Med Min Syster, del 1

10/03/2023 | Författare: Lärare
14 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | IncestSysterOtrohet
4
(28)
"Oops, förlåt. Jag antar att det här är ett problem, lillebror", sa hon med ett fnissigt skratt.

Det finns vissa saker i livet som inte är planerade. De bara händer! Min syster Elin är fyra år äldre än jag och vi har aldrig varit riktigt nära varandra. Vi var bara typiska syskon med en åldersskillnad. Vi bråkade hela tiden om nästan allting, men när vi blev äldre lyckades vi bli vänner. Min syster var ett vilt barn; jag kom på henne mer än en gång när hon hade sex med sina pojkvänner hemma hos våra föräldrar. Jag sa aldrig något, men hon visste att jag visste.

Det fanns tillfällen, och jag är säker på att det var min fantasi, då hon njöt av att reta mig genom att ha sex när jag var i huset. Jag kan förstå varför min syster hade så många pojkvänner - hon hade en kropp som en Playboy-modell. Vid 16 års ålder hade hon redan stora bröst och en liten midja. Hennes midja fick bara brösten att se större ut än de var och hennes långa blonda hår hjälpte inte till. Jag är bara människa och måste erkänna att jag blev upphetsad av att titta på min systers heta kropp som vem som helst, men jag glömde aldrig att hon var min syster.

Jag hatade att alla tyckte att hon var så het och sexig och att det var så lätt för henne att dejta. Jag var bara genomsnittligt snygg och jag var tvungen att arbeta för att få dejter när jag blev äldre. Det positiva med det var att jag lärde mig hur man behandlar en tjej och mer specifikt hur man behagar henne. Min syster gick bara från pojkvän till pojkvän och lärde sig aldrig hur man väljer en bra pojkvän eftersom hon aldrig behövde göra det.

Flera år senare gifte jag mig med en vacker kvinna som jag fortfarande älskar till döds. Vi är ett perfekt par och jag ser fram emot att bli gammal tillsammans med henne. Hon heter Anna och hon är min drömkvinna. Hon är sexig, smart, älskar sex och har det vackraste långa vitblonda håret du någonsin sett.

Elin å andra sidan har varit gift tre gånger på fem år och alltid gått från en snygg (men inte särskilt trevlig) kille till nästa.

Så det är här min historia börjar. För en månad sedan bjöd min syster in mig och min fru till en fest som hon hade hemma hos sig. Hon har ett enormt hus tack vare sin mycket rika före detta make och hon ville anordna en maskeradfest. Jag hade inte träffat min syster sedan skilsmässan och det lät som om det kunde vara roligt. Min fru hade en riktigt sexig sjuksköterskedräkt som jag älskade och jag skulle gå som läkare. Jag visste att jag såg snygg ut i min kostym med ett stetoskop hängande runt halsen. Den svarta läkarväskan i läder gjorde bara mitt utseende ännu bättre.

Det var svårt för mig att ens klä på mig när jag tittade på min fru. Hennes kostym var så lågt skuret att den visade upp hennes vackra klyvning. Jag kunde inte hålla mig tillbaka när jag sträckte mig runt hennes midja och tog hennes vackra bröst i mina händer. Jag kysste hennes hals med en kärleksfull beröring när hon tryckte sina bröst i mina händer och jag kände en välbekant känsla i mina byxor.

"Nu ska du, ……, svalka dig, annars blir vi aldrig klara", sa min fru med ett leende.

"Kom igen baby…. Snälla låt behån vara av," bad jag.

"Om jag skulle göra det skulle du kunna se mina bröstvårtor genom dräkten, den är så tunn", sa hon med det där lilla elaka leendet som alltid gör mig galen. "Dessutom, vad skulle din syster tycka om jag gick klädd så där?"

"Javisst, du känner ju min syster. Hon kommer att vara klädd för att imponera och det vet du", påminde jag henne.

"Okej, du vinner. Jag tar av mig den", sa hon.

Hon gav efter alldeles för lätt och jag insåg att Anna hade väntat på att jag skulle fråga henne. Jag tittade noga på när hon tog av sig bh:n. Mitt hjärta hoppade över ett slag när jag såg hennes vackra bröstvårtor trycka mot materialet som var så genomskinligt att det verkligen visade upp hennes hårda bröstvårtor. När hon gick framför mig kunde jag se att hela dräkten nästan var genomskinlig mot starkt ljus. Jag kunde se det bruna på hennes areola runt bröstvårtan och hoppades att hon inte insåg hur genomskinlig den var. Hon vet att jag älskar att visa upp henne, men jag var inte säker på att hon verkligen skulle gå utan behå om hon visste hur mycket av henne som skulle synas.

"Älskling, du måste vara det hetaste jag någonsin sett", sa jag medan jag körde fingrarna över det glatta materialet över hennes bröstvårtor. Jag visste att hon blev lika upphetsad som jag eftersom hennes ögon blinkade och hennes läppar stack ut.

"Kom igen älskling du vet att vi har tid för en snabbis", bad jag nästan.

Jag sträckte långsamt mina händer runt henne och körde min hand över hennes mjuka bröst. Vi hade varit gifta för länge för att jag inte skulle veta hur man gör henne varm. Jag började kyssa hennes öronlob och bet lätt i hennes öra. Samtidigt började jag föra en hand ner för att smeka hennes mjuka rumpa. Mellan att gnugga hennes röv och hennes mjuka hårda bröstvårtor och bita henne i örat visste jag att det inte skulle dröja länge innan hon gav upp.

Hon höll på att falla sönder inför mina ögon - hon ville ha det lika mycket som jag - när telefonen ringde. Jag försökte få henne att inte svara. Jag kysste hårdare och höll henne i mina armar. Hon brottades bort från mig och tog telefonen medan jag lekte med hennes bröstvårta. Hon svarade i telefonen i ett flämtande andetag. När min fru pratade i telefonen visste jag att det inte lät bra. Samtalet var från min frus syster Dora som var sjuk och kräktes. Hennes man var borta på en affärsresa och hon hade ingen som kunde hjälpa henne med sina 10 månader och 2 år gamla barn. Hon ville veta om min fru kunde komma över och hjälpa henne genom natten med dem.

"Jag vet att du ville att jag skulle följa med dig till festen", sa Anna och höll handen över telefonen, "men min syster behöver mig och jag känner verkligen att jag måste hjälpa henne". Hennes röst var sorgsen.

"Gå på festen så ska jag gottgöra dig, det lovar jag", sa hon med ännu ett av sina elaka leenden.

"Gå och hjälp din syster", sa jag till henne och försökte se medlidsam ut, "jag får gå ensam".

När hon lade på luren och började klä av sig var jag fortfarande upphetsad när jag tittade på henne. Jag ville ha henne så mycket att jag inte kunde hjälpa det. Min kuk var stenhård och jag ville ha henne just då och ville inte vänta. Det var som om mitt blod lämnade min hjärna och gick till min kuk. Jag sträckte mig bakom henne och började kärleksfullt bita henne i nacken.

"Ohhhh. Sluta med det där vi kommer att ha tid senare", sa hon med ett beklagligt leende.

"Kom igen", vädjade jag, "jag kan inte vänta till senare".

"Jo det kan du… och för att ge dig en liten sak som gör det värt det, kan du knulla mig i röven när jag kommer tillbaka", sa hon med ett stort flin.

Hon stack upp sin vackra röv i luften och skakade den mot mig. Detta gjorde bara min kuk hårdare, jag drömde om att knulla henne hårt och länge. Hon tog sina nycklar och var ute genom dörren innan jag ens hann plädera för min sak. Där stod jag; kåt, uppklädd och utan dejt. När jag tittade upp på klockan insåg jag att jag skulle bli sen om jag inte skyndade mig. Jag klädde mig färdigt och begav mig till min systers hus. Jag visste att hon hade många mycket sexiga vänner och jag var orolig för att jag skulle behöva gå runt hela natten med en hett stånd. Jag bestämde mig för att eftersom min fru inte skulle komma hem förrän nästa dag skulle jag dricka så mycket jag ville och sova ut hos min syster.

Jag körde till hennes hus och försökte att inte tänka på min frus röv eller hur hennes bröstvårtor tryckte mot mina händer genom hennes sjuksköterskeuniform. Ju mer jag försökte att inte tänka på henne, desto mer kunde jag inte hjälpa det, så jag koncentrerade mig bara på körningen och lyssnade på radion. När jag körde in på min systers uppfart kunde jag se att huset var fullt av folk. Hon var inte utklädd när hon öppnade dörren, bara en vanlig klänning, men hon såg bra ut ändå.

"Hej syster… Jag trodde att det här var en maskerad", sa jag och tittade på det hängande stetoskopet.

"Det är det, men jag har en överraskning. Jag har köpt den vildaste dräkten du någonsin sett och jag är på väg att ta på mig den nu, dessutom kommer goda saker till dem som väntar", sa hon och kysste mig på kinden.

"Jag måste gå och byta om. Gå och ta för dig av maten och dryckerna", sa hon och skyndade sig iväg till sitt rum.

Jag blev inte alls besviken - det fanns ögongodis i överflöd. När jag sa att min syster hade heta vänner skojade jag inte. Det såg ut som en Playboykonvention. Några av kläderna var så otroligt sexiga att de till och med fick min frus dräkt att se tam ut. En tjej var klädd som Wonder Woman i en kostym som var så tunn att man kunde se konturerna av långa hårda bröstvårtor som tryckte mot det tunna materialet. Min favorit med hennes dräkt var att den var så tajt att man kunde se att materialet tryckte upp hennes fitta och att hon definitivt var rakad.

En av mina favoritdräkter var en piratdräkt som bars av en tjej med enorma bröst som hela tiden försökte ta sig ur överdelen. Den var så lågt skuren att den knappt täckte bröstvårtan. Hela baksidan av hennes topp var öppen och jag kunde precis se hennes rövspalt. Min stånd tycktes bara bli värre och den enda lösning jag kunde tänka mig var att dricka. Jag tog en öl och började dricka den; jag visste att jag kunde ragga upp en tjej i en sådan här folkmassa, men jag ville inte på något sätt vara otrogen mot min fru. Så jag drack och njöt bara av showen.

Festen gick verkligen bra och jag var långt över gränsen för att "inte känna någon smärta", när jag såg min syster som vinkade åt mig att komma över till hennes rum. Bara genom att se henne i ögonen kunde jag se att hon hade druckit sin egen del av drickandet. Jag gissade att hon var nästan lika borta som jag. Jag gick fram till hennes dörr och frågade henne: "Hur är läget syster?".

"Jag behöver verkligen din hjälp", sa hon och gav mig tecken att gå in i hennes rum.

"Hur kan jag hjälpa dig?" Jag frågade med en lite slentrianmässig ton.

"Tja…" hon pekade på en stor kostym på hennes säng.

"Jag köpte den här dräkten och skulle ha haft den ikväll med en vän till mig men hon ringde precis och berättade att hon är sjuk", sa hon nästan panikslagen.

"Du vill inte ens veta vad jag betalade för den och det krävs två personer för att bära den", sa hon rynkad.

Det var en vild kostym. När jag tittade på den kunde jag se att det var en drakdräkt gjord för två personer. Jag kunde se att grundidén var att en person gick in först. Deras ben fungerade som drakens framben. Sedan var personen tvungen att luta sig framåt för att få in huvudet i drakens huvud. Detta krävde att den första personen skulle vara delvis böjd hela tiden. Den andra personens ben gick också in i drakens framben. Benen var lätt stora nog för två personer, och sedan var den andra personen tvungen att stå rakt upp och agera som drakens baksida genom att skapa en puckel i dräkten och sätta armarna i de hål som gör att vingarna går upp och ner. De främre fötterna hade remmar att sätta fötterna i. De bakre benen och svansen var bara till för att balansera upp den enorma framsidan.

"Lyssna syrran, jag förstår, men så mycket som jag har druckit kommer allt som kommer att hända att vi faller på rumpan", sa jag med ett skratt, "du har säkert någon annan som du kan få till hjälp."

"Kom igen, snälla du för min skull", sa min syster och putade. Hon brukade prova den blicken på mig när vi var barn när hon insåg att hon inte kunde mobba mig till att ge efter.

"Bara den här gången hjälp mig och jag kommer aldrig att be om en annan tjänst. Snällaeeeeee," bad hon.

"Jag är inte ens säker på om jag kan gå rakt. Har du någon aning om hur mycket jag har druckit?" Jag frågade henne, och försökte att inte slarva med mina ord.

"Inte lika mycket som jag", svarade hon. När jag tittade på henne kunde jag se att hon inte heller kände någon smärta.

Hon gav mig den där sorgsna blicken. Hennes ansikte vädjade med all den feminina charm hon kunde uppbåda i sitt berusade tillstånd. Jag hatar när hon gör det.

"Okej, jag ska göra det, men om vi faller på rumpan är det ditt fel", sa jag till henne och gick över till sängen för att undersöka kostymen närmare.

"Lyssna syrran, det finns inte en chans att jag kommer att stanna så där framåtböjd", sa jag till henne. "Om jag gör så här kommer jag att ta baksidan av dräkten och vifta med svansen."

"Det är väl rimligt", accepterade hon och öppnade dragkedjan på baksidan av dräkten. Hon ställde sig upp igen och började ta av sig kläderna framför mig. Jag tittade chockat på henne.

"Vad i helvete gör du?" Jag frågade henne.

"Det är ingen stor grej jag har min bikini på under kläderna" sa hon till mig, "Var inte så pryd. Du är en gift man, det är inte så att du inte har sett en kvinna i badkläder förut."

När hon drog av sig klänningen kunde jag se att hennes bikini hade precis tillräckligt med tyg för att bära namnet. Jag antar att det kunde ha varit värre. Den hade en högt skuren nedredel som knöts med korta snören på sidorna. Tack och lov hade hon inte sin string på sig!

"Okej, klä av dig", instruerade hon mig.

"Vad? Är du galen? Jag är din bror", sa jag. Det var illa nog att hon stod framför mig i nästan ingenting och att jag hade svårt att fördriva de snuskiga tankar som kom upp i huvudet när jag såg hennes bröstvårtor sticka in i trianglarna på hennes kostym.

"Hör här, jag vet att du har boxershorts på. Det har du alltid. Det är ingen skillnad mot att se dig i en baddräkt. Dessutom är det så varmt i den här dräkten att du kommer att dö om du inte får av dig några kläder", resonerade hon.

Kanske berodde det på att jag hade druckit för mycket eller att jag bara inte brydde mig, men jag insåg att det var ett förlorande argument. Jag hade just sagt att jag skulle göra det och det fanns inte en chans att hon skulle släppa mig ur det nu. Jag började klä av mig ner till mina boxershorts. Hon klättrade in och satte sina fötter genom den första uppsättningen ben och sedan sina armar. Hon var tvungen att hålla sig i väggen när hon lutade sig framåt för att sätta huvudet i drakhuvudet. När hon släppte taget för att sätta in sina armar föll jag nästan omkull när jag försökte få in mina ben bredvid hennes. Till slut kom jag helt in och satte mina armar genom den andra uppsättningen hål för att flaxa upp och ner med vingarna.

"Hur i helvete ska vi dra upp blixtlåset?" Jag frågade henne.

"Jag kan dra upp blixtlåset när du har kommit helt in."

"Jag är helt och hållet inne", sa jag till henne.

"NEJ… du måste komma närmare mig, det är en mycket trång passform."

Jag lutade mig framåt tills mitt skrev trycktes upp mot hennes rumpa. I det ögonblicket kände jag hur blixtlåset drogs upp och det tryckte mig hårdare mot henne. Vi var inne, men jag var pressad så hårt mot henne att jag kunde känna hur hennes röv tryckte mot min kuk.

"Jag tror inte att jag klarar det här", sa jag till henne.

"Jo, det kan du. Kom igen, låt oss göra ett försök", bad hon.

Jag var precis tillräckligt berusad för att tänka: "Vad i helvete?" och sa till henne att det var okej. Att gå var precis lika svårt som jag trodde att det skulle vara. Vi var tvungna att gå mycket långsamt för att inte falla. Efter en liten stund kom vi i takt med varandra och lyckades säga upprätt. Det var roligt på ett sätt; även om jag inte kunde se någonting alls. Det fanns nästan inget ljus bakifrån men en liten bit som drev ner från huvudet som min syster bar.

Hon sträckte sig ut och kramade sina vänner och jag flaxade med de stora vingarna och slog dem i ansiktet, rumpan eller vad som helst som var i vägen. Den vandring med mitt skrev tryckt tätt mot hennes röv som jag hade på mig fick min kuk att rycka till och växa. "Nej!" Jag tänkte strängt för mig själv: "Jag kan inte få stånd med min kuk tryckt mot min systers röv."

Jag försökte tänka på allt som var äckligt och äckligt i ett försök att hindra min kuk från att resa sig, men mellan de retande sexiga rösterna jag hörde och min systers röv som gick upp och ner när hon gick, reste sig min kuk och det fanns inget sätt för mig att stoppa den.

Jag visste att hon kände det men det verkade inte störa henne. Ju mer hon gick desto mer gled hennes röv upp och ner för min kuk. Det var nästan som att bli avspänd med en enorm hand. Vi började bli så varma att svetten rann över oss båda och den fungerade bara som glidmedel. Jag blev mer och mer upphetsad och det fanns inget sätt för mig att förneka det. Idéer rusade genom mitt huvud.

Var det känslan av att få min kuk bearbetad eller det faktum att det var min systers röv som gjorde mig så upphetsad? Det gjorde ont i huvudet att tänka på det och jag ville bara följa känslan. Jag vill komma. Jag behövde komma. Ibland verkade det som om hon skulle böja sig längre fram för att krama någon och hennes rumpanter skulle omsluta min hårda kuk ännu hårdare.

Vi hade gått runt i ungefär 15 minuter och vi var båda täckta av svett. Svetten droppade ner från våra kroppar och mina boxershorts var genomblöta. Jag var så förtjust i att känna min systers röv gnida upp och ner på min hårda kuk att jag inte ens uppmärksammade något runt omkring mig. Jag var bara förlorad i stundens lust.

Det var då jag kände något annorlunda. I mitt dimmiga tillstånd tog det en minut innan jag insåg vad det var. Min systers bikiniunderdel hade lossnat och gled nerför hennes ben. Vi gick kanske sex steg till och de föll av helt och hållet.

Vi slutade båda att gå och stannade upp av insikt om vad som hade hänt. Hon viskade tillbaka till mig.

"Oops, förlåt. Jag antar att det här är ett problem, lillebror", sa hon med ett fnissigt skratt.

Nu när hennes bikiniunderdel var helt borta spred sig hennes röv verkligen runt min kuk. Känslan ökade tiofalt när varje steg hon tog fick hennes röv att dra min kuk upp och ner. Jag släppte ut ett stön när jag kände hennes nakna röv mot mig. Hon viskade tillbaka: "Vi måste tillbaka till rummet och fixa det här problemet innan det blir rörigt".

Hon hade ingen aning om hur rörigt det skulle bli mycket snart om vi inte kom ut ur den här saken. Jag kunde känna hur blodet lämnade min hjärna och allt jag ville var att komma hårt och länge. Jag var nära att inte bry mig om vem jag var med eller vem som fanns runt omkring mig. Jag ville bara komma. Hennes nakna rumpa var så djup och stram att jag kunde känna hur hennes kinder drog i mina boxershorts när vi gick. När hon tog ytterligare ett steg drog hennes röv i min kuk och jag kände hur min kuk hoppade ut ur gylfen i mina boxershorts.

"Oh shit…" var allt jag lyckades säga när min kuk tryckte mot hennes våta röv.

"Jag vet att jag kan känna det" sa hon med drömmande röst.

"Vi måste tillbaka till rummet nu och ta av oss kostymen" sa hon.

Jag trodde att jag var upphetsad förut men nu kunde jag känna hennes nakna hud och svetten från våra kroppar som rann mellan hennes rövspalt. Hela insidan av dräkten luktade svett och det gick inte att förneka att det också luktade våt fitta.

Lukten av hennes fitta var mer berusande än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Jag blev mer och mer upphetsad. Jag visste i min hjärna att vi var tvungna att ta oss ur detta snart, men alla tankar på konsekvenser hade helt försvunnit. Jag var helt förlorad i ögonblicket.

Mitt hjärta rusade och jag kunde se att hon också började flämta lite. Hennes andning var kort och snabb och för varje steg släppte hon ut ett litet stön. Att ta sig tillbaka till hennes rum var en nästan omöjlig uppgift. Vi var långt ute på terrassen och det tog tio minuter för oss att komma så långt. Jag visste att det skulle bli en långsam promenad tillbaka inomhus och till hennes rum.

Långsamt gick vi tillbaka in i hennes hus. Varje steg verkade ta en evighet. Med varje steg framåt gled min stenhårda kuk upp och ner i henne och jag svär att hon tryckte sin röv mot mig med varje steg. Temperaturen i dräkten steg och jag var inte säker på att allt berodde på värmen.

Jag viskade: "Om vi inte kommer tillbaka snart kommer jag att förlora den… Vi måste försöka gå snabbare".

Vi ökade tempot och började ta större steg. Detta var ett stort misstag. Med sitt första stora steg framåt föll hon omkull. Jag försökte luta mig tillbaka för att hålla oss upprätt. När hon drog sig upp kände jag en varm våt fitta runt min hårda pulserande kuk.

Hon släppte ut ett stön och hela hennes kropp blev stel när ett litet skalv gick genom hennes kropp. Mitt sinne var dimmigt. Jag försökte dra mig tillbaka men det fanns inget utrymme. Elins fitta klämde min kuk och hennes andning blev snabbare. Ingen av oss rörde sig eller sa något på flera sekunder. Snart saktades hennes andning ner men den varma våta fittan var fortfarande runt min hårda kuk.

"Vi måste tillbaka till rummet nuwwwwwwww", viskade hon medan hon flämtade.

Vi var fortfarande 30 eller 40 meter från hennes rum. För varje steg tryckte min kuk djupt in i henne och jag kände hur en flod av saft droppade över min hårda kuk. Vi kom fem meter längre och hon stannade.

Jag var helt förlorad i känslan av hennes våta fitta. Jag brydde mig inte längre om att hon var min syster. Min hjärna skrek hur fel det här var men mina tonårsfantasier om min syster överröstade varje vettig tanke. Jag hade undrat otaliga gånger hur det skulle vara att ha sex med Elin samtidigt som jag lyssnade på henne när hon knullade sina pojkvänner. Och vid det här laget fanns det inget som kunde stoppa detta. Jag hade förlorat allt. Jag ville bara komma i min heta systers droppande våta fitta. Elins kropp stelnade och ett djupt stön kom från hennes läppar. Jag kände hur min systers kropp darrade och hur hennes fitta klämde fast min kuk. Jag visste med säkerhet att hon den här gången fick en orgasm.

Elins fitta klämde och mjölkade min kuk. Hon böjde sig ytterligare framåt när hennes orgasm skakade hennes kropp och jag kunde inte hindra mig själv från att försöka trycka mina höfter framåt och bakåt, försöka sänka min kuk hela vägen in i henne.

Läs den andra delen.

Visa alla romaner av denna författare: Lärare.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4 / 5. Röster 28

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu