Inte Längre Bara en Fantasi

01/07/2023 | Författare: Anonym
14 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | CuckoldTrekantFru
4.1
(24)
- Johan, David vill se när vi älskar med varandra.

Jennifer och jag (David) har varit gifta i några år. Vi är 28 respektive.30 år gamla och har ännu inte skaffat några barn. Jennifer är en vacker och en helt underbar kvinna. Det är tydligt att även andra tycker så Blickarna från både män och kvinnor stannar lite extra länge på henne när vi rör oss i offentliga miljöer. Jag är stolt och ibland lite förvånad över att jag lyckats fånga henne. Jag älskar Jennifer innerligt och jag vet att hon älskar mig.

Jag har ibland fantasier som jag kanske borde skämmas lite för. Å andra sidan vet jag att många andra delar dessa fantasier om sina fruar med mig. I fantasierna förför jag Jennifer tillsammans med en annan man. Hon är först lite blyg och motsträvig men kan sen inte stå emot vår uppvaktning. Hon blir vild och kåt och älskar passionerat och intensivt med den andre mannen. Direkt efteråt återerövrar jag henne genom att ta henne hårt. Den här berättelsen handlar om när mina fantasier blev verklighet.

En kväll vid middagsbordet kommer Jennifer med en överraskande fråga
- Om du skulle få välja en tjej ur vår bekantskapskrets att ha sex med, vem skulle du då välja?
- Varför frågar du det säger jag och tittar förvånat på henne. Det är dig jag älskar och dig jag vill ha sex med.
- Ja, så är det för mig också, det vet du, men jag är nyfiken och tycker det skulle vara spännande att veta svarar hon
- OK, men då vill jag att du svarar på motsvarande fråga vad gäller killar som vi känner.
- Ja säger Jennifer och nickar, det är väl inte mer än rättvist. Får jag höra nu.
- Stina svarar jag och behöver egentligen aldrig fundera över valet. Jennifers kompis Stina är en läcker, mysig och trevlig tjej med en kropp som en gudinna. Hade jag inte Jennifer skulle hon vara väldigt lockande.
- Ja, jag är inte förvånad säger Jennifer. Visste nog redan från början att Stina skulle bli ditt val. Jag har sett dina ögon svepa över hennes kropp vid flera tillfällen och jag förstår varför. Jag tycker också hon är läcker.
- Och du? frågar jag
- Johan svarar Jennifer. Jag tycker han är fin och jag tror att han vet hur man skall göra det skönt för en kvinna och inte bara tänka på sig själv.
- Är du säker, vill du testa ? frågar jag i skämtsam ton-
- Det är dig jag älskar svarar Jennifer och jag noterar att hennes svar inte är ett entydigt övertygande nej.

Efteråt har jag svårt att få vårt samtal ur tankarna. I mina fantasier är Johan nu den andre mannen. I och med att han fått ett namn och ett ansikte blir fantasierna mer verklighetstrogna. Framför mina ögon spelas olika scener upp där Johan och jag ger Jennifer allt vi förmår och hon njuter ohämmat av vår uppvaktning. Fantasierna återkommer dag efter dag och det verkar omöjligt att slå bort tankarna. Jag blir påverkad på flera sätt och längtar efter Jennifer hela tiden. Kan inte låta henne vara.

En kväll när vi gått och lagt oss och mina ivriga händer börjar vandra över hennes kropp tittar hon på mig och säger
- Inte för jag har något emot det men du har varit så ivrig och intensiv i sängen den senaste tiden.
Jag undrar vad kan det bero på ?
Jag blir lite ställd över frågan och har inget bra svar i beredskap. Jennifer ser min tvekan och frågar
- Har det hänt något ?
Tankarna virvlar i mitt huvud. Jennifer känner mig så väl och jag kan inte slingra mig ur det här med hjälp av någon krystad förklaring. Hon kommer att genomskåda mig. Jag ser ingen annan möjlighet än att berätta om mina fantasier och om hur dom påverkats av vårt samtal vid köksbordet häromkvällen.
- Oj säger Jennifer när jag berättat. Vill du inte också ha en extra tjej med. Stina till exempel.
- Nej svarar jag sanningsenligt. Det är du som är i centrum, det är dej jag vill se njuta av situationen.
- Känner du ingen svartsjuka ?
- Nej, inte så länge vi gör det tillsammans och så länge det inte påverkar vårt förhållande. Skulle do däremot ligga med någon annan bakom min rygg skulle jag bli oerhört svartsjuk.
- Är det bara fantasier eller vill du i verkligheten?
Efter en del eftertanke svarar jag
- Ja, jag vill nog i verkligheten men jag skulle aldrig kunna begära av dig att du ställer upp.
Vi ligger tysta. Jag kan nästan höra hur Jennifers tankar snurrar och jag hoppas innerligt att det vi just pratat om inte kommer att påverka vårt förhållande.

Efter ett tag börjar mina händer åter vandra över hennes läckra kropp. Hon svarar direkt på min beröring och snart älskar vi intensivt. Jag får känslan av att vårt samtal ger lite extra krydda åt bådas vår lust. När vi ligger och hämtar oss efteråt säger Jennifer
- Du kan väl bjuda hem Johan någon kväll framöver. Du får inte ha några förväntningar, jag vill bara träffa honom tillsammans med dig, prata och umgås och känna hur det känns.
Jag jublar inombords över det som Jennifer säger.

Jag träffar Johan över en fika på stan. Är osäker på hur jag skall lägga fram min inbjudan. Vill gärna så en tanke i hans huvud om att något speciellt kan vara på gång. Efter att vi pratat runt en stund säger jag:
- Jennifer föreslog att vi skulle bjuda hem dig på lite mat någon kväll framöver. Det tycker jag är en utmärkt ide. Vad säger du?
Johan tittar lite förvånad mig. Jag kan se frågan i hans blick. Hembjuden på Jennifers initiativ ? Jag möter hans blick med ett leende men säger ingenting. Kan se hur tankarna virvlar i Johans huvud. Han blir tyst ganska länge men säger slutligen
- Tack, jag kommer väldigt gärna. Hälsa Jennifer det.
Vi bestämmer dag, pratar vidare ett tag och skiljs sedan åt. Jag är nöjd över det sätt jag lade fram min inbjudan.

Så kommer dagen för Johans besök. Jennifer och jag förbereder maten och straxt före Johans ankomst går Jennifer för att duscha och byta om, något som jag gjort redan tidigare. Det är sommar och varmt. När Jennifer kommer tillbaka är hon klädd i en knälång snäv kjol och en löst sittande skjortblus med knäppning fram. Hon är barbent och barfota och man kan ana att hon inte har någon BH under blusen. Hon är så fantastiskt vacker och sexig och jag blir kåt bara av att titta på henne. Att hon genom sin klädsel inte precis gjort sig svårtillgänglig bidrar ytterligare till min upphetsning. Johan kommer att gilla vad han ser.

Det ringer på dörren och utanför står Johan med en blombukett som han lämnar över till Jennifer. Jag ser hur han överväldigas av hennes uppenbarelse och hur hans ögon slukar hennes kropp. Hon omfamnar honom och tackar för blommorna. Omfamning känns någon tätare och något längre än vad den skulle vara i vanliga fall.
- Hej Johan säger jag, du är mycket välkommen som du ser.

Efter maten fikar vi i vardagsrummet. Jag bär in kopparna och Johan och jag sätter oss i var sitt hörn av soffan. Jennifer kommer efter med kaffet. Jag klappar på platsen mellan Johan och mig i soffan och säger till henne
- Älskling, kom och sätt dig här.
Hon ler, sätter sig och jag lägger armen om henne. Vi dricker vårt kaffe.
- Johan säger jag, visst är Jennifer fin
- men så kan man väl inte…….Jennifer avbryts av Johan – Ja, det är hon verkligen. Det är inte utan att man är avundsjuk på dig.
- Tack Johan, det var snällt sagt säger Jennifer och rodnar lätt.
- Verkligen säger jag, det är väl värt en kram.
Jennifer vänder sig mot Johan, kramar honom och avslutar med en puss på kinden. Jäklar tänker jag, kanske det ändå kommer att hända något.

Jennifer reser sig, samlar ihop de tomma kaffekopparna och går ut med dem till köket. Johans blick är fastnaglad på hennes rumpa när hon går. När hon kommer tillbaka fastnar hans blick på brösten. Hon har som sagt inget BH och man kan skönja genom blusen hur hennes lagom stora fasta bröst rör sig när hon går. Johans hungriga blickar avslöjar att han kommer att vara med på allt. Det är helt upp till Jennifer hur kvällen kommer att sluta. Hon kan styra det dit hon vill.

Jennifer sätter sig mellan oss igen. Jag drar undan hennes hår bakåt och kysser henne på halsen samtidigt som jag lägger en hand på hennes knä. Hon låter handen ligga kvar ett kort ögonblick innan han skjuter bort den och säger.
- Men David, tänk på att vi har en gäst.
- Det är jag mycket väl medveten om svarar jag och biter henne i örsnibben.
Jag lägger tillbaka min hand på hennes knä och nu får den ligga kvar. Efter en kort stund tar jag tag i Johans ena hand och lägger den på hennes andra knä.
- Men vad händer….. säger Jennifer och skjuter bort våra händer
- Det som händer är att du är så jäkla läcker och vi har svårt att låta bli dej. Du får nog säga ifrån på skarpen om du inte vill viskar jag i hennes öra.

Jennifer säger ingenting. Jag lägger tillbaks min hand och med ett lätt tryck utåt på hennes knä särar jag hennes ben något. Hon håller inte emot. Johan lägger tillbaka sin hand på hennes andra knä. och smeker. Han tittar frågande på mig och jag nickar och ler. Samtidigt som han smeker börjar han flytta sin hand sakta uppåt på Jennifers lår. När han når kjolkanten någon decimeter ovanför knät stoppar Jennifer honom genom att lägga en hand ovanpå hans. Jennifer vänder sig mot mig och säger tyst
- är du absolut säkert på att det är det här du vill?
- Ja, det är det här jag vill men det är du som bestämmer svarar jag.
Jennifer tar bort handen som stoppar Johan från att fortsätta och stryker honom över kinden. Gesten kan inte tolkas på annat sätt än att hon ger honom ett OK. Han fortsätter sina smekningar och hans hand försvinner sakta mer och mer in under Jennifers kjol. Jag blir så jäkla kåt av synen. Jag smyger in en hand under hennes blus och smeker brösten. Dessa härliga mjuka uppnosiga lilje kullar. De styva bröstvårtorna berättar att Jennifer inte är opåverkad av situationen. Hon suckar tyst när jag försiktigt klämmer på dem. Jag knäpper upp och öppnar hennes blus och brösten framträder i all sin prakt. Johan stirrar på dem samtidigt som han fortsätter sin långsamma vandring med handen mellan hennes lår.
Efter ett tag gnyr Jennifer till och jag förstår att Johans hand nått sitt mål under hennes kjol. Det hetsar upp mig ytterligare. Jag undrar om han smeker henne utanpå trosan eller om han har smugit in en eller två fingrar innanför troskanten. Ser att Jennifer efter en kort stund själv särar sina ben en bit till för att ge honom mer plats. Hon andas nu lite häftigare. Jäklar så kåt jag blir. Underbara kvinna. Jag viskar i hennes öra
- Jag älskar dig, ska vi gå till sovrummet
- Mmm svarar hon och vänder sig mot Johan och säger - Kom . Hon tar hans hand när vi går.

När vi kommer till sovrummet knäpper jag upp knappen i hennes kjolslindning, drar ned den korta dragkedjan och kjolen faller till golvet. Hon står nu framför oss i trosor och en uppknäppt skjort blus. Hon är så jäkla läcker. Jag smyger ner min hand i hennes trosor och känner att Johans fingrar gjort henne fuktig. Jag viskar i hennes öra
- Älskling, jag tror du är kåt.
- Mmmm ..svarar Jennifer. Sedan säger jag lite höge så att Johan hör.
- Får vi ta av dig trosorna?
- Mmmm… svarar hon igen.
- Jag ställer mig bakom henne, kysser henne i nacken och nickar åt Johan. Sedan lägger jag armarna runt henne och fångar brösten i mina händer. Jag ömsom kramar dom och ömsom knådar bröstvårtorna mellan fingrarna. Johan ställer sig på knä framför Jennifer. Han kysser henne på magen ovanför troskanten. Sedan tar han tag i trosorna och börjar sakta dra ned dem samtidigt som han kysser den hud han blottlägger. Jennifer suckar.
När Johan når venusberget blir han ivrigare och drar direkt ned trosorna till fötterna. Han fångar Jennifers skinkor i sina händer och trycker henne mot sig. Han slickar och pussar överallt där han kommer åt. Jag låter mina händer glida ned till hennes ljumskar och öppnar henne för Johan genom att med fingrarna dra i huden så att hennes blygdläppar säras. Jennifer kliver ur sina trosor och hjälper till ytterligare genom att vika ut sitt ena ben. Nu kommer Johan åt allt. Hans tunga löper mellan hennes blygdläppar, han nafsar och slickar på hennes klitta, han äter henne helt och fullt.
- Oh Gud….vad gör ni med mej …det är så skönt….snyftar Jennifer
- Älskling säger jag, Johan och jag njuter oerhört av att du är kåt och vill ta emot vår uppvaktning och åtrå på detta sätt. Du är så vacker, du är så läcker, du är så skön.

Efter en liten stund tar Jennifer tag i Johans hår och drar honom försiktigt upp i stående ställning. Dom möts i en kyss och sedan säger hon
- Det är bara jag som är naken. Är det rättvist? Ska ni inte klä av er?
Med detta sagt frigör hon sig och hoppar upp och lägger sig på rygg mitt i sängen.

Johan står bredvid sängen och befriar sig snabbt från skjorta och byxor. Jag klär medvetet och full av förväntan av mig i lite långsammare takt. Tänker att min tur kommer lite senare. Boxershortsen är det sista som Johan tar av sig och fram kommer en ståtlig och rejäl kuk som står rakt ut. Ollonet är kladdigt av försats. Jennifer flämtar till och tittar frågande på mig. Jag nickar och hon sträcker ut handen mot Johan som går fram mot sängkanten så att hon når honom och kan greppa hans kuk. Hon rör handen upp och ner några gånger och ytterligare droppar av försats sprider sig över ollonet. Hon drar Johan i kuken försiktigt emot sig och han ställer sig på knä i sängen vid hennes huvud. Jennifer pussar och slickar på hans ollon och tar det sedan helt i munnen samtidigt som hon sakta runkar. Johan stönar och andas häftigt. Efter ett tag vrider hon huvudet mot mig, fångar min blick, och säger med hes röst samtidigt som hon fortsätter arr sakta runka Johans kuk.
- David, du ville ha det så här. Hoppas du inte ångrar dig för nu är det nog för sent. Jag vill ha Johan. Efter att ha sagt detta tittar hon upp på Johan och säger
- Johan, David vill se när vi älskar med varandra. Jag vill. Vill du?
- Vill inget hellre, jag är så kåt. Det syns väl? svarar Johan
- Men kom då! Jag är också kåt! säger Jennifer och släpper Johans kuk.

Johan kryper nedåt i sängen. Jennifer välkomnar honom genom att sära sina ben och dra upp sina knän. Det är så upphetsande att se henne öppna sig helt och bjuda in honom sitt savande sköte utan förbehåll. Johan lägger sig tillrätta, tar kuken i handen och drar ollonet mellan hennes blygdläppar. När han hittar hennes öppning tränger han sakta in i den blöta grottan. Sedan tar han stöd på raka armar vid sidan av Jennifers höfter vilket gör att både Jennifer och jag kan se när han sakta för sin ståtliga kuk in och ut i långa drag. Den glänser av hennes safter och hon ger ifrån sig en snyftning varje gång han tränger in. Jag böjer mig fram och viskar i Jennifers öra
- jag älskar dig och jag blir så jäkla kåt och upphetsad av det jag ser.
- jag älskar dig också men nu får du allt vänta svarar Jennifer och sträcker upp armarna och drar Johan mot sig. Dom möts i en djup kyss. Nu är allt bara ren lust och åtrå. Johan ökar takten och Jennifer börjar röra sin underkropp och möter hans stötar. Johan andas häftigt och Jennifer gnyr och utstöter snyftande ljud. Deras knullande blir mer och mer intensivt. Varje gång Johan stöter in lyfter Jennifer sin underkropp och möter honom. Hon lägger sina händer på hans skinkor och styr takten
.
Jennifer är nu precis så vild och kåt som jag föreställt mig i mina fantasier. Johan och hon har försvunnit in i en bubbla och jag tror inte dom längre är medvetna om att jag finns i rummet. Allt som betyder något är deras förenade kön och de impulser av njutning som skickas ut därifrån. Min kära hustru är så vacker där hon ligger och ger sig helt hän åt sina lustar och åt Johans kuk. Det var det här jag fantiserade om och nu är det verklighet. Verkligheten är häftigare än fantasierna. När dom är färdiga skall jag knulla henne som aldrig förr tänker jag. Jag längtar efter att få återerövra henne.

Jennifer andhämtning ökar kraftigt och hon ger ifrån sig små skrik som berättar att hennes orgasm är på väg. Jag har hört dessa skrik många gånger förut och vet vad dom betyder.
- Oh…Oh..Oh…. Johan….Oh…Oh… hårdare….såja…såja…… flämtar hon och hela hennes underkropp vibrerar. I orgasmens våld slår hon till synes okontrollerat på Johans rumpa med händerna. När Jennifer får kraftiga orgasmer flödar hennes safter och hon blir väldigt blöt. Det hörs ett näst intill plaskande ljud när Johans kuk åker in och ut i hennes fitta. Han stöter häftigt och stirrar som förhäxad på Jennifer när hon rider på orgasmens våg. Även han når sin slutpunkt.
- Jäklar…nu jag kommer också… Åhhh…. ….Åhhh…grymtar Johan. Han knullar några kraftiga tag och trycker sedan in kuken till roten samtidigt som hela hans kropp skakar.
- Åh Johan jag känner hur du kommer ….kom…kom… kom… snyftar Jennifer och håller honom kvar djupt inne i sig genom att slå benen runt honom och trycka hårt med händerna på hans rumpa. Hennes fitta mjölkar honom på säden och han tömmer sig i henne samtidigt som han stönar ljudligt.

När Johans orgasm avklingat ligger han kvar ett kort stund innan han drar sig ur och lägger sig på rygg vid sidan av Jennifer. Båda är varma och rödblommiga och hämtar sakta andan. Jag har lagt mig på andra sidan av Jennifer. Efter ett tag vänder sig Johan mot Jennifer, pussar henne på kinden och säger
- Tack Jennifer, det här var något av det häftigaste jag upplevt.
- tack själv Johan, det var häftigt för mig också svarar Jennifer och ler lite blygt. Trots att hon är varm kan man ana att hon rodnar lite.
- Kan jag låna duschen? frågar Johan och tittar på mig.
– Visst, det finns handdukar i skåpet i badrummet svarar jag. Han samlar ihop sina kläder och lämnar sovrummet för att duscha.

Jag smeker Jennifer. Mina händer vandrar från hennes ansikte via brösten ned till hennes blöta grotta och tillbaka upp igen. Jag är så väldigt kåt. Det bultar i kuken. Jag tänker att jag skall låta henne återhämta sig en stund men hon vänder sig mot mig och säger.
- Kom älskling så fullbordar vi din fantasi.
Jag är snabbt på plats mellan hennes ben. Ser droppar av Johans säd rinna ur hennes öppning när jag med handen riktar in min kuk. Det är en obeskrivlig känsla att få tränga in i Jennifer bara minuter efter det att hon älskat med Johan. Han har öppnat upp henne och vetskapen om att det våta runt min kuk kommer från båda honom och henne kryddar det hela ytterligare. De är så skönt på ett annorlunda sätt. Jag har älskat med Jennifer många gånger och ändå känns det nu som något helt nytt.
- Älskade Jennifer, det är så otroligt skönt. Du är så underbart läcker.
- Mmmm.. David, ta mig, gör vad du vill. Jag är din.
Jag börjar stöta häftigt. Känsligheten i varenda lite del av min kuk är på topp och efter några få stötar känner jag välbekanta ilningar. Jag måste lugna mig tänker jag men förloppet är omöjligt att stoppa. Orgasmen träffar mig som en blixt och jag skriker
- JENNIFER, JENNIFER…..ÅHHHHHHH…..
Styrkan och längden på min njutning är något av det häftigaste jag upplevt. Min kuk tar totalt kommandot över kroppen och jag bara förvinner bort på moln. Känner hur min säd pumpas ut i kaskader och det är ofattbart skönt.

När min orgasm så småningom klingar av och jag återvänder till verkligheten möter jag Jennifers blick. Hon ler och säger
- Oj! Oj! , det var intensivt och gick fort. Där hann jag inte med.
- Förlåt…förlåt… jag kunde inte hålla emot. Det var egoistiskt flämtar jag skamset och lägger mig på rygg vid sidan av henne och försöker hämta andan..
- Det gör inget min älskling, vi startade nog från lite olika utgångsläge svarar hon. Sedan greppar hon min kladdiga halvhårda kuk och runkar sakta samtidigt som hon tillägger med ett busigt leende
- jag klarar mig, åtminstone en stund och jag skall nog få fart på den här igen.

Vi tystnar och Jennifer fortsätter att ömsom smeka, ömsom runka min kuk. Efter ett tag säger hon
- Blev kvällen som du fantiserat om?
- Ja, mer än så svarar jag. Det var fantastiskt att få förföra dig tillsammans med Johan och att se dig bli kåt och njuta. Det gjorde mig helt betagen att se dig ge dig hän och älska med Johan som du gjorde. Du är världens läckraste kvinna och jag älskar dig.
- Jag hade nog inte tänkt det skulle gå så långt som det gjorde ikväll men stämningen blev så sensuellt laddad när vi satt i soffan säger Jennifer och fortsätter- Du smekte mina bröst och när Johans hand nådde hela vägen upp under min kjol och han började röra sina fingrar var jag förlorad. Jag kunde inte och ville inte stå emot.
- Så du ångrar dig inte och känner att jag lurade med dig på något du egentligen inte ville, inflikar jag.
- Nej, jag ångrar mej inte. Det var en skön upplevelse men vi borde kanske inte upprepa den………åtminstone inte alltför ofta tillägger hon.

Bilder från kvällen spelas upp i mitt huvud. Detta i kombination med Jennifers smekningar gör att min kuk åter är hård. Jennifer kryper upp och sätter sig på mig. Hon tar stöd med sina knän vid sidan av mina höfter, riktar in min kuk med handen och sjunker ner över den. Så underbart härligt det är att bli helt omsluten av en blöt och varm fitta. Jennifer sitter upprätt och med kuken helt inne börjar hon röra sin underkropp och gnider sig mot mig. Det är så jäkla skönt. Jag ligger still och betraktar henne när hon rider min levande blodfyllda dildo. Hon är så fantastiskt vacker och hennes bröst rör sig i takt med rörelserna runt min kuk. Hon blundar och ökar takten samtidigt som hon börjar smeka sitt ena bröst med handen. Jag kan inte se mig mätt på denna underbara läckra kvinna. Hon har gett mig så mycket ikväll så nu låter jag henne helt styra och göra det som känns bäst för henne. Underhand blir hennes rörelser häftigare och häftigare samtidigt som hon ger ifrån sig ett lågt snyftande ljud. Snart kommer de karakteristiska små skriken som berättar att hon når sin orgasm.
- Oh…Oh…Oh…nu…nu….Oh Gud….David….
Jag känner hur Jennifers fitta krampar och hur hennes safter flödar runt min kuk och fuktar mina lår och min mage. Så jäkla underbart att kunna ge henne detta, så jäkla underbart att se henne ta för sig och ge sig hän. När jag känner att hennes orgasm är avklingande dra jag ned henne mot mig och kysser henne samtidigt som jag börjar röra min kuk in och ut. Jag hör samma nästintill plaskande ljud som jag hörde tidigare i kväll men då var det Johans kuk som var orsaken. Ljudet skapar nya minnesbilder som spelas upp framför mina ögon och får min egen orgasm att explodera. Helt fantastiskt och helt underbart. För tredje gången i kväll blir min kära Jennifer fylld av en kuk som sprutar säd.

Just när jag återvänder till verkligheten hör jag som i fjärran Johans röst från sovrumsdörren.
- Jag skall inte störa. Åker hem. Tack för en fantastisk kväll. Gör gärna om den.
Det blir Jennifer som svarar med en röst sönderhackad av andfåddhet
- Hejdå och ….. tack själv Johan…..du får prata…med David……sen…senare…

Vi får se vad framtiden har att ge. För ögonblicket är jag helt nöjd och kommer att kunna njuta länge av minnen från kvällen. Undrar hur det är för Jennifer. Hon kanske fått mersmak och blir den som tar initiativet framöver.

Vi duschar tillsammans. I duschen smeker vi och tvättar varandra men något mer finns det inte kraft för. Efteråt springer vi nakna och små huttrande tillbaka till sängen och somnar ganska snart i varandras armar.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.1 / 5. Röster 24

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu