En Arbetskamrat till Efterrätt

30/03/2024 | Författare: Anonym
9 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | TrekantBi KvinnaKåt Fru
4.3
(36)
Anna slickade min fru och jag såg hur hennes tunga försvann in i mellan min frus fitt läppar.

Den här veckan hade varit hektisk, en arbetskamrat från ett annat kontor var på besök och vi hade utvärderat nya leverantörer för att kunna utvidga vårt pågående arbete. Det var fredag kväll och då Anna, som min besökande arbetskamrat hette skulle vara här i två veckor så hade jag bjudit hem henne till oss för en enkel fredas middag.

Vi satt i bilen på väg hem och stämde av det sista för att kunna släppa jobbet över helgen. Jag tittade på henne, hon var en vacker tjej/kvinna. 36 år, långt mörkt hår som alltid var uppsatt, skarpa fina anletsdrag en stor ofta skrattande mun, hon var rätt lång och smal, skulle tro en bit över 170 cm, smal midja, liten tajt bak (en sådan där som blir så snygg i jeans), breda axlar och stora bröst. Personligen så har jag alltid uppskattat tajta tjejer med lagom till små bröst men jag måste erkänna att annas bröst var väldigt fina och jag har alltid mistänkt att dom antagligen inte är äkta.

Vi kom hem till oss, det var första gången hon träffade min fru och son. Vi tog varsin fördrink och pratade på, min fru hade lagat en enkel men god måltid som vi åt och drack rött vin till. Efter maten tog vi vinglasen och satte oss vid TVn som skvalade på i bakgrunden när vi pratade vidare om livets betänkligheter medans vi smuttade vidare på vårt vin.

Timmarna gick, klockan började bli mycket och vår son blev trött, jag följde med honom till hans rum och stoppade om honom och läste ett kappitel i sagan som vi höll på med. Utifrån hörde jag hur min fru och anna pratade på, skrattade och till synes var inne i en diskussion.

Jag läste färdigt för min son och låg vid hans sida ett tag medans han började slumra till, jag också. Efter ett tag gick jag ut till vardagsrummet.

Anna och min fru satt i soffan, min fru hade handen på annas ena bröst och tittade upp på mig när jag kom ut till dom och sa:

 • Vi sitter här och diskuterar utseende och jag sa till Anna att jag tyckte om hennes bröst och undrade om silikonbröst känns som vanliga bröst. Och jag måste säga att dom känns väldigt fasta och sköna.

Anna tittade upp på mig och frågade:

 • Vill du kanske också känna?

Jag blev lite paff av frågan, tittade på min fru som nickade, jag satte mig bredvid Anna och la min högra hand på hennes högra bröst. Det måste ha sett lite lustigt ut, där satt vi alla tre i soffan med Anna i mitten, min fru hade handen på hennes ena bröst och jag på det andra. Erkänner att jag också tyckte att dom kändes fasta och sköna.

Min fru frågade Anna:

 • Blev det stora ärr?

Anna svarade

 • Nej, det syns knappt.
 • Får jag se. Sa min fru och började dra av Anna hennes top.

Helt plötsligt satt Anna där i BH och jag kände mig lite mallplacerad i situationen och diskussionen. Jag frågade dom om dom ville att jag skulle öppna en flaska vin till och båda sa ja i kör.

Jag gick ut i köket letade fram en flaska bin 555 (min favorit) och en korkskruv, öppnade flaskan och gick in i vardagsrummet. Min fru hade fått av Anna hennes BH och tittade och kände på brösten. Jag fylde på vin i våra glas och såg i ögonvrån hur min fru böjde sig fram och tog Annas bröstvårta i sin mun.

Anna hajde tlll lite för en kort sekund, la sedan en hand på min frus huvud och började smeka min fru över hennes bröst. Min fru hade nu handen på ett av Annas bröst och det andra i munnen. Anna blundade och stönade svagt.

Det var första gången jag såg min fru känna på en annan tjej, Jag har länge vetat att hon är bi och jag vet om att hon haft två älskarinnor under vårt äktenskap men jag har aldrig sett henne i en mer sexuell situation med någon av dom.

Anna släpte Annas bröst med sin mun och sa till mig:

 • Kom och smaka du också, dom är jättegoda.

Sedan gav hon sig in i en djup kyss med Anna, jag satte mig ned, stälde ifrån mig mitt vinglas och böjde mig ned och tog Annas bröstvårta varligt i min mun. Anna hade fortfarande ena handen på min frus huvud och höll henne hårt mot sig i deras kyss, hon släpte min frus bröst och tryckte mitt huvud hårdare mot sitt bröst. Jag kände med min hand hur hennes andra bröstvårta var hård och fuktig av min frus behandling och jag kände hur bröstvårtan i min mun blev hård. Dom kystes vidare medans jag rätt hårt masserade och kyste Annas bröst.

Min fru sträckte på sig och sa:

 • Anna, du kan väll sova över hos oss, vi har en färdig bäddad säng i vårt gästrum, kom så går vi dit så ska vi ”stoppa” om dig.

Vi tog våra vinglas, jag även den halvfylda vin flaskan och gick mot gästrummet. Min fru kyste mig snabbt och smekte mig över skrevet och min nu halvhårda kuk när vi gick mot gästrummet. Min fru höll Anna i handen som iklädd bara jeans följde efter oss. Min fru satte sig ned på sängen och bad mig sätta mig bredvid, hon sa till Anna att stå framför oss så vi skulle få se henne.

Min fru lutade sig fram och knäpte upp knapparna I Annas jeans, drog sakta ned dom, Anna kev ur dom och stod nu framför oss, en lång, smal vacker kvinna i ett par små röda stringtrosor, stora bröst, stenhårda bröstvårtor. Antagligen funderande på vad som hänt och vad som skulle hända.

Vi drog ned Anna mellan oss i sängen, både jag och min fru slet av oss på överkroppen. Medans min fru smekte och yste Annas bröst, fortsatte ned mot hennes mage så kyste jag Anna djupt. Min frus mun kyste nu Anna på nedre delen av hennes mage, det lämnade dom underbara brösten fria för mina händer. Jag kände hur Anna stelnade till i kyssen och förstod att min fru nog kyste henne på utsidan av hennes små röda trosor.

Min fru bad Anna att lyfta på stärten och jag såg hur hon drog av Anna de små trosorna. Nu låg Anna där helt naken, jag kyste hennes fylliga mun mina händer på hennes bröst, min frus händer på hennes mage och min frus mun försiktigt kyssande hennes sköte.

Anna var helt renrakad och man kunde se att hennes nedre läppar blänkte av lite fukt. Hon var helt enkelt påverkad av situationen. Min fru särade på Annas ben och lät tungan undersöka hennes slätrakade fitta. Jag kyste och sög på hennes stora härliga bröst. Min fru övergick nu att slicka Anna intensivt och man hörde hur Anna andades intensivare och blev mer spänd i sin kropp. Jag la en hand på min frus huvud och tryckte henne hårt mot Annas våta, kåta sköte, kyste åter Anna djupt och kände henne stelna till i en orgasm som fick hela hennes kropp att skaka.

Medans Anna återhämtade sig kyste jag min fru och vi drog av varandra våra byxor så att vi nu också låg nakna bredvid Anna.

Min fru lade sig på rygg med särade ben och sa till Anna:

 • Nu är det allt din tur.

Anna stälde sig på alla fyra med sin lilla tajta stjärt i vädret och munnen begravd i min frus fitta. Min fru sa åt mig att komma närmare så att hon kunde smaka på mig. Min nu hårda kuk slukades glupskt av min fru och den växte till all sin prakt i hennes mun. Jag flyttade mig ännu närmare och över henne så att jag kunde börja mun knulla henne. Anna slickade min fru och jag såg hur hennes tunga försvann in i mellan min frus fitt läppar och hur min fu mer ansträngt var tvungen att koncentrera sig på att suga mig. Anna fortsatte slicka och började pulla min fu med först ett, sedan tv och slutligen tre fingrar. Min kom i en stor härlig orgasm som inte verkade vilja ta slut då Anna fortsatte att slicka och pulla henne.

Då min fru nu låg helt utmattad och avslagen i sängen sa Anna:

 • Nu vill jag också smaka på din härliga stora kuk.

Jag sa åt Anna att krypa upp på mig så vi förenades i en 69a. Hon sög min kuk hårt och tog den omväxlande djupt ned i sin hals. Min tunga hittade snabbt henes klitoris och jag fick känna smaken på hennes härliga fitta. Anna var en duktig kuksugerska och jag så min kuk åka ut och in mellan hennes fylliga läppar. Jag kände att jag var på väg att komma och sa det till Anna, min fru är inte så förtjust att ta satsen i munnen så jag brukar alltid förvarna i tid.

Anna fortsatte dock suga på och jag kände hur orgasmen startade långt bak i min ryggrad och hur satsen kom i hennes mun, hon fortsatte suga och lyckades svälja så gott som hela satsen.

Utslagen såg jag nu hur min fru tog över 69an med Anna medans jag återhämtade mig. Jag tror aldrig att jag varit så kåt och min kuk slaknade knapt något där jag nu låg och tittade på hur de två tjejerna lapade varandras fittor.

Min fru som låg överst avbröt sitt slickande och sa åt mig att jag var en oartig värd som inte såg till att vår gäst fick i sig det hon behövde. Jag flyttade mig i possition mellan Annas ben och min fru klev av henne så att jag kunde lägga upp Annas långa ben på mina axlar.

Synen av Anna liggande på rygg, med särade ben och fuktig glänsande fitta fick min kuk att stå i yttersta givakt. Jag lät mitt svulna ollon smeka hennes läppar, sakta, sakta tryckte jag mig in i Annas våta fitta. Hon var trång, mycket trängre än min fru, sakta sakta letade sig min kuk in i hennes inre, cm för cm. Anna tittade med åtrå på mig och stönade svagt när mina 19 cm letade sig in i sin fulla längd.

Hon var så skön så trång, jag så kåt, så hård. Med hennes ben på mina axlar kom jag djupt in i henne, jag såg på henne att det gjorde lite ont, jag ville dock vara där inne i hennes grotta som kramade min kuk så skönt, jag ville in så långt jag bara kunde. Skata började jag knulla henne, jag satta mina hender på hennes stora bröst, knullade, knulade, hårdare, hårdare.

Min fru satte sig över hennes ansikte, kvävde henne med sin fitta.

Jag stötte djupt, hårt, länge, jag kunde hålla igen min andra orgasm länge, ända tills jag kände hur Anna kom hur hennes redan trånga fitta kramade om min stora styva kuk ännu hårdare, jag tryckte mig så långt in det bara gick sprutade min säd långt inne i henne.

Min fru klev av Annas ansikte och jag segnade ner över Anna, utslagna låg vi, Anna med mig fortfarande i sig i sängen. Jag märkte inte att min fru försvann, men jag såg när hon kom in genom dörren med sin favoritdildo i högsta hugg och sa att hon allt också behövde få något i sig och att jag fick börja med dildon.

Den försvann lätt in i min våta kåta fru, min tunga hittade snabbt hennes klitoris, jag lekte med hennes fitta, lekte med hennes åtrå, lekte med hennes kåthet. Anna låg ett bra tag och tittade på oss, leende med kåtheten lysande i sina ögon. Min fru sa till henne:

 • Anna, se till att min man blir hård igen så att han kan ta mig också!

Medans Jag kyste min frus fitta, lät dildon fara ut och in i den allt mer plaskvåta grottan tog Anna min nu halvslaka kuk i sin mun, sög, slickade lekte med den. Trots att den var trött kunde den inte motstå hennes mun, ennes tunga, den reste på sig för henne, blev åter en trogen knullmaskin.

Min fru sa åt Anna att lägga sig på rygg i sängen hon tog dildon från mig och förde in den i henne, började knulla henne med dildon, lät sin tunga upprepade gånger smeka hennes klitoris. Min fru stog på alla fyra, hennes stjärt upp i vädret. Min fru är lite äldre än Anna, närmare de fyrtio men då hon tränar regelbundet har hon en fin kropp, liten stjärt, rätt små bröst men hon är fin mycket fin och en tajt kvinna. Nu stod hon där med baken i vädret dildoknullande anna, slickande fitta och jag viste vad hon ville, hon älskar att stå på alla fyra, men idag var det bättre än vanligt hon skulle få både kuk och fitta, samtidigt. Jag lät min kuk glida in i henne, med ett hårt tag om hennes midja knullade jag henne hårt som hon vill ha det. Djupt i fittan, långt in, långt in. Hon stönar slickar och tar emot mig, gång på gång på gång, i sitt innersta. Till siste klarar hon inte mer hon kommer, blir en slap trasa som segnar ned i sängen med ett stort leende på läpparna.

Jag är nu åter väldigt kåt, väldigt hård, vill ha mer..

Anna ligger på rygg med dildon djupt i sin fitta, jag ber henne att ställa sig på alla fyra, så som min fru stod, jag ser till att dildon är kvar, hon står på alla fyra, jag knullar henne hårt med dildon hon är i mitt våld, hon stönar tar den djupt. Jag står bakom med kuken våt av min frus safter. Tänker på vad min fru sa: att jag var oartig att inte Anna fick i sig det hon behövde.

Denna härliga kropp, denna trånga fitta, den fick nästan allt vad den behövde, men inte tillräckligt, Anna stönade:

 • Ge mig mer, hårdare, djupare.

Jag satte mitt ollon mot hennes anal, jag tryckte, Anna stönade, sa att det inte gick, sakta försvann kuken in i henne, jag kände dildon, hon var nu full, så full. Sakta, sakta knullade jag henne med min kuk, med dildon hon var kåt, det var så trångt, det var så skönt. Alldrig har jag kännt så mycket, hon skriker, hon skakade, hon kom, jag kom.

Vi låg alla tre i sängen omslingrade, smuttade på vårt vin, nöjda och trötta. Både jag och min fru kyste Anna, stoppade om henne och sa godnatt. Vi gick till vårt sovrum, pratade och kom överens att detta inte var sista gången med Anna och att vi kanske skulle kunna hitta fler tjejer som vi båda tyckte om. Min fru lade sig på sida, vi låg sked, hon smekte mig, runkade mig lätt. Halvstyv lyckades jag sedan komma in i henne bakifrån, min fru är så skön så våt för mig. Vi somnade, jag i henne.

På morgonen vaknade vi av att vår son satte på TVn i vardagsrummet. Min fru tittade på mig med ett stort leende och frågade om jag inte borde gå in och se till vår gäst så att hon hade det bra. Hon sa att hon själv tänkte se till henne senare när jag skjutsar vår son till träningen. Det är härligt att ha en fru som förstår vad man tycker om..

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.3 / 5. Röster 36

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu