Grupptryck med *in*tryck, del 2

01/03/2024 | Författare: Anonym
15 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | Age PlayUng KvinnaOffentligt Sex
4.4
(34)
Detta gillade hon, det lilla kåtstycket!

Läs föregående delen.

Det tog ett tag innan telefonnumret på den knöliga lappen faktiskt ringde en klocka. Och när jag insåg att det kanske var från nån av tjejerna från tåget häromveckan tog kuken ett glädjeskutt. Blotta minnet av den sjuka men häftiga upplevelsen på tåget gjorde mig kåt som fan. Jag funderade på om jag borde eller inte borde ringa. Förnuftet sa NEJ. Inte bara hade vi inget gemensamt, vad trodde jag att jag skulle kunna få ut mer av dom? Fast... varför då lämna en lapp? Om det nu var nån av dom? Kuken däremot, sa JA. JA! JA! JA! En eventuell repris på att få borra in den i nån av de tajta fittorna igen var helt klart lockande. Dessutom brann jag av iver att få reda på VEM av de fyra som lagt i lappen, men gissade spontant på Gothtjejen. Hon verkade mest utåtriktad, blondinens utåtriktade sätt var mest en fasad för att dölja dåligt självförtroende ansåg jag.

Utan att riktigt tänka efter mer än så, slog jag numret. Kanske mest för att få reda på vem som lagt i lappen i min ficka. En tjejröst svarade efter ett antal signaler:

– Ja?
....
Tystnaden var påtaglig. Jag fann mig.
– Hittade din lapp i min byxficka... började jag trevande.
...
Något som lät som ett tillbakahållet "Shit" följdes av mer tystnad. Jag kunde inte låta bli att säga nåt och chansade på att det var någon av tjejerna på tåget:
– Jag måste bara få tacka för en väldigt.. intressant och ja... berikande... åktur. Det sista var inte menat som ett skämt men jag insåg snabbt att det lät lite mer fryntligt än jag tänkt mig. Tjejen i andra änden verkade inte riktigt väntat sig att jag skulle ringa. Tillslut tog hon till orda.
– Err... jag fattar inte riktigt varför jag la lappen i din ficka... shit så pinsamt… alltså... sorry för att vi slampade oss så där... sjukt jävla pinsamt. De...
Jag kunde inte låta bli att avbryta henne. Det var helt uppenbart att det inte var Gothtjejen.
– Det är inget att ursäkta sig för. Jag fick knulla fyra underbart sexiga tjejer och jag tror nog jag vet varför du la i lappen. Du vill ha mer. Självsäkerheten i min röst gick inte ta miste på, men jag insåg att det måste vara sant. Nu blev det tyst i luren igen. Svaret jag fick var lika väntat som oväntat:
– Typ...
– Betyder det ja, fyllde jag i frågande.
– Typ...
Jag flinade tyst. Detta var tamejfan helt osannolikt. Jackpot igen! Funderade febrilit på hur jag skulle kunna ro hem ett reprisknull och konstaterade att bjuda hem henne var ingen hit. Det behövde vara neutralmark eller nånstans där hon kände sig trygg. Där JAG kände mig trygg. Bjuda hem tonårsbrudar var inte min grej.
– En fika kanske? försökte jag och svor tyst åt mig själv. Så jävla lamt och svensson med fika. Och hur fan skall man få knulla då? Men innan jag hann tänka på saken mer svarade hon:
– Ok. När?
Jag tittade på klockan. Hade precis kommit hem från jobbet och skulle vispa ihop nåt att äta. Men en fika kunde det gärna bli istället, i synnerhet som det kanske vankades fitta.
– Om en timme? Du får välja plats. Jag chansade på att hon inte bodde så många stationer bort från mig. Hon verkade fundera. Sedan föreslog hon ett café en station bort från mig och accepterade tidsförslaget. Jag var i stilla extas. Precis innan vi skulle lägga på flög fan i mig, kanske på eldad av det faktum att jag satt på denna tjej mitt på ett pendeltåg.
– Du behöver inte ta med dig några trosor! klämde jag till precis innan vi la på. Jag skakade på huvudet och funderade på om hon skulle dyka upp trots allt. Oavsett vilket tänkte jag vara där, blotta chansen att få se vem det var utgjorde tillräcklig anledning för mig. På två röda studsade jag upp och lyckades mumma till både kropp och snopp innan jag tog en macka i farten och begav mig iväg. Ett par lediga byxor utan kalsonger och en snygg tröja som framhävde min tämligen välbyggda överkropp diskret men synligt.

Väl på tunnelbanan ångrade jag mitt val av att inte ta kalsonger. Kuken var i ett hoppfullt tillstånd och allt annat än diskret där den dinglade i brallorna. Det kändes dumt. Men det var nog inte någon som tänkte på det trots allt, utåt sett såg jag nog inte onormal ut på något sätt. Kaféet hon valt var inte ett ungdomshak som jag väntat mig, men väl med ett blandat klientel. Jag satte mig i uteserveringsdelen och beställde en latte. Den kom in tämligen fort och jag roade mig med att studera alla människor som passerade på gågatan och som satt i kaféet. Jag var lite tidig och det gav mig chansen att komma tillrätta lite i sinnet. Det här kunde bli riktigt intressant eller bara jävligt pinsamt. Men det var helt klart värt risken. Plötsligt hörde jag en röst bakom mig, från ett håll jag inte väntat mig.

– Hej! Jag vände mig om och höll på att tappa hakan. Sanna mina ord om det inte var Blondie som stod bakom mig. Om hon hade utstrålat sex och svenskt bombnedslag förra gången var det inget mot denna. En ny, somrig och föredömligt tajt sommarklänning framhävde hennes löjligt fina kropp på ett sätt som nästan var obeskrivligt. Jag höll på att helt tappa fattningen men fann mig sedan snabbt.
– Kom och sätt dig vettja, log jag. Hon passerade runt staketet och jag kunde följa hennes gång när hon gjorde det. Den ljusa klänningen dolde fan inte mycket och antingen hade hon string eller så hade hon faktiskt tagit mig på orden, det var svårt att avgöra utan att stirra. Stirra gjordes det, var inte en karl eller för all del kvinna som inte såg ut att försöka låtsas som de INTE stirrade på henne. Hennes bröst putade offensivt ut i klänningen och hade hon inte varit så förbannat snygg i ansiktet med hade det varit svårt att inte låta blicken stanna kvar på brösten helt och hållet. Jag svor för mig själv och insåg att jag kunde skatta mig lycklig bara av att vara här. För det var många avundsjuka blickar som såg oss när hon slog sig ned vid MITT bord. Om hon sedan sett så självsäker ut när hon kom så förbyttes det nu ur mot osäkerhet, precis som jag sett tidigare. Att svassa runt och egga folk var hon van vid, men nu var det obeträdd mark igen - det var helt uppenbart. Fika antog jag att hon var van vid, men inte med främmande folk utan att vara flankerad av sina väninnor som hon kunde domdera.

– Vad vill du ha? frågade jag. Jag bjuder. Hon såg ut att fundera.
– En cola tack, blev beställningen. En stund senare satt hon och läppjade på den och jag funderade på hur det skulle kunna gå från detta till något mer intressant... Jag tittade forskande på henne och försökte utröna vad hon ville. Sen slog det mig. Hon *ville* fanimej knulla. Hon må ha varit oskuld på tåget (inte nu längre, det var så säkert!) men hon hade gillat det också. Och sen la hon en lapp i min ficka och nu satt hon ju faktiskt här, klädd som tagen ur en bättre porrfilm. Jag satsade allt på ett kort, utan omsvep:

– Gjorde du som jag sa? Jag var ganska säker på att hon hunnit höra min uppmaning om att lämna trosorna hemma. Jag förväntade mig att hon skulle rodna eller åtminstone skruva lite på sig men istället verkade hon repa självförtroende för hennes replik var like oväntad som upphetsande:
– Tycker du skall ta reda på det! Samtidigt sög hon lite extra överdrivet på sugröret med sina rödmålade läppar. Hon verkade definitivt återfått sitt självförtroende. Själv återfick jag den svåra form av kåthet jag drabbats av på tåget. Nu skulle här knullas och det fortare än kvickt, innan hon ångrade sig! Hade det inte varit risk för att bli haffad för diverse förargelseväckande saker hade jag tagit henne hårt och brutalt över fikabordet. Men det gick ju inte för sig. Istället reste jag mig och drog henne resolut in i caféet. Folk höjde på ögonbrynen, men hon följde välvilligt med. Det var möjligtvis det plötsliga uppbrottet och det faktum att fägringen i mångas blickfång plötsligt försvann som skapade reaktioner. Kaféet hade en toalett, inte särskilt stor men den fick duga. Utan att ett ögonblick fundera på lämpligheten eller bristen på diskretion ledde jag in henne på toaletten som var smakfullt inredd i mörka färger och med rikligt med speglar och dunkel belysning. Jag flinade - detta blir perfekt. Förra gången hade hon haft initiativet, nu var det mitt!

Jag låste efter oss och likt en polis som skall visitera ett bus fick jag henne att sätta händerna mot spegeln, luta sig framåt och sära på benen. Hon lät sig villigt styras. Utan finess la jag så äntligen händerna på hennes fasta bröst och befriade dem. Om de ville befrias! De poppade ur klänningen som gubben i lådan, när jag tog tag i urringningen och drog ned den under bysten. Två stora, fasta klot stirrade uppnosigt mot mig, understödda av klänningen under så att de kom att om möjligt se ännu mer uppnosiga ut. Bröstvårtorna var hårda och vårtgårdarna stora. Jag älskar stora vårtgårdar och bröstvårtor och dessa var designade till perfektion. De hade en tonårings underbara karaktär och brösten var i mina ögon de mest perfekta jag sett. Jag kunde konstatera att hon inte haft BH åtminstone. Klänningen och brösten klarade uppenbarligen av jobbet att hålla dem uppe alldeles utmärkt ändå. Utan att förlora tid kavlade jag så upp klänningen runt midjan på henne. Och visst hade hon lyssnat på mig. Här fanns inte minsta tillstymmelse till trosor. Eller behåring. Klänningen satt nu som ett mycket brett bälte på henne, vilandes på höfterna och under brösten. Jag söp in bilden av henne i spegeln innan jag gick ned bakom henne. Jag mindes mycket väl att hon var bakmusad och det tänkte jag utnyttja. Framför mig dukades en måltid utan motstycke fram. Och förrätten var redan serverad, det glänste av väta om henne! Denna gång skulle det göras på rätt sätt. På mitt sätt!

– Smek dig! manade jag henne bestämt och dök sedan ned på härligheterna. Det var inga problem att komma åt med varken tunga eller fingrar då hennes anatomi i kombination med ställningen helt och hållet exponerade hennes underbart vackra sköte. Hennes hand sköt snabbt ned mot springan och assisterade mig i mitt arbete. Först lite osäkert men ganska snabbt mer målmedvetet. Jag var i fittslickarhimlen och bestämde mig för att ge henne valuta för både detta kommande såväl som föregående knull. Av hennes andhämtning att döma lyckades jag väl och jag påbörja en mycket grundlig och omfattande behandling av hennes outforskade tonårsfitta. Här skulle inte något lämnas utanför! Jag använde alla mina krafter och all min fantasi till att inte bara konsumera hennes vackra kön utan ge henne den bästa introduktion (hoppades jag i alla fall att det var, men det visste jag ju inte) till oralsex som gick att uppbåda. Tillslut kunde jag bara inte hålla mig längre. Tungan värkte av ansträngningen och ansiktet var nedsölat av underbara safter. Snabbt studsade jag upp, drog ned brallorna och lätt Bamse hoppa fram. Redo och förväntansfull svängde han ut och jag ödslade inte ingen tid. Väl bekant med hennes nu väldigt välsmorda och svullna kön riktade jag pricksäkert in ollonet innan jag utan pardon tryckte in den med full kraft. En bit gick det bra men sen tog det återigen stopp, som om hon var oskuld. Denna gång var hon definitivt kåt och förberedd, det hade jag grundligt sett till. Hon var helt enkelt otroligt trång. Med några välriktade och kraftfulla juck, nu med ett fast tag om hennes höfter var jag så i botten. Där stannade vi upp och såg på varandra i spegeln. För första gången flinade hon. Detta gillade hon, det lilla kåtstycket! Själv var jag i sjunde himlen, minst.

Kvinnan alla nyss trånat efter och stirrat på stod nu grundligt påträdd på min massiva kuk, för andra gången i ordningen. Och hon njöt av det! Jag hade inga som helst planer på att dra ut på detta utan påbörjade en serie snabba, välavvägda stötar i hennes underbara mus. Varje stöt sände stötvågor av lustkänslor genom kroppen och jag studerade hennes bröst guppa i spegeln. Man kunde ana hur hennes blygdläppar följde med in i varje stöt i dunklet som syntes under hennes svagt upplysta venusberg, om inte annat för att hon hade handen där. Som om hon ville känna efter att det var sant att hon gjorde detta. Och för att förstulet smeka en svullen klitta som uppenbarligen ville ha mer, mer och mer. Synen var överväldigande och det tog inte många minuters hårt juckande innan Laddningen kom. Från tårna tog jag sats och det hittills tämligen tysta knullet avbröts av mitt dova morrande när jag spände mig som en fiolsträng och trädde upp henne på kuken så hon lyfte av det. I den ställningen, med händerna hårt mot hennes höfter, tryckt över handfatet mot spegeln och med fötterna dinglandes i luften tömde jag så för andra gången en massiv sats längst in i hennes unga sköte. Det var oklart om hon fick orgasm men hon visade med all tydlighet - både medvetet och omedvetet - att hon hade det skönt. En lång stund stod vi så medans jag tålmodigt lät kuken mata på precis allt den hade mot hennes livmoder. Tillslut, när konvulsionerna avtagit slappnade jag av och vi rasade ihop mot handfatet. Kuken stod fortfarande som ett spett och hade inga planer på att lämna himmelriket. Jag juckade sakta i hennes välfyllda fitta och det formligen rann ur henne. Jag skulle precis påbörja session två i Knullet när det bultade på dörren.

– Hörrni, det finns fler som behöver toan för i helvete, hördes en ilsken röst utanför. Snabbt drog jag mig ur och jag hörde plasket mot kakelgolvet när en del av det jag fyllt henne med drogs med ut. Snabbt halade jag upp brallorna och utan att tänka mig för låste jag upp. Blondie hade bara hunnit hala ned klänningen hjälpligt över höfterna när den herre den ilskna rösten tillhört ryckte upp dörren. Hans ögon såg ut att hoppa ur sina hålor för han fick en god vy över Blondies allt annat än diskreta bröst innan hon i panik lyckades dra upp klänningen så att de återigen doldes. Doldes och doldes. Täcktes är väl snarare rätt ord. Vi stapplade ut ur toan fnissandes medans karln stod där som fastfrusen, stirrades på oss. Det var tämligen många misstänksamma blickar som följde oss när vi, fortsatt fnissande, stapplade vidare genom lokalen och ut på gatan. När vi kommit bort en bit och lugnat ned oss infann sig tystnaden mellan oss. Jag tror vi båda insåg att vi nu hade knullat två gånger, tämligen publikt. Men i övrigt kände vi inte varandra alls. Frågan var om vi ville lära känna varandra, själv var jag ganska nöjd med att få ta del av hennes underbara kropp på detta vis och hon med att ta sig en rejäl portion kuk - misstänkte jag. Fast nu när vi ändå var i farten kunde vi lika gärna fortsätta tänkte jag. Vilket jag också föreslog. Hon ryckte på axlarna på en tonårings vis, jag kunde lika gärna föreslagit att vi skulle se en film eller hälsa på nån såg det ut som. Men nu skulle det knullas. Igen.

– Bor du nära? Frågade hon kort. Jag hade ju inte tänkt släpa hem henne men chanser som dessa får bara inte kastas bort. Sagt och gjort. Vi begav oss mot pendeltåget och snart satt vi mitt emot varandra på ungefär samma ställe där allt börjat för en tid sen. Denna gång inte ensamma, men det var bara jag som såg rätt in mellan hennes ben, där hennes fria mus fortfarande glänste av safterna från vårt knull. Helt ogenerat satt hon och visade mig sitt kön, med ett belåtet flin på läpparna. Det verkade som denna tjej snabbt fick byggde upp självförtroendet på det sexuella planet att matcha hennes självförtroende kring sitt utseende. Jag flinade tillbaka och gnuggade mig tämligen ogenerat på min kuk som gjorde en minst lika ogenerad utbuktning på mina byxor. Det var bara en hållplats vi skulle åka och fullt med folk denna gång så vidare utsvävningar gick inte att göra. Men väl av tåget hade vi kåtat upp varandra så pass att vi inte kunde hålla oss. Runt hörnet på stationsbyggnaden mot parken tryckte jag så åter upp henne en vägg, denna gång med ansiktet mot mig. För första gången hånglade vi och det var ett djuriskt, primitivt hångel. Innan jag visste ordet av var hennes klänning återigen uppkavlad över hennes höfter och jag lyfte upp henne mot väggen. Hon saxade benen om min höft och famlade efter min kuk. Så snabbt jag nu kunde med henne i min famn lyckades jag hala fram Bamse igen och gemensamt såg vi till att han återigen fick komma in i henne. Denna gång var både hon och jag tillräckligt inkörda att penetrationen gick snabbt och smidigt. Även om platsen vi "valt" var lite i skymundan var risken för upptäckt extremt uppenbar så det var snabba ryck som gällde. Flämtandes knullade vi som besatta mot väggen men min kuk ville inte ge sig i första taget. Men den intensiva situationen, vetskapen om att jag knullade denna unga femme fatale och inte minst hennes otroligt tajta kropp hjälpte mig att snabbt komma fram till slutmålet. Med ytterligare ett morr tömde jag kvällens andra sats i hennes hungriga mus. När vi rätade till klädseln och vände oss om stod en gubbe med en hund och bara gapade, antagligen för chockad för att säga nåt. Jag insåg att Blondie måste sett honom och det bekräftades av att hon hälsade på honom med ett

– Hoppas du gillade showen!

Jag skakade på huvudet, det kändes som om jag "skapat ett monster", förutsatt att jag nu i över huvud taget kunde ta nån cred för det. Misstänkte att jag bara råkat vara den lyckliga jävel som var närmast till hands när Blondie påbörjade sin sexuella bana. Vi fortsatte gå, eller småspringa mot min lägenhet. Mina värsta farhågor besannades när min mycket misstänksamme och trumpne granne mötte oss i trapphuset. Han skrädde inte orden när han såg den nyknullade och utmanande unga flickan som jag formligen släpade efter mig upp mot lägenheten.

– Jojo, här vankas det lammkött. Detta skall styrelsen få höra, hålla på att släpa hem små horor så här. Inte nog med att du spelar hög mus...

Jag avbröt honom ilsket. Nu när jag ändå passerat en, för mig uppsatt inre gräns, kunde jag lika gärna löpa linan ut.

– Hörru du du, din oförskämde typ. Jag har aldrig gillat dig, men att kalla denna vackra kvinna för hora är att passera gränsen. Be om ursäkt. Mitt tonfall var lika hårt som det var bestämt och vad gubben än väntat sig var det inte detta. Det kanske hade att göra med att jag alltid hållit en *otroligt* låg och ödmjuk profil. Gubben tvekade och började häva ur sig ett ursäktande mummel. Men jag var förbannad.

– Nu tittar du henne i ögonen och ber om ursäkt, det förtjänar hon. Vad du sen är skyldig mig tar vi senare. Gubben hoppade till och skulle börja mumla något när jag tog ett kliv framåt mot honom. Inte i akt och mening att göra något men jag ville på nåt vis markera fysiskt att jag menade allvar. Gubben verkade övervinna nån sorts barriär och tittade motvilligt upp på Blondie, som stod och såg mest förvånad ut. Hans ögon flackade mellan hennes ansikte och hennes bröst.

– Ur... ursäkta... för att jag kallade dig... ho.. jag menar, inte.. eller ... att jag var .. respektlös. Jag trodde knappt det var sant. Gubben som jag avskytt så mycket att jag medvetet undvikit all form av interaktion med stod här och bad om ursäkt. Alla arga lappar och ilskna blickar som stört mig fick fan i mig att fortsätta på inslagna vägen.

– Vet du, Petterson, tror faktiskt du bara är avundsjuk. Avundsjuk på att jag... kan och får göra så här. Snabbt och bestämde tryckte jag ned ena handen i Blondies urringning och greppade henne om hennes ena bröst. Jag släppte inte blicken från gubben. Döm av förvåning och förtjusning när hon inte bara stönade till, hon hakade på dessutom! Detta var en född exhibitionist!

– Och du är säkert minst lika avundsjuk på att du inte får känna det här, sa hon med en finurlig min och sjönk ned framför mig och drog ned mina brallor med en knyck. Ut svajade min kuk, som av klämmandet på hennes bröst återigen börjat förbereda sig på att få arbeta. Hon tog några ordentliga runktag innan hon resolut började suga på ollonet. Jag flinade mot gubben Petterson, som fortfarande bara stod och gapade. Jag drog upp henne igen och tänkte att nu kör vi. Jag kavlade återigen upp hennes kjol och klappade henne lätt på baken - stärkt av hennes uppenbart positiva och upphetsade reaktion över att få visa upp sig så mycket som möjligt.

– Kanske är du också avundsjuk på att han får göra... så här med mig... fortsatte hon och backade mot mig. Jag måttade och träffade. Sakta tryckte jag mig in medans hon stod lätt framåtböjd. Här stod jag och knullade en tonårsbrud jag inte ens visste vad hon hette, i trapphuset. Mitt framför gubben Pettersons tefatsstora ögon. Men nu ville jag ha henne ifred. Snabbt sköt jag henne ifrån mig, och halade fram nyckeln ur fickan. Utan att för den skull hala in kuken.

– Nu vet du vad jag håller på med här inne närmsta... så tittade jag på Blondie som ryckte på axlarna... dygnet la jag till och flinade. Och om du får för dig att skvallra anmäler jag dig för ofredande. Vi är två vittnen mot ett och vem skulle tro dig, tillade jag. Med dessa ord drog jag med mig min nyvunna vapendragare i lägenheten. Knappt hann jag stänga dörren förrän hon visade exakt hur mycket hon tände på att visa upp sig så, hon kastade sig över mig och innan jag visste ordet av låg jag på hallgolvet med en vilt ridandes gudinna på mig. Och nu höll hon inte igen nånstans, så gubben Petterson definitivt skulle få höra vad som försiggick. Samma känsla som infunnit sig på tåget kom tillbaka. Jag var i nån sorts twilightzone där det var svårt att tro om jag drömde eller var vaken. Men naken var jag däremot mycket snart. Vi knullade som besatta i, ja, om inte ett dygn så i alla fall en god bit in på nästa - innan vi somnade utmattade. Ett samtal och hon hade övertygat sina föräldrar om att hon sov över hos sin kompis och ytterligare ett för att få hennes kompis att täcka för henne. Vid det laget funderade jag inte ens över det faktum att jag satt och lyssnade på en tonåring som gjorde planer att stanna över hos en främling. Eller satt och satt, min kuk var djupt in borrad i hennes mus när hon gjorde det och jag upprepade den mycket intressanta upplevelsen att knulla en vacker tonåring till ljudet av när hon talar i telefon med en av sina föräldrar. Kunde bara konstatera att jag gick igång på det.

Det var först på morgonen dagen efter som jag, när jag vaknade och såg den blonda och ytterst nakna skönheten sova bredvid mig som jag insåg att jag fortfarande inte visste vad hon hette. Vi hade liksom inte riktigt kommit till det stadiet än, hur dumt det än kunde låta. Att hon låg här, i en fullständig främlings säng med en fullständigt genomknullad liten mus var för mig helt oförståeligt men jag klagade inte. Hon måste varit uppe och duschat när jag sov, för håret var blött. Jag insåg att jag själv behövde en dusch och betvingade en impuls att försöka kliva på henne direkt. Hon förtjänade att få sova och... om inte annat bli påsatt av nån som också var nyduschad. Men jag behövde inte fundera över den saken för hon anslöt till duschen kort därefter...

– Nu måste jag bli personlig, sa jag. Hon tittade på mig lite förvånat. Som om det vi pysslat med hittills inte varit personligt nog...
– Vad heter du? Hon såg om möjligt ännu mer förvånad ut, innan hon brast ut i ett skratt.
– Julia. Trevligt att träffas. Vad heter du själv?
– Martin, flinade jag. På nåt vis var det först nu vi vågade bryta isen - för det var ironiskt nog mer personligt att känna varandra vid namn och prata om annat än det vi ägnat oss åt. Hängivet, okonstlat och intensivt sex. Så för omväxlings skull hade vi INTE sex utan duschade bara tillsammans, vilket var nog så mysigt. Sen åt vi en trevlig, om än tidig, frukost medan vi började lära känna varandra. Om detta var en osäker tjej med extremt självhävdelsebehov och uppmärksamhetsbehov när hon var bland folk, var det en mycket trevlig, blyg och nästan försynt tjej som jag hade framför mig på tu man hand. Vi pratade inte bara igenom gårdagen utan avhandlade också "tågincidenten". Jag hade mycket riktigt tagit inte bara hennes oskuld utan också den ena kompisens. Det hade tydligen varit lite ansträngt därefter och Hanna erkände att hon hade svårt att hantera att Gothtjejen - som visade sig heta Hanna - fullständigt ställt deras sociala och mycket delikat uppbyggda relation på ända. De andra två tjejerna, Klara och Wilma hade om möjligt blivit ännu skyggare men ändå rejält "motsträviga" som Julia uttryckte det. Lika söt och bedårande som hon var där i mitt kök med en lånad, för stor tröja hängandes så att det mesta av henne ändå synders - lika skoningslös och beräknande verkade hon vara. Jag blev påmind om vilken fullblodskvinna jag hade framför mig. Inte bli osams med henne inte...

Det visade sig också att incidenten hade rubbat den känsliga balansen i resten av klassen också - något som grämde Julia oerhört. Själv kunde jag knappt tro att jag satt och lyssnade på denna typ av snack men behövde bara titta på henne för att bli påmind om orsaken. Dessutom visade det sig snart att mitt "tålamod" skulle ge oväntad utdelning. För jag hade uppenbarligen öppnat Pandoras låda. Julia ville på allvar att vi skulle försöka få till att jag satte på resten av hennes klasskamrater för att - som hon sa - få balans igen. Jag hade ju ändå redan avverkat hälften av tjejerna. Logiken var lika bristande som förslaget var absurt. Men jag konstaterade också att nu var alla, för mig kända, tabun brutna och det var lika bra att passa på. Så tillsammans började vi smida planer. Vilda planer...

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.4 / 5. Röster 34

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu