Flickvännen och Gubbarna

02/02/2024 | Författare: Anonym
7 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | ÅskådareOtrogen FlickvänGruppsex
4.1
(33)
Hon slutade suga av den ena och ställde sig upp och lät klänningen falla av hennes kropp.

Efter att jag kommit hem från min föräldrar, där jag fått uppleva något jag aldrig ens kunnat fantisera om, fortsatte mitt studentliv i Göteborg precis som vanligt.
Jag kände att jag och Anna, min flickvän sedan ett år drygt, började glida ifrån varandra.
Detta på det sexuella planet.

När Anna och jag blev ihop var hon min första tjej – och mitt första ligg. Vi knullade varje dag, och då hon var min första lärde jag mig mycket. Men jag märkte också att jag ville uppleva mer än vad hon ville.
Vi hade haft analsex, och hon njöt mycket av det, men det hade totalt skett kanske 4 gånger på ett år. Och hon ville mest knulla i missionären.
Senaste tiden hade hon till och med slutat vårda sin behåring där nere. I början av förhållandet var hon alltid nyrakad men nu gick det kanske en vecka mellan rakningarna och det var alltså oftast stubbigt där nere. Vi hade mer sällan sex och visst jag tyckte om henne men ville ändå gå vidare.

Efter upplevelsen med min mamma kände jag att det fanns mycket mer jag ville pröva på och bestämde mig för att göra slut, men det är inte lätt att finna tillfälle för det.
Helt plötsligt bjöd Anna med mig till en jobbfest de skulle ha på hennes jobb. Alla respektive var medbjudna. Anna jobbar på en stor bilhall, med försäljning, service och verkstad. Många i personalen, och med respektive skulle detta bli en stor fest. En vårfest.
Jag kunde inte med att göra slut innan det.

Några veckor senare var det dags för festen.
Jag frågade vad jag skulle ha på mig och Anna tyckte att jag skulle vara ”casual” men välklädd. Jag valde några snygga jeans och en skjorta med manschetter-sleeves och manschetter och slipps. Anna kom hem till mig och hade med sig en väska med kläder – hon ville få mitt godkännande. Hon hoppade in i duschen och kom ut ganska snabbt med blött hår. Anna har en riktigt snygg kropp. Hon är 1.60 lång med en liten glasskule-rumpa och fasta men rätt små bröst med bröstvårtor som snarare pekar uppåt än framåt. Men jag såg att hon inte hade brytt om att raka fittan utan den var stubbig, som vanligt.

Jag satt, redan påklädd och fick titta på hennes olika outfits i vad som kändes som timmar. Tillslut landade det i en tre kvarts-lång svart rygglös klänning som verkligen framhävde henens fasta rumpa. Den hade en slits som räckte upp över halva låret och var verkligen sexig. Men med rygglöst kunde hon inte ha BH under, men det syntes knappt då hennes bröst ändå var så fasta att de knappt rörde sig när hon gick. Men hon valde ändå att ha en vit cardigan över då det ändå kan bli rätt kallt mot kvällen.

Vi tog bussen ut på Hisingen och kom fram till hennes arbetsplats. Ena bilhallen hade tömts på bilar och gjorts om till en festlokal med långbord, diskobelysning och scen med DJ-bås på. När vi kom dit var det säkert redan 100 personer där och det skulle bli upp mot 200 totalt.
Den första vi mötte var hennes chef. En klassisk Säljarsnubbe i 50-årsåldern som såg ut att ha sin kostym fastsydd på sig. Jag har träffat honom många gånger och tycker om honom. Trevlig men strikt.
Vi träffade många av Annas kollegor både från reception och bilhallen och verkstad. Vi fick varsin välkomstdrink och började gå mot en soffgrupp som stod i hallens ena hörn.
Där satt redan två gubbar med sina fruar. De var verkligen typiska verkstadsgubbar. Lite lönnfeta i mitten av 50års-åldern, ovårdade och deras försök till att vara uppklädda var vanliga blåjeans och gamla skrynkliga skjortor med t-shirt under där kragarna slitits av skäggstubb. Fruarna såg ändå lite fräshare ut. Båda var ungefär lika gamla som gubbarna men hade ändå finare kläder och såg mer vårdade ut.

När Anna och jag närmade oss visslade ena gubben till och Anna skrattade.
-Frääääsh, hojtade den andra gubben och Anna skrattade till.

Innan vi hälsade infriades mina fördomar om dem då han som visslade sa att Anna såg ut som fröken februari.
Verkstadsgubbar alltså.

Vi satte oss ändå hos dem och satt och pratade lite med dem. Gubbarna hade full fokus på Anna, gubbsjuka jävlar. Så jag satt och snackade lite med deras fruar, som inte ens verkade bry sig om sina män och deras gubbsjuka. Fruarna var ändå trevliga och båda jobbade inom ekonomi, som Anna, men på andra hallar inom koncernen.

Det bjöds till middag, med gratis dricka hela kvällen. Efter middagen började borden flyttas och dans bröts ut. Det var en salig blandning av folk i både ålder och livsstil. Säljarna och lagerarbetarna var helt olika. Precis som de unga i receptionen och de gamla i verkstaden. Men det var en go stämning och jag pratade med alla möjliga.

När Anna och jag slutat prata med VD:n och hans snobbiga fru sa jag att jag behövde gå och fylla på mig i baren. Anna sa att hon skulle gå till dansgolvet och att vi skulle mötas där. Dansa har aldrig varit min grej så hon visste att jag skulle dröja i baren.

Väl i baren fick jag mig en ljus öl och stod och tittade ut över hallen.
Till min förvåning såg jag att de två verkstadsgubbarna stod och dansade. Jag skrattade till lite, då det såg så otippat ut. Sedan såg jag att Anna stod mitt emot dem. Hon hade nu tagit av sin cardigan, då värmen på dansgolvet var högre än när vi åt. Hon såg sexig ut där hon stod och gubbarnas blickar var klart fokuserade på hennes kropp. Deras fruar såg jag inte till någonstans.

Helt plötsligt såg jag att gubbarna rörde sig närmare Anna och började ta på henne, hon skrattade men såg inte ut att avvärja dem.
Plötsligt såg jag att en av gubbarna sträckte in handen genom hennes snits och tog henne på fittan. Min kropp reagerade ilsket och började röra sig mot dem och jag kände att ena min näve hade knutits. Men Anna hade tagit hans arm och tagit ut den, så jag stannade till lite. Men då gjorde den andra gubben samma sak och nu gjorde inte Anna motstånd – va fan!

Men jag stod ändå kvar och tittade på håll. Vad händer egentligen?

Gubbarna tog Anna i varsin arm och ledde henne genom en dörr ut ur hallen. Anna verkade inte göra motstånd. Jag skyndade mig efter och när jag öppnade dörren var där en lång korridor med många dörrar. Jag smög sakta och kände försiktigt på alla dörrar.
I slutet av korridoren såg jag att en dörr stod på glänt och jag smög fram. Där inne verkade verkstaden ligga. Precis när jag tittade in såg jag att Anna leddes in genom en till dörr i andra änden av verkstaden.

Så fort de gått in där smög jag snabbt efter och stannade utanför dörren. Puttade försiktigt upp den och där inne låg ett omklädningsrum med bänkar, skåp och en soffgrupp. Anna satt i soffan och gubbarna stod framför henne.
Jag hörde hur ena gubben sa att han blev så kåt av att känna hennes våta fitta på dansgolvet och att hon nu måste få slut på detta. Anna satt still i soffan och jag såg hur ena gubben knäppte upp sina byxor och lät dem falla till golvet. Han tog resolut Annas huvud och tryckte det mot sig. Anna började tydligt suga av honom.
Jag blev förbannad men samtidigt kåt av att se vad som hände där inne. Och valde att stanna kvar utanför.

Den andre gubben satte sig bredvid henne i soffan och drog av övre delen av henens klänning så att hon satt med bar överkropp. Han började knåda hennes bröst och jag hörde hur hon njöt av det.
Hon slutade suga av den ena och ställde sig upp och lät klänningen falla av hennes kropp. Hon stod där nu endast i trosor men tog även av dem. Gubbarna stod som i trans och tittade på henne.
Jag hörde hur ena sa att hon knappt hade hår, och de gick tydligen igång på det. Gubbarna slet av sig sina kläder och den hon tidigare sög av satte sig i soffan.
Anna ställde sig framför honom, med rumpan vänd mot hans ansikte och jag såg hur han knådade och slickade hennes röv. Han satte sig sedan rakt ner över hans kuk. Den var ganske liten, eller kanske 15 cm och hon bara sjönk ner över den.
Samtidigt började hon suga av den andre.

Efter en stund bytte gubbarna plats. Och nu skulle Anna knulla den andre. Hans kuk var större. Den såg jävligt lång ut, kanske 23 cm men smal. Som en lång wienerkorv.

Hon knullade båda gubbarna och de varierade samtidigt som hon sög av dem andre eller att den andra bara stod och knådade hennes röv eller bröst.
Jag stod och skämdes över henne, hur äckligt det var att knulla dess lönnfeta, gubbsjuka gubbar, samtidigt som jag blev kåt av att titta. Och egentligen brydde jag mig inte då jag tänkt göra slut.

Efter en stund la sig gubben med mindre kuk i soffan och Anna satte sig över honom och började rida. Den andre gubben började samtidigt slicka hennes röv, något hon aldrig låtit mig göra. Hon stönade högt och njöt av att böde bli knullad och få stimulerad röv samtidigt. Gubben hon låg över bet i hennes bröstvårtor och jag riktigt såg hur våt hon var där hans kuk åkte in och ut ur henne.
Plötsligt stälde sig den andra gubben på huk i soffan och riktade sin kuk mot hennes röv. Anna stannade upp i sitt ridande men sa inte infrån.
Ska han få knulla hennes röv men inte jag, tänkte jag argt.
Anna la sig ner över den hon red och lät hans kuk vara kvar inuti sin fitta. Och jag såg hur den andra började trycka sin långa smala kuk mot hennes anusrosett. Hon skrek till lite när han uppenbarligen kommit in och började gunga lite.

Gubben som nu stud med halva sin kuk i Annas röv tog tag om hennes höfter och tryckte sig sakta längre och längre in, samtidigt som Anna låg still med den andre gubbens kuk i sin fitta.
Tillslut såg jag att han hade fått in hela sin kuk i Annas röv – 23 cm! Och han började knulla hennes. Hon bara skrek och red hårdare och hårdare.
Jag hörde hur gubben som låg under henne började frusta, fult och förstod att han höll på att komma. Han sprutade i hennes fitta. Anna stannade upp och puttade bort den andra ur sin röv och ställde sig upp.
”Va fan gör du” sa hon. ”Jag ska ju tillbaka till min pojkvän sedan”.
Gubben med den långa kuken skrattade och sa att då gör det inget om han gör likadant nu då, då hon ändå var förstörd, tog ta i henne så att hon stod med händerna mot soffan och fötterna i golvet.
Jag såg nu rakt in i hennes öppna hål men snabbt ställde sig gubben bakom henne igen.
Han tryckte tydligt in sin kuk i hennes röv och började direkt knulla hennes hårt. Hon skrek av njutning och tydligen fick han göra sådant med henne jag aldrig fått göra…

Jag såg att hon började smeka sig själv samtidigt och gubben började frusta högre och högre. När han skrek till och började spruta långt in i hennes röv började även hon skrika ut sin orgasm.
De stod en stund stilla i sin ställning innan gubben drog sig ur henne och började direkt ta på sig kläderna.
Anna stod kvar med ett väldigt öppet rövhål och det rann sperma både ur hennes fitta och röv. När gubbarna var påklädda skrattade de och daskade henne på röven och sa att ”det här får vi göra igen”.
Vid det läget började jag smyga mig tillbaka till lokalen.

När Anna kom tillbaka såg hon lite pömsig ut men jag låtsades som inget och frågade var hon varit. Hon svarade att hon varit på dansgolvet men började nu må illa och frågade om vi kunde åka hem.
Vi satte oss på bussen tillbaka och så fort vi kom hem sa hon att hon ville duscha och gick snabbt in där.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.1 / 5. Röster 33

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu