Första Gången med En Äldre Kvinna

09/02/2023 | Författare: Anonym
9 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | MILFTonårspojkeFörsta Gången
4.2
(21)
Knulla mig, snyftade hon medans den första orgasmen riste i hennes kropp.

Jag var sexton år och snart på det sjuttonde. Kvinnor och tjejer var något spännande men svåråtkomligt.

Mitt i vårt lilla samhälle fanns en pressbyrå med en kvinnlig innehavare. Hon var skild sedan några år och omkring 40 år. En ståtlig parant kvinna med långt mörkt hår i pagefrisyr. Fylliga läppar med rött läppstift och ett par leende ögon. Stora tunga bröst, stora lår som fick en sextonårs yngling att drömma våta drömmar om natten.
Ibland strax innan kiosken stängdes så körde jag förbi med mopeden och handlade en kvällstidning samt hjälpte henne med att bära in tidningsställen åt henne. Just den här kvällen var hon extra sexig med en svart tröja så bröstvårtorna kunde skönjas under.
-Det vore snällt av dig om du kunde hjälpa mig att bära in tidningarna i kväll, sa hon och log mot mig.
-Det gör jag gärna, och kände hur jag rodnade och tittade ner i marken. Efter att ha burit in ställen innanför dörren på kiosken så ropade hon på mig.
-Drick en kopp kaffe med mig nu när jag har släckt och ska räkna kassan, sätt dig där, sa hon och pekade på en stol åt mig. Jag satte mig och tittade på henne medan hon räknade kassan. Hon hade kjol som slutade en bit ovanför knäna så att man skymtade hennes lår ibland. Jag kände att jag reagerade och det brände till i mellangärdet.
-Aldrig får man ha något roligt, sa hon. Alltid bara en massa arbete för en stackars ensam kvinna och skrattade och tittade på mig igen skämtsamt. Hon tittade till igen och liksom stelnade när hon förmodligen såg min förlägenhet inför henne.

Hur är det fatt? Är det svårt för unga män också att hitta kvinnor för att roa sig?
-Ja, sa jag tveksamt och kände hur det hettade på kinderna.
-Du som är ung och vacker är det väl inga problem att hitta en vän, sa hon samtidigt som hon tog två steg mot mig och strök med handen över mitt huvud och hår.
-Du är så vacker och attraktiv, stammade jag förläget
-Jag? En gammal skild tant som är 40 fyllda? Vad har jag som de unga inte har, frågade hon mig och såg mig rakt i ögonen. Hennes hand var kvar i nacken på mig. Det kändes härligt samtidigt som jag inte visste vad jag skulle göra. Tankarna flög igenom huvudet. Jag var kåt som man bara är som sexton, snart sjutton år. Jag hade hennes bröst precis i ögonhöjd och lutade mig försiktigt emot dem. Mjuka, stora, härliga. Jag kände en svag parfymdoft och hennes värme.
-Du är det vackraste som finns, mumlade jag, samtidigt som jag kände att hon hade båda händerna bakom min nacke och tryckte till lite så att jag bäddades in mera av hennes bröst. Jag lyfte handen själv och hamnade med den under hennes kjol och fann ett innanlår som var mjukt.
-Mm, jag tror du är en liten räddande ängel för en ensam kvinna som behöver hjälp. Känn på min fitta vad den längtar efter en ung kuk som din.
Jag förde handen upp, inte utan besvär för att kjolen tog emot. Hon särade på benen och drog upp kjolen med ena handen. Så kom jag upp till fittan och kände värmen med handen. Genom trosan var hon redan blöt och tryckte mot min hand. Jag kände hur nära jag själv var utlösning. Så nära en fitta hade jag aldrig tidigare varit.
-Smek fittan min kåta unga hingst sa hon och tryckte sig emot mig så att jag nästan föll av stolen.
Helt plötsligt ringde ringklockan som sa att någon var vid luckan och ville handla.
Hon drog skyndsamt ner kjolen och rättade till tröjan och halsbandet för att gå till luckan. Jag själv satt och bara stirrade och undrade om jag bara drömt alltihop. Men kuken påminde mig om att det hela var sant. Kiosktanten blev klar med kunden och stängde åter luckan och släckte utomhusbelysningen och kom tillbaka på lagret till mig.
-Du vet var jag bor, sa hon utan att titta på mig. Åk dit nu på en gång, ställ mopeden bakom friggeboden och vänta på mig i trapphuset, så fortsätter vi hemma hos mig. Ge dig i väg nu!
Hon gav mig en förväntansfull och lovande kyss med sina mjuka, röda läppar innan hon föste ut mig ur kiosken. Jag vinglade ut utan en redig tanke i huvudet. Knulla, jag skulle äntligen få knulla. Och dessutom Kiosktanten som jag så många gånger runkat mig till sömns med hennes bild på näthinnan.

Snabbt körde jag in bakom friggeboden och slog av mopeden så fort som möjligt. Tankarna rusade genom huvudet. Försiktigt tog jag av mig hjälmen och slank snabbt in trapphuset där kiosktanten bodde. Jag satte mig på ett trappsteg och väntade. Vad menade hon egentligen? Fortsätta hemma hos henne… Kunde det vara sant att hon nu var på väg gåendes hem till sig för att knulla med en ung pojke som var jag?
Minutrarna kändes oändliga innan det knastrade i gruset och hon snabbt och tyst kom in genom porten. Hon log mot mig, men satte ett finger över hennes läppar som visade att jag skulle vara tyst. Försiktigt satte hon i nyckeln till låset och steg in före mig. Jag gick trevande och försiktigt in efter i hallen. Hon sa inget utan tog av sig kappan och de svarta stövlarna. Jag stod försiktigt kvar tills hon sa att ta av mig jackan och skorna.
-Vill du ha en kopp te först? frågade hon.
-Ja, tack sa jag artigt och följde efter henne in i köket.
-Ta ner brödet därifrån skåpet så kokar jag upp vattnet.
Jag gjorde som jag blev tillsagd och när jag vände mig om så tittade hon på mig och sa med ett leende.
-Jag tror att jag har fått med mig lydig liten pojke. Kom och ge mig en kram så jag känner att jag är en kvinna. Jag närmade mig henne försiktigt och osäkert. Hon tog tag i mig i midjan snabbt och resolut. Hon smekte mitt bröst och ner på höfterna. Jag kände hur kuken reste sig blixtsnabbt. Hon kysste mig försiktigt. Jag kände hennes mage mot min. Hennes breda höfter rörde sig sakta under mina händer och mot min kropp.
-En sådan liten godbit jag har hittat. Ta av mig kjolen sa hon plötsligt uppfodrande. Jag fumlade efter blixtlåset och knappen.
-Var inte så nervös, jag ska hjälpa dig inatt, sa hon samtidigt som hon smekte lätt utanpå byxorna och kunde inte undgå att känna ståndet som ville spränga byxan.
-Jag tror att vi får släppa ut den här i frihet också och knäppte vant upp livremmen och byxknappen och drog ner gylfen. Hon la handen försiktigt över kuken och stönade försiktigt i mitt öra.
-Gud vad skönt vi ska göra för varann.
Tekokaren visslade, hon drog sig ur vårt grepp och ställde av den från spisen.
-Jag måste knulla först, sa hon nästan desperat och drog mig genom lägenheten in i sovrummet. Där stod en stor säng med järngavel. Hon satte sig på ena långsidan och kommenderade mig framför henne.
Med varsitt pekfinger i sidan på mina kalsonger drog hon med ett snabbt grepp ner dem till fotknölarna. Kuken svängde upp direkt i givakt mot hennes ansikte.
-En sån fin kuk. Gud vad jag har längtat. Hon tog kuken försiktigt i sina händer och förde sin mun mot ollonet. Mjukt som sammet kändes hennes läppar när hon omslöt kuken. Hon lät blöta kukskaftet med saliv. Tungan och läpparna for mjukt fram och tillbaka.
-Det går för mig, snyftade jag galen av kåthet och upphetsningen av att en kvinna behandlade mitt kön på sådant sätt.
-Kom du pojken min. Natten är lång och jag skall nog få mitt jag också. Med ett stön och hulkningar och muskelsammandragningar så sprutade jag i hennes mun. Hon runkade kuken samtidigt som hon svalde satsen stötvis som den kom ut.
Efter en stund kom jag till sans där jag stod halvt lutad över henne och kände mig skamsen.
-Förlåt, sa jag försiktigt. Jag kunde inte hålla mig. Någon har aldrig gjort så här förr.
-Har du aldrig haft någon kvinna förr, sa hon och tittade på mig?
-Nej, sa jag och såg ner i golvet.
-Så mycket roligare ska vi ha då. Jag ska lära dig till en bra älskare. Nu ska du få lära dig slicka en fitta på ett skönt sätt.
-Ja, ja, det vill jag gärna.
-Då så, lägg dig mellan mina ben sa hon, samtidigt som hon lade sig rätt i sängen och särade på benen.
-Nu ska vi göra på mitt sätt. Nu är det jag som bestämmer vad vi ska göra.
-Ta av mig trosorna, min lilla knullgosse. Först ska du slicka mig riktigt våt innan du får knulla mig.
Jag drog av henne de vita stora trosorna och fortsatte med blusen efter beordran. Hon krängde blusen av armarna.
-Bh´n också, sa hon och vände sig på rygg. Efter en stunds fumlande fick jag loss spännet. Hon vred sig tillbaka och hennes stora bröst blottades. Jag var tvungen att beröra dem försiktigt. Kiosktanten slöt ögonen och njöt.
-Nu räcker det, sa hon plötsligt. Nu ska du slicka fitta. Jag kröp ner mellan hennes feta vita lår och fick en stor hårbuske framför mig.
-Sug försiktigt på fittläpparna, sa hon och smekte mig i håret. Jag smakade försiktigt på henne. Det smakade lätt salt. En fuktig ånga kändes mot min mun.
-Slicka hela fittan, ända från clitoris, genom fittan, till bakom fittan och ner mot arslet.
Jag gjorde som jag blev tillsagd och jag själv kände kåtheten återvända med blixtens hastighet.
-Såja, såja. Nu letar du upp clitoris. Hon drog lätt med handen strax ovanför fittan mot sig så att clitoris blev lättåtkomlig.
-Sug nu försiktigt på clitoris i din mun. Jag hittade den direkt och sög in den i min mun.
-Ja, ja. Försiktigt och mjukt. Precis så, Fortsätt. Gud så skönt!
Jag munrunkade hennes clitoris försiktigt. Jag kände att hon började röra sig krampaktigt och stöta uppåt med fittan.
-Gud så skönt du gör för mig. Precis så. Fortsätt. Sluta inte. Låt det gå för mig. Jag har inte knullat och fått orgasm på så länge.
-Du har lärt dig på en gång min lilla knullgosse. Vi ska knulla, knulla, slicka och suga tills solen går upp.
Hon gav upp ett vrål och vräkte bort mig från henne.
-Nu ska du knulla mig. Kom med kuken i min blöta fitta. Nu får du knulla mig. Skynda dig. Hon låg som en omkullvält groda med benen ihopdragna över sig. Fittan glänste blöt.
-Knulla mig, snyftade hon medans den första orgasmen riste i hennes kropp. Kuken hade för länge sen styvnat och var beredd på det som komma skulle.
Jag böjde mig över henne. Hon tog tag i kuken och lotsade den på plats. Den gled utan problem in i hennes blöta sköte.
-Mm, knulla mig, bad hon igen. Hon var nära orgasm igen. Hon drog upp överläppen som ett vargleende och stönade oupphörligt samtidigt som hon bad om att knullas. Jag juckade så fort och så mycket jag kunde. Ganska snabbt kände jag att sperman var på väg. Äntligen knullade jag på riktigt. Samtidigt som tanken for genom huvudet så kom satsen rakt upp i fittan.
-Ja, ja. Spruta fittan full. Det är så skönt. Vi ska knulla,knulla. Du är min knullärling. Du ska knulla mig så ofta jag vill. Visst?
-Ja, ja, flämtade jag, samtidigt som jag sjönk ihop över henne och fann hennes mjuka röda läppar och förenades i en skön kyss.

Sakta kom vi tillbaka till sans och vett. Vi låg sida vid sida på rygg och vilade ut.
-Mhm, så skönt det var, pojken min mumlade hon i mitt öra samtidigt som hon vägde den slaknande kuken och pungen i handen. Jag bar njöt i ett enda töcken.
-Nu är nog teet färdigt, fortsatte hon och reste sig ur sängen och gick mot köket som Gud hade skapat henne. Jag tassade efter på bara fötter för att få mig en kopp te med smörgås.
Väl vid köksbordet där vi satt rakt emot varandra och vid hade ätit varsin smörgås , frågade hon mig.
-Kan du tänka dig att bli min hemlige älskare.
-mmm ja, sa jag med munnen full med bröd, väldigt gärna. Det är så mycket jag vill pröva.
När vi hade druckit ur och ätit upp sa hon till mig att nu går vi in på toaletten och tvättar av oss lite grand.
Väl där inne möttes jag av en stor spegel från golv till tak, en mjuk matta på golvet och kaklade väggar med en stor dusch i ena hörnet.
-Kom här, så jag får tvätta av dig lite, sa hon, tog tag i mig och förde mig närmare handfatet, tog tvålen tillsammans med vatten och tvålade försiktigt in kuken och pungen. Reaktionen lät inte vänta på sig. Den började att resa sig direkt. Jag stönade svagt. Hon fortsatte att tvätta och runka kuken mjukt och försiktigt. Jag kände försiktigt på hennes fitta. Den var blöt av både hennes egna och mina safter sedan tidigare. Hon slöt också ögonen när jag smekte clitoris mjukt. Jag kände hur mina fingrar blev såphala av hennes fittsaft. Jag tog försiktigt min hand sakta över hennes mage, upp över brösten, vidare upp till hennes nu halvöppna mun. När jag nådde hennes mun sög hon begärligt i sig sin egna fittsaft. Det gjorde mig och henne otroligt kåta. Hon vände sig med ryggen emot mig, samtidigt som hon böjde sig fram mot badkarskanten och tog tag med båda händerna.
-Ta mig bakifrån, väste hon. Knulla mig någongång då, fortsatte hon. Jag tog tag i den ena stora skinka som för att fläka den åt sidan, så fittan kom i dagen. Jag knäade en liten aning för att komma i rätt höjd, kände ollonet nosa i fittan, tryckte sakta framåt och kände hur kuken gled in i hela sin längd.
-Såja, såja mumlade hon för sig själv, samtidigt som hon tittade i den stora spegeln och såg sig själv bli knullad bakifrån av en tokkåt yngling som knappt var medveten om vad som hände.
Det var gudomligt skönt i denna stora fitta som längtade så efter kuk.
-Knulla med långa sköna drag, stönade hon. Och jag knullade allt vad jag var värd.
Hennes lång mörka hår slängde mer och mer allteftersom hennes rörelser ökade. De stora brösten som hängde i frihet rullade med i rörelsen. Jag höll henne i bland på höfterna och kände hennes stora arsel mot min mage. Ibland bände jag itu de stora vita skinkhalvorna så att jag kom ännu längre in i fittan. Hon stönade varje gång.
-Gud så skönt, Gud så skönt, flämtade hon, Spruta i mig, spruta i mig. Somvanligt var orgasmen nära för mig, och hennes ord fick mig att komma i hennes fitta. Orgasmen sköljde över mig och det nästan svartnade för ögonen. Jag hann uppfatta att hon med sin egna hand pullade sig själv lite extra och i-bland lät ett lätt finger smeka min pung som höll på att vända sig ut och in av orgasmerna.
Sakta drog jag mig ur och satte mig tungt på toastolen samtidigt som hon satte sig på den mjuka mattan och pustade ut. Hon log vänligt mot mig samtidigt som hon kysste min hand.
-Nu duschar vi, sa hon och sträckte lojt på sig och vi båda klev in i duschen och lät det varma vattnet skölja över våra trötta kroppar.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.2 / 5. Röster 21

Subscribe
Notify of

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu