Madame Julia, Antagningen

05/04/2024 | Författare: Anonym
17 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | BDSMDominerande kvinna
4
(23)
Mase knullade i ett högt tempo och Madame tog emot all kuk som kom med mjuka stön.

Läs föregående del.

Jag var lycklig, förväntansfull och gick hela dagen med en pirrande känsla i kroppen. Det finns inget riktigt bra sätt att beskriva känslan som for runt inom mig när den unga flickan sa till mig att Julia skulle hämta mig på kvällen. Julia eller Madame som hon ville bli kallad hade inte sagt när eller var men det väntade jag mig inte heller, jag hade förstått att hon bestämde utan att fråga. Buttpluggen som jag fått på spårvagnen satt i och var en ständig påminnelse om det kommande mötet. Dessutom var det en bekräftelse på att det inte var jag som bestämde.
Jag hade insett att jag var villig att bli Julias slav och dessutom såg fram mot det som skulle ske.

Jag skyndade mig hem från jobbet och innan jag gick sa jag till att jag kanske skulle bli sen dagen därpå, man vet ju aldrig. Från klockan fem och fram till midnatt satt jag som på nålar och bara väntade, jag kunde inte äta eller dricka och ryckte till vid varje ovant ljud i uppgången.
Vid midnatt insåg jag att hon inte skulle komma och måste erkänna att jag kände mig övergiven och var plötsligt väldigt ledsen. Jag antog att jag inte godkänts av Julia, ratats, kanske hade hon någon annan man hos sig nu som var bättre än jag. Jag somnade utmattad av att ha väntat och hoppats i flera timmar.

Jag vet inte vad klockan var men någon slog till mig i ansiktet och röt

- Upp med dig slav!

Jag var helt borta några minuter innan jag insåg att hon kommit trots allt, hon var här i min lägenhet. Inte ett ögonblick funderade jag på hur hon kommit in, jag var bara lycklig över att inte vara underkänd. Den som slagit mig var samma unga flicka som jag mött på spårvagnen, hon hade bara på sig ett läderhalsband runt halsen och ett koppel som Julia höll i handen. Flickan slog mig med en kort piska på benen och på magen för att få mig ur sängen.
Jag försökte komma upp men trasslade in mig i sängkläderna och föll i golvet med ett brak. Tur att gamla fru Olsson under är stendöv annars hade jag nog haft grannarna hos mig ganska snart.
Jag sover alltid i pyjamas och hade på mig min favorit som är blekt gul och med små blå elefanter på. Både Julia och den unga flickan gapskrattade när dom såg den.

- Ta av dig den där trasan sa Julia Du ser ju inte klok ut.

Jag var inte helt klar i huvudet och det gick inte fort när jag försökte ta av mig min pyjamas samtidigt som jag försökte komma upp från golvet och bli av med sängkläderna. Till slut sa Julia att jag bara skulle stå stilla vilket jag gjorde. Den nakna flickan tog fram en kniv och skar sönder min pyjamas och slet den av mig så att på några sekunder var jag också helt naken. Julia klev fram och smekte mig lätt på kinden och ner över bröstet mot kuken som reste sig bara av tanken.
Julia stod framför mig och smekte min kuk med ena handen sakta och mjukt. Plötsligt tittade hon mig i ögonen och sa med en hård vred röst.

- Varför väntade du inte på mig utan somnade som den lilla gris du är? Förstår du hur besviken jag blir på dig? Är du egentligen rätt man att få bli min slav?
Min tanke och mina känslor var koncentrerade på min kuk så jag såg inte slaget men med en ljudlig smäll slog hon till mig i ansiktet. Handen var öppen så det gjorde mer ont än skadade mig, nästa kom från andra hållet och var rejält hård. Tre, fyra, fem slag träffade mig i ansiktet och under hela den här tiden smekte hon min kuk. Jag visste inte vad jag skulle göra men kröp ihop och backade mot väggen för att skydda mig mot ytterligare slag. Julia följde efter redo för nästa slag när hon såg tårarna i mina ögon och sakta sänkte handen.

Jag stammade att jag väntat från klockan fem till midnatt och sedan trott att hon inte ville ha mig och att jag var så lycklig att hon ville och att jag ville och…. Allt blev en enda röra av snyftande, tårar och förklaringar.
Julia tittade mig djupt in i ögonen och efter en stund sa hon till mig med sin vanliga mjuka röst att ta på mig de kläder de hade tagit med till mig och att vi skulle åka ut en stund.
Cleo höll fram en hög med kläder och när jag vecklade ut den visade det sig vara en kort kjol och en urringad blus och en kort jacka allt i svart läder. Dessutom fick jag ett par högklackade stövlar som konstigt nog passade precis.

Jag skulle just öppna munnen för att protestera när jag såg piskan och insåg att nu var hon min härskarinna igen. Jag fick hjälp av Cleo att komma i kläderna och sakta började kuken resa sig igen. Jag blev kåt av att ta på mig kvinnokläder och det såg lite lustigt ut när den korta kjolen stod rakt ut på grund av mitt stånd.
När jag var klar tittade Julia uppfodrande på mig men sa inget utan väntade. Jag förstod först inte vad hon väntade på men sen gick det upp för mig och jag gick fram till min byrå där jag hade lagt buttpluggen. Jag tog fram den och skulle precis sätta in den när Julia pekade på Cleo som tog över och tryckte in den och sedan drog ut den igen. Det gick ganska lätt vilket gjorde Julia lite missbelåten. En blick räckte för att Cleo skulle förstå och så tog hon fram en större variant som hon smorde in med olja och pressade in i min röv. Det gjorde rejält ont i början men snart hade jag vant mig vid den också.

Nu var jag klar och stod stilla och väntade på att Julia skulle bestämma vad som skulle ske nu. Cleo hade på sig en lång klänning som var slitsad i sidan och en likadan kort jacka som min, hon hade inte heller något under men verkade van vid situationen. En av de tankar som for genom mitt huvud var.
Vad gör jag om vi möter någon av mina grannar och de känner igen mig. Sen insåg jag att jag måste lita på Julia eftersom det ändå inte fanns någon väg ur situationen. Jag fick en peruk med mörkt lockigt långt hår på huvudet och en blick i spegeln visade att inte ens jag hade känt igen mig själv. Där stod en medelålders kvinna, lite för sexig och lite för utmanande för att kunna passera i vardagen men på en krog en sen kväll så.
Cleo tog fram ett läppstift och målade mina läppar knallröda så att det såg ut som ett sår under lockarna. Nu var jag klar för en tur med min härskarinna och hennes flickslav.

Utanför väntade en bil, en stor van, svart som nästan allt som hade med Julia att göra och det satt någon vid ratten. Den bakre dörren öppnades när vi närmade oss och vi klev in. Inne såg jag att det var inrett som en ganska lyxig salong med sköna soffor, en bar och en musikanläggning. Cleo hade sin plats i en hundkorg som hon kröp upp i och rullade ihop sig så att hon kunde se mig och Madame.

- Sitt där sa Julia och pekade på en lite lägre pall som stod ensam framför soffan som täckte ena långsidan och kortsidan av utrymmet.

- Eftersom det är din första kväll skall jag förlåta dig men låt det inte upprepas igen. Jag vill att du skall sitta uppe och vänta på mig tills jag kommer även om det blir sent. Jag vill inte behöva väcka dig igen och från och med nu sover du naken inga med fåniga pyjamas. Julia och Cleo log lite åt minnet av min favorit som inte fanns mer.

- Jag har förstått att du bestämt dig för att bli min slav och jag har beslutat mig för att acceptera dig men vi måste utbilda dig ordentligt så att jag inte ångrar mig. Cleo här kommer tillsammans med Mase som kör att förklara hur jag vill ha det och dessutom vad som sker om du inte gör som jag säger, eller hur Cleo?

- Ja naturligtvis Madame. Svarade flickan.

- Först måste vi klara ut ansvarsfrågan och här har du ett kontrakt i vilket du frivilligt ger din kropp och själ till mig för en tid av ett år. Under denna tid äger jag dig och har ansvaret för dig. Allt du vill göra måste du fråga mig om och om jag säger nej är det förbjudet. Du accepterar min rätt att bestraffa dig på det sätt jag finner lämpligt och så länge som jag anser att det behövs. Skriver du på nu så är du min. Hon lade fram ett papper på det lilla bordet och gav mig en penna.

- Läs nu igenom vad som står och när du är klar skriver du under eller låter bli.

Jag läste och insåg att om jag skrev under skulle mitt liv bli helt annorlunda och jag skulle bli hennes leksak. Ville jag som vuxen lämna ifrån mig rätten att bestämma över mitt liv, möjligheten att styra över min vardag och mina val.
Till min stora förvåning kände jag att det ville jag. Jag var glad och stolt att hon, Madame, ville ha mig som sin slav.
Det fanns en liten del i mig som fortfarande kämpade mot och som sa att jag skulle be dom stanna bilen och sedan springa hem, byta lås på dörren och inte ha något mer att göra med dessa människor men den delen tystnade ganska snabbt. Jag skrev under och lämnade pappret till Madame med nedslagen blick, glad lycklig och lugn för första gången på flera år.

Madame tog pappret och stoppade in det i ett fack bakom en väggpanel sedan satte hon sig tillrätta och tittade på mig som om det var första gången hon såg mig. Nå vad skall vi kalla dig, hon frågade inte utan pratade bara högt för sig själv. Leo? Passar bra med Cleo eller hur. Jag nickade och insåg i samma ögonblick att jag gått i en fälla.

- Svarade du? Har du en åsikt, slav?

Jag satt tyst och tittade ner i golvet hon sträckte sig lättjefullt efter den korta piskan Cleo haft tidigare.

- Vänd upp röven Leo sa hon med en lugn, nästa lycklig röst.

Jag vände mig om och lyfte kjolen så att min röv syntes tydligt. Fem hårda rapp som antagligen syntes som röda streck på min vita bak sen var hon nöjd för ögonblicket.

- Mase, sa hon, kör till lokalen. Vänd dig om sade hon till mig så att jag ser ditt ansikte igen.

När jag satt mig rättvänd sa Madame att eftersom Cleo hjälpt mig förut var det inte mer än rätt att jag hjälpte henne nu..
Cleo kröp ner från sin korg och satte sig med benen brett isär så att jag kunde slicka fitta. Hon både luktade och smakade gott så det var med glädje jag började slicka fittan som var liten och renrakad. Efter ett tag började Cleo att flåsa och att vrida sin fitta uppåt så att jag av misstag kom åt att slicka henne i röven. Det hände fler och fler gånger till dess att Madame sa till mig att om nu Cleo vill bli slickad i röven så får du väl göra det och inte hålla på med fittan hela tiden. Jag insåg att det var det hon ville så jag fick samla hela min viljestyrka och försöka göra henne till viljes. Kändes i början lite äckligt men konstigt nog gick det över och jag började bli kåt själv.
Kuken stod och jag började fundera på hur det skulle kännas att köra in den i flickfittan som antagligen var trång och skön. Då skakade hela flickkroppen av en orgasm och hon gnydde som en hund. Jag var på väg att sluta men Cleo korsade benen bakom mitt huvud och tvingade mig att fortsätta. Fyra orgasmer räknade jag till innan hon var nöjd och slappnade av i benen och lät mig andas lite mer naturligt.

Bilen krängde till och stannade strax därefter, sedan hördes ett skrapande som om något öppnades och sedan körde vi in i vad som verkade vara en lagerbyggnad. Dörren öppnades och Madame gick ur, jag försökte gå ut efter henne men fick ett hårt slag i nacken och över mig gick Cleo, sen var det min tur. Det var tydligt att hackordningen var att jag var sist även om jag inte träffat Mase ännu vilket kunde vara både bra och dåligt för mig. Vi stod i ett ganska litet garage. På ena långsidan av garaget fanns det en dörr vilken Madame gick genom samtidigt som hon sa till Cleo att få ner mig på alla fyra och vänta där. Ljuset släcktes och det blev kolsvart bara under dörren kom det en strimma ljus men inga ljud. Sen hördes en vissling och Cleo började röra sig mot dörren med mig krypande efter. När vi kommit genom dörren såg jag att det fanns fler rum och att det var en fabrikslokal som var uppdelad i flera mindre lokaler. Vi gick eller kröp på en ganska mjuk matta mot en annan dörr som var öppen och där det lyste ett ganska hårt nästan blått sken. Vi kom in i ett duschrum med vitt kakel och en trävägg i andra ändan. Madame stod naken så när som på ett brett läderbälte runt midjan och ett par svarat läderstövlar som gick nästan ända upp till fittan. Hon var rakad men hade en tunn sträng av mörkt hår som gick ner mot fittskåran. Hennes ganska små bröst stod rätt ut från kroppen och bröstvårtorna var styva, det var tydligt att hon var kåt.

- Få av er kläderna snabbt. Sa hon.

Cleo slet av sig sina kläder och Mase som visade sig vara en man var också snabb med att ta av sig. Jag hade lite svårt med alla spännen och snörningar som höll kjol, stövlar och allt annat på plats så jag var sist. När jag äntligen var klar och stod där naken gick Madame sakta ett varv runt oss och tittade, klämde lite och kände så att hullet var gott men fast. Sen stannade hon framför mig och skakade sakta på huvudet.

- Det är inte bra att vara sist när man skall klä av sig för då får man vara slav till alla.

Jag hade ingen aning om vad det innebar men fogade mig i hennes beslut och stod tyst och väntade på mitt straff.

- Men eftersom du är ny så skall du få en chans att klara dig du skall möta Cleo och Mase i en brottningsmatch och om du vinner blir dom dina slavar för en timma. Förlorar du är du deras slav under samma tid.

Brottningsmatch, jag tittade på Mase som såg ut att vara det stora hotet och visst var han vältrimmad men verkade inte omöjlig. Cleo ägnade jag nästan ingen uppmärksamhet utan antog att hon som var så liten skulle vara enkel att klara av.
Vi gick nakna in i nästa rum där golvet var täckt med en mjuk matta och helt utan möbler. När vi kom in och jag försökte få en bild av hur rummet såg ut fällde Mase mig till golvet med ett krokben och Cleo flög på mig från sidan. Mina tre år av karateträning visade sig vara väl använda pengar för jag rullade runt från dem och kom på fötter lite längre in på mattan. Lite mer beredd inriktade jag mig på Mase och började cirkla runt honom samtidigt som jag försökte hålla ett öga på Cleo. Med en spark mot mitt ena ben försökte Mase fälla mig men jag parerade genom, att lyfta benet och då anföll Cleo återigen från sidan men nu slängde hon sig på mitt andra ben. Jag föll som en fura och hade Mase över mig direkt. Båda var fast beslutna att vinna och tog till vilka knep som helst därför hade jag snart Cleos fitta över min mun och därför svårt både att se och andas.

Mase koncentrerade sig på mina armar för att hålla dessa borta från Cleo och på så sätt få mig att ge upp. Med båda mina armar kopplade och en fitta över munnen skulle de flesta antagligen ge upp men jag lyckades på loss min ena arm och började bearbeta Cleo. Vi hade nu farit runt så mycket att jag låg på rygg med Cleo över mig och Mase på högra sidan. Min vänstra arm slet och drog i flickan men hon kämpade för att sitta kvar. I sin iver att stanna på mitt ansikte tog hon i så mycket att det kom några droppar av piss från henne rakt ner i min mun. Det var inget att göra än att svälja även om det kändes väldigt otrevligt . Jag lyckades vrida runt henne så att jag låg på mage med Cleo under mig, fortfarande med hennes fitta mot min mun och hennes ben hårt virade runt mitt huvud.. Detta visade sig vara att misstag för nu kände jag hur Mase fick tag i båda mina armar och drog ihop dem på ryggen. Vad jag dessutom kände var en stor kuk som sakta trycktes in mot mitt rövhål och som antagligen skulle ha knullat mig om det inte redan funnits en buttplugg där. I detta läge, med en fitta runt munnen och en kuk nästan i röven gav jag upp.

Mase och Cleo hade mig helt under kontroll. Jag var fast och kunde bara finna mig i vad de ville göra. Vi var så inne i kampen att det tog några sekunder innan kommandot från Madame nådde fram till oss men till sist hördes ett skarpt stopp. Greppet runt mina armar på ryggen slappnade och Cleos bensax runt mitt huvud försvann. Flämtande rullade jag runt och på rygg såg jag rakt upp i Madams fitta som var öppen och så blöt att det droppade ner på golvet. Hon sänkte sig ner över mitt ansikte och utan ord började jag slicka henne. Långsamt lät jag min tunga vandra fram och tillbaka längs hennes blygdläppar. Hon gled lite framåt så att jag snuddade vid hennes anus med min tunga och sedan tillbaka så att jag kunde slicka clitoris så att hon stönade.

- Mase!

Hörde jag att hon sa och så kom det in en kuk bakifrån. Först gled den fram och tillbaka längs fittan lite som för att samla upp lite fittsaft och samtidigt trängde den sig mellan min mun och madams fitta så att jag kände kuksmak för första gången. Madame böjde sig lite framåt och så gled den in i henne. Jag låg kvar under och fortsatte att slicka clitoris samtidigt som Mase körde sin kuk ut och in i Madams fitta. Jag började få safterna i min mun och det fanns inget annat sätt att göra än att svälja allt som kom för jag satt fast som i ett skruvstäd mellan Madams lår.

Mase knullade i ett högt tempo och Madame tog emot all kuk som kom med mjuka stön. Benen kramade om mitt huvud och hennes ena hand drog mitt huvud hårt mot fittan. Hon stönade allt högre och med en serie av krampaktiga ryckningar kände jag hur det gick för henne. När hon rätade hon på sig åkte kuken ur med ett plopp. Rakt in i min mun och Mase fortsatte att stöta som om han inte märkt något. Jag sög kuk utan att kunna förhindra det. Kuken trängde ner mot mitt svalg och jag kände att snart spyr jag då det plötsligt slutade. Mase hade dragit bort sin kuk på Madams order och nu klev hon av mitt ansikte.
Jag drog några djupa andetag och tittade upp på de tre som stod ovanför mig, två blöta fittor och en stor kraftig kuk. Jag förundrades över att jag hade haft den i min mun för någon minut sedan men smaken var kvar blandat med smaken av Madams fitta. Min egen kuk var stenhård och jag var så kåt att den skulle spruta som en fontän bara någon nuddade vid staken. Ingen rörde sig på ett tag, jag låg stilla och tittade upp osäker på vad som skulle ske nu och osäker på hur jag skulle agera.

- Nå Cleo sa Madame. Han är er en stund nu, men låt det inte gå för honom för det vill jag ha sen.

- Ja Madame svarade de båda samtidigt och drog mig upp på fötter och in i en dusch.

- Nu skall du tvätta oss båda så att vi blir rena och fräscha och samtidigt skall du tillfredsställa oss på de sätt vi behagar.

Jag nickade och sen vred Cleo på duschen, jag stod inne i den helt naken och det kom bara iskallt vatten. Jag försökte hoppa ut men de höll mig kvar i den iskalla strålen en lång stund. Sen justerade Mase vattnet så att det blev behagligt varm men jag hade lärt mig vem som bestämde. Cleo steg in i duschen och sa

- Jag vill bli tvättad över hela kroppen och det skall vara mjukt och skönt annars blir det piskan.

Jag tittade mig runt och fann tvål och svamp i en korg strax utanför duschen. Jag hämtade båda och började tvåla in Cleos tunna kropp ungefär som jag gjorde med mig själv. Mase hörde jag henne säga och sen sved det till i baken när han piskade mig. Tre, fyra, fem hårda rapp som fick mig att vrida mig av smärta.

- Du skall vara mjuk och smeksam inte tvätta mig som du tvättar en bil din tölp.

Jag såg hur både hon och Mase njöt av att ha mig som slav och insåg att om jag inte var oerhört försiktig skulle det nog bli mer pisk innan timmen var över. Jag började om och nu försökte jag smeka hennes lilla tunna kropp med tvålen och natursvampen så att hon skulle njuta av tvättningen.
Cleo hade en liten tunn kropp utan ett uns av fett. Hon hade små stolta bröst som stack ut från hennes bröstkorg. Bröstvårtorna var små och just nu hårda av kåthet. Jag tvättade hennes nacke och hals ner mot ryggen. Hennes rumpa putade ut och skinkorna var runda och fasta, inte så stora men stolta och lite uppkäftiga. En mjuk skåra ledde vidare ner mot rövhålet och fittan, hon var helt utan hår. Jag tvättade hennes rygg och skinkor och tvekade lite inför att tvätta i skåran men insåg att det nog var meningen att jag skulle tvätta hela henne. Hon böjde sig svagt framåt när svampen började röra sin ner i skåran mot anus och ofrivilligt särade hon benen så att jag lätt kunde nå ända in. Ett litet rosa rövhål visade sig långt inne mellan rumpans kullar. Jag kände en hand på min nacke som mjukt och sakta drog mig närmare och närmare hennes rövhål. Jag lät min tunga glida upp och ner i skåran för att sen stanna vid hålet och sakta cirkla runt. Ett stönande sa att jag var rätt och så hörde jag ett väsande som sa.

- Slicka min röv din lilla fittslav..

Va! Menar hon att jag skall sticka in min tunga i hennes röv, jag tvekade och i samma ögonblick small det till på min rygg, först en gång och sen en gång till. Det räckte för att jag skulle sticka in min tunga i hennes anus och knulla henne där. Cleo njöt och tjöt och gnydde och pressade röven mot mig så att jag skulle kunna komma långt in i henne. Som tur var hindrade hennes vältränade skinkor mig att nå så långt in men det kändes ändå otrevligt.
Efter ett tag vände hon sig om och tog tag i min tunga och drog ut den så långt det gick och sen lite till. Sen tvättade hon den med tvål och borste så att den blev ren.
Lätt lutad mot väggen särade hon sina ben så att jag som stod på knä framför henne kunde se rakt in i hennes fitta. Den var precis som allt annat hos henne liten och nätt och utan hår med smala blygdläppar där vattnet rann från duschen. Hon tog tag i mitt hår och drog mig mot sig och visade att hon ville bli slickad i fittan. Jag kände att detta var mer min melodi så jag gjorde gärna vad hon bad om. Min tunga gled in mellan hennes läppar och fann en liten men stenhård clitoris som jag försiktigt lät tungan röra sig runt. Hon stönade och tryckte mitt huvud hårdare mot sin fitta samtidigt som hon tryckte ner mig så att min tunga gled in i henne. Jag knullade henne med min tunga så djupt jag kunde och hon vred sig och tryckte sig mot mig. Sen släppte hon loss mig lite så att jag kunde fortsätta med att slicka hennes clitta vilket gjorde att hon snart fick en orgasm som var så stark att hon föll ihop mot väggen.

- Nu är det min tur!

Det var det första jag hade hört Mase säga och jag insåg att nu var det kuk som gällde. Cleo bytte plats med Mase som gav mig tvålen och vände sig om så att jag kunde tvätta hans rygg. Det var en bred rygg med massor av muskler och jag tror att han spände dom lite för att imponera på mig.
Det var en konstig känsla att tvätta ryggen på en främmande man men det var som om det inte var jag som smekte honom utan att jag styrdes av någon annan så jag kunde släppa mig fri och leva ut allt. Jag kom på mig själv att smeka ryggen och rumpan på Mase på ett sätt som definitivt var sexuellt. Jag tvättade hans skåra och gled över hans rövhål med mina fingrar för att hetsa upp honom. Jag fick också min belöning när han stönade och särade på sina ben för att jag skulle komma till bättre. Plötsligt kände jag Cleos hand i nacken som tvingade mig ner på knä och nu såg jag ett nytt rövhål men denna gång med hår. Mase lutade sig mot väggen och ställde sig ännu mer bredbent. Hans pung syntes mellan benen men kuken stod så den syntes inte. Återigen tryckte handen mig närmare och närmare och snart var min tunga där. Jag lekte runt hans rövhål och gled ner mot pungens baksida vilket hetsade upp honom ännu mer.

Cleo var inte nöjd med min prestation utan ville att jag skulle sticka in min tunga i hans röv också men Mase ville annat och vände sig sakta om, mitt framför mina ögon stod hans kuk. I detta perspektiv var den jättestor och jättelång och han runkade den sakta så att det kom vätska ur toppen.
Med en hand bakom min nacke och den andra runt sin kuk droga han mig mot sig så att kuken träffade mina läppar. Jag tvekade och såg hur han tittade mot Cleo och piskan vilket fick mig att inse att jag inte hade något val.
Jag öppnade min mun och snart var den full av hans kuk. Den var stor men inte större än att jag kunde få in den i min mun. Sakta försökte jag få min tunga att smeka kuken på undersidan som är mer känslig och sen började han köra kuken fram och tillbaka. Med två händer om mitt huvud blev jag munknullad av en mycket kåt man och bakom stod en ung flicka som njöt av allt hon såg.

Nu kände jag hur Cleo kom in till oss i duschen och ställde sig bakom Mase som flyttade isär benen och böjde sig lite framåt. Sen hörde jag en grymtning och insåg att Cleo knullade Mase med en dildo eller något liknande. Han blev helt vild och ökade tempot och kraften i sitt knullande av min mun. Snart kände jag hur hans redan stora kuk växte och insåg att nu skulle jag få smaka sperma. Sen exploderade det och jag storknade av all sperma som kom i kaskader i min mun. Eftersom han fortsatte att köra kuken ut och in i min mun måste jag svälja en del vilket för ett ögonblick fick mig att känna tveksamhet men sen försvann den känslan och jag svalde och svalde.

Cleo drog loss mig från Mase och tittade noga på min nästan sönderknullade mun och på sperman som hade spritt sig över hela ansiktet och ner på bröstet. Hon tog lite på sitt finger och tvingade mig att suga rent . När Madame kom in i rummet något senare var vi tvättade och torkade men fortfarande helt nakna.

- Har ni haft det skönt? Frågade hon Mase och Cleo som båda nickade

- Bra då vet den lilla horan vad som gäller sa hon och log mot mig. Klä på honom och sminka honom för vi skall ut och dansa på Stadshotellet.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4 / 5. Röster 23

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu