Främling i Mitt Hus

19/03/2024 | Författare: kirz
10 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | DominansSex Utan SamtyckeCreampie
4.1
(32)
"Jag känner lukten av din söta fitta. Tänder du på det här? Att bli bunden och belagd med munkavle av en inkräktare?"

"Okej älskling, vi ses när du kommer hem." Jag lade på luren, körde in på uppfarten och stängde av bilen. Jag lutade mig framåt och vilade huvudet på ratten och utstötte ett stön av frustration. Min pojkvän hade varit borta i nästan tre veckor på grund av sitt jobb, och det hade varit rena tortyren. Det häpnadsväckande, slappa sex vi hade innan han åkte var nästan ett minne blott.

Med en suck samlade jag ihop min handväska, laptopväska och mina rester från middagen med några tjejkompisar och gick in i huset. Jag slängde mina väskor på en stol och ställde in maten i kylen, sedan gick jag raka vägen till badrummet och en lång varm dusch.

Jag tar av mig kläderna och sätter upp håret i en hårklämma, sätter på vattnet och låter duschen bli ångande innan jag kliver in. Jag tittar på mig själv i spegeln och snuddar lätt vid mina ömma, piercade bröstvårtor med fingertopparna. Jag fick dem piercade dagen efter att min kille åkte så att de skulle vara helt läkta när han kom hem. Jag ler vid tanken på hur förvånad han kommer att bli när han ser dem. Jag drar försiktigt i de små ringarna och älskar känslan som skjuter genom min kropp till min fitta. När jag drar lite hårdare börjar min fitta bli fuktig. Jag kan inte låta bli att tänka att om bara några drag i mina bröstvårtsringar gör mig fuktig, kommer min pojkväns tunga och tänder att orsaka ett jäkla vattenfall. Jag sträcker mig ner mellan mina lår och smeker lätt mina yttre fittläppar. Detta har alltid varit en tändning för mig, och det gör mig helt galen när min kille slickar långsamt upp och ner på mina läppar.

Jag sprider mina läppar öppna och glider in ett finger i min fitta, bara tillräckligt länge för att det ska täckas med mina juicer. Jag sticker in mitt finger i munnen och suger långsamt av mina safter och njuter av smaken. Gud, jag kan inte vänta på att min pojkvän ska komma hem. Bilden av hans ansikte som droppar av mina safter och jag som slickar av dem får min klitoris att bulta. Med en frustrerad suck ställer jag mig i duschen.

"Herrejävlar!" skriker jag.

Jag hade glömt att jag bara hade satt på varmvattnet och nästan brände mig under den skållheta kaskaden. Efter att ha satt på kallvattnet, och äntligen fått rätt temperatur, kliver jag in under vattnet och låter värmen lugna min kropp. De varma dropparna som faller på mina bröstvårtor orsakar en stickande känsla och lägger till den redan bultande klitoris. Jag tar ner duschmunstycket från väggfästet och vrider upp varmvattnet lite till. Jag håller strålen rakt mot mina bröst och börjar dra och vrida försiktigt i mina bröstvårtsringar. Herregud, det här känns så bra! Jag känner att det börjar droppa vått från min fitta, och det kommer inte från duschen. Impulsivt drar jag i den vänstra bröstvårtsringen hårdare än jag vågat tidigare. Blandningen av smärta och njutning får mig att bita ihop på underläppen. Jag behöver verkligen komma!

En av mina flickvänner berättade att hon använder massage/pulseringsinställningen på sitt duschmunstycke för att komma, och hon sa att det var en fantastisk orgasm. Jag biter mig i läppen och bestämmer mig för att prova. Jag justerar munstycket och sätter mig på huk med knäna isär. Jag använder vänster hand för att öppna mina läppar lite mer och riktar den pulserande sprayen direkt mot min klitoris. Den plötsliga explosionen av hett vatten får mig att hoppa till lite och får mig nästan ur balans. Jag lutar mig tillbaka mot väggen och försöker igen. Jag låter sprayen glida ner över magen till toppen av min fitta och anpassar mig långsamt till temperaturen. När det heta vattnet träffar min blottade klitoris stönar jag av känslan. Värmen känns fantastisk och den pulserande känslan liknar inget jag någonsin har upplevt. När jag lutar upp höfterna lite skjuter några av vattenstrålarna in i min öppna fitta, och vattnets kraft är tillräckligt stark för att massera min g-punkt. Utan att riktigt inse det gungar jag med höfterna så att vattnet masserar både min klitoris och g-punkt. Jag är så nära att komma att jag inte kan stå ut. Jag sträcker mig upp med vänster hand och drar i en bröstvårtsring. Det var allt som krävdes för att en orgasm skulle explodera i min kropp. Jag skriker och kommer som jag aldrig har gjort förut när jag körde solo. Mina ben skakar så mycket att det känns som om jag kommer att ramla. Jag lutar mig tillbaka mot väggen och försöker hämta andan medan mina safter droppar från min fitta som ett vattenfall. Åh herregud det var fantastiskt, men jag vill ha mer! Jag måste få en ny orgasm! Jag behöver ha en kuk i mig!

Jag stänger av vattnet och går till mitt rum utan att bry mig om att ta en handduk. Jag öppnar min nattduksbordslåda och drar ut min favoritleksak, en kaninvibrator som jag kärleksfullt har döpt till Sir Reginald eller Sr för kort. Jag lägger mig ner med benen isär och låter Sr glida över mina gräddtäckta läppar. När jag knappt skiljer mina läppar med Sr, får jag huvudet på min leksak våt med mina juicer och slickar av dem. Jag vrider inställningen på låg och trycker in Sr i min våta fitta, men håller den vriden så att kaninen inte träffar min fortfarande känsliga klitoris. Långsamt glider jag Sr in och ut, bygger upp känslan och retar mig själv för att dra ut min nästa orgasm.

Jag kommer ihåg något som jag köpte precis efter att jag fått mina bröstvårtor piercade, jag lägger Sr åt sidan och tar en liten påse ur min låda. I påsen finns två små vikter, var och en i slutet av en kort kedja som kan fästas på mina ringar. Jag går upp på knä och fäster den ena vikten på den vänstra ringen.

"Okej, inte så illa", tänker jag.

Klipper fast den högra, samma sak. Jag känner ingen större skillnad.

"De kanske behöver hänga ett tag innan jag känner något", mumlar jag för mig själv.

Jag går snabbt ner till armbågarna och får vikterna att svänga!

"Helvete-lo!" skriker jag.

Det var inte vad jag hade förväntat mig! Ok, det var mer än lite smärtsamt! Måste komma ihåg att inte göra det så snabbt nästa gång. Efter bara några minuter börjar mina bröstvårtor anpassa sig och smärtan övergår långsamt till en mycket behaglig dragkänsla. Jag justerar så att min position är lite mer tillmötesgående, jag tar tag i Sr igen och trycker tillbaka den i min fitta, jag börjar knulla mig själv i en något snabbare takt än tidigare. Men jag är fortfarande inte nöjd. Jag justerar hastigheten och vrider Sr så att kaninöronen träffar min klitoris och knullar mig själv hårdare. Öronen masserar min klitoris och får mig att stöna i extas. Kukdelen av min leksak fyller upp min värkande fitta nästan lika bra som Will gör. Jag är så nära att komma! Vikterna känns lite tyngre än tidigare och dragningen känns fantastisk, och kaninöronen får min klitoris att bulta som om den skulle explodera. Jag vrider upp Sr på högsta volym och börjar slamra in den i mig. Jag behöver komma så mycket. Jag kör in den och håller kvar den så att öronen stannar kvar på min klitoris, hela min kropp skakar när min orgasm slår till. Skriker när jag kommer, och min fitta kramar om Sr tills jag inte kan ta kaninen på min klitoris längre. Jag drar ut den och mina safter samlas på sängen under mig. Min kropp smälter liksom ner på sängen. Jag är utmattad och mina lemmar känns som gelé. Jag kan knappt hålla ögonen öppna tillräckligt för att lossa på vågarna och lägga tillbaka Sr i lådan. Det sista jag minns är att jag stängde lådan och släckte lampan.

Något väcker mig, jag vet inte vad det är, men det är något som inte stämmer. Jag rullar runt och sträcker mig för att tända lampan, men det går inte.

"Vad i helvete?" säger jag högt.

Mina händer är sammanbundna och sitter löst ovanför mitt huvud. Det var då jag insåg att jag inte hade något täcke på mig och att mina fötter var fastspända i sängstolparna, vilket gjorde att jag låg som en örn. Jag börjar få panik när mina ögon justeras tillräckligt för att se en lång figur som står vid foten av min säng.

"Vem fan är du och hur fan kom du in här?" skriker jag.

Jag får tystnad som svar.

"Min pojkvän kommer hem vilken minut som helst, och han kommer att sparka dig i arslet när han ser dig! Släpp loss mig nu och gå härifrån så glömmer jag det här och du kanske inte hamnar på intensivvårdsavdelningen!" skriker jag med min modigaste röst.

Figuren skrattar åt mitt falska mod.

"Vi vet båda att han inte kommer hem förrän om minst en vecka, så spara på hoten sötnos. Din kropp är min att göra vad jag vill med, och det finns inget du kan göra åt det. Jag föreslår att du håller tyst, om du inte vill ha munkavle på din vackra mun", säger inkräktaren barskt till mig.

Mitt hjärta bultar och jag börjar skaka av de hemska tankar som far genom mitt huvud. Det här får inte hända mig!

"Från vad jag ser, behöver du en man som ger dig lite uppmärksamhet. Din fitta glittrar fortfarande från den lilla solofesten du hade tidigare. Trevlig show, förresten. Nästa gång kanske du drar för gardinerna."

Jag kan inte tro det! Inte nog med att den här idioten bröt sig in i mitt hus och band fast mig, han såg på när jag onanerade! Stönande nyper jag mig i handen och hoppas att det här bara är en mardröm som jag behöver hjälp att vakna upp från.

När jag känner ett finger glida upp längs mina fittläppar rycker jag upp huvudet och släpper lös en rad svordomar som skulle få självaste Satan att rodna.

"Jag varnade dig", säger idioten.

Innan jag hinner skälla ut honom igen stoppar han in ett par av mina trosor i min mun och sätter tejp över den.

"Tyst nu, slappna av och njut av det här. Jag vet att jag kommer att göra det", säger idioten.

Han klättrar upp mellan mina särade ben och sänker sig ner till min fitta.

"Jag känner lukten av din söta fitta. Tänder du på det här? Att bli bunden och belagd med munkavle av en inkräktare?"

Jag skakar på huvudet och försöker hålla tårarna borta.

"Jag tror att det tänder dig, men det finns bara ett sätt att ta reda på det säkert", säger han.

Mina höfter rycker till när jag känner hans platta tunga mot mina fortfarande våta fittläppar. Jag försöker knäa honom i sidan för att få bort honom från mig. Plötsligt smäller rycket till min fitta! Herregud, det sved! Slap! Slap! Slap! Slap! Tårarna rinner nerför mina kinder vid det här laget.

"Uppför dig nu, annars får du tio örfilar nästa gång", morrar han.

Han sänker huvudet tillbaka till min ömma fitta och slickar mot mina läppar igen. Värmen från hans tunga är lugnande mot smällarna.

Jag kämpar för att inte njuta av vad jag känner. "Nej, nej, nej! Reagera inte, du njuter inte av det här!" Jag skriker till mig själv i mitt huvud. Men min kropp lyssnar inte. Min fitta blir blöt och mina bröstvårtor är stenhårda. Försiktigt låter han tungan glida in mellan mina läppar och snuddar knappt vid spetsen på min klitoris. Han öppnar mina läppar och håller fast dem med sin tumme och attackerar min klitoris med sin tunga. Han smeker min klitoris hårt och tänder min förrädiska kropp mer och mer. Han klämmer sina läppar runt den och suger. Mina höfter böjer sig och pressar hans läppar hårdare mot min klitoris. Han slickar sedan ner till min fitta och börjar tungknulla mig medan han använder tummen för att cirkla min klitoris. Jag är så nära att få orgasm, mina ben skakar och mina händer gör ont av att dra i repet. Mina tårar bildar pölar på båda sidor av mitt ansikte, delvis på grund av min kropps svek och delvis på grund av mitt behov av att komma. Han slickar tillbaka upp till min klitoris och slickar och flikar ända tills jag är på väg att explodera, och stannar! Rövhålet! Jag stönar av frustration innan jag kan stoppa mig själv. Jag hör idioten skratta åt min reaktion.

"Oroa dig inte, sötnos. Jag är inte ens i närheten av att vara klar med dig än", säger han.

Han ger mina fittläppar en sista slick, reser sig upp och placerar armbågarna på båda sidor av sängen, precis mot mina revben. Han lutar sig ner och snuddar min högra bröstvårta med tungan och fångar ringen med tänderna. Han sträcker upp min bröstvårta tills jag stönar. Han släpper ringen och suger in min bröstvårta i sin mun, retar den och drar i ringen med sin tunga. Han tar på mitt vänstra bröst och använder två fingrar för att plocka på den hårda bröstvårtan innan han drar i ringen. Mina höfter, som om de hade en egen vilja, pressar sig mot honom. Jag märker knappt att han har gymshorts på sig, men det jag märker får mig att tappa andan. Han trycker tillbaka mot mina höfter och sätter sin stenhårda, enorma kuk mot min våta fitta. Han har den i en sådan vinkel att han masserar min klitoris om han trycker med höfterna. Jag är redo att börja morra, jag är så frustrerad! Den här killen retar skiten ur mig, och jag vill ha det lika mycket som jag inte vill ha det! Han känner av mitt dilemma och biter på min bröstvårta samtidigt som han drar upp den andra, vilket får mig att skrika i trosorna i min mun.

Han drar bort tejpen från mitt ansikte och drar ut trosorna ur min mun, tar tag i mitt bakhuvud och drar upp det mot sig.

"Säg vad du vill ha, så ska jag ge dig det", morrar han.

Jag skakar på huvudet och säger nej. Jag släpper mitt huvud och hör och känner hur han tar av sig sina shorts och sin skjorta.

"Fan också! Varför insisterade jag på att det här rummet skulle vara helt mörkt dygnet runt?" frågar jag mig själv i mitt huvud, samtidigt som jag intalar mig att den enda anledningen till att jag vill se honom är att jag ska kunna identifiera honom i en poliskonfrontation senare.

Hans mun attackerar min bröstvårta igen, och hans fingrar glider in och ut ur min fitta. Jag kan inte kämpa emot längre! Min kropp skriker efter en orgasm och jag accepterar motvilligt det faktum att den här idioten kommer att vara den som ger mig den.

Han flyttar sig så att hans skrev ligger mot mitt och mumlar runt min bröstvårta: "Säg vad du vill, älskling. Jag ska ge dig det. Du säger att du inte vill ha det, men din kropp säger att du vill ha det."

Jag orkar inte mer.

"Knulla mig, din idiot! Knulla mig nu! Jag vill komma över hela den hårda kuken. Snälla, snälla knulla mig. Jag klarar det inte längre", ber jag.

"Duktig flicka", säger han och kör in kuken i min genomblöta fitta.

Jag skriker när han stöter in i mig om och om igen. Min fitta kramar hans kuk när jag får min första orgasm. Jag reser mig upp och sätter tänderna i hans axel medan han fortsätter att stöta hårt genom min orgasm. Han tar snabbt loss mina händer och säger åt mig att lägga armarna om honom. Jag gör det utan att tveka. Hans läppar hittar mina i mörkret och han kysser mig med blåmärken, men jag bryr mig inte! Jag vill bara att den här mannen med sin hårda kuk ska FUCKA MIG!

Jag gräver ner mina naglar i hans axlar och börjar möta honom stöt för stöt. Min andra orgasm är på väg och hans andning blir snabbare, vilket säger mig att han också är nära. Mina ben börjar skaka när min orgasm kommer närmare.

"Knulla mig, din jävel! Knulla mig hårdare", skriker jag.

Med det smäller han in i mig med sådan kraft att min sänggavel börjar slå i väggen. Mina naglar gräver sig in i hans hud, min rygg böjer sig upp och jag skriker när min fitta knyter sig i en häpnadsväckande orgasm. Exakt två sekunder senare skriker han när han kommer, hans pulserande kuk fyller min livmoder. Han kollapsar på mig och låter armbågarna bära merparten av hans vikt. Medan han försöker hämta andan sträcker jag mig snabbt för att tända lampan. Klick! Och jag ser in i ögonen på min pojkvän.

"Din skitstövel! Du skrämde skiten ur mig!" skriker jag.

Han skrattar och kysser mig.

"Förlåt älskling, men jag ville överraska dig, och när jag kom in i huset och såg dig i duschen komma med duschmunstycket fick jag idén att göra det här. Jag älskar dina bröstvårtsringar, förresten."

Jag låtsas vara arg och säger åt honom att knyta upp mina fötter så att jag kan sparka honom i röven. Han skrattar, knyter upp mina fötter och frågar om jag är hungrig. Jag surar en stund och säger att det finns rester i kylen. Han sträcker ut sin hand efter min. Jag kan inte längre låtsas vara arg. Jag sveper mina armar runt hans hals och kramar honom.

"Jag har saknat dig så mycket", säger jag.

"Jag också, älskling", svarar han. "Kom nu, jag är utsvulten och jag kan inte vänta med att berätta om min resa."

Visa alla romaner av denna författare: kirz.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.1 / 5. Röster 32

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu