Jag och Mitt Ex

28/08/2023 | Författare: Anonym
5 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | HeteroOffentligt SexBlowjob
4
(13)
Hon gnydde mer och mer och tillslut skrek hon ”jag kommer nu”.

Allt började en dag på den lokala krogen. Jag och några vänner hade haft en utav våra vilda förfester som vanligtvis innebar massa sprit, mycket skitsnack och oftast lite grillande.
När vi hade ätit klart och druckit en hel del öl började det bli dags att röra sig emot krogen.
sagt och gjort, på väg mot krogen bar det av.
vägen dit var inte mer än 3km men det tog ett tag att ta sig dit, men vi hade inte bråttom.
väl framme vid krogen var det en ganska lång kö in, lagom lång så man han sänka det man hade kvar i flaskan.
När jag tagit sista klunken av ölen ställde jag ner flaskan och när jag sedan tittade upp höll jag på att tappa hakan. Där stod hon, mitt ex. i en vit klänning av kortare modell, vackrare än någonsin. Hennes klänning visade så där lagom mycket av hennes välformade kropp att man automatiskt började föreställa sig henne naken. När jag stod där och tänkte på hennes nakna kropp får jag plötsligt ett slag i magen.

 • Hörru din idiot, jag försöker prata med dig! Sa polaren
 • Vad sa du då? Frågade jag
  Han skröt om helgen innan och om vad han hade gjort med tjejen han fick med sig hem.
  ”Mmm fan vad kul” var allt jag fick ur mig. Jag hade ju inte lyssnat, allt jag kunde tänka på var hennes välformade bröst som jag så länge hade saknat.

När vi väl kommit in på stället hamnade vi i baren.
Jag tänkte att om jag skulle få med mig någon hem så var jag tvungen att få i mig lite mer av det flytande modet!
Jag köpte en Redbull-vodka och när dom sista centiliterna av drinken runnit ner tog jag steget ut på dansgolvet. Med ryckt av musiken dansade jag fram till henne och hälsade och kramade henne hårt, även hennes kompisar fick sig en varsin kram.
Efter ett tag försvann hennes kompisar och vi började nu dansa mer och mer intimt!

 • Jag saknar dig ibland! Hörde jag mig själv säga.
 • Och jag dig ibland! Fick jag till svar.
  Någon bättre start kunde inte det här få.
  Vi fortsatte att dansa och hade det trevligt.
  tillslut vart klockan två och ”haket” stängde, men jag ville ju inte gå hem än.
  Vi stod i kön och jag tänkte nu måste jag ta chansen, allt eller inget.
 • Vill du återuppliva gamla minnen? Viskade jag i hennes öra.
  Hon vände sig om med ett leende på läpparna men hon sa inget.

Utanför raggade polarna upp folk till efterfest och tjatade på att vi skulle följa med.
Jag lyckades få med mig mitt ex och hennes kompisar och vi började gå mot efterfesten.
Jag och mitt ex hamnade längre och längre ifrån de öviga och tillslut såg vi dem inte mer.
Nu gäller det tänkte jag, jag tog tag i hennes arm och drog in henne bakom ett hus.
Vi satt oss på en sån där grön ”sandlåda”.
Vi började kyssas och det fanns inga hämningar alls.
Hennes kropp var så välformad att jag nästan kom av bara tanken.
Jag började smeka hela hennes kropp men stannade till vid hennes ena bröst, jag greppade tag om ena bröstet medan jag med andra handen hade ett stadigt grepp om hennes runda stjärt.
hon lirkade ut min kuk som nu var sprängfylld och redo att explodera, hon tog ett stadigt grepp om den och började dra den sakta upp och ner några gånger. Hon kysste mig ner på halsen och gick tillslut ner på knä och tog kuken i sin mun. Hennes mun var det skönaste jag känt på länge. Hon kunde det där med att suga kuk.
Det dröjde inte länge innan jag sprutade hennes ansikte och mun full av sperma. Hon tog sitt finger och samlade upp de droppar hon fått i ansiktet och sög sedan av sperman ifrån fingret och svalde hela satsen.

 • Nu är det min tur! Sa hon ihärdigt och satte sig på lådan.
  Nu skulle jag äntligen få smaka på hennes safter.
  Jag började med att dra av henne klänningen upptill och BH:n åkte av i samma veva så hennes bröst blottades. Hennes bröst var ett par riktigt fasta C-kupor som hade små bröstvårtor som var alldeles styva vid det här laget. Jag smekte och kysste hennes bröst och hon gnydde av vällust. Jag retades en hel del och hon kunde inte hålla tillbaka.
 • Slicka mig nu. Sa hon och tog tag i mitt huvud.
  Jag förde hennes röda string åt sidan och blottade hennes fitta som nu var så våt att det rann ner mot hennes anal.
  Jag satte tungan strax ovanför hennes analöppning och slickade upp alla safter som runnit ut.
  Så här gott har aldrig en fitta smakat. Jag lekte runt med tungan runt klitoris och hon stönade allt mer. När jag ansåg att jag retats tillräckligt länge körde jag in två fingrar i fittan på henne och började bearbeta hennes inre samtidigt som jag slickade allt hårdare. Hon gnydde mer och mer och tillslut skrek hon ”jag kommer nu”. Jag fortsatte att slicka och pulla tills hon inte klarade av mer. Jag tittade upp på henne och såg hennes leende.

Vid det här laget hade min kuk blivit halv hård igen och jag ville inget annat än att knulla henne hårt i båda hålen.

 • Jasså du så du vill ha mer. sa hon när hon lugnat ner sig efter orgasmen.
 • Klart jag vill ha mer. jag vill ju inte att det slutar här. Sa jag
  Hon var inte sen på noterna och började suga min kuk till ett redigt stånd igen.
  När hon kände att den var så hård den kunde bli så vände hon sig om och la sig på mage över lådan.
 • Knulla mig hårdare än du aldrig tidigare har gjort.
  Jag förde min kuk emot hennes fitta som fortfarande var så våt att det inte var några som helst problem att föra in den i henne. Jag började att stöta in i henne fort och hårt och hon stönade som aldrig förr. Jag förde in ett finger i hennes anal och det märktes att hon gillade min behandling. Eftersom att jag kommit bara några minuter innan så kändes det som att jag kunde hålla på i en evighet, men så var inte fallet. Jag knullade och förde fingret in och ut och kände att jag var på väg att komma igen så jag slutade direkt. Jag ville ju inte att detta sköna skulle sluta nu. Jag vände på henne och lade henne på rygg. In med kuken igen och stötte in och ut tills hon kom återigen. Hon ryckte och gnydde i en lång orgasm och jag passade nu på att vila min soldat.

Nu var det dags att köra in min kuk i röven på henne. Jag fick använda hennes naturliga glidmedel som jag redan hade kuken full av. Jag förde långsamt kuken in i henne och hon stönade till när jag fick in ollonet i analen. Så jag drog ut den igen för att sedan föra in den lite längre. Efter några juck så hade jag hela kuken inuti henne och jag fick verkligen hålla mig för att inte spruta henne full. Av bara tanken på att jag hade min kuk i hennes röv som jag aldrig tidigare hade fått haft gjorde ju inte saken lättare.
Jag började att knulla henne, först långsamt men allt fortare och fortare. Hon började att smeka sin klitoris. Och i samma takt som jag ökade tempot ökade också hon tempot. Tillslut kände jag den där ilande känslan i pungen och jag kunde inte hålla mig. jag fyllde hennes anal med min sperma och det var nog den skönaste orgasmen jag någonsin fått. När hon kände att jag fyllde henne så stönade hon ut och kom för en sista gång. Jag la mig bredvid henne för jag kunde inte stå på mina ben. Vi kysstes och höll varandra i handen medans vi pustade ut.
Vi låg kvar ett litet tag med könen i sommarnatten.

Efter ett tag reste vi på oss och klädde på oss och började vandra mot den planerade efterfesten. Väl framme vid efterfesten blev vi genast utfrågade om vart vi tog vägen och om vad vi gjort. Men vi båda hävdade att vi hade stannat och pratat med en kompis. Och dumma som dom var trodde dom på vad vi sa, men innerst inne visste vi att vi hade haft en kväll vi sent skulle glömma!

Den kvällen slutade med att jag sov hos henne och morgonen där på vart det ett riktigt vilt morgon sex.
Men det är en annan historia!

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4 / 5. Röster 13

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu