Med Min Syster, del 2

10/03/2023 | Författare: Lärare
9 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | IncestSysterOtrohet
4.6
(32)
Knulla mig, lillebror, knulla mig! Åh Gud ja, snälla sluta inte", skrek hon.

Läs den första delen.

Jag fortsatte att försöka trycka mig så djupt som möjligt in i hennes heta våta fitta. Elin höll fast vid väggen när hon fick en ny orgasm. Ju längre hon höll i väggen desto mer tryckte jag mina höfter in och ut ur henne trots att vi inte gick. Hennes andning blev snabbare men på något sätt fick hon kraft att försöka gå framåt igen. Jag gick med henne men brydde mig inte längre om någonting. Nu försökte jag för varje steg knulla henne så mycket som möjligt.

Vi tog fem steg till och hennes andning var så snabb att jag trodde att hon skulle svimma. Jag vet inte om hon menade det eller inte men hon började trycka sin röv tillbaka mot mig när hon steg framåt. Det var nästan som om hon försökte få mig djupare in i sin fitta. Det fanns inget tänkande, vi var bara förlorade i sexuell njutning, bara den intensiva njutningen betydde något.

Vi kom fram till dörren till hennes rum och hennes fitta klämde sig fast runt min kuk när hon fick ännu en orgasm. Den här gången var jag tvungen att hålla mig i väggen för att inte falla. Hennes stönande blev högre, nästan ett dämpat skrik. Hennes fittsjuice flödade över min pulserande kuk. Om det inte hade varit för musiken och bullret hade vem som helst i närheten kunnat höra henne.

När hennes fitta tog tag i min kuk kunde jag inte hålla ut längre och en flod av sperma sköt från min kuk djupt inne i henne. Min kuk började pulsa när laddning efter laddning sköt in i henne. I samma sekund som hon kände att jag kom i henne började hon få sin största orgasm hittills. Hennes andning var så snabb att det lät som om hon just hade sprungit ett maraton. Hela hennes kropp skakade och vi båda stod bara där, uppställda mot dörren till hennes rum. Det tog över en minut för oss båda att hämta andan och kunna röra oss. Ingen av oss kunde prata, det var allt vi kunde göra för att inte falla omkull.

Hon öppnade dörren och gick in mycket långsamt och trots min orgasm blev min kuk aldrig helt mjuk. När vi gick in kände jag hur blodet strömmade tillbaka in i min kuk i en hast. Den varma känslan av min klibbiga sperma blandad med hennes fittsjuice som rann nerför våra ben fick mig bara att vilja ha henne ännu mer. Vi gick in genom dörren och för varje steg pumpade jag in min kuk i henne.

Den här gången försökte jag inte ens dölja att jag försökte knulla henne hårt. Hela kostymen luktade av sex och sperma. Hon stönade högre när hon stängde dörren. Vi gick mot sängen och jag knullade henne för varje steg. Mina höfter gungade fram och tillbaka som en minimaskinpistol. Varje slag var så litet men så snabbt som jag kunde gå.

Hon stönade högre och brydde sig inte längre när hon böjde sig över sängkanten. Hennes huvud vilade hela vägen ner så att hennes fitta trycktes upp mot mig. Detta gav lite mer utrymme och jag pumpade henne med allt jag kunde hantera. Hon började stönade högt - hon försökte inte ens längre vara tyst. När stön efter stön lämnade hennes läppar hörde jag den enda sak som fick mig att bli galen av lust.

"Ohhh sluta inte. Knulla mig, lillebror, knulla mig! Åh Gud ja, snälla sluta inte", skrek hon.

"Knulla mig, använd mig, ta mig bara sluta inte!" sa hon när hennes röst bröts i gaser.

Alla tankar var borta när hon böjde sig över sängen och började gunga med höfterna för att möta min framstöt. Min kuk gled djupare in i henne och hon släppte ut en gast. Ju mer hon böjde sig framåt desto djupare kom jag in i henne tills jag kunde känna hur mina kulor slog mot hennes klitoris. Hon släppte ut ett högt skrik av sexuell extas och fick en orgasm som verkade fortsätta att öka i intensitet. Hon skakade så hårt att det var som att försöka hålla fast vid en bockande bronco, jag kände och hörde hur materialet i ryggen började rivas.

Ryggen gav vika och jag drog mig ut ur hennes fitta. Den plötsliga förändringen fick mig att glida. Jag försökte hålla mig i balans men tappade balansen och föll omkull på rumpan och drog med mig henne ner. Jag kände en smärta i min kuk i en bråkdel av en sekund när hon föll på mig, sedan kändes det varmt och stramt. Jag insåg att min kuk hade glidit in i hennes röv. Tätheten i hennes röv och stönet från den fortfarande kvardröjande orgasmen var mer än vad jag kunde ta.

I en bråkdel av en sekund insåg vi båda vad som just hade hänt men var båda för långt borta för att bry oss. Hon försökte resa sig upp igen men det fick bara min kuk att sjunka in och ut ur hennes röv. Jag knullade hennes röv! Tre gånger försökte hon resa sig upp men varje gång lyckades hon bara pumpa in min kuk i sin röv. Inom kort insåg jag att hon inte försökte resa sig upp, hon lyfte sin röv upp och ner för att hjälpa mig att knulla hennes röv.

"Knulla min röv lillebror, ta min röv hårt", skrek hon.

"Vill du ha min röv? Den är din. Bara knulla mig hårt. Sänk den hårda kuken djupt i min röv", sa hon nästan hysteriskt.

De orden var mer än vad jag kunde ta emot. Jag kände hur min kuk påbörjade det sista stöten när sperman kokade från mina kulor och exploderade djupt i hennes röv. Hon släppte också ut ett skrik när orgasmen slet sig genom hennes kropp. Jag tror att vi båda kan ha svimmat. Jag vaknade upp med en dimma och kände hur min kuk äntligen blev mjuk. Den gled ut ur hennes röv med ett plop.

Vi båda låg bara på golvet i flera minuter till innan jag började trycka min rygg mot materialet. Jag kände att det gav efter igen och hörde hur materialet slet. Min rygg var ute ur dräkten. Jag klättrade långsamt ut, mina boxershorts var täckta av sperma och fittjuice. När jag tittade ner kunde jag se att min kuk fortfarande var halvhård och stack ut genom gylfen i mina boxershorts.

Jag var täckt av svett och mitt hår var droppande blött. Jag rullade mig på rygg och började försöka hämta andan medan min syster arbetade sig ut ur den uppslitna öppningen. När jag såg henne klättra ut ur dräkten kunde jag se att hon var en större röra än jag. Hennes hår var ihoprullat och satt i ansiktet. Hon hade förlorat sina bikinibyxor och jag kunde inte låta bli att beundra hennes vaxade, släta fitta.

Jag tittade upp och såg att hennes bikinitopp hade slitits sönder och hennes bröst var helt fria. När hon kämpade sig ur dräkten såg jag fascinerad på hur hennes enorma bröst svängde fram och tillbaka som en metronom. Det var första gången jag såg henne helt naken och jag kunde inte låta bli att titta. Hon var täckt av svett och sperma precis som jag, hennes ansikte var rödfärgat med vått svettigt hår som hängde henne i ansiktet och hennes bröstvårtor var hårda som suddgummi. Hon frigjorde sig äntligen och rullade sig på golvet bredvid mig.

Vi satt och tittade på varandra i flera minuter. Ju mer jag tittade på henne täckt av svett och sperma, desto mer upphetsad blev jag. Blodet strömmade tillbaka till min kuk i en sådan ström att det nästan gjorde ont när den sprang upp av sig själv. Utan någon aning om vad jag skulle säga eller göra kunde jag bara titta på hennes glöd i ansiktet för att se att hon hade njutit av det lika mycket som jag.

Efter en stund hämtade vi båda andan och sedan lutade hon sig över mig och kysste mig. Det var ingen systerkyss, det var en kyss från en kvinna som ville bli knullad. Hon kröp upp på mig med tungan i min hals och började gnugga sina enorma bröst mot mitt bröst. Hon var inte längre hindrad av dräkten utan sträckte sig bakåt och ledde mig in i sin droppande fitta och började rida på mig.

Hon började stöna när jag försökte matcha hennes nedåtriktade stöt med min egen uppåtriktade stöt. Hon började kyssa mitt ansikte och bita mig i nacken. Hon tog tag i mitt hår och tryckte sina bröst mot mitt ansikte.

"Sug mina bröstvårtor hårt. Sänk dina tänder i min bröstvårta. Snälla", bad hon.

I flera år hade jag drömt om att få se hennes enorma bröst. Jag festade på dem som om det vore min sista måltid. Jag sög hennes bröstvårta så hårt jag kunde medan hon stönade ännu högre.

"Lek inte med mig, bit dem!" skrek hon.

Jag satte tänderna i hennes hårda bröstvårta och hon exploderade. Hon föll på min kuk med en hård stöt och jag kände den klämliknande känslan av hennes fitta som greppade mig. Våg efter våg av skakningar gick genom hennes kropp när hennes orgasm byggde upp till ett klimax. Till och med när jag såg hur hennes orgasm sköljde över henne förundrades jag över hennes totala kontrollförlust.

Precis när jag trodde att hennes orgasm höll på att avta, såg jag hur hon sträckte sig ner, tog sitt eget bröst i handen, drog upp det och började suga på det. Detta fick henne bara att starta en helt ny våg av skakningar. Sedan öppnade hon munnen och bet hårdare än jag kunde tro på sin egen bröstvårta när hon exploderade.

Jag har alltid tyckt att det hetaste en kvinna kan göra är att suga och bita i sina egna bröst och det var mer än jag kunde ta. Jag släppte ut ett grymt och kom i henne. Den här gången var det ingen tvångsställning. Jag exploderade med total uppgivenhet djupt inne i hennes fitta. Hon rullade av mig och vi låg bredvid varandra med en blandning av tillfredsställelse och skuldkänslor.

Jag antar att vi båda var lite generade över vad som just hade hänt och började klä på oss. Vi var båda helt tysta och såg ut som om vi just hade sprungit ett 100 km lopp. Men det fanns inget sätt att dölja glöden av tillfredsställelse i våra ansikten. Donna reste sig från golvet, tog en handduk och började torka av sig ansikte och kropp. Mina ögon var fastklistrade vid henne och såg hur hon förvandlades från ett vilt sexuellt djur till en presentabel värd. Hon borstade sitt långa vackra hår och drog klänningen över huvudet. Jag var så omtumlad av nattens händelser att det tog mig flera sekunder innan jag insåg att hon inte hade brytt sig om att ta på sig behå eller trosor. Hon gick mot dörren och vände sig om för att se på mig.

"Lyssna, låt inte det här förstöra allt för oss, okej? Det var en olyckshändelse och kommer aldrig att hända igen." Hennes ansiktsuttryck visade att hon slets mellan att uppskatta det fantastiska sexet och sin skam när situationens fulla omfattning satte sig på henne.

"Just det, det har aldrig hänt. Vi kommer aldrig att nämna det igen", sa jag till henne medan mina ben fortfarande skakade. Till och med när jag sa orden var jag inte riktigt säker på att jag menade det jag just hade sagt. Hon stängde dörren bakom sig och gick ut för att prata med sina gäster. Jag låg på golvet i 20 minuter innan jag lyckades resa mig upp och klä på mig.

Festen var slut ungefär vid tretiden på natten och jag föll ner på soffan. Jag vaknade nästa morgon och mitt huvud snurrade, jag tänkte fortfarande på vad som hänt. Jag kunde inte tro det. Jag visste att det var en olycka men känslan var så overklig. Det var det bästa sexet jag någonsin haft i mitt liv och det var med min syster.

"Sluta", sa jag till mig själv om och om igen, "jag kan inte tänka på att ha sex med min syster. Det var fel och det var en olyckshändelse."

Jag hörde min syster komma in i rummet. Hon satt bredvid mig och såg lika bakfull ut som jag. Hennes hår satt överallt och hon hade på sig en morgonrock som knappt var knuten. Jag var ganska säker på att hon var naken under morgonrocken men försökte skjuta bort de tankarna. Saker och ting hade redan gått tillräckligt långt.

"Jag vet att vi sa att vi inte skulle prata om det men jag måste få det här ur mitt bröst. Det var det bästa sexet jag någonsin haft i mitt liv", sa hon med låg röst, "Jag vet att det var fel och att det här kommer att bli slutet på det, men du måste veta att jag aldrig har känt något liknande förut. För att vara ärlig mot dig och mig själv vill jag att du ska veta att jag är glad att det hände. Jag har tänkt på att ha sex med dig så länge jag kan minnas. Jag antar att det var därför jag retade dig så mycket när vi var barn."

Jag satt bara där, förbluffad av hennes bekännelse. Hade hon tänkt på att ha sex med mig?

"Snälla, hata mig inte för att jag är ärlig mot dig", sa hon och började gråta och höll huvudet i händerna.

Jag log och lade min hand på hennes kind.

"För att vara helt ärlig mot dig kan jag inte sluta tänka på det ens nu", sa jag med ett litet leende.

Jag gav henne en kram och hoppades att det skulle hjälpa till att lugna henne att hon inte var ensam med dessa känslor. Även när jag höll om henne kunde jag inte sluta titta ner på hennes morgonrock som föll upp. Samma gamla rus började återvända och jag var tvungen att tvinga mig själv att hålla mig under kontroll. Det krävdes all viljestyrka jag hade för att bara krama henne tills hon inte grät längre. Hon kysste mig på kinden och gick tillbaka till sitt rum för att byta om och duscha. Jag tog en dusch efter att hon hade gått ut och tvättade bort lukten av sex från mig.

Vi båda pratade medan vi åt frukost precis som om ingenting egentligen hade förändrats. Jag hade fortfarande en jäkla baksmälla, så jag tog några aspirin innan jag gick. När min fru kom hem ville hon veta allt om festen. Jag berättade att jag hade blivit lite för full och fortfarande kände mig riktigt dålig. Hon skrattade och sa att det var vad jag förtjänade för att jag hade druckit för mycket och haft så roligt utan henne.

"Det är bäst att du vilar dig. Ikväll får du din belöning för att du har varit en så bra make", log hon och skakade rumpan. Den kvällen älskade vi som vi inte hade gjort på flera månader. Det var hett, vilt och vi var båda utmattade när vi var klara.

"Jag antar att du verkligen saknade mig på den där festen, va?" skrattade hon när vi låg bredvid varandra, utandade.

Två månader senare ringde min syster och berättade att hon funderade på att ha en ny maskeradfest. Hon gjorde en paus.

" Jag har fått min kostym fixad och undrar om du vill dela den med mig." Mitt hjärta stannade i drygt 30 sekunder medan jag förstod vad hon sa. Det var ingen tvekan om att en del av mig ville gå … men skulle jag göra det?

Visa alla romaner av denna författare: Lärare.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.6 / 5. Röster 32

Subscribe
Notify of

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu