Med min Son

23/01/2024 | Författare: Hannafiles
8 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | Age PlayIncestMILF
4.3
(38)
"Det är min duktiga pojke, slicka mammas fitta" bad jag.

Allt började förra året när min man var tvungen att åka på en affärsresa i en vecka. Min man och jag hade inte varit sexuellt aktiva på ungefär två år. Vi hade sex då och då, men det var inte tillfredsställande. När jag såg att han skulle vara borta i en vecka var min son Kevin och jag ensamma hemma tillsammans. Kevin var 18 år vid den tiden och hade fortfarande ingen flickvän. Jag kunde inte förstå det eftersom han var en mycket attraktiv ung man.

När jag kom hem efter att ha skjutsat min man till flygplatsen råkade jag av misstag gå in till min son som precis hade kommit ut ur duschen. "Åh, förlåt Kevin", sa jag, men jag kunde ändå inte släppa blicken från honom när han stod där naken framför mig. Han såg så fantastisk ut och jag kunde inte låta bli att lägga märke till hans manlighet som hängde mellan hans ben. Den måste ha varit minst 20 cm lång och var väldigt tjock.

"Det är okej mamma, du har sett mig förut när jag växte upp" sa han medan han lindade en handduk runt sig själv. Resten av dagen kunde jag inte släppa tanken på hans kuk. Jag undrade hur stor den skulle vara fullt erigerad om den var 20 cm slapp? Jag fann mig själv bli upphetsad av tanken på den. Efter middagen satt vi och tittade på TV.

Filmen innehöll en hel del sexuella scener. Vid ett tillfälle tittade jag på Kevin och såg att han hade en enorm utbuktning. "Gud, hans kuk måste vara gigantisk", tänkte jag för mig själv när jag tittade ner på utbuktningen. När filmen var slut frågade jag honom: "Träffar du några tjejer?" "Nä, jag har verkligen inte tid med skolan", sa han.

"Du borde gå ut och hitta en tjej", sa jag. "Varför då?", svarade han. "En ung man som du borde dejta", sa jag. Sedan vet jag inte varför jag frågade, jag antar att det bara slank ur mig "Har du någonsin haft sex med en tjej?" Detta tog honom med överraskning och han började rodna. "Nej, inte än", sa han med låg, rädd röst. Jag kunde känna hur lusten byggdes upp mellan mina ben. Kevin reste sig sedan upp och sa att han skulle gå och duscha. Jag såg på när han gick ut ur rummet. Jag satt där och tänkte på hur det skulle vara att ha hans stora kuk i mig. "Det här är fel, han är min son", tänkte jag för mig själv.

Jag reste mig upp och gick upp på övervåningen, när jag gick förbi badrummet märkte jag att dörren var öppen. Jag stannade och kikade in, mitt hjärta hoppade över ett slag när jag tittade på glasdörren till duschen. Där stod min son och smekte sitt kött. Storleken på den var otrolig, den måste ha varit 25 cm eller större. Det var då jag visste att jag var tvungen att ha den. Jag tog ett steg tillbaka och knackade sedan på badrumsdörren. "Kevin?" Jag skrek, "Ja mamma" svarade han, "När du är klar tar du på dig morgonrocken och kommer till mitt rum så att vi kan prata" instruerade jag honom, "Okej" svarade han.

Jag skyndade mig till mitt sovrum och klädde av mig naken och sedan kröp jag ner i sängen och väntade. Jag låg och tänkte på vad jag planerade att göra och jag kände hur min fitta blev riktigt våt. Ungefär tio minuter senare kom min son in i rummet.

"Kom hit och lägg dig bredvid mig så att vi kan prata" sa jag när jag drog ner lakanet bredvid mig. Han kom över och kröp in under lakanet. Jag vände mig så att jag låg på sidan mot honom, så att han fick en klar bild av mina bröst. Jag visste att de var synliga för honom på grund av att materialet i min morgonrock var så tunt. När vi låg där och pratade kom vi in på sex.

Jag tittade ner och märkte en enorm utbuktning i lakanet, jag visste nu att hans kuk var hård. Att se detta fick min fitta att bulta. Jag kunde känna att mina bröstvårtor blev stora och hårda, så jag rullade tillbaka på ryggen.

"Kevin, rulla över och lägg dig ovanpå mamma" sa jag

"Varför?" frågade han

"Jag skulle bara vilja hålla dig i mina armar som jag brukade göra när du var liten" svarade jag

Med det rullade han över och gled ovanpå mig. Medan han gjorde det drog jag försiktigt upp min teddy och särade på mina ben, så att han kunde ligga mellan dem. Jag började dra fingrarna genom hans hår och ner över hans hals. Jag kunde känna hans massiva kuk pressa mot min hög, den kändes så stor och hård. Hans morgonrock var det enda som fanns mellan hans hårda kuk och min nakna fitta.

"Res dig upp en stund, knuten i din morgonrock gör ont i mig", sa jag.

När han reste sig upp sträckte jag mig ner och lossade knuten på hans morgonrock och öppnade den. Sedan bad jag honom att lägga sig ovanpå mig igen. Jag kände hur hans kuk rörde vid min hög och det skickade en våg av elektricitet genom min kropp. Jag förde upp mina händer under hans morgonrock och började lätt gnida mina händer upp och ner över hans rygg. Samtidigt körde jag min fot upp och ner längs hans håriga ben.

Hans kuk började dunka mot mig när jag fortsatte att locka honom. Kärleksjuicerna från min fitta flödade som galna. Jag var bara tvungen att ha hans massiva kuk djupt inne i mig.

"Flytta dig lite grann", sa jag. Han flyttade sig lite, men det var fortfarande inte tillräckligt. Så jag sa åt honom att flytta sig lite längre ner. När han gjorde det lyfte jag upp knäna och särade på benen. När jag särade på benen kände jag hur huvudet på hans kuk gled ner mellan benen och vilade vid ingången till min fitta. När jag såg att jag var så våt hittade hans kukhuvud sitt mål och gled precis in i mitt väntande hål.

"Flytta dig lite bakåt" sa jag till honom. Långsamt flyttade han upp. Jag kände hur huvudet på hans hårda kuk trängde in i mig och gled djupare och djupare. Snart var hans kuk helt inne i min bultande fitta. Jag började röra min fitta upp och ner på hans långa skaft och knullade hans enorma kuk. Sedan kände jag att han långsamt började glida in och ut och knullade mig. Det kändes så underbart.

"OH YES, ge till mamma, knulla mig med din stora hårda kuk" viskade jag i hans öra. Jag sträckte mig ner och tog tag i hans röv när han började knulla mig hårdare. Jag kunde inte fatta hur stor den kändes i min fitta, det kändes som om den skulle slita mig i stycken. Snart böjde jag mig upp när han tryckte sin kuk djupt in i mig, jag visste att han var på väg att explodera inuti mig. Jag drog hans ansikte mot mitt bröst och han tog en av mina hårda bröstvårtor i munnen och började suga på den.

"Så ja, sug på den älskling" skrek jag. Jag kände hur hans kuk förstorades i min fitta så jag lyfte benen högt upp i luften och drog in honom djupt i mig när hans kuk exploderade och sprutade sperma djupt in i min fitta. Känslan av hans heta sperma som fyllde min fitta drev mig över kanten och gav mig den mest kraftfulla orgasm jag någonsin hade haft. Efteråt låg vi bara där tills hans kuk blev slapp och gled ur min spermafyllda fitta, sedan gick han till sitt rum och jag somnade.

Nästa eftermiddag hade han en fotbollsmatch så jag följde med och tittade. När matchen var över åkte vi hem igen. Väl hemma sa han att han skulle ta en dusch eftersom han var alldeles svettig efter att ha spelat boll. Jag satt vid köksbordet och tänkte på vad vi hade gjort kvällen innan och undrade om han kanske var arg på mig. Medan jag satt där gick Kevin in i sin morgonrock, han gick över till diskbänken och började diska.

"Jag hämtar dem älskling" sa jag, "Åh det är okej mamma, jag kan hjälpa till här medan pappa är borta" svarade han. När jag tittade på honom kände jag att jag blev upphetsad. Så jag reste mig upp och gick upp bakom honom och lade armarna runt hans midja och lade mitt huvud på hans axel.

"Du är en så bra son", viskade jag. Jag tittade ner över hans axel och såg att hans morgonrock hade gått isär något och att hans kuk hängde ut. Jag ville stanna där jag var och beundra den och började prata. "Du är väl inte upprörd över igår kväll?" "Nej mamma" svarade han, "jag vet inte vad som hände med mig, jag kunde bara inte låta bli" sa jag.

Medan vi pratade tittade jag hela tiden ner på hans kuk. Jag körde in handen i hans morgonrock och började gnida den över hans bröst i hopp om att väcka honom. Jag började berätta för honom hur länge sedan det var jag hade fått en orgasm som den han gav mig. När jag tittade ner igen såg jag att det gjorde susen, hans kuk började resa sig. Till slut kunde jag inte låta bli, jag var bara tvungen att hålla den i min hand. Så långsamt sträckte jag mig ner och lindade mina fingrar runt dess tickande skaft.

"Shhhh, säg ingenting, låt mig bara hålla den en stund", viskade jag. Han stod bara där medan jag höll och smekte hans gigantiska kuk. Jag drog lätt med tummen över det svullna huvudet och sedan tillbaka över det. Den blev större och hårdare när jag gjorde det. Jag började långsamt föra min hand upp och ner i den i en jackande rörelse, och sedan förde jag min andra hand ner och gned försiktigt hans kulor.

"Åh guddd" sa jag när jag sjönk ner på golvet på knä. Jag vände på honom och körde tungan längs hans långa skaft. Han lutade sig tillbaka mot bänken och såg på när jag slickade upp och sedan tog in huvudet på hans massiva kuk i min mun. Han sträckte sig ner och tog tag i mitt huvud och började knulla min mun. "Ohhh yeaaa, det känns så gooooddd mamma" sa han när jag snärtade min tunga över och runt hans kukhuvud.

"Du kommer att få mig att komma mamma"

Sedan hörde jag ett högt stönande och grymtande när han exploderade som ett hagelgevär i min mun. Hans heta sperma träffade baksidan av min hals. Hans kuk fortsatte att spruta sperma och jag kunde inte svälja tillräckligt snabbt. Snart var min mun så full att det började rinna ut och ner på min haka. Hans kuk sjönk ihop och han släppte till slut mitt huvud så att jag kunde stå upp.

När jag torkade bort sperman från ansiktet sa han: "Wow, det var fantastiskt mamma, det var min första avsugning". Sedan tog han mig i sina armar och kysste mig. Jag kände hur hans tunga kämpade för att komma in i min mun så jag öppnade läpparna och lät den komma in. Han började knuffa mig bakåt tills jag slog i köksbordet medan han fortsatte att kyssa mig.

"Nu är det min tur", sa han och med det lyfte han upp mig och satte mig på bordskanten. Han sträckte sig upp under min klänning och tog tag i linningen på mina trosor och drog ner och av dem. Han tryckte sedan tillbaka mig på bordet och särade på mina ben. Mina inre lår och min fitta var genomblöta av mina safter när han drog fram en stol och satte sig framför min våta fitta.

"Jag har velat äta din fitta hela dagen" sa han när han sänkte ner ansiktet mot min kåta fitta. Han började med att kyssa och slicka lätt på mina innerlår. Så kåt som jag var visste jag att det inte skulle krävas mycket för att få mig att komma och jag hade rätt. När jag kände hans mun omringa min klitoris fick jag klimax. Jag var så upphetsad att jag inte ville att han skulle sluta, jag ville att han skulle få mig att komma igen.

"Det är min duktiga pojke, slicka mammas fitta" bad jag.

Han fortsatte att slicka och suga upp och ner i min slits och stannade bara vid min klitoris tillräckligt länge för att kittla den med sin tunga. Det gick kalla kårar upp och ner längs ryggraden varje gång han gjorde det. Snart kände jag hur en ny orgasm byggdes upp inom mig. Jag sträckte mig ner och drog hans ansikte tätt in i min fitta. Med hans tunga djupt begravd i mitt hål började jag knulla den. När jag knullade hans tunga kände jag hans näsa gnugga mot min klitoris och det gjorde mig vild.

Jag kunde inte hålla tillbaka längre. Jag sprattlade som en galning och ville spruta min sperma i min sons mun. Sedan kände jag min fitta dra ihop sig och det heta flödet av min sperma sprutade in i min sons väntande mun. Han fortsatte att slicka all sperma från min fitta medan jag låg där och försökte hämta andan. Sedan satte jag mig upp.

" Det var otroligt, är du säker på att du aldrig har varit med en kvinna förut?" sa jag med ett leende.

Ända sedan dess har vi sugit och knullat varandra när vi får chansen.

Visa alla romaner av denna författare: Hannafiles.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.3 / 5. Röster 38

Subscribe
Notify of

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu