från axlarna går ja nedåt. Vid brösten stannar jag upp och ömsom masserar jag in oljan och ömsom nyper hennes bröstvårtor mellan tummen och pekfingret. Hon ruskar på huvudet och gnyr. Jag fortsätter nedåt, lägger ut litet olja på hennes mage och fortsätter massagen. Nästa steg blir lårens fram- och innersida. Så småningom låter jag fingrarna gå in i ljumskvecket och upp över venusberget. Jag masserar med fingertopparna utan att röra blygdläpparna. Hon gnyr lätt och försöker röra underlivet så att mina fingrar skall träffa själva fittan. Men jag fortsätter att massera runt om utan att röra de centrala delarna. Hon blir hetare och hetare, kastar med huvudet och stöter med bäckenet.

När jag har fått henne riktigt het drar jag fingertopparna över de yttre läpparna. Jag upprepar det några gånger och hon blir ännu vildare och stönar fram:
- Ja, ja meer, meer!
Då låter jag ett par fingrar gå in i slidan och lägger tummen över klitorisen. Då stöter hon emot och försöker gå upp i brygga. Men jag masserar ännu hårdare och håller henne nere. Hon formligen skriker ut sin lusta. Efter en stund sjunker hon ihop helt utmattad.

Då sliter jag av mig badbyxorna och ställer mig på knä grensle över hennes huvud. Jag går ner och låter tungan spela över hennes fitta. Försiktigt slickar jag och suger henne. När hon har hämtat sig något känner jag hur hon tar tag om kuken och runkar den sakta. Då sänker jag underlivet. Hon fattar min avsikt och jag känner hennes läppar om kuken. Först suger hon sakta men snart blir läpparnas grepp hårdare och tungan pressas mot kukens undersida. Det driver mig att slicka och suga henne hårdare. Med händerna under hennes skinkor pressar jag henne hårdare mot mig. Min bearbetning med läppar och tunga blir allt intensivare.

Det dröjer inte länge förrän hela hennes kropp darrar. Hon släpper kuken och en jämrande låt kommer från hennes mun. Jag förstår att hon är på väg mot en ny orgasm. Det är min högsta önskan att få se henne i extas ännu en gång. Mitt grepp om hennes rumpa blir fastare. Min tunga arbetar med ännu större iver. Hon stöter med underlivet som nästan översvämmas av hennes safter. Och så spänner hon hela kroppen och underlivet klistras vid min mun. Då suger hon sig fast vid mitt ena lår. Sedan kastar hon huvudet och suger sig fast vid mitt andra lår. Smärtan ger mig en kick som nästan får mig att komma. Hennes orgasm ebbar sakta ut.

Min brunst har växt hela tiden och nu är det min tur. Jag vänder mig så att jag kan kyssa och smeka hennes ansikte. Med en hand hjälper jag kuken att hitta till hennes fitta. Den är väl förberedd och jag trycker in kuken till roten.
Sakta trycker jag den in och ut. Först ligger hon stilla och tar emot den. Men snart blir det nytt liv i henne. Hon börjar arbeta med hela bäckenet. Hennes armar river över min rygg. Med sin mun når hon min och tungorna slingrar sig mot varann. Snart kommer jag att nå den gräns där det inte finns någon återvändo. Hon stönar och flåsar och visar att hon är på väg mot en ny topp.

När jag inte längre juckar utan rör mig i en riktning in, in är hon med. Öppet tar hon emot mig. Hon begraver sitt ansikte vid min axel. När jag sprutar min säd in i henne hugger hon sig fast vid min axel. Jag sprutar gång på gång och hela tiden håller hon sig fast med ett bett i min hud.
Den ljuva smärtan kunde ha fått vara i evighet. Men när säden är slut ebbar kraften ut. Vi sjunker ihop som två geléklumpar klistrade vid varann.

När vi lugnat oss sjunker jag ner vid hennes sida. Fortfarande håller jag henne hårt tryckt mot mig. Jag viskar i hennes öra:
- Det var det skönaste jag varit med om.
- Det är första gången jag är med en äldre kille. Det var helt underbart och spännande. När det har gått för de unga killarna sätter de sig på sängkanten och fortsätter med surfplattan.
- Det är så varmt och skönt att få gosa efteråt, säger jag och söker hennes mun för en kyss.
När hon ser de bett hon gett mig på bägge låren och på halsen ser hon chockad ut och utbrister:
- Men gud vad jag har bitit dig! Det kommer att synas när du har badbyxor och på halsen går det inte att gömma.
- Nu har du märkt mig så du vet att jag är din. På låren syns det inte under shortsen.

Vi fortsätter dagen med att sola och äta det som jag fått med mig i matväg. Ett par gånger hinner vi också ägna åt oss kärlekskonsten. Vi återvänder sedan så att hon hinner till sitt sällskap och middagen.

Några dagar senare sitter Ingrid och sambon i sina solstolar vid stranden. Emma har placerat sig bakom dem.
Jag sätter på mig badbyxorna och promenerar sakta framför dem utan att låtsas se dem. Då hör jag Ingrid som säger:
- Men gud va äckligt! Se vilka bett han har! Jag förstår inte att kvinnor kan bära sig så illa åt. Om det nu är kvinnor.

Efter lunchen går jag upp till mitt rum. Då knackar det på dörren. Där ute står Emma. Så snart hon kommer in i mitt rum berättar hon fnittrande om Ingrids kommentarer och säger:
- Det var nära att jag skrek, det är mina tänder som gjort märkena.
Hon berättar att hon skall ut och åka med sin pappa och Ingrid. Därför skall hon möta dem vid bilen om fyrtio minuter. Men hon ville träffa mig och berätta först. Jag blir jätteglad att se henne och tar henne i famnen och kramar. Med ivriga fingrar får vi snabbt av varann kläderna.
Vi sjunker ner på sängen och med tunga och läppar far jag över hennes kropp. Snart har jag gjort henne beredd att ta emot mig.

Jag går upp över henne och riktar in kuken. Sakta låter jag den glida in i hennes fitta. Hon fattar om mitt huvud och drar ner mig till sin mun. Hennes fitta bäddar in kuken i en trång och behaglig värme. Jag ligger tungt över henne. Med små rörelser penetrerar vi varann. Till en början möter vi varann stilla och rofullt. Med viskningar och gnyenden känner vi av varann. Men begäret växer i oss bägge. Takten i knullandet ökar. Våra munnar övergår från kyssar till bett.
Jag pressar mig in i henne med allt kraftigare juck. Med mina händer kupade över hennes skinkor trycker jag henne mot mig. Hennes smekande händer övergår till att riva i huden på min rygg. Det uppstår sugande läten mellan våra svettiga kroppar.

Hon kastar upp benen över min rygg och skriker:
- Knulla mig! Knulla mig! Jag kommer, jag kommer!
Då kan jag inte hålla mig längre. Med hela min tyngd trycker jag mig i botten. I sprut efter sprut tömmer jag mig. Under några ögonblick är vi som två spända fjädrar klistrade vid varann. Sedan rasar vi ihop. Vi ligger och slappnar av.

När hon ser på klockan rycker hon till och ropar:
- Men herregud om en kvart skall jag vara nere vid bilen.
Hon hinner med en snabb dusch och tvätta bort det mesta av doften från var parningsakt. När hon ser någorlunda anständig ut igen utbrister hon:
- Tur att jag tog på mig klänning i dag. Om det rinner litet blir det inga fuktfläckar i grenen. Hoppas att hon inte kan spåra med sniff, sniff.
Efter en djup tungkyss och en kram försvinner hon.

Under den kommande veckan hinner vi åka ut till vår ö och sola. Omväxlande ligger vi över varann för att skydda den andra för allt för starkt solsken. När man kommer så nära varann är det ofrånkomligt att det händer en och annan sak.

När jag åker har hon en vecka kvar att semestra med sin pappa och Ingrid. Men vi har bestämt att vi skall ses hemma i stan. Så blir det. Hon lyckas också bli bekant med min dotter Annelie genom att göra täta besök i affären där Annelie jobbar. På så sätt kommer hon att komma in i vårt hem. Men vår kärleksaffär håller vi hemlig. Efter det att hon fyllt arton år skall hon söka sig en egen bostad. Då vi har en femrumslägenhet känns det naturligt att hon får hyra ett rum.

Det har gått några månader och Annelie har fått fortsätta att arbeta under helgerna. En lördagsmorgon är hon på väg till arbetet. Jag har gjort frukost och ätit tillsammans med henne. Emma ligger fortfarande. Jag går med Annelie ut i hallen för att önska henne en bra dag och säga hej. Då vänder hon sig till mig med ett klurigt leende och säger:
- Hoppas att Emma och du får en riktigt bra dag ihop.
- Jaa, svarar jag men ser förmodligen litet dum ut.
- Pappa, du tror väl inte att jag är blind eller dum. Jag har själv en äldre man som älskare så jag förstår. Hej då!
Med ett fnitter stänger hon dörren och försvinner. Jag står kvar en lång stund och stirrar mot den stängda dörren

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.5 / 5. Röster 33

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu