En Grannes Svek, en Annans Smek

01/04/2024 | Författare: Anonym
10 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | Hetero Granne
4.1
(32)
Gud så skön hon var att knulla, nu var hon min lilla slyna så nu skulle vi se till att göra en vana av det här.

Vi bor i ett trevligt litet område där vi har en bra samanhållning mellan grannarna och vi generellt ställer upp för varandra och har en öppen dialog, alla vet med andra ord det mesta om varandra.

Det var till allas förvåning när Margareta lämnade sin man och barnen i huset och flyttade till en lägenhet inte så långt bort. Ryktena gick och en granfru som stött på Henne på stan hade fått veta att mannen i huset hade haft lite för roligt på någon företagsfest.

Hur som helst veckorna gick och man såg ibland Margareta komma förbi för att hämta eller lämna barnen. Sedan en dag då jag lunchade ute, jag går oftast på företagets lunchrestaurang så stötte jag på Margareta i restaurangen, hon hejade glatt och vi pratade lite snabbt hur det var och jag sade lite humoristiskt att vi på gatan saknade hennes spontana ersonlighet och snygga figur. Ärligt talat måste jag säga att jag är väldigt imponerad av hennes utseends, halvlångt mörkt hår, skarpa ansiktsdrag och ett stort leende med tunna läppar, lång, ca 180cm skulle jag tro, en liten tajt stjärt och lååånga ben. Hon gör sig i de flesta kläder men blir otroligt sexig i jeans. Vi hade båda vårt egna lunch sällskap så vi gick åt varsit håll men sa att vi skulle ta lunch tilsammans någon dag då det trots allt var promenadavstånd mellan våra kontor.

Till min förvåning så hade jag fått ett mail från henne då jag senare på eftermiddagen gick igenom min mailbox. Hon föreslog att vi skulle ta lunch på fredag. Då jag inte hade något plannerat så accepterade jag inbjudan med än gång!

Det blev en stressig vecka så det kändes avslappnande att på Fredagen lämna kontoret och att slippa luncha med en massa arbetskamrater. Jag var lite tidig till restaurangen så jag hittade ett bord och slog mig ned. Margareta kom ett par minuter sent, till min glädje hade hon annamat casual Friday och hade jeans och en enkel blus.

Vi bestälde in mat och pratade om hur mycket det var på jobbet nu förtiden, hur skolan fungerade för barnen, sedan kom vi mer inpå hennes sepparation och hon berättade öppet hur jobbigt det var, hur ledsna barnen var och att det inte var en direkt höjdare att bo i en lägenhet och bara ha barnen hos sig då och då.

Hon började öppet berätta om varför hon sepparerat och delade med sig av mer än jag räknat med, att hennes man varit otrogen var bara droppen som fick bägaren att rinna över. Hon kände helt enkelt att hon vill ha ut mer av livet än vad han kunde erbjuda. Jag kommenterade att man kanske inte ska förhasta sig bara för en liten otrohet, då det även drabbat mig och min fru men att vi efter lång diskussion kommit fram till att vi ville ha varandra men att vi kanske också skulle vilja ha någon annan då och då, alternativt att som några vänner till oss konstatera att detta var dumt och att det inte skulle göras om.

Margareta frågade lite nyfiket om hur det fungerade för mig och min fru och jag sa att vi ibland har sex med andra utanför äktenskapet, tilsammans eller var för sig och att vi inte håller det dolt så att den andra parten alltid kan säga om man går för långt.

Margareta lade sin hand på mitt ben och frågade med glimten i ögat om vad min fru skulle säga om jag hade sex med henne. Jag sa lite skämtsamt tillbaks att det skulle hon nog tycka var ok, även om hon säkert skulle bli lite sotis på att inte hon fick vara med Margareta. Margareta rodnade lite och vi pratade vidare om andra saker. Klockan tickade på och jag fick slita mig från min trevliga lunch date för att springa tillbaks till jobbet och ett möte.

Lördag kväll är jag ute och klipper gräsmattan till grannarnas förtret när jag ser Margareta och hennes barn komma cycklande, dom hejar glatt och dom går in. Efter bara någon minut kommer hon, barnen och hennes exman ut, han och barnen sätter sig i bilen och åker iväg.

Jag säger att jag tyckte att han såg stressad ut och hon berättar att hon egentligen skulle lämnat barnen för en timme sen men att det strulat till sig och att han nu var märkbart irriterad då dom skulle iväg på släktmiddag.

Margareta undrade försynt om hon kunde få komma in och gå på toa och få ett glas vatten innan hon cycklade tillbaks hem. Jag följde med henne in och gick till köket när hon gick på toa. Hon kom strax ut till köket och jag gav henne ett glas vatten. Hon drack raskt två glas medans jag stod kvar och tittade på henne.

Hon hade en tajt mörk topp som framhävde hennes vältränade rygg och mage och fick de små men fasta bröst att framträda tydligt, till det hade hon en sportig knappt knälång kjol samt ett par nätta gympadojor, sportigt men ändå klassiskt som hon alltid brukar klä sig.

Hon frågade var min fru var och jag förkarade att hon hade en eftermiddag och kväll på SPA och restaurang med några av sina väninnor.
Margareta drack up den sista slatten av vattnet, tog ett steg mot mig och gav mig glaset, hon fortsatte steget så att hennes bröst stötte emot mitt, med svag röst sa hon:
”tror du det är ok med din fru?”

Hon avslutade meningen med att kyssa mig, denna kvinna tog mig helt klart med överaskning. Efter en djup kyss släpte hon mig, tog min hand, lade något mjukt i den och slöt mina fingrar kring det mjuka. Hon vände på sig, började gå mot dörren och sa:
”jag skall bara ställa in min cyckel i ert garage så att ingen undrar varför den står på min gamla uppfart, jag är strax tillbaks. Nu får du ta kontrollen!”

Där stod jag stum och tittade på hennes bak som försvan ut genom dörren. Jag tittade ned på min hand, jag hade fått något rött, litet mjukt, jag öppnade handen och vecklade ut det lilla tygpaketet och såg till min förvåning att det var ett par små söta spetstrosor av string modell. Att detta var en invit var inte svårt att förstå, nu fick jag ta kontrollen!!

Dörren öppnades på nytt, Margareta kom in. Jag frågade vad hon ville få ut av detta.
”Jag behöver få bli omhändertagen, jag vill vara din egen lilla slyna” sa hon.

Jag nickade förstående, och befalde henne:
”Stäng dörren och kom hit och kyss mig.”

Hon gjorde som jag sa. Vi möttes i en djup kyss där vi omslöt varandra med våra armar, mina händer smekte hennes hår, hennes nacke, hennes rygg och omfamnade sedan hennes tajta lilla bak, den kändes underbart fast och tajt. Jag släpte greppet om henne, visade upp hennes trosor för henne och sa:
”Det är bra att du förstår vad det innebär att vara min lilla slyna, i fortsättningen skall du aldrig ha trosor eller BH när du träffar mig”

Hon nickade förstående.
”Jag vill att du genast går in på toa och tar av dig BHn också, behåll toppen på”

Hon gick in på toa och jag hörde hur hon tog av sig toppen och BHn, när hon fått på sig toppen igen kom hon ut med BHn i handen.
”Bra, sa jag” och gav henne tillbaks trosorna.

”Lägg ifrån dig underkläderna på köksbordet och kom hit”

Lydig som en hund gjorde hon som jag sa, jag kyste henne åter och lät min hand utforska hennes bröst genom den tunna toppen. Dom var inte större än A kupa men dom var ack så perfekta på hennes långa slanka kropp. Min hand fortsatte ned över hennes mage och in under hennes kjol där jag snabbt konstaterade att hon verkligen inte hade trosor.

Hon andades in djupt då jag började smeka henne över blygdläpparna. Jag sa:
”Nu min lilla slyna måste vi se till att jag får ut lite av min kåthet och får njuta. Din njutning tar jag hand om senare”

Med ena handens fingrar sakta glidande in mellan hennes blygdläppar för att konstatera att även hon var kåt så lade jag den andra handen på hennes nacke. Jag tryckte henne med fast hand nedåt och hon förstod vad hon skulle göra, hon stälde sig på knä och började knäppa upp knapparna i min gylf. Min kuk var redan styv så den flög ut när hennes nätta händer befriade den från mina byxor, med ett fast grepp om den började hon sakta kyssa och slicka den. Efter ett litet tag tog hon den i munnen ochjag började sakta munknulla henne. Vid varje juck lät jag mer och mer av min nu riktigt hårda vän komma in i hennes mun. Jag såg att hon började tycka det var lite obehagligt, men hon accepterade det faktum att det nu var jag som bestämde. Mitt grepp hårdnade om hennes nacke och jag knullade hennes mun hårdare och hårdare. Efter ett tag kände jag att jag var på gång att komma så jag släpte hennes nacke och tog ett steg tilbaks.

”Du får allt vänta på att smaka min sats till senare, först måste vi se till att jag kommer i din fitta, ställ dig upp och luta dig frammåt mot väggen” beordrade jag henne.

Hon reste sig upp, stälde sig bredbent, frammåtlutande och svankande. En helt underbar syn. Jag stälde mig bakom henne smekte hennes bak utanpå kjolen, lät min hand glida runt till hennes mage och försvinna in under toppen. Min hand hittade hennes bröst och smekte hennes styva bröstvårta. Hennes bröst var fasta och jag riktigt längtade att få smaka på dom.

Jag släpte henne och tog tag i hennes kjolkanter och lyfte den sakta upp över hennes bak. En tajt fin bak kom fram och man kunde se att hon solat mycket denna sommar. Jag smekte hennes stjärt och lät ett finger söka sig ned mot hennes fitta. Fingret letade sig fram i den smala och våta springan tills att det hittade den lilla knappen. Margareta rykte till och flämtade svagt då jag smekte henne lätt.

Nu orkade jag inte vänta längre, Ett par underbara slanka ben som slutade i en tajt bak och en våt fitta och som bara väntade att få känna mig inne i sig. Jag förde min stenhårda kuk mot henne, lät ollonet leta sig in i henne, hon var våt så jag gled in utan större problem. Jag tog ett fast tag om hennes smala midja och började sakta knulla henne. Hon kramade mig så skönt och det kändes så läcker att stå här i sin hall och sätta på denna långbenta, snygga, sexiga och väldigt kåta granne.

Margareta stönade när jag nu knullade henne hårt bakifrån och min styva kuk kom långt inne i henne. Jag kunde inte hålla mig så länge utan när jag kände att jag var på väg att komma tryckte jag mig långt in i henne och sprutade min sats långt in i hennes mage.

Gud så skön hon var att knulla, nu var hon min lilla slyna så nu skulle vi se till att göra en vana av det här. Jag pustade ut och drog mig ut ur henne, hon gav mig ett rödblommigt leende. Jag sa åt henne:

”du kan gå på toa om du vill, men sedan går du upp i sovrummet och klär av dig.”
Jag gick ut i köket, förbi hennes trosor och BH som låg på köksbordet, fram till vinhyllan där jag tog en flaska gott rödvin, med den och två glas satte jag rikte mot sovummet.

Margareta låg på sängen när jag kom upp, jag har alltid tyckt om hennes utseende när hon gått omkring i sina tajta byxor och toppar men att se henne naken, lång, slank var mycket bättre. Brunbränd med långa smärta armar och ben, fin platt mage, de små fasta brösten, den lilla tofsen som prydde hennes sköte. Jag kände mig återigen mer upphetsad och jag kände att jag åter började bli styv.
”öppna och häll upp vin åt oss” sa jag till henne.

Medans hon gjorde det tog jag av mig mina kläder. Jag satte mig i sängen bredvid henne, vi tittade på varandra och drack lite vin. Jag stälde ned mitt glas, böjde mig mot henne och kyste henne medans mina händer smekte hennes bröst och mage.

Min mun letade sig vidare ned mot hennes hårda bröstvårtor som stod i givakt för mig. Min tunga lekte med hennes bröstvårta medan jag smekte hennes ryggslut och stjärt. Tungan fortsatte utforska henne, hittade hennes mage, hennes navel. Den letade sig vidare och hittade den lilla tofsen som visade att jag var på rätt väg. Hon andades in och spände sig när min tunga hittade hennes blygdläppar och den redan svulna klitorisen.

Omväxlande slickade och sög jag hennes klitoris, ibland lät jag min tunga leta sig in i henne. Jag ökade takten och slickade allt hårdare i takt med att hon stönade och åmade sig mer. Jag kände att hon blev allt mer spänd och våt. Jag koncentrerade min tunga på hennes klitoris och lät ett finger glida in i henne. Det var något som väldigt snabbt gav verkan, hennes fitta kramade mitt finger och hon kom i en orgasm där hon nästan gick upp i brygga med ett högt stön.

Utslagen låg hon nu och njöt av sin orgasm, jag snurrade runt henne på mage och lade en kudde under hennes stjärt så att hennes bak putade upp mot mig. Min nu åter stenhårda kuk letade sig in mellan hennes skinkor och hittade den våta fittan. Den var ännu trängre nu när hon precis kommit, jag knullade henne brutalt och jag kände att jag återigen var påväg att komma. Jag drog mig ur till hennes förvåning och sträckte mig efter tuben med glidmedel som vi brukar ha i ena sängbordets låda.

Jag klämde ut en stor klick på hennes anus, och tog min kuk som redan var våt av hennes safter och tryckte mig in i hennes bak. Margareta spjärnade mot och skrek åt mig:
”sluta, du får inte knulla mig i baken, det får ingen!”

Jag låg ju nästan på henne så hon kom ingenstans så jag sa bara med lugn röst:
”du är min slyna nu och vi kan göra detta på två sätt, du spjärnar emot eller slappnar av”

Hon försökte att skruva sig lite men då jag nu höll hennes armar mot sängen så kom hon ingenstans, hon slappnade av och jag tryckte sakta in min kuk ytterligare någon cm. Sakta började jag knulla henne och tryckte in min kuke lite längre för varje stöt. Strax var jag nästan helt inne och Margareta började stöna mer och mer och verkade tycka om att för första gången bli tagen i baken. Jag knullade nu hennes bak allt hårdare och hårdare och känslan av se Margaretas huvud, nakna rygg och bak framför sig var härligt. Min stora hårda kuk tänjde ut hennes lilla trånga anal till bristningsgränsen och jag kände hur hennes muskler ibland kramade mig lite extra. Margareta började andas mycket snabbare och jag kände hur hennes anal krampade i en orgasm. Nu blev hon otroligt trång och det räckte för att få även mig över kanten in i en orgasm.

Utslagna låg vi bredvid varandra, jag smekte henne sakta över hennes rygg. Hon kom närmare mig och vi kysstes. Hon var uppe på mig kyste mig, gled sedan nedåt och fortsatte kyssa min kropp. Hon stannade inte förrän hon kommit ned till min kuk och tagit in den halvhårda kuken i sin mun, intensivt bearbetade hon den med sin tunga och hur trött den än kände sig så kunde den inte undvika att bli hårdare och hårdare, tills att den fylde hennes mun.
”Jag vill smaka på dig också, flytta dig till en 69a” sa jag åt henne.

Hennes ben gränslade mitt ansikte och jag fick nu hennes fitta rakt i munnen. Min tunga lekte med hennes klitoris som om den tävlade med hennes tunga som lekte med min kuk. Det var en tävling som det verkade att vi båra skulle vinna, jag kände att margareta andades tyngre och hade svårt att fokusera på min kuk, jag kände också att jag närmade mig en orgasm.

Jag puttade bort Margareta så att hon hamnade på rygg, lade mig uppe på henne och kom in i henne. Jag låg stilla på/inne i henne en bra stund och kyste henne bara. Sedan började jag sakta knulla henne, för första gången var jag nu inne i henne och kunde titta i hennes ögon och se hennes njutning.
Vi knullade sakta, länge, sedan ökade vi takten då vi kände att vi båda var på väg och vi förenades i en orgasm och en djup kyss.
Utslagna låg vi bredvid varandra, drack lite vin och småpratade tills att vi somnade.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.1 / 5. Röster 32

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu