En Horas Bekännelse 1

16/02/2024 | Författare: Anonym
13 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | Ung KvinnaHoraSex för Pengar
4.2
(25)
Kom in i mig nu!”, viskade jag. ”Jag är redo!”.

För tio år sedan var jag en ”fattig” ung tjej på 18 år, som studerade utan mål och utan framtidstro.
För tio år sedan var skulle jag inte i min vildaste fantasi kunnat tro på allt jag nu har varit med om, på alla ställen jag varit, och alla människor jag träffat. Jag hade aldrig ens tänkt tanken. Jag levde då för nuet, och vad det gav mig. Och det var inte förrän jag förstod att utnyttja de fördelarna naturen gett mig, förrän jag verkligen började leva.
För tio år sedan hade jag (då allt började) cirka 50 kronor i ”förmögenhet”. Mina övriga tillgångar var än så länge outnyttjade och bestod av min kropp i form av ett vackert utseende, en vacker kropp med former och figur på det som i allmänheten ser som ”på rätt ställe”.
En del använder sitt huvud, sin intelligens för att slå sig fram i livet. Jag använde min kropp. Rätt eller fel. Finns inget. Man ska utnyttja de färdigheterna man fått, till max.

*****

Det var valborgsmässoafton. De senaste tre åren var det en utav den festligaste helgen av dem alla. Den helgen där man dansade, drack och helst hittade någon att hångla med, eller kanske till och med gå lite längre. Denna valborgsmässoafton var precis som tidigare.
Man klädde sig så utmanande man kunde. Man försökte låna, tigga så mycket pengar av föräldrar man kunde, och man försökte få någon äldre bekant eller släkting att köpa ut så mycket man kunde. För pengar, det var en bristvara. Det gällde att få ut max av allt en sådan här kväll.
Vi var fyra tjejkompisar som så vanligt då det vankades utekväll, samlades hemma hos någon utav oss för att klä oss, göra oss i ordning, reka hur mycket pengar, sprit och eventuellt cigaretter vi hade gemensamt. Vi delade på det mesta.

Vi klädde upp, hjälpte varandra med klädval, smink och med att fixa till håret. Och även om vi fyra inte umgicks alltid, vi var mer uppdelade två och två, så var det ändå vi som kallade oss tjejmaffian när det väl gällde festa och ha roligt. Sandra och jag höll ihop mest, även på vardagen, medan Erica och Mia höll sig oftast för sig själva i övrigt. Men när det var helg, eller annan anledning till fest, blev det alltid vi fyra som höll ihop.

Just denna dag hade jag stora problem med vad jag skulle ha på mig. Jag var ambivalent, och mest handlade det om att vädret inte var speciellt soligt eller upplyftande. Jag hade med mig ett par jeans, en svart tajt topp och dessutom en tunn vit sommarklänning. Men inget av det kändes rätt. Och medan de övriga tjejerna redan hade fått på kläder och började sminka sig och varandra, stod jag mitt i smeten iklädd mina trosor och en bh och kände mig tjurig.

Efter en stund, när Erica var klar, tittade hon på mig och log.
”Kom igen nu Emma, det är dags att sluta tjura, börja festa vetja! Ta på dig något så fixar jag din sminkning och rufsar ditt hår!”, hon kom fram till mig och bokstavligen rufsade mitt korta blonda hår för att visa vad hon menade.
”Lägg av!”, svarade jag bryskt och slog armarna i kors.
De övriga tjejerna såg urläckra ut i sina kläder. Mina skulle inte alls passa in kände jag. Humöret sjönk rätt fort märkte jag.
”Äsch, vi får hjälpa lilla Emma här nu!”, utbrast Sandra, som precis blivit klar med håret och var färdigsminkad. ”Har vi några kläder över?”, frågade hon rakt ut i luften och började se sig omkring i rummet. Mias sovrum, som nu mer såg ut som ett offer för random tornado.
Hon drog fram en slät svart klänning med långa armar i ett spetstyg. ”Den här då? Uh, vems är den egentligen?”, frågade hon och höll upp den så att alla kunde se.
”Den är min!”, svarade Mia. ”Aj fan”, suckade Sandra, ”Då är den nog för liten över tuttarna för Emma?”. Sandra släppte ner klänningen på golvet och började spana efter något annat av alla kläder som låg utslängda på golvet.
”Ah va prova vetja!”, manade Mia och lyfte upp klänningen och sträckte fram den mot mig. Jag stod fortfarande med armarna i kors över brösten och hade en inte enbart spelad tjurig min i ansiktet. ”Äsch, den funkar inte i alla fall”, grymtade jag och greppade mina bröst för att visa, ”Den är alldeles för urringad, så min bh kommer synas, och hur snyggt är det på en skala?”. Jag förflyttade händerna från brösten och la armarna i kors igen.

Sandra började fnissa. ”Men då får du väl vara utan bh då tjurskalle!”, riktade hon till mig. ”Det är ju inte så att dina tuttar kommer släpa i marken i alla fall. Tuttlisa!”. De övriga tjejerna fnissade ikapp med Sandra. Jag räckte långfinger åt Sandra och slet åt mig den svarta klänningen. ”Jag får väl prova då!”, muttrade jag. ”Men plocka fram något drickbart nån gång Mia! Jag är törstig!”.
Mia gick ut ur rummet och gick till köket för att hämta drickbart, medan jag knäppte upp min bh och drog den av mig. Både Sandra och Erica tittade på mina bröst och Erica såg ut som en guldfisk där hon stod och gapade med öppen mun. Sandra var den som påpekade först. ”Ja jävlar vilka tuttar du har Emma! Hade jag inte känt dig så väl och vetat bättre, skulle jag tro att du petat in en massa silikon där vetja!”.

Även om jag till en del kände mig lite besvärad och kanske lite generad över deras blickar och kommentarer, var det ändå med en viss stolthet inom mig som jag klev i klänningen, lite långsammare än normalt, för att de skulle kunna se mer och längre på mina bröst. Jag visste att de i jämförelse med många andras var rätt fina. Runda, fasta och hyfsat välproportionella för min 170 cm långa kropp och de 55 kilo jag vägde.
Jag drog på mig klänningen, fick i armarna, och vände mig om och bad Sandra dra upp dragkedjan. Det var Mias klänning. Mia var en två-tre centimeter kortare än mig, vägde kanske lika mycket men hade mindre bröst än mig. På Mia satt klänningen som klippt och skuren, jag hade sett henne i den tidigare. På mig kändes den ett nummer för liten, och det berodde mest på att mina bröst var större och lyfte liksom upp klänningen ett par centimeter. Kanten på urringningen var en centimeter bred, och i samma genomskinliga spetsmaterial som armarna var klädd. Hur mycket jag än skakade upp klänningen över brösten, så såg det ut som att mina bröstvårtor hamnade precis nedanför det genomskinliga tyget.
Urringningen var väl tilltagen och det kändes som att brösten skulle kunnat poppa ur när jag rörde mig, om det inte varit för att klänningen satt som påklistrad. Och den slutade en dryg decimeter nedanför min rumpa. Jag var inte riktigt nöjd, men när jag såg mig i spegeln och av döma av de övriga tjejernas nästan avundsjuka blickar, såg jag nog ganska bra ut trots allt i den svarta tajta klänningen. Så jag slutade tjafsa och tjura. Och var ganska nöjd trots allt.

När Sandra sminkat mig, fixat mitt korta blonda hår (snarare rufsat till det precis som hon sa hon skulle), satte vi oss på ner på sängen, och Mia på golvet, och började dricka av det vin och de flaskorna med cider vi ordnat fram för förfestandet. Det var en liten detalj kvar på min klädsel. Även om jag såg ut som ett ”lyxfnask” enligt Sandra, så tog det bort effekten då klänningen var så tajt att mina trosors konturer syntes genom klänningen. Det var definitivt varken sjyst eller speciellt sexigt enligt henne. Efter en stunds övertalning, och mycket tack vare att jag började känna mig onykter, gick jag med på att avlägsna trosorna. Jag tyckte dock att klänningen var i kortaste laget, då jag satte mig ner, kunde den som satt i tillräckligt bra vinkel, se mitt nakna underliv. Det gjorde i och för sig att det blev lite spännande. Inte utan att det pirrade lite i kroppen. Varken trosor eller bh alltså.
”You sexy bitch!”, som Sandra uttryckte det.

*
Vi kom ner till stan, och kom överens om ett ställe att gå in på som hade 18-årsgräns och som var i princip packat med folk. Musiken dånade så att det gick att höra strax utanför ingången. Vi tjejer var laddade, uppiggade av nästan alldeles för mycket vin och cider. Men det var ju trots allt Valborgsmässoafton!

Jag kom på mig själv att gå och dra klänningen neråt stup i kvarten. Vilket gjorde att jag sekunden efter det fick rätta till urringningen då det kändes som att brösten, och framförallt bröstvårtornas överkant, blev mer synliga än vad som kändes ok.

Kvällen gick och vi fyra splittrades under kvällen på olika håll. Erica och Mia träffade ett par andra tjejer som de brukade träffa ibland. Sandra blev fångad av en mager, men dock snygg och proper, kille som hon limmade med nästan hela tiden. Vilket gjorde att jag mest var för mig själv, då jag inte blev uppvaktad till höger och vänster av olika killar och fick både det ena och andra i mina ögon skamliga förslaget. Jag valde att spela kall och ”hard-to-get” och var mest uppe på dansgolvet och dansade, så gott jag kunde i den där klänningen. Känslan av att jag inte bar några trosor på mig gjorde att jag blev lite småupphetsad. Det kändes förbjudet och sexigt på samma gång. En kille som jag dansade med ett tag, tog ett fast grepp om min rumpa vid ett tillfälle. Och sedan log det bredaste leendet och tittade på mig och blinkade med ena ögat. Han lutade sig fram mot mitt öra och frågade om jag tappat mina trosor någonstans. Jag skrattade och log förföriskt (så förföriskt jag kunde, då jag kände alkoholen allt för väl). Han släppte greppet och fortsatte dansa mitt emot mig och skrattade.

Jag hade haft tre hundra kronor med mig, och för det hade jag fått fyra glas vin under kvällen. När klockan så började närma sig tolv på natten, var jag nästan pank. Jag rotade i min lilla handväska och konstaterade att jag hade typ 50 kronor kvar. Det räckte inte till mer vin i alla fall. Och var min kompisar blivit av hade jag ingen aning. Jag bestämde mig för att gå på toaletten och sedan försöka ta mig hemåt. Jag var varm, halvt onykter och skorna skavde efter allt dansande. Men egentligen hade jag gärna stannat en bra stund till. Det rörde mig inte ryggen att vara ute på egen hand. Jag hade kul ändå. Men jag saknade ett glas vin. Och även om tanken slog mig att jag skulle ju faktiskt kunnat flirta mig till att någon kille bjöd på mig, så kändes det inte ok. Just då.
Jag gick mot toaletterna och såg att kön mot toaletterna var hyfsat lång. Och ni vet ju hur det blir då? Man känner blåsan ännu mer. Jag knep ihop och passerade ett par höga bord som stod nästan i anslutning till toalettingångarna. Jag lutade mig mot väggen med ena handen och böjde mig ner och rätade till skon lite med andra. Det var då jag hörde något som säkerligen inte var ämnat för mig att höra.

Två killar stod med varsitt ölglas i handen vid ett av de höga borden. Och i ögonvrån såg jag att den ena killen lutade sig närmare sin kompis och utbrast; ”Jävlars! Den bruden skulle man ju vilja pumpa på!”. Den andre killen skrattade, och den förste fortsatte; ”Det skulle jävlar vara värt en femhundring. Lätt! Här och nu. Femhundring bara bam!”, och som för att förstärka det han sade, slog han den lediga handen på bordet. ”Bam bara femhundra spänn skulle det lätt vara värt för att tömma säcken i henne!”. Hans kompis fortsatte skratta, ohejdat och glodde på mig. Jag hade vänt mitt ansikte mot de bägge grabbarna och bara stirrade. Den första känslan jag fick var att gå dit och sno deras ölglas och hälla skiten över dem. Men jag bara glodde tillbaka. Killarna såg att jag nu stirrade på dem och deras gapskratt avtog och ändrades till ett lite mer nervöst grabbigt flin. De stirrade fortfarande på mig.

Jag hade två tjejer framför mig innan jag kunde komma in på damernas. Utanför dörren till herrarnas var det ingen kö. I en liten millisekund övervägde jag faktiskt om jag inte skulle smita in där istället. Men det ligger väl djupt rotat inom en. Man håller sig till sitt.
Jag stod och knep ihop, men känslan av nödighet började faktiskt avta, och jag var törstig. Och utan att egentligen tänka efter speciellt mycket, fick jag en ingivelse.
Jag gick bort de få stegen mot de två grabbarna som fortfarande hängde vid bordet med varsin öl i ena handen. De såg att jag kom emot dem, och jag kunde nästan ana lite panik i skrävlarens ögon. Han byte fot där han stod, som för att spjärna emot. Om han förväntade sig en rejäl utskällning eller annat har jag ingen aning om.

Jag kom fram till bordet. Lutade mig fram, med flit, så att bägge killarna kunde se ner i min djupa urringning och nästan se brösten pressas ut ur den samma. Jag lade huvudet på sned och log. ”Femhundra spänn? För femhundra spänn ska jag göra din kväll till något att minnas!”, halvskrek jag för att överrösta den dånande musiken, och för att de verkligen skulle höra vad jag föreslog. ”Har du cashen, är jag din!”, avslutade jag och tryckte mig ännu mer mot bordet och lät dem rikta blickarna mot mina bröst. Sedan hände något som jag faktiskt inte trott. Jag hade väl bara på pin jäkelskap velat få killarna till att skämmas lite, få lite ögongodis, och något att skryta om till sina andra eventuella killkompisar. Men killarna log, tittade på varandra och den ena killen drog lite diskret upp sin plånbok från bakfickan.
Jag såg att han bläddrade lite bland sedlar, men jag såg inte vilka valörer. Han såg upp igen och kollade först mot sin kompis, och sedan mot mig. Hans leende var lite lurigt, men hans ögon såg förväntansfulla ut. ”Jag har cashen bruden. Och jag är villig att byta dem mot det du erbjuder!”, svarade han och inväntade mitt svar. Han såg säker ut på att jag inte försökte blåsa honom, eller bara jävlades. Jag log. Visste inte riktigt var det var jag lovat och vad det var jag erbjöd. Men visst. Femhundra spänn var ju femhundra spänn. Långt mer än vad jag hade haft med mig när kvällen började.

Mixen av kvällens intag av alkohol och den ständigt pirrande känslan av nakenhet hade ju ändå gjort mig lite småkåt vid det här laget. Ville killen ha lite, kunde jag ge lite.
”Herrarnas toalett. Nu! Och jag ska ha cashen först!”, sa jag till honom och tog ett steg tillbaka och la armarna i kors över brösten. Killen såg inte ut att tveka. ”Ok, kör till!”. Han stoppade ner plånboken i bakficka, vände sig mot sin kompis och gjorde high-five, sedan kom han runt bordet och fram till mig. Han ledde vägen mot herrarna, och jag följde med.
Väl inne på herrarnas toalett, såg jag att det fanns två dörrar som stod öppna. Jag hann att reflektera att toaletterna var täckta från golv till tak, och inte bara sådana där bås som det brukades finnas på toaletter annars. Han gick in i den första lediga toaletten, och jag log mot de tre grabbarna som stod vid varsin pissoar och tittade förvånat och följde mig med blicken medan de höll på att kissa. Jag följde med killen in och stängde, låste dörren bakom mig. Det var ingen stor toalett, och det var lite blött på golvet och pappersbitar låg lite här och var utslängt. Dessutom stank det lite spyor. Jag runda killen och ställde mig framför honom med toalettstolen bakom mig och sträckte ut ena handen. ”Cash först!”, sa jag med lugn ton. Killen drog upp sin plånbok igen, drog fram fem hundralappar och räckte över dem till mig och stoppade sedan ner plånboken igen.
Så här i efterhand har jag bara ytterst vaga minnen av hur han egentligen såg ut. Det kändes varken viktigt då, och knappast nu heller.

Jag stoppade sedlarna i min lilla handväska, la handväskan på toarulleshållaren och sedan krängde jag upp klänningen till midjan och blottade mitt underliv för killen. Jag såg att han stirrade på mitt nakna vältrimmade underliv. Jag satte mig på huk och lyfte upp mina händer och började lirka med hans knappar på jeansen. När jag knäppt upp samtliga, drog jag ner byxorna och hans kalsonger följde med ner och då såg jag hur hans redan styva penis liksom fjädrade till och sedan rättade upp sig i total givakt. Jag tog tag i roten på hans penis med ena handen, och lät den andra handens fingrar lät röra vid hans pung. Sedan tog jag ett fastare grepp om hans penis och förde min mun mot den. Jag hörde hur han flämtade till, och han verkade nästan tappa balansen för han sträckte ut armarna och håll sina händer mot de bägge väggarna.
Jag hade så klart sugit av killar förr. Tyckte inte det var några konstigheter, tvärtom, det kändes behagligt att ha makten så att säga.

Killen flämtade och det lät nästan som att han kippade efter andan då jag lät min tunga cirkulera på hans ollon samtidigt som jag förde mitt huvud upp och ner och sög, smaskade och lirkade över hans styva penis. Min andra hand förflyttade jag nu ner och lade mellan mina egna ben. Jag kände med en gång att det var fuktigt och jag började fingra lätt över blygdläpparna och lätt vidröra min klitoris. Jag var redo för hans penis. Utan tvekan.
Jag släppte greppet om honom och reste mig sakta upp. Innan jag vände mig om för att skjuta fram min bak och hålla mig i toalettstolen, såg jag hur rodnaden i hans ansikte gjorde honom nästan helt röd. ”Kom in i mig nu!”, viskade jag. ”Jag är redo!”.
Jag kände hur han ställde sig precis bakom mig och började fumla med sin penis mot min slidöppning. Det kändes som att han behövde vägledning. Men precis innan jag skulle släppa taget över toalettstolen med min ena hand, kände jag hur han äntligen hittade rätt och han pressade, alldeles för fort, in sin penis inuti mig. Han suckade till lite lätt och började sedan jucka. Jag höll toalettstolen i ett stadigt grepp och stirrade in i kalkade väggen. Lukten av spya kändes frän och obehagligare allt eftersom.

Även om jag var lite småkåt, kände jag inte mycket. Eller tillät mig inte att känna var kanske mer korrekt. Jag lät killen jucka på och tyckte väl mest att det smackande ljudet från mitt blöta underliv och när hans underliv stötte mot min rumpa, var lite roande.
Uppenbarligen hade killen druckit en del under kvällen. Och det kändes som en evighet innan hans grepp om min midja, och hans flämtningar nådde klimax med följd av en varm stråle av hans säd som fyllde mig kom inuti mig. Han måste ha bitit sig i läppen, för han suckade, eller snarare väste, ut en djup suck och sedan andades in i ett djupt andetag.

Jag hade inga planer på att dra ut på något, eller få situationen att bli mer pinsam än jag redan nu kände, så jag släppte taget om toalettstolen och ställde mig upp med ett dovt plopp som förkunnade att hans penis, som slaknat redan, drogs ur mig. Jag vände mig om, och killen backade ett steg, men stod kvar med armarna hängande rakt ner, och med sin glänsande, fuktiga slaknande penis blottad. Det såg bokstavligen ut som att han blivit tagen med byxorna nere. Jag kvävde ett lätt fnissande medan jag sträckte mig efter lite toalettpapper och torkade av mig så gott det gick runt slidöppningen. Jag krängde ner klänningen och rättade till den så gott det gick och inväntade att killen skulle vakan upp ur den transen han verkade ha hamnat i.
Han bröt tystnaden medan han började fumla med sin byxor för att dra upp dem.
”Jävlar vad skön du var!” sa han med väsande röst.
”Tack, du med.”, svarade jag och hörde hur likgiltig min röst lät. ”Ska vi gå ut ur denna stinkhåla nu då?”, frågade jag och kände hur stanken började bli allt för vämjelig för att stå ut med.
Vi lämnade toaletten, ivrigt påhejade av ett gäng grabbar som stod vid pissoaren och uträttade sina behov. Jag log mot dem, samtidigt som jag kände hur den varma klibbiga vätskan började sippra ut ur mig. Jag hade ju inga trosor som kunde fånga upp den, och jag snabbade mig ut ur herrarnas toalett och hoppades att kön till damernas skulle vara obefintlig. Jag var tvungen att stoppa det som börjat rinna ur mig. Och det nu.
Jag hade tur. När jag rusat in på damernas såg jag att en toalettdörr stod öppen och den var ledig. Jag stängde snabbt och låste bakom mig, fumlade med toapappret och pressade en tuss upp mot underlivet. Sedan drog jag åter upp klänningen till midjan, satte mig ner på ringen och kissade. Medan jag satt rotade jag i min lilla handväska och hittade det jag sökte – en tampong. (Sådant som vi tjejer alltid har med oss, oavsett tid på månaden!)
Jag tryckte upp tampongen och hoppades att den skulle stoppa och suga åt sig killens sädesvätska så gott det gick. Jag bannade mig själv lite för att inte ha tvingat killen att använda gummi. Sedan pustade jag ut. Log för mig själv. Det var totalt värt det. Lättförtjänta pengar trots allt. En snabb tanke slog mig, men jag viftade bort den. Inte ikväll. Inte mer ikväll. Nu ville jag bara åka hem, och framför allt smita ut från stället så osynligt som möjligt, och undvika killen och hans kompis.

Sagt och gjort.

Väl hemma tog jag en välbehövlig dusch och kröp sedan till sängs. Nöjd över att jag hade mer pengar med mig hem än vad jag haft med mig ut på kvällen. Och gud så lättförtjänta pengar!

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.2 / 5. Röster 25

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu