Jag min Fru och Vår Extraman

28/06/2023 | Författare: Anonym
6 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | GruppsexCuckoldFru
4.2
(23)
– Ta av er kläderna. Jag vill se er nakna.

När semestern närmade sej började min fru prata om att hon längtade efter att få uppleva en trekant igen. Hon gick verkligen igång på att berätta för mej om hur mycket hon längtade efter att få ha sex med en man till, och att se att jag också tände på det.

Vi har kommit överens om att kontakter med andra män ska gå genom mej, och med eventuella kvinnor genom henne. I god tid innan semestern skickade jag ett meddelande till min bekant som vi hade vårt första äventyr med. Svaret kom nästan direkt:

Roligt att höra ifrån er två! Måste dock berätta att jag befinner mej i en relation sedan i höstas.

Jag svarade: Gratulerar! Inget hinder för oss. Vi fortsätter gärna umgänget på tre eller fyra.

Han svarade: Jag med. Ska snacka med henne.

Sedan blev det tyst. Det var tyst länge. Vi hade nästan givit upp när svaret till slut kom:

Har fått grönt ljus för träff med er! Finns dock motkrav.

Jag visade meddelandet för frun som slog armarna om halsen på mej och gav mej en blöt kyss.

Vi svarade: Låt höra.

Villkoret är att min kvinna också får ha trekant. OK?

Min fru tog telefonen och knappade in: Med mej eller min man?

Din man, kom svaret.

– Älskling, går du med på det? frågade jag henne.

– Jag kan väl inte neka till det. Men vill du inte se själv hur hon ser ut innan du säger ja?

Frun tog telefonen igen och skrev: Min man vill gärna se en bild.

Efter en liten stund plingade det till på nytt. Kvinnan på bilden var i samma ålder som min vän, några år äldre än oss. Utan att ha träffat henne, bara utifrån bilden, skulle jag ha beskrivit henne som någon som hade glimten i ögat och skinn på näsan.

– Vad tror du, är du intresserad? frågade frun.

– Jag tror det.

– För mej får du. Hon ser ut att vara en stabil människa, jag tror inte det är någon risk för en romans mellan er två.

Nu var det jag som gav min fru en lång kyss.

Några veckor senare var stunden inne. Min fru hade klätt sej enormt hett i en tunn, åtsittande silkesklänning med smala axelband. Sättet som hennes bröst syntes genom den tunna tyget kunde göra vilken man som helst galen. Vetskapen om att min fru snart skulle få visa upp sej gav mej nästan kåtslag.

När dörrklockan ringde gick jag öppnade och släppte in min vän. Han hade ett blygt leende på läpparna när han hälsade på min fru. Hon gav honom så förföriska och kåta blickar att jag nästan blev chockad.

Min vän tog in henne med ögonen. Det syntes att det hände saker med honom. Själv var det också som att jag såg henne med hans ögon, som en ny kvinna. Inte min gamla pålitliga fru utan en främmande varelse med okända begär och lustar.

– Följ med, sa hon till oss och gick före mot sovrummet. Vi följde lydigt efter.

Framför sängen stannade hon. I tystnaden, där våra tunga andetag hördes tydligt, lät hon långsamt trosorna glida ner och hamna runt fötterna. Sedan lät hon också de tunna axelbanden glida ner.

– Vill ni ha sex med mej?

– Ja, flämtade vi.

– Ta av er kläderna. Jag vill se er nakna.

Vi gjorde som hon sa. Snart stod vi där helt nakna, båda så erigerade man kan bli.

– Vad ni är fina. Hon drog i axelbanden så att tyget sakta gled ner och blottade hennes fylliga, lite tunga bröst. Vårtorna var mörka och hårda. Det syntes att hon längtade lika mycket som vi.

– Jag vill att ni smeker er själva. Det är så härligt att se män som smeker sej själva.

Jag kastade ett öga på min vän och såg att han sakta började runka sej själv. Min fru drog upp klänningen och började smeka sej själv hon med. Jag såg att hon blev alldeles våt om fingrarna av sin egen saft. Vi andades tungt alla tre. Luften var verkligen tjock av kåthet.

Till slut ville frun ha mer. Hon satte sej på sängkanten och särade på benen så att vi såg hennes vackra, våta kön.

– Slicka mej, sa hon till min vän.

Han satte sej på knä framför henne och började slicka.

– Försiktigt, sa hon med tjock röst. Den här gången vill jag bestämma själv, jag vill inte komma direkt som ett annat litet våp.

Jag följde hennes ansiktsuttryck, hur det blev skönare och skönare för henne. Snart stönade och flämtade hon njutningsfullt, tills hon plötsligt sa till att det räckte och föste undan honom. Med slutna ögon satt hon framför oss och lät orgasmen sjunka tillbaka.

Vi fick verkligen lägga band på oss, där vi väntade på hennes nästa önskemål. Till slut slog hon upp ögonen och såg på oss.

– Kom och lägg dej här, sa hon till min vän.

Han gjorde som han blivit tillsagt. Min fru ställde sej gränsle över honom och smekte hans lem med handen, innan hon sänkte sej ner och lät den glida fram och tillbaka mellan de våta blygdläpparna. Han såg med stora ögon på hennes bröst som gungade i takt med rörelserna. Snart började det bli skönt för dom, dom stönade och gnydde båda två. Jag tror att han försökte komma in i henne, men hon lät honom inte göra det, utan fortsatte gnida och gnugga sej mot hans kuk. Jag började oroa mej för att det skulle gå för någon av dom, det var för tidigt för det. Men precis som förra gången lyckades hon sluta innan det gick för långt.

Själv var jag vid den här punkten så kåt att det kändes som om jag skulle sprängas och kvävas på samma gång. Nu var det bara ögonblick bort, att min hustru skulle ta den andra mannen i sej.

Precis när hon skulle göra det fick hon en tanke och vände sej om, så att hon satt med ryggen mot honom och ansiktet mot mej. Det var obeskrivligt att se henne fatta tag i kuken och styra in den. Ollonet på min väns lem är ovanligt stort, nästan som ett plommon, men min frus blöta fitta öppnade sej villigt och slukade den. Med benen brett isär lät hon kuken glida in, samtidigt som hon såg på mej med halvslutna ögon.

Synen var fullständigt överväldigande. Jag såg ömsom min fru i ansiktet, ömsom på deras kön. Min fru hade ett lycklig uppkåtat leende på läpparna. Jag tittade ner och såg hur kuken gled ur henne, alldeles glansig av hennes saft, och sedan in igen hela vägen. Hennes svullna blygdläppar slöt sej så vackert kring skaftet, och mellan dom stod hennes klitoris ut, hård och ivrig, beredd att skänka henne orgasm. För att inte tala om den njutning det gav mej att betrakta hennes bröst. I takt med att hon rörde sej gungade dom tungt fram och tillbaka. Det var som att det underströk det snuskiga och härligt förbjudna i det vi höll på med.

För att riktigt visa henne att jag njöt av skådespelet började jag runka mej själv. Hon såg på mej och hennes ansiktsuttryck förändrades. Munnen var öppen, ögonen halvslutna, hon flämtande tungt.

Min vän stönade nu på ett sätt som inte lämnade några tvivel om hur skönt hon gjorde det för honom. Jag tror att han ville komma, men min fru lät honom fortfarande inte göra det. Nu höll hon sej så stilla hon kunde. Jag förstod att hon var så kåt och stimulerad att hon bara med nöd och näppe kunde att lägga band på sej. Efter en stund började hon försiktigt smeka klitoris med fingret med små cirklande rörelser. Han låg alldeles stilla, andades tungt. Nu behövdes nästan ingenting för att han skulle spruta. Min fru smekte sej själv snabbare och snabbare, hon hade fått det där inåtvända uttrycket i ansiktet, helt avslappnat och fullständigt koncentrerat på samma gång.

Orgasmkramperna fick henne att skaka i hela kroppen, hon gav till ett högt rop av plågad lättnad. Min vän försökte hålla emot men naturen hade sin gång. Han stötte krampaktigt i min fru när det gick för honom, så att det gungade i hela kroppen på henne.

När det var över satt hon kvar med hängande huvud en stund innan hon försiktigt klev av och lade sej på rygg med benen tätt ihop. Hon tittade på mej. – Å, älskling, vad skönt det var.

Jag smekte hennes fötter men var inte i stånd att säga något. Hon flyttade sej lite så att hon fick en kudde under huvudet.

– Vill du se?

Jag tror att jag lyckades nicka. Hon särade benen så mycket hon kunde.

– Visst gillar du att jag har hans sperma i mej? Det är din lilla fetisch tror jag.

Jag bara tittade, som förhäxad. Jag hade gått in i något slags bubbla av kåthet, där det fanns varken skam eller blygsel. Tjock, vit säd sipprade fram mellan hennes glansiga blygdläppar.

– Kom, nu ska jag knulla dej också.

Jag lät henne styra in min lem, som hon gjort med min vän.

– Var alldeles stilla i mej, sa hon och låste fast mej med benen. Hon lade ena armen bakom huvudet och smekte sej själv igen.

Hon fick jobba lite mer den här gången men orgasmen närmade sej sakta men säkert. Varje gång njutningen kom vällande i henne så tryckte hon mej hårt mot sej. Jag kände hur hennes mjuka, härliga inre kramade om mej. När hon till slut tappade kontrollen och drogs med av orgasmen, så sveptes även jag med. Jag stötte helt okontrollerat, det bultade och dunkade och pulserade så hårt i mej att det för en stund blev alldeles svart omkring mej.

När vi pustat ut en stund sa min fru: Nu kanske vi skulle ta och öppna den där vinflaskan vi har på kylning. Hon låg på rygg med klänningen halvvägs upp på magen. Min vän hade fått stånd igen.

– Jag tror att det blir din uppgift att gå ut i köket, sa hon till honom. Till mej sa hon: Du får stanna och hålla mej sällskap. Du, det är en sak jag har fantiserat om ...

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.2 / 5. Röster 23

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu