Grannens Äldsta Dotter

18/04/2024 | Författare: Calle
4 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | TonåringFörsta GångenOnani
2.5
(35)
Johan känn hår våt min fitta är.

Detta hände när jag var ung 14år.
Våra grannar hade tre döttrar den äldsta vi kan kalla henne Camilla var 12år. Själv heter jag Johan var forfarande oskuld även om jag runkade varje dag och nu hade det även komma riktigt starka sperma sprut.
Grannarna hade ett sommarställe ute i skärgården. På deras egen tomt gick alla kvinnorna med bara bröst bara det gjorde att jag ofta hade stånd. Dottern kom upp en gång hade doppat sig drog ner sin baddräkt så jag såg lite av hennes könshår kom direkt i mina byxor.
Vaknade mitt i natten Camilla låg och sov helt naken hade tagit av sig sina trosor, om hon onanerat vet jag inte men hon hade medgett att hon gjort det och forfarande ibland gjorde det.
Tog upp trosorna luktade lite på dem luktade mest saltvatten men en liten annan lukt av kvinnokön, kände igen lukten efter doktors lekar tidigare men andra flickor men inget sexuellt på den tiden. Jag kom snabbt hade en rulle med toapapper vid sängen för sådan här tillfällen. Var nog inte helt tyst för Camilla vaknade det luktade starkt av sperma, Camilla kände lukten men viste inte var det var som luktade var inte obehaglig men obekant för henne.

Två dagar senare hade vi badat sedan kom Vaxholms båten tjejerna ville bada i svallvågorna. Deras baddräkter låg och torkade så de blev att näcka var väl inget speciellt hade ofta gjort det men Camilla hade nu börjat bli en ung kvinna med bröst och könshår. Könshåret skulle nog bli lite längre och brösten större, han var stolt för ett halvår sedan berättade att hon.fått sin första mens.

Vet inte vad männen på båten tänkte men de det såg var nog inte obehagligt, hur ung Camilla var var svårt att lista ut.
Jag hade redan varit borta och luktat på Camillas baddräkt och sprutat, nu när jag såg alla tre döttrarna nakna blev jag hård igen, det två yngre gjorde mig inte så mycket även om den mittersta fått lite men väldigt lite könshår. Camilla där emot att jag nästan kom direkt, tror Camilla märkte det, kom fram helt naken just när jag sprutat, är då kåt på mig Johan? frågade hon. Jag kunde ju inte ljuga du börjar blir en vacker kvinna Camilla kan inte hjälpa det.
Vet inte vad jag skall tycka om detta det är äckligt men också skönt att någon uppskattar min kropp har ändrats mycket de senaste året.
Har nu märkt var det var som luktade i förrgår natt det var nog din sperma, nu när jag såg dig sprutade blev jag
upphetsad, Johan känn hår våt min fitta är, Camilla tog min hand och lade den mellan sina ben.
Gjorde vad jag läst om i biologi boken och porrtidningar om kvinnan klitoris. Det var tydligen uppskattat för efter någon minut fick Camilla orgasm. Nu skulle jag gärna vilja ha sex, samlag, knulla eller pippa kallade vad du vill Johan men det är förbjudet man måste vara femtonår, om jag väntar så länge vet jag inte men är nog inte redo ännu.
Dessutom så får jag mens senaste månaderna kommer den regelbundet inte som i början, och du kan spruta rejält så jag kan bli gravid, klart jag vill bli mamma men skulle det hända nu skulle jag vara trettonår om nio månader vill jag inte.
Men jag är fortfarande kåt och din kuk står rakt upp ett kraftigt stånd, har sett det på pappa en gång sedan grenslade mamma honom.
Camilla lade sig forfarande naken på rygg, jag fick en idé, får jag slicka dig Camilla.
Camilla blev förvånad om du vill var ungefär hur det smakar vi tjejer brukar leka. Slickar ni varandra frågade jag.
Nja inte riktigt men vi brukar onanera tillsammans ibland, du kan Anna vilja att jag luktar och slickar av hennes fingrar blötta av hennes saft. Vi unga kvinnor har väldigt lika smak utom Nadja. Nadja är adopterad från Thailand kanske har lite med det att, påminner om våra andra tjejers safter men inte riktigt samma.
Jag lade mig ner mellan Camillas ben smekte hennes lår, kysste henne rätt på hennes fitta förde in tungan i henne gled sedan upp och slickade hennes klitoris. Samma som förra gången men kraftigare denna gång gick upp i brygga och stönade rakt ut.

Efter någon minut hade Camilla pustat ut, tack Johan aldrig haft det så skönt innan. Vill du jag skall suga din kuk nu. Bara om du själv vill jag slickade dig för att jag ville och du skulle få njuta. Då gör vi så här vill inte suga dig men såg dig runka förut, det kan jag nog lära mig och kan vara bra att jag tränat om jag skall vara med någon annan kille.
Camilla lärde sig snabbt hur hon skulle göra det skönt för mig.
Det blev mycket onani den sommaren med Camilla, hon berättade att de två yngre systrarna också onanerade men det märkte jag aldrig. Att jag sprutade på Camillas bröst gillade hon, över mina pattar som hon själv utryckte det.
Tre år senare dagen efter Camilla fyllt femtonår tog jag hennes oskuld att det även var förste gången för mig berättade jag inte. Camilla gick på minipiller hjälpte mot hennes mens, att det även var första gången för mig höll jag tyst om. Två år efter det hade jag även sex med Camillas tillåtelse sex med hennes lillasyster och tog även hennes oskuld. Det gick jättebra kom två gånger innan jag kom, fick ett dagen efter piller av mamman. Mamman talade med mig att du har sex med mina döttrar är okej du är försiktig och det gillar det.
Mellan syrran fattade tydligen tycke för det har nu fått fem barn men med en och samma man det är inte jag. Den yngsta systern är lesbisk eller kanske bisexuell för hon har också fött barn. Men henne hade jag aldrig sex med, bara någon gång i fantasin.

Visa alla romaner av denna författare: Calle.

Betygsätta Novellen:

Betyg 2.5 / 5. Röster 35

Subscribe
Notify of

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu